abonnement Unibet Coolblue
pi_69358430
quote:
Op zondag 24 mei 2009 18:27 schreef hvdkleij het volgende:

[..]

Ik vind het niet juist om mensen persoonlijk aan te vallen/iets te verwijten.
TBO is een programma dat door meerder mensen wordt uitgevoerd.
Ook snap ik niet helemaal hoe je aan de informatie komt die achter de schermen gebeuren.
Ik heb je daar namelijk nog niet één keer gezien behalve op de 1e dag van de TBO.
Dat doen Bart en sommige andere medewerkers van TBO ook hoor, lood om oud ijzer.

Verder valt mij trouwens op dat voordat het begon Bram hier af en toe flink zat te spammen, maar ik hem gedurende TBO en nu, nadien, nog niet niet één keer gehoord heb.

[ Bericht 0% gewijzigd door Neemmijnietserieus op 25-05-2009 03:08:49 ]
  zondag 24 mei 2009 @ 19:35:03 #177
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_69359716
quote:
Op zondag 24 mei 2009 18:48 schreef Neemmijnietserieus het volgende:

[..]


Verder valt jij mij trouwens op dat voordat het begon Bram hier af en toe flink zat te spammen, maar ik hem gedurende TBO en nu, nadien, nog niet niet één keer gehoord heb.
Bram raakte volgens mij direct al over de piss om hoe het hier ging en is daarom weggebleven. Mjah zo gaat het hier. Als je alleen *kusjeknufknuffelkroel* wilt moet je ergens anders zijn.
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
  zondag 24 mei 2009 @ 19:43:57 #178
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_69359952
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:35 schreef Rica het volgende:

[..]

Bram raakte volgens mij direct al over de piss om hoe het hier ging en is daarom weggebleven. Mjah zo gaat het hier. Als je alleen *kusjeknufknuffelkroel* wilt moet je ergens anders zijn.
Ik vermoed dat ik die zinsnede nog wel een keer van je ga lenen op het forum
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  zondag 24 mei 2009 @ 20:13:13 #179
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_69360782
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:43 schreef versabommie het volgende:

[..]

Ik vermoed dat ik die zinsnede nog wel een keer van je ga lenen op het forum
Pssst
Dat is reeds een ingeburgerde FOK!-term die zeker al 8 jaar wordt gebruikt.

Als je sarcastisch onder de indruk bent van iemand, dan kun je dit neerzetten

*stil*
*mooi*
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  zondag 24 mei 2009 @ 20:21:48 #180
130125 versabommie
Hartelijke Bommenlegger
pi_69361050
quote:
Op zondag 24 mei 2009 20:13 schreef Stefan het volgende:

[..]

Pssst
Dat is reeds een ingeburgerde FOK!-term die zeker al 8 jaar wordt gebruikt.

Als je sarcastisch onder de indruk bent van iemand, dan kun je dit neerzetten

*stil*
*mooi*
doh!
Wie laat alle meisjes blozen? Da's Bommie in zijn lederhose!
This is my imaginary warning light. If it starts blinking, a situation has 10 seconds to resolve itself before I flash white with anger and kill somebody!
  maandag 25 mei 2009 @ 00:00:48 #181
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_69369710
Wat me met name opgevallen is dat er wel fases waren maar de fases in principe veelal gelijk waren.
Er was met name gradatie in hardheid. Maar te weinig fases in de ontwikkeling van de groep. En het weer destabiliseren daarvan.

Vanaf het begin is er teveel verboden wat de groep al vrij snel heeft getemd. De groep zelf heeft ook weinig besluiten tegenover individuen hoeven nemen. Waardoor er te weinig groepjes binnen de groep plaats vond. Er werd ook te weinig stelling tegen elkaar genomen. Waardoor eigenlijk niemand kon groeien. Kandidaten worden wel geselecteerd op bepaalde kenmerken maar ipv dat die uitvergroot werden werden die verkleind.

Door vanaf het begin te veel willen verbieden is er ook een gebrek aan creativiteit ontstaan. Er werd eigenlijk alleen nog maar gewacht op telefoontjes hopende dat ze wat te doen kregen. Het maken van een douchegordijn na toestemming is misschien wel het beste voorbeeld. Overleven is natuurlijk ook creatief omgaan met de middelen die je ter beschikking hebt. Je had ze zelf een tafel in elkaar kunnen laten spijkeren. Boodschappen kunnen leveren in bepaalde spullen waar ze dan zelf weer wat mee hadden kunnen maken. Het werd een beetje een triest hok waar de overlevers geen binding mee hadden behalve dat ze daar samen hebben gezeten.

Te vaak is er ingegrepen door polls te plaatsen waar de streamers invloed kregen op een enkel individu. Dat vind ik een slechte zaak. De streamers/redactie hadden beter instrumenten de villa in kunnen brengen waarmee de groep beslissingen kan nemen. Ik dacht dan ook dat het Fok tegen de groep zou zijn en zij daarop zouden anticiperen.

Wat ik ook mis is een bepaalde continuïteit in het spel. Zover er al sprake was van een spel. Te veel ondermijnende acties van streamers/redactie door individuen in een bepaalde positie te plaatsen. Het is ook prima mogelijk dat de groep zelf mensen in bepaalde posities plaats.

Sancties soms een beetje vreemd. Ook opdrachten voor enkele individuen slecht uitgevoerd. Er is niets mis mee om opdrachten in de groep te brengen dat de groep dan zelf beslist wie die opdrachten moeten uitvoeren. Goed voor het spel.

Sommige inbreng van de redactie was slecht doordacht. Ze gooiden soms wat in de groep en dan maar zien hoe het uitpakte. Spel technische input is dan ook wat ik vaak gemist heb. Voornamelijk over de gevolgen leek niet goed nagedacht. Op een geven moment leek het er zelfs op om op korte termijn snel te willen scoren bij de streamer. Met als gevolg dat het forum tegen elkaar werd opgezet. Jammer en ronduit vervelend.

Stemmen vond ik eigenlijk ook niet helemaal top. Ik vind het jammer dat het uiteindelijk draaide om de favoriet. Geleverde prestaties deden eigenlijk weinig ter zake.

Als RLS -fan ben ik natuurlijk wel blij met dit initiatief van Bart en Bram. Ik ben ook erg blij dat er oud BB-ers CBML-ers en DGK-ers zich hebben mogen laten zien. Al met al een toch een leuk programma waar ik van heb genoten. Lekker heb kunnen zeiken tegen de redactie. Kwaad gemaakt om die idioten die soms toch echt de weg kwijt waren.

Tot de volgende TBO.
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_69370345
quote:
Op zondag 24 mei 2009 10:33 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik bedoel dat er interactie was/had moeten zijn tussen Fok! en The Bunker omdat er een partnerschap was aangegaan: wij zouden de makers van input voorzien waarmee zij iets zouden doen.

Je hebt waarschijnlijk wel gezien dat er veel ideeën zijn aangedragen. Dat was omdat wij het platform waren dat ging communiceren met de makers. Als Fok! de volgende keer niet meer dat platform is, kunnen we verzinnen en bekritiseren wat we willen, maar zal er hoogstwaarschijnlijk weinig tot niet naar geluisterd worden.
Okay, dank voor je antwoord
Ik zou nog liever zien dat er een eigen forum achtig iets zou komen op hun site zelf, maar goed, dat gaat niet gebeuren. Jammer.

En welk forum het ook zou zijn, je kunt je altijd er aanmelden een mee praten/beslissen. Er zullen ongetwijfeld hier ook meer mensen nieuw binnen gekomen zijn.
Ik was al een tijdje lid hier, maar lang niet geweest. Nu door de bunker weer in en uit aan het vliegen
  maandag 25 mei 2009 @ 01:45:51 #183
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_69371302
Okay, nu Enjoy Media en FOK! voor TBO2 weer samen (lijken te) gaan werken, én de BunkerCrew erg open staat voor veranderingen en kritiek, lijkt het mij een erg goed idee om in dit topic ook de BunkerCrew aan het woord te laten over de veranderingen die zij door willen gaan voeren.
Liefst zou ik een uitgebreide samenvatting zien van de veranderingen die plaats gaan vinden.

Daarnaast is het naar mijn mening van het grootste belang dat het e.e.a. duidelijker gedefinieerd wordt. Het allerliefste zou ik een complete uitwerking van het concept zien, zodat de streamers kunnen bekijken of ze zich ermee kunnen identificeren voor TBO2 en hier commentaar op kunnen geven. In dit concept zou ook duideljik naar voren moeten komen hoever de controle van de streamer gaat, en hoever de controle van de redactie gaat.

Als dit gedaan wordt zal er meer kritiek komen als er afgeweken wordt van het concept, dan slaan we er B&B mee om de oren, maar de streamers weten dan wel waar ze aan toe zijn dus ze zullen niet gaan klagen over dingen die wel volgens het concept zijn maar de streamer niet tot tevredenheid stemmen.

Maar, Enjoy Media is niet de enige die meer duidelijkheid moet verschaffen. Er moet ook vanuit FOK! meer duidelijkheid komen, met name over de mensen die vanuit FOK! in de bunkercrew zitten. Wat kunnen we bijvoorbeeld van hun verwachten qua openheid, bij wie kunnen we terecht met onze vragen, waar moeten we zijn met onze kritiek en wat mag een FOK!medewerker wel en wat mag ie niet.

Hopelijk kan er aan mijn verzoeken voldaan worden, mogelijk is het e.e.a. nog niet helemaal uitgekristalliseerd, maar het is van het grootste belang dat de streamers weer vertrouwen krijgen in het programma, zodat ze bij TBO2 weer massaal aan de streams gekluisterd zitten . Natuurlijk is het leuk dat Danny en Iteejer er iig weer vertrouwen in hebben, maar we moeten natuurlijk met onze eigen ogen zien welke veranderingen er gaan komen en welke beslissingen er zijn gemaakt, voordat we het vertrouwen terug zullen winnen.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  maandag 25 mei 2009 @ 01:48:25 #184
141012 Suikeroom
Kijk daar heb je..
pi_69371317
Ik had van tevoren gedacht dat ik dit wel zou gaan volgen, zeker omdat de kick-off wel tof was en de streams gratis waren.

Maar ik heb het totaal niet gevolgd, bij elkaar misschien 30 minuten. Eigenlijk totale desinteresse. Misschien ook omdat het programma niet meer was dan een incestueus een-tweetje tussen fok en de makers.

En het concept sprak me denk ik ook niet aan, plus de groep waar ik helemaal niks van vond.

next!
de wereld is weer plat ja, op je bolle bips na
  maandag 25 mei 2009 @ 01:52:35 #185
218385 mooiiiiii
Ik word haast oma!
pi_69371343
quote:
Op maandag 25 mei 2009 00:24 schreef Sjet het volgende:

[..]

Okay, dank voor je antwoord
Ik zou nog liever zien dat er een eigen forum achtig iets zou komen op hun site zelf, maar goed, dat gaat niet gebeuren. Jammer.

En welk forum het ook zou zijn, je kunt je altijd er aanmelden een mee praten/beslissen. Er zullen ongetwijfeld hier ook meer mensen nieuw binnen gekomen zijn
Ik was al een tijdje lid hier, maar lang niet geweest. Nu door de bunker weer in en uit aan het vliegen
Misschien dat ik het niet goed begrijp,maar als je bv ergens geband bent meldt je je daar niet meer aan op dat forum neem ik aan.
Huub heeft het altijd gedaan,ook al heeft ie het niet gedaan.Vergeet dat nooit! :-)
  maandag 25 mei 2009 @ 01:53:29 #186
255519 fadingleo
videoboer
pi_69371348
quote:
Op zondag 24 mei 2009 19:35 schreef Rica het volgende:

[..]

Bram raakte volgens mij direct al over de piss om hoe het hier ging en is daarom weggebleven. Mjah zo gaat het hier. Als je alleen *kusjeknufknuffelkroel* wilt moet je ergens anders zijn.
Bart moest wacht draaien.
Marielin zou hem aflossen - daarom werd er gebeld naar Marielin.
Ja, de security is en blijft goed geregeld bij the Bunker, een vesting !!!
  maandag 25 mei 2009 @ 02:01:14 #187
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_69371392
quote:
Op maandag 25 mei 2009 01:53 schreef fadingleo het volgende:

[..]

Bart moest wacht draaien.
Marielin zou hem aflossen - daarom werd er gebeld naar Marielin.
Ja, de security is en blijft goed geregeld bij the Bunker, een vesting !!!
Wat een rare reactie .
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  maandag 25 mei 2009 @ 02:07:59 #188
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_69371425
quote:
Op maandag 25 mei 2009 01:45 schreef Maanvis het volgende:

Daarnaast is het naar mijn mening van het grootste belang dat het e.e.a. duidelijker gedefinieerd wordt. Het allerliefste zou ik een complete uitwerking van het concept zien, zodat de streamers kunnen bekijken of ze zich ermee kunnen identificeren voor TBO2 en hier commentaar op kunnen geven.

Nog een stapje ervoor. Het zou leuk zijn als we betrokken worden in het brainstormen. Net zoals de Fok!dachten. B&B kunnen natuurlijk zelf kiezen wat men wil meenemen en gebruiken maar dat ze bijvoorbeeld een soort van raamwerk geven en wij kunnen meedenken over de invulling. Stel dat men weer een thema kiest. Dan kunnen zij zeggen welk thema ze in gedachten hebben (of als ze meerdere hebben ons betrekken in de keuze) en kunnen wij ideeën spuien. Lijkt me tof.
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
  maandag 25 mei 2009 @ 02:12:25 #189
218385 mooiiiiii
Ik word haast oma!
pi_69371436
quote:
Op maandag 25 mei 2009 02:07 schreef Rica het volgende:

[..]

Nog een stapje ervoor. Het zou leuk zijn als we betrokken worden in het brainstormen. Net zoals de Fok!dachten. B&B kunnen natuurlijk zelf kiezen wat men wil meenemen en gebruiken maar dat ze bijvoorbeeld een soort van raamwerk geven en wij kunnen meedenken over de invulling. Stel dat men weer een thema kiest. Dan kunnen zij zeggen welk thema ze in gedachten hebben (of als ze meerdere hebben ons betrekken in de keuze) en kunnen wij ideeën spuien. Lijkt me tof.
Er zijn meerdere ideeen aangebracht,maar als ze het niet lezen ..tja dan gebeurd er niks mee.
Huub heeft het altijd gedaan,ook al heeft ie het niet gedaan.Vergeet dat nooit! :-)
  maandag 25 mei 2009 @ 02:15:56 #190
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_69371448
quote:
Op maandag 25 mei 2009 02:12 schreef mooiiiiii het volgende:

[..]

Er zijn meerdere ideeen aangebracht,maar als ze het niet lezen ..tja dan gebeurd er niks mee.
Danny en Iteejer hebben vandaag ongetwijfeld de strekking van die ideeën gecommuniceerd aan B&B&D. En zo niet dan gebeurt dat vast tijdens de volgende evaluatieronde .
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  dinsdag 26 mei 2009 @ 21:55:23 #191
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_69434354
Maak er gewoon een Big Brother van. Al dat democratisch stem geneuzel vertraagd het alleen maar.
pi_69451753
quote:
Op zondag 24 mei 2009 18:27 schreef hvdkleij het volgende:

[..]

Ik vind het niet juist om mensen persoonlijk aan te vallen/iets te verwijten.
TBO is een programma dat door meerder mensen wordt uitgevoerd.
Ook snap ik niet helemaal hoe je aan de informatie komt die achter de schermen gebeuren.
Ik heb je daar namelijk nog niet één keer gezien behalve op de 1e dag van de TBO.
Ok Danny, nu is het me duidelijk waarom je niet bent geweest.
Sorry voor de verkeerde gedachte van mij.
  Admin woensdag 27 mei 2009 @ 13:04:27 #193
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_69452054
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 12:52 schreef hvdkleij het volgende:

[..]

Ok Danny, nu is het me duidelijk waarom je niet bent geweest.
Sorry voor de verkeerde gedachte van mij.
np
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_69454243
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 13:04 schreef Danny het volgende:

[..]

np
jammer dat je dat niet gelijk gepost hebt, had mij en anderen een hoop ''ga dan eens die bunker in om te praten'' posts gescheeld
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
  woensdag 27 mei 2009 @ 16:25:51 #195
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_69458425
nu weet ik het allemaal niet meer zo hoor. komt er nou meer transparantie over wat er in de realitysoap de bunker gebeurt of niet?
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_69462633
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 16:25 schreef Maanvis het volgende:
nu weet ik het allemaal niet meer zo hoor. komt er nou meer transparantie over wat er in de realitysoap de bunker gebeurt of niet?
Ja, over dat wat transparant mag zijn. Over dat wat geheim moet blijven zal men nog meer zwijgen.
  Admin woensdag 27 mei 2009 @ 20:50:59 #197
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_69467605
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 14:17 schreef swarmahoer het volgende:

[..]

jammer dat je dat niet gelijk gepost hebt, had mij en anderen een hoop ''ga dan eens die bunker in om te praten'' posts gescheeld

ik snap niet precies wat je bedoelt?
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  Admin woensdag 27 mei 2009 @ 20:52:04 #198
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_69467658
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 18:35 schreef Neemmijnietserieus het volgende:

[..]

Ja, over dat wat transparant mag zijn. Over dat wat geheim moet blijven zal men nog meer zwijgen.
wilde ik bijna antwoord geven, bleek hij de vraag aan jou te stellen.
mijn antwoord was interessanter (en dichter bij de waarheid)
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_69467684
nav al je kritiek heb ik en andere users regelmatig geroepen dat het misschien slimmer was om eens langs te gaan en te praten, ipv alles wat fout ging maar op het forum te gooien
nu lezen we pas daar een verklaring voor, had een boel frustratie gescheeld
Op donderdag 22 mei 2008 10:28 schreef Spittie het volgende:
swarma spam hoer
Op maandag 4 mei 2009 16:09 schreef Broekpaling het volgende:
Swarmahoer, deleting your posts while users are still writing them.
  Admin woensdag 27 mei 2009 @ 21:27:45 #200
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_69469075
quote:
Op woensdag 27 mei 2009 20:52 schreef swarmahoer het volgende:
nav al je kritiek heb ik en andere users regelmatig geroepen dat het misschien slimmer was om eens langs te gaan en te praten, ipv alles wat fout ging maar op het forum te gooien
nu lezen we pas daar een verklaring voor, had een boel frustratie gescheeld
ik heb al veel eerder gezegd dat ik met een reden niet naar de bunker ging. om er een apart topic voor te openen vond ik ook weer zoiets.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')