 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Brrrrrrquote:Op woensdag 4 november 2009 16:27 schreef speknek het volgende:
Ik heb dit geprobeerd te eten
[ afbeelding ]
De opengesneden wormen aan de rechterkant probeerden van m'n bord af te kruipen.
Ik vond het niet lekker.
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 . De eerste dag dat ik er was, een mooie vuurdoop.
. De eerste dag dat ik er was, een mooie vuurdoop. 
			 
			
			
			 Na 39 jaar durf ik best te stellen dat ik het écht niet lust.)
 Na 39 jaar durf ik best te stellen dat ik het écht niet lust.) 
			 
			
			
			Iets niet durven te eten != iets niet lusten.quote:Op maandag 2 november 2009 09:54 schreef FutureFairytale het volgende:
Oesters durfde ik nooit te eten, hou sowieso niet van rauwe vis.
Afgelopen vrijdag geprobeerd; gestoomd met een tausisaus en was na even wennen verslavend lekker
echt trots op mezelfhaha
 
			 
			
			
			Koriander? Hoe kan je dat nou vies vinden?quote:Op maandag 2 november 2009 10:22 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik biljf het wel steeds proberen met dingen ja, ik geloof echt dat je dingen die je niet lekker vindt kunt 'leren' te eten en drinken. Het is me gelukt met koffie, wijn, maar ook met zuurkool en spruitjes en gekookte witlof.
Alleen verse koriander, dat blijf ik verschrikkelijk smerig vinden. Maar.. ik biljf stug volhouden, steeds weer een klein beetje, wie weet vind ik het ooit wel ineens enorm lekker!
 
											 
			 
			
			
			Als goegel het niet weet, vergeet het dan maarquote:
 
											 
			 
			
			
			het betekent "is niet hetzelfde als"quote:Op dinsdag 10 november 2009 00:48 schreef RobinOok het volgende:
Wat betekent != ?
 
			 
			
			
			
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
 
			 
			
			
			Nou wat een vreemde opmerking! Koriander (verse) heeft zo'n uitgesproken smaak: mensen houden er van of mensen haten het. Er is vaak geen tussenweg.quote:Op dinsdag 10 november 2009 00:46 schreef Fokski het volgende:
[..]
Koriander? Hoe kan je dat nou vies vinden?
 
			 
			
			
			dat dusquote:Op dinsdag 10 november 2009 07:42 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nou wat een vreemde opmerking! Koriander (verse) heeft zo'n uitgesproken smaak: mensen houden er van of mensen haten het. Er is vaak geen tussenweg.
Dus dat mensen verse koriander niet lekker vinden is helemaal niet vreemd.
 het heeft bij mij ook even geduurd voor ik het kon waarderen
 het heeft bij mij ook even geduurd voor ik het kon waarderen  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Die uitgesproken smaak is zo lekker dat ik het gewoon vreemd vind. Maar goed ik verbaas me ook dat het nauwelijks in de supermarkt te vinden is dus het zal vast aan mij liggen.quote:Op dinsdag 10 november 2009 07:42 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nou wat een vreemde opmerking! Koriander (verse) heeft zo'n uitgesproken smaak: mensen houden er van of mensen haten het. Er is vaak geen tussenweg.
Dus dat mensen verse koriander niet lekker vinden is helemaal niet vreemd.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			bepaalde boter is ook gewoon niet lekker al weet ik zelf niet welke. maar van dat grote blok magarine ga ik over mn nek maar smeer magarine maakt me niet uitquote:Op dinsdag 10 november 2009 14:55 schreef Windigo het volgende:
Ik heb jarenlang mn brood niet besmeerd omdat ik een keer over mijn nek ging van een boterham met pindakaas en boter dat een moeder van een schoolvriendje van mij had gemaakt. Inmiddels vind ik échte boter (roomboter dus, geen margarine) bij sommige soorten beleg lekker, maar verder besmeer ik mijn brood nog steeds meestal niet. Van de geur van margarine word ik al niet goed.
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
   Binnen de kortste keren ben ik het broodje aan het ontleden en probeer ik bij elke volgende hap de kaaslucht te negeren die het broodje heeft doordrenkt.
  Binnen de kortste keren ben ik het broodje aan het ontleden en probeer ik bij elke volgende hap de kaaslucht te negeren die het broodje heeft doordrenkt.
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  )
 )
											 
			 
			
			
			je hebt het over margarine neem ik aan?quote:Op dinsdag 10 november 2009 15:09 schreef speknek het volgende:
Ja duh, het ene is bakboter en het andere smeerboter.
Ik vind boter trouwens ook niks, maar dat is meer iets dat ik mezelf afgeleerd heb. Net zoals suiker in de koffie.
 
			 
			
			
			 
  heb ik echt een keer overgegeven...
 heb ik echt een keer overgegeven...   
  
   
   
   
   misschien nog nooit van gehoord, maar is echt kotsranzig, maar sommigen vinden het eerlijk een culinair hoogstandje / een delicatesse
  misschien nog nooit van gehoord, maar is echt kotsranzig, maar sommigen vinden het eerlijk een culinair hoogstandje / een delicatesse toegegeven, is meer het idee eraan
 toegegeven, is meer het idee eraan idem
 idem de smaak, die vind ik wel weer oké, apart, maar goed...
  de smaak, die vind ik wel weer oké, apart, maar goed... 
  
   
   een of ander Brits goedje wat mensen daar schijnbaar (ik denk dat ze liegen) veelvuldig op brood doen. Te ranzig
  een of ander Brits goedje wat mensen daar schijnbaar (ik denk dat ze liegen) veelvuldig op brood doen. Te ranzig   
											 
			 
			
			
			haha doet me denken aan mn rondreis dit jaar door Korea. In de supermarktjes stonden buiten of bij de kassa altijd een doos met zwarte eieren. En dan zit ik op terrasje buiten met mn veilige koffiebroodje en zie ik groepen jongeren die eieren wegwerkenquote:Op vrijdag 13 november 2009 21:14 schreef TeaserRay het volgende:
Rotte eieren



misschien nog nooit van gehoord, maar is echt kotsranzig, maar sommigen vinden het eerlijk een culinair hoogstandje / een delicatesse
 
  
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Kijk sommige dingen zijn nog te verteren. En ik denk dat velen met mij eens zijn dat smaken verschillen. Jij ook denk ik...quote:Op vrijdag 13 november 2009 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, duizendjarige eieren.
Met wat gember en zwarte rijstazijn.
[ afbeelding ]
Trouwens, alles wat je daar daar noemt vinnik lekker.
Hoewel broccolistamppot me eigenlijk niks lijkt.
 
  sorry, maar hoe ziek is die gast geweest die zeg maar eeuwen terug dat achterlijke principe uitdacht. Eieren eet ik best veel, lekker
 sorry, maar hoe ziek is die gast geweest die zeg maar eeuwen terug dat achterlijke principe uitdacht. Eieren eet ik best veel, lekker   , maar het idee aan wat je precies eet, vind ik bij een kippenei eigenlijk al idioot (menstruatie van een vogel, slijmerig stinkende gelei), maar zo zijn wij / ben ik gewoon opgevoed. Maar die dingen laten rotten??? Kom op, dat kan ook nooit goed voor je zijn.
 , maar het idee aan wat je precies eet, vind ik bij een kippenei eigenlijk al idioot (menstruatie van een vogel, slijmerig stinkende gelei), maar zo zijn wij / ben ik gewoon opgevoed. Maar die dingen laten rotten??? Kom op, dat kan ook nooit goed voor je zijn.   heb het geproefd, en ik heb toen eerlijk waar overgegeven midden in de kamer bij een chinees gezin thuis... FOEI... maar dat is echt niet normaal
 heb het geproefd, en ik heb toen eerlijk waar overgegeven midden in de kamer bij een chinees gezin thuis... FOEI... maar dat is echt niet normaal   
  
  
  dat je (ik vind het ook wreed, dus niet doen: ) een stuk afsnijdt van een levend paard en dat meteen opeet, dat zou ik mss kunnen omdat een paard niet een vreselijk ranzig en onooglijk slijmerig dier is... maar LEVENDE schaaldieren (bij de foto ervan eerder in dit topic, zat ik al bijna te kotsen) of opengesneden levende wormen; serieus man... niet doen
 dat je (ik vind het ook wreed, dus niet doen: ) een stuk afsnijdt van een levend paard en dat meteen opeet, dat zou ik mss kunnen omdat een paard niet een vreselijk ranzig en onooglijk slijmerig dier is... maar LEVENDE schaaldieren (bij de foto ervan eerder in dit topic, zat ik al bijna te kotsen) of opengesneden levende wormen; serieus man... niet doen 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 )
 ) 
			 
			
			
			 Vroeger vond ik het echt vies, nu vind ik het heerlijk. Koffie en wijn vond ik de eerste keren ook nog echt vies, maar toen was ik ook vrij jong.
 Vroeger vond ik het echt vies, nu vind ik het heerlijk. Koffie en wijn vond ik de eerste keren ook nog echt vies, maar toen was ik ook vrij jong. 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Lijkt op een pizza die ik van de week had gegeten in een restaurant. Met gongozola kaas, wat ik erg lekker vind, en schijfjes braadworst erop. Die combinatie was echtquote:Op woensdag 18 november 2009 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:
dit ga ik dus echt niet eten
cheese burger pizza (NewYork pizza)
 
  
			 
			
			
			Wat is kamskjell?quote:Op dinsdag 3 november 2009 08:03 schreef Fogel het volgende:
Ik heb nog steeds nooit lekkere vis op, er zit een onderliggende smaak aan wat ik niks vind.
Zelfs op een eiland waar vis als oud gezien wordt als het meer dan 3 uur geleden gevangen is en waar het door een van de beste koks in de regio (met specialiteit vis) gemaakt is, heeft het nog steeds die onderliggende smaak waar ik niks aan vind. Ik probeer nu al zo'n 10 jaar eens in de zoveel tijd vis te eten, maar kom steeds tot de conclusie dat ik liever vlees eet omdat daar die niet te plaatsten smaak niet aan zit en ik dus meer geniet van mijn eten. En aangezien ik bij voorkeur niet alleen eet om energie binnen te krijgen, maar ook graag van mijn eten wil genieten, eet ik dus liever vlees dan vis.
Er is wat mij betreft een verschil tussen "niet lusten" en "niet lekker vinden", want bij het eerste weiger je het te eten en bij het tweede geval probeer je het in ieder geval, eet het op, maar geniet er niet van.
Een ding waarvan ik zeker weet dat ik het echt nooit meer wil eten is kamskjell (pectinidae), ik ging zowat over mijn nek toen ik dat proefde (en ja ik heb nog een tweede hap genomen om zeker te zijn). Ik wist vantevoren niet wat het was (was tijdens de presentatie van het gerecht niet aan het opletten), maar heb dat erna gevraagd om er zeker van te zijn dat ik dat voortaan kan ontwijken als ik dat op een menu zie.
 ). De geur van varkensvlees in het algemen spreekt me niet aan.
 ). De geur van varkensvlees in het algemen spreekt me niet aan. . "Liefhebbers" zoals mjn moeder / vriendin oa zeggen dan: Je hebt je kip niet helemaal opgegeten...Echt wel: eet dat slachtafval maar zelf op!!!
 . "Liefhebbers" zoals mjn moeder / vriendin oa zeggen dan: Je hebt je kip niet helemaal opgegeten...Echt wel: eet dat slachtafval maar zelf op!!!
 
			 
			
			
			 . ik probeer tegenwoordig iets (nadat ik eerst vraag waarmee het bereid is want paprika als hoofdbestanddeel vind ik echt niet lekker), lust ik het niet probeer ik het op te vrolijken of met sambal of knoflooksaus of pindasaus.
 . ik probeer tegenwoordig iets (nadat ik eerst vraag waarmee het bereid is want paprika als hoofdbestanddeel vind ik echt niet lekker), lust ik het niet probeer ik het op te vrolijken of met sambal of knoflooksaus of pindasaus.
											 
			 
			
			
			Zoals ik het lees ging je anderen dingen eten en dat vond je lekker, had je er daarvoor dan een afkeur van?quote:Op woensdag 18 november 2009 23:19 schreef piepkuiken21 het volgende:
wel grappig topic als ik dit lees, heel veel mensen heeb leren eten omdat er geen keuze was.
en Ja ik ben d'r ook zo een, het begon allemaal toen ik stage lipe in een theater waar ze bijna nooit aardappel groente vlees aten. Gaanderweg luste ik steeds meer omdat er door 7 verschillende personen gekookt werd.
Toen kwam ik m'n ex tegen waar ik dinngen zoals pasta en rijst maaltijden voorgeschoteld kreeg en ik merkte dat pindasaus best lekker kon zijn over rijst. en dat tortilla's goed te eten waren omdat er geen verpieterd vlees doorheen zat.
Gaanderweg ben ik dingen leren eten met sambal (dacht vroeger dat het super heet was tot ik het op een durum kebab kreeg) en nu lust ik zelfs tosti's met vrie en sambel (had ik 5 jaar gelee niet verwacht).
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Kant en klare huzarensalade is ook meuk net of je iets moeten eten wat de hond heeft uitgekotst. Zelfgemaakte vind ik dat wel weer lekkerquote:Op maandag 2 november 2009 08:39 schreef Snuitebolletje het volgende:
[..]
Nou, dan ben je bij deze uitgenodigd om eens spruitjes te eten
Zelf lustte ik echt geen mosselen en inktvis.. Vis überhaupt vond ik niet tof.. Maar nu, veel eten bij toenmalige schoonfamilie later, lust ik het prima eigenlijk.. Nog lekker ook!
Echt het enige wat ik niet lust is huzarensalade.. IEEEEEUW, die structuuur! BAH!...
 
			 
			
			
			Nou inderdaad diegene die dat bedacht heeft die moeten ze ophangenquote:Op maandag 2 november 2009 08:47 schreef SillyWalks het volgende:
En de drang van mensen om overal maar ananas op te smijten... gadver... ananas op een pizza... pizza hoort hartig te zijn, heiligschenniseurs!
 
											 
			 
			
			
			ik niet ik vind het nog steeds ranzigquote:Op maandag 2 november 2009 12:53 schreef Flowers. het volgende:
Haringdat vond ik vroeger echt heel ranzig maar nu lust ik het gewoon...
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Waarschijnlijk verse koriander, die naar zeep smaakt?? Ik ken het alleen gedroogd, smaakt niet naar zeep, maar ben er geen fan van. Dat mogen die Indieers zelf gebruikenquote:Op donderdag 19 november 2009 16:31 schreef 14medusa het volgende:
-koriander. (nu vind ik het echt lekker, vroeger vond ik het ook naar zeep smaken raar genoeg)
jaaaa dat von dik ook ! zeepsmaak! nu ben ik er dol op! wat raar he? hoe komt dat toch?
mijn zusje kwam er laatst mee dat ze vond dat een kruidnoot naar shampoo smaakte en bleef bij hoog en laag volhouden.
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Er zijn lekkere paprikas maar die blokvormige hollandse kasproducten vind ik niet lekker. Olijven moet je leren eten, vond ze vroeger ook niet lekker.quote:Op donderdag 19 november 2009 17:55 schreef littledrummergirl het volgende:
paprika begin in ondertussen wel te waarderen, ik vis het nu niet meer tussen mn eten vandaan als het erin zit. Hele grote stukken rauw opeten wordt niet mijn ding, maar ik lust het nu wel.
Olijven wil ik ook nog eens gaan waarderen, ze ruiken lekker, olijfolie kan ik bij wijze van spreke drinken, maar ik vind ze niet lekker.
 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			De gemiddelde huzarensalade , die je kunt kopen bij de Nederlandse supermarkt is ook bagger (50% mayo, de rest kun je gissenquote:Op donderdag 19 november 2009 16:21 schreef Panda72 het volgende:
[..]
Kant en klare huzarensalade is ook meuk net of je iets moeten eten wat de hond heeft uitgekotst. Zelfgemaakte vind ik dat wel weer lekker
 ). Het wordt al beter als je het bij Duitse supers koopt als de Aldi/Lidl  hoewel nog steeds prut.  Krijg je echter kartoffelsalat /fleish/macaronisalat bij Duitsers thuis, dan zal je mening hopelijk veranderen.  Bij mij wel iig.
  ). Het wordt al beter als je het bij Duitse supers koopt als de Aldi/Lidl  hoewel nog steeds prut.  Krijg je echter kartoffelsalat /fleish/macaronisalat bij Duitsers thuis, dan zal je mening hopelijk veranderen.  Bij mij wel iig.   
											 
			 
			
			
			Mijn neef woont in duitsland die kartoffelsalat /fleish/macaronisalat isquote:Op donderdag 19 november 2009 21:24 schreef edcetera het volgende:
[..]
De gemiddelde huzarensalade , die je kunt kopen bij de Nederlandse supermarkt is ook bagger (50% mayo, de rest kun je gissen). Het wordt al beter als je het bij Duitse supers koopt als de Aldi/Lidl hoewel nog steeds prut. Krijg je echter kartoffelsalat /fleish/macaronisalat bij Duitsers thuis, dan zal je mening hopelijk veranderen. Bij mij wel iig.
 inderdaad
 inderdaad
											 
			 
			
			
			Kamskjell is noors voor kammossel, bijvoorbeeld de Sint Jacobschelp, nog nooit gehad, maar je ziet het vaak in de kookprogramma's dus het zal best te eten zijnquote:
 
											 
			 
			
			
			Dan mogen ze me het wel gekookt voorschotelen,, waarschijnlijk om te smullen, maar niet rauw zoals oesters (citroensap en/of zout kan me gestolen wordel). Het enige. wat ik rauw lekker vind is een maatjesharing!!quote:Op donderdag 19 november 2009 21:42 schreef sexymofo het volgende:
[..]
Kamskjell is noors voor kammossel, bijvoorbeeld de Sint Jacobschelp, nog nooit gehad, maar je ziet het vaak in de kookprogramma's dus het zal best te eten zijn
 
			 
			
			
			Meestal is het heel kort in de pan geweest, gekookt heb ik nooit van gehoord.quote:Op donderdag 19 november 2009 21:49 schreef edcetera het volgende:
[..]
Dan mogen ze me het wel gekookt voorschotelen,, waarschijnlijk om te smullen, maar niet rauw zoals oesters (citroensap en/of zout kan me gestolen wordel). Het enige. wat ik rauw lekker vind is een maatjesharing!!
 
			 
			
			
			Amen! Ik begrijp dus echt niet, dat mensen van die slaatjes met een plastic vorkje erin geprikt kopen, zelfkastijding noem ik het!quote:Op donderdag 19 november 2009 21:26 schreef Panda72 het volgende:
[..]
Mijn neef woont in duitsland die kartoffelsalat /fleish/macaronisalat isinderdaad
 
   
											 
			 
			
			
			Dus halfrauw of gewokt?? Dus zonder schelp????quote:Op donderdag 19 november 2009 21:55 schreef Fogel het volgende:
[..]
Meestal is het heel kort in de pan geweest, gekookt heb ik nooit van gehoord.
 
											 
			 
			
			
			Een typisch voorbeeld:quote:Op donderdag 19 november 2009 22:03 schreef edcetera het volgende:
[..]
Dus halfrauw of gewokt?? Dus zonder schelp????
 
			 
			
			
			Wel verdomd lekker ziet het eruit!! Komt dit uit een schelpdier??? Wil dit zeker proberen!!!quote:Op donderdag 19 november 2009 22:06 schreef Fogel het volgende:
[..]
Een typisch voorbeeld:
[ afbeelding ]
 
											 
			 
			
			
			Is gezichtsbedrogquote:Op donderdag 19 november 2009 22:16 schreef edcetera het volgende:
[..]
Wel verdomd lekker ziet het eruit!! Komt dit uit een schelpdier??? Wil dit zeker proberen!!!
 Ik vond het echt om te kotsen zo smerig en dit wil ik gegarandeerd nooit meer proberen.
 Ik vond het echt om te kotsen zo smerig en dit wil ik gegarandeerd nooit meer proberen. 
			 
			
			
			Zwaardvis staat regelmatig op het menu op mijn werk, Niks bijzonders en zelfs als visliefhebber vind ik het niet geweldig. Droge smaak en je moet die vetrand er vanaf halen. Geef me maar een zalm, tonijn of gewoon een witte vis.quote:Op donderdag 19 november 2009 22:22 schreef Fogel het volgende:
[..]
Is gezichtsbedrogIk vond het echt om te kotsen zo smerig en dit wil ik gegarandeerd nooit meer proberen.
Iets wat ik wel een keer wil proberen is zwaardvis, zelfs met in achtneming van mijn algemene ervaring met vissmaak.
 
											 
			 
			
			
			komt het toch nog goed met mequote:Op donderdag 19 november 2009 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er zijn lekkere paprikas maar die blokvormige hollandse kasproducten vind ik niet lekker. Olijven moet je leren eten, vond ze vroeger ook niet lekker.
 
    
											 
			 
			
			
			Deze eieren wil ik proberen!quote:Op vrijdag 13 november 2009 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, duizendjarige eieren.
Met wat gember en zwarte rijstazijn.
[ afbeelding ]
Trouwens, alles wat je daar daar noemt vinnik lekker.
Hoewel broccolistamppot me eigenlijk niks lijkt.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Zwaardvis wordt snel te droog als het verkeerd wordt klaargemaakt. Wat er bijzonder aan is, is dat het heel stevig vlees is, een een beetje een vette vis en witvis tegelijk.quote:Op donderdag 19 november 2009 22:31 schreef edcetera het volgende:
[..]
Zwaardvis staat regelmatig op het menu op mijn werk, Niks bijzonders en zelfs als visliefhebber vind ik het niet geweldig. Droge smaak en je moet die vetrand er vanaf halen. Geef me maar een zalm, tonijn of gewoon een witte vis.
Maar goed, dat is mijn mening, probeer het gewoon een keer!
 
			 
			
			
			Goed klaargemaakte zwaardvis lijkt nog het meest op kalfsvleesquote:Op vrijdag 11 december 2009 12:48 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Zwaardvis wordt snel te droog als het verkeerd wordt klaargemaakt. Wat er bijzonder aan is, is dat het heel stevig vlees is, een een beetje een vette vis en witvis tegelijk.
 
			 
			
			
			Echt waar?quote:Op vrijdag 11 december 2009 12:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Was gisteren bij de Hanos, en daar waren nogal wat mensen die je allerlei producten willen laten proeven. Was ook een dame die amuses had, proefde er eentje, dat was zo ongelofelijke smerig qua smaak en structuur, dat ik het niet binnen kon houden. Kan me niet herinneren aan de laatste keer dat iets zo smerig was dat ik het uitspuugde.
 
  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Waar heb je het nu over?quote:Op vrijdag 11 december 2009 13:04 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Echt waar?
Op internet lees ik ervaringen die echt extreem veel van elkaar verschillen, de een vindt het niet anders smaken dan een hardgekookt ei, de ander vindt het weer walgelijk. Hoe kan het dat de ervaringen zo extreem verschillen? Toch wil ik het een keer proberen.
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Kling (geluid van 50 cent stuk dat valt, kwartjes zijn er niet meer en inflatie natuurlijk)quote:Op vrijdag 11 december 2009 14:53 schreef RobinOok het volgende:
Zij denkt dat jij een duizendjarig ei als amuse aangeboden kreeg.
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:
quote:Op vrijdag 11 december 2009 14:53 schreef RobinOok het volgende:
Zij denkt dat jij een duizendjarig ei als amuse aangeboden kreeg.
 
    
											 
			 
			
			
			Let je er wel eens op wat voor een aardappels je koopt, het ras dus?quote:Op vrijdag 11 december 2009 15:07 schreef _Arual_ het volgende:
Zowat alles wat ik lust (en dat is tegenwoordig toch erg veel) heb ik moeten leren eten. Ik was een extreem moeilijke eter, maar daar waren dan ook wel redenen voor: groenten uit eigen tuin net te lang aan de struik, omdat mijn ouders dat zo lekker vonden, en dan net zolang koken totdat het nergens meer naar smaakte. Vlees het liefst met een vetrand of een knook. Biefstuk een half uurtje goed doorbakken. Het was bovendien dag in dag uit Hollandse pot, en daar ben ik echt geen liefhebber van.
Ik blíjf mijn best doen om gekookte aardappel te eten, en als kind en tiener heb ik talloze kilo's gekookte aardappel moeten eten. Maar ik lust het nog steeds niet, en ik vrees dat het tussen mij en de gekookte aardappel nooit goed gaat komen.
 
			 
			
			
			Ja, ik heb al veel verschillende soorten aardappelen geprobeerd (lees: voorgeschoteld gekregen, want mijn moeder wilde heel graag dat ik gekookte aardappelen at). En ik proef dan ook wel de verschillen: het is vies, viezer of ronduit smerig.quote:Op vrijdag 11 december 2009 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Let je er wel eens op wat voor een aardappels je koopt, het ras dus?
 
  
											|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |