Tammeh | zondag 22 februari 2009 @ 15:19 |
Dus, heb jij vreemde eetgewoonten of rare combinaties? Ikzelf beleg vaak een boterham met boter, pure hagelslag, en kaas. ![]() | |
Hukkie | zondag 22 februari 2009 @ 15:21 |
Rauwe ui met zout schijnt ook vreemd te zijn. | |
Tammeh | zondag 22 februari 2009 @ 15:22 |
quote:Klinkt eigenlijk nog best lekker. Net als rauwe champignons met zout. | |
FANN | zondag 22 februari 2009 @ 15:24 |
champignons met véél uien bakken in olijfolie zwarte peper erop en dan op vers wit brood ![]() ![]() | |
__Saviour__ | zondag 22 februari 2009 @ 15:24 |
niet echt supervreemd denk ik, maar ik zie het niet vaak bij anderen: friet met maggi erover. | |
admiraal_anaal | zondag 22 februari 2009 @ 15:32 |
Whehe wat te denken van een broodje met boter-pindakaas-kaas-mayo-sambal-hagelslag-kaas ![]() | |
Croupouque | zondag 22 februari 2009 @ 15:39 |
Mensen reageren altijd vreemd wanneer ze zien dat ik thee met (koffie)melk en suiker drink, maar of dat nou echt zo raar is? In Engeland doen ze niet anders. | |
admiraal_anaal | zondag 22 februari 2009 @ 15:39 |
quote:Kan zeker lekker zijn ![]() | |
Deetch | zondag 22 februari 2009 @ 15:39 |
quote:lammetjesthee | |
Tammeh | zondag 22 februari 2009 @ 15:40 |
quote:Of slootwater. Maar zeker lekker. | |
Croupouque | zondag 22 februari 2009 @ 15:41 |
quote:"Babythee", krijg ik meestal te horen. Maar iedereen die het vervolgens proeft vindt het heerlijk. | |
Verlengmijnsnoer | zondag 22 februari 2009 @ 15:44 |
Stroop met kaas op je boterham of pindakaas met hagelslag ![]() | |
Tammeh | zondag 22 februari 2009 @ 15:45 |
quote:Stroop met (oude!) kaas! ![]() | |
Trusten | zondag 22 februari 2009 @ 15:45 |
M'n broertje eet smeerleverworst met hagelslag............en ik zelf kaas met jam! Lekker hoor... | |
Spittie | zondag 22 februari 2009 @ 15:46 |
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige... | |
Tweek | zondag 22 februari 2009 @ 15:49 |
quote:Doe ik ook en mijn vader is linkshandig en doet het net weer andersom. | |
Verlengmijnsnoer | zondag 22 februari 2009 @ 15:49 |
quote:hoe doe je dat ![]() ![]() | |
DatMeenJeNiet | zondag 22 februari 2009 @ 15:51 |
Een rare eetgewoonte van mij is dat als ik Chinese rijst eet, ik geen lepel maar kroepoek gebruik. ![]() ![]() | |
admiraal_anaal | zondag 22 februari 2009 @ 15:51 |
Tot nu toe lees ik echt nog geen gekke combinaties ofzo | |
JJH | zondag 22 februari 2009 @ 15:52 |
quote:Met gekruiste armen eten. ![]() | |
znarch | zondag 22 februari 2009 @ 15:59 |
mayonaise + pindakaas (op een boterham ntuuk :p) [ Bericht 39% gewijzigd door znarch op 22-02-2009 16:05:36 ] | |
rhubarbje | zondag 22 februari 2009 @ 16:01 |
ha ik zal het eens aan mn vriendje vragen die loopt altijd te zeiken over mn vreemde eetgewoonten deze vind ie sowieso maf ik lust geen eiwit alleen ei geel En een van de lekkerste dingen op aarde vind ik een hamburgerbroodje van de mac (zonder hamburger of saus of iets gewoon alleen het broodje) en dan die mayo er op smeren, je friet er op leggen en dan broodje weer dicht en dan zo op eten Over de mac gesproken een vriendin van me eet friet met mcflurry die dipt ze er dan zo in ![]() | |
rhubarbje | zondag 22 februari 2009 @ 16:01 |
quote:ow dat doe ik ook altijd en zo ongeveer iedereen die ik ken dat is toch de enige logische manier | |
Spittie | zondag 22 februari 2009 @ 16:04 |
quote:In restaurants en als ik ergens blijf eten moet ik ze altijd omdraaien ![]() | |
rhubarbje | zondag 22 februari 2009 @ 16:05 |
quote:ja ik ook maar toch ik ken niemand die het niet omdraait ja mn papa maar die is links | |
AquaMined | zondag 22 februari 2009 @ 16:07 |
Ik vind rijstwafels altijd te droog en te flauw dus maak ik ze nat en gooi ik er zout over. | |
pinquit | zondag 22 februari 2009 @ 16:09 |
je kan toch je vlees niet snijden met links | |
rickyszz | zondag 22 februari 2009 @ 16:10 |
mij is eens verteld dat ketchup+ijs= ![]() ook lekker kan zijn?? ![]() | |
pinquit | zondag 22 februari 2009 @ 16:10 |
ik heb geen gekke combi's geloof ik. wel ongeveer 2 keer per maand een paar dagen dat ik de hele dag alles door elkaar eet wat ik maar kan vinden, maar ik geef de hormonen de schuld ![]() | |
Erosjuhhh | zondag 22 februari 2009 @ 16:11 |
deed ik ook altijd ![]() | |
Pandora73 | zondag 22 februari 2009 @ 16:13 |
Boterham met pindakaas en jam. Of kaas en jam (recente ontdekking) Maar ook niet echt vreemd geloof ik... | |
Isabeau | zondag 22 februari 2009 @ 16:14 |
Niet heel vreemd, maar ik vind appelstroop met geitenkaas zo lekker ![]() En deeg en beslag ![]() ![]() | |
MissMayhem | zondag 22 februari 2009 @ 16:18 |
Boterham met: - chocopasta en kaas - kaas en salami - hagelslag en slagroom - spaghetti met ketchup ![]() Ik kan gewoon geen spaghetti eten zonder ![]() | |
FutureFairytale | zondag 22 februari 2009 @ 17:04 |
quote: ![]() ik ben links en heb vork links vast en mes rechts maar wist niet dat dat gek was??? | |
Pandora73 | zondag 22 februari 2009 @ 17:13 |
quote:Maar wel lekker hoor. Mijn moeder is trouwens gek op rauw gehakt, tenminste, klaargemaakt met kruiden enzo erin, zeg maar vlak voordat je er ballen van maakt. | |
The_Hives | zondag 22 februari 2009 @ 17:21 |
quote:nou dat is vreemd ![]() | |
The_Hives | zondag 22 februari 2009 @ 17:23 |
quote:op die manier eet je wel volgens de etiketten, maar voor het linkshandige is het raar * Hives doet het zelf ook terwijl hij linkshandig is ![]() | |
Ewelina | zondag 22 februari 2009 @ 18:33 |
quote:Dat doe ik ook. Verder wil ik nog wel eens met koekjes of chips ontbijten ![]() ![]() | |
Duderinnetje | zondag 22 februari 2009 @ 19:16 |
quote: ![]() Snel even op het etiket van mijn mes en vork kijken! | |
Duderinnetje | zondag 22 februari 2009 @ 19:16 |
Edit: Doppio ![]() | |
Loontjah | zondag 22 februari 2009 @ 19:18 |
Ex-schoonzus: Pannenkoeken met mayonaise en curry Collega: broodje frikandel met kaas | |
crossover | zondag 22 februari 2009 @ 19:20 |
Pindakaas met honing! ![]() | |
The_Hives | zondag 22 februari 2009 @ 19:32 |
quote: ![]() --------- Een tijdje geleden was een broodje kaassoufflé pindasaus nog een zeldzaamheid. Als ik het in de snackbar bestelde vroegen ze bijna altijd of dat wel klopte. Tegenwoordig is dat niet meer zo vreemd ![]() | |
Grulez | zondag 22 februari 2009 @ 19:34 |
Ik deed vroeger altijd extra boter op mn vlokken, maar verder... | |
JJH | zondag 22 februari 2009 @ 19:35 |
quote:Ja, als jij dat iedere keer blijft bestellen kijken ze er op een gegeven moment niet meer vreemd van op. ![]() | |
Grulez | zondag 22 februari 2009 @ 19:40 |
quote:Nu eet iedereen het, dankzij TheHives ![]() | |
Duderinnetje | zondag 22 februari 2009 @ 19:43 |
quote:Het is: volgens de etiquette. Etiketten zijn plakkers op een product. ![]() | |
RobinOok | zondag 22 februari 2009 @ 19:47 |
Pepermuntjes en melk. Drop en rode wijn of port. | |
The_Hives | zondag 22 februari 2009 @ 19:50 |
quote: ![]() ![]() quote: ![]() ![]() | |
Duderinnetje | zondag 22 februari 2009 @ 19:54 |
quote:Right. ![]() ![]() En maar even on topic: rauw gehakt met een beetje zout vind ik lekker. Ik ben een enorme zouterd, maar op een gebakken ei vind ik zout echt het allersmerigste dat er maar bestaat. ![]() | |
Bleie | maandag 23 februari 2009 @ 09:22 |
Het schijnt raar te zijn dat ik geen zout op mijn ei eet. Maar ja, mijn vriend eet dan weer altijd rauwe spekjes. Yagh! | |
vahmpcat | maandag 23 februari 2009 @ 10:58 |
quote:Jup same here. Al kan ik het wel "normaal" maar dat vind ik niet fijn, waarom precies, geen flauw idee. Mijn broertje had vrij gekke eetgewoonten bij buien... die at gerust een bord chilli con carne in de vroege ochtend ![]() ![]() Soep enzo kan ik me nog wel voorstellen in de ochtend maar zoiets? | |
pinquit | maandag 23 februari 2009 @ 11:02 |
quote:gadverrrr rauwe spekjes ![]() | |
Sjeen | maandag 23 februari 2009 @ 11:34 |
quote:Dus je snijdt je vlees met links ![]() | |
Axia | maandag 23 februari 2009 @ 11:35 |
quote:Ontbijten met nasi ![]() Wat ik soms ook erg lekker vind: iets zoutigs met iets zoetigs tegelijk. Dus natural chips met een reep pure chocolade om en om eten. Verder ben ik dol op ketchup, brood met [vul willekeurige beleg in] en dan ketchup erbij. En natuurlijk als een echte Surinaamse kan ik ook niet zonder peper. Ik eet echt veels te heet (mensen verklaren me soms voor gek) maar ik vind het heerlijk. | |
Red_Cat | maandag 23 februari 2009 @ 11:42 |
Wij eten hier thuis niks anders dan rare dingen: Broodje pindakaas met komkommer Broodje pindakaas met hagelslag Broodje hagelslag met kaas Broodje pindakaas met kaas, komkommer, sambal, mayo Broodje gebakken ei met kaas, pindakaas, komkommer, sambal, mayo Gepoft eitje in het tosti-apparaat Patat met zowel mayo ketchup als currie door elkaar gemengd | |
Koploperkopper | maandag 23 februari 2009 @ 11:47 |
Tosti banaan-kaas. ![]() | |
JJH | maandag 23 februari 2009 @ 11:52 |
quote:Ik eet mijn eieren ook zoutloos. ![]() Nu een broodje met Paturain, Kaas en Curry. ![]() | |
Axia | maandag 23 februari 2009 @ 11:54 |
quote:Broodje pindakaas met komkommer - check Broodje pindakaas met hagelslag - check Broodje hagelslag met kaas - check Broodje pindakaas met kaas, komkommer, sambal, mayo Broodje gebakken ei met kaas, pindakaas, komkommer, sambal, mayo Gepoft eitje in het tosti-apparaat - Hoe gaat dat? Patat met zowel mayo ketchup als currie door elkaar gemengd - check + uitjes en soms pindasaus/satesaus erbij Dus jullie zijn niet raar ![]() | |
Tammeh | dinsdag 24 februari 2009 @ 14:36 |
quote:Zo vreemd is dat frietje niet vind ik. Ik eet wel eens een frietje moeilijk; frietjes met mayonaise, curry, satésaus en uitjes. Mjam. Of een slaatje met satésaus. Hagelslag met kaas ![]() | |
Axia | dinsdag 24 februari 2009 @ 14:41 |
quote:Een tijdje heette dat bij de snackbar waar wij altijd gingen, patatje Ziekenhuis ![]() Dus eigenlijk: mayo, ketchup, curry, satesaus en erover uitjes... Maar wat was het heerlijk ![]() | |
wyccie | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:08 |
quote:Ik heb net een pot 'babythee' op. Heerlijk. ![]() quote:Dat heb ik ook een tijdje elke ochtend gegeten. Vult goed. | |
Icehound | dinsdag 24 februari 2009 @ 17:31 |
quote:Hoe doe je dat dan? Een wit puntje. Die dan uithollen en daarin friet-sticks doen. Hmmmmm. ![]() | |
fadufuck | dinsdag 24 februari 2009 @ 17:41 |
volgens vrienden: broodje pindakaas met anijshagel tosti mozarella/banaan/pesto/ananas | |
DrPwn | dinsdag 24 februari 2009 @ 19:04 |
ik vreet graag hele tenen knoflook op weggespoeld met suikervrije cola | |
Red_Cat | dinsdag 24 februari 2009 @ 20:16 |
quote:Heel simpel, gewoon je eitje bakken in het tostiapparaat. tosti apparaat dicht en dan komt er een soort van dik gepoft eitje uit ![]() | |
denthemen | dinsdag 24 februari 2009 @ 20:29 |
Veel pindakaas ![]() | |
Axia | dinsdag 24 februari 2009 @ 22:52 |
Ow ja...de binnenkant van een kroket eten met friet/patat | |
Coccinella | dinsdag 24 februari 2009 @ 23:06 |
Restje sate saus opwarmen, met brood opeten (erin dippen), zelfs als ontbijt (da's dan wel pas om 11uur). Vroeger was een rijstewafel met pindakaas heerlijk! | |
jiah | dinsdag 24 februari 2009 @ 23:17 |
droge rijst met zout en sambal | |
frame-saw | dinsdag 24 februari 2009 @ 23:27 |
quote:Ik dronk het altijd met van die goedkope koffiemelkpoeder. Op mijn oude bijbaantje was de thee niet te zuipen, dus werden we maar creatief. Ik eet trouwens heel vaak mayonaise. Dat is op zich niet vreemd, want ik doe het alleen bij bijpassende gerechten, maar ik eet het wel dagelijks. Of een klodder mayo bij slaatje ![]() Ik hou absoluut niet meer van gewoon brood, ik rooster het altijd. En ik eet werkelijk alles op pannenkoeken, crème fraîche, tomaat, zongedroogde tomaat, schuddebuikjes en natuurlijk de normale dingen als stroop, poedersuiker, chocopasta, kaas, etc. Maar dan moet je niet van die pannenkoekenmix hebben maar gewoon crêpe-recept, anders zijn ze te zoet. Verder ben ik niet zo vreemd denk ik. | |
Red_Cat | woensdag 25 februari 2009 @ 14:50 |
Ja ik weet nog een rare trouwens! Ik eet vaak een bruin broodje met smeerworst en die dan dopen in de melk ![]() | |
Etcetera | woensdag 25 februari 2009 @ 14:56 |
quote:Doet m'n ![]() ![]() quote: ![]() En iets zoets en zouts combineren vind ik ook lekker ![]() Wat betreft bestek: ik wissel het af ![]() | |
The_Hives | woensdag 25 februari 2009 @ 19:37 |
quote:doe ik ook altijd ![]() ![]() Vooral lekker met raspatat ![]() | |
Ananajasje | woensdag 25 februari 2009 @ 19:43 |
Haha ja de binnenkant van een kroket of kaassouffle met je frietjes uiteten. En ik eet elke dag pindakaas met hagelslag of pindakaas met jam ![]() | |
Doedezemaar | donderdag 26 februari 2009 @ 19:48 |
Bruine boterhammen met pindakaas, hagelslag, geraspte kokos, banaan en een plak jonge kaas er overheen. Mjammie. Pannenkoek met pindakaas en bosbessen/zwartebessen/bramenjam. En vroeger at ik nogal eens krentenbrood met appelmoes en een knakworst. Rijstdessert met chocola en naturel chips Ribbelchips naturel met slagroom Boterham met plakjes banaan en reepjes kaas er overheen en dan onder de grill Bloemkool met sate-saus | |
Tammeh | donderdag 26 februari 2009 @ 20:18 |
Satésaus kan overal bij. | |
Innocence | donderdag 26 februari 2009 @ 21:00 |
quote:Rauw spek ![]() Liefst alleen die witte stukjes, echt het spekvet dus. Kan rustig zo'n heel pakje spekvetblokjes wegeten, maar probeer me in te houden ![]() Verder is alles rauw en koud eigenlijk lekker, van vlees en vis tot taartbeslag en instant-noodles. Vooral die laatste is misshcien wel een beetje vreemd ![]() | |
Innocence | donderdag 26 februari 2009 @ 21:05 |
Aten vroeger thuis trouwens vaak patat met een zachtgekookt ei eroverheen, dat heb ik verder ook nooit ergens gezien. Lekker soppen en dan veel zout erover. Aten sowieso altijd een gekookt ei bij de patat, hoorde er echt bij. Maar ik eet tenminste niet van die rare dingen op brood. Hartig en zoet door elkaar vind ik sowieso niet te eten. | |
Commander_Koen | donderdag 26 februari 2009 @ 21:30 |
Ik heb wel eens natte keek met knakworst gegeten, en dat is best goed te eten! Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen als ik knakworst eet en er aan denk, heb ik nooit keek bij de hand. En andersom natuurlijk. | |
pinquit | donderdag 26 februari 2009 @ 21:53 |
zijn instant noodles niet gewoon hard? ![]() ![]() | |
Innocence | donderdag 26 februari 2009 @ 22:45 |
quote:Krokant ![]() Maar niet zo hard als droge pasta oid, hoeft ook niet zo lang te koken eh... Heb me alleen laten wijsmaken dat ze in je darmen/maag/whatever alsnog veel vocht opnemen ![]() | |
DramaQ | donderdag 26 februari 2009 @ 23:30 |
Yoghurt met verkruimelde beschuit M&M,s Appelmoes (deed ik vroeger wel eens) Vanille-yoghurt met Crueslie Komkommer in plakjes en dan in de knoflooksaus dippen Jam&kaas op een broodje Hazelnootpasta met plakjes banaan op een broodje Pindakaas&Suiker op een broodje Pindakaas&hagelslag op een broodje Plakje Cake met jam erop ![]() Spaggettie met appelmoes Stukjes appel op een broodje | |
rhubarbje | vrijdag 27 februari 2009 @ 21:09 |
quote:bijna alles wat je typt zijn gewoon bekende en goeie combinaties ![]() Vanille-yoghurt met Crueslie mega maf idd ![]() | |
Pandora73 | vrijdag 27 februari 2009 @ 21:30 |
quote:Precies, dat dacht ik ook toen ik die lijst las... "Huh, wat is hier nou raar aan???" ![]() | |
Sjeen | vrijdag 27 februari 2009 @ 21:40 |
quote:Kroket aan een kant openmaken en daar maggi in ![]() | |
Etcetera | vrijdag 27 februari 2009 @ 21:43 |
Bruine boterhame met basterdsuiker ![]() ![]() ![]() | |
Pandora73 | vrijdag 27 februari 2009 @ 22:00 |
Ow kroketten ja, in de lengte halveren, zodat je twee "bootjes" krijgt. Helft (of meer) van de vulling eruit eten, en dan weer bijvullen met appelmoes... Eventueel ook nog wat mayo als je in een vette bui bent. Heerlijk hoor. En appels: in schijven snijden, bakken, en dan op vers wit brood met een klein beetje roomboter. Kaneel en suiker eroverheen... En zo snel mogelijk opeten. Jummieee! | |
EricT | vrijdag 27 februari 2009 @ 22:24 |
quote: ![]() | |
Mexxa | dinsdag 3 maart 2009 @ 05:25 |
Geraspte appel met satesaus.. broodje kaas en pindakaas (vind het zelf heel normaal maar daar zijn de meningen over verdeeld).. witbrood met veel boter, pure hagelslag en kaas.. broodje met ham, roquefort, en een mayo-azijn drabje om het lekker weg te laten glijden.. en last but not least een broodje of beschuitje met smeerkaas en gekookte gelderse! Smakelijk! | |
maok | dinsdag 3 maart 2009 @ 10:30 |
DrDarwin | dinsdag 3 maart 2009 @ 10:50 |
Witte boterham. Oude kaas. Rinse appelstroop. En beschuit er op. Lekker hoor..... | |
seilram | dinsdag 3 maart 2009 @ 14:48 |
quote:Meldt zich, doe ik ook en idd iedereen vindt dat gek! | |
seilram | dinsdag 3 maart 2009 @ 14:54 |
quote:Dat is juist kei lekker! Sla, tomaat, geitenkaas en appelstroop en je hebt een heerlijke salade! | |
Kabolter | dinsdag 3 maart 2009 @ 15:16 |
Frikandellen met slagroom is een goede combi. Slagroom met kruidnoten. Chillisaus met ei (al vind ik dat niet meer dan logisch). Wel beiden warm maken. Koude koffie. Vind die in de blikjes niet lekker. Tosti mayo schijnt ook raar te zijn.. ![]() Biefstuk eet ik meestal met mayo, andere stukken vlees juist meestal zonder saus. Vrienden eten bastognekoekjes met pindasaus. ![]() | |
__Saviour__ | dinsdag 3 maart 2009 @ 15:54 |
quote:Dat is niet zozeer raar, dat is culinair barbarisme! | |
rhubarbje | dinsdag 3 maart 2009 @ 16:07 |
droge (melba) toastjes gedipt in cola zodat ze zacht worden ![]() | |
Gianthuust | dinsdag 3 maart 2009 @ 17:27 |
quote:Ik ga er volgende week op letten!! ![]() | |
Brici | dinsdag 3 maart 2009 @ 18:51 |
Hagelslag+Pindakaas+Kaas op brood ![]() | |
Hoi_Piepeloi | woensdag 4 maart 2009 @ 01:26 |
Ik at 2 jaar terug echt heeeeel veel roggebrood met jonge kaas en honing. Vind het zelf niet zo raar, maar familie/vrienden wel ![]() ![]() En pas echt een geweldige tosti gemaakt ![]() ![]() ![]() | |
Windigo | woensdag 4 maart 2009 @ 06:07 |
-Diepvriespizza met ketchup erbij ![]() ![]() | |
rhubarbje | woensdag 4 maart 2009 @ 09:48 |
bevroren nog? | |
patatmetfriet | woensdag 4 maart 2009 @ 09:53 |
quote: | |
Windigo | woensdag 4 maart 2009 @ 10:07 |
quote:Nee wel uit de de oven ![]() | |
rhubarbje | woensdag 4 maart 2009 @ 10:08 |
quote:dan is het toch niet maf ![]() echt 80% van de dingen hier is niet maf maar gewoon kei logisch maarja | |
_Ophelia_ | woensdag 4 maart 2009 @ 15:23 |
Ik at als kind het liefste bevroren witte boterhammen met alleen appelmoes erop. Niet heel vreemd maar zeker niet standaard geloof ik. | |
Karina | woensdag 4 maart 2009 @ 15:25 |
Snee brood met leverworst en mayonaise. Mayonaise op kaas is trouwens ook lekker (op brood dan). | |
Pandora73 | woensdag 4 maart 2009 @ 15:48 |
quote:Een verse witte boterham met appelmoes kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Maar bevroren... niet direct eigenlijk ![]() | |
Windigo | woensdag 4 maart 2009 @ 16:05 |
quote:Nou, mijn omgeving vind het ''italianenverdriet' en ''barbarisme'' als ik dat doe. Terwijl die hele diepvriespizza zowieso italianenverdriet is. Als ik een echte zelfgemaakte pizza eet doe ik er inderdaad geen ketchup op. Maar een diepvriespizza, dat is junkfood. En dan is het gewoon heerlijk ![]() | |
Kugari-Ken | woensdag 4 maart 2009 @ 16:10 |
Chips Cheese and Curry Friet, vers uit de frituur, met geraspte kaas, en daaroverheen een lekkere dikke kerrie-saus. HEERLIJK! En ik vind het verdomme schandalig dat ik het nergens hier in Nederland kan krijgen! | |
Pandora73 | woensdag 4 maart 2009 @ 17:44 |
quote:JUM!! Klinkt heerlijk!!! | |
Nembrionic | woensdag 4 maart 2009 @ 17:45 |
quote:Dat kun je toch zelf maken? ![]() | |
LuKaLiKe | woensdag 4 maart 2009 @ 18:16 |
quote:Lekker!!! Ik eet geregeld een boterham met komkommer en augurk gesneden, en daar flink wat Aromat over heen (je weet wel dat gele potje met die zoutige poeder) Heerlijk! | |
LuKaLiKe | woensdag 4 maart 2009 @ 18:18 |
quote:Volgens mij doet iedereen dat hoor... Tenminste in mijn familie/vriendenkring. | |
David Letterman | woensdag 4 maart 2009 @ 18:20 |
quote:Same here...boterhammen uit de vriezer, wel zonder enig beleg... Dat ik dat ooit lekker heb gevonden...nu echt een raadsel... | |
LuKaLiKe | woensdag 4 maart 2009 @ 18:22 |
quote:Ken je de reclame van vroeger niet? Een pitabroodje met kaas en Jam, even opwarmen in het tosti-apparaat en smullen maar! Volgens mij noemde ze het een 'cheeser' | |
LuKaLiKe | woensdag 4 maart 2009 @ 18:27 |
quote:Kaas en salami: Doe op je witbrood wat mosterd, gooi er kaas en salami op en leg het eventjes in de microwave. Echt lekker! | |
LuKaLiKe | woensdag 4 maart 2009 @ 18:30 |
quote:Ben ik nou zo vreemd? Mijn ma heeft een recept, waarbij de saus uit bijna alleen maar uit tomaten-ketchup bestaat, verdomdes lekker! Natuurlijk ook vlees, maar dan wel uit gesneden hamlappen, geen gehakt. Sorry voor de triple post! maar het is ook een geweldig topic! | |
Flaccid | woensdag 4 maart 2009 @ 19:38 |
Ik heb ook een rare gewoonte. Ik drink soms heineken. | |
Sharkdoggie | woensdag 4 maart 2009 @ 19:40 |
Ik heb een vreemde eetgewoonte. Als ik met vork en mes eet wissel ik steeds vork of mes met linker en rechterhand om. Meestal doe ik dat onbewust als ik snij. | |
The_Hives | woensdag 4 maart 2009 @ 19:42 |
quote: ![]() | |
Bluurgh | woensdag 4 maart 2009 @ 19:43 |
quote:ik snij m'n vlees met m'n mes in rechterhand, dan wissel ik het bestek om en prik ik het vlees dus weer met rechts met de vork op ![]() | |
DrDarwin | woensdag 4 maart 2009 @ 22:04 |
Voor de liefhebbers. Braadworst gaar bakken. In plakjes snijden, in een ovenschaaltje doen, currysaus erop en in de oven warm laten worden Dan kerrypoeder eroverheen strooien en opeten met een lekkere aardappelsalade en een warm broodje. Niet gek, maar wel heel erg lekker. | |
vahmpcat | donderdag 5 maart 2009 @ 11:19 |
quote:Volgens mij ken ik toch echt een zaakje in de buurt van Tilburg ergens dat dat wel verkoopt frietje kip met kerrie. ![]() | |
Kugari-Ken | donderdag 5 maart 2009 @ 13:51 |
TELL ME! | |
vahmpcat | donderdag 5 maart 2009 @ 14:50 |
quote:http://www.cafetariatra.nl/services.htm staat op prijslijst die je kunt downen. Me vriend werkt er geregeld als bijbaantje in het weekend, veel snacks maken ze zelf daar, ijs ook enzo. En ik wed dat als je vraagt dat je er ook kaas op wilt dat dat nog misschien wel kan :p Kleine frites kip/kerrie* Grote frites kip/kerrie* *= ambachtelijk bereid in eigen keuken Veel mensen kijken ook vreemd als ik het heb over frietje met champignonsaus ![]() Ben geen fan van friet normaal maar dat is erg lekker! | |
Kugari-Ken | donderdag 5 maart 2009 @ 15:06 |
oh wacht, dat is KIP met kerrie ik wil friet met KAAS en kerrie | |
vahmpcat | donderdag 5 maart 2009 @ 15:11 |
quote:bwah, je kan het allicht vragen? Weet niet of dat veel verschil maakt voor hun om dat te maken. | |
Pandora73 | donderdag 5 maart 2009 @ 16:33 |
Ik ben sowieso niet zo'n liefhebber van friet, maar zolang het is voorzien van ruime hoeveelheden (liefst warme) saus is het best weg te krijgen... Dan is de friet meer een vervoermiddel voor de saus zeg maar ![]() | |
Pandora73 | donderdag 5 maart 2009 @ 16:34 |
knip... Moet toch eens het verschil tussen het quote- en het edit-knopje gaan onthouden... ![]() | |
Flaccid | donderdag 5 maart 2009 @ 17:09 |
quote:Ik vind een post verwijderingsknopje zowiezo geen gek idee. | |
Mysendwich | maandag 14 maart 2011 @ 17:05 |
Spam! [ Bericht 98% gewijzigd door MissHobje op 14-03-2011 17:07:57 ] | |
Twiveo | maandag 14 maart 2011 @ 18:32 |
Bruine bonen met slasaus..... Alleen op die manier lust ik bruine bonen. En dan ook echt alleen bruine bonen verder niks erbij gewoon zo uit het blik, wel warm natuurlijk! | |
megamandy | maandag 14 maart 2011 @ 21:43 |
Bij de macdonalds, Sundae ijs zonder topping bestellen en dan de frietjes erin dippen mmmmmm En zoals er gezegd is, eerst een stuk chocola eten, dan naturel chips, tot de chocoladesmaak helemaal weg is, dan weer een stukje chocolade, dan weer naturel chips etc. ![]() | |
Miss-MacPhisto | dinsdag 15 maart 2011 @ 00:01 |
Gatverdamme. ![]() Ik hoorde op de radio ooit een vrouw vertellen dat ze het sap wat overblijft in een pot augurken, mengde met melk en dan opdronk. Daar kreeg ik echt spontaan kokhalsneigingen van. Ja, zei ze nog, en dan snel opdrinken anders gaat het schiften. ![]() | |
ausweiss | dinsdag 15 maart 2011 @ 01:56 |
Potje witte bonen in tomaten saus leeg lepelen(koud) Wasabi op een boterham bessenjam. Roche baron met jam pure chocolade met sambal | |
nienada | dinsdag 15 maart 2011 @ 02:40 |
citroen in schijfjes snijden (soms geschilt soms ongeschilt) beetje marineren in laagje azijn, balsamico is lekker want dat is een beetje zoetig. Dan zout en chilivlokjes erover, jammie! uitgeperste citroenen (geschilt) met zout en peper eten. Of wat ik ook heel lekker vind is bruine bonen heel heet maken in magnetron en dan frietsaus en appelmoes, extra koud erover. En hete lasagna/spaghetti met koude appelmoes! | |
Brici | dinsdag 15 maart 2011 @ 08:47 |
Bladerdeeg in de vorm van een appelflap maar dan gevuld met kaas en pindakaas. | |
gianni61 | dinsdag 15 maart 2011 @ 09:16 |
ik vind sommige combinaties hier wel het proberen waard. wat ook wel eens lekker is: een kroket opsnijden en de inhoud over je friet gooien | |
DvT1987 | dinsdag 15 maart 2011 @ 09:30 |
Ah! Dat heb ik ook! Maar dan hoeft de saus niet per se warm te zijn ![]() | |
Sjeen | dinsdag 15 maart 2011 @ 09:34 |
Maggi in je kroket is ook lekker ![]() | |
DvT1987 | dinsdag 15 maart 2011 @ 09:44 |
Mozarella in citroensap <3 Appel met kaneel en lepels pindakaas erop gesmeerd Rolletje jonge kaas met hagelslag | |
KarinJ. | dinsdag 15 maart 2011 @ 09:59 |
In Noorwegen eten ze o.a. Lekker Vanille-ijs met zoute pinda's Broodje worst met garnalensalade Uitgesproken SMERIG Lutefisk. Stokvis die 2 dagen in de SODA heeft liggen weken. BRRRRRR als je daar 1 hap van neemt dan heb je de rest van de dag een soda-smaak in je mond. | |
DvT1987 | dinsdag 15 maart 2011 @ 10:30 |
Wat ik in Canada heel apart, maar superlekker vind is de poutine, zeker na het uitgaan: Friet met cheese curds (jonge kaas stukjes) met daarover jus. Dan smelt die kaas er lekker overheen. In de categorie -heel erg vet, maar zo lekker- En de warme chocolademelk met caramel slagroom en zout van de Starbucks <3 | |
FutureFairytale | dinsdag 15 maart 2011 @ 10:37 |
Poutine ![]() | |
Klaploper | dinsdag 15 maart 2011 @ 11:26 |
En de kroket weer vullen met patat! ![]() | |
Cat-astrophe | dinsdag 15 maart 2011 @ 11:33 |
Jaaa! ![]() ![]() | |
gianni61 | dinsdag 15 maart 2011 @ 13:13 |
ja, lekker! krijg er spontaan weer zin in | |
Weltschmerz | dinsdag 15 maart 2011 @ 13:45 |
Bah, met melk. Puur is veel lekkerder. | |
Mirjam | dinsdag 15 maart 2011 @ 14:11 |
ik vind het heerlijk om, als ik witte puntjes of bolletjes eet, ze eerst helemaal plat te drukken tussen mijn vingers ![]() | |
Isabeau | dinsdag 15 maart 2011 @ 14:12 |
Dat heb ik als kind ook gedaan met witbrood of bolletjes die ik meekreeg op schoolreisjes en dergelijke ![]() | |
Haijo | dinsdag 15 maart 2011 @ 14:17 |
En dan op te rollen! | |
Mirjam | dinsdag 15 maart 2011 @ 14:25 |
he, nee, dat niet ![]() ![]() lekker he ![]() ![]() | |
Isabeau | dinsdag 15 maart 2011 @ 14:44 |
Vooral met hagelslag! Maar met kaas was het ook geweldig. Of boterhamworst ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 15 maart 2011 @ 17:25 |
Boterham met pindakaas, boterham met appestroop, hagelslag ertussen | |
Nembrionic | dinsdag 15 maart 2011 @ 17:28 |
Waarom post iedereen niet-rare combi's? ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 15 maart 2011 @ 17:29 |
Jij bent van de Guust Flater culinaire traditie? | |
Nembrionic | dinsdag 15 maart 2011 @ 17:29 |
?? | |
Pietverdriet | dinsdag 15 maart 2011 @ 17:44 |
Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet? Recept 1: Oesters met slagroom Ingrediënten Voor vier personen heb je 24 oesters nodig. Wat prei en tomaten. Vergeet ook een bus slagroom niet en wat cacaopoeder. Bereiding Open de oesters en plaats ze op een ovenschotel. Was de prei en snij hem in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de tomaten Verdeel de groente over de oesters. Spuit slagroom op de oesters. Strooi wat cacaopoeder bovenop de slagroom. Grill de oesters gedurende een viertal minuten in de oven Tip Deze schotel is erg lekker met warme chocolademelk Recept 2: Kabeljauw met aardbeien en slagroom Ingrediënten Voor vier personen koop je ongeveer 500 g gedroogde en gezouten kabeljauw. De kruiden die je nodig hebt zijn roze peperbolletjes,. Vergeet ook een bakje met 250 g aardbeien niet. Om het geheel op smaak te brengen gebruik je best: Bereiding Tip Recept 3: Frankfurterworstjes met abrikozen Ingrediënten Met een blik Frankfurterworstjes, wat abrikozensap en een vleugje pikante mosterd kun je aan de slag. Vergeet ook het langwerpig broodje niet! Bereiding Open het blik worstjes en snij de worstjes doormidden. Doop de worstjes in het abrikozensap. Laat ze grillen in een goed vuurtje. Haal ze geregeld uit het vuur en doop ze weer in het abrikozensap. Doe dit tot de worst een goudbruin kleurtje krijgt. Stop het worstje tussen het broodje en smeer er een stevige portie mosterd op. Tip Voeg nog wat superpikante pili-pili toe aan de mosterd. Dit contrasteert wonderwel met de zoete abrikozensmaak. Recept 4: Luchtballonpannenkoeken Ingrediënten Pannenkoeken maak je met 250 g bloem, 75 g suiker, 2 ganse eieren, een halve liter melk . Met wat latexverf en plaaster bekom je een het luchtballoneffect. De pannenkoek zal in de lucht stijgen. Bereiding Vermeng alle ingrediënten en voeg er langzaamaan de melk aan toe. Warm een pan met wat olie; als deze goed heet is, giet je een beetje deeg in de pan. Eerst zal het deeg in het midden van de koekenpan opstijgen als een bubbel en een de vorm van een ballon krijgen. De pannenkoek gaat gegarandeerd de lucht in. Tip Het gebruik van een kilo gist in deze bereiding heeft hetzelfde opblaaseffect. | |
MalaCocinera | dinsdag 15 maart 2011 @ 18:09 |
Als ontbijt een saucijzenbroodje met koffie ![]() | |
Nembrionic | dinsdag 15 maart 2011 @ 18:17 |
Nee. Bedoelde meer dat mensen hier dingen neerzetten die helemaal niet raar zijn omdat half Nederland het ook gewoon doet. Ik heb zelfs posts gezien die eindigen met "...helemaal niet raar maar wel lekker". Tja, moeite met TT lezen he ![]() | |
Flaccid | dinsdag 15 maart 2011 @ 22:01 |
Niet zo vreemd, doe het regelmatig. Ontbijt spare-ribs van de vorige avond opwarmen? Doen meer studenten toch wel eens? | |
MalaCocinera | dinsdag 15 maart 2011 @ 22:04 |
Ik ben geen student meer en de mensen op kantoor vinden het ranzig. Ik sla dit spul om 8 uur s'ochtend achterover ![]() | |
Sjeen | dinsdag 15 maart 2011 @ 22:05 |
Of chinees, ook een prima ontbijt ![]() | |
ess_in_the_house | dinsdag 15 maart 2011 @ 22:09 |
Uhu zoiezo na het stappen is er 's ochtends weinig dat ik niet lust ![]() | |
ausweiss | woensdag 16 maart 2011 @ 00:54 |
Lig hier dubbel. Maar piet je bent zo creatief,zelf paddestoelen wezen plukken ? ![]() ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 16 maart 2011 @ 11:33 |
oh dat gaat heel makkelijk, saucijzen- of kaasbroodje 's ochtends. Of beginnen met gebak ![]() | |
SimtekF1 | woensdag 16 maart 2011 @ 11:45 |
Wat is daar nou raar aan?? En dat zijn toch geen rare combinaties? Als ik 's ochtends ontbijt met brinta met een stuk stront er in, dat is een rare combinatie. 'S morgens ontbijten met een saucijzenbroodje en koffie is niet raar. | |
Ewelina | woensdag 16 maart 2011 @ 11:49 |
Hahahahahahahahahaha, waar heb je dit vandaan ![]() ![]() ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door Ewelina op 17-03-2011 23:11:33 ] | |
trovey | donderdag 17 maart 2011 @ 00:43 |
Als ik zeg dat ik bij hutspot er nog een blik bruine bonen doorheen stamp (dus de combi uien, winterwortel, bruine bonen en aardappel) dan krijg ik vreemde blikken. ![]() ![]() | |
MissHobje | donderdag 17 maart 2011 @ 02:20 |
Goeie gas combi ![]() Mare seriously? lijkt me niet zo heel lekker. | |
trovey | donderdag 17 maart 2011 @ 02:24 |
Is heerlijk. ![]() ![]() ![]() | |
ausweiss | donderdag 17 maart 2011 @ 02:35 |
Opzich een lekkere knetterformule ![]() Maar als je hutspot mierzoet is, Moet je wat minder peen er door heen doen. Klapstuk meekoken mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm | |
trovey | donderdag 17 maart 2011 @ 02:38 |
Nee, gewoon mijn combinatie aanhouden. ![]() ![]() | |
ausweiss | donderdag 17 maart 2011 @ 02:42 |
Ik ga het wel een keer uitproberen op jou manier ![]() Ik ben gek op bonen. Mijn wederhelft dan weer niet, maar dan heb ik lekker meer ![]() | |
trovey | donderdag 17 maart 2011 @ 04:51 |
Deel met en deel zonder maken. ![]() ![]() | |
Klaploper | donderdag 17 maart 2011 @ 14:27 |
Klinkt heerlijk. Maar wellicht is dat de kater die spreekt. | |
Swiffer | donderdag 17 maart 2011 @ 14:28 |
Witte binen in tomatensaus (wibootjes) met appelmoes ![]() | |
robuust89 | donderdag 17 maart 2011 @ 16:35 |
Als ik aan het koken ben, dan proef ik ALLES! Dus ook de tomatenpuree, het (rauwe) gehakt, de sambal, de droge spagetti, alles ![]() En vroegah at ik nog wel eens broodje pindakaas met leverworst, nu geen behoefte meer ![]() | |
FranticDJ | donderdag 17 maart 2011 @ 20:20 |
Pindakaas met sambal <3 | |
Red_85 | donderdag 17 maart 2011 @ 22:02 |
Da's niet vreemd, een haring met slagroom wel. | |
Hukkie | donderdag 17 maart 2011 @ 22:10 |
Kip in dropsaus iemand? Heb het een keer gegeten op aanraden van mijn (toenmalige) vriendin. Smaakte boven verwachting lekker eigenlijk. | |
Kabolter | donderdag 17 maart 2011 @ 22:17 |
Kan mij wel voorstellen dat dat lekker is. Het is in ieder geval wel apart. Is het te vergelijken met kip in chocoladesaus? | |
Lyriella | dinsdag 22 maart 2011 @ 22:15 |
Mijn vriend gooit jus over z'n vis. Rundvleesjus =P Ikzelf ben gek op fruithap uit potjes haha. Lekker joh. Ennehm ik lust alles met banaan, maar eet nooit "rauwe" banaan want dat vind ik weer niet lekker =) | |
Lyriella | dinsdag 22 maart 2011 @ 22:17 |
Oh en beslag en deeg vind ik ook zalig. Van koekjes enzo. Ik eet vaak meer beslag dan cake om het zo maar te zeggen ^^ | |
Riann | dinsdag 22 maart 2011 @ 22:21 |
doe ik ook wel ooit | |
YskaFredriksson | woensdag 23 maart 2011 @ 03:42 |
Mijn vriend en ik doen het allebei en mijn broertje doet het ook. Soms wissel ik tijdens het eten gewoon ook mn bestek door dan weer mn mes links en als ik dan iets naar binnen wil schuiven pak ik mn vork met links ![]() | |
Selyn | woensdag 23 maart 2011 @ 15:38 |
boterham met pindakaas en kaas uit de magnetron ![]() | |
Pandora73 | woensdag 23 maart 2011 @ 15:46 |
Laat je tegen die tijd ook even weten wanneer je het hebt gedaan en hoe het is bevallen? | |
Selyn | woensdag 23 maart 2011 @ 15:58 |
oh en mensen kijken ons altijd een beetje raar aan als we bij bakker bart of zo een broodje laten beleggen met kruidenkaas, zalm, brie, tomaat en nog een beetje sla. Het is echt een aanrader! | |
Onnozelaar | donderdag 24 maart 2011 @ 11:49 |
Echt rare combinaties maak ik niet, tenminste geen dingen die hier nog niet genoemd zijn. Maar ik zit wel regelmatig met bijvoorbeeld een pot pindakaas en een lepel op de bank. Of nog beter, een pot pindakaas en een pot fluff en dan om en om een hapje. Maar daar schaam ik me een beetje voor, want dan voel ik me zo'n vieze Amerikaan. Of zo'n bak seroendeng, eet ik ook achter elkaar op. En ik plunder vaak de koekjes kast, dan brokkel ik alles wat ik kan vinden in een grote kom en giet er een bekertje slagroom over. Is ook lekker. Vooral met kokosmakronen en jam. | |
seasushi | donderdag 24 maart 2011 @ 12:01 |
ook niet vreemd. Kun je kant en klaar kopen zelfs. omelet met parmezaanse kaas en sojasaus er door heen geklutst | |
Lyriella | donderdag 24 maart 2011 @ 12:02 |
Pindakaas! Ik eet ook wel eens een lepel pindakaas zo op. Maar goed, pindakaas is een ware verslaving geworden dus dat koop ik voorlopig maar even niet ^^ Juist om diezelfde reden! | |
Kwyjibo | donderdag 24 maart 2011 @ 15:01 |
Mijn oma at vroeger wel eens yoghurt+ketchup. Heb het zelf nog nooit geprobeerd! | |
#ANONIEM | donderdag 24 maart 2011 @ 15:34 |
Ik zat gisteren aan de Kerststol (met spijs) met leverworst ![]() Bij gebrek aan brood vond ik nog zo'n ding achter in de voorraadkast ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2011 15:34:57 ] | |
Lyriella | donderdag 24 maart 2011 @ 17:18 |
bahbahbah ![]() | |
Riann | donderdag 24 maart 2011 @ 18:23 |
ik zeg dat ik dat ook wel is ooit doe en het is best lekker | |
morgane | donderdag 24 maart 2011 @ 18:45 |
Lasagna met appelmoes ![]() | |
seasushi | donderdag 24 maart 2011 @ 19:46 |
klinkt eigenlijk best lekker | |
Lyriella | donderdag 24 maart 2011 @ 19:58 |
er zijn ook smoothies van yoghurt en tomaat (jakkie) dus die combo is nog niet eens zo raar =) | |
Evertjan | donderdag 24 maart 2011 @ 20:01 |
wit brood met pindakaas en paprika chips | |
Pandora73 | donderdag 24 maart 2011 @ 21:13 |
"Ooit" is iets anders dan "soms". | |
Riann | donderdag 24 maart 2011 @ 21:49 |
Ik zou zeggen probeer het zelf eens | |
#ANONIEM | zaterdag 26 maart 2011 @ 01:38 |
Ooit in een lamme bui op ![]() Sneetje bruinbrood laag mayo katenspek ![]() komijnenkaas ![]() Sterke mosterd Sneetje bruinbrood Kruidenboter Pesto Sneetje bruinbrood Roomkaas Pindakaas ![]() Sneetje bruinbrood Zoiets brouw je alleen onder invloed van veeeeel drank, maar ik moet zeggen, het was nog redelijk goed eetbaar ![]() en de eerste laag eet ik nog redelmatig zo ![]() ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 26-03-2011 02:32:24 ] | |
Ciske- | zaterdag 26 maart 2011 @ 19:23 |
Paprika chips met een glas melk erbij. | |
The_stranger | zaterdag 26 maart 2011 @ 19:42 |
Hier nog 1.. Mijn "gekke" gewoonte is het gebruik van margarine onder de pindakaas op een boterham. Vind margarine niet echt lekker, behalve in die situatie. Onder kaas, ham, etc altijd roomboter, maar dat vind ik weer niet te doen met pindakaas... | |
Lyriella | zaterdag 26 maart 2011 @ 19:45 |
Pindakaas met boter.. bah ^^ doe mij maar gewoon pindakaas. Zo puur mogelijk (bij de natuurwinkel hebben ze pindakaas die alleen maar gemaakt is van pinda's en een beetje zout, is wel wat droger maar zo lekker van smaak. Voor de oudere generatie => smaakt als pindakaas van vroeger, als k moeders moet geloven) | |
The_stranger | zaterdag 26 maart 2011 @ 19:49 |
I know, kan er ook niets aan doen.. Ben sowieso met calvé opgegroeid, weet nie tof ik er vroeger ook boter margarine onder kreeg/deed... | |
Lyriella | zaterdag 26 maart 2011 @ 19:52 |
als je dat bij calvé al doet dan bij die zeker. Nja, pindakaas met boter is op zich niks vreemds hoor. Doen heel veel mensen. Ik gruwel er alleen van, maar k doe sowieso nauwelijks ergens boter onder. Alleen onder hagelslag of jam. | |
frame-saw | maandag 28 maart 2011 @ 10:06 |
Ik drink bijna overal een glas melk bij. Maar vooral bij patat en pannenkoeken. | |
Red_85 | maandag 28 maart 2011 @ 23:18 |
Levende wezens onder invloed van drugs maken de raarste combinaties. Soms is het geniaal, zie veel artiesten uit de '60 en '70, soms is het compleet bagger, zie bovenstaand. Wat een combo ![]() | |
Lyriella | dinsdag 29 maart 2011 @ 08:22 |
De eerste laag is denk ik zo gek nog niet, maar de rest... roomkaas in combinatie met kruidenboter én pindakaas. juch. ![]() | |
Piepje | dinsdag 29 maart 2011 @ 11:22 |
Jaaah, doe ik ook graag. En de 'baby-thee' drink ik de hele dag door, maar dat doen wel meer mensen toch? Niet zo vreemd volgens mij... Doet iedereen bij ons thuis. --- Oh, en ik eet geen andijvie tenzij er mosterd over zit ![]() | |
Lienekien | dinsdag 29 maart 2011 @ 11:27 |
Onder jam? Dat vind ik dan weer raar. Boter smeer je als je 'droog' beleg gebruikt (tegen de droge hap). Jam is al nat, daar hoeft geen boter onder. | |
4EverBlackEyed | dinsdag 29 maart 2011 @ 11:31 |
Hoeft niet. Vind ik wel lekkerder. ![]() | |
Pandora73 | dinsdag 29 maart 2011 @ 17:53 |
Ik wel, want anders trekt het in het brood, en dan wordt het brood zo mushy. ![]() | |
Roi | dinsdag 29 maart 2011 @ 17:58 |
Ik gebruik altijd boter op mijn brood, maakt niet uit wat het beleg is! | |
Lyriella | dinsdag 29 maart 2011 @ 18:19 |
Precies! K heb een keer jam meegenomen op brood, zonder boter. Toen ik mijn boterhammetjes op wilde eten had ik zompig brood. Wat is dát smerig zeg. | |
Lyriella | dinsdag 29 maart 2011 @ 21:24 |
een appel halveren, besmeren met pindakaas en rozijnen er bovenop.. das me daar toch lekker. | |
4EverBlackEyed | dinsdag 29 maart 2011 @ 21:28 |
Aardappelen, jus en appelmoes vind ik trouwens echt goddelijk. | |
Piepje | dinsdag 29 maart 2011 @ 22:33 |
Niet zo vreemd toch? Redelijk standaard bij ons thuis: appelmoes ipv groente (als je die niet wilt/lust). | |
FutureFairytale | dinsdag 29 maart 2011 @ 22:37 |
ik nooit boter, maakt niet uit wat het beleg is ![]() | |
Pandora73 | woensdag 30 maart 2011 @ 15:45 |
Hoe hou jij dan de hagelslag op je brood? Of eet je gewoon geen hagelslag? | |
Isabeau | woensdag 30 maart 2011 @ 15:58 |
Dat ga ik uitproberen ![]() | |
kieskleurig | woensdag 30 maart 2011 @ 16:04 |
Warm broodje met ahornsiroop, plakjes banaan en beetje kaneel ![]() Oh en niet zo'n rare combinatie volgens mij, maar het levert wel eens gekke blikken op; boerenkoolstamppot met stoofpeertjes ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 30 maart 2011 @ 16:27 |
soms beschuit met hagelslag. Wat ernaast gaat giet ik er weer op als t veel is, anders eet ik het daarna op. | |
DeltaCephei | woensdag 30 maart 2011 @ 16:38 |
![]() ![]() Een eierkoek met droge worst Broodje salami een hap nemen en dan ook jus d' orange of ijsthee in je mond doen boterham sla, kipfilet en chips perzik met satesaus komkommer met satesaus aardbei met satesaus komkommer met knoflooksaus koude knakworst met knoflooksaus stokbrood met knoflooksaus of stokbrood met mayo/currysaus Eh, meer kan ik zo ff niet bedenken. | |
Selyn | woensdag 30 maart 2011 @ 16:49 |
oh dat doet me denken aan: een streng verse bieslook, daar hapje van nemen en dan een slok bier erbij doen. vond het wel lekker fris. Mensen kijken bij mij ook altijd raar op als ik zeg dat ik of melk en suiker of creme fraiche en suiker door de bruine bonen doe. | |
#ANONIEM | woensdag 30 maart 2011 @ 17:05 |
Vind ik allemaal prima te doen hoor, vooral koude knakworst met knoflooksaus ![]() ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2011 17:06:12 ] | |
Merel1808 | woensdag 30 maart 2011 @ 17:40 |
Hard de randjes dichtknijpen! * Merel1808eet ook geen boter | |
Pandora73 | woensdag 30 maart 2011 @ 18:04 |
* Pandora73 probeert met mes en vork randjes dicht te knijpen maar krijgt het niet voor elkaar | |
Merel1808 | woensdag 30 maart 2011 @ 18:06 |
Boterhammen eet je toch gewoon met je handen? | |
DeltaCephei | woensdag 30 maart 2011 @ 18:13 |
Ik eet dat altijd met de gourmet ![]() ![]() | |
Pandora73 | woensdag 30 maart 2011 @ 18:14 |
Ik niet hoor. Gewoon met mes en vork. Netjes opgevoed enzo... | |
DeltaCephei | woensdag 30 maart 2011 @ 18:20 |
Je kan ook gewoon een stuk brood in je mond doen, wat hagelslag erbij en kauwen maar! ![]()
| |
Merel1808 | woensdag 30 maart 2011 @ 18:42 |
Ik ook, maar ik ga echt niet binnenshuis mn bammetjes zitten snijden, misschien maakt mij dat gek ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 30 maart 2011 @ 18:44 |
je kunt net zo netjes opgevoed worden met brood uit het vuistje ![]() ![]() | |
Lyriella | woensdag 30 maart 2011 @ 18:57 |
Nah k merk wel dat als k met mes en vork eet er wel bewuster mee bezig ben dan wanneer ik mn brood gewoon uit t vuistje eet. Alleen tis soms gewoon lekker om eens je handen te gebruiken. Met name met patat dan. | |
Lyriella | woensdag 30 maart 2011 @ 19:01 |
Oh mn huisgenoot heeft een rare eetgewoonte waar ik me dagelijks over verbaas. Die kookt een enorme pan pasta met een enorme pan tomatensaus (alleen saus en een halve kilo gehakt, geen groente of niks) en daar eet ie 5 dagen van. Die pan staat dan voortdurend bovenwater, dus niet in de koelkast, en hij verwarmt de borden op in de magnetron.. Dat die jongen nog geen buikloop heeft is me een raadsel. | |
77uzi77 | woensdag 30 maart 2011 @ 19:37 |
héél veel rijstewafels | |
frame-saw | donderdag 31 maart 2011 @ 12:48 |
Ik vind brood met mes en vork eten best wel een vreemde eetgewoonte ![]() | |
Sjeen | donderdag 31 maart 2011 @ 12:51 |
Ik ook, maar dat vloeit voort uit mijn gewoonte om twee sneden brood met beleg ertussen te eten. | |
lipper | donderdag 31 maart 2011 @ 12:53 |
Haring met slagroom | |
Lyriella | donderdag 31 maart 2011 @ 15:59 |
Haring vind k sowieso al smerig ![]() | |
Puala | zaterdag 2 april 2011 @ 20:10 |
Boterham met kaas en appelstroop | |
Piepje | zondag 3 april 2011 @ 19:14 |
Hoe zou je anders brood eten? | |
#ANONIEM | zondag 3 april 2011 @ 19:16 |
1 snee brood met beleg, en deze met mes en vork eten ![]() of 1 snee half beleggen, en dubbelslaan ![]() | |
Piepje | zondag 3 april 2011 @ 19:20 |
Hmm doe ik eigenlijk nooit, alleen met aardbeien (dat is het enige qua brood dat ik met mes en vork eet)... | |
Riann | maandag 4 april 2011 @ 12:23 |
Ik eet brood altijd enkel omdat ik maar 1 snee brood eet en zeker met gesmolten kaas of zo eet ik met mes en vork | |
emss | maandag 4 april 2011 @ 14:18 |
pizza met tomaat, banaan, spek, mozarella en avocado ![]() Ik doe ook altijd suiker of honing op m'n pindakaas (op brood). | |
#ANONIEM | maandag 4 april 2011 @ 19:31 |
Ik ben rechts en als ik moet snijden heb ik mijn mes rechts en vork links en voor het opeten draai ik ze om. Ik snij dus altijd maar alles wat ik moet snijden in 1 keer, leg mijn mes weg en eet met mijn vork in rechterhand alles op ![]() Enne pindakaas met hagelslag WOOT ![]() Pindakaas met suiker ![]() Pindakaas met jam ![]() Pindakaas met pasta ![]() | |
loecje | maandag 4 april 2011 @ 19:41 |
dat doe ik ook ![]() | |
bloodymary | maandag 4 april 2011 @ 23:32 |
Een tijd geleden had je een soort sandwichspread met jam er door. Dat vond ik erg lekker, maar bestaat niet meer (waarschijnlijk omdat ik de enige was in Nederland die het lekker vond). Nu maak ik een geroosterde boterham, doe daar aardbeienjam op, en dan sandwichspread er over. Heerlijk! | |
bloodymary | maandag 4 april 2011 @ 23:36 |
Jij houdt gewoon net als ik heel erg van de combinatie hartig/zoet. Laatst had ik weer iets nieuws ontdekt: Chorizo op doorgesneden muffins (met chocoladebrokjes). Heerlijk! | |
qwerty_x | maandag 4 april 2011 @ 23:41 |
met het gevaar het helemaal mis te hebben: volgens mij is dessert pizza vrij onbekend in Nederland ? hier serveert elke zichzelf respecterende pizzaboer pizza met chocola, ijs, ananas, banaan, zoete melk etc. als dessert. | |
gianni61 | dinsdag 5 april 2011 @ 09:07 |
dat is niet raar, dat is gewoon limburgs. boterham met ...+stroop of ...+mosterd is hier heel normaal Zijn een keer in kroatie op vakantie geweest waar een vriendin het zelfs klaarspeelde om de olijven in de mosterd te soppen. | |
tripack | dinsdag 5 april 2011 @ 09:44 |
boterham met pindakaas + knoflookpoeder + paprikapoeder + kerriepoeder en om het helemaal af te maken beetje sambal en gebakken uitjes ![]() of een eierkoek met leverpastei | |
DeltaCephei | dinsdag 5 april 2011 @ 11:48 |
Dat lijkt me dan weer niet zo lekker ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 5 april 2011 @ 11:51 |
Hangt van het pizzadeeg af denk ik. Van pannenkoeken kun je ook alles maken als het beslag maar niet zoet is. | |
emss | dinsdag 5 april 2011 @ 14:54 |
Ik ken alleen de dessert pizza's van de Pizza Hut (USA). heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk.... | |
Specularium | donderdag 14 april 2011 @ 12:29 |
Brood met zalm, hagelslag en pindakaas. Maar dat was helemaal niet zo lekker. |