Top!quote:
MM zuipt alleen bier. Ik drink soms bier en ik heb een fles wodka in de koelkast staan waar ik makkelijk 3 a 4 weken mee doequote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Jezus christusquote:Op dinsdag 8 juli 2008 21:07 schreef Stali het volgende:
[..]
Jij mag ons dan graag helpen het boodschappen doen weer in te perken.
Ik ging voor gisteren (sinds een flink aantal maanden), iedere dag uit het werk boodschappen doen en als ik zo op een afschrift kijk ben ik dan iedere dag tussen de 18,88 en 31,25 euro kwijt geweest. En aan de weekend boodschappen gemiddeld 68 euro..
Fucking hell... ik zou moddervet moeten zijn!
Je zal het niet geloven maar ik eet dus helemaal niet veel en ben ook absoluut niet dik.
Same here, flesje wodka, flesje tequila, flesje dessertwijn, flesje sherry voor het koken..Alleen aan drank zijn we 50 euro kwijt per week.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Dit is wel heel herkenbaar.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:19 schreef borbit het volgende:
Ik probeer al een tijdje 1 keer per week boodschappen te doen. Het is zo fijn als je keukenkastjes helemaal vol zijn.
Als er (meer dan) genoeg in huis is eet ik ook veel minder. Denk omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat misschien morgen wel geen eten meer hebt.
ik ook, vreselijkquote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:47 schreef Stali het volgende:
en ik moet dat inslaan eens afleren.
Jawel joh, vertel maar wèl. Dan val ik weer mee met mijn 39 euroquote:Op woensdag 9 juli 2008 07:19 schreef Isegrim het volgende:
39 euro voor vier dagen veel? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik doorgaans aan boodschappen uitgeef per week.
Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.quote:Op woensdag 9 juli 2008 09:26 schreef Qwea het volgende:
don't mind me asking, maar hoe de neuk kom je aan 35 euro voor 1 dag. En dan ook nog 68 euro aan weekend boodschappen![]()
quote:Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
koken voor het bakken..is dat nodig dan?quote:Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Zelfs voorgesneden uien?quote:Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:
[..]!
Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Zeker nieuwe aardappels kan je prima met schil eten. En dat schillen en voorkoken kan je natuurlijk ook de dag van tevoren doen. Of ze gewoon rauw in stukken hakken en 20 minuutjes in de oven met wat zeezout, tijm, rozemarijn en gerookte paprikapoeder. Runderchipolata in stukjes erdoor en een bak sla erbij en je bent klaar.quote:Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Geen idee, ik koop altijd biologische groente en mijn aardappeltjes komen uit de moestuin van mijn schoonouders.quote:Op woensdag 9 juli 2008 11:21 schreef borbit het volgende:
Zover ik weet is het niet verstandig om aardappels met schil te eten. Dit omdat de bestrijdingsmiddelen in de schil blijven zitten. of het waar is weet ik niet, maar ik koop in ieder geval altijd biologische aardappels als ik ze met schil eet. (pataten met schil)
Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.quote:Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Zelfs voorgesneden uien?![]()
Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Schillen en goed conserveren is heel wat anders dan snijden en in een zakje pleuren hoor.quote:Op woensdag 9 juli 2008 11:52 schreef Pritt het volgende:
[..]
Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.
Men denkt dat het zo is, maar behalve de bereidingswijze (koken e.d.) is nooit aangetoond dat je door schillen en goed conserveren vitaminen verliest. Typisch een gedachte opgewekt door geitenbreienwollensokken.
Ik snij de ongeschilde aardappeltjes in grove stukken, kook ze even voor (dus niet dat ze helemaal gaar zijn) en dan doe ik ze in oven of koekenpan met olijfolie, grof zout, knof en rozemarijn. Als je niet voorkookt dan moet je echt eeuwen wachten en oven hoog zetten is ook geen optie, dan moet je weer de hele tijd controleren of de boel niet zwart wordt.quote:Op woensdag 9 juli 2008 11:28 schreef Greys het volgende:
Ik doe ook wel eens ongekookte aardappels in stukjes in de oven, met lekker kruiden en een beetje olie, maar in 20 minuten krijg ik die echt niet gaar. Dat duurt zéker 45 minuten en dan heb ik al zo'n honger na het etenMaar ik ga het proberen vanavond, misschien de temperatuur vd oven wat hoger zetten. En met schil, ga ik ook proberen. Thanks
Nou, ik koop dat nooit. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat mn kerel bv al geen varkenshaas met saus oid lustquote:Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
Maar luxe broodjes haal ik ookquote:Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:
[..]!
Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euroquote:Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?quote:Op woensdag 9 juli 2008 12:11 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euro
Snij ze in plakken en prop ze in de frituur?
Dat snap ik wel, maar dan moet je ook niet piepen dat je zoveel kwijt bentquote:Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:
[..]
Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?
En als ik alles 'in de frituur prop' dan heb ik over een jaar dichtgeslibte aderen en +20 kilo
Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?![]()
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
ik snap het ook wel hoorquote:Op woensdag 9 juli 2008 12:29 schreef Greys het volgende:
Ik snap het wel, Toos
Alleen het is even wennen en aanpassen (en vooral veel puffen, steunen en aanstellen na het werk)
Ik denk niet dat het compleet zinloze maagvulling is hoor maar ik zal het niet meer doen.quote:Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Zelfs voorgesneden uien?![]()
Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Ik weet het niet precies, maar ik schat zo een klein kwartiertje: als je erin prikt mag het nog best hard zijn, maar je moet er wel net doorheenkomen zeg maar.quote:Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:
[..]
Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?![]()
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
Man komt meestal nog een half uurtje later thuis en kids heb ik niet. Dus dan houdt het opquote:Op woensdag 9 juli 2008 12:41 schreef wyccie het volgende:
Greys, heb je geen man die eerder klaar is met werken? Of kinderen die alvast iets kunnen voorbewerken?![]()
Ik ben ook altijd moe en heb ook nooit zin om te schillen en te pellen. Heb dan ook al jaren geen aardappels meer gekookt, behalve die ene keer voor stamppot.
Okequote:Op woensdag 9 juli 2008 12:37 schreef Greys het volgende:
Nou, ik vind elke dag gekookte aardappels niet lekker, dus ik hak ze na het koken vaak liever in stukjes om ze vervolgens te bakken. En voor vanavond heb ik bv van die visfilets uit een zak, maar die ben ik uiteraard weer vergeten te ontdooienDus dat moet ook nog eerst.
Gister aten we pasta met tonijn, gekookt ei, ui, courgette, prei enzo. Tegen de tijd dat ik al die dingen gesneden heb, eitjes gekookt en gepeld, pasta gekookt... val ik al om van de honger
ik snap het opzich ook wel hoor. Ik heb heel soms ook wel eens zo'n dagquote:Op woensdag 9 juli 2008 13:13 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het heel begrijpelijk hoor. Als het nou elke dag pizza bestellen is, is het een ander verhaal. Maar als je na een dag werken gewoon wilt eten zijn voorverpakte dingen gewoon zo veel makkelijker.
En uitgebreid gaan zitten koken voor mijzelf is ook niet echt mijn ding.
Jaaaaaaaa zie je, jij ook voorgeschildequote:Op woensdag 9 juli 2008 15:47 schreef Patries86 het volgende:
(heb zakje voorgeschilde gehaalt)
Ligt er maar net aan wat het is. Een goede zelfgemaakte pastasaus (geen pakjes of zakjes dus) verliest echt niet of nauwelijks smaak in de vriezer maar je kunt inderdaad niet alles invriezen.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week
En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooienquote:Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week
En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Ik doe altijd beide. Meestal kook ik (in de weekenden) voor 4 dagen per keer: 1 portie direct opeten, 1 in de koelkast voor de volgende dag, en 2 in de vriezer.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:09 schreef Patries86 het volgende:
[..]
Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooien
Vlees kan al ingevroren zijn geweest voordat het in de supermarkt in het schap belandt.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:15 schreef Greys het volgende:
Ik heb op de een of andere weirde manier altijd het idee dat alleen héél vers vlees geschikt is om in te vriezen. Maar dat is dus helemaal niet zo? Een afgeprijst pak kip kan ook rustig in de vriezer? Ik heb dan altijd zoiets van... 't is niet voor niets afgeprijst! Maar dat is dus onzin?!
Zo heel af en toe kom ik in mijn vriesvak wel iets tegen wat er al een jaar of langer in moet liggen.quote:En ik merk dat als ik restjes eten invries, dat ik dan vergeet dat het in de vriezer ligt en dat ik het dan na maanden maar weer uit de vriezer vis en weggooi, omdat ik dan niet weet of het dan nog wel goed is
Zoals ik al zei ; ik eet dus echt niet 2x per week hetzelfde.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:09 schreef Patries86 het volgende:
[..]
Als wij iets over hebben gaat het niet in de vriezer. Als het is afgekoelt gaat het meteen de koelkast in en kun je het makkelijk de volgende dag of dag erna nog eten! Beter iets 2x eten dan weggooien
Ik had het meer over macaroni, bonen, aardappels, dat soort dingen.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:07 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Ligt er maar net aan wat het is. Een goede zelfgemaakte pastasaus (geen pakjes of zakjes dus) verliest echt niet of nauwelijks smaak in de vriezer maar je kunt inderdaad niet alles invriezen.
Precies zoals ik het ook doe. Alleen is bij mij dat "eens in de zoveel tijd" elke 2 tot 4 jaar.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:52 schreef MinderMutsig het volgende:
Eens in de zoveel tijd houden wij vriezer-leeg-eet-dagen.![]()
Dan kopen we een tijd helemaal geen vlees tot alles uit de vriezer op is. En als hij leeg is ontdooien en schoonmaken.
Tijdens die dagen kom je ook die restjes weer tegen en maken we die ook op.
Pasta is prima in te vriezen.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:56 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ik had het meer over macaroni, bonen, aardappels, dat soort dingen.
Het is ook onzin wat hierboven geroepen wordt; dat het minder zou zijn als je het met een sticker invriest.quote:Op woensdag 9 juli 2008 19:24 schreef conleche het volgende:
Door die ontdooide kippensoep heb ik van allerlei restjes gegooid en pindakaas en sambal enzo: eet ik weer gratos vanavond!!
Ik vries dat 35% vlees gewoon in, behalve de biefstuk en zo, maar dat komt omdat ik dat heel rood eet, dus wil ik dat het supervers is!
Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.quote:Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week
En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
quote:Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:
[..]
Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
Of met AH of Euroshopper diepvries sperzieboontjes. Ook niet duurquote:Op woensdag 9 juli 2008 17:31 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ook vaak gegeten! Met rijst en plakjes komkommer.
Mens, wat weet jij nou over mij. Geen ene malle moer. Dus ik stel voor dat je je waffel dicht houdt en gewoon ontopic blijft.quote:Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:
[..]
Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
Gevoelige snaar he?quote:Op woensdag 9 juli 2008 22:28 schreef Qwea het volgende:
[..]
Mens, wat weet jij nou over mij. Geen ene malle moer. Dus ik stel voor dat je je waffel dicht houdt en gewoon ontopic blijft.
En idd, op mijn brood eet ik elke dag hetzelfde ja. Betekend niet dat ik 2x per week bonen wil vreten.
1x per week verse groentequote:Op woensdag 9 juli 2008 15:44 schreef Patries86 het volgende:
Wij gaan zo'n 1x in de maand naar de lidl daar halen we een zooi vlees en aardappels (gebakken) en dan zijn we zo'n 30 euro kwijt. Dan hebben we zeker voor 3 weken aan vlees en aardappels. Verder halen we daar nog wat frituurvoer en pizza (2 voor 2.50) en dat voor 30 euro....
Verder halen we ons drinken bij de vomart (33 cent per fles cola of sinas, goedkoper dan de lidl)
Meestal eten we zo'n 2x in de week gebakken aardappels met vlees en groente(blik), 1x in de week gekookte aardappelen en vlees en groente(vers) en 1x pizza of pasta, 1x brood met soep en 1x bij moeder(meestal bloemkool of stampot of spinazieovenschotel etc) en 1x frituur of iets anders ( sate met saus uit de vriezer (29 cent) met stokbrood(2 voor 17 cent) of roerbakei met champions en kaas en ham etc)
Oh, en helemaal mee eens. Als je daar geen zin in hebt: doe wat Greys ook zegt, kliekjes mee naar je werk nemen en als lunch eten. Ofzo. Of kleinere porties koken en met de overgebleven ingredienten een tortilla maken. Of soep. Whatever.quote:Op woensdag 9 juli 2008 22:50 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het nogal decadent om per se niet twee keer hetzelfde te willen eten. Je gaat er niet aan dood, en het is zeker niet "".
Absoluut; gebrek aan opslag en koeling zuigt enorm. Dan kan je op je kop gaan staan, maar je hebt verdomd weinig vrijheid.quote:Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Ik was even een paar pagina's aan het teruglezen, en ik moest echt op mijn vingers gaan zitten om niet te reageren op Qwea en Patries86quote:Op woensdag 9 juli 2008 21:34 schreef SHE het volgende:
[..]
Lul niet, je eet elke dag aardappels; elke dag vla, elke dag pasta en jam. En de overige dagen junkfood.
Jij eet nooit iets zinnigs!
Als dat de schuld van je vent is; dan stel ik voor dat hij met zijn luie reet zijn eigen prak maakt en jij iets voedzaams voor jezelf in elkaar flanst.
Je bent toch niet gek?
Is het geen optie om op marktplaas te kijken voor een vriezer wyccie? Ik zou mijn vriezertje niet kunnen missen, en ik heb de luxe-positie dat ik 2 koelkasten heb waar ook nog een vriesvak inzitquote:Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Jah sorry kon even niet op de naam komenquote:Op donderdag 10 juli 2008 01:26 schreef wyccie het volgende:
Het probleem is niet alleen een vrieskist, het probleem is een gebrek aan ruimte.
Slierten en bonken. Brrr.
Je kan ook een setje fietstassen halen. (even bedelen bij postkantoor, of van een krantenjongen "overkopen" (tientje ofzo). stuk goedkoper en makkelijker dan een autoquote:Op woensdag 9 juli 2008 23:01 schreef wyccie het volgende:
Had ik maar een auto en een vrieskist. Dan zou ik ook naar de Lidl gaan en groots inslaan. Met de kosten die ik hiermee bespaar zou ik op den duur best wel een autootje en vrieskist kunnen betalen.
Mooie catch-22.
Ja had ik al eerder gehoord. Dat het eerst jarenlang opgeslagen ligt, ergens in Afrika. Vervolgens "vers" in de winkel ligt.quote:Op woensdag 9 juli 2008 21:29 schreef SHE het volgende:
[..]
Het is ook onzin wat hierboven geroepen wordt; dat het minder zou zijn als je het met een sticker invriest.
Man, die zogenaamde verse gehakt van de AH die je eet ligt al 5 jaar bevroren in een vriescel en mag gewoon als 'vers' worden verkocht.
Je hebt geen enkel zicht op de versheid van je vlees uit de super.
Je neus is je enige raadgever;)
2 dagen achter elkaar het zelfde eten is lekker makkelijk. (de 2de dag dan he)quote:Op woensdag 9 juli 2008 22:50 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het nogal decadent om per se niet twee keer hetzelfde te willen eten. Je gaat er niet aan dood, en het is zeker niet "".
Of je leest het topicquote:Op donderdag 10 juli 2008 03:13 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ben benieuwd, Is de TS al afgestorven?
Ik denk dat ie dat half uur na zijn laatste post wel doorgekomen isquote:Op donderdag 10 juli 2008 03:13 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ben benieuwd, Is de TS al afgestorven?
quote:Op donderdag 10 juli 2008 01:20 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik was even een paar pagina's aan het teruglezen, en ik moest echt op mijn vingers gaan zitten om niet te reageren op Qwea en Patries86Maargoed jij hebt het al gedaan
![]()
Zoooo smakeloos en saai wat die 2 altijd posten in het wat eten en drinken we vandaag topic. Af en toe voel ik gewoon plaatsvervangende schaamteEn ik vraag me af hoe dik de beide dames zijn
![]()
Godverdomme gezond voedsel is ook goedkoop te krijgen, dat blijkt wel uit dit en het slierten en bonken topic
quote:Op donderdag 10 juli 2008 02:39 schreef borbit het volgende:
[..]
Je kan ook een setje fietstassen halen. (even bedelen bij postkantoor, of van een krantenjongen "overkopen" (tientje ofzo). stuk goedkoper en makkelijker dan een auto
Oe, wat dat betreft. Zoutvlees kost ook geen, eh, niet veel en kan je zo'n beetje eeuwig bewaren.quote:Op woensdag 9 juli 2008 23:12 schreef SHE het volgende:
[..]
En vlees kan je pekelen...maar goed, dat wordt een dagtaak.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |