 
		 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Klinkt eigenlijk nog best lekker. Net als rauwe champignons met zout.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:21 schreef Hukkie het volgende:
Rauwe ui met zout schijnt ook vreemd te zijn.
 
			 
			
			
			 
  ik weet niet of het vreemd is maar tis wel lekker....
   ik weet niet of het vreemd is maar tis wel lekker....
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Kan zeker lekker zijnquote:Op zondag 22 februari 2009 15:39 schreef Croupouque het volgende:
Mensen reageren altijd vreemd wanneer ze zien dat ik thee met (koffie)melk en suiker drink, maar of dat nou echt zo raar is? In Engeland doen ze niet anders.
 
											 
			 
			
			
			lammetjestheequote:Op zondag 22 februari 2009 15:39 schreef Croupouque het volgende:
Mensen reageren altijd vreemd wanneer ze zien dat ik thee met (koffie)melk en suiker drink, maar of dat nou echt zo raar is? In Engeland doen ze niet anders.
 
			 
			
			
			"Babythee", krijg ik meestal te horen. Maar iedereen die het vervolgens proeft vindt het heerlijk.quote:
 
			 
			
			
			Stroop met (oude!) kaas!quote:Op zondag 22 februari 2009 15:44 schreef Verlengmijnsnoer het volgende:
Stroop met kaas op je boterham of pindakaas met hagelslag
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Doe ik ook en mijn vader is linkshandig en doet het net weer andersom.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 
			 
			
			
			hoe doe je datquote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 
   
											 
			 
			
			
			 Je pakt een stukje kroepoek en drukt het op je rijst.. dat blijft er aan plakken en dat maakt een heerlijke combinatie.
 Je pakt een stukje kroepoek en drukt het op je rijst.. dat blijft er aan plakken en dat maakt een heerlijke combinatie.  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			ow dat doe ik ook altijd en zo ongeveer iedereen die ik kenquote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 
			 
			
			
			In restaurants en als ik ergens blijf eten moet ik ze altijd omdraaienquote:Op zondag 22 februari 2009 16:01 schreef rhubarbje het volgende:
[..]
ow dat doe ik ook altijd en zo ongeveer iedereen die ik ken
dat is toch de enige logische manier
 
											 
			 
			
			
			ja ik ook maar toch ik ken niemand die het niet omdraaitquote:Op zondag 22 februari 2009 16:04 schreef Spittie het volgende:
[..]
In restaurants en als ik ergens blijf eten moet ik ze altijd omdraaien
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 tot mijn leraar op de hotelschool het mij verbood
 tot mijn leraar op de hotelschool het mij verbood
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
 Koekjesdeeg, browniebeslag, cakebeslag, pannenkoekenbeslag: yummie! (zal wel niet echt gezond zijn hè
 Koekjesdeeg, browniebeslag, cakebeslag, pannenkoekenbeslag: yummie! (zal wel niet echt gezond zijn hè  )
 )
											 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 
  
			 
			
			
			Maar wel lekker hoor.quote:Op zondag 22 februari 2009 16:14 schreef Isabeau het volgende:
Niet heel vreemd, maar ik vind appelstroop met geitenkaas zo lekker
En deeg en beslagKoekjesdeeg, browniebeslag, cakebeslag, pannenkoekenbeslag: yummie! (zal wel niet echt gezond zijn hè
)
 
			 
			
			
			nou dat is vreemdquote:Op zondag 22 februari 2009 16:18 schreef MissMayhem het volgende:
- spaghetti met ketchup
Ik kan gewoon geen spaghetti eten zonder
 
											 
			 
			
			
			op die manier eet je wel volgens de etiketten, maar voor het linkshandige is het raarquote:Op zondag 22 februari 2009 17:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]

ik ben links en heb vork links vast en mes rechts maar wist niet dat dat gek was???
 
 
											 
			 
			
			
			Dat doe ik ook.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 En ik eet veel dingen koud, want dat is veel lekkerder (koude pastasaus
 En ik eet veel dingen koud, want dat is veel lekkerder (koude pastasaus  )
 )
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 22 februari 2009 17:23 schreef The_Hives het volgende:
[..]
op die manier eet je wel volgens de etiketten, maar voor het linkshandige is het raar
* Hives doet het zelf ook terwijl hij linkshandig is
 
  
			 
			
			
			 (op je brood)
 (op je brood)
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 22 februari 2009 19:16 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]

Snel even op het etiket van mijn mes en vork kijken!

 
											 
			 
			
			
			Ja, als jij dat iedere keer blijft bestellen kijken ze er op een gegeven moment niet meer vreemd van op.quote:Op zondag 22 februari 2009 19:32 schreef The_Hives het volgende:
[..]
---------
Een tijdje geleden was een broodje kaassoufflé pindasaus nog een zeldzaamheid. Als ik het in de snackbar bestelde vroegen ze bijna altijd of dat wel klopte. Tegenwoordig is dat niet meer zo vreemd
 
											 
			 
			
			
			Nu eet iedereen het, dankzij TheHivesquote:Op zondag 22 februari 2009 19:35 schreef JJH het volgende:
[..]
Ja, als jij dat iedere keer blijft bestellen kijken ze er op een gegeven moment niet meer vreemd van op.
 
											 
			 
			
			
			Het is: volgens de etiquette. Etiketten zijn plakkers op een product.quote:
 
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 22 februari 2009 19:40 schreef Grulez het volgende:
[..]
Nu eet iedereen het, dankzij TheHives
 . Ik had het ook maar van een vriend afgekeken
 . Ik had het ook maar van een vriend afgekeken 
quote:Op zondag 22 februari 2009 19:43 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Het is: volgens de etiquette. Etiketten zijn plakkers op een product.
 . Alsof ik dat niet snapte
 . Alsof ik dat niet snapte  
											 
			 
			
			
			Right.quote:
 
   
  Verder geen gekke dingen geloof ik...
 Verder geen gekke dingen geloof ik...
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Jup same here.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:46 schreef Spittie het volgende:
Ik heb tijdens het eten mijn mes links vast en mijn vork rechts (terwijl ik rechtshandig ben). Volgens mij ben ik zo'n beetje de enige...
 
   
  
			 
			
			
			gadverrrr rauwe spekjesquote:Op maandag 23 februari 2009 09:22 schreef Bleie het volgende:
Het schijnt raar te zijn dat ik geen zout op mijn ei eet.
Maar ja, mijn vriend eet dan weer altijd rauwe spekjes. Yagh!
 
											 
			 
			
			
			Dus je snijdt je vlees met linksquote:Op zondag 22 februari 2009 16:01 schreef rhubarbje het volgende:
[..]
ow dat doe ik ook altijd en zo ongeveer iedereen die ik ken
dat is toch de enige logische manier
 Ik ken eigenlijk niemand die dat doet...
 Ik ken eigenlijk niemand die dat doet...
											 
			 
			
			
			Ontbijten met nasiquote:Op maandag 23 februari 2009 10:58 schreef vahmpcat het volgende:
[..]
Jup same here.
Al kan ik het wel "normaal" maar dat vind ik niet fijn, waarom precies, geen flauw idee.
Mijn broertje had vrij gekke eetgewoonten bij buien... die at gerust een bord chilli con carne in de vroege ochtend

Soep enzo kan ik me nog wel voorstellen in de ochtend maar zoiets?
 
  
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Ik eet mijn eieren ook zoutloos.quote:Op maandag 23 februari 2009 09:22 schreef Bleie het volgende:
Het schijnt raar te zijn dat ik geen zout op mijn ei eet.
Maar ja, mijn vriend eet dan weer altijd rauwe spekjes. Yagh!

 
											 
			 
			
			
			Broodje pindakaas met komkommer - checkquote:Op maandag 23 februari 2009 11:42 schreef Red_Cat het volgende:
Wij eten hier thuis niks anders dan rare dingen:
Broodje pindakaas met komkommer
Broodje pindakaas met hagelslag
Broodje hagelslag met kaas
Broodje pindakaas met kaas, komkommer, sambal, mayo
Broodje gebakken ei met kaas, pindakaas, komkommer, sambal, mayo
Gepoft eitje in het tosti-apparaat
Patat met zowel mayo ketchup als currie door elkaar gemengd
 
 
											 
			 
			
			
			Zo vreemd is dat frietje niet vind ik. Ik eet wel eens een frietje moeilijk; frietjes met mayonaise, curry, satésaus en uitjes. Mjam.quote:Op maandag 23 februari 2009 11:42 schreef Red_Cat het volgende:
Wij eten hier thuis niks anders dan rare dingen:
Broodje pindakaas met komkommer
Broodje pindakaas met hagelslag
Broodje hagelslag met kaas
Broodje pindakaas met kaas, komkommer, sambal, mayo
Broodje gebakken ei met kaas, pindakaas, komkommer, sambal, mayo
Gepoft eitje in het tosti-apparaat
Patat met zowel mayo ketchup als currie door elkaar gemengd
 
											 
			 
			
			
			Een tijdje heette dat bij de snackbar waar wij altijd gingen, patatje Ziekenhuisquote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:36 schreef Tammeh het volgende:
[..]
Zo vreemd is dat frietje niet vind ik. Ik eet wel eens een frietje moeilijk; frietjes met mayonaise, curry, satésaus en uitjes. Mjam.
 
   
											 
			 
			
			
			Ik heb net een pot 'babythee' op. Heerlijk.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:41 schreef Croupouque het volgende:
"Babythee", krijg ik meestal te horen. Maar iedereen die het vervolgens proeft vindt het heerlijk.
 
 Dat heb ik ook een tijdje elke ochtend gegeten. Vult goed.quote:
 
			 
			
			
			Hoe doe je dat dan?quote:Op maandag 23 februari 2009 11:42 schreef Red_Cat het volgende:
Wij eten hier thuis niks anders dan rare dingen:
Gepoft eitje in het tosti-apparaat
 .
 .
											 
			 
			
			
			Heel simpel, gewoon je eitje bakken in het tostiapparaat. tosti apparaat dicht en dan komt er een soort van dik gepoft eitje uitquote:Op dinsdag 24 februari 2009 17:31 schreef Icehound het volgende:
[..]
Hoe doe je dat dan?
Een wit puntje. Die dan uithollen en daarin friet-sticks doen. Hmmmmm..
 
											 
			 
			
			
			 Kaas en hagelslag binnenkort eens proberen
 Kaas en hagelslag binnenkort eens proberen
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ik dronk het altijd met van die goedkope koffiemelkpoeder. Op mijn oude bijbaantje was de thee niet te zuipen, dus werden we maar creatief.quote:Op zondag 22 februari 2009 15:39 schreef Croupouque het volgende:
Mensen reageren altijd vreemd wanneer ze zien dat ik thee met (koffie)melk en suiker drink, maar of dat nou echt zo raar is? In Engeland doen ze niet anders.
 
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Doet m'nquote:Op zondag 22 februari 2009 15:24 schreef __Saviour__ het volgende:
niet echt supervreemd denk ik, maar ik zie het niet vaak bij anderen: friet met maggi erover.
 standaard
 standaard  Net als macaroni met ketchup (en dan ook echt alleen macaroni. Geen groenten/vlees erdoor heen)
 Net als macaroni met ketchup (en dan ook echt alleen macaroni. Geen groenten/vlees erdoor heen)quote:Op maandag 23 februari 2009 09:22 schreef Bleie het volgende:
Maar ja, mijn vriend eet dan weer altijd rauwe spekjes. Yagh!


 
											 
			 
			
			
			doe ik ook altijdquote:Op dinsdag 24 februari 2009 22:52 schreef Axia het volgende:
Ow ja...de binnenkant van een kroket eten met friet/patat
 . als ik mijn friet thuis opeet
 . als ik mijn friet thuis opeet  , in de snackbar eet ik het normaal
, in de snackbar eet ik het normaal 
											 
			 
			
			
			 
											|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |