Ooooooh, ik wil ook!!quote:Op donderdag 3 maart 2011 18:22 schreef Yannick567 het volgende:
Mijn cheesecake zit in de oven. Recept van de OP gebruikt met witte chocolade
Ik denk dat een cheesecake daar prima voor geschikt isquote:Op woensdag 9 maart 2011 21:54 schreef Sunnythesun het volgende:
Even een vraagje, excuses als het hier wellicht al ergens vermeld is, het is me even iets te veel leeswerkMaar kan je een cheesecake invriezen?? Blijft het dan lekker als het ontdooit is?
Hoe doe je dat precies, in zo'n bakring? Kun je die gewoon invetten (lees: helpt dat?) of ga je dan aan de slag met bakpapier e.d.? Of denk ik veel te moeilijk en komt het er sowieso wel uit?quote:Op donderdag 10 maart 2011 09:50 schreef McGilles het volgende:
Van het weekend weer cheesecake als toetje maken voor gasten die komen eten.
Ik maak ze tegenwoordig in een bakring, dan voor het serveren even de ring verwijderen en je hebt een prachtig kunstwerkje op tafel, 10x mooier dan een punt en eet nog lekkerder ook
Even met de brander heel kort de bakring verhitten (10 seconden oid) en dan kan je hem er zo afhalen en hou je een perfect cheesecakeje overquote:Op donderdag 10 maart 2011 12:57 schreef Taartje het volgende:
[..]
Hoe doe je dat precies, in zo'n bakring? Kun je die gewoon invetten (lees: helpt dat?) of ga je dan aan de slag met bakpapier e.d.? Of denk ik veel te moeilijk en komt het er sowieso wel uit?
Volgens mij is er wat discussie hier over of je een ongebakken cheesecake, een cheesecake mag noemenquote:Op vrijdag 18 maart 2011 18:40 schreef Schenkstroop het volgende:
Is dat monchou taart nou hetzelfde als cheesecake ?
En die is niet eens zo slecht. Maar misschien verschilt het per filiaal. Toch maar eens een springvorm kopen trouwens, want die zelfgemaakt zie er wel erg lekker uit.quote:Op vrijdag 18 maart 2011 19:18 schreef Mirjam het volgende:
purmerend, da's uit de buurt, anders had je wel eens mogen proeven hier, heb altijd teveel
maar ga anders eens naar bagels en beans, die hebben ook altijd cheesecake op de kaart staan
Ja, MonChou is gewoon een merknaam voor roomkaasquote:Op vrijdag 18 maart 2011 18:49 schreef Schenkstroop het volgende:
Oja want monchou wordt ook gebruikt bij een cheesecake die je in de oven bakt toch? Ik heb zelf geen oven maar wil een keer een cheesecake proeven.
Ha natuurlijk, het ligt ook zo voor de hand he maar alleen nu pas leg ik dat verbandquote:Op vrijdag 18 maart 2011 19:52 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ja, MonChou is gewoon een merknaam voor roomkaas
Waarom zou witte chocolade niet smelten? Smelt hier altijd perfect hoorquote:Op vrijdag 18 maart 2011 23:22 schreef Sunnythesun het volgende:
Vandaag mijn 2e cheesecake gemaakt (witte choco) en gister de 1e
Maar mijn collega's hebben hem bijna op gegeten dus nog maar een gemaakt voor de visite van morgen.
Dit keer ook een laag gesmolten witte chocolade (voor zo ver dat smelt) er over gegoten, morgen nog af maken met aarbeistukjes en dan ben ik erg benieuwd
Hier niet, werd niet zo mooi vloeibaar als pure choco. Maar het is wel gelukt er een mooie laag van te maken. Maak wel ff foto's als het allemaal klaar isquote:Op vrijdag 18 maart 2011 23:46 schreef McGilles het volgende:
[..]
Waarom zou witte chocolade niet smelten? Smelt hier altijd perfect hoor
Te weinig witte chocolade / teveel suiker / te veel boter in de bodem?quote:Op zondag 20 maart 2011 10:48 schreef heaven7 het volgende:
Nou niets gaat boven mn newyorker cheesecake uit mn zweedse kookboek.. ik proef heul geen witte chocola? En de bodem is maar zompig
Exact het recept aangehouden met alle ingrediėnten.quote:Op zondag 20 maart 2011 11:00 schreef Spees_Eend het volgende:
[..]
Te weinig witte chocolade / teveel suiker / te veel boter in de bodem?
Een recept hoeft toch niet heilig te zijn? Als jij de smaak/structuur niet goed vindt moet je er blijkbaar iets aan aanpassen. En ik denk 1 van die dingen die ik net noemde.quote:Op zondag 20 maart 2011 11:57 schreef heaven7 het volgende:
[..]
Exact het recept aangehouden met alle ingrediėnten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |