"Ooit" is iets anders dan "soms".quote:Op donderdag 24 maart 2011 18:23 schreef Riann het volgende:
[..]
ik zeg dat ik dat ook wel is ooit doe en het is best lekker
Ik zou zeggen probeer het zelf eensquote:Op donderdag 24 maart 2011 21:13 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
"Ooit" is iets anders dan "soms".
Hier nog 1..quote:Op woensdag 23 maart 2011 03:42 schreef YskaFredriksson het volgende:
[..]
Mijn vriend en ik doen het allebei en mijn broertje doet het ook. Soms wissel ik tijdens het eten gewoon ook mn bestek door dan weer mn mes links en als ik dan iets naar binnen wil schuiven pak ik mn vork met links
I know, kan er ook niets aan doen.. Ben sowieso met calvé opgegroeid, weet nie tof ik er vroeger ook boter margarine onder kreeg/deed...quote:Op zaterdag 26 maart 2011 19:45 schreef Lyriella het volgende:
Pindakaas met boter.. bah ^^ doe mij maar gewoon pindakaas. Zo puur mogelijk (bij de natuurwinkel hebben ze pindakaas die alleen maar gemaakt is van pinda's en een beetje zout, is wel wat droger maar zo lekker van smaak. Voor de oudere generatie => smaakt als pindakaas van vroeger, als k moeders moet geloven)
Levende wezens onder invloed van drugs maken de raarste combinaties. Soms is het geniaal, zie veel artiesten uit de '60 en '70, soms is het compleet bagger, zie bovenstaand.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 01:38 schreef CrashO het volgende:
Ooit in een lamme bui op, soort super-sandwich
Sneetje bruinbrood
laag mayo
katenspek![]()
komijnenkaas
Sterke mosterd
Sneetje bruinbrood
Kruidenboter
Pesto
Sneetje bruinbrood
Roomkaas
Pindakaas![]()
Sneetje bruinbrood
Zoiets brouw je alleen onder invloed van veeeeel drank, maar ik moet zeggen, het was nog redelijk goed eetbaar
en de eerste laag eet ik nog redelmatig zo*nuchter
![]()
Jaaah, doe ik ook graag.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 22:52 schreef Axia het volgende:
Ow ja...de binnenkant van een kroket eten met friet/patat
Onder jam? Dat vind ik dan weer raar. Boter smeer je als je 'droog' beleg gebruikt (tegen de droge hap). Jam is al nat, daar hoeft geen boter onder.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 19:52 schreef Lyriella het volgende:
als je dat bij calvé al doet dan bij die zeker. Nja, pindakaas met boter is op zich niks vreemds hoor. Doen heel veel mensen. Ik gruwel er alleen van, maar k doe sowieso nauwelijks ergens boter onder. Alleen onder hagelslag of jam.
Ik wel, want anders trekt het in het brood, en dan wordt het brood zo mushy.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 11:27 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Onder jam? Dat vind ik dan weer raar. Boter smeer je als je 'droog' beleg gebruikt (tegen de droge hap). Jam is al nat, daar hoeft geen boter onder.
Precies! K heb een keer jam meegenomen op brood, zonder boter. Toen ik mijn boterhammetjes op wilde eten had ik zompig brood. Wat is dát smerig zeg.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 17:53 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
Ik wel, want anders trekt het in het brood, en dan wordt het brood zo mushy.
Niet zo vreemd toch? Redelijk standaard bij ons thuis: appelmoes ipv groente (als je die niet wilt/lust).quote:Op dinsdag 29 maart 2011 21:28 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Aardappelen, jus en appelmoes vind ik trouwens echt goddelijk.
ik nooit boter, maakt niet uit wat het beleg isquote:Op dinsdag 29 maart 2011 17:58 schreef Roi het volgende:
Ik gebruik altijd boter op mijn brood, maakt niet uit wat het beleg is!
Hoe hou jij dan de hagelslag op je brood? Of eet je gewoon geen hagelslag?quote:Op dinsdag 29 maart 2011 22:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik nooit boter, maakt niet uit wat het beleg is
Dat ga ik uitproberenquote:Op dinsdag 29 maart 2011 21:24 schreef Lyriella het volgende:
een appel halveren, besmeren met pindakaas en rozijnen er bovenop.. das me daar toch lekker.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |