dan is het toch niet mafquote:
Een verse witte boterham met appelmoes kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Maar bevroren... niet direct eigenlijkquote:Op woensdag 4 maart 2009 15:23 schreef _Ophelia_ het volgende:
Ik at als kind het liefste bevroren witte boterhammen met alleen appelmoes erop. Niet heel vreemd maar zeker niet standaard geloof ik.
Nou, mijn omgeving vind het ''italianenverdriet' en ''barbarisme'' als ik dat doe. Terwijl die hele diepvriespizza zowieso italianenverdriet is. Als ik een echte zelfgemaakte pizza eet doe ik er inderdaad geen ketchup op. Maar een diepvriespizza, dat is junkfood. En dan is het gewoon heerlijkquote:
JUM!! Klinkt heerlijk!!!quote:Op woensdag 4 maart 2009 16:10 schreef Kugari-Ken het volgende:
Chips Cheese and Curry
Friet, vers uit de frituur, met geraspte kaas, en daaroverheen een lekkere dikke kerrie-saus. HEERLIJK!
En ik vind het verdomme schandalig dat ik het nergens hier in Nederland kan krijgen!
Dat kun je toch zelf maken?quote:Op woensdag 4 maart 2009 16:10 schreef Kugari-Ken het volgende:
Chips Cheese and Curry
Friet, vers uit de frituur, met geraspte kaas, en daaroverheen een lekkere dikke kerrie-saus. HEERLIJK!
En ik vind het verdomme schandalig dat ik het nergens hier in Nederland kan krijgen!
Lekker!!!quote:Op zondag 22 februari 2009 15:24 schreef __Saviour__ het volgende:
niet echt supervreemd denk ik, maar ik zie het niet vaak bij anderen: friet met maggi erover.
Volgens mij doet iedereen dat hoor... Tenminste in mijn familie/vriendenkring.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
Same here...boterhammen uit de vriezer, wel zonder enig beleg...quote:Op woensdag 4 maart 2009 15:23 schreef _Ophelia_ het volgende:
Ik at als kind het liefste bevroren witte boterhammen met alleen appelmoes erop. Niet heel vreemd maar zeker niet standaard geloof ik.
Ken je de reclame van vroeger niet? Een pitabroodje met kaas en Jam, even opwarmen in het tosti-apparaat en smullen maar!quote:Op zondag 22 februari 2009 16:13 schreef Pandora73 het volgende:
Boterham met pindakaas en jam. Of kaas en jam (recente ontdekking)
Maar ook niet echt vreemd geloof ik...
Kaas en salami:quote:Op zondag 22 februari 2009 16:18 schreef MissMayhem het volgende:
Boterham met:
- chocopasta en kaas
- kaas en salami
- hagelslag en slagroom
- spaghetti met ketchup![]()
Ik kan gewoon geen spaghetti eten zonder
Ben ik nou zo vreemd?quote:
quote:Op woensdag 4 maart 2009 19:38 schreef Flaccid het volgende:
Ik heb ook een rare gewoonte. Ik drink soms heineken.
ik snij m'n vlees met m'n mes in rechterhand, dan wissel ik het bestek om en prik ik het vlees dus weer met rechts met de vork opquote:Op woensdag 4 maart 2009 19:40 schreef Sharkdoggie het volgende:
Ik heb een vreemde eetgewoonte. Als ik met vork en mes eet wissel ik steeds vork of mes met linker en rechterhand om. Meestal doe ik dat onbewust als ik snij.
Volgens mij ken ik toch echt een zaakje in de buurt van Tilburg ergens dat dat wel verkoopt frietje kip met kerrie.quote:Op woensdag 4 maart 2009 16:10 schreef Kugari-Ken het volgende:
Chips Cheese and Curry
Friet, vers uit de frituur, met geraspte kaas, en daaroverheen een lekkere dikke kerrie-saus. HEERLIJK!
En ik vind het verdomme schandalig dat ik het nergens hier in Nederland kan krijgen!
http://www.cafetariatra.nl/services.htm staat op prijslijst die je kunt downen.quote:
bwah, je kan het allicht vragen? Weet niet of dat veel verschil maakt voor hun om dat te maken.quote:Op donderdag 5 maart 2009 15:06 schreef Kugari-Ken het volgende:
oh wacht, dat is KIP met kerrie
ik wil friet met KAAS en kerrie
Ik vind een post verwijderingsknopje zowiezo geen gek idee.quote:Op donderdag 5 maart 2009 16:34 schreef Pandora73 het volgende:
knip...
Moet toch eens het verschil tussen het quote- en het edit-knopje gaan onthouden...![]()
Gatverdamme.quote:Op maandag 14 maart 2011 21:43 schreef megamandy het volgende:
Bij de macdonalds, Sundae ijs zonder topping bestellen en dan de frietjes erin dippen mmmmmm
Ah! Dat heb ik ook! Maar dan hoeft de saus niet per se warm te zijnquote:Op donderdag 5 maart 2009 16:33 schreef Pandora73 het volgende:
Dan is de friet meer een vervoermiddel voor de saus zeg maar![]()
Maggi in je kroket is ook lekkerquote:Op dinsdag 15 maart 2011 09:16 schreef gianni61 het volgende:
ik vind sommige combinaties hier wel het proberen waard.
wat ook wel eens lekker is: een kroket opsnijden en de inhoud over je friet gooien
Poutinequote:Op dinsdag 15 maart 2011 10:30 schreef DvT1987 het volgende:
Wat ik in Canada heel apart, maar superlekker vind is de poutine, zeker na het uitgaan:
Friet met cheese curds (jonge kaas stukjes) met daarover jus. Dan smelt die kaas er lekker overheen. In de categorie -heel erg vet, maar zo lekker-
En de warme chocolademelk met caramel slagroom en zout van de Starbucks <3
En de kroket weer vullen met patat!quote:Op dinsdag 15 maart 2011 09:16 schreef gianni61 het volgende:
ik vind sommige combinaties hier wel het proberen waard.
wat ook wel eens lekker is: een kroket opsnijden en de inhoud over je friet gooien
Jaaa!quote:Op dinsdag 15 maart 2011 11:26 schreef Klaploper het volgende:
[..]
En de kroket weer vullen met patat!
ja, lekker!quote:Op dinsdag 15 maart 2011 11:26 schreef Klaploper het volgende:
[..]
En de kroket weer vullen met patat!
Bah, met melk. Puur is veel lekkerder.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 00:01 schreef Miss-MacPhisto het volgende:
[..]
Gatverdamme.
Ik hoorde op de radio ooit een vrouw vertellen dat ze het sap wat overblijft in een pot augurken, mengde met melk en dan opdronk. Daar kreeg ik echt spontaan kokhalsneigingen van. Ja, zei ze nog, en dan snel opdrinken anders gaat het schiften.
Dat heb ik als kind ook gedaan met witbrood of bolletjes die ik meekreeg op schoolreisjes en dergelijkequote:Op dinsdag 15 maart 2011 14:11 schreef Mirjam het volgende:
ik vind het heerlijk om, als ik witte puntjes of bolletjes eet, ze eerst helemaal plat te drukken tussen mijn vingers
En dan op te rollen!quote:Op dinsdag 15 maart 2011 14:11 schreef Mirjam het volgende:
ik vind het heerlijk om, als ik witte puntjes of bolletjes eet, ze eerst helemaal plat te drukken tussen mijn vingers
he, nee, dat nietquote:
lekker hequote:Op dinsdag 15 maart 2011 14:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat heb ik als kind ook gedaan met witbrood of bolletjes die ik meekreeg op schoolreisjes en dergelijke
Vooral met hagelslag! Maar met kaas was het ook geweldig. Of boterhamworstquote:
Jij bent van de Guust Flater culinaire traditie?quote:Op dinsdag 15 maart 2011 17:28 schreef Nembrionic het volgende:
Waarom post iedereen niet-rare combi's?
??quote:Op dinsdag 15 maart 2011 17:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij bent van de Guust Flater culinaire traditie?
Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet?quote:
Nee.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet?
-snip-
Niet zo vreemd, doe het regelmatig.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:09 schreef MalaCocinera het volgende:
Als ontbijt een saucijzenbroodje met koffie
Ik ben geen student meer en de mensen op kantoor vinden het ranzig. Ik sla dit spul om 8 uur s'ochtend achteroverquote:Op dinsdag 15 maart 2011 22:01 schreef Flaccid het volgende:
[..]
Niet zo vreemd, doe het regelmatig.
Ontbijt spare-ribs van de vorige avond opwarmen? Doen meer studenten toch wel eens?
Of chinees, ook een prima ontbijtquote:Op dinsdag 15 maart 2011 22:01 schreef Flaccid het volgende:
[..]
Niet zo vreemd, doe het regelmatig.
Ontbijt spare-ribs van de vorige avond opwarmen? Doen meer studenten toch wel eens?
Lig hier dubbel.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet?
Recept 1: Oesters met slagroom
oh dat gaat heel makkelijk, saucijzen- of kaasbroodje 's ochtends. Of beginnen met gebakquote:Op dinsdag 15 maart 2011 18:09 schreef MalaCocinera het volgende:
Als ontbijt een saucijzenbroodje met koffie
Hahahahahahahahahaha, waar heb je dit vandaanquote:Op dinsdag 15 maart 2011 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet?
Recept 1: Oesters met slagroom
Ingrediënten
Voor vier personen heb je 24 oesters nodig. Wat prei en tomaten. Vergeet ook een bus slagroom niet en wat cacaopoeder.
Bereiding
Open de oesters en plaats ze op een ovenschotel. Was de prei en snij hem in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de tomaten Verdeel de groente over de oesters. Spuit slagroom op de oesters. Strooi wat cacaopoeder bovenop de slagroom. Grill de oesters gedurende een viertal minuten in de oven
Tip
Deze schotel is erg lekker met warme chocolademelk
Recept 2: Kabeljauw met aardbeien en slagroom
Ingrediënten
Voor vier personen koop je ongeveer 500 g gedroogde en gezouten kabeljauw. De kruiden die je nodig hebt zijn roze peperbolletjes,. Vergeet ook een bakje met 250 g aardbeien niet. Om het geheel op smaak te brengen gebruik je best:
Bereiding
Tip
Recept 3: Frankfurterworstjes met abrikozen
Ingrediënten
Met een blik Frankfurterworstjes, wat abrikozensap en een vleugje pikante mosterd kun je aan de slag. Vergeet ook het langwerpig broodje niet!
Bereiding
Open het blik worstjes en snij de worstjes doormidden. Doop de worstjes in het abrikozensap. Laat ze grillen in een goed vuurtje. Haal ze geregeld uit het vuur en doop ze weer in het abrikozensap. Doe dit tot de worst een goudbruin kleurtje krijgt. Stop het worstje tussen het broodje en smeer er een stevige portie mosterd op.
Tip
Voeg nog wat superpikante pili-pili toe aan de mosterd. Dit contrasteert wonderwel met de zoete abrikozensmaak.
Recept 4: Luchtballonpannenkoeken
Ingrediënten
Pannenkoeken maak je met 250 g bloem, 75 g suiker, 2 ganse eieren, een halve liter melk . Met wat latexverf en plaaster bekom je een het luchtballoneffect. De pannenkoek zal in de lucht stijgen.
Bereiding
Vermeng alle ingrediënten en voeg er langzaamaan de melk aan toe. Warm een pan met wat olie; als deze goed heet is, giet je een beetje deeg in de pan. Eerst zal het deeg in het midden van de koekenpan opstijgen als een bubbel en een de vorm van een ballon krijgen. De pannenkoek gaat gegarandeerd de lucht in.
Tip
Het gebruik van een kilo gist in deze bereiding heeft hetzelfde opblaaseffect.
Goeie gas combiquote:Op donderdag 17 maart 2011 00:43 schreef trovey het volgende:
Als ik zeg dat ik bij hutspot er nog een blik bruine bonen doorheen stamp (dus de combi uien, winterwortel, bruine bonen en aardappel) dan krijg ik vreemde blikken.Ik weet niet beter((werd al zo gedaan in mijn ouderlijk huis) en vind hutspot zonder die bonen niet te vreten.
Is heerlijk.quote:Op donderdag 17 maart 2011 02:20 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Goeie gas combi!
Mare seriously? lijkt me niet zo heel lekker.
Opzich een lekkere knetterformulequote:Op donderdag 17 maart 2011 02:24 schreef trovey het volgende:
[..]
Is heerlijk.Niet dat mierzoete van de hutspot, die bonen voegen echt wat toe aan de smaak
. Ik wil de stamppot ook niet helemaal als puree hebben, het moet grof gestampt zijn anders is het babyvoedsel en die tijd heb ik achter me gelaten en ik ben ook nog niet zo oud dat die tijd binnenkort weer gaat terugkomen.
Nee, gewoon mijn combinatie aanhouden.quote:Op donderdag 17 maart 2011 02:35 schreef ausweiss het volgende:
[..]
Opzich een lekkere knetterformule:P:P
Maar als je hutspot mierzoet is,
Moet je wat minder peen er door heen doen.
Klapstuk meekoken mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ik ga het wel een keer uitproberen op jou manierquote:Op donderdag 17 maart 2011 02:38 schreef trovey het volgende:
[..]
Nee, gewoon mijn combinatie aanhouden.Ik zal wel tot mijn dood die combinatie blijven eten, mijn smaakpapillen willen niet meer veranderen.
Klinkt heerlijk. Maar wellicht is dat de kater die spreekt.quote:Op donderdag 17 maart 2011 00:43 schreef trovey het volgende:
Als ik zeg dat ik bij hutspot er nog een blik bruine bonen doorheen stamp (dus de combi uien, winterwortel, bruine bonen en aardappel) dan krijg ik vreemde blikken.Ik weet niet beter((werd al zo gedaan in mijn ouderlijk huis) en vind hutspot zonder die bonen niet te vreten.
Da's niet vreemd, een haring met slagroom wel.quote:
Kan mij wel voorstellen dat dat lekker is. Het is in ieder geval wel apart. Is het te vergelijken met kip in chocoladesaus?quote:Op donderdag 17 maart 2011 22:10 schreef Hukkie het volgende:
Kip in dropsaus iemand?
Heb het een keer gegeten op aanraden van mijn (toenmalige) vriendin. Smaakte boven verwachting lekker eigenlijk.
doe ik ook wel ooitquote:Op dinsdag 22 maart 2011 22:15 schreef Lyriella het volgende:
Mijn vriend gooit jus over z'n vis. Rundvleesjus =P
Mijn vriend en ik doen het allebei en mijn broertje doet het ook. Soms wissel ik tijdens het eten gewoon ook mn bestek door dan weer mn mes links en als ik dan iets naar binnen wil schuiven pak ik mn vork met linksquote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
Laat je tegen die tijd ook even weten wanneer je het hebt gedaan en hoe het is bevallen?quote:
ook niet vreemd. Kun je kant en klaar kopen zelfs.quote:Op donderdag 17 maart 2011 22:02 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Da's niet vreemd, een haring met slagroom wel.
ik zeg dat ik dat ook wel is ooit doe en het is best lekkerquote:Op woensdag 23 maart 2011 15:46 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
Laat je tegen die tijd ook even weten wanneer je het hebt gedaan en hoe het is bevallen?
klinkt eigenlijk best lekkerquote:Op donderdag 24 maart 2011 15:01 schreef Kwyjibo het volgende:
Mijn oma at vroeger wel eens yoghurt+ketchup. Heb het zelf nog nooit geprobeerd!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |