abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 26 november 2009 @ 12:23:17 #26
199696 JtodaX
Dat ben ik. Jij. Ons.
pi_75016111
quote:
Op donderdag 26 november 2009 12:05 schreef Laurensius het volgende:
het is friet
[klassiek] friet/patat bash topic #2
HET IS PATAT!!!!!! GEEN FRIET #2

En godzijdank deze post
Die eeuwige patat/friet discussie
quote:
Op donderdag 26 november 2009 12:05 schreef Laurensius het volgende:
geen frituurpan?! hoe kan dat nou? dat is toch samen met het tosti-ijzer en magnetron eerste levensbehoefte als het op bereiding van eten aankomt?!
Denk jij dat een student snel een frituurpan in zijn kamer zet? Lekkere lucht komt er altijd van zo'n ding
Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door mij geplaatste berichten.
pi_75016442
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:00 schreef Flurry het volgende:
Ik vind de Kwekkeboom lekkerder dan van Dobben
Ik ook
Je moet de lat hoog genoeg leggen om eronder door te kunnen
If life gives you lemons make lemonade
Behind every bitch there is a man who made her that way :)
Suikertaartje heeft altijd gelijk
pi_75016480
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:14 schreef Mylene het volgende:
Ik vind de kroketten van de Febo het lekkerst en dan met name de satekroketten.

Ik haal ze daar dan ook ongebakken.
Ja die zijn
Je moet de lat hoog genoeg leggen om eronder door te kunnen
If life gives you lemons make lemonade
Behind every bitch there is a man who made her that way :)
Suikertaartje heeft altijd gelijk
  donderdag 26 november 2009 @ 12:35:25 #29
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_75016563
Het is niet de bedoeling dat je hier de friet/patat discussie gaat voeren, daar zijn andere topics voor.

Ik ga morgenavond de frituurpannen schoonmaken en dan moet er ook nieuw vet in. Wat voor vet weet ik nog niet.
  donderdag 26 november 2009 @ 12:55:24 #30
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_75017226
Topic opgeschoond.. en houd het nu gezellig mensen!
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_75017900
Rundvleeskroketten van Beckers blijven het lekkerst
"You wanna be bald? Do what I did: wait a while. In the meantime, there is no excuse for running around looking like a freshly circumcised dick."
  donderdag 26 november 2009 @ 18:02:08 #32
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_75027335
Ik heb nog heel wat te proeven
pi_75027730
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:00 schreef Flurry het volgende:
Ik vind de Kwekkeboom lekkerder dan van Dobben
Andersom. En een kroket moet ragout bevatten, en geen stukjes ondefinieerbare vleesachtige substantie.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_75028112
van Dobben kalfskrotet
Op <a href="http://i52.tinypic.com/15yai5k.jpg" target="_blank" rel="nofollow"></a> schreef TheFamousMan
Geef maar toe, eigenlijk ben jij gewoon een keiharde baas, die uit 110% ongelooflijke koninklijkheid bestaat _O_
  donderdag 26 november 2009 @ 18:29:45 #35
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_75028177
quote:
Op donderdag 26 november 2009 12:35 schreef mime_negert het volgende:
...Wat voor vet weet ik nog niet.
Ossewit natuurlijk
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  donderdag 26 november 2009 @ 19:07:50 #36
24492 Flurry
Het was een mooie tijd
pi_75029299
quote:
Op donderdag 26 november 2009 18:14 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Andersom. En een kroket moet ragout bevatten, en geen stukjes ondefinieerbare vleesachtige substantie.
ragout hoort in pastijbakjes, niet in een kroket
We cross our bridges when we come to them and burn them behind us, with nothing to show for our progress except a memory of the smell of smoke, and a presumption that once our eyes watered.
pi_75037427
quote:
Op donderdag 26 november 2009 19:07 schreef Flurry het volgende:

[..]

ragout hoort in pastijbakjes, niet in een kroket
juist daarom noemen ze het ook een salpicon

Eigen gemaakte kroketten
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
  vrijdag 27 november 2009 @ 13:34:15 #38
280367 Opperprutser
Derde hond in het kegelspel
pi_75053712
Beetje een luxe snack, maar ik kan erg genieten van garnaalkroketten
pi_75054413
quote:
Op donderdag 26 november 2009 22:28 schreef JJdJ1984 het volgende:

[..]

juist daarom noemen ze het ook een salpicon

Eigen gemaakte kroketten
== dikke ragout. Meer bloem, meer boter, minder bouillon.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_75054453
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 13:34 schreef Opperprutser het volgende:
Beetje een luxe snack, maar ik kan erg genieten van garnaalkroketten
Een zelf (of in elk geval hand)gemaakte kroket is ook wel een luxe snack te noemen. Relatief arbeidsintensief en ook niet bepaald goedkoop (althans, er verdwijnt toch wel voor een -voor kroketten flink- bedrag aan vlees en groente in de bouillon).
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_75054974
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 13:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

== dikke ragout. Meer bloem, meer boter, minder bouillon.
Dat hoef je mij niet uit te leggen hoor
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
pi_75055113
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 14:09 schreef JJdJ1984 het volgende:

[..]

Dat hoef je mij niet uit te leggen hoor
Maar wel aan dat figuur dat denkt dat ragout uit een blikje komt en in een pasteitje hoort.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_75056571
quote:
Op donderdag 26 november 2009 12:35 schreef mime_negert het volgende:
Het is niet de bedoeling dat je hier de friet/patat discussie gaat voeren, daar zijn andere topics voor.

Ik ga morgenavond de frituurpannen schoonmaken en dan moet er ook nieuw vet in. Wat voor vet weet ik nog niet.
mag ik je dan pindaolie (arachide olie) aanraden? kost 1,80/l maar dan heb je en gezond vet en de smaakt blijft onveranderd na 20 a 30x frituren
  vrijdag 27 november 2009 @ 14:55:20 #44
281129 -Dirk-
Nee, geen Bas!!
pi_75056667
van dobben croquetten
  vrijdag 27 november 2009 @ 15:13:17 #45
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_75057405
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 14:52 schreef piepkuiken21 het volgende:

[..]

mag ik je dan pindaolie (arachide olie) aanraden? kost 1,80/l maar dan heb je en gezond vet en de smaakt blijft onveranderd na 20 a 30x frituren
Aanraden mag zeker. Maar smaakt dat ook een beetje? Dat de smaak onveranderd blijft na 30x frituren maakt niet uit als het in den beginne al niet smaakt.
  FOK!fotograaf vrijdag 27 november 2009 @ 15:15:51 #46
145146 Andyy
pi_75057498
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 14:52 schreef piepkuiken21 het volgende:

[..]

mag ik je dan pindaolie (arachide olie) aanraden? kost 1,80/l maar dan heb je en gezond vet en de smaakt blijft onveranderd na 20 a 30x frituren
Kunnen mensen allergisch voor zijn
pi_75062721
Broodje kipkebabkofte met cocktailsaus!

Liefst de grote versie.
Bats.Bats..Bats...Baaats!
  vrijdag 27 november 2009 @ 17:55:18 #48
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_75062807
En dat gaat in het frituurvet?
pi_75062939
Het is dat ik geen frituurpan heb, maar anders frituurde ik patat en snacks uitsluitend in ossewit.
Let me see you stripped down to the bone
pi_75112769
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:00 schreef Flurry het volgende:
Ik vind de Kwekkeboom lekkerder dan van Dobben
Toch grappig dat ze van hetzelfde bedrijf af komen....

http://www.royaan.nl/

Maar ik van Van Dobben ook lekkerder.

Laatst had ik als voorgerecht ergens bitterballen van stoofvlees. OOk heel bijzonder.
Take on the situation, but not the torment ...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')