je hebt het over margarine neem ik aan?quote:Op dinsdag 10 november 2009 15:09 schreef speknek het volgende:
Ja duh, het ene is bakboter en het andere smeerboter.
Ik vind boter trouwens ook niks, maar dat is meer iets dat ik mezelf afgeleerd heb. Net zoals suiker in de koffie.
haha doet me denken aan mn rondreis dit jaar door Korea. In de supermarktjes stonden buiten of bij de kassa altijd een doos met zwarte eieren. En dan zit ik op terrasje buiten met mn veilige koffiebroodje en zie ik groepen jongeren die eieren wegwerkenquote:Op vrijdag 13 november 2009 21:14 schreef TeaserRay het volgende:
Rotte eieren![]()
![]()
![]()
![]()
misschien nog nooit van gehoord, maar is echt kotsranzig, maar sommigen vinden het eerlijk een culinair hoogstandje / een delicatesse
Kijk sommige dingen zijn nog te verteren. En ik denk dat velen met mij eens zijn dat smaken verschillen. Jij ook denk ik...quote:Op vrijdag 13 november 2009 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, duizendjarige eieren.
Met wat gember en zwarte rijstazijn.![]()
[ afbeelding ]
Trouwens, alles wat je daar daar noemt vinnik lekker.
Hoewel broccolistamppot me eigenlijk niks lijkt.
Lijkt op een pizza die ik van de week had gegeten in een restaurant. Met gongozola kaas, wat ik erg lekker vind, en schijfjes braadworst erop. Die combinatie was echtquote:Op woensdag 18 november 2009 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:
dit ga ik dus echt niet eten
cheese burger pizza (NewYork pizza)
Wat is kamskjell?quote:Op dinsdag 3 november 2009 08:03 schreef Fogel het volgende:
Ik heb nog steeds nooit lekkere vis op, er zit een onderliggende smaak aan wat ik niks vind.
Zelfs op een eiland waar vis als oud gezien wordt als het meer dan 3 uur geleden gevangen is en waar het door een van de beste koks in de regio (met specialiteit vis) gemaakt is, heeft het nog steeds die onderliggende smaak waar ik niks aan vind. Ik probeer nu al zo'n 10 jaar eens in de zoveel tijd vis te eten, maar kom steeds tot de conclusie dat ik liever vlees eet omdat daar die niet te plaatsten smaak niet aan zit en ik dus meer geniet van mijn eten. En aangezien ik bij voorkeur niet alleen eet om energie binnen te krijgen, maar ook graag van mijn eten wil genieten, eet ik dus liever vlees dan vis.
Er is wat mij betreft een verschil tussen "niet lusten" en "niet lekker vinden", want bij het eerste weiger je het te eten en bij het tweede geval probeer je het in ieder geval, eet het op, maar geniet er niet van.
Een ding waarvan ik zeker weet dat ik het echt nooit meer wil eten is kamskjell (pectinidae), ik ging zowat over mijn nek toen ik dat proefde (en ja ik heb nog een tweede hap genomen om zeker te zijn). Ik wist vantevoren niet wat het was (was tijdens de presentatie van het gerecht niet aan het opletten), maar heb dat erna gevraagd om er zeker van te zijn dat ik dat voortaan kan ontwijken als ik dat op een menu zie.
Zoals ik het lees ging je anderen dingen eten en dat vond je lekker, had je er daarvoor dan een afkeur van?quote:Op woensdag 18 november 2009 23:19 schreef piepkuiken21 het volgende:
wel grappig topic als ik dit lees, heel veel mensen heeb leren eten omdat er geen keuze was.
en Ja ik ben d'r ook zo een, het begon allemaal toen ik stage lipe in een theater waar ze bijna nooit aardappel groente vlees aten. Gaanderweg luste ik steeds meer omdat er door 7 verschillende personen gekookt werd.
Toen kwam ik m'n ex tegen waar ik dinngen zoals pasta en rijst maaltijden voorgeschoteld kreeg en ik merkte dat pindasaus best lekker kon zijn over rijst. en dat tortilla's goed te eten waren omdat er geen verpieterd vlees doorheen zat.
Gaanderweg ben ik dingen leren eten met sambal (dacht vroeger dat het super heet was tot ik het op een durum kebab kreeg) en nu lust ik zelfs tosti's met vrie en sambel (had ik 5 jaar gelee niet verwacht).
Kant en klare huzarensalade is ook meuk net of je iets moeten eten wat de hond heeft uitgekotst. Zelfgemaakte vind ik dat wel weer lekkerquote:Op maandag 2 november 2009 08:39 schreef Snuitebolletje het volgende:
[..]
Nou, dan ben je bij deze uitgenodigd om eens spruitjes te eten
Zelf lustte ik echt geen mosselen en inktvis.. Vis überhaupt vond ik niet tof.. Maar nu, veel eten bij toenmalige schoonfamilie later, lust ik het prima eigenlijk.. Nog lekker ook!
Echt het enige wat ik niet lust is huzarensalade.. IEEEEEUW, die structuuur! BAH!...
Nou inderdaad diegene die dat bedacht heeft die moeten ze ophangenquote:Op maandag 2 november 2009 08:47 schreef SillyWalks het volgende:
En de drang van mensen om overal maar ananas op te smijten... gadver... ananas op een pizza... pizza hoort hartig te zijn, heiligschenniseurs!
ik niet ik vind het nog steeds ranzigquote:Op maandag 2 november 2009 12:53 schreef Flowers. het volgende:
Haringdat vond ik vroeger echt heel ranzig maar nu lust ik het gewoon...
Waarschijnlijk verse koriander, die naar zeep smaakt?? Ik ken het alleen gedroogd, smaakt niet naar zeep, maar ben er geen fan van. Dat mogen die Indieers zelf gebruikenquote:Op donderdag 19 november 2009 16:31 schreef 14medusa het volgende:
-koriander. (nu vind ik het echt lekker, vroeger vond ik het ook naar zeep smaken raar genoeg)
jaaaa dat von dik ook ! zeepsmaak! nu ben ik er dol op! wat raar he? hoe komt dat toch?
mijn zusje kwam er laatst mee dat ze vond dat een kruidnoot naar shampoo smaakte en bleef bij hoog en laag volhouden.
Er zijn lekkere paprikas maar die blokvormige hollandse kasproducten vind ik niet lekker. Olijven moet je leren eten, vond ze vroeger ook niet lekker.quote:Op donderdag 19 november 2009 17:55 schreef littledrummergirl het volgende:
paprika begin in ondertussen wel te waarderen, ik vis het nu niet meer tussen mn eten vandaan als het erin zit. Hele grote stukken rauw opeten wordt niet mijn ding, maar ik lust het nu wel.
Olijven wil ik ook nog eens gaan waarderen, ze ruiken lekker, olijfolie kan ik bij wijze van spreke drinken, maar ik vind ze niet lekker.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |