abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_64273884
Ok, ik ben er in grote lijnen uit. Ik kook eigenlijk altijd Italiaans, maar heb er nu een paar niet Italiaanse dingetjes tussengefreubeld om het voor ons zelf wat minder 'alledaags' te maken.

- Erwten/muntsoepje met grissini omwikkeld met parmaham

- bitterbal van nagelkaas (we wonen in Friesland en wilden er voor de niet Friese gasten iets Fries tussen doen)

- carne cruda en tonijntartaar. Twee rauwe bereidingen, de één van ossenhaas en de ander van tonijn. Beide met een eigen zelfgemaakte mayonaise. Truffelmayonaise bij de ossenhaas en basilicummayonaise bij de tonijn.

- Rivierkreeftravioli met saffraansaus

- Brasato al barolo

-koffie creme brulee

Lekkere wijnen erbij en uiteraard ook limoncello om 't af te sluiten.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 23 december 2008 @ 08:54:16 #102
22592 crew  Ole
pi_64273914
Oeh limonchello
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_64275914
quote:
Op maandag 22 december 2008 23:18 schreef honda1990 het volgende:

[..]

Kan ik me alleen maar bij aansluiten, een goeie rijpe kaas heeft een typische smaak die niet zomaar je mond uitgaat. Het is zonde en vaak niet zo lekker om daarna pudding te eten
Onze familie heeft nogal de neiging om zich vol te proppen bij het hoofdgerecht. Toetje daarna gaat er dan nog net bij, van de kaasplank ben ik niet helemaal zeker of we er wel aan toekomen. Zou jammer zijn als de pudding als laatste kwam en iedereen zich dan al had volgeschranst met kaas. Vandaar dus.
  dinsdag 23 december 2008 @ 10:49:53 #104
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_64276243
Amuse
• Champignonhoedje met rosbief
• Komkommerringen met beenham
• Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

Voorgerecht
Gerookte zalm-salade

Soep
Gegratineerde uiensoep

Spoom
Limoen- of citroenijs met champagne

Hoofdgerecht
• Houthakker –steaks
• Spinazie met walnoten, pijnboompitten en rozijnen.
• Geroosterde sugar snaps met citroendressing
• Superkrokante aardappelen met zeezout
• Pommes Duchesse
• Salade

Kaasplankje
Met dessertwijn of port

Dessert
Brownies met vanilleijs en zelfgeklopte slagroom

Koffie of thee

Het is wel wat veel ben ik bang, maar ik ben van plan niet alles in grote hoeveelheden te gaan maken. Verder is het kaasplankje vooral voor mijn vader, de rest is niet zo'n kaasliefhebber (en hij is niet zo'n zoetekauw, dus hij slaat het dessert waarschijnlijk over). Maar wat hoort eigenlijk allemaal bij zo'n kaasplankje? Iemand suggesties?

De recepten heb ik overigens allemaal voornamelijk van de ah-site verzameld.
pi_64276570
Meestal kiezen mensen 3 tot 5 soorten kaas. Het liefst zo verschillend mogelijk, alhoewel een landenthema wel weer leuk is.
Je kan varieren in soort melk (koe, schaap, geit) en varieren in soort kaas (harde kaas, roodschimmel, blauwschimmel, witte korst, etc). Bij een kaasplankje zitten altijd dingen die de smaak van het vorige kaasje neutraliseren. Vaak iets van appelstroop of jam, noten, brood, vijgenkoek etc.
Er wordt door iedereen geroepen dat bij een kaasplankje rode wijn of port moet. Grappig genoeg hoor ik van de wijnkenners in mijn omgeving dat juist de witte wijnen vaak beter gaan bij kazen. Dat heeft weer te maken met de tannine in rode wijn die kan wringen met kaas.
De kaasjes eet je trouwens altijd van licht naar sterk. En zo hoor je ze eigenlijk ook op volgorde te leggen.

Wat ik altijd doe: ik loop bij de kaasboer binnen en zeg dat ik een kaasplankje voor x personen wil maken, na menu y. Hij heeft altijd goede tips en ik mag altijd proeven. Als je het qua drank goed wil doen, kan je naar de wijnboer/slijter en vragen wat hij bij je kaasjes te drinken heeft.


[Edit] Hier een kaastopic van 2006-2007: Het kaasplankje

[ Bericht 5% gewijzigd door piepster op 23-12-2008 11:21:10 ]
pi_64278320
Ik heb voorlopig de volgende wijnen gekozen. Schieten mag! Ik twijfel zelf heel erg over de Nero d'Avola bij de kaas. Ik ga zo kaas halen, en dan misschien toch maar even naar de wijnboer voor advies.

Antipasti
Brood met olijfolie en aceto balsamico
Cava Gran Espanoso brut, Spanje - wit

Soep
Wortelsoep (alla bluezz)
Saint Mont Boiseraie, Frankrijk 2007 - wit

Amuse
Kalkoen met cranberrycompote

Voorgerecht
Ravioli gevuld met spinazie en kaas
Castillo de Ainzon, rosado, Spanje, 2007 - rosé

Spoom
Spuma lamponi

Hoofdgerecht
Varkensfilet met rozemarijn en knoflook
Haricoverts met spek
Insalata Caprese
Aardappelring met bloemkool
Porca de Murca tinto, Portugal, 2006 - rood

Nagerecht
Pudding van mama
Fleur d'Or Monbazillac, Frankrijk, 2005 - dessertwijn wit

Kaas
Kaasplankje met 3 soorten kaas, nootjes en vijgen-walnootjam
Montalto Nero d'Avola, Sicilië, 2007 - rood
pi_64284014
We dachten aan spaans thema... dus iemand idee wat men in spanje traditioneel op tafel zet? Heb iets gelezen over turrón, soort noga... en neules...

Maar verder geen idee
pi_64284174
quote:
Op dinsdag 23 december 2008 14:28 schreef Espabilado het volgende:
We dachten aan spaans thema... dus iemand idee wat men in spanje traditioneel op tafel zet? Heb iets gelezen over turrón, soort noga... en neules...

Maar verder geen idee
tapas
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_64285091
quote:
Op dinsdag 23 december 2008 14:28 schreef Espabilado het volgende:
We dachten aan spaans thema... dus iemand idee wat men in spanje traditioneel op tafel zet? Heb iets gelezen over turrón, soort noga... en neules...

Maar verder geen idee
Spanje heeft niet echt een typisch kerstdiner, behalve dat het erg veel moet zijn. Meestal is een vissoep onderdeel van de maaltijd, voorafgegaan door charcuterie (jamon iberico etc), als hoofdgerecht iets geroosterd (Lam, speenvarken).

Typisch kerst voor Spanjaarden is wel het snoep, verschillende soorten nougat (turron, jijona, alicante), marsepein (mazapan) en koekjes (Polvorones, Mantecados). Die zou je hier wellicht kunnen bestellen: http://www.spanjewinkel.nl/index.php?page=shop.browse&category_id=99&option=com_virtuemart&Itemid=68
And we are vagabonds
We travel without seatbelts on
We live this close to death
pi_64285176
Thanks, bestellen is het wat te laat voor, we zullen het met de supermarkt moeten doen
pi_64286196
Als je op engelstalige sites zoekt met google, krijg je bijv. dit (het is door google in het Nederlands vertaald, dus kromme zinnen moet maar even voor lief nemen.)
Ik zou idd ook voor tapas gaan. Het viel me wel op dat de supermarkten al behoorlijk uitverkocht beginnen te raken. Mocht iemand nog een fatsoenlijke bos bascilicum hebben...


Mijn kaasplank is ook compleet:

Artavaggio
Italiaans, koe

Manchego
harde Spaanse schapenkaas

Testun al Barolo
Italiaans, koe, ingepakt met most van de barolodruif

Milde Gorgonzola
Italiaans, koe, blauwschimmel

Piave
Italiaans, koe, harde brokkelkaas.


De Italiaanse slijter adviseerde me Primitivo di Manduria en dan de zoete versie. Die heeft heel veel honing en zoet. Hij gaat bijna richting port vond ik (jaja, ik stond weer voor de lunch wijn te proeven. ).
pi_64286638
Dankje, goede link (maar ff in engels gelezen), denk dat we wel wat in elkaar kunnen bouwen 1e kerstdag
pi_64315427
Lekker zeg piepster, dat kaasplankje!

Heb nu al zo'n zin in vanavond. Vriend gaat zo nog even verse tonijn en zalm halen en dan zijn we er helemaal klaar voor.
Sweet and innocent...
pi_64318347
Bladerdeeg, blijft dat een dag vers na bakken? Het zit zo, ik wil voor morgen Indisch gehakt maken, maar ik wil er een dakje van bladerdeeg overheen. Nu zat ik te denken, ik maak vanavond het gehakt (de bedoeling is het koud te eten bij een brunch buffet) en dan apart het bladerdeeg dak eroverheen en dan leg ik dat er morgen op. Kan dat?

En dezelfde vraag voor gamba's in bladerdeeg.. kan ik die vanavond al maken en hoe bewaar ik het dan het best? Of is het morgen dan 100% zeker een kleffe hap?
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_64318488
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:09 schreef Jarno het volgende:
Bladerdeeg, blijft dat een dag vers na bakken? Het zit zo, ik wil voor morgen Indisch gehakt maken, maar ik wil er een dakje van bladerdeeg overheen. Nu zat ik te denken, ik maak vanavond het gehakt (de bedoeling is het koud te eten bij een brunch buffet) en dan apart het bladerdeeg dak eroverheen en dan leg ik dat er morgen op. Kan dat?

En dezelfde vraag voor gamba's in bladerdeeg.. kan ik die vanavond al maken en hoe bewaar ik het dan het best? Of is het morgen dan 100% zeker een kleffe hap?
Gamba's in bladerdeeg kan je maken en bewaren in zilverpapier maar ik zou ze nog niet frituren als je dat bedoeld.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_64318586
Frituren? Ik wou de gamba's eigenlijk laten garen in de oven, die dingen hoeven toch maar heel ff?
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_64318648
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:17 schreef Jarno het volgende:
Frituren? Ik wou de gamba's eigenlijk laten garen in de oven, die dingen hoeven toch maar heel ff?

Ik frituur ze vaak een minuutje of grill ze op de grillplaat nadat ze uit de knoflookmarinade komen.

Waarom zou je er dan bladerdeeg omheen doen ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_64318668
Je kan ook van die bladerdeegbakjes kopen voor ragout en die zijn ook knapperig dus het kan denk ik wel. Mijn boerenverstand zegt dat je ze goed moet laten drogen en afkoelen in de open lucht en dan zou het wel goed moeten komen maar ik geef geen garanties.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_64318976
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:19 schreef Joene het volgende:

[..]


Ik frituur ze vaak een minuutje of grill ze op de grillplaat nadat ze uit de knoflookmarinade komen.

Waarom zou je er dan bladerdeeg omheen doen ?
Ik wl er hapjes van maken, van die pakketjes. Dus 2 van die gemarineerde jongens op een stukje bladerdeeg, pakketje van maken en even in de oven. Vers gegrild zijn ze idd ook lekker maar ik heb morgen echt helemaal nergens tijd voor... dus het moet iets zijn wat ik vanavond grotendeels kan maken.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_64319163
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:31 schreef Jarno het volgende:

[..]

Ik wl er hapjes van maken, van die pakketjes. Dus 2 van die gemarineerde jongens op een stukje bladerdeeg, pakketje van maken en even in de oven. Vers gegrild zijn ze idd ook lekker maar ik heb morgen echt helemaal nergens tijd voor... dus het moet iets zijn wat ik vanavond grotendeels kan maken.
Hmmm ik ben bang dat de gamba langer in de oven moet dan de bladerdeeg eerlijkgezegd.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_64319225
Het zijn niet van die hele grote? En eventueel kan ik ze vanavond ook nog eerst ff grillen ofzo.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_64319268
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:39 schreef Jarno het volgende:
Het zijn niet van die hele grote? En eventueel kan ik ze vanavond ook nog eerst ff grillen ofzo.
Ik zou het eerst ff testen met 1 zegmaar
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_64319349
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:39 schreef Jarno het volgende:
Het zijn niet van die hele grote? En eventueel kan ik ze vanavond ook nog eerst ff grillen ofzo.
Ik zou het eig sowieso niet van tevoren doen:P.. bij gamba's dat niet echt een succes denk ik..
pi_64319386
Ja nou.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
pi_64319509
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:19 schreef MinderMutsig het volgende:
Mijn boerenverstand zegt dat je ze goed moet laten drogen en afkoelen in de open lucht en dan zou het wel goed moeten komen maar ik geef geen garanties.
Dat, en daarna in een luchtdicht bakje bewaren. Misschien kan je anders vlak voor het opdienen nog even in de oven zetten, dan warmen ze op en wordt het deeg zeker weten weer knapperig.
pi_64320179
quote:
Op woensdag 24 december 2008 11:44 schreef Jarno het volgende:
Ja nou.
en dan heb je ook nog een zere hand.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  woensdag 24 december 2008 @ 16:50:34 #127
63722 z80
I fink you freaky
pi_64329949
aangezien ik 1e kerstdag alleen ben ga ik wat proberen met
lam in de Römertopf.
nog geen idee wat er bij maar dat zie ik morgen wel.
2e kerstdag is bij mijn ouders en wordt er dus voor mij gekookt.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_64331095
Zo alles staat klaar voor het diner.

Amuse van bietensoep alleen nog even blenderen met wodka en chilipoeder, voorgerecht lasagna van courgette alleen nog in elkaar knutselen, varkenshaas en croute en portobello's met geitenkaas alleen nog even in oven, aardappelpuree klaar, boontjes nog even koken en omwikkelen met spek en klaar.

Chocoladeterrine gister al gemaakt, dus een lekker rustige aanloop.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 24 december 2008 @ 17:57:34 #129
3498 Barb
Graduated Fool
pi_64331932
Wat: kalkoensoep, eten van de Teppanyakiplaat, Tiramisu

Ik maak de soep, mijn ma doet de rest, mijn zus doet niks.

Recept:

Kalkoensoep

300 g kalkoenfilet
2 eetlepels boter
30 g bakbacon
1 kleine ui
1 worteltje
1 kleine prei
enkele takjes selderij
1 liter kippenbouillon
zout en peper
1/2 dl droge sherry
Lente ui

Snijd het vlees in kleine stukjes.
Bak de kalkoenfilets in de boter snel aan alle kanten bruin.
Snijd de bacon in reepjes, schil en snipper de ui en wortel.
Maak de prei schoon en snijd deze in stukken.
Was de selderij, dep deze droog en snij het in stukjes.
Bak de bacon en de groenten even mee, maar laat ze niet bruin worden.
Giet de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
Laat op een heel zacht vuurtje 20 minuten meer trekken dan koken.
Proef hoeveel zout en peper nodig is.
Giet de sherry in de soep.
Voeg in kleine ringetjes gesneden lente ui toe.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
pi_64336357
Ik maak zo nog even de crème brûlée en de knoflooksoep en verder is alles klaar voor morgen.
Morgen alleen nog de aardappelpuree (dat vind ik opgewarmd niet lekker), de portabello grillen en de risotto om de portabello mee te vullen maken en de rest kan ik opwarmen.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_64336407
Je besteld een kok + bediening en je laat lekker voor jezelf + je vrienden koken... Zo zwaar relaxed
  Moderator woensdag 24 december 2008 @ 20:08:12 #132
9859 crew  Karina
Woman
pi_64336742
Eerste Kerstdag:
Amuse, nou ja amuse, gewoon een klein kaashapje bij de borrel 's middags
Vooraf: Coquille Saint-Jacques
Hoofdgerecht: flinke biefstuk met shitake in roomsaus (van die saus weet ik nog niet zeker, misschien laat ik dat wel weg), aardappelgratin, wat groente en als bijgerecht nog wat appelmoes
Toetje: bittere chocoladeijs

Drinken:
Bij het voorgerecht witte wijn of rosé, bij het hoofdgerecht rode wijn, voor mij dan, mijn vriend lust geen wijn, dus ik denk dat hij fris of bier neemt helaas.

Tweede Kerstdag
Gourmetten met de familie.

Zaterdag plof ik uit elkaar.

En wat draaijer zegt zou ik ook wel willen, maar dat lijkt me nogal kostbaar.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 24 december 2008 @ 20:24:43 #133
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_64337637
quote:
Op woensdag 24 december 2008 20:00 schreef draaijer het volgende:
Je besteld een kok + bediening en je laat lekker voor jezelf + je vrienden koken... Zo zwaar relaxed
Is de cafetaria dan wel open
pi_64338244
quote:
Op woensdag 24 december 2008 20:00 schreef draaijer het volgende:
Je besteld een kok + bediening en je laat lekker voor jezelf + je vrienden koken... Zo zwaar relaxed
Daar zou ik persoonlijk dan weer niks aan vinden, het plannen van het menu en het koken is de helft van de lol.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 24 december 2008 @ 20:48:38 #135
63722 z80
I fink you freaky
pi_64338386
ik zie de lol van het koken niet.
maar hou wel van lekker eten.
dan heb je weinig keuze, en moet je toch zelf de keuken in.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  woensdag 24 december 2008 @ 20:48:43 #136
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_64338388
Hoi MM
pi_64338482
quote:
Op woensdag 24 december 2008 20:44 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Daar zou ik persoonlijk dan weer niks aan vinden, het plannen van het menu en het koken is de helft van de lol.
Kan me voorstellen, maar ik kan en wil niet koken
Ik wil met onze gasten voor de haard toasten en lekkere hapjes eten en daarna heerlijk genieten zoals in een restaurant.
pi_64340487
vanavond dus gefondued met zoon en schoondochter, was erg gezellig en lekker.
1ste kerstdag gaan we met z'n tweetjes de rest van de fondu verorberen.
2de kerstdag gaan we het geweldige kerstpakket van de baas van mij man opeten: allerlei soorten gerookte vis, paling, garnalen enz. enz., warm stokbrood en we drinken er cava bij,
niet te veel, want zaterdag moet mijn man vroeg vliegen naar vietnam om te werken.
daarna maar weer een tijdje lijnen om alle overtollige kilootjes weer kwijt te raken.
pi_64340576
Draaijer, daarom maak ik graag indisch eten als er gasten komen. Van te voren koken en op het moment zelf de schotels opwarmen.
Of als voorgerecht iets wat ik koud kan serveren en als hoofdgerecht een stoofschotel, ook uit de oven.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_64354370
quote:
Op woensdag 24 december 2008 20:52 schreef draaijer het volgende:

[..]

Kan me voorstellen, maar ik kan en wil niet koken
Ik wil met onze gasten voor de haard toasten en lekkere hapjes eten en daarna heerlijk genieten zoals in een restaurant.
Dat laatste doe ik ook hoor. Is gewoon een kwestie van een goede planning.
Maar als je niet van koken houdt is dit inderdaad het beste alternatief. Wel lekker thuis en toch lekker eten.
Fijne feestdagen allemaal!
There is no love sincerer than the love of food.
  donderdag 25 december 2008 @ 14:02:12 #141
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_64354764
Ik hoef absoluut niet te koken, maar vind het gewoon erg leuk Ik heb de biefstuk toch maar weg gelaten, mn oma vindt dat niet lekker, moeder hoeft het ook niet, broer is ziek, dan ga ik niet voor mn vader en ik 2 biefstukjes staan bakken Oja de poon was er niet meer, dus heeft mn moeder maar 3 grote forellen meegenomen

Oja de bamba's liggen al te marineren in de knoflook en olijfolie, en de aardappelen voor in de oven zijn al licht voorgekookt
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
pi_64355039
Ik ga vanavond alleen het voorgerecht maken. Het ziet er super-culinair uit maar het is zo simpel dat ik het zelf amper geloof:

Per persoon een flute (hoog champagneglas),
hierin een laagje Griekse yoghurt;
daar bovenop een laagje mangochutney;
hierin een stokje eigengemaakte saté plaatsen;
en klaar!!
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_64358397
Ik heb mijn 1e sushi gemaakt + sashimi dus dat is het voor gerecht (zal wel veel te veel zijn maar goed..)

En daarna gaan we wok-gourmetten. Runderreepjes met teriyaki saus, krokante kip met chilisaus en wasabi. Wokgroente en gemengde paddestoelen, tauge, tijgergarnalen, bakje gehakte knoflook en rode peper, bakje gesneden lenteui.. En dan lekker zelf klooien met mini-wokjes.. Denk alleen dat we er heel lang over moeten gaan doen anders krijgen we het nooit op met zn 2en
  donderdag 25 december 2008 @ 22:24:22 #144
182728 honda1990
Laat gaan joh is toch heerlijk
pi_64362513
We hebben het achter de rug, vanaf 12 uur vanochtend in de keuken gestaan, maar het was het wel waard. Ontzettend lekker gegeten, niks was mislukt alles ging perfect....heerlijk Foto's komen morgen, heb nu geen zin om ze op mn computer te zetten Avond geslaagd
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
pi_64364862
Ik ben morgen aan de beurt...
pi_64370547
quote:
Op donderdag 25 december 2008 22:24 schreef honda1990 het volgende:
niks was mislukt alles ging perfect....
Leuk!

Nog fokkers met ernstig mislukte dingen? Altijd leuk om te lezen
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_64370561
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 04:33 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Leuk!

Nog fokkers met ernstig mislukte dingen? Altijd leuk om te lezen
Was al flink aangeschoten.... Dus ik was het eten ff vergeten.. Ik rennen naar de frituurpan.. Viel nog mee, afgezien van wat zwarte randjes aan de frikandellen.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_64370577
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 04:35 schreef Twerk het volgende:

Was al flink aangeschoten.... Dus ik was het eten ff vergeten.. Ik rennen naar de frituurpan.. Viel nog mee, afgezien van wat zwarte randjes aan de frikandellen.
kan de beste overkomen, Twerk
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_64370589
Nee precies. Verder overheerlijk gegeten,, de frietjes waren wel uitstekend gelukt
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_64370590
lekker gefrituurde oliebollen op zijn kerst en een lekkerre wijn
iemand tips hoe ik beter kan communiceren met meisjes vind het vooral lastig om een praatje te maken met ze dan wordt ik vooral verlegen van
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')