FOK!forum / Culinesse à gogo / Aparte eetgewoontes?
casper019woensdag 4 november 2009 @ 16:18
heb jij aparte eetgewoontes, eet jij bepaalde dingen anders dan anderen?
geelkuikentjewoensdag 4 november 2009 @ 16:19
TS begint natuurlijk
Conflictwoensdag 4 november 2009 @ 16:20
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
Manneke_Pilswoensdag 4 november 2009 @ 16:21
Mensen die eten als varkens
Karrel_Laaglawaaiwoensdag 4 november 2009 @ 16:22
Kouwe saucijzenbroodjes en dan eerst het overtollige bladerdeeg en dan het balderdeeg van het vlees afhalen en dan alleen het vlees. Als ik alleen ben, anders sla ik die laatste twee stappen over.
Ik hou ook van oud stokbrood.
En Satebroodjes, hamkaascroissants en ragoutbroodjes eet ik ook het liefst koud.
teknomistwoensdag 4 november 2009 @ 16:22
- Ik smeer mijn boterham altijd maar voor de helft met boter i.p.v. helemaal.
- Ik heb mijn mes altijd links vast en mijn vork rechts i.p.v. andersom.
Bill_Ewoensdag 4 november 2009 @ 16:22
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
rozenijlpaardwoensdag 4 november 2009 @ 16:22
Ik eet patat met een vork.
casper019woensdag 4 november 2009 @ 16:23
Om te beginnen>

Als ik tompoucen eet, eet ik het altijd laagje voor laagje

Als ik een roze koek/glace eet probeer ik eerst de cake eraf te eten om zo het roze glazuur als laatste te eten

Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??

Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
kikoooooowoensdag 4 november 2009 @ 16:23
Ik eet soep met mijn anus
#ANONIEMwoensdag 4 november 2009 @ 16:23
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal.
teknomistwoensdag 4 november 2009 @ 16:23
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:22 schreef rozenijlpaard het volgende:
Ik eet patat met een vork.
Met veel saus is dat toch niet zo vreemd?
Manneke_Pilswoensdag 4 november 2009 @ 16:24
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
dabadbasswoensdag 4 november 2009 @ 16:25
ik eet middels een infuus
dabadbasswoensdag 4 november 2009 @ 16:25
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
Ik voel m weer aankomen
SPOILER
het is geen friet we zitten niet in Belgie, zeg maar gewoon patat
thesystemwoensdag 4 november 2009 @ 16:26
kouwe friet, bevroren friet, bevroren vissticks,
Airlockerwoensdag 4 november 2009 @ 16:26
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:


Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
Airlockerwoensdag 4 november 2009 @ 16:26
ik eet mijn boterham soms in 2 keer de helft
Manneke_Pilswoensdag 4 november 2009 @ 16:28
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:26 schreef Airlocker het volgende:
ik eet mijn boterham soms in 2 keer de helft
Drie keer de helft zou pas raar zijn...
rozenijlpaardwoensdag 4 november 2009 @ 16:29
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef teknomist het volgende:

[..]

Met veel saus is dat toch niet zo vreemd?
Ja, dat zeg ik inderdaad ook altijd

Mensen die met hun vingers eten houden blijkbaar alleen maar van "topjedippen". Dan proef je amper wat van de saus
rozenijlpaardwoensdag 4 november 2009 @ 16:30
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
Soms eet ik ook wel eens friet. Gewoon voor de afwisseling. Het voelt toch anders.
coviewoensdag 4 november 2009 @ 16:38
Ik eet macaroni het liefst met alleen gehakt
patat zonder mayo
friet zonder frietsaus

oh ja

Bij het gourmetten maak ik van mijn bord een soort kruidenpallet waarbij ik dan het vleesje na het bakken in één of meerdere soorten kruiden doop.
Aan het einde van het goumetten heb ik dan een soort sju op mijn bord liggen met verschillende kruiden erin gemixt en dan bak ik wat aardappeltjes die ik dan door die sju haal.

[ Bericht 53% gewijzigd door covie op 04-11-2009 16:43:27 ]
Smaharbawoensdag 4 november 2009 @ 16:38
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
__Saviour__woensdag 4 november 2009 @ 16:47
maggi over de friet
ratswoensdag 4 november 2009 @ 16:59
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
LieLiewoensdag 4 november 2009 @ 17:04
Krentebrood met leverpastei, en macaroni met joppiesaus

En ik ben ook rechts, maar ik snij links..
patatmetfrietwoensdag 4 november 2009 @ 17:06
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
Hagelslag + Banaan
casper019woensdag 4 november 2009 @ 17:07
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
ik doe welis wat soortgelijks

boterham met boter & hagelslag en dan in de magnetron!
Quispiwoensdag 4 november 2009 @ 17:09
Ik eet wel eens een gebakken ei met suiker op brood.
LostFormatwoensdag 4 november 2009 @ 17:10
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Sapstengelwoensdag 4 november 2009 @ 17:11
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
En bananen?
#ANONIEMwoensdag 4 november 2009 @ 17:11
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
__Saviour__woensdag 4 november 2009 @ 17:12
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Niet eens zo'n gek idee!
zatoichiwoensdag 4 november 2009 @ 17:13
Ik ga nooit naar de snackbar, en laat ook nooit wat thuisbezorgen.
LieLiewoensdag 4 november 2009 @ 17:14
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Ook lekker: plakjes banaan, chocola smelten en dan de plakjes banaan op een spiesje helemaal onderdompelen en af laten koelen in de koelkast! Dan wordt de chocola weer hard, en de banaan blijft wat zachter en zoeter Banaanbonbons zegmaar..
Quispiwoensdag 4 november 2009 @ 17:14
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Dat deed ik vroeger met een kroket. Topje eraf bijten, ragout met patat eruit lepelen en vervolgens patat en mayonaise in de kroket proppen
JuiceJuicewoensdag 4 november 2009 @ 17:17
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>


Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??


Ik ook.
ColdFeetwoensdag 4 november 2009 @ 18:43
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Nice
RobinOokwoensdag 4 november 2009 @ 19:18
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
EricTwoensdag 4 november 2009 @ 19:58
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:47 schreef __Saviour__ het volgende:
maggi over de friet
dat en over granny smith
Riannwoensdag 4 november 2009 @ 19:59
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:04 schreef LieLie het volgende:
Krentebrood met leverpastei
dat is zo lekker ik heb ooit in gezinnen stage gelopen al JAREN terug en die deden zelf krentenbrood bakken met de broodbakmachine en dan was het nog warm en dan leverpastei erop heeeeeeeeerlijk


en van de kipkorn en sitostick en van vissticks eerst het korstje erafhalen dan opeten wat erin zit en dan het korstje opeten. Ik doe het alleen maar als ik alleen eet of met mijn familie. Anders schaam ik me een beetje haha
feelsgoodmanwoensdag 4 november 2009 @ 20:02
Ik heb altijd de drang om al mijn voedsel te ontleden. Eigenlijk doe ik dit bij elk gerecht dat uit meerdere lagen bestaat, nogal apart. Uiteraard doe ik dit alleen in privé sferen en niet als ik bijvoorbeeld te gast ben bij iemand, iets van fatsoen is gelukkig nog wel aanwezig.
casper019woensdag 4 november 2009 @ 21:12
quote:
Op woensdag 4 november 2009 19:18 schreef RobinOok het volgende:
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
w000t krijg je zo geen overdosis aan zout binnen dan?
chocolonelywoensdag 4 november 2009 @ 21:38
quote:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
IK! heerlijk met hela curry erbij
chocolonelywoensdag 4 november 2009 @ 21:41
- Bij visticks 'ontleed' ik hem en dan eet ik eerst het visgedeelte op (wat je dan ook vis kan noemen maargoed;)) en daarna de korstjes mjam.

- Als er teveel kip over is en iemand anders de volgende dag dat witte vlees op de boterham wil doen (koud) dan eet ik 's avonds graag nog een broodje vel (wel warm). En ja iedereen lacht me altijd uit en vind het gefreakt.

Ik heb nog wel meer rare eetgewoontes volgens mij haha maar daar kan ik nu even niet opkomen.
dabadbassdonderdag 5 november 2009 @ 08:46
Tosti banaan dan wel zonder kaas
MMUFCdonderdag 5 november 2009 @ 12:21
Als we bij ons thuis kip aten waren mijn broertje en ik altijd de enige die ook het vel van de kip op aten. Meestal namen wij dan ook..

Mijn macaroni bestaat enkel uit: macaroni boogjes, tomatenpuree, champignons, boterhamworst en 1,5 thee lepel Italiaanse kruiden.. Dus geen macaroni kruiden en gehakt ofzo..
movearounddonderdag 5 november 2009 @ 23:08
pindasaus over mijn gehaktbal. de rest van de mensen die ik ken gebruiken curry of mayo.
vosssdonderdag 5 november 2009 @ 23:13
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef zarGon het volgende:
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal.
Friet moet je voor de gein eens Maggie op doen ipv zout.

Dát is pas lekker

Ik dacht altijd dat het vrij normaal was, maar werkelijk niemand in mijn omgeving doet dat.
Geen idee waarom ik dan dacht dat het npormaal was overigens

Lekker is het wel, dat is 1 ding wat zeker is
Sinaradesvrijdag 6 november 2009 @ 11:39
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.




MissHobjevrijdag 6 november 2009 @ 12:01
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 11:39 schreef Sinarades het volgende:
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.

[ afbeelding ]


[ afbeelding ]
Die doe ik dan juist weer met suiker
zoete omelet
Maar of dat apart is?? ik vind het normaal.
mevrouwdebokvrijdag 6 november 2009 @ 18:15
is ook normaal, doet mijn vader ook altijd
SecretHeartvrijdag 6 november 2009 @ 18:21
macaroni met slasaus
MissHobjevrijdag 6 november 2009 @ 18:30
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:21 schreef SecretHeart het volgende:
macaroni met slasaus
Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.
SecretHeartvrijdag 6 november 2009 @ 18:35
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:30 schreef MissHobje het volgende:

[..]

Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.
Niet teveel, en een beetje erdoorheen husselen
Tezzvrijdag 6 november 2009 @ 18:39
Omeletje met suiker.................jep.
Boterham met kaas uit de magnetron...............jep.
Tompouce laagje voor laagje.................jep.
Frietjes door het (zee)zout halen.........jep.

Pfff ik eet echt raar af en toe zeg.
#ANONIEMvrijdag 6 november 2009 @ 18:52
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten )
Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd

Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2009 18:52:57 ]
Tezzvrijdag 6 november 2009 @ 20:18
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 18:52 schreef heaven7 het volgende:
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten )
Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd

Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal.
Je hebt wel gelijk eigenlijk, op zich niets vreemds aan. Je moet een omelet met suiker echt eens proberen hoor, heel apart!

En pindakaas met hagelslag is inderdaad lekker (je eet immers ook pindarotsjes, toch? )
FutureFairytalevrijdag 6 november 2009 @ 20:21
dikke laag pindakaas over heel de boterham of opengesneden bolletje, dan pure hagelslag eroverheen en dichtklappen zodat je pindakaas/hagelslag/pindakaas hebt mmmm
PurePoisonPerfumevrijdag 6 november 2009 @ 20:40
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham:

1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar.
2. Beide hoekjes naast het midden.
3. Beide overgebleven hoekjes.
4. Midden van de onderkant.
5. Het echte midden van de boterham.

Riannvrijdag 6 november 2009 @ 20:46
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 20:40 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham:

1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar.
2. Beide hoekjes naast het midden.
3. Beide overgebleven hoekjes.
4. Midden van de onderkant.
5. Het echte midden van de boterham.

ik eet ook altijd eerst de korstjes op maar zo vreemd is dat toch niet
Mochi-chandinsdag 10 november 2009 @ 20:38
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic!

Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten

Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)

Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben

Andere rare gewoontes... yoghurt op brood?
rozenijlpaarddinsdag 10 november 2009 @ 20:41
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)
Dat doe ik nog steeds. Ook die blauwe als laatst
#ANONIEMwoensdag 11 november 2009 @ 00:23
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic!

Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten

Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)

Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben

Andere rare gewoontes... yoghurt op brood?
Liga ja, kleurtjes, JA doe ik nog steeds.
ondeugendwoensdag 11 november 2009 @ 00:37
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt.
#ANONIEMwoensdag 11 november 2009 @ 00:42
quote:
Op woensdag 11 november 2009 00:37 schreef ondeugend het volgende:
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt.
M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.
ikweethetooknietwoensdag 11 november 2009 @ 00:47
Voor ik een tom poes eet zet ik hem eerst op zijn kant snij hem dan in drie stukken en eet hem vervolgens zonder geknoei op
gekkie_woensdag 11 november 2009 @ 00:52
Lekkere pure chocola en koekjes als ontbijt en dan Cornflake's zonder melk rond deze tijd voor het slapen mmmh
lubje25woensdag 11 november 2009 @ 01:00
boterham met pindakaas en honing
boterham met kaas en aardbeien jam
mueslibol met belegen komijnenkaas en boter
frame-sawwoensdag 11 november 2009 @ 01:09
Eerst randjes opeten, dan pas de vulling. Bijv. bij die Liga-koekjes, maar ook KitKat, etc.
Broodbeleg heel dik. Ik proef te veel brood als ik dat niet doe.
Veel vreemde dingen op pannenkoeken (of eigenlijk crêpes) zoals crème fraîche, pesto, tomaat.
Wij deden ook altijd Maggi op de patat ja, en broodje kaas in de magnetron
O en vaak eet ik voor het slapen nog een broodje pindakaas.
SuperrrTuxxxwoensdag 11 november 2009 @ 01:12
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
Idd.
SilkSpectrewoensdag 11 november 2009 @ 01:15
Ontbijtkoek met roomboter en kaas.
Gebakken ei op een snee krentenbrood.
Broodje vissticks met curry.
Broodje kaas met curry.
Broodje leverworst met curry.
Broodje kaas met jam.
Broodje kaas met stroop.
Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar.
wolferlwoensdag 11 november 2009 @ 23:42
Broodje gebakken roerei met kaneelpoeder erop.
Broodje shoarma met currysaus erop.

Heerlijk.
Knuffleheinzdonderdag 12 november 2009 @ 00:37
quote:
Op woensdag 11 november 2009 00:42 schreef Breathtaking het volgende:

[..]

M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.
Dat doe ik meestal ook. Pannenkoeken, pizza, lasagna, nasi...
Het grappige is dat dat er 's ochtends (koud) allemaal wel in gaat, maar dat ik een boterham niet door m'n keel kan krijgen..
Mirjamdonderdag 12 november 2009 @ 01:57
koude spekpannenkoek met stroop als ontbijt, hmmm

en patat in een puntzak, daar heb ik echt een gloeiende hekel aan
als ik de saus niet apart kan krijgen, kunnen ze oprotten met hun patat, dan wil ik het ook echt niet
theKiDdonderdag 12 november 2009 @ 07:48
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten.
En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin
Frag_adderdonderdag 12 november 2009 @ 09:01
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Doe ik altijd met zachte broodjes met kaas ertussen, erg lekker

Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest,
Een bossche bol draai ik om, eet de bodem zonder chocola eraf en dan eet ik de rest wanneer ik hem leeg werk (zonder bestek)

Vlaai eet ik zonder bestek (en meestal zonder bord)
En friet eet ik uiteraard met een vork
fruityloopdonderdag 12 november 2009 @ 14:05
Mijn schoonzusje eet altijd pannenkoeken bij de snert.
EricTdonderdag 12 november 2009 @ 14:39
quote:
Op donderdag 12 november 2009 07:48 schreef theKiD het volgende:
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten.
En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin

stylistedonderdag 12 november 2009 @ 14:42
appelmoes op mn pannenkoeken
suiker op de pindakaas
boter en suiker op een eierkoek

echt rare eetgewoontes heb ik geloof ik niet. Ik heb wel een oom die aan alles eerst ruikt voordat ie t op eet (misschien omdat ie een oogafwijking heeft waardoor ie niet goed kan zien wat ie eet ofzo...)
Sjeendonderdag 12 november 2009 @ 14:49
quote:
Op woensdag 11 november 2009 01:15 schreef SilkSpectre het volgende:
Ontbijtkoek met roomboter en kaas.
Gebakken ei op een snee krentenbrood.
Broodje vissticks met curry.
Broodje kaas met curry.
Broodje leverworst met curry.
Broodje kaas met jam.
Broodje kaas met stroop.
Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar.
Of met suiker, ook heel lekker!
En verder boterham met kaas en jam of stroop of mosterd, boterham met cervelaatworst en stroop of mosterd. En heel soms twee sneden brood, eentje met pindakaas en de andere met chocopasta, tegen elkaar
Janetjedonderdag 12 november 2009 @ 14:51
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>

Als ik tompoucen eet, eet ik het altijd laagje voor laagje

Als ik een roze koek/glace eet probeer ik eerst de cake eraf te eten om zo het roze glazuur als laatste te eten

Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Moet je een beetje ketchup en van die gedroogde uitjes op doen. Bohhhh.. Of een tosti kaas-pindakaas...
quote:
Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
Regelmatig, alleen in de zomer. Is ook lekker met verdunlimonade.
quote:
Op woensdag 4 november 2009 16:47 schreef __Saviour__ het volgende:
maggi over de friet
Mjummie
quote:
Op donderdag 12 november 2009 09:01 schreef Frag_adder het volgende:

[..]
Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest,
Net andersom

Doe ik trouwens ook met snoep als een mars: Eerst de chocolade zijkanten eraf, dan de onderkant, dan het spul binnenin om de bovenkant met karamel als laatste te doen.


Zo teruglezend ben ik best raar..
ProkofieVdonderdag 12 november 2009 @ 18:27
Ik weet niet of het raar is maar in ieder geval wel erg lekker!
Een pistolet met filet americain en warme satesaus. Een ware smaaksensatie!
FCZwolleZuidvrijdag 13 november 2009 @ 05:46
Misschien voor jullie niet raar maar mijn omgeving (voornamelijk vriendinlief ) vind het wel raar:

Krentenbol met hagelslag
Boterham met pindakaas en hagelslag/suiker/chocoladepasta/jam
Boterham met cervelaatworst en ketchup
Buggles in smeerkaas dippen

Boterhammen eet ik altijd met de duim en pink aan de onderkant zodat het beleg er niet af glijdt.
Als ik melk drink moet ik altijd ff het glas of de beker omspoelen met water
WammesWaggelvrijdag 13 november 2009 @ 06:04
Eigenlijk gebruik ik zelden een vork, meestal een lepel.
Vickyvrijdag 13 november 2009 @ 06:12
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker

Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
Lord Katundrovrijdag 13 november 2009 @ 06:37
Een krentenbol met kaas. Heel erg lekker
PurePoisonPerfumevrijdag 13 november 2009 @ 07:04
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker

Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?

Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens.
Rbhpvrijdag 13 november 2009 @ 07:06
Rijst met boter en suiker? Bah.

Bij magnums eet ik altijd eerst de chocolade eromheen op en dan pas de binnenkant.
Vickyvrijdag 13 november 2009 @ 07:13
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 07:04 schreef PurePoisonPerfume het volgende:

[..]

Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?

Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens.
het mijne ook maar er zijn mensen die ervan walgen.

Rijst met boter en suiker (wel warm trouwens) is heerlijk.
#ANONIEMvrijdag 13 november 2009 @ 07:35
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Hiero. Maar dat is niet raar, da's gewoon een lekker toetje. Banaan inkerven over de lengte, chocola in proppen, in alufolie wikkelen en in de oven tot de schil zwart is. Lekker met wat vanilleijs.

Yoghurt en sambal bij de friet is iets typisch Turks geloof ik . Verder ben ik ook van huis uit gewend om op het laatst bij het vakken van een ei er stroop op te doen. Dat schijnt ook raar te zijn.
FCZwolleZuidvrijdag 13 november 2009 @ 07:37
Rijst met bruine basterdsuiker is nog beter!
Riannvrijdag 13 november 2009 @ 08:51
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker


Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen

ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal
rechtsedirectevrijdag 13 november 2009 @ 09:03
Rijst met boter en suiker of nog beter ....., rijst met kaneel en warme bessensap
FutureFairytalevrijdag 13 november 2009 @ 12:34
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 08:51 schreef Riann het volgende:

[..]

ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal
bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
The_Hivesvrijdag 13 november 2009 @ 13:43
nog geen rare gewoontes gezien

bijvoorbeeld rijst met boter en suiker aten we vroeger heel vaak. Dan ook nog kaneel er overheen.
_Ophelia_vrijdag 13 november 2009 @ 17:06
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Dat is lekker ja
rashudovrijdag 13 november 2009 @ 17:15
Ik eet graag rauwe aardappelen, dat vind ik lekker fris.

Ook gooi ik overal minimaal 2 a 3 tenen knoflook doorheen (meestal niet rauw, dan valt het nog mee) en een theelepel surinaamse picalilly met madame jeanette (loeiheet).

Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding.

Ik heb ook een verhouding met blijkes tonijn die ik op 300.000 verschillende manieren bereid.

Thuis aten we altijd macaroni met smac, tomatenpuree, maggi en geraspte kaas, een echte klassieker.
FutureFairytalevrijdag 13 november 2009 @ 17:24
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 17:15 schreef rashudo het volgende:

Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding.

vind het eerder apart als je het tegelijk kunt eten

In een pizzeria snij ik eerst de rand eruit. Dan leg ik de grote cirkel naast mn bord en eet ik mn pizza op
rechtsedirectevrijdag 13 november 2009 @ 19:25
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 12:34 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
en wat piccalily er bij...
to die for...
theKiDvrijdag 13 november 2009 @ 20:10
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 13:43 schreef The_Hives het volgende:
nog geen rare gewoontes gezien


idd heel erg weinig.. Wat sommige als raar bestempelen is volgens mij redelijk gewoon... Zo'n 90% wat hier is neergezet dus
covievrijdag 13 november 2009 @ 20:12
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 17:24 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

vind het eerder apart als je het tegelijk kunt eten

In een pizzeria snij ik eerst de rand eruit. Dan leg ik de grote cirkel naast mn bord en eet ik mn pizza op
Mensen die op een verjaardag een tompouce (proberen te) eten alsof het een stuk appeltaart is

Ik ken er maar weinig, volgens mij eet iedereen bijna de bovenkant apart van de onderkant.
(ik bewaar altijd de bovenkant tot t laatst omdat ik dat t lekkerst vind)
kellyxoxovrijdag 13 november 2009 @ 20:21
worstenbroodjes met calve mayonaise
Mirjamvrijdag 13 november 2009 @ 20:22
verkeerde topic
ProkofieVzaterdag 14 november 2009 @ 12:34
En een rare drinkgewoonte:
Als ik een nieuwe fles cola open maak en het eerste glas inschenk dan "slurp" ik het schuim op!
T-Forcemaandag 16 november 2009 @ 23:14
Ik eet mijn Macaroni Ham-Kaas altijd met ketjap, en eigenlijk eet ik alle pasta's met ketjap.
Verder is een pizza hawaii met een laagje kip-kerrie salade eroverheen erg lekker
Kroket met mosterd is niet raar toch?
Zelvadinsdag 17 november 2009 @ 02:05
quote:
Op donderdag 12 november 2009 01:57 schreef Mirjam het volgende:
en patat in een puntzak, daar heb ik echt een gloeiende hekel aan
als ik de saus niet apart kan krijgen, kunnen ze oprotten met hun patat, dan wil ik het ook echt niet
Amen.
FutureFairytaledinsdag 17 november 2009 @ 09:14
quote:
Op maandag 16 november 2009 23:14 schreef T-Force het volgende:
Ik eet mijn Macaroni Ham-Kaas altijd met ketjap, en eigenlijk eet ik alle pasta's met ketjap.
Verder is een pizza hawaii met een laagje kip-kerrie salade eroverheen erg lekker
Kroket met mosterd is niet raar toch?
ik eet ook pasta's met ketjap... maar kroket met mosterd raar?
Spiegeleidinsdag 17 november 2009 @ 11:37
M&M's leg ik op kleur en dan eet ik eerst M&M's op waarvan er er "teveel" zijn. Zodat k van alle kleuren dus evenveel snoepjes heb.

Stroopwafels: ik neem 1 gewone hap en vervolgens eet ik de randjes zo op dat ik een rechthoek heb en dan een vierkantje dat ik steeds kleiner eet tot ongeveer de helft van de oorspronkelijke grootte. Dan wil ik vaak nog wel de koeken van elkaar afschuiven.

Pannenkoeken eet ik ook vaak met alleen een beetje zout.

Ik kan gerust 's ochtends een stevige erwtensoep eten.

Mijn man eet maakt altijd een prakje van z'n gekookte aardappelen en erwtjes en doet er dan suiker overheen...Bah.
piepkuiken21dinsdag 17 november 2009 @ 11:46
inderdaad weinig vage combinaties, ik vind verse haring met pindasaus erg lekker, ook ben ik een erge voorstander van sambalsmeerkaas met buggles. iemand al een keer een gebakken ei met groene aromat geprobeerd? Oja en niet te vergeten komkommer met pindasaus
recedinsdag 17 november 2009 @ 12:02
Gekookte kruimige aardappels hakken in kleine stukjes, extra zou naar smaak toevoegen en overgieten met verse karnemelk. Lepel erin en genieten maar.
Barbalenadinsdag 17 november 2009 @ 12:41
evenveel van alle snoepjes, ja dat doe ik ook, niet alleen met m&m's, maar ook met winegoms, kleurendrop, gemengde nootjes, eigenlijk alles wat met verschillenden in een zakje zit...

krentebrood met gekookt ei is zoooo lekker

brood met pindakaas met extra pure hagelslag!

en als ik kipblokjes bak om ergens door te doen, haal ik altijd een paar kleine stukjes uit de pan die het mooist bruin geworden zijn en eet die dan met een lepel ketchup.

bij kroket schijnt mosterd te horen (kreeg bij de snackbar bij mn oude huis tenminste altijd een zakje mosterd erbij, onze 'nieuwe' snackbar doet dat niet), maar ik vind em met mayo toch veeel lekkerder.

ik eet nu (gelukkig) wel veel normaler dan als kind, toen haalde ik alles uitelkaar: bij froufrou's eerste de creme ertussen uit, bij cafe noirtjes eerst dat laagje eraf, biscuitjes eerst dat randje eraf, gevulde koek dat stukje met de amandel tot het laatst (hoewel dat zie ik me nu ook wel doen, maar ik eet eigenlijk nooit meer gevulde koek).

de tompoes haal ik natuurlijk wel uit elkaar, dat krijgt toch niemand zo naar binnen, maar ieder heeft wel z'n eigen methode. die van mij: met een vork zorgen dat de onderkant los komt (met een beetje van het gele eraan), dan die in je ene hand houden en opeten, en ondertussen met je andere hand de andere kant vasthouden, op de kop, dus met de gele room naar boven. zo ben je heel snel van die stomme onderkant af, en dan heb je nog de lekkere bovenkant met veel room!
Tammymaradinsdag 17 november 2009 @ 19:41
Dat brood met kaas in de magnetron doe ik ook.
Kaas met mosterd (niet zo heel vreemd) kaas met aardbeienjam(ook niet heel vreemd),kaas met stroop.Kaas met hagelslag heel soms, vind ik heerlijk

Smarties/m en M's per kleur eten,Doe ik ook.

Die koekjes, hoe heten ze nou, niet bokkepootjes maar die andere,Eerst de chocoladekanten eraf bijten en dan pas het midden.Brood eet ik ook eerst de korstjes eraf en dan pas de rest.

Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen

Nog eentje: Als ik simpele macaroni maak, gehakt is klaar en de saus zit eroverheen en is warm,Dan schep ik het op een witte boterham, plak kaas erover, weer een schep,dan weer een boterham en dat eet ik op

Mijn man doet trouwens ook maggi over frietjes, eet graag pijpmacaroni met jus ( ) en volgens mij zijn dat wel alle achterlijke dingen die ik kan bedenken.
rechtsedirectedinsdag 17 november 2009 @ 20:27
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:

Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen
Dat is geen rare eetgewoonte, dat is dwangneurose..
Vickydinsdag 17 november 2009 @ 20:31
Kroket eet ik ook met mayo
#ANONIEMdinsdag 17 november 2009 @ 20:55
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:
Dat brood met kaas in de magnetron doe ik ook.
Kaas met mosterd (niet zo heel vreemd) kaas met aardbeienjam(ook niet heel vreemd),kaas met stroop.Kaas met hagelslag heel soms, vind ik heerlijk

Smarties/m en M's per kleur eten,Doe ik ook.

Die koekjes, hoe heten ze nou, niet bokkepootjes maar die andere,Eerst de chocoladekanten eraf bijten en dan pas het midden.Brood eet ik ook eerst de korstjes eraf en dan pas de rest.

Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen

Nog eentje: Als ik simpele macaroni maak, gehakt is klaar en de saus zit eroverheen en is warm,Dan schep ik het op een witte boterham, plak kaas erover, weer een schep,dan weer een boterham en dat eet ik op

Mijn man doet trouwens ook maggi over frietjes, eet graag pijpmacaroni met jus ( ) en volgens mij zijn dat wel alle achterlijke dingen die ik kan bedenken.
Mergpijpjes bedoel jij vast die eet ik ook altijd zo!
Tammymaradinsdag 17 november 2009 @ 20:57
Ja!
Mergpijpjes! Pfff, zat er de hele tijd over na te denken hoe die dingen nou ook alweer heten
FutureFairytaledinsdag 17 november 2009 @ 21:45
die zijn het lekkerst als er cake in zit, niet die mini dingen met alleen creme
Isabeaudinsdag 17 november 2009 @ 22:36
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 20:27 schreef rechtsedirecte het volgende:
Dat is geen rare eetgewoonte, dat is dwangneurose..
Ja, zo kwam dat ook op mij over

Niet zo lang geleden in een pepernotenbui alles met pepernoten gegeten. Geweldige combinaties ontdekt. Aanraders: pepernoten met olijven en pepernoten met droge worst. Yum!

Tompouce en mergpijpjes sloop ik ook uit elkaar. En dan het zoetste het laatst (roze glazuur en het marsepein)
FANNdinsdag 17 november 2009 @ 22:39
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
een beetje roomijs erbij en je hebt een bananasplit

is lekker..
edceterawoensdag 18 november 2009 @ 01:36
Ik doe borrelnoten in mijn soep (favoriet: Yum yum noedelsoep shrimp of verse groentesoep / rundvleessoep)
Verder gooi ik op veel gerechten curry

Curry met vissticks
Macaroni met curryi en kaas in de magnetron smelten
Doperwten prakken en curry er doorheen mixen
satehc/goulashkroket stukje eraf snjden en je patat friet erin dippen
Ik leng mijn frisdrank altijd aan ondat ie te zoet is .
Manonowoensdag 18 november 2009 @ 02:36
eet van gamba's en garnalen altijd discreet de pootjes en de kopjes op
en sommige mensen lust ik ook met huid en haar
chocolonelywoensdag 18 november 2009 @ 22:46
quote:
iemand al een keer een gebakken ei met groene aromat geprobeerd?
Ja hoor! Jum jum. De gele is trouwens ook gewoon errrg lekker met een gebakken ei.
#ANONIEMwoensdag 18 november 2009 @ 23:07
quote:
Op woensdag 18 november 2009 22:46 schreef chocolonely het volgende:

[..]

Ja hoor! Jum jum. De gele is trouwens ook gewoon errrg lekker met een gebakken ei.
toch wel in de vorm van een dino he
Lord Katundrodonderdag 19 november 2009 @ 16:03
Ik eet weleens pizza met mayonaise erbij. Is dat heel raar?
Panda72donderdag 19 november 2009 @ 16:40
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Klinkt goed
Panda72donderdag 19 november 2009 @ 16:45
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 06:37 schreef Lord Katundro het volgende:
Een krentenbol met kaas. Heel erg lekker
Krentenbollen vind ik niet lekker maar als er kaas op zit njam
Panda72donderdag 19 november 2009 @ 16:51
Stampot boerenkool met surinaamse piccalily en ui

Patat speciaal met curry en surinaamse sambal

Boterham met kaas, mosterd, zuurkool en rauwe ui

Kaassouffle met surinaamse piccalily

Broodje osseworst met oude kaas, ui en sambal
nktcdinsdag 24 november 2009 @ 11:16
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk:

*Frikandel met banaan.
* Frikandel met vanille vla
* Pindakaas met ketchup op brood
* Patat met appelmoes, mayo en satesaus (sauzen door elkaar)
nktcdonderdag 26 november 2009 @ 08:17
Misschien ook wel raar, maar vooral nogal ongezond: 's morgens ontbijt ik met een blikje Redbull...
theKiDdonderdag 26 november 2009 @ 08:36
quote:
Op dinsdag 24 november 2009 11:16 schreef nktc het volgende:
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk:

*Frikandel met banaan.
* Frikandel met vanille vla
* Pindakaas met ketchup op brood
* Patat met appelmoes, mayo en satesaus (sauzen door elkaar)

Een van de eerste rare dingen hier

De rest is gewoon niet raar hier qua eetgewoontes..
Panda72donderdag 26 november 2009 @ 09:10
quote:
Op dinsdag 24 november 2009 11:16 schreef nktc het volgende:
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk:

*Frikandel met banaan.
* Frikandel met vanille vla
Sorry maar het lijkt mij niet echt smakelijk
nktcdonderdag 26 november 2009 @ 09:31
quote:
Op donderdag 26 november 2009 08:36 schreef theKiD het volgende:

[..]

Een van de eerste rare dingen hier

De rest is gewoon niet raar hier qua eetgewoontes..
Haha, maar het is wel echt heel erg lekker......:)
theKiDdonderdag 26 november 2009 @ 09:51
quote:
Op donderdag 26 november 2009 09:31 schreef nktc het volgende:

[..]

Haha, maar het is wel echt heel erg lekker......:)
Dat hoor je mij ook niet zeggen, aangezien over smaak niet te twisten valt
Maar t valt me wel op dat 99% van wat hier gepost word, niet raar is qua eetgewoonten, maar het wel als zodanig bestempeld word.
14medusadonderdag 26 november 2009 @ 11:29
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden het maar k heb nergens last van
coviedonderdag 26 november 2009 @ 12:02
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:

Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen
Ik prak juist altijd mijn vlees en aardappelen door elkaar. Maar mijn vlees moet mijn groente ook niet raken
De volgorde is ook altijd hetzelfde eerst mijn stuk vlees en dan schep ik pas de aardappels en groente op.

Daarnaast heb ik mezelf al jaren geleden aangeleerd om altijd wat eten te laten liggen.Er blijven altijd nog 2 a 3 happen op mn bord liggen. (wat weer bijzonder irritand kan zijn met opruimen)
zatoichidonderdag 26 november 2009 @ 12:11
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:29 schreef 14medusa het volgende:
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden het maar k heb nergens last van
Ach ja in Japan heb ik even moeten wennen aan het ontbijt, maar na een dag of twee krijg je er ook gewoon trek in.

DevilsAndDustdonderdag 26 november 2009 @ 12:25
Ik vind het zelf heel normaal, maar mensen in m'n omgeving verklaren me allemaal voor gek dat ik stroop over de hutspot doe. Tot ze het zelf ook proberen en het heerlijk vinden. .
Myraeladonderdag 26 november 2009 @ 12:28
Boterhammen met warme tomatenpasta-saus en kaas.
Panda72donderdag 26 november 2009 @ 12:30
quote:
Op donderdag 26 november 2009 11:29 schreef 14medusa het volgende:
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden het maar k heb nergens last van
Ik vind het niet lekker juist . Heb ook nergens last van
14medusadonderdag 26 november 2009 @ 13:02
-edit-

[ Bericht 99% gewijzigd door MissHobje op 26-11-2009 13:25:26 (Post dan gewoon niets, als het niet leuk is.) ]
heiden6donderdag 26 november 2009 @ 13:03
Damn, wat een hoop smerige dingen worden hier gemeld.
14medusadonderdag 26 november 2009 @ 13:44
ik vind die frikandel met vanille vla nog wel het ranzigst

heb wel eens een banaan met leverpastei gegeten dat was eigenlijk best goed te doen
Windigodonderdag 26 november 2009 @ 15:10
Broodje bakbanaan met mayo (Ik weet het, zeer schandelijk, maar toch lekker )
Manonodonderdag 26 november 2009 @ 15:51
quote:
Op donderdag 26 november 2009 12:11 schreef zatoichi het volgende:

[..]

Ach ja in Japan heb ik even moeten wennen aan het ontbijt, maar na een dag of twee krijg je er ook gewoon trek in.

[ afbeelding ]
Lord Katundrodonderdag 26 november 2009 @ 16:47
Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekker Of een boterham met pindakaas en marmite. Ook erg lekker



rechtsedirectedonderdag 26 november 2009 @ 19:10
quote:
Op donderdag 26 november 2009 16:47 schreef Lord Katundro het volgende:
Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekker Of een boterham met pindakaas en marmite. Ook erg lekker

[ afbeelding ]


Een toastie met kaas en marmite !!!
DropGupdonderdag 26 november 2009 @ 19:49
Euhm eitje koken en dan het eiwit in stukjes fixen en dan slasaus en sladressing erbij en dan lekker koud worden in de koelkast... en dan even later heerlijk op smullen Mjammmm

stukjes komkommer bij witte bonen in tomatensaus... die saus met komkommer is echt lekker. Doe ik altijd me bord rondom met plakjes komkommer... ziet er nog best grappig uit ook

Macaroni met gebakken ei en heel veel zilveruitjes.. maar das denk niet zo heel raar?

Met rook worst.. deed ik altijd alleen ut velletje eten.. de rest mocht me vader altijd opeten

Owhhhhhh en ik neem ook altijd me eigen Mayo mee naar de Mcdonalds... Tjee kunnen mensen dan stom kijken zeg

Mja niet echt raar allemaal.. maar me omgeving vind dat nou eenmaal wel zo, misschien zijn hun zelf gewoon raar

trouwens die frikandel met vanille vla.. ga ik toch eens uitproberen
shinydiscoballdonderdag 26 november 2009 @ 19:52
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 12:34 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
Precies, mijn opa (boer) heeft dit ook van huis uit meegekregen.

Verder zie ik niks vreemds, of tenminste voor mij niet. Veel van die combinaties op brood (kaas en sambal, kaas en jam, pindakaas en sambal enz werden bij mij thuis gewoon veel gegeten.
shinydiscoballdonderdag 26 november 2009 @ 19:54
Behalve soepballen en frikandellen met toetjes dan, dats echt ranzig
Riannvrijdag 27 november 2009 @ 09:14
quote:
Op donderdag 26 november 2009 19:49 schreef DropGup het volgende:


Owhhhhhh en ik neem ook altijd me eigen Mayo mee naar de Mcdonalds... Tjee kunnen mensen dan stom kijken zeg
Dat doet mijn vader ook. die vind de frietsaus en zo smerig van de mcdonald.
heiden6zaterdag 28 november 2009 @ 19:10
quote:
Op vrijdag 27 november 2009 09:14 schreef Riann het volgende:

[..]

Dat doet mijn vader ook. die vind de frietsaus en zo smerig van de mcdonald.
Wel vrij triest om in de meest smakeloze fast food-tent ter wereld zulke culinaire pretenties tentoon te spreiden.
MissMSXzondag 29 november 2009 @ 17:15
  • Boterham met soepgroenten en -ballen

  • Mijn moeder maakt wel eens komkommer in azijn met peper en zout. Als alle komkommer op is drink ik het azijnmengsel op
  • PurePoisonPerfumezondag 29 november 2009 @ 17:59
    quote:
    Op zondag 29 november 2009 17:15 schreef MissMSX het volgende:
  • Boterham met soepgroenten en -ballen

  • Mijn moeder maakt wel eens komkommer in azijn met peper en zout. Als alle komkommer op is drink ik het azijnmengsel op
  • Ik ook ! Ik vind dat heerlijk.
    Joel-Smeetszondag 29 november 2009 @ 18:25
    Ik eet (bijna) alles met Appelmoes,nu weet ik niet of dat zo apart is?
    phileinemaandag 30 november 2009 @ 19:54
    quote:
    Op zaterdag 28 november 2009 19:10 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Wel vrij triest om in de meest smakeloze fast food-tent ter wereld zulke culinaire pretenties tentoon te spreiden.
    Je kunt dan inderdaad ook beter gelijk je eigen friet, een knapperig broodje en een goede hamburger meenemen, als je toch bezig bent.

    Ik heb geloof ik niet echt gekke gewoontes, maar mijn vader komt uit Indië en die gooit bij alles sambal dus ik ben veel gewend. En zoet/zuur/zout is daar ook heel normaal. Komkommer met pindasaus is gewoon een deel van een Indisch gerecht (gado gado), en erg lekker trouwens. Ik gooi in mijn spagettisaus altijd zout, suiker, azijn en sambal. Dat vinden veel mensen belachelijk, maar het smaakt wel lekker.

    Wat ik hier in Spanje extra heb geleerd is zoet met zout. Salade van sinasappel met rauwe rode ui en olijven. Toastje met tonijn uit blik met kiwi, dat soort dingen. Altijd erg lekker.
    Vivimaandag 30 november 2009 @ 19:56
    Oeh, die eens opschrijven hoe je die sinaasappelsalade maakt

    Leuk je weer eens te zien hier btw!
    fs180maandag 30 november 2009 @ 20:14
    - Overal kan sambal over
    - Nooit iets anders dan een vork gebruiken
    - geen idee..
    phileinemaandag 30 november 2009 @ 20:34
    Ensalada Malagueña:
    Ik doe het eigenlijk niet op de officiele manier, ik schil gewoon wat sinaasappels extra dik zodat het buitenste velletje eraf is en snij ze dan in kleine stukjes, pitjes etc eruit. Dan wat heel dun gesneden rode uiringen erbij, goede olijven (ik neem meestal groene, maar zwarte kan ook), grofgehakte ongezouten amandelen, wat olijfolie (extra maagdelijk) eroverheen en klaar.

    Net als bij alle Spaanse gerechten geldt dat de kwaliteit van je ingrediënten echt heel belangrijk is, als je sinaasappels te zuur of te droog zijn, of de uien niet vers genoeg is het gelijk niet meer te vreten.

    In Spanje doen ze er soms ook nog wat gekookte aardappel en gekookt ei erdoorheen, maar dat vind ik eigenlijk niet nodig. En o ja, normaal hoort er ook stokvis doorheen maar dat vind ik zo´n gedoe met dat weken, en voegt niet echt veel toe imho. Tonijn (uit blik) wordt ook wel gedaan, maar dat vind ik zelf weer te sterk van smaak. Je kunt ook olijven gevuld met anchovis nemen, maar ik weet niet of je die in Nederland kunt krijgen. Gewoon wat experimenteren, het is echt verbazend lekker. Stukje gebakken vis erbij en wat stokbrood en je hebt gelijk een prima avondmaaltijd.
    Vivimaandag 30 november 2009 @ 20:38
    Oeh, klinkt heerlijk! En olijven met anchovis hebben ze hier ook, love it!

    Thnx!
    phileinemaandag 30 november 2009 @ 20:38
    Doe ik gelijk die tonijn met kiwi, dat is altijd een enorm succesnummer als borrelhapje of tapa.

    Blikje tonijn nemen, mengen met wat mayonaise, zout en peper. Op een simpel toastje scheppen (geen melba alsjeblieft) en een plakje kiwi erop. Ziet er leuk uit, en ik ben nog niemand tegengekomen die het niet lekker vond.
    Vivimaandag 30 november 2009 @ 20:56
    *Copypast* .
    LPFANmaandag 30 november 2009 @ 21:02
    ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood

    is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar
    nktcmaandag 30 november 2009 @ 21:52
    quote:
    Op maandag 30 november 2009 21:02 schreef LPFAN het volgende:
    ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood

    is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar
    Heerlijk!! En (warme) nasi op brood is ook erg lekker...
    phileinemaandag 30 november 2009 @ 22:04
    quote:
    Op maandag 30 november 2009 21:02 schreef LPFAN het volgende:
    ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood

    is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar
    Nee lekker, met ketchup!
    misterddudemaandag 30 november 2009 @ 22:51
    quote:
    quote:
    Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??

    IK! heerlijk met hela curry erbij
    zeker zeker!!!

    kaas met chokopasta op brood
    phileinemaandag 30 november 2009 @ 22:54
    Trouwens, over gekke eetgewoontes gesproken. Hoorde van een Ierse buurman dat het in Engeland Schotland heel normaal is om een gefrituurde Mars-reep te eten. Ik dacht dat hij me voor de gek zat te houden, maar het is nog waar ook!

    [ Bericht 2% gewijzigd door phileine op 30-11-2009 23:23:41 ]
    rechtsedirectemaandag 30 november 2009 @ 23:45
    quote:
    Op maandag 30 november 2009 22:54 schreef phileine het volgende:
    Trouwens, over gekke eetgewoontes gesproken. Hoorde van een Ierse buurman dat het in Engeland Schotland heel normaal is om een gefrituurde Mars-reep te eten. Ik dacht dat hij me voor de gek zat te houden, maar het is nog waar ook!
    Ook hier in Nieuw Zeeland, laagje beslag er om heen en zo het frituur in...mier en mierzoet..!!
    vosssdinsdag 1 december 2009 @ 00:13
    Jaren geleden heb ik ooit bij een engels gezin gegeten die op een of andere engelse militaire basis in duitsland zaten en daar kreeg je bij de spaghetti een bakje bolognese chips.

    Ik vond het een beetje vreemd, maar wel lekker.
    Zij deden dat altijd; geen idee of dat normaal is in engeland verder, maar lekker was het wel.

    Zegmaar de kroepoek bij de rijst alleen dan de chips bij de spaghetti
    bas-beestdinsdag 1 december 2009 @ 00:31
    quote:
    Op zondag 29 november 2009 17:15 schreef MissMSX het volgende:

  • Mijn moeder maakt wel eens komkommer in azijn met peper en zout. Als alle komkommer op is drink ik het azijnmengsel op
  • dat hangt er vanaf hoe het precies is klaar gemaakt, dat kan idd. lekker zijn
    Agiathdinsdag 1 december 2009 @ 00:38
    Omelet ham/kaas en dan daarover heen veel mayo

    Me vrienden vinden het gek, mayo over ei, maar weet je niet hoe lekker!
    DaMayandinsdag 1 december 2009 @ 00:48
    quote:
    Op dinsdag 1 december 2009 00:13 schreef vosss het volgende:
    Jaren geleden heb ik ooit bij een engels gezin gegeten die op een of andere engelse militaire basis in duitsland zaten en daar kreeg je bij de spaghetti een bakje bolognese chips.

    Ik vond het een beetje vreemd, maar wel lekker.
    Zij deden dat altijd; geen idee of dat normaal is in engeland verder, maar lekker was het wel.

    Zegmaar de kroepoek bij de rijst alleen dan de chips bij de spaghetti
    Yup. Je krijg in England heel vaak een zakje chips (crips) erbij. Vaak bij de lunch maar idd ook soms bij het ontbijt en avondeten.
    Het liefst dan Salt&Vinegar smaak maarja als dat een Nederlander geeft spuugt die het uit.
    Bluurghdinsdag 1 december 2009 @ 00:50
    quote:
    Op dinsdag 1 december 2009 00:48 schreef DaMayan het volgende:

    [..]
    Het liefst dan Salt&Vinegar smaak maarja als dat een Nederlander geeft spuugt die het uit.
    heerlijk!
    Kazadinsdag 1 december 2009 @ 01:08
    Ik wil altijd vaste combi's van groenten met vlees. Zo "hoort" bij rode kool altijd gehakt, bij rode bietjes altijd uitgebakken speklapjes, bij sperzieboontjes hoort hamplapjes (of ander draadjesvlees). Een andere combi is niet mogelijk, speklapjes bij sperzieboontjes is vies!

    Brood eet ik altijd met mes en vork. Per hap snij ik een stukje af, als een pizzapuntje. Op die manier wordt de korst verdeeld over al het brood en proef ik er niet te veel van (korstjes heb ik als kind nooit gegeten, ze smaken aangebrand).

    De broodmaaltijd wordt altijd afgesloten met een flinke reep jong-belegen kaas, die gedipt wordt in vruchtenhageltjes (of als die er niet zijn, in suiker) waarvan ik een beetje op m'n bord doe.

    De lekkerste pannekoek is die met spek/uien/prei/kaas en stroop.

    Bij hartige trek 's avonds, wil ik nog wel eens een klein portie macaroni maken, met alleen ketchup en geraspte kaas.

    Snickers eet ik altijd eerst de bovenkant eraf, tot er een bonk met pinda's overblijft.
    Die snickers of mars smaakt ook heerlijk op een tosti.

    De lekkerste tosti is die met plakjes appel en suiker en kaneel.

    Mijn man eet een boterham met appelstroop, met daaroverheen nog een flinke schep suiker. Ook worden zijn boterhammen altijd in de koffie gesopt bij iedere hap (alleen hier thuis hoor, zover heb ik hem al).

    Zondag 's morgens eten we hier vaak een soort Engels ontbijt: gebakken eieren, bacon, witte bonen in tomatensaus, sauzijsje, röstirondjes, gebakken halve tomaten en toast. Dan heb je tot het diner geen honger meer.

    Overigens las ik ergens over bruine bonen met stroop: de "opgiet" van een potje bruine bonen bevat ook stroop.
    FANNdinsdag 1 december 2009 @ 01:42
    quote:
    Op zondag 29 november 2009 18:25 schreef Joel-Smeets het volgende:
    Ik eet (bijna) alles met Appelmoes,nu weet ik niet of dat zo apart is?
    donkerbruin brood met appelmoes is ook lekker

    weet niet of het raar is , maar tis wel lekker
    Jeff89dinsdag 1 december 2009 @ 09:59
    Bevroren boterhammen met pindakaas..
    Vroegah, voordat we een magnetron hadden, kreeg ik van mama vaak een 'knapperbroodje' als ik honger had vlak voor het eten.. Een boterham uit de vriezer dus.. En ookal kan ik ze nu snel ontdooien, meestal doe ik het toch niet..
    Nassdinsdag 1 december 2009 @ 10:03
    Ik vind bepaalde gerechten koud het lekkerst(Niet koelkast koud, maar gewoon, niet heet )
    Zoals bijvoorbeeld ovenschotel(Y)
    pagadderdinsdag 1 december 2009 @ 18:39
    Sinds kort eet ik graag spaghetti bolognese met een lauwe tortilla.

    Frieten met satékruiden, rauwe ajuin en ketchup zijn lekker. Vroeger bestelde ik vaak een Spablo Spaghetti, omhuld met deeg en gefrituurd. De blok opensnijden, de vulling eruit halen om het omhulsel apart te houden.
    In dezelfde categorie: een maaltijdloempia doormidden snijden, het vulsel eruit halen om het omhulsel apart op te eten.
    Irritatie100woensdag 2 december 2009 @ 13:27
    Mijn broertje eet wel eens vla met kroepoek erdoor

    Ik zelf val wel mee qua rare eetgewoontes, gooi alleen wel overal ketchup op. Maar dan ook echt overal. Ik eet vaak genoeg brood met ketchup bijvoorbeeld. Ook op dingen als kroket gooi ik vaak ketchup (alhoewel ik dat bijna nooit eet). En verder eet ik soms ook bevroren brood.
    Bluurghwoensdag 2 december 2009 @ 22:35
    Doet me denken aan een Brit die ik een boterham met kaas en paprikachips zag eten
    littledrummergirlwoensdag 2 december 2009 @ 22:46
    ik vind koude patat lekker ( wel gebakken, maar weer afgekoeld zeg maar)

    en idd de buitenkant van maaltijdloempia's tot het laatst bewaren en dan opeten

    [ Bericht 6% gewijzigd door littledrummergirl op 02-12-2009 22:53:35 ]
    fs180woensdag 2 december 2009 @ 22:48
    quote:
    Op woensdag 2 december 2009 22:46 schreef littledrummergirl het volgende:
    ik vind koude patat lekker

    en idd de buitenkant van maaltijdloempia's tot het laatst bewaren en dan opeten
    Koude patat.. ewwwwww
    _Ophelia_woensdag 2 december 2009 @ 22:48
    quote:
    Op woensdag 2 december 2009 13:27 schreef Irritatie100 het volgende:
    Mijn broertje eet wel eens vla met kroepoek erdoor
    Yuk
    Ik lust geen vla en geen kroepoek, maar al zou ik het lusten dan zou dat nog steeds extreem smerig zijn...
    quote:
    En verder eet ik soms ook bevroren brood.
    Als kind was ik gek op bevroren witte boterhammen met appelmoes
    stylistewoensdag 2 december 2009 @ 22:53
    quote:
    Op woensdag 2 december 2009 22:48 schreef _Ophelia_ het volgende:

    [..]


    Als kind was ik gek op bevroren witte boterhammen met appelmoes
    dat lijkt me erg lekker!
    diorcharmwoensdag 2 december 2009 @ 23:04
    Mijn man maakt deeg voor koekjes en eet het deeg op..
    Zelf eet ik geen broodkorsten (bijna niet)
    _Ophelia_woensdag 2 december 2009 @ 23:07
    Beiden vrij normaal
    rechtsedirectedonderdag 3 december 2009 @ 05:58
    quote:
    Op woensdag 2 december 2009 22:35 schreef Bluurgh het volgende:
    Doet me denken aan een Brit die ik een boterham met kaas en paprikachips zag eten
    Ook dit is in Nieuw Zeeland heel gewoon, een boterham met chips...maar ja we zijn dan ook net "little England"
    Rbhpdonderdag 3 december 2009 @ 08:53
    bevroren boterhammen, is dat echt lekker? hmm.
    FutureFairytaledonderdag 3 december 2009 @ 09:05
    (in Amerika gezien): Een broodje met tonijnsalade en verkruimelde Doritos jummmm
    Jeff89donderdag 3 december 2009 @ 15:35
    quote:
    Op donderdag 3 december 2009 08:53 schreef Rbhp het volgende:
    bevroren boterhammen, is dat echt lekker? hmm.
    Jup.. Knapperig zonder toastig te zijn.. Een bevroren snee wit tijgerbrood, en dan met pindakaas
    CherryBoomBoomdonderdag 3 december 2009 @ 16:30
    quote:
    Op donderdag 26 november 2009 16:47 schreef Lord Katundro het volgende:
    Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekker Of een boterham met pindakaas en marmite. Ook erg lekker

    [ afbeelding ]


    Dat spul is echt smerig
    K.Weeniedonderdag 3 december 2009 @ 16:59
    Als je pannenkoekenbeslag maakt, eerst een banaan in de blender doen en daarna het beslag er bij schenken, en dan mixen tot bananenpannenkoekenbeslag.
    Koude pannenkoeken van de avond ervoor vind ik ook lekker, met chocoladepasta, wist ook niet dat dat raar was.
    Pure chocoladepasta op een plakje ontbijtkoek.
    Roomijs in de cola.
    Verder weet ik even niks.

    oja, brood met kaas en aarbeienjam!

    [ Bericht 3% gewijzigd door K.Weenie op 03-12-2009 17:12:17 ]