Hoe bedoel je? Je kunt ze toch gewoon zien????quote:KitchenQueen: je fotootjes doen het helaas niet!
Geweldigquote:Op zondag 8 februari 2009 16:09 schreef Vlitsie het volgende:
Fotootjes staan eindelijk online dus ik kan ze showen. En ik ben zoooo trots op de Snoopy taart, vond het ook jammer dat het huisje met Snooy & Woodstock weg ging. Best wel sneu hehe.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Oh ok, anders was het ook wel érg duurquote:
nee hoor, ik zie ze ook nietquote:Op zondag 8 februari 2009 16:17 schreef Poezebeest het volgende:
@ Kitchenqueen: ik zie maar 1 fotootje, de rest geeft een foutmelding. Maar misschien ligt het wel aan mijn pc, aangezien ik de enige ben met dit probleem.
Ik zie alleen de derde foto, met banketbakkersroom.quote:Op zondag 8 februari 2009 16:34 schreef KitchenQueen het volgende:
Wat zien jullie op die ene foto dan?
En zie je verder de tekst wel?
Puzzels?quote:Op zondag 8 februari 2009 16:45 schreef Nouwk het volgende:
Ja, die zie ik ook idd Muck!
Wat een super lieve Snoopy trouwens, en mooie Nijntje puzzels!Ik krijg helemaal zin om een snoopy te maken nu, misschien voor een taartveiling voor stichting de opkikker... Als dat natuurlijk mag van jou Vlits!
puzzels zijn taarten waarvoor een plaatje in elkaar gepuzzeld moet wordenquote:
Dat scheve is juist leukquote:Op zondag 8 februari 2009 17:02 schreef Vlitsie het volgende:
@ Nouwk: Tuurlijk mag je Snoopy maken.
@ STS: Ik heb gewoon heel scheef gesneden en had geen zin om een nieuw huisje te maken die wat rechter was haha.
@ KQ: Ik heb voor het hek en de planken van het huisje een roller gebruikt met houtnerf. Voor de feestslinger heb ik gewoon driehoekjes uitgesneden en het lintje met de sugargun gedaan. Ideaal ding.
quote:Op zondag 8 februari 2009 17:02 schreef Vlitsie het volgende:
@ Nouwk: Tuurlijk mag je Snoopy maken.
@ STS: Ik heb gewoon heel scheef gesneden en had geen zin om een nieuw huisje te maken die wat rechter was haha.
@ KQ: Ik heb voor het hek en de planken van het huisje een roller gebruikt met houtnerf. Voor de feestslinger heb ik gewoon driehoekjes uitgesneden en het lintje met de sugargun gedaan. Ideaal ding.
quote:Op zondag 8 februari 2009 16:09 schreef Vlitsie het volgende:
Fotootjes staan eindelijk online dus ik kan ze showen. En ik ben zoooo trots op de Snoopy taart, vond het ook jammer dat het huisje met Snooy & Woodstock weg ging. Best wel sneu hehe.
[ afbeelding ]
Hahaha dus dat wordt een Snoopy taart maken, Snoopyquote:Op maandag 9 februari 2009 13:10 schreef snoopy het volgende:
[..]
![]()
ik word ook 40 dit jaar
![]()
Maar wat een geweldige snoopytaart!
Is zo'n combi van banketbakkersroom en jam nou lekkerquote:Op zondag 8 februari 2009 16:58 schreef KitchenQueen het volgende:
Oké, tweede poging:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is echt veel lekkerder en niet te vergelijken met slagroomtaarten. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik houd helemaal niet van slagroomtaarten, maar vindt deze taarten wel erg lekker.quote:Op woensdag 11 februari 2009 13:07 schreef heaven7 het volgende:
Het ziet er prachtig uit maar worden het niet allemaal een soort zachte slagroomtaarten?
Ik heb eerst alleen marsepein, botercréme, taartmix en sugarflair kleurstof gekocht. Als je het niet met marsepein wilt maken, kun je ook fondant gebruiken. Verder gebruik ik als gereedschap veel huis/tuin/keuken spulletjes zoals een deegroller, mes, vork, mixer enz.quote:Wat hebben jullie als eerste dingen besteld dan?
Ik heb de sunflower/daisy/gerbera plunger cutter 45 mm en de daisy marguerite plunger cutter 20 mm.quote:Op woensdag 11 februari 2009 13:18 schreef DevilsAndDust het volgende:
Tappits wil ik ook nog! Welke bloemetjes heb je besteld?
Ik heb nog niet met fondant gewerkt omdat ik marsepein erg lekker vind en tot nu toe erg fijn met marsepein werk. Geloof dat fondant moeilijker te bewerken is en makkelijker scheurt, maar wel fijner is om mee te boetseren. En witte fondant is ook echt wit, marsepein is moeilijker wit te krijgen. Maar meer kan ik je er helaas ook niet over vertellen. Volgens mij het is gewoon een kwestie van smaak en wat je gewend bent.quote:Op woensdag 11 februari 2009 14:07 schreef heaven7 het volgende:
Oké bedankt! Wat is makkelijker? Fondant of marsepein? Wat is fondant eigenlijk
Wissel je dan steeds tussen verschillende handschoentjes?quote:Marsepein kan vrij snel bederven als het bijvoorbeeld in aanraking is geweest met de vulling of andere voedingsmiddelen (al dan niet via je handen - altijd heel grondig handen wassen of handschoentjes gebruiken).
Als ik marsepein kleur of boetseer, ben ik niet bezig met de vulling, toch? Het gaat eigenlijk alleen om het bekleden (en dat doe ik zonder handschoenen). Wat je daarvan overhoudt moet je gewoon of meteen gebruiken of opeten, maar wat in aanraking gekomen kan zijn met de vulling moet je niet bewaren.quote:Op woensdag 11 februari 2009 20:29 schreef KitchenQueen het volgende:
[..]
Wissel je dan steeds tussen verschillende handschoentjes?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |