abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 19 november 2009 @ 21:24:08 #151
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74864963
quote:
Op donderdag 19 november 2009 16:21 schreef Panda72 het volgende:

[..]

Kant en klare huzarensalade is ook meuk net of je iets moeten eten wat de hond heeft uitgekotst. Zelfgemaakte vind ik dat wel weer lekker
De gemiddelde huzarensalade , die je kunt kopen bij de Nederlandse supermarkt is ook bagger (50% mayo, de rest kun je gissen ). Het wordt al beter als je het bij Duitse supers koopt als de Aldi/Lidl hoewel nog steeds prut. Krijg je echter kartoffelsalat /fleish/macaronisalat bij Duitsers thuis, dan zal je mening hopelijk veranderen. Bij mij wel iig.
The best firms advertise the least...
pi_74865078
quote:
Op donderdag 19 november 2009 21:24 schreef edcetera het volgende:

[..]

De gemiddelde huzarensalade , die je kunt kopen bij de Nederlandse supermarkt is ook bagger (50% mayo, de rest kun je gissen ). Het wordt al beter als je het bij Duitse supers koopt als de Aldi/Lidl hoewel nog steeds prut. Krijg je echter kartoffelsalat /fleish/macaronisalat bij Duitsers thuis, dan zal je mening hopelijk veranderen. Bij mij wel iig.
Mijn neef woont in duitsland die kartoffelsalat /fleish/macaronisalat is inderdaad
Je moet de lat hoog genoeg leggen om eronder door te kunnen
If life gives you lemons make lemonade
Behind every bitch there is a man who made her that way :)
Suikertaartje heeft altijd gelijk
pi_74865820
quote:
Op woensdag 18 november 2009 20:38 schreef edcetera het volgende:

[..]

Wat is kamskjell?
Kamskjell is noors voor kammossel, bijvoorbeeld de Sint Jacobschelp, nog nooit gehad, maar je ziet het vaak in de kookprogramma's dus het zal best te eten zijn
  donderdag 19 november 2009 @ 21:49:23 #154
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74866142
quote:
Op donderdag 19 november 2009 21:42 schreef sexymofo het volgende:

[..]

Kamskjell is noors voor kammossel, bijvoorbeeld de Sint Jacobschelp, nog nooit gehad, maar je ziet het vaak in de kookprogramma's dus het zal best te eten zijn
Dan mogen ze me het wel gekookt voorschotelen,, waarschijnlijk om te smullen, maar niet rauw zoals oesters (citroensap en/of zout kan me gestolen wordel). Het enige. wat ik rauw lekker vind is een maatjesharing!!
The best firms advertise the least...
  Moderator donderdag 19 november 2009 @ 21:55:32 #155
45833 crew  Fogel
pi_74866405
quote:
Op donderdag 19 november 2009 21:49 schreef edcetera het volgende:

[..]

Dan mogen ze me het wel gekookt voorschotelen,, waarschijnlijk om te smullen, maar niet rauw zoals oesters (citroensap en/of zout kan me gestolen wordel). Het enige. wat ik rauw lekker vind is een maatjesharing!!
Meestal is het heel kort in de pan geweest, gekookt heb ik nooit van gehoord.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  donderdag 19 november 2009 @ 21:58:03 #156
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74866535
quote:
Op donderdag 19 november 2009 21:26 schreef Panda72 het volgende:

[..]

Mijn neef woont in duitsland die kartoffelsalat /fleish/macaronisalat is inderdaad
Amen! Ik begrijp dus echt niet, dat mensen van die slaatjes met een plastic vorkje erin geprikt kopen, zelfkastijding noem ik het!
The best firms advertise the least...
  donderdag 19 november 2009 @ 22:03:17 #157
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74866752
quote:
Op donderdag 19 november 2009 21:55 schreef Fogel het volgende:

[..]

Meestal is het heel kort in de pan geweest, gekookt heb ik nooit van gehoord.
Dus halfrauw of gewokt?? Dus zonder schelp????
The best firms advertise the least...
  Moderator donderdag 19 november 2009 @ 22:06:47 #158
45833 crew  Fogel
pi_74866898
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:03 schreef edcetera het volgende:

[..]

Dus halfrauw of gewokt?? Dus zonder schelp????
Een typisch voorbeeld:

I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  donderdag 19 november 2009 @ 22:16:27 #159
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74867321
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:06 schreef Fogel het volgende:

[..]

Een typisch voorbeeld:

[ afbeelding ]
Wel verdomd lekker ziet het eruit!! Komt dit uit een schelpdier??? Wil dit zeker proberen!!!
The best firms advertise the least...
  Moderator donderdag 19 november 2009 @ 22:22:15 #160
45833 crew  Fogel
pi_74867612
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:16 schreef edcetera het volgende:

[..]

Wel verdomd lekker ziet het eruit!! Komt dit uit een schelpdier??? Wil dit zeker proberen!!!
Is gezichtsbedrog Ik vond het echt om te kotsen zo smerig en dit wil ik gegarandeerd nooit meer proberen.
Iets wat ik wel een keer wil proberen is zwaardvis, zelfs met in achtneming van mijn algemene ervaring met vissmaak.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  donderdag 19 november 2009 @ 22:31:20 #161
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_74868043
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:22 schreef Fogel het volgende:

[..]

Is gezichtsbedrog Ik vond het echt om te kotsen zo smerig en dit wil ik gegarandeerd nooit meer proberen.
Iets wat ik wel een keer wil proberen is zwaardvis, zelfs met in achtneming van mijn algemene ervaring met vissmaak.
Zwaardvis staat regelmatig op het menu op mijn werk, Niks bijzonders en zelfs als visliefhebber vind ik het niet geweldig. Droge smaak en je moet die vetrand er vanaf halen. Geef me maar een zalm, tonijn of gewoon een witte vis.
Maar goed, dat is mijn mening, probeer het gewoon een keer!
The best firms advertise the least...
pi_74871088
edit:
Toch niet
pi_74871417
quote:
Op donderdag 19 november 2009 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er zijn lekkere paprikas maar die blokvormige hollandse kasproducten vind ik niet lekker. Olijven moet je leren eten, vond ze vroeger ook niet lekker.
komt het toch nog goed met me
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_75511671
quote:
Op vrijdag 13 november 2009 21:57 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, duizendjarige eieren.
Met wat gember en zwarte rijstazijn.

[ afbeelding ]

Trouwens, alles wat je daar daar noemt vinnik lekker.
Hoewel broccolistamppot me eigenlijk niks lijkt.
Deze eieren wil ik proberen!
  vrijdag 11 december 2009 @ 12:09:35 #165
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75512636
Was gisteren bij de Hanos, en daar waren nogal wat mensen die je allerlei producten willen laten proeven. Was ook een dame die amuses had, proefde er eentje, dat was zo ongelofelijke smerig qua smaak en structuur, dat ik het niet binnen kon houden. Kan me niet herinneren aan de laatste keer dat iets zo smerig was dat ik het uitspuugde.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_75513727
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:31 schreef edcetera het volgende:

[..]

Zwaardvis staat regelmatig op het menu op mijn werk, Niks bijzonders en zelfs als visliefhebber vind ik het niet geweldig. Droge smaak en je moet die vetrand er vanaf halen. Geef me maar een zalm, tonijn of gewoon een witte vis.
Maar goed, dat is mijn mening, probeer het gewoon een keer!
Zwaardvis wordt snel te droog als het verkeerd wordt klaargemaakt. Wat er bijzonder aan is, is dat het heel stevig vlees is, een een beetje een vette vis en witvis tegelijk.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 11 december 2009 @ 12:50:13 #167
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75513781
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 12:48 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Zwaardvis wordt snel te droog als het verkeerd wordt klaargemaakt. Wat er bijzonder aan is, is dat het heel stevig vlees is, een een beetje een vette vis en witvis tegelijk.
Goed klaargemaakte zwaardvis lijkt nog het meest op kalfsvlees
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_75514171
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 12:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Was gisteren bij de Hanos, en daar waren nogal wat mensen die je allerlei producten willen laten proeven. Was ook een dame die amuses had, proefde er eentje, dat was zo ongelofelijke smerig qua smaak en structuur, dat ik het niet binnen kon houden. Kan me niet herinneren aan de laatste keer dat iets zo smerig was dat ik het uitspuugde.
Echt waar?

Op internet lees ik ervaringen die echt extreem veel van elkaar verschillen, de een vindt het niet anders smaken dan een hardgekookt ei, de ander vindt het weer walgelijk. Hoe kan het dat de ervaringen zo extreem verschillen? Toch wil ik het een keer proberen.
  vrijdag 11 december 2009 @ 13:25:03 #169
164802 xxjosjex
no way jose.....
pi_75514942
Dingen die ik pas op latere leeftijd ben gaan waarderen:
(door of het gewoon blijven eten/drinken tot ik het wel lekker vond of mijn smaak is veranderd of op een andere manier klaargemaakt zoals vroegah!)
-koffie
-(rose) bier
-avocado
- geitenkaas
-mozzarella
-courgette
-italiaanse/spaanse worsten ed.
-olijven
-draadjesvlees
-mango
-rode wijn
It's all a blur!!!
  vrijdag 11 december 2009 @ 14:21:15 #170
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75517089
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 13:04 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Echt waar?

Op internet lees ik ervaringen die echt extreem veel van elkaar verschillen, de een vindt het niet anders smaken dan een hardgekookt ei, de ander vindt het weer walgelijk. Hoe kan het dat de ervaringen zo extreem verschillen? Toch wil ik het een keer proberen.
Waar heb je het nu over?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 11 december 2009 @ 14:53:03 #171
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75518340
Zij denkt dat jij een duizendjarig ei als amuse aangeboden kreeg.
  vrijdag 11 december 2009 @ 15:00:13 #172
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75518649
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 14:53 schreef RobinOok het volgende:
Zij denkt dat jij een duizendjarig ei als amuse aangeboden kreeg.
Kling (geluid van 50 cent stuk dat valt, kwartjes zijn er niet meer en inflatie natuurlijk)
Nee, het was een amuse van roomkaas en salami en nog wat, het was echt verschrikkelijk smerig, had een hele weee zurige smaak en een gekorrelde structuur.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_75518924
Zowat alles wat ik lust (en dat is tegenwoordig toch erg veel) heb ik moeten leren eten. Ik was een extreem moeilijke eter, maar daar waren dan ook wel redenen voor: groenten uit eigen tuin net te lang aan de struik, omdat mijn ouders dat zo lekker vonden, en dan net zolang koken totdat het nergens meer naar smaakte. Vlees het liefst met een vetrand of een knook. Biefstuk een half uurtje goed doorbakken. Het was bovendien dag in dag uit Hollandse pot, en daar ben ik echt geen liefhebber van.

Ik blíjf mijn best doen om gekookte aardappel te eten, en als kind en tiener heb ik talloze kilo's gekookte aardappel moeten eten. Maar ik lust het nog steeds niet, en ik vrees dat het tussen mij en de gekookte aardappel nooit goed gaat komen.
pi_75520875
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 14:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waar heb je het nu over?
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 14:53 schreef RobinOok het volgende:
Zij denkt dat jij een duizendjarig ei als amuse aangeboden kreeg.
  vrijdag 11 december 2009 @ 16:27:48 #175
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75522045
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 15:07 schreef _Arual_ het volgende:
Zowat alles wat ik lust (en dat is tegenwoordig toch erg veel) heb ik moeten leren eten. Ik was een extreem moeilijke eter, maar daar waren dan ook wel redenen voor: groenten uit eigen tuin net te lang aan de struik, omdat mijn ouders dat zo lekker vonden, en dan net zolang koken totdat het nergens meer naar smaakte. Vlees het liefst met een vetrand of een knook. Biefstuk een half uurtje goed doorbakken. Het was bovendien dag in dag uit Hollandse pot, en daar ben ik echt geen liefhebber van.

Ik blíjf mijn best doen om gekookte aardappel te eten, en als kind en tiener heb ik talloze kilo's gekookte aardappel moeten eten. Maar ik lust het nog steeds niet, en ik vrees dat het tussen mij en de gekookte aardappel nooit goed gaat komen.
Let je er wel eens op wat voor een aardappels je koopt, het ras dus?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')