casper019 | woensdag 4 november 2009 @ 16:18 |
heb jij aparte eetgewoontes, eet jij bepaalde dingen anders dan anderen? | |
geelkuikentje | woensdag 4 november 2009 @ 16:19 |
TS begint natuurlijk ![]() | |
Conflict | woensdag 4 november 2009 @ 16:20 |
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt | |
Manneke_Pils | woensdag 4 november 2009 @ 16:21 |
Mensen die eten als varkens | |
Karrel_Laaglawaai | woensdag 4 november 2009 @ 16:22 |
Kouwe saucijzenbroodjes en dan eerst het overtollige bladerdeeg en dan het balderdeeg van het vlees afhalen en dan alleen het vlees. Als ik alleen ben, anders sla ik die laatste twee stappen over. Ik hou ook van oud stokbrood. En Satebroodjes, hamkaascroissants en ragoutbroodjes eet ik ook het liefst koud. | |
teknomist | woensdag 4 november 2009 @ 16:22 |
- Ik smeer mijn boterham altijd maar voor de helft met boter i.p.v. helemaal. - Ik heb mijn mes altijd links vast en mijn vork rechts i.p.v. andersom. | |
Bill_E | woensdag 4 november 2009 @ 16:22 |
quote: ![]() | |
rozenijlpaard | woensdag 4 november 2009 @ 16:22 |
Ik eet patat met een vork. | |
casper019 | woensdag 4 november 2009 @ 16:23 |
Om te beginnen> Als ik tompoucen eet, eet ik het altijd laagje voor laagje Als ik een roze koek/glace eet probeer ik eerst de cake eraf te eten om zo het roze glazuur als laatste te eten Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen?? Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op | |
kikoooooo | woensdag 4 november 2009 @ 16:23 |
Ik eet soep met mijn anus | |
#ANONIEM | woensdag 4 november 2009 @ 16:23 |
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal. | |
teknomist | woensdag 4 november 2009 @ 16:23 |
quote:Met veel saus is dat toch niet zo vreemd? ![]() | |
Manneke_Pils | woensdag 4 november 2009 @ 16:24 |
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet.. | |
dabadbass | woensdag 4 november 2009 @ 16:25 |
ik eet middels een infuus ![]() | |
dabadbass | woensdag 4 november 2009 @ 16:25 |
quote:Ik voel m weer aankomen SPOILER | |
thesystem | woensdag 4 november 2009 @ 16:26 |
kouwe friet, bevroren friet, bevroren vissticks, | |
Airlocker | woensdag 4 november 2009 @ 16:26 |
quote: ![]() ![]() | |
Airlocker | woensdag 4 november 2009 @ 16:26 |
ik eet mijn boterham soms in 2 keer de helft ![]() | |
Manneke_Pils | woensdag 4 november 2009 @ 16:28 |
quote:Drie keer de helft zou pas raar zijn... ![]() | |
rozenijlpaard | woensdag 4 november 2009 @ 16:29 |
quote:Ja, dat zeg ik inderdaad ook altijd ![]() Mensen die met hun vingers eten houden blijkbaar alleen maar van "topjedippen". Dan proef je amper wat van de saus ![]() | |
rozenijlpaard | woensdag 4 november 2009 @ 16:30 |
quote:Soms eet ik ook wel eens friet. Gewoon voor de afwisseling. Het voelt toch anders. | |
covie | woensdag 4 november 2009 @ 16:38 |
Ik eet macaroni het liefst met alleen gehakt patat zonder mayo friet zonder frietsaus oh ja ![]() Bij het gourmetten maak ik van mijn bord een soort kruidenpallet waarbij ik dan het vleesje na het bakken in één of meerdere soorten kruiden doop. Aan het einde van het goumetten heb ik dan een soort sju op mijn bord liggen met verschillende kruiden erin gemixt en dan bak ik wat aardappeltjes die ik dan door die sju haal. [ Bericht 53% gewijzigd door covie op 04-11-2009 16:43:27 ] | |
Smaharba | woensdag 4 november 2009 @ 16:38 |
quote: ![]() | |
__Saviour__ | woensdag 4 november 2009 @ 16:47 |
maggi over de friet | |
rats | woensdag 4 november 2009 @ 16:59 |
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer. | |
LieLie | woensdag 4 november 2009 @ 17:04 |
Krentebrood met leverpastei, en macaroni met joppiesaus ![]() En ik ben ook rechts, maar ik snij links.. ![]() | |
patatmetfriet | woensdag 4 november 2009 @ 17:06 |
quote:Hagelslag + Banaan ![]() | |
casper019 | woensdag 4 november 2009 @ 17:07 |
quote:ik doe welis wat soortgelijks boterham met boter & hagelslag en dan in de magnetron! | |
Quispi | woensdag 4 november 2009 @ 17:09 |
Ik eet wel eens een gebakken ei met suiker op brood. | |
LostFormat | woensdag 4 november 2009 @ 17:10 |
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten. ![]() | |
Sapstengel | woensdag 4 november 2009 @ 17:11 |
quote:En bananen? | |
#ANONIEM | woensdag 4 november 2009 @ 17:11 |
quote:Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven. | |
__Saviour__ | woensdag 4 november 2009 @ 17:12 |
quote:Niet eens zo'n gek idee! | |
zatoichi | woensdag 4 november 2009 @ 17:13 |
Ik ga nooit naar de snackbar, en laat ook nooit wat thuisbezorgen. | |
LieLie | woensdag 4 november 2009 @ 17:14 |
quote:Ook lekker: plakjes banaan, chocola smelten en dan de plakjes banaan op een spiesje helemaal onderdompelen en af laten koelen in de koelkast! Dan wordt de chocola weer hard, en de banaan blijft wat zachter en zoeter ![]() | |
Quispi | woensdag 4 november 2009 @ 17:14 |
quote:Dat deed ik vroeger met een kroket. Topje eraf bijten, ragout met patat eruit lepelen en vervolgens patat en mayonaise in de kroket proppen ![]() | |
JuiceJuice | woensdag 4 november 2009 @ 17:17 |
quote:Ik ook. | |
ColdFeet | woensdag 4 november 2009 @ 18:43 |
quote:Nice ![]() | |
RobinOok | woensdag 4 november 2009 @ 19:18 |
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout. | |
EricT | woensdag 4 november 2009 @ 19:58 |
quote:dat en over granny smith ![]() | |
Riann | woensdag 4 november 2009 @ 19:59 |
quote: ![]() ![]() en van de kipkorn en sitostick en van vissticks eerst het korstje erafhalen dan opeten wat erin zit en dan het korstje opeten. Ik doe het alleen maar als ik alleen eet of met mijn familie. Anders schaam ik me een beetje ![]() | |
feelsgoodman | woensdag 4 november 2009 @ 20:02 |
Ik heb altijd de drang om al mijn voedsel te ontleden. Eigenlijk doe ik dit bij elk gerecht dat uit meerdere lagen bestaat, nogal apart. Uiteraard doe ik dit alleen in privé sferen en niet als ik bijvoorbeeld te gast ben bij iemand, iets van fatsoen is gelukkig nog wel aanwezig. | |
casper019 | woensdag 4 november 2009 @ 21:12 |
quote:w000t krijg je zo geen overdosis aan zout binnen dan? | |
chocolonely | woensdag 4 november 2009 @ 21:38 |
quote:IK! heerlijk met hela curry erbij ![]() | |
chocolonely | woensdag 4 november 2009 @ 21:41 |
- Bij visticks 'ontleed' ik hem en dan eet ik eerst het visgedeelte op (wat je dan ook vis kan noemen maargoed;)) en daarna de korstjes mjam. - Als er teveel kip over is en iemand anders de volgende dag dat witte vlees op de boterham wil doen (koud) dan eet ik 's avonds graag nog een broodje vel ![]() Ik heb nog wel meer rare eetgewoontes volgens mij haha ![]() | |
dabadbass | donderdag 5 november 2009 @ 08:46 |
Tosti banaan ![]() | |
MMUFC | donderdag 5 november 2009 @ 12:21 |
Als we bij ons thuis kip aten waren mijn broertje en ik altijd de enige die ook het vel van de kip op aten. Meestal namen wij dan ook.. ![]() Mijn macaroni bestaat enkel uit: macaroni boogjes, tomatenpuree, champignons, boterhamworst en 1,5 thee lepel Italiaanse kruiden.. Dus geen macaroni kruiden en gehakt ofzo.. | |
movearound | donderdag 5 november 2009 @ 23:08 |
pindasaus over mijn gehaktbal. de rest van de mensen die ik ken gebruiken curry of mayo. | |
vosss | donderdag 5 november 2009 @ 23:13 |
quote:Friet moet je voor de gein eens Maggie op doen ipv zout. Dát is pas lekker ![]() ![]() Ik dacht altijd dat het vrij normaal was, maar werkelijk niemand in mijn omgeving doet dat. Geen idee waarom ik dan dacht dat het npormaal was overigens ![]() Lekker is het wel, dat is 1 ding wat zeker is ![]() | |
Sinarades | vrijdag 6 november 2009 @ 11:39 |
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.![]() ![]() | |
MissHobje | vrijdag 6 november 2009 @ 12:01 |
quote:Die doe ik dan juist weer met suiker ![]() zoete omelet ![]() Maar of dat apart is?? ik vind het normaal. | |
mevrouwdebok | vrijdag 6 november 2009 @ 18:15 |
is ook normaal, doet mijn vader ook altijd | |
SecretHeart | vrijdag 6 november 2009 @ 18:21 |
macaroni met slasaus | |
MissHobje | vrijdag 6 november 2009 @ 18:30 |
quote:Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe. | |
SecretHeart | vrijdag 6 november 2009 @ 18:35 |
quote:Niet teveel, en een beetje erdoorheen husselen ![]() | |
Tezz | vrijdag 6 november 2009 @ 18:39 |
Omeletje met suiker.................jep. Boterham met kaas uit de magnetron...............jep. Tompouce laagje voor laagje.................jep. Frietjes door het (zee)zout halen.........jep. Pfff ik eet echt raar af en toe zeg. | |
#ANONIEM | vrijdag 6 november 2009 @ 18:52 |
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten ![]() Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd ![]() Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal. [ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 06-11-2009 18:52:57 ] | |
Tezz | vrijdag 6 november 2009 @ 20:18 |
quote:Je hebt wel gelijk eigenlijk, op zich niets vreemds aan. Je moet een omelet met suiker echt eens proberen hoor, heel apart! En pindakaas met hagelslag is inderdaad lekker (je eet immers ook pindarotsjes, toch? ) | |
FutureFairytale | vrijdag 6 november 2009 @ 20:21 |
dikke laag pindakaas over heel de boterham of opengesneden bolletje, dan pure hagelslag eroverheen en dichtklappen zodat je pindakaas/hagelslag/pindakaas hebt mmmm | |
PurePoisonPerfume | vrijdag 6 november 2009 @ 20:40 |
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham: 1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar. 2. Beide hoekjes naast het midden. 3. Beide overgebleven hoekjes. 4. Midden van de onderkant. 5. Het echte midden van de boterham. ![]() | |
Riann | vrijdag 6 november 2009 @ 20:46 |
quote:ik eet ook altijd eerst de korstjes op maar zo vreemd is dat toch niet | |
Mochi-chan | dinsdag 10 november 2009 @ 20:38 |
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic! Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten ![]() Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc) Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben ![]() Andere rare gewoontes... yoghurt op brood? | |
rozenijlpaard | dinsdag 10 november 2009 @ 20:41 |
quote:Dat doe ik nog steeds. Ook die blauwe als laatst ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 11 november 2009 @ 00:23 |
quote:Liga ja, kleurtjes, JA ![]() | |
ondeugend | woensdag 11 november 2009 @ 00:37 |
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt. ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 11 november 2009 @ 00:42 |
quote:M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag. | |
ikweethetookniet | woensdag 11 november 2009 @ 00:47 |
Voor ik een tom poes eet zet ik hem eerst op zijn kant snij hem dan in drie stukken en eet hem vervolgens zonder geknoei op ![]() | |
gekkie_ | woensdag 11 november 2009 @ 00:52 |
Lekkere pure chocola en koekjes als ontbijt en dan Cornflake's zonder melk rond deze tijd voor het slapen mmmh | |
lubje25 | woensdag 11 november 2009 @ 01:00 |
boterham met pindakaas en honing ![]() boterham met kaas en aardbeien jam ![]() mueslibol met belegen komijnenkaas en boter ![]() | |
frame-saw | woensdag 11 november 2009 @ 01:09 |
Eerst randjes opeten, dan pas de vulling. Bijv. bij die Liga-koekjes, maar ook KitKat, etc. Broodbeleg heel dik. Ik proef te veel brood als ik dat niet doe. Veel vreemde dingen op pannenkoeken (of eigenlijk crêpes) zoals crème fraîche, pesto, tomaat. Wij deden ook altijd Maggi op de patat ja, en broodje kaas in de magnetron ![]() O en vaak eet ik voor het slapen nog een broodje pindakaas. | |
SuperrrTuxxx | woensdag 11 november 2009 @ 01:12 |
quote:Idd. | |
SilkSpectre | woensdag 11 november 2009 @ 01:15 |
Ontbijtkoek met roomboter en kaas. Gebakken ei op een snee krentenbrood. Broodje vissticks met curry. Broodje kaas met curry. Broodje leverworst met curry. Broodje kaas met jam. Broodje kaas met stroop. Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar. | |
wolferl | woensdag 11 november 2009 @ 23:42 |
Broodje gebakken roerei met kaneelpoeder erop. Broodje shoarma met currysaus erop. Heerlijk. | |
Knuffleheinz | donderdag 12 november 2009 @ 00:37 |
quote:Dat doe ik meestal ook. Pannenkoeken, pizza, lasagna, nasi... ![]() Het grappige is dat dat er 's ochtends (koud) allemaal wel in gaat, maar dat ik een boterham niet door m'n keel kan krijgen.. | |
Mirjam | donderdag 12 november 2009 @ 01:57 |
koude spekpannenkoek met stroop als ontbijt, hmmm ![]() en patat in een puntzak, daar heb ik echt een gloeiende hekel aan ![]() als ik de saus niet apart kan krijgen, kunnen ze oprotten met hun patat, dan wil ik het ook echt niet ![]() | |
theKiD | donderdag 12 november 2009 @ 07:48 |
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten. En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin ![]() | |
Frag_adder | donderdag 12 november 2009 @ 09:01 |
quote:Doe ik altijd met zachte broodjes met kaas ertussen, erg lekker Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest, Een bossche bol draai ik om, eet de bodem zonder chocola eraf en dan eet ik de rest wanneer ik hem leeg werk (zonder bestek) Vlaai eet ik zonder bestek (en meestal zonder bord) En friet eet ik uiteraard met een vork | |
fruityloop | donderdag 12 november 2009 @ 14:05 |
Mijn schoonzusje eet altijd pannenkoeken bij de snert. | |
EricT | donderdag 12 november 2009 @ 14:39 |
quote: ![]() | |
styliste | donderdag 12 november 2009 @ 14:42 |
appelmoes op mn pannenkoeken ![]() suiker op de pindakaas boter en suiker op een eierkoek echt rare eetgewoontes heb ik geloof ik niet. Ik heb wel een oom die aan alles eerst ruikt voordat ie t op eet (misschien omdat ie een oogafwijking heeft waardoor ie niet goed kan zien wat ie eet ofzo...) | |
Sjeen | donderdag 12 november 2009 @ 14:49 |
quote:Of met suiker, ook heel lekker! En verder boterham met kaas en jam of stroop of mosterd, boterham met cervelaatworst en stroop of mosterd. En heel soms twee sneden brood, eentje met pindakaas en de andere met chocopasta, tegen elkaar ![]() | |
Janetje | donderdag 12 november 2009 @ 14:51 |
quote: ![]() quote:Regelmatig, alleen in de zomer. Is ook lekker met verdunlimonade. quote:Mjummie ![]() quote:Net andersom ![]() Doe ik trouwens ook met snoep als een mars: Eerst de chocolade zijkanten eraf, dan de onderkant, dan het spul binnenin om de bovenkant met karamel als laatste te doen. Zo teruglezend ben ik best raar.. | |
ProkofieV | donderdag 12 november 2009 @ 18:27 |
Ik weet niet of het raar is maar in ieder geval wel erg lekker! Een pistolet met filet americain en warme satesaus. Een ware smaaksensatie! | |
FCZwolleZuid | vrijdag 13 november 2009 @ 05:46 |
Misschien voor jullie niet raar maar mijn omgeving (voornamelijk vriendinlief ![]() Krentenbol met hagelslag Boterham met pindakaas en hagelslag/suiker/chocoladepasta/jam Boterham met cervelaatworst en ketchup Buggles in smeerkaas dippen ![]() Boterhammen eet ik altijd met de duim en pink aan de onderkant zodat het beleg er niet af glijdt. Als ik melk drink moet ik altijd ff het glas of de beker omspoelen met water ![]() | |
WammesWaggel | vrijdag 13 november 2009 @ 06:04 |
Eigenlijk gebruik ik zelden een vork, meestal een lepel. ![]() | |
Vicky | vrijdag 13 november 2009 @ 06:12 |
- boterham Pindakaas met poedersuiker - boterham kaas met mayo - boterham met kaas uit de magnetron - koude pannenkoeken - warme pannenkoek met kaas, spek en stroop - bruine bonen/kidneybonen met stroop - doperwtjes met mayo - tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant -rijst met ragout ![]() -rijst met boter en suiker Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen ![]() | |
Lord Katundro | vrijdag 13 november 2009 @ 06:37 |
Een krentenbol met kaas. Heel erg lekker ![]() | |
PurePoisonPerfume | vrijdag 13 november 2009 @ 07:04 |
quote:Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar? Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens. ![]() | |
Rbhp | vrijdag 13 november 2009 @ 07:06 |
Rijst met boter en suiker? Bah. Bij magnums eet ik altijd eerst de chocolade eromheen op en dan pas de binnenkant. | |
Vicky | vrijdag 13 november 2009 @ 07:13 |
quote:het mijne ook maar er zijn mensen die ervan walgen. Rijst met boter en suiker (wel warm trouwens) is heerlijk. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 november 2009 @ 07:35 |
quote:Hiero. Maar dat is niet raar, da's gewoon een lekker toetje. Banaan inkerven over de lengte, chocola in proppen, in alufolie wikkelen en in de oven tot de schil zwart is. Lekker met wat vanilleijs. Yoghurt en sambal bij de friet is iets typisch Turks geloof ik ![]() | |
FCZwolleZuid | vrijdag 13 november 2009 @ 07:37 |
Rijst met bruine basterdsuiker is nog beter! ![]() | |
Riann | vrijdag 13 november 2009 @ 08:51 |
quote: ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal ![]() | |
rechtsedirecte | vrijdag 13 november 2009 @ 09:03 |
Rijst met boter en suiker ![]() ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 13 november 2009 @ 12:34 |
quote:bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten. Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet ![]() | |
The_Hives | vrijdag 13 november 2009 @ 13:43 |
nog geen rare gewoontes gezien ![]() bijvoorbeeld rijst met boter en suiker aten we vroeger heel vaak. Dan ook nog kaneel er overheen. | |
_Ophelia_ | vrijdag 13 november 2009 @ 17:06 |
quote:Dat is lekker ja ![]() | |
rashudo | vrijdag 13 november 2009 @ 17:15 |
Ik eet graag rauwe aardappelen, dat vind ik lekker fris. Ook gooi ik overal minimaal 2 a 3 tenen knoflook doorheen (meestal niet rauw, dan valt het nog mee) en een theelepel surinaamse picalilly met madame jeanette (loeiheet). Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding. Ik heb ook een verhouding met blijkes tonijn die ik op 300.000 verschillende manieren bereid. Thuis aten we altijd macaroni met smac, tomatenpuree, maggi en geraspte kaas, een echte klassieker. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 november 2009 @ 17:24 |
quote:vind het eerder apart als je het tegelijk kunt eten ![]() In een pizzeria snij ik eerst de rand eruit. Dan leg ik de grote cirkel naast mn bord en eet ik mn pizza op ![]() | |
rechtsedirecte | vrijdag 13 november 2009 @ 19:25 |
quote:en wat piccalily er bij... to die for... ![]() | |
theKiD | vrijdag 13 november 2009 @ 20:10 |
quote:idd heel erg weinig.. Wat sommige als raar bestempelen is volgens mij redelijk gewoon... Zo'n 90% wat hier is neergezet dus ![]() | |
covie | vrijdag 13 november 2009 @ 20:12 |
quote:Mensen die op een verjaardag een tompouce (proberen te) eten alsof het een stuk appeltaart is ![]() Ik ken er maar weinig, volgens mij eet iedereen bijna de bovenkant apart van de onderkant. (ik bewaar altijd de bovenkant tot t laatst omdat ik dat t lekkerst vind) | |
kellyxoxo | vrijdag 13 november 2009 @ 20:21 |
worstenbroodjes met calve mayonaise | |
Mirjam | vrijdag 13 november 2009 @ 20:22 |
verkeerde topic ![]() | |
ProkofieV | zaterdag 14 november 2009 @ 12:34 |
En een rare drinkgewoonte: Als ik een nieuwe fles cola open maak en het eerste glas inschenk dan "slurp" ik het schuim op! | |
T-Force | maandag 16 november 2009 @ 23:14 |
Ik eet mijn Macaroni Ham-Kaas altijd met ketjap, en eigenlijk eet ik alle pasta's met ketjap. Verder is een pizza hawaii met een laagje kip-kerrie salade eroverheen erg lekker ![]() Kroket met mosterd is niet raar toch? | |
Zelva | dinsdag 17 november 2009 @ 02:05 |
quote:Amen. | |
FutureFairytale | dinsdag 17 november 2009 @ 09:14 |
quote:ik eet ook pasta's met ketjap... maar kroket met mosterd raar? ![]() | |
Spiegelei | dinsdag 17 november 2009 @ 11:37 |
M&M's leg ik op kleur en dan eet ik eerst M&M's op waarvan er er "teveel" zijn. Zodat k van alle kleuren dus evenveel snoepjes heb. Stroopwafels: ik neem 1 gewone hap en vervolgens eet ik de randjes zo op dat ik een rechthoek heb en dan een vierkantje dat ik steeds kleiner eet tot ongeveer de helft van de oorspronkelijke grootte. Dan wil ik vaak nog wel de koeken van elkaar afschuiven. Pannenkoeken eet ik ook vaak met alleen een beetje zout. Ik kan gerust 's ochtends een stevige erwtensoep eten. Mijn man eet maakt altijd een prakje van z'n gekookte aardappelen en erwtjes en doet er dan suiker overheen...Bah. | |
piepkuiken21 | dinsdag 17 november 2009 @ 11:46 |
inderdaad weinig vage combinaties, ik vind verse haring met pindasaus erg lekker, ook ben ik een erge voorstander van sambalsmeerkaas met buggles. iemand al een keer een gebakken ei met groene aromat geprobeerd? Oja en niet te vergeten komkommer met pindasaus | |
rece | dinsdag 17 november 2009 @ 12:02 |
Gekookte kruimige aardappels hakken in kleine stukjes, extra zou naar smaak toevoegen en overgieten met verse karnemelk. Lepel erin en genieten maar. | |
Barbalena | dinsdag 17 november 2009 @ 12:41 |
evenveel van alle snoepjes, ja dat doe ik ook, niet alleen met m&m's, maar ook met winegoms, kleurendrop, gemengde nootjes, eigenlijk alles wat met verschillenden in een zakje zit... krentebrood met gekookt ei is zoooo lekker ![]() brood met pindakaas met extra pure hagelslag! ![]() en als ik kipblokjes bak om ergens door te doen, haal ik altijd een paar kleine stukjes uit de pan die het mooist bruin geworden zijn en eet die dan met een lepel ketchup. bij kroket schijnt mosterd te horen (kreeg bij de snackbar bij mn oude huis tenminste altijd een zakje mosterd erbij, onze 'nieuwe' snackbar doet dat niet), maar ik vind em met mayo toch veeel lekkerder. ik eet nu (gelukkig) wel veel normaler dan als kind, toen haalde ik alles uitelkaar: bij froufrou's ![]() de tompoes haal ik natuurlijk wel uit elkaar, dat krijgt toch niemand zo naar binnen, maar ieder heeft wel z'n eigen methode. die van mij: met een vork zorgen dat de onderkant los komt (met een beetje van het gele eraan), dan die in je ene hand houden en opeten, en ondertussen met je andere hand de andere kant vasthouden, op de kop, dus met de gele room naar boven. zo ben je heel snel van die stomme onderkant af, en dan heb je nog de lekkere bovenkant met veel room! ![]() | |
Tammymara | dinsdag 17 november 2009 @ 19:41 |
Dat brood met kaas in de magnetron doe ik ook. Kaas met mosterd (niet zo heel vreemd) kaas met aardbeienjam(ook niet heel vreemd),kaas met stroop.Kaas met hagelslag heel soms, vind ik heerlijk ![]() Smarties/m en M's per kleur eten,Doe ik ook. Die koekjes, hoe heten ze nou, niet bokkepootjes maar die andere,Eerst de chocoladekanten eraf bijten en dan pas het midden.Brood eet ik ook eerst de korstjes eraf en dan pas de rest. Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed) maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen ![]() Nog eentje: Als ik simpele macaroni maak, gehakt is klaar en de saus zit eroverheen en is warm,Dan schep ik het op een witte boterham, plak kaas erover, weer een schep,dan weer een boterham en dat eet ik op ![]() Mijn man doet trouwens ook maggi over frietjes, eet graag pijpmacaroni met jus ( ![]() | |
rechtsedirecte | dinsdag 17 november 2009 @ 20:27 |
quote:Dat is geen rare eetgewoonte, dat is dwangneurose.. | |
Vicky | dinsdag 17 november 2009 @ 20:31 |
Kroket eet ik ook met mayo ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 17 november 2009 @ 20:55 |
quote:Mergpijpjes bedoel jij vast ![]() | |
Tammymara | dinsdag 17 november 2009 @ 20:57 |
Ja! Mergpijpjes! Pfff, zat er de hele tijd over na te denken hoe die dingen nou ook alweer heten ![]() | |
FutureFairytale | dinsdag 17 november 2009 @ 21:45 |
die zijn het lekkerst als er cake in zit, niet die mini dingen met alleen creme | |
Isabeau | dinsdag 17 november 2009 @ 22:36 |
quote:Ja, zo kwam dat ook op mij over ![]() Niet zo lang geleden in een pepernotenbui alles met pepernoten gegeten. Geweldige combinaties ontdekt. Aanraders: pepernoten met olijven en pepernoten met droge worst. Yum! Tompouce en mergpijpjes sloop ik ook uit elkaar. En dan het zoetste het laatst (roze glazuur en het marsepein) | |
FANN | dinsdag 17 november 2009 @ 22:39 |
quote:een beetje roomijs erbij en je hebt een bananasplit ![]() is lekker.. | |
edcetera | woensdag 18 november 2009 @ 01:36 |
Ik doe borrelnoten in mijn soep (favoriet: Yum yum noedelsoep shrimp of verse groentesoep / rundvleessoep) Verder gooi ik op veel gerechten curry Curry met vissticks Macaroni met curryi en kaas in de magnetron smelten Doperwten prakken en curry er doorheen mixen ![]() satehc/goulashkroket stukje eraf snjden en je patat friet erin dippen ![]() Ik leng mijn frisdrank altijd aan ondat ie te zoet is . | |
Manono | woensdag 18 november 2009 @ 02:36 |
eet van gamba's en garnalen altijd discreet de pootjes en de kopjes op en sommige mensen lust ik ook met huid en haar | |
chocolonely | woensdag 18 november 2009 @ 22:46 |
quote:Ja hoor! Jum jum. De gele is trouwens ook gewoon errrg lekker met een gebakken ei. | |
#ANONIEM | woensdag 18 november 2009 @ 23:07 |
quote:toch wel in de vorm van een dino he | |
Lord Katundro | donderdag 19 november 2009 @ 16:03 |
Ik eet weleens pizza met mayonaise erbij. Is dat heel raar? ![]() | |
Panda72 | donderdag 19 november 2009 @ 16:40 |
quote:Klinkt goed | |
Panda72 | donderdag 19 november 2009 @ 16:45 |
quote:Krentenbollen vind ik niet lekker maar als er kaas op zit njam ![]() | |
Panda72 | donderdag 19 november 2009 @ 16:51 |
Stampot boerenkool met surinaamse piccalily en ui Patat speciaal met curry en surinaamse sambal Boterham met kaas, mosterd, zuurkool en rauwe ui Kaassouffle met surinaamse piccalily Broodje osseworst met oude kaas, ui en sambal | |
nktc | dinsdag 24 november 2009 @ 11:16 |
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk: *Frikandel met banaan. * Frikandel met vanille vla * Pindakaas met ketchup op brood * Patat met appelmoes, mayo en satesaus (sauzen door elkaar) | |
nktc | donderdag 26 november 2009 @ 08:17 |
Misschien ook wel raar, maar vooral nogal ongezond: 's morgens ontbijt ik met een blikje Redbull... | |
theKiD | donderdag 26 november 2009 @ 08:36 |
quote:Een van de eerste rare dingen hier ![]() De rest is gewoon niet raar hier qua eetgewoontes.. ![]() | |
Panda72 | donderdag 26 november 2009 @ 09:10 |
quote:Sorry maar het lijkt mij niet echt smakelijk ![]() | |
nktc | donderdag 26 november 2009 @ 09:31 |
quote:Haha, maar het is wel echt heel erg lekker......:) | |
theKiD | donderdag 26 november 2009 @ 09:51 |
quote:Dat hoor je mij ook niet zeggen, aangezien over smaak niet te twisten valt ![]() Maar t valt me wel op dat 99% van wat hier gepost word, niet raar is qua eetgewoonten, maar het wel als zodanig bestempeld word. | |
14medusa | donderdag 26 november 2009 @ 11:29 |
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden het ![]() ![]() | |
covie | donderdag 26 november 2009 @ 12:02 |
quote:Ik prak juist altijd mijn vlees en aardappelen door elkaar. Maar mijn vlees moet mijn groente ook niet raken ![]() De volgorde is ook altijd hetzelfde eerst mijn stuk vlees en dan schep ik pas de aardappels en groente op. Daarnaast heb ik mezelf al jaren geleden aangeleerd om altijd wat eten te laten liggen.Er blijven altijd nog 2 a 3 happen op mn bord liggen. (wat weer bijzonder irritand kan zijn met opruimen) | |
zatoichi | donderdag 26 november 2009 @ 12:11 |
quote:Ach ja in Japan heb ik even moeten wennen aan het ontbijt, maar na een dag of twee krijg je er ook gewoon trek in. ![]() | |
DevilsAndDust | donderdag 26 november 2009 @ 12:25 |
Ik vind het zelf heel normaal, maar mensen in m'n omgeving verklaren me allemaal voor gek dat ik stroop over de hutspot doe. Tot ze het zelf ook proberen en het heerlijk vinden. ![]() | |
Myraela | donderdag 26 november 2009 @ 12:28 |
Boterhammen met warme tomatenpasta-saus en kaas. | |
Panda72 | donderdag 26 november 2009 @ 12:30 |
quote:Ik vind het niet ![]() ![]() | |
14medusa | donderdag 26 november 2009 @ 13:02 |
-edit- [ Bericht 99% gewijzigd door MissHobje op 26-11-2009 13:25:26 (Post dan gewoon niets, als het niet leuk is.) ] | |
heiden6 | donderdag 26 november 2009 @ 13:03 |
Damn, wat een hoop smerige dingen worden hier gemeld. ![]() | |
14medusa | donderdag 26 november 2009 @ 13:44 |
ik vind die frikandel met vanille vla nog wel het ranzigst heb wel eens een banaan met leverpastei gegeten dat was eigenlijk best goed te doen | |
Windigo | donderdag 26 november 2009 @ 15:10 |
Broodje bakbanaan met mayo ![]() ![]() | |
Manono | donderdag 26 november 2009 @ 15:51 |
quote: ![]() | |
Lord Katundro | donderdag 26 november 2009 @ 16:47 |
Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekker ![]() ![]() ![]() ![]() | |
rechtsedirecte | donderdag 26 november 2009 @ 19:10 |
quote:Een toastie met kaas en marmite !!! ![]() | |
DropGup | donderdag 26 november 2009 @ 19:49 |
Euhm eitje koken en dan het eiwit in stukjes fixen en dan slasaus en sladressing erbij en dan lekker koud worden in de koelkast... en dan even later heerlijk op smullen Mjammmm stukjes komkommer bij witte bonen in tomatensaus... die saus met komkommer is echt lekker. Doe ik altijd me bord rondom met plakjes komkommer... ziet er nog best grappig uit ook ![]() Macaroni met gebakken ei en heel veel zilveruitjes.. maar das denk niet zo heel raar? Met rook worst.. deed ik altijd alleen ut velletje eten.. de rest mocht me vader altijd opeten ![]() Owhhhhhh en ik neem ook altijd me eigen Mayo mee naar de Mcdonalds... Tjee kunnen mensen dan stom kijken zeg ![]() Mja niet echt raar allemaal.. maar me omgeving vind dat nou eenmaal wel zo, misschien zijn hun zelf gewoon raar ![]() trouwens die frikandel met vanille vla.. ga ik toch eens uitproberen ![]() | |
shinydiscoball | donderdag 26 november 2009 @ 19:52 |
quote:Precies, mijn opa (boer) heeft dit ook van huis uit meegekregen. Verder zie ik niks vreemds, of tenminste voor mij niet. Veel van die combinaties op brood (kaas en sambal, kaas en jam, pindakaas en sambal enz werden bij mij thuis gewoon veel gegeten. | |
shinydiscoball | donderdag 26 november 2009 @ 19:54 |
Behalve soepballen en frikandellen met toetjes dan, dats echt ranzig ![]() | |
Riann | vrijdag 27 november 2009 @ 09:14 |
quote:Dat doet mijn vader ook. die vind de frietsaus en zo smerig van de mcdonald. | |
heiden6 | zaterdag 28 november 2009 @ 19:10 |
quote:Wel vrij triest om in de meest smakeloze fast food-tent ter wereld zulke culinaire pretenties tentoon te spreiden. | |
MissMSX | zondag 29 november 2009 @ 17:15 |
![]() ![]() | |
PurePoisonPerfume | zondag 29 november 2009 @ 17:59 |
quote:Ik ook ! Ik vind dat heerlijk. ![]() | |
Joel-Smeets | zondag 29 november 2009 @ 18:25 |
Ik eet (bijna) alles met Appelmoes,nu weet ik niet of dat zo apart is? ![]() | |
phileine | maandag 30 november 2009 @ 19:54 |
quote:Je kunt dan inderdaad ook beter gelijk je eigen friet, een knapperig broodje en een goede hamburger meenemen, als je toch bezig bent. Ik heb geloof ik niet echt gekke gewoontes, maar mijn vader komt uit Indië en die gooit bij alles sambal dus ik ben veel gewend. En zoet/zuur/zout is daar ook heel normaal. Komkommer met pindasaus is gewoon een deel van een Indisch gerecht (gado gado), en erg lekker trouwens. Ik gooi in mijn spagettisaus altijd zout, suiker, azijn en sambal. Dat vinden veel mensen belachelijk, maar het smaakt wel lekker. Wat ik hier in Spanje extra heb geleerd is zoet met zout. Salade van sinasappel met rauwe rode ui en olijven. Toastje met tonijn uit blik met kiwi, dat soort dingen. Altijd erg lekker. | |
Vivi | maandag 30 november 2009 @ 19:56 |
Oeh, die eens opschrijven hoe je die sinaasappelsalade maakt ![]() Leuk je weer eens te zien hier btw! | |
fs180 | maandag 30 november 2009 @ 20:14 |
- Overal kan sambal over - Nooit iets anders dan een vork gebruiken - geen idee.. | |
phileine | maandag 30 november 2009 @ 20:34 |
Ensalada Malagueña: Ik doe het eigenlijk niet op de officiele manier, ik schil gewoon wat sinaasappels extra dik zodat het buitenste velletje eraf is en snij ze dan in kleine stukjes, pitjes etc eruit. Dan wat heel dun gesneden rode uiringen erbij, goede olijven (ik neem meestal groene, maar zwarte kan ook), grofgehakte ongezouten amandelen, wat olijfolie (extra maagdelijk) eroverheen en klaar. Net als bij alle Spaanse gerechten geldt dat de kwaliteit van je ingrediënten echt heel belangrijk is, als je sinaasappels te zuur of te droog zijn, of de uien niet vers genoeg is het gelijk niet meer te vreten. In Spanje doen ze er soms ook nog wat gekookte aardappel en gekookt ei erdoorheen, maar dat vind ik eigenlijk niet nodig. En o ja, normaal hoort er ook stokvis doorheen maar dat vind ik zo´n gedoe met dat weken, en voegt niet echt veel toe imho. Tonijn (uit blik) wordt ook wel gedaan, maar dat vind ik zelf weer te sterk van smaak. Je kunt ook olijven gevuld met anchovis nemen, maar ik weet niet of je die in Nederland kunt krijgen. Gewoon wat experimenteren, het is echt verbazend lekker. Stukje gebakken vis erbij en wat stokbrood en je hebt gelijk een prima avondmaaltijd. | |
Vivi | maandag 30 november 2009 @ 20:38 |
Oeh, klinkt heerlijk! En olijven met anchovis hebben ze hier ook, love it! Thnx! ![]() | |
phileine | maandag 30 november 2009 @ 20:38 |
Doe ik gelijk die tonijn met kiwi, dat is altijd een enorm succesnummer als borrelhapje of tapa. Blikje tonijn nemen, mengen met wat mayonaise, zout en peper. Op een simpel toastje scheppen (geen melba alsjeblieft) en een plakje kiwi erop. Ziet er leuk uit, en ik ben nog niemand tegengekomen die het niet lekker vond. | |
Vivi | maandag 30 november 2009 @ 20:56 |
*Copypast* ![]() | |
LPFAN | maandag 30 november 2009 @ 21:02 |
ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar | |
nktc | maandag 30 november 2009 @ 21:52 |
quote:Heerlijk!! En (warme) nasi op brood is ook erg lekker... ![]() | |
phileine | maandag 30 november 2009 @ 22:04 |
quote:Nee lekker, met ketchup! | |
misterddude | maandag 30 november 2009 @ 22:51 |
quote:zeker zeker!!! kaas met chokopasta op brood | |
phileine | maandag 30 november 2009 @ 22:54 |
Trouwens, over gekke eetgewoontes gesproken. Hoorde van een Ierse buurman dat het in [ Bericht 2% gewijzigd door phileine op 30-11-2009 23:23:41 ] | |
rechtsedirecte | maandag 30 november 2009 @ 23:45 |
quote:Ook hier in Nieuw Zeeland, laagje beslag er om heen en zo het frituur in...mier en mierzoet..!! | |
vosss | dinsdag 1 december 2009 @ 00:13 |
Jaren geleden heb ik ooit bij een engels gezin gegeten die op een of andere engelse militaire basis in duitsland zaten en daar kreeg je bij de spaghetti een bakje bolognese chips. Ik vond het een beetje vreemd, maar wel lekker. Zij deden dat altijd; geen idee of dat normaal is in engeland verder, maar lekker was het wel. Zegmaar de kroepoek bij de rijst alleen dan de chips bij de spaghetti ![]() | |
bas-beest | dinsdag 1 december 2009 @ 00:31 |
quote:dat hangt er vanaf hoe het precies is klaar gemaakt, dat kan idd. lekker zijn | |
Agiath | dinsdag 1 december 2009 @ 00:38 |
Omelet ham/kaas en dan daarover heen veel mayo ![]() Me vrienden vinden het gek, mayo over ei, maar weet je niet hoe lekker! ![]() | |
DaMayan | dinsdag 1 december 2009 @ 00:48 |
quote:Yup. Je krijg in England heel vaak een zakje chips (crips) erbij. Vaak bij de lunch maar idd ook soms bij het ontbijt en avondeten. Het liefst dan Salt&Vinegar smaak maarja als dat een Nederlander geeft spuugt die het uit. | |
Bluurgh | dinsdag 1 december 2009 @ 00:50 |
quote:heerlijk! | |
Kaza | dinsdag 1 december 2009 @ 01:08 |
Ik wil altijd vaste combi's van groenten met vlees. Zo "hoort" bij rode kool altijd gehakt, bij rode bietjes altijd uitgebakken speklapjes, bij sperzieboontjes hoort hamplapjes (of ander draadjesvlees). Een andere combi is niet mogelijk, speklapjes bij sperzieboontjes is vies! Brood eet ik altijd met mes en vork. Per hap snij ik een stukje af, als een pizzapuntje. Op die manier wordt de korst verdeeld over al het brood en proef ik er niet te veel van (korstjes heb ik als kind nooit gegeten, ze smaken aangebrand). De broodmaaltijd wordt altijd afgesloten met een flinke reep jong-belegen kaas, die gedipt wordt in vruchtenhageltjes (of als die er niet zijn, in suiker) waarvan ik een beetje op m'n bord doe. De lekkerste pannekoek is die met spek/uien/prei/kaas en stroop. Bij hartige trek 's avonds, wil ik nog wel eens een klein portie macaroni maken, met alleen ketchup en geraspte kaas. Snickers eet ik altijd eerst de bovenkant eraf, tot er een bonk met pinda's overblijft. Die snickers of mars smaakt ook heerlijk op een tosti. De lekkerste tosti is die met plakjes appel en suiker en kaneel. Mijn man eet een boterham met appelstroop, met daaroverheen nog een flinke schep suiker. Ook worden zijn boterhammen altijd in de koffie gesopt bij iedere hap (alleen hier thuis hoor, zover heb ik hem al). Zondag 's morgens eten we hier vaak een soort Engels ontbijt: gebakken eieren, bacon, witte bonen in tomatensaus, sauzijsje, röstirondjes, gebakken halve tomaten en toast. Dan heb je tot het diner geen honger meer. Overigens las ik ergens over bruine bonen met stroop: de "opgiet" van een potje bruine bonen bevat ook stroop. | |
FANN | dinsdag 1 december 2009 @ 01:42 |
quote:donkerbruin brood met appelmoes is ook lekker weet niet of het raar is ![]() | |
Jeff89 | dinsdag 1 december 2009 @ 09:59 |
Bevroren boterhammen met pindakaas.. Vroegah, voordat we een magnetron hadden, kreeg ik van mama vaak een 'knapperbroodje' als ik honger had vlak voor het eten.. Een boterham uit de vriezer dus.. En ookal kan ik ze nu snel ontdooien, meestal doe ik het toch niet.. | |
Nass | dinsdag 1 december 2009 @ 10:03 |
Ik vind bepaalde gerechten koud het lekkerst(Niet koelkast koud, maar gewoon, niet heet ![]() Zoals bijvoorbeeld ovenschotel(Y) | |
pagadder | dinsdag 1 december 2009 @ 18:39 |
Sinds kort eet ik graag spaghetti bolognese met een lauwe tortilla. Frieten met satékruiden, rauwe ajuin en ketchup zijn lekker. Vroeger bestelde ik vaak een Spablo Spaghetti, omhuld met deeg en gefrituurd. De blok opensnijden, de vulling eruit halen om het omhulsel apart te houden. In dezelfde categorie: een maaltijdloempia doormidden snijden, het vulsel eruit halen om het omhulsel apart op te eten. | |
Irritatie100 | woensdag 2 december 2009 @ 13:27 |
Mijn broertje eet wel eens vla met kroepoek erdoor ![]() Ik zelf val wel mee qua rare eetgewoontes, gooi alleen wel overal ketchup op. Maar dan ook echt overal. Ik eet vaak genoeg brood met ketchup bijvoorbeeld. Ook op dingen als kroket gooi ik vaak ketchup (alhoewel ik dat bijna nooit eet). En verder eet ik soms ook bevroren brood. | |
Bluurgh | woensdag 2 december 2009 @ 22:35 |
Doet me denken aan een Brit die ik een boterham met kaas en paprikachips zag eten | |
littledrummergirl | woensdag 2 december 2009 @ 22:46 |
ik vind koude patat lekker ![]() en idd de buitenkant van maaltijdloempia's ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door littledrummergirl op 02-12-2009 22:53:35 ] | |
fs180 | woensdag 2 december 2009 @ 22:48 |
quote:Koude patat.. ewwwwww | |
_Ophelia_ | woensdag 2 december 2009 @ 22:48 |
quote:Yuk ![]() Ik lust geen vla en geen kroepoek, maar al zou ik het lusten dan zou dat nog steeds extreem smerig zijn... quote:Als kind was ik gek op bevroren witte boterhammen met appelmoes ![]() | |
styliste | woensdag 2 december 2009 @ 22:53 |
quote:dat lijkt me erg lekker! | |
diorcharm | woensdag 2 december 2009 @ 23:04 |
Mijn man maakt deeg voor koekjes en eet het deeg op.. ![]() Zelf eet ik geen broodkorsten (bijna niet) ![]() | |
_Ophelia_ | woensdag 2 december 2009 @ 23:07 |
Beiden vrij normaal ![]() | |
rechtsedirecte | donderdag 3 december 2009 @ 05:58 |
quote:Ook dit is in Nieuw Zeeland heel gewoon, een boterham met chips...maar ja we zijn dan ook net "little England" | |
Rbhp | donderdag 3 december 2009 @ 08:53 |
bevroren boterhammen, is dat echt lekker? hmm. | |
FutureFairytale | donderdag 3 december 2009 @ 09:05 |
(in Amerika gezien): Een broodje met tonijnsalade en verkruimelde Doritos jummmm ![]() | |
Jeff89 | donderdag 3 december 2009 @ 15:35 |
quote:Jup.. Knapperig zonder toastig te zijn.. Een bevroren snee wit tijgerbrood, en dan met pindakaas ![]() | |
CherryBoomBoom | donderdag 3 december 2009 @ 16:30 |
quote:Dat spul is echt smerig ![]() | |
K.Weenie | donderdag 3 december 2009 @ 16:59 |
Als je pannenkoekenbeslag maakt, eerst een banaan in de blender doen en daarna het beslag er bij schenken, en dan mixen tot bananenpannenkoekenbeslag. ![]() Koude pannenkoeken van de avond ervoor vind ik ook lekker, met chocoladepasta, wist ook niet dat dat raar was. ![]() Pure chocoladepasta op een plakje ontbijtkoek. Roomijs in de cola. ![]() Verder weet ik even niks. ![]() oja, brood met kaas en aarbeienjam! [ Bericht 3% gewijzigd door K.Weenie op 03-12-2009 17:12:17 ] |