quote:Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
Met veel saus is dat toch niet zo vreemd?quote:
Ik voel m weer aankomenquote:Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Niets smeedt twee mensen zo aaneen als kwaadspreken over een derde"
quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
Drie keer de helft zou pas raar zijn...quote:Op woensdag 4 november 2009 16:26 schreef Airlocker het volgende:
ik eet mijn boterham soms in 2 keer de helft
Ja, dat zeg ik inderdaad ook altijdquote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef teknomist het volgende:
[..]
Met veel saus is dat toch niet zo vreemd?
Soms eet ik ook wel eens friet. Gewoon voor de afwisseling. Het voelt toch anders.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
quote:Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
Hagelslag + Banaanquote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
ik doe welis wat soortgelijksquote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
En bananen?quote:Op woensdag 4 november 2009 16:20 schreef Conflict het volgende:
Ik heb een keer een tomaat in een keer doorgeslikt
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:59 schreef rats het volgende:
Jaren geleden deed ik chocolade tosti's maken. Oftewel brood met hagelsag in een tostiijzer.
Niet eens zo'n gek idee!quote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Ook lekker: plakjes banaan, chocola smelten en dan de plakjes banaan op een spiesje helemaal onderdompelen en af laten koelen in de koelkast! Dan wordt de chocola weer hard, en de banaan blijft wat zachter en zoeterquote:Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:
[..]
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Dat deed ik vroeger met een kroket. Topje eraf bijten, ragout met patat eruit lepelen en vervolgens patat en mayonaise in de kroket proppenquote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Ik ook.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Nicequote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
quote:Op woensdag 4 november 2009 17:04 schreef LieLie het volgende:
Krentebrood met leverpastei
w000t krijg je zo geen overdosis aan zout binnen dan?quote:Op woensdag 4 november 2009 19:18 schreef RobinOok het volgende:
Bordje zout naast de patat en zoals anderen elk frietje even door de mayo halen haal ik het even door het zout.
IK! heerlijk met hela curry erbijquote:Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Friet moet je voor de gein eens Maggie op doen ipv zout.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef zarGon het volgende:
Thuis uit ik mijn patat met mayo, ketchup en yoghurt met sambal.
Die doe ik dan juist weer met suikerquote:Op vrijdag 6 november 2009 11:39 schreef Sinarades het volgende:
Omelet kaas met een paar druppels verse citroen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.quote:
Niet teveel, en een beetje erdoorheen husselenquote:Op vrijdag 6 november 2009 18:30 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Dat lijkt me idd heel apart, ook niet echt lekker denk ik dan zelf hehe.
Je hebt wel gelijk eigenlijk, op zich niets vreemds aan. Je moet een omelet met suiker echt eens proberen hoor, heel apart!quote:Op vrijdag 6 november 2009 18:52 schreef heaven7 het volgende:
Valt toch wel mee? Boterham met kaas uit de magnetron is niet vreemd, zout op frietjes ook niet, tompouce laag voor laag ook niet (kom he, daar zijn ze toch voor gemaakt, onmogelijk om alle lagen in 1 keer te eten)
Alleen omelet met suiker is een beetje vreemd
Ik eet pindakaas met suiker, of hagelslag, of jam. Als er maar zoet op zit. Vriendlief eet het met sambal.
ik eet ook altijd eerst de korstjes op maar zo vreemd is dat toch nietquote:Op vrijdag 6 november 2009 20:40 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ik eet altijd in vaste volgorde mijn boterham:
1. Hapje uit het midden van de bovenkant zeg maar.
2. Beide hoekjes naast het midden.
3. Beide overgebleven hoekjes.
4. Midden van de onderkant.
5. Het echte midden van de boterham.
Dat doe ik nog steeds. Ook die blauwe als laatstquote:Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)
Liga ja, kleurtjes, JAquote:Op dinsdag 10 november 2009 20:38 schreef Mochi-chan het volgende:
Haha, ik heb interessante dingen gelezen hier. Een leuke topic!
Vroeger at ik altijd eerst de randjes van mijn Liga op voordat ik aan de lekkere binnenkant begon, ik denk dat veel mensen dit hebben gedaan/doen. Ik eet nu echt nooit Liga's meer, maar als ik het zou doen dan zou ik het nu nog zo eten![]()
Nog iets wat ik vroeger deed, was dat als ik snoepjes at met verschillende kleuren, dat ik eerst de lelijkste kleuren opat en dan de mooiste voor het laatst bewaarde... (rood bij skittles, blauw bij m&m's etc)
Nu heb ik de gewoonte dat ik mijn avondeten heel vaak in de magnetron verwarm, omdat het niet 'warm' genoeg is voor mij... er gaat geen avondmaal voorbij zonder het minimaal 4x verwarmt te hebben![]()
Andere rare gewoontes... yoghurt op brood?
M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.quote:Op woensdag 11 november 2009 00:37 schreef ondeugend het volgende:
Ik vind koude frikandellen en koude pannekoeken lekker... als ontbijt.
Idd.quote:Op woensdag 4 november 2009 16:24 schreef Manneke_Pils het volgende:
Nee, het vreemde is dat hij patat eet ipv friet..
Dat doe ik meestal ook. Pannenkoeken, pizza, lasagna, nasi...quote:Op woensdag 11 november 2009 00:42 schreef Breathtaking het volgende:
[..]
M'n vader eet ook regelmatig koude pannenkoeken van zaterdagavond op bij het ontbijt zondag.
Doe ik altijd met zachte broodjes met kaas ertussen, erg lekkerquote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
quote:Op donderdag 12 november 2009 07:48 schreef theKiD het volgende:
Maatje van me doet tijdens de soep, alle balletjes eruit halen, soep opeten.
En bij het toetje, bij de pudding, de soepballen erin
Of met suiker, ook heel lekker!quote:Op woensdag 11 november 2009 01:15 schreef SilkSpectre het volgende:
Ontbijtkoek met roomboter en kaas.
Gebakken ei op een snee krentenbrood.
Broodje vissticks met curry.
Broodje kaas met curry.
Broodje leverworst met curry.
Broodje kaas met jam.
Broodje kaas met stroop.
Volgens mij allemaal niet zo heel raar maar mensen in mijn omgeving vinden het wel raar.
quote:Op woensdag 4 november 2009 16:23 schreef casper019 het volgende:
Om te beginnen>
Als ik tompoucen eet, eet ik het altijd laagje voor laagje
Als ik een roze koek/glace eet probeer ik eerst de cake eraf te eten om zo het roze glazuur als laatste te eten
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
Regelmatig, alleen in de zomer. Is ook lekker met verdunlimonade.quote:Als ik 0.5 liter flesjes cola drink probeer ik net genoeg cola over te houden voor 1 glas, dan laat ik de cola bevriezen en sla dan de cola ''kapot'' in ijsblokjes en eet/drink het dan op
Mjummiequote:
Net andersomquote:Op donderdag 12 november 2009 09:01 schreef Frag_adder het volgende:
[..]
Verder eet ik bij een tompoes altijd eerst de deksel met glazuur en dan de rest,
Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?quote:Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker
Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
het mijne ook maar er zijn mensen die ervan walgen.quote:Op vrijdag 13 november 2009 07:04 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
Wat is daar nu raar aan? Het is een beetje makkelijk, maar toch niet raar?
Het is wel één van mijn favoriete maaltijden, overigens.
Hiero. Maar dat is niet raar, da's gewoon een lekker toetje. Banaan inkerven over de lengte, chocola in proppen, in alufolie wikkelen en in de oven tot de schil zwart is. Lekker met wat vanilleijs.quote:Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:
[..]
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
quote:Op vrijdag 13 november 2009 06:12 schreef Vicky het volgende:
- boterham Pindakaas met poedersuiker
- boterham kaas met mayo
- boterham met kaas uit de magnetron
- koude pannenkoeken
- warme pannenkoek met kaas, spek en stroop
- bruine bonen/kidneybonen met stroop
- doperwtjes met mayo
- tompouce eet ik eerst de slagroom eraf, dan eet ik de room, dan de onderkant en als laatste de bovenkant
-rijst met ragout
-rijst met boter en suiker
Ik heb vast nog meer rare eetgewoonten maar kan er even niet opkomen
bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.quote:Op vrijdag 13 november 2009 08:51 schreef Riann het volgende:
[..]
ik vind alleen maar deze dingen raar de rest is toch super normaal
Dat is lekker jaquote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
vind het eerder apart als je het tegelijk kunt etenquote:Op vrijdag 13 november 2009 17:15 schreef rashudo het volgende:
Verder eet ik mijn tompouce ook in etappes, maar dat blijkt dus helemaal niet zo gek te zijn. Eerst het dekseltje, en dan de bodem samen met de pudding.
en wat piccalily er bij...quote:Op vrijdag 13 november 2009 12:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
idd heel erg weinig.. Wat sommige als raar bestempelen is volgens mij redelijk gewoon... Zo'n 90% wat hier is neergezet dusquote:
Mensen die op een verjaardag een tompouce (proberen te) eten alsof het een stuk appeltaart isquote:Op vrijdag 13 november 2009 17:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
vind het eerder apart als je het tegelijk kunt eten![]()
In een pizzeria snij ik eerst de rand eruit. Dan leg ik de grote cirkel naast mn bord en eet ik mn pizza op
Amen.quote:Op donderdag 12 november 2009 01:57 schreef Mirjam het volgende:
en patat in een puntzak, daar heb ik echt een gloeiende hekel aan
als ik de saus niet apart kan krijgen, kunnen ze oprotten met hun patat, dan wil ik het ook echt niet
ik eet ook pasta's met ketjap... maar kroket met mosterd raar?quote:Op maandag 16 november 2009 23:14 schreef T-Force het volgende:
Ik eet mijn Macaroni Ham-Kaas altijd met ketjap, en eigenlijk eet ik alle pasta's met ketjap.
Verder is een pizza hawaii met een laagje kip-kerrie salade eroverheen erg lekker![]()
Kroket met mosterd is niet raar toch?
Dat is geen rare eetgewoonte, dat is dwangneurose..quote:Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:
Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen
Mergpijpjes bedoel jij vastquote:Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:
Dat brood met kaas in de magnetron doe ik ook.
Kaas met mosterd (niet zo heel vreemd) kaas met aardbeienjam(ook niet heel vreemd),kaas met stroop.Kaas met hagelslag heel soms, vind ik heerlijk
Smarties/m en M's per kleur eten,Doe ik ook.
Die koekjes, hoe heten ze nou, niet bokkepootjes maar die andere,Eerst de chocoladekanten eraf bijten en dan pas het midden.Brood eet ik ook eerst de korstjes eraf en dan pas de rest.
Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen
Nog eentje: Als ik simpele macaroni maak, gehakt is klaar en de saus zit eroverheen en is warm,Dan schep ik het op een witte boterham, plak kaas erover, weer een schep,dan weer een boterham en dat eet ik op![]()
Mijn man doet trouwens ook maggi over frietjes, eet graag pijpmacaroni met jus () en volgens mij zijn dat wel alle achterlijke dingen die ik kan bedenken.
Ja, zo kwam dat ook op mij overquote:Op dinsdag 17 november 2009 20:27 schreef rechtsedirecte het volgende:
Dat is geen rare eetgewoonte, dat is dwangneurose..
een beetje roomijs erbij en je hebt een bananasplitquote:Op woensdag 4 november 2009 17:11 schreef zarGon het volgende:
[..]
Ik moest denken aan iemand hier op het forum. Zij hield van banaan met chocolade uit de oven.
Ja hoor! Jum jum. De gele is trouwens ook gewoon errrg lekker met een gebakken ei.quote:iemand al een keer een gebakken ei met groene aromat geprobeerd?
toch wel in de vorm van een dino hequote:Op woensdag 18 november 2009 22:46 schreef chocolonely het volgende:
[..]
Ja hoor! Jum jum. De gele is trouwens ook gewoon errrg lekker met een gebakken ei.
Klinkt goedquote:Op woensdag 4 november 2009 17:10 schreef LostFormat het volgende:
Standaard van de snack haal ik patat en een kaassoufflee. Eerst drie kantjes van de kaassoufflee opeten. Openklappen en met de friet de kaas er uit eten. Als de kaas op is patat op de plek van de kaas leggen. Dichtklappen en opeten.
Krentenbollen vind ik niet lekker maar als er kaas op zit njamquote:Op vrijdag 13 november 2009 06:37 schreef Lord Katundro het volgende:
Een krentenbol met kaas. Heel erg lekker
Een van de eerste rare dingen hierquote:Op dinsdag 24 november 2009 11:16 schreef nktc het volgende:
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk:
*Frikandel met banaan.
* Frikandel met vanille vla
* Pindakaas met ketchup op brood
* Patat met appelmoes, mayo en satesaus (sauzen door elkaar)
Sorry maar het lijkt mij niet echt smakelijkquote:Op dinsdag 24 november 2009 11:16 schreef nktc het volgende:
Veel mensen kijken mij nogal raar aan als ik ze dit vertel, maar ik vind het echt heerlijk:
*Frikandel met banaan.
* Frikandel met vanille vla
Haha, maar het is wel echt heel erg lekker......:)quote:Op donderdag 26 november 2009 08:36 schreef theKiD het volgende:
[..]
Een van de eerste rare dingen hier![]()
De rest is gewoon niet raar hier qua eetgewoontes..
Dat hoor je mij ook niet zeggen, aangezien over smaak niet te twisten valtquote:Op donderdag 26 november 2009 09:31 schreef nktc het volgende:
[..]
Haha, maar het is wel echt heel erg lekker......:)
Ik prak juist altijd mijn vlees en aardappelen door elkaar. Maar mijn vlees moet mijn groente ook niet rakenquote:Op dinsdag 17 november 2009 19:41 schreef Tammymara het volgende:
Oh ja, Ik vind het SMERIG als mijn groente mijn aardappelen aanraken.of het vlees, of wat dan ook. Het ligt op mijn bord zodat het elkaar niet aanraakt, en ik eet altijd eerst de aardappelen,dan de groente en dan het vlees (Dat viel me pas op toen mijn man er iets van zei, of ik dat express deed)
maar hoe dan ook: als het elkaar maar niet aanraakt want dan laat ik de stukjes die elkaar aangeraakt hebben liggen
Ach ja in Japan heb ik even moeten wennen aan het ontbijt, maar na een dag of twee krijg je er ook gewoon trek in.quote:Op donderdag 26 november 2009 11:29 schreef 14medusa het volgende:
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden hetmaar k heb nergens last van
Ik vind het nietquote:Op donderdag 26 november 2009 11:29 schreef 14medusa het volgende:
ik eet sochtends vaak wat er over was van de avond er voor of het nou chili con carne is, lasagne, pizza of stamppot met dikke kruidige gehaktballen: ik eet t rusitg op tijdens het nieuws van 7 uur...... met een bakkie thee en een peukie daarna. mensen vinden hetmaar k heb nergens last van
quote:Op donderdag 26 november 2009 12:11 schreef zatoichi het volgende:
[..]
Ach ja in Japan heb ik even moeten wennen aan het ontbijt, maar na een dag of twee krijg je er ook gewoon trek in.
[ afbeelding ]
Een toastie met kaas en marmite !!!quote:Op donderdag 26 november 2009 16:47 schreef Lord Katundro het volgende:
Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekkerOf een boterham met pindakaas en marmite. Ook erg lekker
[ afbeelding ]
![]()
Precies, mijn opa (boer) heeft dit ook van huis uit meegekregen.quote:Op vrijdag 13 november 2009 12:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
bruine bonen met stroop is helemaal niet raar. Dat werd vroeger en nog veel gegeten.
Een bord vol bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en scheutje spekvet
Dat doet mijn vader ook. die vind de frietsaus en zo smerig van de mcdonald.quote:Op donderdag 26 november 2009 19:49 schreef DropGup het volgende:
Owhhhhhh en ik neem ook altijd me eigen Mayo mee naar de Mcdonalds... Tjee kunnen mensen dan stom kijken zeg![]()
Wel vrij triest om in de meest smakeloze fast food-tent ter wereld zulke culinaire pretenties tentoon te spreiden.quote:Op vrijdag 27 november 2009 09:14 schreef Riann het volgende:
[..]
Dat doet mijn vader ook. die vind de frietsaus en zo smerig van de mcdonald.
Ik ook ! Ik vind dat heerlijk.quote:Op zondag 29 november 2009 17:15 schreef MissMSX het volgende:Boterham met soepgroenten en -ballen Mijn moeder maakt wel eens komkommer in azijn met peper en zout. Als alle komkommer op is drink ik het azijnmengsel op
Je kunt dan inderdaad ook beter gelijk je eigen friet, een knapperig broodje en een goede hamburger meenemen, als je toch bezig bent.quote:Op zaterdag 28 november 2009 19:10 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Wel vrij triest om in de meest smakeloze fast food-tent ter wereld zulke culinaire pretenties tentoon te spreiden.
Heerlijk!! En (warme) nasi op brood is ook erg lekker...quote:Op maandag 30 november 2009 21:02 schreef LPFAN het volgende:
ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood
is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar
Nee lekker, met ketchup!quote:Op maandag 30 november 2009 21:02 schreef LPFAN het volgende:
ik eet regelmatig gebakken aardappelen op brood
is dat zo raar? iedereen aan wie ik het vertel zit me dan heel dom aan te staren en vinden het enorm raar
zeker zeker!!!quote:quote:
Ik eet graag een broodje gesmolten kaas (dan pak ik een witte boterham, doe er een beetje boter op.. en dan een plak kaas en laat het dan 30sec in de magnetron doen) << Zijn er mensen die dit ook doen??
IK! heerlijk met hela curry erbij
Ook hier in Nieuw Zeeland, laagje beslag er om heen en zo het frituur in...mier en mierzoet..!!quote:Op maandag 30 november 2009 22:54 schreef phileine het volgende:
Trouwens, over gekke eetgewoontes gesproken. Hoorde van een Ierse buurman dat het in Engeland Schotland heel normaal is om een gefrituurde Mars-reep te eten. Ik dacht dat hij me voor de gek zat te houden, maar het is nog waar ook!
dat hangt er vanaf hoe het precies is klaar gemaakt, dat kan idd. lekker zijnquote:Op zondag 29 november 2009 17:15 schreef MissMSX het volgende:Mijn moeder maakt wel eens komkommer in azijn met peper en zout. Als alle komkommer op is drink ik het azijnmengsel op
Yup. Je krijg in England heel vaak een zakje chips (crips) erbij. Vaak bij de lunch maar idd ook soms bij het ontbijt en avondeten.quote:Op dinsdag 1 december 2009 00:13 schreef vosss het volgende:
Jaren geleden heb ik ooit bij een engels gezin gegeten die op een of andere engelse militaire basis in duitsland zaten en daar kreeg je bij de spaghetti een bakje bolognese chips.
Ik vond het een beetje vreemd, maar wel lekker.
Zij deden dat altijd; geen idee of dat normaal is in engeland verder, maar lekker was het wel.
Zegmaar de kroepoek bij de rijst alleen dan de chips bij de spaghetti
heerlijk!quote:Op dinsdag 1 december 2009 00:48 schreef DaMayan het volgende:
[..]
Het liefst dan Salt&Vinegar smaak maarja als dat een Nederlander geeft spuugt die het uit.
donkerbruin brood met appelmoes is ook lekkerquote:Op zondag 29 november 2009 18:25 schreef Joel-Smeets het volgende:
Ik eet (bijna) alles met Appelmoes,nu weet ik niet of dat zo apart is?
Koude patat.. ewwwwwwquote:Op woensdag 2 december 2009 22:46 schreef littledrummergirl het volgende:
ik vind koude patat lekker![]()
en idd de buitenkant van maaltijdloempia'stot het laatst bewaren en dan opeten
Yukquote:Op woensdag 2 december 2009 13:27 schreef Irritatie100 het volgende:
Mijn broertje eet wel eens vla met kroepoek erdoor
Als kind was ik gek op bevroren witte boterhammen met appelmoesquote:En verder eet ik soms ook bevroren brood.
dat lijkt me erg lekker!quote:Op woensdag 2 december 2009 22:48 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Als kind was ik gek op bevroren witte boterhammen met appelmoes
Ook dit is in Nieuw Zeeland heel gewoon, een boterham met chips...maar ja we zijn dan ook net "little England"quote:Op woensdag 2 december 2009 22:35 schreef Bluurgh het volgende:
Doet me denken aan een Brit die ik een boterham met kaas en paprikachips zag eten
Jup.. Knapperig zonder toastig te zijn.. Een bevroren snee wit tijgerbrood, en dan met pindakaasquote:Op donderdag 3 december 2009 08:53 schreef Rbhp het volgende:
bevroren boterhammen, is dat echt lekker? hmm.
Dat spul is echt smerigquote:Op donderdag 26 november 2009 16:47 schreef Lord Katundro het volgende:
Een boterham met smeerleverworst en marmite met daaroverheen een plak kaas is heel erg lekkerOf een boterham met pindakaas en marmite. Ook erg lekker
[ afbeelding ]
![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |