Samen met een aantal vrienden heb ik laatst, voor de 2e keer, een burger van 3 kilo gehakt gemaakt. Gebaseerd op de Bacon And Cheese Stuffed Pizza Burger (Zie hier:
http://www.geekologie.com(...)se_stuffed_pizza.php)
De 1e poging was erg geslaagd alleen was het gehakt wat droog en een beetje smakeloos, deze keer moest het dus perfect worden.
Gehakt mengen met ei, paneermeel, paprika's, uien en gehaktkruiden:
![]()
In de koekenpan ermee voor de vorm:
![]()
Burger op de plaat:
![]()
Lekker bakken in de oven: 45 minuten 190 gr celsius dan 1,5 uur 100 gr celsius
![]()
Wat kaas en spek over de burger:
![]()
Pizza met sla voor bodem:
![]()
Beetje groen over de burger, als je goed kijkt zie je ook de kaas en spek zitten:
En pizza als deksel:
![]()
Voila!
![]()
Kijk eens hoe gaar!!
![]()
Helaas waren we iets te gortig met de gehaktkruiden en had ik na 3 happen al genoeg

. Maar het bier genuttigd tijdens en na het bereiden van de burger was lekker
Volgende keer gaan we een cordon bleu proberen.