abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:19:51 #201
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_59983453
Ik probeer al een tijdje 1 keer per week boodschappen te doen. Het is zo fijn als je keukenkastjes helemaal vol zijn.
Als er (meer dan) genoeg in huis is eet ik ook veel minder. Denk omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat misschien morgen wel geen eten meer hebt.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:27:34 #202
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_59983672
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:30:12 #203
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_59983741
Dit is een heel interessant topic vol ontzettend goede tips!

(tvp)
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  Admin dinsdag 8 juli 2008 @ 22:33:02 #204
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_59983822
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 19:40 schreef borbit het volgende:
[ afbeelding ]
Met dank aan Stali en She
Top!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:38:13 #205
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59983947
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
MM zuipt alleen bier. Ik drink soms bier en ik heb een fles wodka in de koelkast staan waar ik makkelijk 3 a 4 weken mee doe

Ik drink bijna niet. Enkel als ik uitga. En soms vrijdag middag 1 of 2 borrels.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:38:22 #206
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_59983951
TS woont in leiden?
dan kan hij zeker een keer bij me komen eten
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:39:26 #207
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59983986
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 21:07 schreef Stali het volgende:

[..]

Jij mag ons dan graag helpen het boodschappen doen weer in te perken.
Ik ging voor gisteren (sinds een flink aantal maanden), iedere dag uit het werk boodschappen doen en als ik zo op een afschrift kijk ben ik dan iedere dag tussen de 18,88 en 31,25 euro kwijt geweest. En aan de weekend boodschappen gemiddeld 68 euro. .

Fucking hell... ik zou moddervet moeten zijn !
Je zal het niet geloven maar ik eet dus helemaal niet veel en ben ook absoluut niet dik.
Jezus christus

Ik heb soms wel eens dat ik bijvoorbeeld aardappels ben vergeten en die door de weeks ga halen, en dan idd ook met een tas vol zooi terug kom. Daarom doe ik ook geen boodschappen door de week meer. Als ik wat vergeten ben haalt MM het uit zn werk wel, die neemt nooit extra zooi mee.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Admin dinsdag 8 juli 2008 @ 22:45:51 #208
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_59984156
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:46:55 #209
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_59984185
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Same here, flesje wodka, flesje tequila, flesje dessertwijn, flesje sherry voor het koken..Alleen aan drank zijn we 50 euro kwijt per week.
Boodschappen per dag zit toch rond de 40e per dag.
Maar, mijn eigen slimmigheid heeft me nu behoorlijk uitgedaagd mijn eigen boodschappen wel zorgvuldiger te doen.
Ik heb nu in 2 dagen al 30e bespaart en ik heb er niet anders door gegeten.

Ik dank de TS dus voor het openen van dit topic. Fijn, die spiegel
pi_59984204
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:19 schreef borbit het volgende:
Ik probeer al een tijdje 1 keer per week boodschappen te doen. Het is zo fijn als je keukenkastjes helemaal vol zijn.
Als er (meer dan) genoeg in huis is eet ik ook veel minder. Denk omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat misschien morgen wel geen eten meer hebt.
Dit is wel heel herkenbaar. .
Vanwege een paar rantsoenjaartjes kan ik niet tegen een lege koelkast en lege keukenkastjes dus die stamp ik voortdurend vol. Mijn partner gooit alles overdata dan altijd weer weg en ik moet dat inslaan eens afleren.

En bedenk je maar, niets blijft hetzelfde. Dit gaat ook weer voorbij hoor. .
pi_59985278
Bij de boer om de hoek z'n oogst meejatten.
Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever...
it remembers little things, long after you have forgotten everything.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 23:48:21 #212
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_59985847
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:47 schreef Stali het volgende:
en ik moet dat inslaan eens afleren.
ik ook, vreselijk
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_59986024
SHE gaat op geweldige wijze helemaal los in dat topic!

Wil het daar niet verstoren, maar She de hoeveelheid personen is wel handig voor de lezer.
Ik krijg echt helemaal zin om het te proberen nl. .
pi_59988602
39 euro voor vier dagen veel? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik doorgaans aan boodschappen uitgeef per week.
  woensdag 9 juli 2008 @ 09:26:12 #215
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59989577
don't mind me asking, maar hoe de neuk kom je aan 35 euro voor 1 dag. En dan ook nog 68 euro aan weekend boodschappen
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 09:27:22 #216
163650 Greys
pi_59989600
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 07:19 schreef Isegrim het volgende:
39 euro voor vier dagen veel? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik doorgaans aan boodschappen uitgeef per week.
Jawel joh, vertel maar wèl. Dan val ik weer mee met mijn 39 euro
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59989980
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:26 schreef Qwea het volgende:
don't mind me asking, maar hoe de neuk kom je aan 35 euro voor 1 dag. En dan ook nog 68 euro aan weekend boodschappen
Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59990187
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 10:53:25 #219
163650 Greys
pi_59990911
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 10:58:31 #220
51443 JaZekerZ
..prepare to flash
pi_59990969
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
koken voor het bakken..is dat nodig dan?

dat kan in 1x. En een dapje schillen kost net zoveel moeite als ze uit de verpakking halen. Overigens kun je ze zelfs nog mét schil bakken, volgens sommigen heel lekker

dus
pi_59991165
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:

[..]

!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59991201
Als je een beetje 'schone' en mooie aardappels koopt, kun je ze even wassen en in de schil koken, bakken of poffen, Greys. Is echt lekker!
pi_59991240
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Zeker nieuwe aardappels kan je prima met schil eten. En dat schillen en voorkoken kan je natuurlijk ook de dag van tevoren doen. Of ze gewoon rauw in stukken hakken en 20 minuutjes in de oven met wat zeezout, tijm, rozemarijn en gerookte paprikapoeder. Runderchipolata in stukjes erdoor en een bak sla erbij en je bent klaar.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 11:21:11 #224
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_59991336
Zover ik weet is het niet verstandig om aardappels met schil te eten. Dit omdat de bestrijdingsmiddelen in de schil blijven zitten. of het waar is weet ik niet, maar ik koop in ieder geval altijd biologische aardappels als ik ze met schil eet. (pataten met schil )
pi_59991371
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:21 schreef borbit het volgende:
Zover ik weet is het niet verstandig om aardappels met schil te eten. Dit omdat de bestrijdingsmiddelen in de schil blijven zitten. of het waar is weet ik niet, maar ik koop in ieder geval altijd biologische aardappels als ik ze met schil eet. (pataten met schil )
Geen idee, ik koop altijd biologische groente en mijn aardappeltjes komen uit de moestuin van mijn schoonouders.
There is no love sincerer than the love of food.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 11:28:34 #226
163650 Greys
pi_59991492
Ik doe ook wel eens ongekookte aardappels in stukjes in de oven, met lekker kruiden en een beetje olie, maar in 20 minuten krijg ik die echt niet gaar. Dat duurt zéker 45 minuten en dan heb ik al zo'n honger na het eten Maar ik ga het proberen vanavond, misschien de temperatuur vd oven wat hoger zetten. En met schil, ga ik ook proberen. Thanks
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 11:52:18 #227
148059 Pritt
Atheïst
pi_59992001
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.
Men denkt dat het zo is, maar behalve de bereidingswijze (koken e.d.) is nooit aangetoond dat je door schillen en goed conserveren vitaminen verliest. Typisch een gedachte opgewekt door geitenbreienwollensokken.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_59992008
Ik zet de oven op 220 graden en dan kijk ik na 20 minuten nog een keer. Meestal is het dan gaar, soms moet het nog even vijf minuutjes.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59992146
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:52 schreef Pritt het volgende:

[..]

Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.
Men denkt dat het zo is, maar behalve de bereidingswijze (koken e.d.) is nooit aangetoond dat je door schillen en goed conserveren vitaminen verliest. Typisch een gedachte opgewekt door geitenbreienwollensokken.
Schillen en goed conserveren is heel wat anders dan snijden en in een zakje pleuren hoor.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59992324
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:28 schreef Greys het volgende:
Ik doe ook wel eens ongekookte aardappels in stukjes in de oven, met lekker kruiden en een beetje olie, maar in 20 minuten krijg ik die echt niet gaar. Dat duurt zéker 45 minuten en dan heb ik al zo'n honger na het eten Maar ik ga het proberen vanavond, misschien de temperatuur vd oven wat hoger zetten. En met schil, ga ik ook proberen. Thanks
Ik snij de ongeschilde aardappeltjes in grove stukken, kook ze even voor (dus niet dat ze helemaal gaar zijn) en dan doe ik ze in oven of koekenpan met olijfolie, grof zout, knof en rozemarijn. Als je niet voorkookt dan moet je echt eeuwen wachten en oven hoog zetten is ook geen optie, dan moet je weer de hele tijd controleren of de boel niet zwart wordt.
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:09:35 #231
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992375
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
Nou, ik koop dat nooit. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat mn kerel bv al geen varkenshaas met saus oid lust Zure room met aardappels vind ie ook al niet te vreten

Geen wonder dat ik zo goedkoop boodschappen kan doen

Heb zojuist ff "tussendoor" geshopt. De tandpasta was op. Ik heb ook gelijk maar yoghurt, sinaasappels en caprisonne meegenomen. 7 euro kwijt

Ooh, en noten, kaas, ect staat hier 's avonds ook niet of tafel. Aangezien ik de enige ben die het dan moet eten ik eet 's avonds altijd chips ofzo
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:10:30 #232
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992397
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:

[..]

!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Maar luxe broodjes haal ik ook in het weekend. Door de weeks ontbijt ik nauwelijks. Ja met wat vla ofzo. En tussen de middag is er niks lekkerders dan witbrood met jam ofzo
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:11:14 #233
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992410
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euro

Snij ze in plakken en prop ze in de frituur?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:23:51 #234
163650 Greys
pi_59992673
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:11 schreef Qwea het volgende:

[..]

Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euro

Snij ze in plakken en prop ze in de frituur?
Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?
En als ik alles 'in de frituur prop' dan heb ik over een jaar dichtgeslibte aderen en +20 kilo

Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:26:02 #235
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992712
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?
En als ik alles 'in de frituur prop' dan heb ik over een jaar dichtgeslibte aderen en +20 kilo

Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
Dat snap ik wel, maar dan moet je ook niet piepen dat je zoveel kwijt bent Want die aardappelzakjes kosten hier 1.20 ofzo per zakje. 2.5 aardappels bij de lidl kosten 2.30

Snappie?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:29:04 #236
163650 Greys
pi_59992761
Ik snap het wel, Toos
Alleen het is even wennen en aanpassen (en vooral veel puffen, steunen en aanstellen na het werk )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:32:55 #237
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992858
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:29 schreef Greys het volgende:
Ik snap het wel, Toos
Alleen het is even wennen en aanpassen (en vooral veel puffen, steunen en aanstellen na het werk )
ik snap het ook wel hoor het liefst zou ik ook zo makkelijk willen koken. Alleen ik vind het zo zonde van de centen

Maar kook je altijd heel uitgebreid dan? Want aardappels schillen voor 2 pers a 4 aardappels p.p, bloemkool in de pan en vlees opzetten is hier binnen 20 min gepiept
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:37:52 #238
163650 Greys
pi_59992960
Nou, ik vind elke dag gekookte aardappels niet lekker, dus ik hak ze na het koken vaak liever in stukjes om ze vervolgens te bakken. En voor vanavond heb ik bv van die visfilets uit een zak, maar die ben ik uiteraard weer vergeten te ontdooien Dus dat moet ook nog eerst.
Gister aten we pasta met tonijn, gekookt ei, ui, courgette, prei enzo. Tegen de tijd dat ik al die dingen gesneden heb, eitjes gekookt en gepeld, pasta gekookt... val ik al om van de honger
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59993042
Greys, heb je geen man die eerder klaar is met werken? Of kinderen die alvast iets kunnen voorbewerken?
Ik ben ook altijd moe en heb ook nooit zin om te schillen en te pellen. Heb dan ook al jaren geen aardappels meer gekookt, behalve die ene keer voor stamppot.
pi_59993405
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Ik denk niet dat het compleet zinloze maagvulling is hoor maar ik zal het niet meer doen. .

Maar het is wel wat Greys hierboven ook schrijft, ik zie er vaak tegenop om 'savonds nog zoveel werk van het eten te maken. Gezin met twee fulltime werkende ouders, partner werkt dan in wisseldiensten waardoor het kuiken niet iedere dag naar de opvang hoeft. Maar door dat gesjees iedere dag is natuurlijk wel die decadentie onstaan om het zo snel en makkelijk mogelijk te maken en AH speelt heel handig in op die behoefte natuurlijk.
pi_59993636
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:

[..]


Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
Ik weet het niet precies, maar ik schat zo een klein kwartiertje: als je erin prikt mag het nog best hard zijn, maar je moet er wel net doorheenkomen zeg maar.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 13:08:22 #242
163650 Greys
pi_59993802
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:41 schreef wyccie het volgende:
Greys, heb je geen man die eerder klaar is met werken? Of kinderen die alvast iets kunnen voorbewerken?
Ik ben ook altijd moe en heb ook nooit zin om te schillen en te pellen. Heb dan ook al jaren geen aardappels meer gekookt, behalve die ene keer voor stamppot.
Man komt meestal nog een half uurtje later thuis en kids heb ik niet. Dus dan houdt het op

Oh oh oh... waar ik wel erg trots op ben is dat manlief vanmorgen een Tupperware bakje ( ) mee heeft gekregen naar zijn werk met daarin de koude pasta met tonijn enz. van gisteravond. Whoehoeeee, besparend he? En hij vond het erg lekker als koude lunch met een bruin kadetje, mailde hij net
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59993943
Ik vind het heel begrijpelijk hoor. Als het nou elke dag pizza bestellen is, is het een ander verhaal. Maar als je na een dag werken gewoon wilt eten zijn voorverpakte dingen gewoon zo veel makkelijker.
En uitgebreid gaan zitten koken voor mijzelf is ook niet echt mijn ding.
  woensdag 9 juli 2008 @ 13:14:30 #244
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59993972
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:37 schreef Greys het volgende:
Nou, ik vind elke dag gekookte aardappels niet lekker, dus ik hak ze na het koken vaak liever in stukjes om ze vervolgens te bakken. En voor vanavond heb ik bv van die visfilets uit een zak, maar die ben ik uiteraard weer vergeten te ontdooien Dus dat moet ook nog eerst.
Gister aten we pasta met tonijn, gekookt ei, ui, courgette, prei enzo. Tegen de tijd dat ik al die dingen gesneden heb, eitjes gekookt en gepeld, pasta gekookt... val ik al om van de honger
Oke ja, zoals ik al zei, ik hoef van mijn maaltijden geen luxe dingen te gaan maken. Hij eet het toch niet. De kieskauwer hij heeft het liefst door de weeks gekookte aardappels. Pasta eet hij ook niet. Naja, dan ben ik snel klaar dus

Maar idd, ik maak wel eens iets met prei, ham, ei ect. En dan ben ik ook wel 45 min tot 60 min bezig. Is het geen idee om prei e.d in het weekend te gaan voorsnijden? en dat in bakjes in de koelkast te doen?

Ik zal mijn bonnetje van a.s zaterdag eens op de foto zetten. Kijken hoeveel ik precies kwijt ben
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_59997729
Wij gaan zo'n 1x in de maand naar de lidl daar halen we een zooi vlees en aardappels (gebakken) en dan zijn we zo'n 30 euro kwijt. Dan hebben we zeker voor 3 weken aan vlees en aardappels. Verder halen we daar nog wat frituurvoer en pizza (2 voor 2.50) en dat voor 30 euro....
Verder halen we ons drinken bij de vomart (33 cent per fles cola of sinas, goedkoper dan de lidl)

Meestal eten we zo'n 2x in de week gebakken aardappels met vlees en groente(blik), 1x in de week gekookte aardappelen en vlees en groente(vers) en 1x pizza of pasta, 1x brood met soep en 1x bij moeder(meestal bloemkool of stampot of spinazieovenschotel etc) en 1x frituur of iets anders ( sate met saus uit de vriezer (29 cent) met stokbrood(2 voor 17 cent) of roerbakei met champions en kaas en ham etc)
pi_59997811
Soms dan maak ik een pannetje (stoofpannetje met spercibonen en saus en vlees ect) dit is dan teveel voor ons 2. Dan doen we in een bakje en eten het de volgende dag of de dag erna op.. Als het te weinig is dan koop ik wat wraps en doe het daarin. Zo kun je dus 2 dagen eten van 1x koken. Chinees als je dat besteld is ook altijd te veel Dus ook 2 dagen. En zoals vandaag eten we gekookte aardappels (heb zakje voorgeschilde gehaalt) en weet dat het te veel is, dus snij ze vanavond na het eten wat ik over heb in plakjes en dan morgen gebakken aardappels
  woensdag 9 juli 2008 @ 15:49:56 #247
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59997866
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 13:13 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het heel begrijpelijk hoor. Als het nou elke dag pizza bestellen is, is het een ander verhaal. Maar als je na een dag werken gewoon wilt eten zijn voorverpakte dingen gewoon zo veel makkelijker.
En uitgebreid gaan zitten koken voor mijzelf is ook niet echt mijn ding.
ik snap het opzich ook wel hoor. Ik heb heel soms ook wel eens zo'n dag

Overigens zit bij mijn boodschappen van het weekend altijd pepsi, 7-up, fanta, ect drinken. Drinken van lidl lust ik niet idem dito met jam. Das altijd van hero en kaas van slankie
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 15:58:16 #248
163650 Greys
pi_59998095
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 15:47 schreef Patries86 het volgende:
(heb zakje voorgeschilde gehaalt)
Jaaaaaaaa zie je, jij ook voorgeschilde
Maar verder klinkt het prima hoor!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:01:16 #249
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59998178
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_59998341
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Ligt er maar net aan wat het is. Een goede zelfgemaakte pastasaus (geen pakjes of zakjes dus) verliest echt niet of nauwelijks smaak in de vriezer maar je kunt inderdaad niet alles invriezen.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59998395
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooien
pi_59998487
Ik gooi wel veel in de vriezer. Ik koop ook biologisch vlees met zo'n 35% sticker erop: daar ligt m'n vriezer vol mee en vanavond eet ik kippensoep die nu aan het ontdooien is. Ook heb ik zo'n ijsblokjesbakje vol met bouillon: als ik dan een saus maak heb ik altijd verse bouillon bij de hand!
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 16:15:39 #253
163650 Greys
pi_59998607
Ik heb op de een of andere weirde manier altijd het idee dat alleen héél vers vlees geschikt is om in te vriezen. Maar dat is dus helemaal niet zo? Een afgeprijst pak kip kan ook rustig in de vriezer? Ik heb dan altijd zoiets van... 't is niet voor niets afgeprijst! Maar dat is dus onzin?!

En ik merk dat als ik restjes eten invries, dat ik dan vergeet dat het in de vriezer ligt en dat ik het dan na maanden maar weer uit de vriezer vis en weggooi, omdat ik dan niet weet of het dan nog wel goed is
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:44:10 #254
76207 nerd4sale
Het is wat
pi_59999432
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:09 schreef Patries86 het volgende:
[..]
Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooien
Ik doe altijd beide. Meestal kook ik (in de weekenden) voor 4 dagen per keer: 1 portie direct opeten, 1 in de koelkast voor de volgende dag, en 2 in de vriezer.
Dat spaart door de week een hoop tijd; even in de magnetron en klaar.
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:47:21 #255
76207 nerd4sale
Het is wat
pi_59999523
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:15 schreef Greys het volgende:
Ik heb op de een of andere weirde manier altijd het idee dat alleen héél vers vlees geschikt is om in te vriezen. Maar dat is dus helemaal niet zo? Een afgeprijst pak kip kan ook rustig in de vriezer? Ik heb dan altijd zoiets van... 't is niet voor niets afgeprijst! Maar dat is dus onzin?!
Vlees kan al ingevroren zijn geweest voordat het in de supermarkt in het schap belandt.
In dat geval is het meestal niet aan te raden om het opnieuw in te vriezen. Bij AH staat er bij het voorverpakte vlees altijd op het etiket of het geschikt is om thuis in te vriezen.
Vlees wordt meestal afgeprijsd als de uiterste verkoopdatum bereikt is. Dat vries ik meestal thuis niet meer in, maar gebruik ik meteen in het eten.
quote:
En ik merk dat als ik restjes eten invries, dat ik dan vergeet dat het in de vriezer ligt en dat ik het dan na maanden maar weer uit de vriezer vis en weggooi, omdat ik dan niet weet of het dan nog wel goed is
Zo heel af en toe kom ik in mijn vriesvak wel iets tegen wat er al een jaar of langer in moet liggen.
Gewoon door en door verhitten en opeten. Ik ben er nog nooit ziek van geworden. Meestal smaakt het zelfs nog prima.
pi_59999691
Eens in de zoveel tijd houden wij vriezer-leeg-eet-dagen.
Dan kopen we een tijd helemaal geen vlees tot alles uit de vriezer op is. En als hij leeg is ontdooien en schoonmaken.
Tijdens die dagen kom je ook die restjes weer tegen en maken we die ook op. Maar ik maak ook regelmatig grote pannen met saus, chili, suddervlees e.d. om in te vriezen dus ik kijk sowieso regelmatig in de vriezer.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:54:27 #257
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59999746
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:09 schreef Patries86 het volgende:

[..]

Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooien
Zoals ik al zei ; ik eet dus echt niet 2x per week hetzelfde.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:56:19 #258
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59999813
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:07 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Ligt er maar net aan wat het is. Een goede zelfgemaakte pastasaus (geen pakjes of zakjes dus) verliest echt niet of nauwelijks smaak in de vriezer maar je kunt inderdaad niet alles invriezen.
Ik had het meer over macaroni, bonen, aardappels, dat soort dingen.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 17:25:59 #259
76207 nerd4sale
Het is wat
pi_60000565
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:52 schreef MinderMutsig het volgende:
Eens in de zoveel tijd houden wij vriezer-leeg-eet-dagen.
Dan kopen we een tijd helemaal geen vlees tot alles uit de vriezer op is. En als hij leeg is ontdooien en schoonmaken.
Tijdens die dagen kom je ook die restjes weer tegen en maken we die ook op.
Precies zoals ik het ook doe. Alleen is bij mij dat "eens in de zoveel tijd" elke 2 tot 4 jaar.
  woensdag 9 juli 2008 @ 17:28:11 #260
76207 nerd4sale
Het is wat
pi_60000617
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:56 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ik had het meer over macaroni, bonen, aardappels, dat soort dingen.
Pasta is prima in te vriezen.
Het beste kun je dan wel de in te vriezen portie uit de pan vissen, net een minuutje voordat het gaar is (heel erg al dente dus). Bij het opwarmen gaart het dan door. Vries je het pas in als het helemaal goed gekookt is, dan wordt het bij het opwarmen iets te zacht.
pi_60000685
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 20:04 schreef conleche het volgende:
Euroshopper saté: 29 centen.
Ook vaak gegeten! Met rijst en plakjes komkommer.
Sweet and innocent...
pi_60002521
Mgihgigh vandaag was ik even uit de route en ik kwam langs de traiteur. Bijna had ik de auto omgegooid, maar ik bedacht me net op tijd "daar kan ik 6 weken van eten!"
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_60002560
0,90 cent is 90 eurocent
KLAAS JAN HUNTELAAR
pi_60002872
Door die ontdooide kippensoep heb ik van allerlei restjes gegooid en pindakaas en sambal enzo: eet ik weer gratos vanavond!!

Ik vries dat 35% vlees gewoon in, behalve de biefstuk en zo, maar dat komt omdat ik dat heel rood eet, dus wil ik dat het supervers is!
pi_60003789
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:10 schreef Badabingea het volgende:
0,90 cent is 90 eurocent
Pardon?
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 21:29:59 #266
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_60005875
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:24 schreef conleche het volgende:
Door die ontdooide kippensoep heb ik van allerlei restjes gegooid en pindakaas en sambal enzo: eet ik weer gratos vanavond!!

Ik vries dat 35% vlees gewoon in, behalve de biefstuk en zo, maar dat komt omdat ik dat heel rood eet, dus wil ik dat het supervers is!
Het is ook onzin wat hierboven geroepen wordt; dat het minder zou zijn als je het met een sticker invriest.
Man, die zogenaamde verse gehakt van de AH die je eet ligt al 5 jaar bevroren in een vriescel en mag gewoon als 'vers' worden verkocht.
Je hebt geen enkel zicht op de versheid van je vlees uit de super.

Je neus is je enige raadgever;)
  woensdag 9 juli 2008 @ 21:34:33 #267
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_60005979
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
pi_60006260
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:

[..]

Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 21:47:20 #269
109065 sungaMsunitraM
Fancybox is not a function
pi_60006304
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:31 schreef Innocence het volgende:

[..]

Ook vaak gegeten! Met rijst en plakjes komkommer.
Of met AH of Euroshopper diepvries sperzieboontjes. Ook niet duur
Op donderdag 28 augustus 2008 14:34 schreef Breathtaking het volgende:
:9~
  woensdag 9 juli 2008 @ 22:28:34 #270
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_60007319
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:

[..]

Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
Mens, wat weet jij nou over mij. Geen ene malle moer. Dus ik stel voor dat je je waffel dicht houdt en gewoon ontopic blijft.

En idd, op mijn brood eet ik elke dag hetzelfde ja. Betekend niet dat ik 2x per week bonen wil vreten.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 22:41:57 #271
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_60007703
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 22:28 schreef Qwea het volgende:

[..]

Mens, wat weet jij nou over mij. Geen ene malle moer. Dus ik stel voor dat je je waffel dicht houdt en gewoon ontopic blijft.

En idd, op mijn brood eet ik elke dag hetzelfde ja. Betekend niet dat ik 2x per week bonen wil vreten.
Gevoelige snaar he?
Goedzo.

Je post je varkensvoer elke dag in CUL; dus de waarheid over je voeding is voor elke mongool te lezen hoor.
Het zou je goed doen om voortaan wel 2 keer per week bonen te vreten; misschien pas jij dan wel zonder proppen in je trouwjurk.

Ooit.
pi_60007946
Ik vind het nogal decadent om per se niet twee keer hetzelfde te willen eten. Je gaat er niet aan dood, en het is zeker niet " ".
pi_60008032
Mgihgigh welks een haantjesgedrag weer. Beetje vermoeiend.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_60008075
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 15:44 schreef Patries86 het volgende:
Wij gaan zo'n 1x in de maand naar de lidl daar halen we een zooi vlees en aardappels (gebakken) en dan zijn we zo'n 30 euro kwijt. Dan hebben we zeker voor 3 weken aan vlees en aardappels. Verder halen we daar nog wat frituurvoer en pizza (2 voor 2.50) en dat voor 30 euro....
Verder halen we ons drinken bij de vomart (33 cent per fles cola of sinas, goedkoper dan de lidl)

Meestal eten we zo'n 2x in de week gebakken aardappels met vlees en groente(blik), 1x in de week gekookte aardappelen en vlees en groente(vers) en 1x pizza of pasta, 1x brood met soep en 1x bij moeder(meestal bloemkool of stampot of spinazieovenschotel etc) en 1x frituur of iets anders ( sate met saus uit de vriezer (29 cent) met stokbrood(2 voor 17 cent) of roerbakei met champions en kaas en ham etc)
1x per week verse groente


Ik haak af; zo zuunig ben ik niet.
pi_60008156
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 22:50 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het nogal decadent om per se niet twee keer hetzelfde te willen eten. Je gaat er niet aan dood, en het is zeker niet " ".
Oh, en helemaal mee eens. Als je daar geen zin in hebt: doe wat Greys ook zegt, kliekjes mee naar je werk nemen en als lunch eten. Ofzo. Of kleinere porties koken en met de overgebleven ingredienten een tortilla maken. Of soep. Whatever.
pi_60008224
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
  woensdag 9 juli 2008 @ 23:12:11 #277
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_60008528
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Absoluut; gebrek aan opslag en koeling zuigt enorm. Dan kan je op je kop gaan staan, maar je hebt verdomd weinig vrijheid.
Helaas hebben we ook geen echte winters meer; zodat je in elk geval in de winter je crap buiten kan stallen.
Inmaken is ook een beetje ouderwets he?
Al kan je zo wel veel soorten groenten en fruit eindeloos bewaren.
En vlees kan je pekelen...maar goed, dat wordt een dagtaak.
pi_60010842
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:

[..]

Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
Ik was even een paar pagina's aan het teruglezen, en ik moest echt op mijn vingers gaan zitten om niet te reageren op Qwea en Patries86 Maargoed jij hebt het al gedaan

Zoooo smakeloos en saai wat die 2 altijd posten in het wat eten en drinken we vandaag topic. Af en toe voel ik gewoon plaatsvervangende schaamte En ik vraag me af hoe dik de beide dames zijn

Godverdomme gezond voedsel is ook goedkoop te krijgen, dat blijkt wel uit dit en het slierten en bonken topic
pi_60010854
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Is het geen optie om op marktplaas te kijken voor een vriezer wyccie? Ik zou mijn vriezertje niet kunnen missen, en ik heb de luxe-positie dat ik 2 koelkasten heb waar ook nog een vriesvak inzit

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 10-07-2008 01:24:07 ]
pi_60010898
Het probleem is niet alleen een vrieskist, het probleem is een gebrek aan ruimte.

Slierten en bonken. Brrr.
pi_60010943
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 01:26 schreef wyccie het volgende:
Het probleem is niet alleen een vrieskist, het probleem is een gebrek aan ruimte.

Slierten en bonken. Brrr.
Jah sorry kon even niet op de naam komen

Ik heb ook geen ruimte in de keuken, maar het staat er allemaal toch maar mooi. En ik heb echt een mini-keuken, vraag maar aan de CUL-dames die hier afgelopen zaterdag hebben gekookt

Denk btw dat ik 1 koelkast naar het gesloten balkon ga verhuizen, dan kan ik de combi-magnetron (voor 12 of 14 euro gescoord op marktplaats ) in de keuken kwijt.
Ding staat nu op een kast mooi en ongebruikt te wezen op de kamer van mijn dochter (hoezo ruimte-gebrek )
pi_60010987
Ik ben nog student.
pi_60011019
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 01:35 schreef wyccie het volgende:
Ik ben nog student.
Ohja, dit is FOK! Maargoed dan houdt het idd even op
pi_60011187
tvp
  donderdag 10 juli 2008 @ 02:39:14 #285
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_60011418
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Je kan ook een setje fietstassen halen. (even bedelen bij postkantoor, of van een krantenjongen "overkopen" (tientje ofzo). stuk goedkoper en makkelijker dan een auto
  donderdag 10 juli 2008 @ 02:44:56 #286
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_60011438
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 21:29 schreef SHE het volgende:

[..]

Het is ook onzin wat hierboven geroepen wordt; dat het minder zou zijn als je het met een sticker invriest.
Man, die zogenaamde verse gehakt van de AH die je eet ligt al 5 jaar bevroren in een vriescel en mag gewoon als 'vers' worden verkocht.
Je hebt geen enkel zicht op de versheid van je vlees uit de super.

Je neus is je enige raadgever;)
Ja had ik al eerder gehoord. Dat het eerst jarenlang opgeslagen ligt, ergens in Afrika. Vervolgens "vers" in de winkel ligt.
  donderdag 10 juli 2008 @ 02:50:49 #287
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_60011454
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 22:50 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het nogal decadent om per se niet twee keer hetzelfde te willen eten. Je gaat er niet aan dood, en het is zeker niet " ".
2 dagen achter elkaar het zelfde eten is lekker makkelijk. (de 2de dag dan he)
pi_60011457
Borbit, zag aan het bonnetje dat je in Leiden woont, als je een OV-kaart hebt mag je volgende week ook wel een keer hier (Delft) komen eten
  Redactie Games donderdag 10 juli 2008 @ 03:13:36 #289
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_60011494
Ben benieuwd, Is de TS al afgestorven?
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_60011503
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 03:13 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ben benieuwd, Is de TS al afgestorven?
Of je leest het topic
  donderdag 10 juli 2008 @ 03:17:24 #291
84524 Morwen
I got life
pi_60011510
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 03:13 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ben benieuwd, Is de TS al afgestorven?
Ik denk dat ie dat half uur na zijn laatste post wel doorgekomen is
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  Redactie Games donderdag 10 juli 2008 @ 03:26:46 #292
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_60011524
Sorry, ik had het topic pas net gezien...

Gevalletje alleen de OP lezen en meteen iets posten...

Ik heb vandaag ook goedkoop gegeten, combi van restjes en verse groenten..

restje Spaghetti
Pak Chinese Wokgroenten, (Paksoi, peultjes, taugé, rode ui)
paar scheutjes, sojasaus en oestersaus.

spaghetti koken, groenten wokken, ondertussen spaghetti afspoelen onder koude kraan (zodat het niet gaat plakken), peper en saus door de groenten, spaghetti erbij wokken, 5 minuten later klaar..

Ben je rond een ¤1.50 voor klaar..

[ Bericht 27% gewijzigd door Mr.Noodle op 10-07-2008 03:31:54 ]
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
  donderdag 10 juli 2008 @ 03:46:03 #293
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_60011550
Wow, sommige reacties in dit topic, echtwaar Wat is er in godsnaam " " aan 2 keer hetzelfde eten? Maargoed..

En dan heb ik nog medelijden met de mensen die daadwerkelijk met 10 euro per week oid rond moeten komen, ik zou het jullie echt niet na kunnen doen, en hoop dat die situatie niet al te lang duurt, want echt gezond kan het gewoon niet zijn.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  donderdag 10 juli 2008 @ 04:03:37 #294
84524 Morwen
I got life
pi_60011573
Waar ik me over verbaas dat mensen denken dat er alleen 's avonds gegeten wordt, van 10 euro 3 keer per dag een beetje normaal eten voor 9 dagen is gewoon enorm krap. 1 euro per dag, dat is echt heeeeeeel erg krap. Tuurlijk kan je een pan macaroni maken zelfs met verse groenten voor een paar dagen. Maar ik neem mijn petje af voor mensen die dat kunnen.........

Iedereen heeft weleens een kliekjesdag maar TS heeft dus een kliekjesmarathon.
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  donderdag 10 juli 2008 @ 07:35:13 #295
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_60011906
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 01:20 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik was even een paar pagina's aan het teruglezen, en ik moest echt op mijn vingers gaan zitten om niet te reageren op Qwea en Patries86 Maargoed jij hebt het al gedaan

Zoooo smakeloos en saai wat die 2 altijd posten in het wat eten en drinken we vandaag topic. Af en toe voel ik gewoon plaatsvervangende schaamte En ik vraag me af hoe dik de beide dames zijn

Godverdomme gezond voedsel is ook goedkoop te krijgen, dat blijkt wel uit dit en het slierten en bonken topic
Lekker slierten & bonken
Ik heb trouwens net een rat gevangen in de tuin, en hem met een halve stoeptegel naar de eeuwige jachtvelden geholpen. Ik ga me nu eerst ff scheren, en daarna knoflook snijden met mijn scheerharkje (anders heb je zo'n stinkbek de hele dag ) om dat beest te marineren. Kosten 0.
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 02:39 schreef borbit het volgende:

[..]

Je kan ook een setje fietstassen halen. (even bedelen bij postkantoor, of van een krantenjongen "overkopen" (tientje ofzo). stuk goedkoper en makkelijker dan een auto
Je lijkt de buuv van mijn pa wel! Die struint altijd de hele omgeving af naar supermarktkoopjes en ze doet alles op de fiets met 2 grote fietstassen. Ze zegt: "Als ik met de auto ga ben ik dat voordeel zó weer kwijt!" Maarja ze hebben dan ook 4 grote kinderen waarvan 3 jongens. Respect hoor.
  donderdag 10 juli 2008 @ 07:51:17 #296
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_60011987
Ik schaam me rot zeg.
Als ik dit zo bekijk allemaal en zou opvolgen ben ik zo een paar duizend rijker over een jaar.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_60012017
Ik denk dat ik ook maar eens goedkoop ga eten. Ik ben grootafnemer bij de AH to go (woon tegenover Amsterdam CS, dan krijg je dat), en ik bestel ook aan de lopende band sushi etc. Ik geef veel te veel geld uit aan eten.

Wat je overigens ook kunt doen bij acute geldnood: Je aanmelden als figurant bij een castingbureau. Vooral bij commercials heb je de hele dag goed te eten, zelfs warm in de middag. Vaak krijg je ook contant betaald aan het einde van de dag, heb je meteen weer geld. En je hoeft er toch niks voor te kunnen.
pi_60012721
Ik doe ook gewoon alles met de fiets. Mijn moeder vroeger ook toen wij nog jong waren. Een fietskar is ook een aanrader. Mensen die zeuren dat ze niet kunnen rondkomen maar die gewoon een auto voor de deur hebben, die neem ik niet echt serieus...

Ik ga tegenwoordig eens in de week naar Aldi of Lidl en daar haal ik dan een voorraad toetjes, sapjes, yoghurt en meer van dat soort zaken. Andere boodschappen haal ik bij AH of Turk.
  donderdag 10 juli 2008 @ 09:35:59 #299
151515 verita
Happy days
pi_60013100
4 persoons Macaroni-variant die bijna niks kost (Ik schat de kosten op ¤ 1,50 zonder vlees, dan)

* zak macaroni
* 2-3 blikjes tomatenpuree
* zout-peper-paprikapoeder-maggi
* klein beetje boter
* 4-5 uien, flink groot
* 1 blikje Smac / luncheonmeat maar kan ook heel goed zonder!

Macaroni koken, ondertussen uien pellen, grof snijden en heel zacht fruiten in de boter. De uien moeten NIET verkleuren. Vlak voordat de macaroni gaar is, kruiden en maggi aan gebakken uien toevoegen en even meebakken. Daarna blikjes tomatenpuree open maken en bij uienmengsel doen, ieder blikje met heet water vullen en ook erbij. Bij gebruik van de Smac dan die snijden in kleine blokjes en bewaren totdat de macaroni gaar is. Macaroni afgieten, door het uien/tomatenpureeprutje doen en goed mengen. Daarna pas de koude vleesblokjes er door mengen.

Pas toen ik op mezelf woonde leerde ik andere macaroni kennen, met gehakt, kaas en mix enzo. Wij aten het vroeger altijd zoals hierboven
It ain't over 'till the fat lady sings
La prudencia es la madre de la ciencia.
pi_60013194
Of gewoon elleboogjes macaroni met ham en kaas. Aten we v thuis ook elke week. Aardappelen, kroten en een gehaktballetje. Aardappelen, spinazie en een eitje. Andijviestampot met spekjes en kaas.
Kost allemaal niet veel hoor en heb vroeger nooit het idee gehad dat we saai aten.
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 23:12 schreef SHE het volgende:

[..]


En vlees kan je pekelen...maar goed, dat wordt een dagtaak.
Oe, wat dat betreft. Zoutvlees kost ook geen, eh, niet veel en kan je zo'n beetje eeuwig bewaren.

Maar gehakt en gezeefde tomaten blijven de beste tip. Eet deze week ook pasta met tomatensaus, aubergineschotel met gehakt en aardappelpuree en begin volgende week lasagna.
Je kan dus hele veel varieren en hoeft echt niet constant hetzelfde te eten.
Sweet and innocent...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')