junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 16:46 |
Ik en een maat van me zijn nogal gek op hamburgers, en hebben dan ook al aardig wat pogingen gedaan om "de perfecte burger" te bouwen... met dit als resultaat:![]() ![]() ![]() Toen dachten we, fuck dat. we bouwen een HUGE ass burger! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.3 kilo gehakt met gesneden uitjes erin, 2 zakjes hamburger kruiden er door en lekker kneden maar! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Turks brood doorgesneden en lekker laagje mayo erop ![]() ![]() ![]() ![]() burger de pan in ![]() ![]() dan de tricky part. de burger omdraaien... wij deden dat met behulp van een bord. ![]() Sla met tomaten op t brood ![]() ![]() wat plakjes cheddarkaas op de burger, lekker laten smelten. en apart wat bacon gebakken. ![]() bacon op het brood. ![]() mmmm cheddarkaas ![]() ![]() burger op het brood ![]() ![]() de uiteindelijke burger ![]() ![]() Maat van me met de burger (pakje peuken is om te zien hoe groot die eigenlijk is. ![]() ik met de burger ![]() ![]() 1 pizzapunt is genoeg ![]() FILMPJE: Bekijk deze YouTube-video [ Bericht 1% gewijzigd door junkiesietze op 12-07-2009 17:16:14 ] | |
cherrycoke | zondag 12 juli 2009 @ 16:47 |
wat kost ie? en waar kan ik hem bestellen | |
SpaceLlama | zondag 12 juli 2009 @ 16:51 |
Te gaaf! Ik ga het ook eens proberen, ziet er echt uit als een goed party-snack! Hamburgers ![]() ![]() | |
sjimz | zondag 12 juli 2009 @ 16:51 |
Nu heb ik ook trek in een hamburger ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 16:52 |
en je zou denken, dat smaakt echt nergens naar... maar hij was echt fucking lekker ![]() | |
jeoff | zondag 12 juli 2009 @ 16:52 |
Volgens mij is een bezoek naar de Heart Attack grill voor jou en je vrienden wel de moeite waard zo te zien!! http://www.heartattackgrill.com/ | |
Knuffleheinz | zondag 12 juli 2009 @ 16:53 |
Shiiiit dat ziet er lekker uit. Zo een ga ik ook een keer maken. ![]() | |
luciferist | zondag 12 juli 2009 @ 16:53 |
![]() ik had die dubbele pizzaburger gemaakt toen ik die op thisishowyougetfat zag staan XD | |
Heatseeker | zondag 12 juli 2009 @ 16:53 |
Goeie OP! Hoeveel gram vlees heb je hier voor gebruikt? | |
Mirjam | zondag 12 juli 2009 @ 16:53 |
haha ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 16:54 |
quote: ![]() ![]() | |
Mirjam | zondag 12 juli 2009 @ 16:54 |
die maat van je komt me bekend voor.. maar kan 'm niet plaatsen correctie, dat was jij ![]() jij komt me dus bekend voor.. ![]() | |
Panzerknacker666 | zondag 12 juli 2009 @ 16:54 |
Needs more ketchup. | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 16:54 |
quote:2.3 kilo ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 16:55 |
quote:serieus ![]() | |
sjimz | zondag 12 juli 2009 @ 16:55 |
quote:Als je de goede OP hebt gelezen moet je het antwoord al zien ![]() 2,3 kilogram. | |
Mirjam | zondag 12 juli 2009 @ 16:55 |
quote:nee, zie m'n edit, jij komt me bekend voor ![]() | |
Dichtpiet. | zondag 12 juli 2009 @ 16:56 |
Die eerste burger heeft wat rare verhoudingen. | |
cherrycoke | zondag 12 juli 2009 @ 16:57 |
kan je geen ingrediënten lijstje maken zodat ik hem ook kan maken 14.gif | |
HostiMeister | zondag 12 juli 2009 @ 16:57 |
![]() | |
Mirjam | zondag 12 juli 2009 @ 16:58 |
quote:alles staat in de OP | |
wwwever | zondag 12 juli 2009 @ 16:58 |
![]() Ziet er lekker uit hoor! Hoe lang moest die burger wel niet in de pan? | |
Hyperdude | zondag 12 juli 2009 @ 16:59 |
Goed topic! Hoop dat je wat sneller eet dan dat je je cola wegzet ![]() Geen jerrycans Heinz Ketchup ![]() | |
Drizzt_DoUrden | zondag 12 juli 2009 @ 17:00 |
Teeeering ![]() ![]() ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:01 |
quote:oh, nou ik ben Sietze ![]() jij woont in Leiden, ik in Zoetermeer, dus ja dat kan he ![]() | |
DemonRage | zondag 12 juli 2009 @ 17:01 |
Heb je ook een voedingswaardetabel van dat ding? ![]() | |
steve2003 | zondag 12 juli 2009 @ 17:02 |
volgende keer als je zo'n grote maakt, doe het dan eens met kalfsgehakt of 50%tartaar/50% gehakt... Maakt het nog lekkerder! | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:02 |
quote:pfoeh, dat was gokken ![]() | |
sinterklaaskapoentje | zondag 12 juli 2009 @ 17:06 |
alleen dat brood ziet er ranzig uit, verder ![]() ![]() ![]() die burger van plaatje 2 zier er ook smakelijk uit, waar koop je die cheddar kaas ![]() | |
Mirjam | zondag 12 juli 2009 @ 17:06 |
quote:ja, mijn neef heeft daar gewerkt. ik begin te vermoeden dat ik je via hem ken? ![]() weet het niet zeker | |
Grulez | zondag 12 juli 2009 @ 17:07 |
Ah nu heb ik honger ![]() | |
Grrrrrrrr | zondag 12 juli 2009 @ 17:09 |
Burgers! ![]() | |
tony_clifton- | zondag 12 juli 2009 @ 17:10 |
quote:Het ziet eruit als die plakjes van ZIZ, niet? | |
Technofreakzz | zondag 12 juli 2009 @ 17:10 |
zo heb ik er ook ooit eens gemaakt maar dan met 500 gram gebakken bacon erbij ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:11 |
quote:cheddar kan je gewoon bij de albert heijn kopen, ligt bij de voorverpakte kazen. | |
BaggerUser | zondag 12 juli 2009 @ 17:11 |
volgende keer brood onder de tooster ![]() | |
Ole | zondag 12 juli 2009 @ 17:12 |
goede burger ![]() | |
Repeat | zondag 12 juli 2009 @ 17:12 |
Ik had alleen ander brood gepakt, dit lijkt me veel te compact. | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:12 |
Bekijk deze YouTube-video hier een filmpje van de burger ![]() hij is nog bezig met processen ofzo dus kwaliteit is nog niet op en top | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:14 |
quote:kweet t ook niet? ![]() ![]() ![]() ik stond ook niet in contract bij de ANWB. maar wij leverden spullen voor de winkels. (is nu failliet overgens ![]() | |
Kopbal | zondag 12 juli 2009 @ 17:14 |
Beetje jammer van dat Turkse brood ![]() | |
Grulez | zondag 12 juli 2009 @ 17:15 |
quote:Wat had hij dan moeten doen. Zelf zn brood bakken? | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:17 |
quote:dat dacht ik ook, maar t was er echt een perfect brood voor ![]() | |
Trigalti | zondag 12 juli 2009 @ 17:17 |
Mag ik komen eten? ![]() ![]() | |
Captain_Fabulous | zondag 12 juli 2009 @ 17:27 |
terugvind recept | |
Grrrrrrrr | zondag 12 juli 2009 @ 17:34 |
Zit ik hier met mijn schrale pizza en TS maar smullen ![]() | |
dWc_RuffRyder | zondag 12 juli 2009 @ 17:35 |
quote:Idd, alsof je na 3 happen al vol bent ![]() ![]() | |
junkiesietze | zondag 12 juli 2009 @ 17:37 |
quote:een witte was ook eerst de planning, maar die waren op ![]() | |
Tism | zondag 12 juli 2009 @ 17:38 |
Geweldig!!!.. ![]() ![]() | |
Grulez | zondag 12 juli 2009 @ 17:43 |
quote:Dus dit wordt een reeks? ![]() | |
FutureFairytale | zondag 12 juli 2009 @ 18:09 |
Ok, nu móet ik (wel meer beschaafde) hamburgers bakken ![]() | |
Heatseeker | zondag 12 juli 2009 @ 18:32 |
quote:Had de OP gelezen ik wilde alleen weten of TS het nog wist. | |
GanGStaR | zondag 12 juli 2009 @ 19:07 |
en ik maar denken dat mijn hamburgers goed gevuld waren.. | |
slashdotter3 | maandag 13 juli 2009 @ 00:01 |
Ik krijg trek in hamburger van deze topic ![]() Maarre, pas je wel op? Teveel rood vlees eten resulteert in maagkanker op de lange termijn. | |
Tism | maandag 13 juli 2009 @ 00:14 |
quote:.. ![]() | |
Fratz | maandag 13 juli 2009 @ 01:06 |
ik heb honger gekregen van dit topic.. | |
slashdotter3 | maandag 13 juli 2009 @ 02:13 |
quote:Het is een serieus probleem ![]() http://www.telegraph.co.u(...)eat-cancer-risk.html Millions unaware of red meat cancer risk Millions of people could be putting themselves at greater risk of cancer because of ignorance about the risks from red and processed meat, a study suggests. A poll found that less than a third of people in Britain were aware of the cancer risk of eating large amounts of red and processed meat. Previous research has found evidence of a link between bowel cancer and heavy concentrations of certain types of meat in the diet. One study, which followed 500,000 from across Europe over a decade, suggested that eating a lot of meat could increase the risk by up to a third. The European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) reported in 2005 that people who ate two portions of red or processed meat a day were as much as a third more likely to develop bowel cancer than those who had only one a week or less. The World Cancer Research Fund (WCRF) advocates a maximum of no more than 17.6 oz of cooked red meat a week per person. A survey of more than 2,200 people in mainland Britain by YouGov for the WCRF found that two thirds were unaware of the evidence of a link between certain meats and cancer of the bowel. Marilyn Gentry, chief executive of the WCRF, told the Daily Express: "It is a concern if two thirds of people are not aware of the link because the evidence is strong. "That is why experts' advice is the best amount of processed meat to eat is none at all. "But if people don't know about the link between bowel cancer and processed meat they are not in a position to make informed choices. " There's still a lot of work to be done to spread the message about how people can reduce the risk." | |
Gripper | maandag 13 juli 2009 @ 10:55 |
Een vriend en ik hebben pas precies hetzelfde gedaan als jullie ![]() http://birdsworld.web-log(...)/hamburgertaart.html Was je ook zo verbaasd dat de burger zoveel kromp? | |
junkiesietze | maandag 13 juli 2009 @ 15:30 |
quote:ja ![]() | |
makkie88 | dinsdag 14 juli 2009 @ 19:10 |
lekker lekker | |
Drizzt_DoUrden | woensdag 15 juli 2009 @ 00:40 |
Terechte kick | |
Steve-O | woensdag 15 juli 2009 @ 00:44 |
Ok ik weet wat ik van het weekend ga eten Hoelang ben je in totaal bezig geweest met dit apparaat ? | |
Gripper | woensdag 15 juli 2009 @ 08:54 |
Het kost je hooguit een kwartiertje, boodschappen doen niet inbegrepen ![]() | |
makkie88 | woensdag 15 juli 2009 @ 10:14 |
quote:ik denkt dat het vlees bakken wel wat lekker duurt | |
DemonRage | maandag 20 juli 2009 @ 16:13 |
Zou je reclame voor moeten maken: The Big Ass ™ Burger, feeds an entire family or one American family member. ![]() | |
Drizzt_DoUrden | maandag 20 juli 2009 @ 16:31 |
With extra BIG ASS FRIES! ![]() | |
Gripper | dinsdag 21 juli 2009 @ 09:03 |
quote:Onze burger was niet zo heel dik, dus dat lukte in een kwartier wel. Uiteraard begin je met het bakken van de burger, terwijl die ligt te sudderen in de pan kun je alle andere spullen klaarzetten. ![]() | |
numero_uno | dinsdag 21 juli 2009 @ 13:56 |
fucking mooie actie ![]() ![]() | |
loonytik | woensdag 29 juli 2009 @ 21:39 |
kick en ter inspiratie van dit topic heb ik met vrienden ook zo hamburger lopen bakken ![]() ![]() ![]() Het Turkse brood was helaas te klein voor de hamburger of de hamburger was te groot ![]() ![]() | |
Mirjam | woensdag 29 juli 2009 @ 21:39 |
quote:hoeveel kilo gehakt was dat? ![]() | |
loonytik | woensdag 29 juli 2009 @ 21:42 |
2.1 kilo gehakt was het geloof ik ![]() | |
THEFXR | donderdag 30 juli 2009 @ 03:41 |
iig wel beter dan die junkfoodshit! zelf maken rulezzzz | |
Manono | donderdag 30 juli 2009 @ 03:45 |
+5 voor het bruine brood | |
mien-moeke | donderdag 30 juli 2009 @ 03:56 |
Fokking hell!!! Da's nie normaal, hè! * mien-moeke honger krijgt | |
Drumpie | donderdag 30 juli 2009 @ 04:01 |
Tvp tvp, ik ga morgen ook zelf hamburgers maken, heeeerlijk. | |
Winner_Taco | donderdag 30 juli 2009 @ 06:15 |
Tof concept . Volgende keer een mega tosti maken?xD | |
petertje74 | donderdag 30 juli 2009 @ 14:36 |
gratis eten als je hem op krijgt http://www.restaurantanton.nl/site/index.php?page_id=67&page=morephoto&file=P1000019.JPG.jpg&album=Antonburger verliezers 2008 | |
_Led_ | donderdag 30 juli 2009 @ 14:45 |
beginneling !![]() | |
Svyatagor | donderdag 30 juli 2009 @ 14:50 |
Je kunt ipv turks brood ook pizza gebruiken ![]() http://eatliver.com/i.php?n=4042 [ Bericht 0% gewijzigd door Svyatagor op 30-07-2009 14:56:15 ] | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 30 juli 2009 @ 14:55 |
Sodeju ![]() | |
Captain_Fabulous | donderdag 30 juli 2009 @ 15:00 |
Ik heb volgende week vakantie, eens uit proberen zoiets ![]() | |
Grulez | donderdag 30 juli 2009 @ 15:13 |
quote: ![]() ![]() | |
THEFXR | donderdag 30 juli 2009 @ 19:59 |
Het vlees ziet er niet gaar uit. | |
-Mellow- | donderdag 30 juli 2009 @ 21:14 |
hehe ![]() | |
Mirjam | donderdag 30 juli 2009 @ 21:40 |
bah, wat ziet die laatste er vies uit ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 31 juli 2009 @ 11:48 |
briljant! Dit moet ik ook een keer proberen... ![]() maar dan wel vervolgens met 8 man opeten ofzo ![]() | |
Captain_Fabulous | vrijdag 31 juli 2009 @ 12:06 |
Op zich, als je die pizza burger wat minder dom aanpakt, kan het best te doen zijn... twee piza's OK dat kan. Maar doe dan 1 margarita, 1 salami. Maar maak de 'hamburgerschijf' een stuk dunner, laat de bacon weg. En die niet zo waanzinnig veel kaas...dan heb je best wel een eetbaar product denk ik. Zakl eens gaan kijken in de vakantie. | |
#ANONIEM | vrijdag 31 juli 2009 @ 13:12 |
Supergave openingspost! Mijn complimenten ![]() Enne wat MoBlo zei, ik ga 'm ook maken als ik eens een keer geen zin heb om te koken en er mensen blijven eten. Maak je toch nog indruk ![]() | |
3nhsCnds | vrijdag 31 juli 2009 @ 13:25 |
Gvd... ik kreeg helemaal trek ![]() ![]() Ik heb de boodschappen voor vandaag al gedaan, maar morgen staan er hamburgers op het menu! ![]() ![]() | |
3nhsCnds | zondag 2 augustus 2009 @ 14:34 |
quote:Ik ga 'm vanavond maken... ik heb een turks brood, 1 kilo gehakt + kruiden, de eieren, sla, paprika, uien, etc... ben benieuwd... ![]() ![]() | |
Mirjam | zondag 2 augustus 2009 @ 14:46 |
quote:wel foto's maken he ![]() | |
3nhsCnds | zondag 2 augustus 2009 @ 15:20 |
quote:Doe ik. Gvd, ik heb er nu al lol in, de slappe lach... ![]() ![]() Net de hamburgers gemaakt, staan nu in de koelkast... ![]() | |
3nhsCnds | zondag 2 augustus 2009 @ 18:38 |
foto 1: de ingredienten voor de burgers: 1 kilo gehakt, de nodige kruiden en sambal![]() foto 2: de hamburgers, het turks brood ligt inmiddels voor 5 min. in de oven ![]() foto 3: eerste hamburger in de pan ![]() foto 4: de eerste is klaar, nu de (grotere) 2e en de bacon ![]() foto 5: het brood, belegd met sla, paprika, ui en natuurlijk mayo en ketchup. Nu alleen de bacon, hamburgers en plakken kaas nog...en nog wat extra mayo en ketchup ![]() ![]() foto 6: de hamburger compleet, al gesneden (de andere 3 stukken staan al op tafel ![]() ![]() en damn... wat was dat lekker ![]() | |
Ole | zondag 2 augustus 2009 @ 18:41 |
Met hoeveel personen hebben jullie hem opgegeten? | |
3nhsCnds | zondag 2 augustus 2009 @ 18:45 |
quote:3 man... dat ene deel op de foto ligt er nog... en 1 van ons 3-en kreeg 'm net voor de helft op... | |
ColdFeet | zondag 2 augustus 2009 @ 20:04 |
Goed bezig ![]() | |
allsystemshalt | maandag 3 augustus 2009 @ 00:33 |
Dit kan BIGGER!!!![]() ![]() | |
Kopbal | maandag 3 augustus 2009 @ 00:34 |
Paprika op een hamburger ![]() | |
Grulez | maandag 3 augustus 2009 @ 00:41 |
Ik had al honger (niks in huis...) en dan komt dit topic ineens weer in mn myat... | |
Endymion9 | maandag 3 augustus 2009 @ 00:44 |
quote:Toen ze die bak met vet tevoorschijn haalde, ging ik echt bijna over mijn nek... AL DAT VET ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Catch22- | maandag 3 augustus 2009 @ 01:26 |
wat is het beste recept? heb al tijden zin in een overdreven hamburger ![]() | |
Isabeau | maandag 3 augustus 2009 @ 01:29 |
Met witbrood lijkt het me ook véél lekkerder ![]() | |
KingOfMystery | maandag 3 augustus 2009 @ 01:32 |
Asperger is niet grappig. ;______; Nee, maar serieus. Die burger is meesterlijk. Ik krijg er spontaan honger van. | |
Prixie | maandag 3 augustus 2009 @ 01:41 |
![]() ![]() Ik ga het morgen ook eens proberen maar dan met nog een paar gebakken eieren erop ![]() Ziet er waanzinnig lekker uit ![]() | |
popolon | maandag 3 augustus 2009 @ 01:48 |
Ik zou hem toch liever op de gril hebben dan in de pan. | |
Schenkstroop | maandag 3 augustus 2009 @ 01:57 |
Leuk project ![]() En met hoeveel man/vrouw hebben jullie em opgegeten? | |
Isabeau | maandag 3 augustus 2009 @ 02:01 |
quote:Of op de barbecue ![]() | |
Cobra4 | maandag 3 augustus 2009 @ 04:04 |
quote:Tering, dat ziet er goed uit! ![]() ![]() | |
bulbjes | maandag 3 augustus 2009 @ 05:26 |
Bwhahaha ![]() Hmm alleen dat Turks brood lijkt me wat minder lekker bij hamburger.....ziet er nogal volkoren uit ![]() Heb je er verder nog curry en mayo op gedaan toen ie af was, dat mis ik een beetje ![]() Verder: ![]() | |
3nhsCnds | maandag 3 augustus 2009 @ 08:16 |
quote:zie vorige pagina. Ik heb een (nog groter) wit turks brood met sesamzaad gebruikt... 5 min. in de oven (lekker knapperig)... ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door 3nhsCnds op 03-08-2009 08:49:26 ] | |
Red_85 | maandag 3 augustus 2009 @ 14:36 |
Voor de mensen die in Kopenhagen geweest zijn: Double Boogy Bacon Cheese. 2x300 gram van de bbq. incl broodje, sla en rest 1.3kg foto's post ik als ik ze online heb. | |
D_A | woensdag 5 augustus 2009 @ 22:27 |
![]() | |
jitzzzze | vrijdag 7 augustus 2009 @ 14:41 |
Helden ![]() ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 7 augustus 2009 @ 14:47 |
Damn hoe groot ![]() | |
popolon | vrijdag 7 augustus 2009 @ 15:06 |
quote:Zelfde categorie. | |
motorbloempje | vrijdag 7 augustus 2009 @ 15:11 |
wat ik me wel afvraag, waarom staat overal zo 'stoer' dat pakje marlboro bij? ![]() is dat 'ter vergelijking' ? ![]() ![]() | |
Cobra4 | vrijdag 7 augustus 2009 @ 15:13 |
quote:Uit de OP. ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 7 augustus 2009 @ 15:14 |
ah, ok ![]() ![]() | |
Mikkie | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:18 |
Kut, ik moet nog eten gaan fixen voor vanavond ![]() | |
Zeroku | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:21 |
quote: ![]() Wtf ![]() | |
Acinonyx | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:35 |
Tering ey die burger is groot ! Ik krijg er honger van ![]() Maar is dat Turkse brood niet erg droog voor een hamburger ? | |
Schenkstroop | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:37 |
Schenkstroop | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:40 |
Deze meneer geeft een eigen recept van de Macdonalds Special sauce... Wie gaat em proberen want ik ben te lui ;'( (hij denkt alleen dattie heel grappig is.. vreselijk irritante mannen ![]() | |
Acinonyx | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:44 |
quote:Die saus die de Macdonalds-burgers altijd dat eigen smaakje geeft die kan je gewoon in de winkel kopen, ik ben even kwijt wat de naam was maar hij smaakt precies hetzelfde ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:45 |
Jij bedoelt de Mad Sauce denk ik? Maar da's de frietsaus ![]() of is er ook saus voor OP de burger te koop? ![]() | |
Chain_Reaction | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:46 |
Heb je aandelen van Marlboro ofzo? | |
Schenkstroop | vrijdag 7 augustus 2009 @ 18:53 |
Mac zet nooit die american madsauce tussen hun burgers dacht ik hoor. ik bedoel die andere saus, soort whiskey achtige saus dacht ik.. | |
Roobin91 | vrijdag 7 augustus 2009 @ 19:03 |
Heinz sandwich spread. | |
Winner_Taco | zaterdag 8 augustus 2009 @ 06:51 |
Trouwens lijkt op die foto echt geen 2,3 kilo . Eerder een kilootje maximaal | |
dralion13 | woensdag 12 augustus 2009 @ 12:53 |
http://www.pimpthatsnack.com/index.php dit misschien iets voor jou, om op ideeen de komen? ![]() | |
elfzesendertig | donderdag 29 oktober 2009 @ 04:31 |
Nice ![]() | |
Captain_Fabulous | donderdag 29 oktober 2009 @ 08:57 |
Die site is cool...thanks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 29 oktober 2009 @ 09:01 |
![]() | |
Winner_Taco | donderdag 19 november 2009 @ 05:54 |
Ik ga hem straks (lees vanavond) maken ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 19 november 2009 @ 06:22 |
t.v.report voor attempt at big-ass-burger. | |
Rejected | donderdag 19 november 2009 @ 12:25 |
Stuur em op naar thisiswhyyourefat.com | |
mime_negert | donderdag 19 november 2009 @ 13:37 |
Hier moet ik ook gepost hebben. | |
Bosbeetle | donderdag 19 november 2009 @ 13:38 |
![]() big ass-burger ? | |
macferret | maandag 23 november 2009 @ 07:16 |
Die allereerste ziet er goed uit! alleen 1 ding klopt niet, hamburgers niet in de koekenpan..... maar van de bbq!![]() ![]() ![]() | |
Catch22- | maandag 23 november 2009 @ 08:55 |
Dude... | |
sinterklaaskapoentje | maandag 23 november 2009 @ 12:06 |
quote:Oh mijn god wat is dit een vreselijke vent, het is dat ik de big mac wil klonen.. | |
covie | maandag 23 november 2009 @ 15:32 |
Ik heb mijn vriend dit topic laten zien ![]() Niet zo handig nou moet ik er ook een keer aan geloven. ![]() | |
DaCybrSrfr | maandag 23 november 2009 @ 15:35 |
Zo'n big-ass-burger bouwen we hier regelmatig. ![]() ![]() | |
Barcaconia | maandag 23 november 2009 @ 15:40 |
Geniaal! Even een tvp voor toekomstige creaties ![]() | |
SimtekF1 | maandag 23 november 2009 @ 15:48 |
Ik heb al een paar keer zelf hamburgers gemaakt maar nog niet zo'n huge ass ding. Dit moet ik zeker een keer proberen. ![]() | |
Bosbeetle | maandag 23 november 2009 @ 16:05 |
quote:Ik blijf jullie wijzen op deze cartoon dat maakt het topic zoveel leuker ![]() | |
Barcaconia | maandag 23 november 2009 @ 16:07 |
quote:Ik vind hem eigenlijk niet zo heel grappig. ![]() | |
Bosbeetle | maandag 23 november 2009 @ 16:10 |
quote:Oh dan ben ik de enige die het grappig vind. | |
HostiMeister | maandag 23 november 2009 @ 17:27 |
quote:Waarom denk je dat niemand er op gereageerd heeft?? Maar toegegeven als dit een xkcd is dan issie hi-la-risch ![]() | |
AliKebap | maandag 23 november 2009 @ 18:09 |
Wow dat is de king of all hamburgers!! ![]() Zelf had ik ook samen met een aantal collega's de zoektocht naar de perfecte hamburger ontketend, mooie hobby! Mijn collega's maakten trouwens ook nog eierballen en kroketten zelf, ikzelf was meer een hamburgerman ![]() Voor lekkere hamburgers moet je eens naar Zwitserland gaan | |
macferret | dinsdag 29 december 2009 @ 06:17 |
gister weer van de bbq![]() ![]() | |
Harajuku. | dinsdag 29 december 2009 @ 06:29 |
Wat veel saus. En wat doet die stengel daar, ![]() | |
macferret | dinsdag 29 december 2009 @ 18:13 |
haha, ik maak de burgers, gooi het op de bbq, en daarna is het iedereen voor zich zelf! de eerste heb ik zelf gemaakt (note no veggies) en de tweede heeft mijn vrouw gemaakt (but still love her!) en de saus viel wel mee, beetje ketchup en beetje tesi bon mustard. | |
popolon | donderdag 31 december 2009 @ 06:11 |
quote:Big Mac is een waardeloze hamburger. | |
-Willempie- | woensdag 9 juni 2010 @ 21:17 |
Samen met een aantal vrienden heb ik laatst, voor de 2e keer, een burger van 3 kilo gehakt gemaakt. Gebaseerd op de Bacon And Cheese Stuffed Pizza Burger (Zie hier: http://www.geekologie.com(...)se_stuffed_pizza.php) De 1e poging was erg geslaagd alleen was het gehakt wat droog en een beetje smakeloos, deze keer moest het dus perfect worden. ![]() Gehakt mengen met ei, paneermeel, paprika's, uien en gehaktkruiden: ![]() In de koekenpan ermee voor de vorm: ![]() Burger op de plaat: ![]() Lekker bakken in de oven: 45 minuten 190 gr celsius dan 1,5 uur 100 gr celsius ![]() Wat kaas en spek over de burger: ![]() Pizza met sla voor bodem: ![]() Beetje groen over de burger, als je goed kijkt zie je ook de kaas en spek zitten: ![]() En pizza als deksel: ![]() Voila! ![]() Kijk eens hoe gaar!! ![]() Helaas waren we iets te gortig met de gehaktkruiden en had ik na 3 happen al genoeg ![]() ![]() ![]() Volgende keer gaan we een cordon bleu proberen. ![]() | |
dubidub | woensdag 9 juni 2010 @ 21:17 |
Dit topic verdient een schop. Het zomer/langeweekend/weekendjesweg seizoen is goed onderweg, mooi om dit soort projecten weer op te pakken:![]() | |
DeBassist | woensdag 9 juni 2010 @ 21:19 |
baas ![]() | |
Citizen.Erased | woensdag 9 juni 2010 @ 21:21 |
Machtige burger. | |
junkiesietze | woensdag 9 juni 2010 @ 21:30 |
nice :p | |
-Willempie- | woensdag 9 juni 2010 @ 21:34 |
Goed topic! | |
dubidub | woensdag 9 juni 2010 @ 21:35 |
Effe kijken of 'ie wel goed was:![]() ![]() | |
Multivitamine | woensdag 9 juni 2010 @ 21:37 |
Tof, maar was de smaak niet goed door teveel gehaktkruiden? Of was hij sowieso te machtig? | |
-Willempie- | woensdag 9 juni 2010 @ 21:51 |
quote:1 taartpunt was zeker wel genoeg, maar er zaten gewoon te veel kruiden in iets van 200 gram kruiden op 3 kilo gehakt ![]() | |
Multivitamine | woensdag 9 juni 2010 @ 21:53 |
quote:Zonde man. | |
RobinOok | woensdag 9 juni 2010 @ 21:58 |
Belachelijk. | |
#ANONIEM | woensdag 9 juni 2010 @ 22:19 |
![]() | |
BenSherman | woensdag 9 juni 2010 @ 22:20 |
smerig | |
#ANONIEM | woensdag 9 juni 2010 @ 22:20 |
![]() | |
FutureFairytale | woensdag 9 juni 2010 @ 22:21 |
mag ik mee-eten als je cordon bleu gaat maken? ![]() ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 9 juni 2010 @ 22:25 |
quote:van de onderste is de kaas nog niet gesmolten ![]() | |
golfer | woensdag 9 juni 2010 @ 22:25 |
Ongelovelijk ranzig. | |
Myraela | woensdag 9 juni 2010 @ 22:27 |
quote:Die wil ik ook eens maken. ![]() | |
Schenkstroop | woensdag 9 juni 2010 @ 22:30 |
quote:zullen wij dan met een paar fokkers meeten en dan aan de slag? | |
#ANONIEM | woensdag 9 juni 2010 @ 22:32 |
quote:Met mij? ![]() | |
Myraela | woensdag 9 juni 2010 @ 22:33 |
quote: quote:Okay. | |
-Willempie- | woensdag 9 juni 2010 @ 22:53 |
Ah hier is ie gebleven | |
#ANONIEM | woensdag 9 juni 2010 @ 22:54 |
quote:Je woont niet zo heel ver. Vanaf Slinge naar De Akkers om vervolgens de 102 te pakken kan best in een uur. [ Bericht 0% gewijzigd door o.us op 09-06-2010 22:54:29 ] | |
Myraela | woensdag 9 juni 2010 @ 23:36 |
quote:Als je de 106 neemt sta je zowat voor mijn deur. | |
SwOoSh | donderdag 10 juni 2010 @ 00:02 |
kuttopic, ik had gelijk honger en ben de keuken in gedoken ![]() | |
-Willempie- | donderdag 10 juni 2010 @ 00:02 |
Myraela | donderdag 10 juni 2010 @ 00:09 |
quote:Idee is leuk, maar dit is toch echt teveel vlees. ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 00:16 |
En dan met heuse schensktroop onze foknamen bovenop de burger zetten. Wijntje bij ![]() | |
Myraela | donderdag 10 juni 2010 @ 00:18 |
quote:Gast, je gaat mijn eten niet verneuken met je stroop. Schrijf maar met mayo ofzo. | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 00:27 |
Hoho niet zo vijandig mevrouw ![]() ![]() | |
Myraela | donderdag 10 juni 2010 @ 00:30 |
Ik lust geen curry, kunnen we de curry dan vervangen door ketchup? ![]() ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 00:33 |
Ok dan! schrijven wij onze namen eensgezind in ketchup! curry-ketchup-tomeeto-tomaato close enough. I'm happy ![]() | |
Myraela | donderdag 10 juni 2010 @ 00:42 |
Okay opgelost. Roep maar waar en wanneer. | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 00:48 |
Ik kom dan met het OV.. Heb een dagkaartje voor t/m 12 december 2010.. Moet ook mooi weer zijn natuurlijk. En wie heeft er een tuin? | |
Multivitamine | donderdag 10 juni 2010 @ 00:58 |
quote:Is dit dan de kans waar Schenkstroop zijn hele leven op heeft gewacht? Lekker knus jumbo hamburgers bakken met een persoon van het vrouwelijke geslacht. ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 01:00 |
quote:Of gewoon met een paar gezellige fokkers! ![]() Mag dat ook mijn dorom zijn ![]() | |
Multivitamine | donderdag 10 juni 2010 @ 01:04 |
quote:Natuurlijk mag dat, maar dat betekend wel concurrentie. Beter spreek je apart met die FOK! chickie af. Kan je misschien je eigen hamburger in haar broodjes stoppen ![]() | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 01:18 |
quote:Ik wil helemaal miet appart afspreken met haar. Straks is het een man! ![]() Dus daarom liever met groep. Vallen de onprettige stiltes ook niet op ![]() | |
Winner_Taco | donderdag 10 juni 2010 @ 01:33 |
quote: ![]() | |
Cobra4 | donderdag 10 juni 2010 @ 01:36 |
![]() | |
Schenkstroop | donderdag 10 juni 2010 @ 01:37 |
groter is niet altijd mooier ![]() | |
Winner_Taco | donderdag 10 juni 2010 @ 01:37 |
quote:Waarom heb jij een T-rex achter je naam ? ![]() | |
Cobra4 | donderdag 10 juni 2010 @ 01:38 |
quote:Ik ben blijkbaar een fossiel omdat ik foksilver nog gebruik. ![]() | |
Winner_Taco | donderdag 10 juni 2010 @ 01:41 |
quote: ![]() | |
miss-bakvis | donderdag 10 juni 2010 @ 01:43 |
hongerrrr ![]() | |
Cobra4 | donderdag 10 juni 2010 @ 01:44 |
quote:Wat zijn die dinosaurussen bij sommige? ![]() | |
Alexjaxx | donderdag 10 juni 2010 @ 10:03 |
TS is een meester.. Ik ben zeker geinspireerd en ga ook zoiets maken | |
Mirjam | donderdag 10 juni 2010 @ 11:02 |
quote:wtf man ![]() ![]() ![]() | |
Cobra4 | donderdag 10 juni 2010 @ 19:07 |
quote:1 hamburger is dus genoeg voor iedereen op FOK! meet. ![]() | |
makkie88 | zondag 12 september 2010 @ 12:28 |
een schopje met foto:![]() weer gemaakt door Sietze en Kevin.. hij was wel ERGG lekkerr | |
Cobra4 | zondag 12 september 2010 @ 12:37 |
![]() ![]() | |
sinterklaaskapoentje | zondag 12 september 2010 @ 12:47 |
En hoe groot? | |
makkie88 | zondag 12 september 2010 @ 12:51 |
quote: ![]() is dit een Oke indicatie? | |
Mikkie | zondag 12 september 2010 @ 12:53 |
Honger ![]() | |
Compatibel | zondag 12 september 2010 @ 13:15 |
![]() | |
junkiesietze | zondag 12 september 2010 @ 19:30 |
We waren alleen de sla vergeten ![]() ![]() hij was weer zeer tasty ja | |
#ANONIEM | zondag 12 september 2010 @ 19:48 |
Met aardbeien? | |
Schenkstroop | zondag 12 september 2010 @ 21:25 |
quote:Van mij krijgt die bigg ass turken burger een OK. Maar wat zit er er alemaal tussen? Ik zie nog net uien en het vleesch en de chedar.. | |
Ou-Tannu | maandag 13 september 2010 @ 20:31 |
oeh leuk idee ![]() | |
kawotski | maandag 13 september 2010 @ 20:38 |
Rauwe uien? Die zou je eens moeten bakken.. en misschien een tip, gooi eens wat zoete chilisaus over de burger.. bijv. ipv ketchup | |
Mirjam | maandag 13 september 2010 @ 20:39 |
quote:maar, maar, rauwe ui is veel lekkerder ![]() | |
Drizzt_DoUrden | maandag 13 september 2010 @ 20:53 |
quote:qft, vooral rode ui ![]() | |
junkiesietze | maandag 13 september 2010 @ 21:17 |
mayo ketchup rode ui tomaat cheddarkaas bacon de sla waren we vergeten ![]() normale ui hadden we heel klein gemaakt en door het gehakt heen gekneed | |
Ou-Tannu | maandag 13 september 2010 @ 21:23 |
quote:rauwe rode ui ![]() | |
Schenkstroop | maandag 13 september 2010 @ 21:45 |
quote:Rauwe ui lekker? Ik ben het ermee eens, Zelf heb ik liever gesneden en gewassen ui dat al een tijdje tussen het broodje ligt te warmen met de saus en alles. Das niet mer zo scherp. Als ik een stukje ui voor je snij, vers en rauw, zou jij dat echt kunnen eten? ![]() | |
dubidub | maandag 13 september 2010 @ 21:48 |
quote:Heerlijk... | |
Schenkstroop | maandag 13 september 2010 @ 21:51 |
quote:Niet gewassen, niet laten lauwen, direkt opeten he. Persoonlijk laat ik rauw gesneden ui even staan nadat ik het heb gespoeld dan is dat scherpe er wat vanaf.. Meeste mensen eten het zo, op patat of tussen de salade. dus niet meteen na het snijden. | |
DAMH | maandag 13 september 2010 @ 22:28 |
fack!! waarom open ik dit topic,, had al honger maar nu"trek" ik het niet meer | |
HostiMeister | maandag 13 september 2010 @ 22:45 |
quote:ui wassen? ![]() | |
Schenkstroop | maandag 13 september 2010 @ 23:01 |
ja gewoon effe spoelen met joudwater niet dan. anders blijft de ui zo scherp. | |
Ou-Tannu | maandag 13 september 2010 @ 23:32 |
quote:och ik kan zo een hap UI nemen hoor :p | |
HostiMeister | maandag 13 september 2010 @ 23:55 |
quote:nooit gedaan, zo scherp zijn uien nou ook weer niet joh. ![]() | |
RobinOok | dinsdag 14 september 2010 @ 00:23 |
quote:Ja, lekker. Niks mis mee. Maar een uurtje of langer in wat ijswater met ijsklontjes in de ijskast zetten maakt het wel milder. En soms is dat dan lekkerder, maar op een hamburger maakt dat niet uit. Dan zijn net gesneden rode uien ook lekker. ![]() In ieder geval beter dan gebakken uien. Bluh, gebakken uien op een hamburger. ![]() *Edit* even opgezocht, maar het recept zegt: afgedekt, 2-3 uur in de ijskast zetten. Daarna uitlekken en droogdeppen. [ Bericht 2% gewijzigd door RobinOok op 14-09-2010 00:29:37 ] | |
HostiMeister | dinsdag 14 september 2010 @ 00:24 |
quote:Uien een uurtje in een koelkast met ijswater, nigga wat maak je me nou? | |
RobinOok | dinsdag 14 september 2010 @ 00:28 |
Ja, nee, dat verzin ik niet zelf he? Dat is wat Madhur Jaffrey doet in haar curry bijbel. Pyaz ka laccha, heet het dan. Rauwe uiringen ter garnering bij bijvoorbeeld kebab. En ik heb dat ooit braaf gedaan en dat beviel prima. Voegt echt iets toe. (met minimale inspanning) | |
HostiMeister | dinsdag 14 september 2010 @ 00:30 |
quote:Als garnering kan ik me er inderdaad best wel iets bij voorstellen ja. Geinig, nog nooit gehoord. Als ik een ui wil die minder fel/scherp smaakt dan fruit ik m ff, maar dit klinkt wel oke. | |
RobinOok | dinsdag 14 september 2010 @ 00:32 |
Moet je eens proberen. Want bakken verandert toch wel veel aan de smaak en structuur. | |
HostiMeister | dinsdag 14 september 2010 @ 00:34 |
quote:Ja precies, rauwe ui is kwa structuur natuurlijk totaal anders dan een aangefruite ui. Goede tip, eens een keer proberen. Maar goed, hamburgers, ander verhaal ![]() | |
RobinOok | dinsdag 14 september 2010 @ 00:40 |
Big ass hamburgers, wel te verstaan... Mij trekt het niet zo. Doe mij maar een klein, sappig, lief burgertje. | |
junkiesietze | dinsdag 14 september 2010 @ 11:31 |
quote:idd wtf is dit voor onzin | |
Stokstaart | zondag 9 oktober 2011 @ 16:16 |
Sorry voor de kutkick, maar TS zou je de foto's in de OP er weer op willen zetten? ![]() | |
GanGStaR | zondag 9 oktober 2011 @ 17:49 |
shitt.. dit moet ik ook weer eens doen | |
foodlover | zondag 9 oktober 2011 @ 17:57 |
![]() Brrr... bijna eng om in zo'n dik stuk te moeten bijten, bovendien lijkt het me niet erg praktisch om die burger te bakken. Dan heb ik liever zoiets! Lekker om als hapje te serveren bij de borrel, heb je voor ieder wat wils... | |
Erasmo | zondag 9 oktober 2011 @ 22:13 |
Een paar uur gesneden laten liggen zou ook buiten de koelkast moeten werken. De scherpte wordt namelijk veroorzaakt door een aantal zwavelzuren die dan vervliegen. | |
Catch22- | maandag 10 oktober 2011 @ 09:32 |
paar rode uienringen vind ik toch wel erg smakelijk ![]() | |
Pietverdriet | maandag 10 oktober 2011 @ 12:40 |
| |
Drizzt_DoUrden | maandag 10 oktober 2011 @ 13:50 |
Het moet er zeker ook nog een beetje leuk uit zien? ![]() | |
Pietverdriet | maandag 10 oktober 2011 @ 13:51 |
Met een roze of lila Hello Kitty wrapper | |
Drizzt_DoUrden | maandag 10 oktober 2011 @ 13:56 |
Of op een of andere manier helemaal verdoezelen dat je Bertha of Clara op zit te eten... hell, we maken die burger gewoon vrolijk roze met een Hello Kitty-motiefje erop! | |
HostiMeister | maandag 10 oktober 2011 @ 14:05 |
Nog beter, we vervangen de Clara gewoon door aubergine, dat paarse maakt het wel zo kleurrijk. |