abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_70958233
Hier dus.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_70958269
welke gaat het worden van de 2?
  dinsdag 14 juli 2009 @ 09:49:40 #3
19370 kL0j00h
Hoe vager, hoe beter
pi_70958280
Niet echt reclame voor Oldbies Automatisering BV twee keer een topic aanmaken met verschillende naam. Beetje huisvrouw gesurf.
pi_70958310
Mn kracht wat doe je J.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:07:07 #5
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70958615
Wat voor weer wordt vanavond voorspelt?
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70958627
Regen Sanger Regen !

Maar morgen wordt het mooi
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_70958648
TVB
even voor de hendigheid een link naar het vorige topic
Barbecuetopic 2009
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:11:02 #8
245626 error_404
nee, toch niet...
pi_70958707
tvp
Op vrijdag 4 september 2009 schreef MarkyMarkx het volgende: Held _O_
hier schreef tong80 het volgende: _O_ :P
hier schreef stevenmac26 het volgende: :D
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:11:14 #9
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70958715
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 10:07 schreef Joene het volgende:
Regen Sanger Regen !

Maar morgen wordt het mooi
Hmm, dus vanavond mijn schoonmoeder uitnodigen voor de BBQ en morgen de belangrijke mensen
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:24:13 #10
56621 Houzer
Vuyge pusherman
pi_70959004
tvp.
ik ben de jager met de pet.
pi_70959061
Volgens Piet wordt het vanavond juist puik terras weer.
Krijgt een 9!
Omdat het lekker lang warm en droog is.
pi_70959098
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 10:26 schreef kabouter.muts het volgende:
Volgens Piet wordt het vanavond juist puik terras weer.
Krijgt een 9!
Omdat het lekker lang warm en droog is.
Hier regent het nu
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:57:30 #13
19529 Fendy
True Spirit
pi_70959819
Grom. Ondertussen 5 of 6 vestigingen van Kruidvat bezocht, op jacht naar de 47 One Touch Silver voor 6 tientjes, nergens hebben ze hem... "ja we hadden er maar 1"

Duidelijk weer een geval van een kruidvat lokkertje
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 10:59:37 #14
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_70959885
Zeker wel genoeg van de iets duurdere varianten.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 11:02:42 #15
19529 Fendy
True Spirit
pi_70959954
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 10:59 schreef mime_negert het volgende:
Zeker wel genoeg van de iets duurdere varianten.
Vreemd genoeg, helemaal geen Weber oid. Hooguit van die wegwerpdingen, maar niets alternatiefs wat ze aan je kunnen slijten, zo van "nee, die van 60 euro zijn op, we hebben nog wel die van 300"
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
pi_70960260
Kan iemand de spelfout uit de TT halen?
pi_70961029
Tvp dan maar.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_70961106
ik wil de Q ipv C ja ! het is BEWUST ! NOOBZ !
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 11:46:32 #19
56621 Houzer
Vuyge pusherman
pi_70961316
Hotwings op de bbq
ik ben de jager met de pet.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 11:55:44 #20
122997 zquing
Drama Junk
pi_70961639
tvptje
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_70962440
Zou best wel eens kunnen dat ik van de week de bbq nog ff aansteek.

Wel eerst ff schoonmaken .
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  dinsdag 14 juli 2009 @ 13:07:30 #22
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_70963903
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 10:57 schreef Fendy het volgende:
Grom. Ondertussen 5 of 6 vestigingen van Kruidvat bezocht, op jacht naar de 47 One Touch Silver voor 6 tientjes, nergens hebben ze hem... "ja we hadden er maar 1"

Duidelijk weer een geval van een kruidvat lokkertje
het is een op=op actie. Sommige filialen hebben er nog 10 anderen 0. Ligt er dus net aan. Op www.kruidvat.nl kan je kijken welke filialen er nog wel van die BBq's op voorraad hebben

-edit-

zo te zien heb je pech en is het erg hard gegaan:

http://www.kruidvat.nl/domains/default/pages/content.aspx?content=13010000022286_2_10000000001651&contentcode=2009-voorraad&token=-1
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  dinsdag 14 juli 2009 @ 13:40:19 #23
19529 Fendy
True Spirit
pi_70965008
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 13:07 schreef The_Hives het volgende:

[..]

het is een op=op actie. Sommige filialen hebben er nog 10 anderen 0. Ligt er dus net aan. Op www.kruidvat.nl kan je kijken welke filialen er nog wel van die BBq's op voorraad hebben

-edit-

zo te zien heb je pech en is het erg hard gegaan:

http://www.kruidvat.nl/domains/default/pages/content.aspx?content=13010000022286_2_10000000001651&contentcode=2009-voorraad&token=-1
Mja, ik ben wat cynisch over dat gebeuren...
quote:
Door het succes van de OP=OPruiming zijn onderstaande 3 artikelen volgens onze gegevens in de meeste winkels reeds uitverkocht.
We kunnen helaas dan ook geen voorraadinformatie meer aanbieden
Sowieso konden we pas sinds gisteren een uur of 4 die lijsten inzien en de actie was pas vanaf vrijdag bekend ofzo. vaag.


Maargoed, laat ik er geen Kruidvat-bash topic van maken
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 14:30:01 #24
79966 dekilo
Stam is ok
pi_70966782
Vrijdag komen 2 kennissen bbqén.
Ik ga voor hungry man spare ribs met noskos bbq saus.
En voor de dames maak ik kiplollies.
Daar eten we bbq witte bonen in tomatensaus bij en wat salades.
Alle gerechten heb ik van de www.bbq-nl.com/ site gehaald.
Jummie jummie hoop ik!
Het zal de eerste keer worden dat ik dit ga bereiden.
Only when the last tree has died and the last river has been poisoned and the last fish has been caught will we realize we cannot eat money.
pi_70966830
Sinds wanneer lusten vrouwen geen ribs? .
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  dinsdag 14 juli 2009 @ 14:31:58 #26
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_70966867
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 13:40 schreef Fendy het volgende:

[..]

Mja, ik ben wat cynisch over dat gebeuren...
[..]

Sowieso konden we pas sinds gisteren een uur of 4 die lijsten inzien en de actie was pas vanaf vrijdag bekend ofzo. vaag.


Maargoed, laat ik er geen Kruidvat-bash topic van maken


deels heb je gelijk hoor. Van de op=op artikelen in de folder krijgt mijn filiaal bv niets omdat wij nog veel voorraad hebben. Dus wij hebben aangevraagd om geen extra verdeling te ontvangen. Dat wordt nergens echt gecommuniceerd dus de klanten die bij ons komen voor die artikelen (die wij zelf niet meer in voorraad hadden) die komen dus voor niets terwijl we anders het misschien wel hadden gehad.

Maar goed laten we het weer over bbq-en hebben . Het is er nu niet echt weer voor
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  dinsdag 14 juli 2009 @ 14:40:33 #27
79966 dekilo
Stam is ok
pi_70967183
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 14:31 schreef Jarno het volgende:
Sinds wanneer lusten vrouwen geen ribs? .
Deze vrouwen niet in elk geval.
Only when the last tree has died and the last river has been poisoned and the last fish has been caught will we realize we cannot eat money.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 14:48:15 #28
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70967463
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 14:31 schreef The_Hives het volgende:
Maar goed laten we het weer over bbq-en hebben . Het is er nu niet echt weer voor
En toch ga ik vanavond BBQ'en
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_70969632
Sjonge wat hebben jullie een pech!
Hier schijnt de zon al de hele dag en is t bloedheet!
(Haarlem)
Door dit topic nu ook zin om weer eens te bbq-en.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 15:50:36 #30
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_70969883
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 15:44 schreef kabouter.muts het volgende:
Sjonge wat hebben jullie een pech!
Hier schijnt de zon al de hele dag en is t bloedheet!
(Haarlem)
Door dit topic nu ook zin om weer eens te bbq-en.
Kijk, das lekker nieuws van het bijna thuisfront
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 15:52:14 #31
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_70969957
Ik tvp even mee:
pi_70970201
Zo' n rekje is ook wel kek idd.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_70973938
Morgen toch de weber aan hoor.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 20:04:44 #34
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_70978444
Vandaag de Weber al weer aan gehad...
  dinsdag 14 juli 2009 @ 22:07:00 #35
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70982768
spruitjes zijn vies.... haha op welk forum heb ik dat eerder gelezen! helaas door tijdgebrek is de boel hier ook uit gebleven, morgen meer succes hoop ik.
ps rekje aan de rode weber voor je gereedschap, zag ik vandaag afgeprijsd bij de praxis voor 8 of 9 euro.
  dinsdag 14 juli 2009 @ 22:15:52 #36
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_70983080
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 15:57 schreef Jarno het volgende:
Zo' n rekje is ook wel kek idd.
Die hebben wij, inclusief gereedschap, ook aan onze Weber hangen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 14 juli 2009 @ 22:22:29 #37
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_70983267
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 22:07 schreef macferret het volgende:
spruitjes zijn vies.... haha op welk forum heb ik dat eerder gelezen! helaas door tijdgebrek is de boel hier ook uit gebleven, morgen meer succes hoop ik.
ps rekje aan de rode weber voor je gereedschap, zag ik vandaag afgeprijsd bij de praxis voor 8 of 9 euro.
Tja ... welke forum is dat ook al weer ;-)

En ze zijn toch ook vies? Of niet soms?

[ Bericht 2% gewijzigd door pdiscs op 14-07-2009 22:23:06 (Omdat spruitjes echt vies zijn...) ]
  dinsdag 14 juli 2009 @ 22:35:35 #38
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_70983643
sorry, ik vind spruitjes heerlijk!
pi_70990707
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 22:07 schreef macferret het volgende:
spruitjes zijn vies.... haha op welk forum heb ik dat eerder gelezen! helaas door tijdgebrek is de boel hier ook uit gebleven, morgen meer succes hoop ik.
ps rekje aan de rode weber voor je gereedschap, zag ik vandaag afgeprijsd bij de praxis voor 8 of 9 euro.
Straks even langs de Praxis dus.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_70990960
BBQ of Niet ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  woensdag 15 juli 2009 @ 08:43:23 #41
19370 kL0j00h
Hoe vager, hoe beter
pi_70991400
Oh yeah baby.... morgen lekker bbq-en met wat gezellige mensen. Dan is mijn zoontje precies 1 jaar.
pi_70993786
Vanavond dus !
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  woensdag 15 juli 2009 @ 20:58:46 #43
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71013493
Lekker hele kippen en MOINK balls morgen!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  donderdag 16 juli 2009 @ 01:00:46 #44
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_71021714
Barbeqcue
pi_71023865
quote:
Op donderdag 16 juli 2009 01:00 schreef Zelva het volgende:
Barbeqcue
Q
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  donderdag 16 juli 2009 @ 08:49:13 #46
19370 kL0j00h
Hoe vager, hoe beter
pi_71024147
quote:
Op donderdag 16 juli 2009 01:00 schreef Zelva het volgende:
Barbeqcue
Ja, maar blijkbaar is het erg moeilijk voor sommige mensen haha.
  donderdag 16 juli 2009 @ 10:15:56 #47
19529 Fendy
True Spirit
pi_71025861
Of barbequeue..net als printqueue ehehehe
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
pi_71026999
Q is beter dan C .
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  donderdag 16 juli 2009 @ 13:13:21 #49
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71031246
Iemand nog tips om verse worst te roken op een BBQ?
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_71031378
quote:
Op donderdag 16 juli 2009 10:51 schreef Joene het volgende:
Q is beter dan C .
Gewoon stug volhouden dat het expres was
pi_71031397
quote:
Op donderdag 16 juli 2009 13:17 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Gewoon stug volhouden dat het expres was
dat was het ook ! Q!
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_71048605
Terug Vind Portie
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 18 juli 2009 @ 13:09:55 #53
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71091860
vandaag brood gebakken op de BBQ.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zaterdag 18 juli 2009 @ 22:31:52 #54
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_71104792
aha schransemans! ik las al over MOINKS, ik dacht jou ken ik! haha, ik ga het brood volgende week proberen!
pi_71105915
Vandaag maar ordinare braadworsten op de BBQ gegooid.
Ik merk ook dat "witte puntjes" beter zijn om bradworsten mee op te eten dan die grotere en taaiere pistoletto's.
Overigens is het verschil in kwaliteit tussen een braadworst die vantevoren in heet water heeft gelegen verwaarloosbaar.
Vantevoren 5 minuten in heet water had bij mij in ieder geval geen beter effect.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zondag 19 juli 2009 @ 13:47:22 #56
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71116694
quote:
Op zaterdag 18 juli 2009 23:18 schreef huhggh het volgende:
Vandaag maar ordinare braadworsten op de BBQ gegooid.
Ik merk ook dat "witte puntjes" beter zijn om bradworsten mee op te eten dan die grotere en taaiere pistoletto's.
Overigens is het verschil in kwaliteit tussen een braadworst die vantevoren in heet water heeft gelegen verwaarloosbaar.
Vantevoren 5 minuten in heet water had bij mij in ieder geval geen beter effect.
Probeer eens eigen gebakken brood op de BBQ. Vooral de luchtige witte van koopmans is goed voor braadworst
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_71142337
Overigens waren de pistoletto's de volgende dag (gisteren dus) alweer een stuk zachter.
Volgende stap is een bovenrooster met scharnier kopen voor mijn Weber One-Touch Silver van 47 cm.
Iemand nog een goed adres in Den Haag? Want bij DOK in de passage hebben ze deze helaas niet.

PS: zaterdag eindelijk kokosbriketten gevonden......bij de Makro.
Helaas geeft zo'n kokosbriket na een BBQ toch as. Ook al wordt er elders op internet anders beweerd.
In de zin dat zo'n opgebrande briket bij het minste geringste meteen uitelkaar valt.
Ondanks dat was het wel makkelijker op te ruimen.

Ik hoop met een ander bovenrooster (namelijk met scharnier) eindelijk langer indirect te kunnen BBQ'en door zo nu en dan er een kooltje toe te voegen en het zo 5 - 6 uur vol te houden.
En natuurlijk houtsnippers toevoegen.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  maandag 20 juli 2009 @ 12:45:36 #58
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71145929
Je kan ook koude kolen naast je hete kolen leggen en zo een soort slang maken. De hete kolen steken de koude aan en zo krijg je een soort kettingreactie.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  maandag 20 juli 2009 @ 15:03:07 #59
3542 Gia
User under construction
pi_71150471
Waarschijnlijk morgen weer BBQ.

Wij stoken eerst houtskool aan en gooien er vervolgens worst en speklapjes op. Als het ding goed fikt, gaan er briketten op. Als die eenmaal heet zijn, kun je lang vooruit met de rest van het vlees.

Trouwens, ook lekker van de BBQ: Vis in bananen of koolbladeren verpakt.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 13:10:56 #60
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71177262
BBQ is het mooiste wat er bestaat,zeker na een dagje racen op de motor en dan thuis ff onder genot van een ijskoud biertje de BBQ aanzetten en wat vlees erop pleuren zodat vde vrouw ook wat te zien heeft.




Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
pi_71177839
Is dat jouw zaakje dat daar op de BBQ ligt?
Life is too short not to have fun
  dinsdag 21 juli 2009 @ 14:12:54 #62
263468 fokkerspy
Oordelen, is niet begrijpen
pi_71179301
nee joh dat is gefotsoept
Begrip: iets wat je krijgt als je het gegeven hebt.
pi_71181461
Nog even over die mosterd-honing bbq-saus:
Moet dat van die dikke creme-honing of van die vloeibare honing zijn?

Wil dit weekend echt iets voor 3 uur of langer indirect grillen. Zat te denken aan iets als een bacon explosion.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 15:25:08 #64
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71181900
Ik gebruik altijd vloeibare honing. Plus een klein beetje appel cider azijn, curry, bruine suiker, worcesthershire sauce en chili saus.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_71182351
Welke kut mod heeft mn TT aangepast
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 17:22:00 #66
3542 Gia
User under construction
pi_71186433
Wilde vandaag BBQ-en, maar weer wil weer niet. Ziet er naar uit dat het op de grillplaat moet.
pi_71191037
Dit weekend wil ik eens kijken wat het effect is als ik dikke zelfgemaakte hamburgers insmeer met een "marinade" van honing en mosterd.
Het lijkt mij een gek idee, maar ik ben wel benieuwd of daarmee ik ook hamburgers krijg die nog lekkerder zijn.

Hamburgers op Italiaanse bollen (door midden gesneden) is na afgelopen weekend bij mij een echte aanrader.
Vandaar deze volgende stap met een marinade.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 20:43:30 #68
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_71193186
ben j niet bang dat de honing aanbrand als de hamburgers erop gooit, ik neem aan dat je de hamburgers wilt grillen op hoge temp.
pi_71194994
Lijkt mij ook niet zo lekker. Helemaal niet met honing-mosterd. Vind ik meer iets voor kip of varkensvlees.
Life is too short not to have fun
  dinsdag 21 juli 2009 @ 21:38:09 #70
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_71195252
Honing-mosterd is als saus lekker bij lamskotellertjes of lamsspiesjes. Niet bij hamburgers.En zeker niet als marinade voordat je nog gaat BBQ-en.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_71196095
quote:
Op dinsdag 21 juli 2009 21:38 schreef golfer het volgende:
Honing-mosterd is als saus lekker bij lamskotellertjes of lamsspiesjes. Niet bij hamburgers.En zeker niet als marinade voordat je nog gaat BBQ-en.
OK, daarvoor dus niet, maar sta je er tegen over om het erna er een beetje op te smeren?
Hamburgers met een klein beetje mosterd tussen een Italiaanse bol was echt goddelijk om te eten.

Vandaar dat ik zit te kijken naar een volgende stap met die mosterd.
Maar dat was inderdaad ook na dat de hamburger er op had gelegen, en niet als enige vorm van marinade.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 25 juli 2009 @ 07:51:04 #72
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_71308087
en hoe waren de hamburgers? gisteravond laat nog brood gebakken op de q, ging goed!
pi_71308301
quote:
Op zaterdag 25 juli 2009 07:51 schreef macferret het volgende:
en hoe waren de hamburgers? gisteravond laat nog brood gebakken op de q, ging goed!
Vraag je dit aan mij?
Ik ga vandaag pas weer in de weer met hamburgers, omdat ik dit weekend m'n handen weer vrij heb.

2 verschillende recepten proberen. Eens kijken wat bij mij het beste aanslaat.
Hamburgers gemaakt van kalfsgehakt en rundergehakt.
De 2 variaties zijn:
- met wat kaas ertussen, zodat ik hopelijk een cheeseburger krijg.
- met wat ketchup en (in mijn geval) broodkruimels erdoor heen kneden en dan op de bbq....weet nog niet over een ei erbij doen bij het kneden dit lekkerder maakt. Wat denken jullie?

Lees ook de geplaatste opmerking: http://www.rookgordijn.net/2009/04/12/hamburgers/
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 25 juli 2009 @ 09:39:51 #74
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_71308622
ik had er laatst te veel ketchup en kaas tussen, de burgers vielen uitmekaar. volgens mij is de truc ook om ze goed in de koelkast te laten opstijven. ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte bbq burger. volgens mij maken ei en broodkruimels de boel weer steviger, ga ik volgende keer weer proberen. van een goede hamburger kan ik meer genieten dan van sommige ingewikkelde langdurende recepten! ik lees je bevindingen wel.
pi_71308679
quote:
Op zaterdag 25 juli 2009 09:39 schreef macferret het volgende:
ik had er laatst te veel ketchup en kaas tussen, de burgers vielen uitmekaar. volgens mij is de truc ook om ze goed in de koelkast te laten opstijven. ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte bbq burger. volgens mij maken ei en broodkruimels de boel weer steviger, ga ik volgende keer weer proberen. van een goede hamburger kan ik meer genieten dan van sommige ingewikkelde langdurende recepten! ik lees je bevindingen wel.
Mee eens.
De Amerikaanse hamburgers die ik vorige week at bevielen goed, en vulden de maag zeer goed.

Overigens zit ik te kijken naar de kleine flesjes van Heinz, met ketchup-varianten.
Ik heb natuurlijk niet zoveel ketchup nodig, alleen voor de smaak.
Iemand ervaring met die tafelsauzen?
Dit bedoel ik:


[ Bericht 12% gewijzigd door huhggh op 25-07-2009 10:29:56 ]
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 25 juli 2009 @ 10:37:35 #76
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_71309337
Ik ben niet zo kapot van die ketchup varianten (ik heb er 2 gekocht).
pi_71309343
quote:
Op zaterdag 25 juli 2009 10:37 schreef pdiscs het volgende:
Ik ben niet zo kapot van die ketchup varianten (ik heb er 2 gekocht).
Dan maar een klein flesje normale ketchup straks kopen.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  zaterdag 25 juli 2009 @ 23:16:59 #78
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71328116
De BBQ saus variant van Heinz is heerlijk, en ik ben zeker niet van de sauzen.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_71329146
Heb eindelijk de burgers gemaakt met ketchup en broodkruimels erin.
M'n maag ging over de zeik, maar dat kan ook komen omdat soms mijn oog groter is dan mijn maag...zogezegd.
Morgen 2e kans.
Eens kijken of ik dan weer hetzelfde effect krijg.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_71333574
yay nieuw topic!

woensdag en zondag wordt hier de zwarte kogel aangeslingerd.

Woensdag maak ik alleen sate, satesaus en spareribs, want de gasten nemen die dag ook allemaal lekkers mee.

Zondag moet wel all-in gemaakt worden voor 6 personen.... eens even denken... weer de spareribs en sates denk ik, nog iets met vis en hmmmmm teveel keus
Ja doei.
  zondag 26 juli 2009 @ 12:06:17 #81
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71335457
quote:
Op zaterdag 25 juli 2009 23:46 schreef huhggh het volgende:
Heb eindelijk de burgers gemaakt met ketchup en broodkruimels erin.
M'n maag ging over de zeik, maar dat kan ook komen omdat soms mijn oog groter is dan mijn maag...zogezegd.
Morgen 2e kans.
Eens kijken of ik dan weer hetzelfde effect krijg.
Probeer eens een broodje te bakken voor hamburger. Is best makkelijk en erg lekker!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_71348989
Zo vandaag de Weber Q ook weer aangehad. mooi ding moet ik zeggen.

Wel vandaag een standaard BBQ:

Hamburgers met spek
Gamba's in knoflook
Italiaanse worstjes
Sate spies
Aardappels gevuld met kruidenboter
Varkenslapje


Heb vanmiddag nog wel een hoes besteld en nog een Weber Q bakplaat om zo ook bacon en andere dingen te kunnen bakken wat niet direct op de grill kan.
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
pi_71353060
Wij hebben gewoon een kogelbarbecue van 25 euro, van de gamma ofzo

Later als ik groot ben, koop ik wel een 'echte', maar deze doet het overigens ook werkelijk waar prima
Ja doei.
pi_71354737
quote:
Op zondag 26 juli 2009 23:26 schreef motorbloempje het volgende:
Wij hebben gewoon een kogelbarbecue van 25 euro, van de gamma ofzo

Later als ik groot ben, koop ik wel een 'echte', maar deze doet het overigens ook werkelijk waar prima
Hier thuis zijn we ook met een simpele begonnen, maar dit is vast een koopje voor als ik straks op mezelf zit dan is de BBQ vast in orde luxe probleempje (A)


edit: kreeg net een mailtje dat TNT morgen de Weber Q220 bakplaat en lange hoes af komt geven nu alleen nog een 2e gasfles en het is redeljk compleet

[ Bericht 16% gewijzigd door Movinghead op 27-07-2009 12:23:10 ]
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  maandag 27 juli 2009 @ 17:21:50 #85
246107 Zeroku
An Air of Authority.
pi_71370451
Hmm, hier regent het al enkele dagen. Anders gebruiken wij de BBQ bijna dagelijks, buiten eten alles op tafel en dan het vlees rechts van de BBQ op je bord
Op zaterdag 28 april 2012 00:09 schreef Klinkerbotsing het volgende:
Lieve jongeman ben jij. :@
Op woensdag 8 juli 2020 18:58 schreef PoezeligDing het volgende:
:* My one and only, master, king , whatever. THE ZER! O+
pi_71370587
oh,en aan gasbbq's doe ik niet

briketten

Woensdag eten we sowieso:

Spareribs, voorgekookt in groentenbouillon en daarna gemarineerd met honing-ketjap-sambalmarinade
Kipspiezen met paprika en ui met een ketjap-sambalmarinade
Turks brood met Aioli en Tzaziki
Gepofte aardappelen met een kwark-yoghurt-spekjes-saus
Spicey Casablanka Couscous van Ainsley Harriot
Zelfgemaakte pindasaus

De gasten nemen verder ook nog dingen mee, dus het wordt een langzaam en lang avondje BBQ-en

Zondag eten we:

Spareribs, voorgekookt in groentenbouillon en daarna gemarineerd met honing-ketjap-sambalmarinade
Kipspiezen met paprika en ui met een ketjap-sambalmarinade
Hamburgers (hebben we nog liggen )
Spicey Chili Gamba-spiezen van Ainsley
Vers gebakken ciabatta met tzaziki, aioli en bruchetta-spullie

En als voorgerecht een gegrilde groenten met mozarella-torentje uit de Allerhande
Ja doei.
pi_71371220
quote:
Op maandag 27 juli 2009 17:26 schreef motorbloempje het volgende:
oh,en aan gasbbq's doe ik niet

briketten

Aan gamma BBQ's doe ik niet

Weber
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  maandag 27 juli 2009 @ 17:55:25 #88
246107 Zeroku
An Air of Authority.
pi_71371268
quote:
Op maandag 27 juli 2009 17:26 schreef motorbloempje het volgende:
oh,en aan gasbbq's doe ik niet

briketten

Woensdag eten we sowieso:

Spareribs, voorgekookt in groentenbouillon en daarna gemarineerd met honing-ketjap-sambalmarinade
Kipspiezen met paprika en ui met een ketjap-sambalmarinade
Turks brood met Aioli en Tzaziki
Gepofte aardappelen met een kwark-yoghurt-spekjes-saus
Spicey Casablanka Couscous van Ainsley Harriot
Zelfgemaakte pindasaus

De gasten nemen verder ook nog dingen mee, dus het wordt een langzaam en lang avondje BBQ-en

Zondag eten we:

Spareribs, voorgekookt in groentenbouillon en daarna gemarineerd met honing-ketjap-sambalmarinade
Kipspiezen met paprika en ui met een ketjap-sambalmarinade
Hamburgers (hebben we nog liggen )
Spicey Chili Gamba-spiezen van Ainsley
Vers gebakken ciabatta met tzaziki, aioli en bruchetta-spullie

En als voorgerecht een gegrilde groenten met mozarella-torentje uit de Allerhande
Oh God, wat klinkt dat lekker .
Op zaterdag 28 april 2012 00:09 schreef Klinkerbotsing het volgende:
Lieve jongeman ben jij. :@
Op woensdag 8 juli 2020 18:58 schreef PoezeligDing het volgende:
:* My one and only, master, king , whatever. THE ZER! O+
pi_71371317
ik vergat nog de New Potatosalad met onder andere augurk, zure room, knoflook en bieslook voor de zondag
Ja doei.
pi_71371337
quote:
Op maandag 27 juli 2009 17:52 schreef Movinghead het volgende:

[..]

Aan gamma BBQ's doe ik niet

Weber
*grin* maar waarom op gas en niet op briketten? Heb nu paar keer op gas gebbq-ed, maar het mist iets... het échte fikkie stoken, het aan de praat krijgen en de immense rook waardoor je slaapkamer (we hebben een balkon) naar ook stinkt omdat je het bovenluikje vergat dicht te doen
Ja doei.
pi_71371434
quote:
Op maandag 27 juli 2009 17:58 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

*grin* maar waarom op gas en niet op briketten? Heb nu paar keer op gas gebbq-ed, maar het mist iets... het échte fikkie stoken, het aan de praat krijgen en de immense rook waardoor je slaapkamer (we hebben een balkon) naar ook stinkt omdat je het bovenluikje vergat dicht te doen
Tuurlijk je hebt minder rook bij gas, maar het is wat prettiger in gebruik maar dat is mijn mening. Kwa kosten kolen/briketten en gas maakt het ook niet al teveel. Voordeel van gas is wel makkelijk te regelen kwa temperatuur.
Bosch blauw liefhebber ;-) | GAS 35M | GBH 3-28 DFR | GSR 10,8 | GOP 300 SCE | GEX 125-1 AE | GHP 5-55 | GLM-40 | GMS 120 | GSS 160 | GST 160 | GHG 660 LCD | GCL 2-50 C | GAS 12V
  dinsdag 28 juli 2009 @ 09:51:25 #92
52216 pdiscs
Spruitjes zijn vies!
pi_71386964
Die couscous van Ainsley maak ik ook regelmatig: SUPERLEKKER!
pi_71436336
Dit jaar is de bbq al erg vaak aangegaan
Morgen weer de voorbereidingen treffen voor de bbq van zaterdag.

De kip voor de beercanchicken marineren, hier zie je hoe ik hem verleden keer heb gemaakt
Rookkastje, hebben jullie daar ook zo'n zin in

De spareribs in de honing, ketjap, mosterd marine zetten, en natuurlijk uitkoken.

En de biefstukblokjes zet ik 24 uur in een gerapte uien,knoflook, chiliper mix, vooral de uien maken het vlees erg mals, daarna worden ze verwerkt tot lekkere kebabs
  zaterdag 1 augustus 2009 @ 17:59:44 #94
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71519112
Spareribs hoef je niet perse uit te koken. Als je ze indirect (smoken) BBQed op lage temp voor een uurtje of 3 dan 2 uur in de alufolie met appelsap en dan nog een uurtje zonder folie zijn ze echt super lekker. De 3-2-1 methode!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zaterdag 1 augustus 2009 @ 21:47:08 #95
11458 ivetje
To infinity...and beyond!!
pi_71525012
Zo, vandaag ook maar eenms gebbqed voor het eerst in ons nieuwe huis. We kwamen er alleen achter dat onze campinggaz grill in de caravan lag en die staat alweer in de opslag Dus werd het tijd voor een andere. En tja, een Wber is leuk. Maar dan wel met een temperatuurmeter erop en een grote, en dat liet ons budget nu even niet toe. We zijn dus uitgekomen bij de Barbecook Amica. Een erg leuk dingetje met echte kooltjes. Voor binnen en buiten gebruik en erg zit nog een plaat bij ook voor pannenkoeken/eieren e.d.



We hebben ook dit draaipleteau met 6 schaaltjes erbij!



We vonden hem zo schattig en hij is echt ideaal voor op tafel met vrienden. Hij lijkt niet groot, maar 6 "stukken" vlees kunnen er wel op. In de zwarte emaille kom doe je water. Daar komt een metalen binnenbak in die je onderin vult met brandpasta, dan een rekje en daarop kooltjes. De pasta steek je aan en laat je de kooltjes verwarmen. Als alles goed warm is kan het rooster erop en eventueel de plaat. En dan ben je klaar om te gaan. We hadden er nu wat weinig brandpasta in, dus hij is ongeveer 2 uur aangeweest. Maar dat kan wel wat langer worden.
Als vlees hadden we een heerlijke schotel van de jumbo. Er zaten 2 spiesjes in, 2 hanburgers, 2 gemarineerde lapjes en 2 worstjes. Precies genoeg voor ons met wat stokbrood en een slaatje. Het was nogal een snelle bbq omdat mijn vriend weg moest, maar erg gezellig en de Barbecook is heel goed bevallen!!
Hopelijk is het volgende week ook nog mooi, dan gaan we hem ff aanfakkelen met vrienden!
Enig nadeel was dat we geen Jack Daniel's saus erbij hadden. Binnenkort maar weer eens meenemen uit Duitsland. Die is zo lekker!!

[ Bericht 3% gewijzigd door ivetje op 01-08-2009 22:03:45 ]
To infinity…and beyond!
pi_71525109
quote:
Op dinsdag 28 juli 2009 09:51 schreef pdiscs het volgende:
Die couscous van Ainsley maak ik ook regelmatig: SUPERLEKKER!
hij was echt goddelijk!

Ik had 'm met één pepertje gemaakt, zonder de pitjes, en doe er volgende keer 2 zonder pitjes in, want 't was heul niet zo pittig nie..

maar wat wassie lekker
Ja doei.
  zondag 2 augustus 2009 @ 11:15:01 #97
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_71532411
@ivetje Mooie BBQ. Heb je er ook "echte" foto's van dat je hem zelf gebruikt? En hoort er ook een deksel bij?
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 2 augustus 2009 @ 19:30:01 #98
11458 ivetje
To infinity...and beyond!!
pi_71545759
Ik zal er komend weekend als we hem gebruiken even pics van maken Er zit geen deksel op, maar wij zijn ook niet gewend om te bbqen met deksel dus voor ons makt het niet uit.
To infinity…and beyond!
pi_71547400
Ik had gisteren een bbq bij mijn zwager. Die had alles via een slager laten bezorgen. Was ok, maar zelf maken vind ik toch wel een stuk leuker en lekkerder.
pi_71548953
Heb inmiddels een ander bovenrooster gehaald met scharnier.
En ik kan nu echt langer BBQ'en om zo grotere stukken vlees te garen.

Dus nu op naar de Bacon Explosion!!

Ps: Tijdens het BBQ'en marineren met ketchup is errug lekker.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')