abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:19:51 #201
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_59983453
Ik probeer al een tijdje 1 keer per week boodschappen te doen. Het is zo fijn als je keukenkastjes helemaal vol zijn.
Als er (meer dan) genoeg in huis is eet ik ook veel minder. Denk omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat misschien morgen wel geen eten meer hebt.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:27:34 #202
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_59983672
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:30:12 #203
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_59983741
Dit is een heel interessant topic vol ontzettend goede tips!

(tvp)
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  Admin dinsdag 8 juli 2008 @ 22:33:02 #204
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_59983822
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 19:40 schreef borbit het volgende:
[ afbeelding ]
Met dank aan Stali en She
Top!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:38:13 #205
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59983947
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
MM zuipt alleen bier. Ik drink soms bier en ik heb een fles wodka in de koelkast staan waar ik makkelijk 3 a 4 weken mee doe

Ik drink bijna niet. Enkel als ik uitga. En soms vrijdag middag 1 of 2 borrels.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:38:22 #206
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_59983951
TS woont in leiden?
dan kan hij zeker een keer bij me komen eten
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:39:26 #207
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59983986
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 21:07 schreef Stali het volgende:

[..]

Jij mag ons dan graag helpen het boodschappen doen weer in te perken.
Ik ging voor gisteren (sinds een flink aantal maanden), iedere dag uit het werk boodschappen doen en als ik zo op een afschrift kijk ben ik dan iedere dag tussen de 18,88 en 31,25 euro kwijt geweest. En aan de weekend boodschappen gemiddeld 68 euro. .

Fucking hell... ik zou moddervet moeten zijn !
Je zal het niet geloven maar ik eet dus helemaal niet veel en ben ook absoluut niet dik.
Jezus christus

Ik heb soms wel eens dat ik bijvoorbeeld aardappels ben vergeten en die door de weeks ga halen, en dan idd ook met een tas vol zooi terug kom. Daarom doe ik ook geen boodschappen door de week meer. Als ik wat vergeten ben haalt MM het uit zn werk wel, die neemt nooit extra zooi mee.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Admin dinsdag 8 juli 2008 @ 22:45:51 #208
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_59984156
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 22:46:55 #209
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_59984185
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:27 schreef popolon het volgende:
Die 40 tot 50 ben ik alleen aan drank al kwijt.
Same here, flesje wodka, flesje tequila, flesje dessertwijn, flesje sherry voor het koken..Alleen aan drank zijn we 50 euro kwijt per week.
Boodschappen per dag zit toch rond de 40e per dag.
Maar, mijn eigen slimmigheid heeft me nu behoorlijk uitgedaagd mijn eigen boodschappen wel zorgvuldiger te doen.
Ik heb nu in 2 dagen al 30e bespaart en ik heb er niet anders door gegeten.

Ik dank de TS dus voor het openen van dit topic. Fijn, die spiegel
pi_59984204
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:19 schreef borbit het volgende:
Ik probeer al een tijdje 1 keer per week boodschappen te doen. Het is zo fijn als je keukenkastjes helemaal vol zijn.
Als er (meer dan) genoeg in huis is eet ik ook veel minder. Denk omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat misschien morgen wel geen eten meer hebt.
Dit is wel heel herkenbaar. .
Vanwege een paar rantsoenjaartjes kan ik niet tegen een lege koelkast en lege keukenkastjes dus die stamp ik voortdurend vol. Mijn partner gooit alles overdata dan altijd weer weg en ik moet dat inslaan eens afleren.

En bedenk je maar, niets blijft hetzelfde. Dit gaat ook weer voorbij hoor. .
pi_59985278
Bij de boer om de hoek z'n oogst meejatten.
Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever...
it remembers little things, long after you have forgotten everything.
  dinsdag 8 juli 2008 @ 23:48:21 #212
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_59985847
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 22:47 schreef Stali het volgende:
en ik moet dat inslaan eens afleren.
ik ook, vreselijk
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_59986024
SHE gaat op geweldige wijze helemaal los in dat topic!

Wil het daar niet verstoren, maar She de hoeveelheid personen is wel handig voor de lezer.
Ik krijg echt helemaal zin om het te proberen nl. .
pi_59988602
39 euro voor vier dagen veel? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik doorgaans aan boodschappen uitgeef per week.
  woensdag 9 juli 2008 @ 09:26:12 #215
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59989577
don't mind me asking, maar hoe de neuk kom je aan 35 euro voor 1 dag. En dan ook nog 68 euro aan weekend boodschappen
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 09:27:22 #216
163650 Greys
pi_59989600
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 07:19 schreef Isegrim het volgende:
39 euro voor vier dagen veel? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik doorgaans aan boodschappen uitgeef per week.
Jawel joh, vertel maar wèl. Dan val ik weer mee met mijn 39 euro
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59989980
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:26 schreef Qwea het volgende:
don't mind me asking, maar hoe de neuk kom je aan 35 euro voor 1 dag. En dan ook nog 68 euro aan weekend boodschappen
Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59990187
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 10:53:25 #219
163650 Greys
pi_59990911
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 10:58:31 #220
51443 JaZekerZ
..prepare to flash
pi_59990969
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
koken voor het bakken..is dat nodig dan?

dat kan in 1x. En een dapje schillen kost net zoveel moeite als ze uit de verpakking halen. Overigens kun je ze zelfs nog mét schil bakken, volgens sommigen heel lekker

dus
pi_59991165
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:

[..]

!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59991201
Als je een beetje 'schone' en mooie aardappels koopt, kun je ze even wassen en in de schil koken, bakken of poffen, Greys. Is echt lekker!
pi_59991240
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Zeker nieuwe aardappels kan je prima met schil eten. En dat schillen en voorkoken kan je natuurlijk ook de dag van tevoren doen. Of ze gewoon rauw in stukken hakken en 20 minuutjes in de oven met wat zeezout, tijm, rozemarijn en gerookte paprikapoeder. Runderchipolata in stukjes erdoor en een bak sla erbij en je bent klaar.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 11:21:11 #224
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_59991336
Zover ik weet is het niet verstandig om aardappels met schil te eten. Dit omdat de bestrijdingsmiddelen in de schil blijven zitten. of het waar is weet ik niet, maar ik koop in ieder geval altijd biologische aardappels als ik ze met schil eet. (pataten met schil )
pi_59991371
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:21 schreef borbit het volgende:
Zover ik weet is het niet verstandig om aardappels met schil te eten. Dit omdat de bestrijdingsmiddelen in de schil blijven zitten. of het waar is weet ik niet, maar ik koop in ieder geval altijd biologische aardappels als ik ze met schil eet. (pataten met schil )
Geen idee, ik koop altijd biologische groente en mijn aardappeltjes komen uit de moestuin van mijn schoonouders.
There is no love sincerer than the love of food.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 11:28:34 #226
163650 Greys
pi_59991492
Ik doe ook wel eens ongekookte aardappels in stukjes in de oven, met lekker kruiden en een beetje olie, maar in 20 minuten krijg ik die echt niet gaar. Dat duurt zéker 45 minuten en dan heb ik al zo'n honger na het eten Maar ik ga het proberen vanavond, misschien de temperatuur vd oven wat hoger zetten. En met schil, ga ik ook proberen. Thanks
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 11:52:18 #227
148059 Pritt
Atheïst
pi_59992001
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.
Men denkt dat het zo is, maar behalve de bereidingswijze (koken e.d.) is nooit aangetoond dat je door schillen en goed conserveren vitaminen verliest. Typisch een gedachte opgewekt door geitenbreienwollensokken.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_59992008
Ik zet de oven op 220 graden en dan kijk ik na 20 minuten nog een keer. Meestal is het dan gaar, soms moet het nog even vijf minuutjes.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59992146
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:52 schreef Pritt het volgende:

[..]

Onzin. Bewijs dit maar met enige onderbouwing van een goed onderzoek.
Men denkt dat het zo is, maar behalve de bereidingswijze (koken e.d.) is nooit aangetoond dat je door schillen en goed conserveren vitaminen verliest. Typisch een gedachte opgewekt door geitenbreienwollensokken.
Schillen en goed conserveren is heel wat anders dan snijden en in een zakje pleuren hoor.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59992324
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:28 schreef Greys het volgende:
Ik doe ook wel eens ongekookte aardappels in stukjes in de oven, met lekker kruiden en een beetje olie, maar in 20 minuten krijg ik die echt niet gaar. Dat duurt zéker 45 minuten en dan heb ik al zo'n honger na het eten Maar ik ga het proberen vanavond, misschien de temperatuur vd oven wat hoger zetten. En met schil, ga ik ook proberen. Thanks
Ik snij de ongeschilde aardappeltjes in grove stukken, kook ze even voor (dus niet dat ze helemaal gaar zijn) en dan doe ik ze in oven of koekenpan met olijfolie, grof zout, knof en rozemarijn. Als je niet voorkookt dan moet je echt eeuwen wachten en oven hoog zetten is ook geen optie, dan moet je weer de hele tijd controleren of de boel niet zwart wordt.
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:09:35 #231
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992375
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 09:53 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Gewoon dingen kopen waar je zin in hebt, ook als het niet in de aanbieding is. En er moet natuurlijk wel een beetje lekker en luxe gegeten worden. Koop maar eens een paar varkenshaasjes voor vier personen met de bijbehorende ingrediënten voor een lekker sausje, lekkere groente erbij, aardappeltjes om te poffen in de oven met wat zure room + overige ingrediënten, voor de volgende dag een lekkere roerbak met biefstuk, verschillende groente en paddestoelen, lekker ontbijtje met sapjes, lekkere broodjes en croissantjes. Nog wat nootjes en lekkere kaasjes voor op tafel 's avonds. En dan moet je nog wasmiddel e.d. hebben.
Je zit er zo aan hoor, als je niet oplet wat je koopt.
Nou, ik koop dat nooit. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat mn kerel bv al geen varkenshaas met saus oid lust Zure room met aardappels vind ie ook al niet te vreten

Geen wonder dat ik zo goedkoop boodschappen kan doen

Heb zojuist ff "tussendoor" geshopt. De tandpasta was op. Ik heb ook gelijk maar yoghurt, sinaasappels en caprisonne meegenomen. 7 euro kwijt

Ooh, en noten, kaas, ect staat hier 's avonds ook niet of tafel. Aangezien ik de enige ben die het dan moet eten ik eet 's avonds altijd chips ofzo
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:10:30 #232
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992397
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:08 schreef Stali het volgende:

[..]

!

Zo gaat het inderdaad. Er wordt niet zoals vroeger nog ergens op gelet.
En luxe broodjes zijn veel makkelijker dan een boterham smeren. Ik presteer het zelfs om voorgesneden uien te kopen want dan zijn we nog sneller klaar met koken. Maar die bakjes zijn wrs. net zo duur als een heel net uien waar een normaal mens een week mee doet.
En toch komt het avondeten de laatste tijd m'n neus uit. Want het is dan wel luxe en makkelijk maar wel vaak hetzelfde ook.
Maar luxe broodjes haal ik ook in het weekend. Door de weeks ontbijt ik nauwelijks. Ja met wat vla ofzo. En tussen de middag is er niks lekkerders dan witbrood met jam ofzo
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:11:14 #233
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992410
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 10:53 schreef Greys het volgende:
Ik zie er dus nu al tegenop dat ik vanavond na het werk aardappels moet schillen, koken, in stukjes hakken en bakken. Want ik mocht van mezelf geen voorgekookte krieltjes kopen. Dammit
Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euro

Snij ze in plakken en prop ze in de frituur?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:23:51 #234
163650 Greys
pi_59992673
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:11 schreef Qwea het volgende:

[..]

Ja, als je zo gaat denken zit je ook fucking zo aan die 35 euro

Snij ze in plakken en prop ze in de frituur?
Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?
En als ik alles 'in de frituur prop' dan heb ik over een jaar dichtgeslibte aderen en +20 kilo

Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:26:02 #235
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992712
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Nou Q... echt niet lullig bedoeld ofzo hoor... maar als ik om zes uur thuis ben na een dag hard werken heb ik daar eigenlijk gewoon geen puf meer voor en zin meer in. Jij hebt iets meer vrije tijd, zeg maar, dus dan heb je overdag wel eens wat meer tijd om dingen voor te werken enzo, snappie?
En als ik alles 'in de frituur prop' dan heb ik over een jaar dichtgeslibte aderen en +20 kilo

Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
Dat snap ik wel, maar dan moet je ook niet piepen dat je zoveel kwijt bent Want die aardappelzakjes kosten hier 1.20 ofzo per zakje. 2.5 aardappels bij de lidl kosten 2.30

Snappie?
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:29:04 #236
163650 Greys
pi_59992761
Ik snap het wel, Toos
Alleen het is even wennen en aanpassen (en vooral veel puffen, steunen en aanstellen na het werk )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 12:32:55 #237
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59992858
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:29 schreef Greys het volgende:
Ik snap het wel, Toos
Alleen het is even wennen en aanpassen (en vooral veel puffen, steunen en aanstellen na het werk )
ik snap het ook wel hoor het liefst zou ik ook zo makkelijk willen koken. Alleen ik vind het zo zonde van de centen

Maar kook je altijd heel uitgebreid dan? Want aardappels schillen voor 2 pers a 4 aardappels p.p, bloemkool in de pan en vlees opzetten is hier binnen 20 min gepiept
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 12:37:52 #238
163650 Greys
pi_59992960
Nou, ik vind elke dag gekookte aardappels niet lekker, dus ik hak ze na het koken vaak liever in stukjes om ze vervolgens te bakken. En voor vanavond heb ik bv van die visfilets uit een zak, maar die ben ik uiteraard weer vergeten te ontdooien Dus dat moet ook nog eerst.
Gister aten we pasta met tonijn, gekookt ei, ui, courgette, prei enzo. Tegen de tijd dat ik al die dingen gesneden heb, eitjes gekookt en gepeld, pasta gekookt... val ik al om van de honger
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59993042
Greys, heb je geen man die eerder klaar is met werken? Of kinderen die alvast iets kunnen voorbewerken?
Ik ben ook altijd moe en heb ook nooit zin om te schillen en te pellen. Heb dan ook al jaren geen aardappels meer gekookt, behalve die ene keer voor stamppot.
pi_59993405
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 11:11 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zelfs voorgesneden uien? Dan is de grootste, gezondste en smakelijkste bezuiniging die je per direct moet doorvoeren: nooit meer doen!
Voorgesneden groente bevat minder vitamines en mineralen en is eigenlijk alleen maar zinloze maagvulling die alleen nog maar de illusie wekt dat je gezond bezig bent. En het smaakt ook nog eens nergens naar.
Ik denk niet dat het compleet zinloze maagvulling is hoor maar ik zal het niet meer doen. .

Maar het is wel wat Greys hierboven ook schrijft, ik zie er vaak tegenop om 'savonds nog zoveel werk van het eten te maken. Gezin met twee fulltime werkende ouders, partner werkt dan in wisseldiensten waardoor het kuiken niet iedere dag naar de opvang hoeft. Maar door dat gesjees iedere dag is natuurlijk wel die decadentie onstaan om het zo snel en makkelijk mogelijk te maken en AH speelt heel handig in op die behoefte natuurlijk.
pi_59993636
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:23 schreef Greys het volgende:

[..]


Conleche, je kookt ze even voor. Hoe lang is even, ongeveer?
Dan ga ik het zo ook proberen vanavond!
Ik weet het niet precies, maar ik schat zo een klein kwartiertje: als je erin prikt mag het nog best hard zijn, maar je moet er wel net doorheenkomen zeg maar.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 13:08:22 #242
163650 Greys
pi_59993802
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:41 schreef wyccie het volgende:
Greys, heb je geen man die eerder klaar is met werken? Of kinderen die alvast iets kunnen voorbewerken?
Ik ben ook altijd moe en heb ook nooit zin om te schillen en te pellen. Heb dan ook al jaren geen aardappels meer gekookt, behalve die ene keer voor stamppot.
Man komt meestal nog een half uurtje later thuis en kids heb ik niet. Dus dan houdt het op

Oh oh oh... waar ik wel erg trots op ben is dat manlief vanmorgen een Tupperware bakje ( ) mee heeft gekregen naar zijn werk met daarin de koude pasta met tonijn enz. van gisteravond. Whoehoeeee, besparend he? En hij vond het erg lekker als koude lunch met een bruin kadetje, mailde hij net
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_59993943
Ik vind het heel begrijpelijk hoor. Als het nou elke dag pizza bestellen is, is het een ander verhaal. Maar als je na een dag werken gewoon wilt eten zijn voorverpakte dingen gewoon zo veel makkelijker.
En uitgebreid gaan zitten koken voor mijzelf is ook niet echt mijn ding.
  woensdag 9 juli 2008 @ 13:14:30 #244
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59993972
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 12:37 schreef Greys het volgende:
Nou, ik vind elke dag gekookte aardappels niet lekker, dus ik hak ze na het koken vaak liever in stukjes om ze vervolgens te bakken. En voor vanavond heb ik bv van die visfilets uit een zak, maar die ben ik uiteraard weer vergeten te ontdooien Dus dat moet ook nog eerst.
Gister aten we pasta met tonijn, gekookt ei, ui, courgette, prei enzo. Tegen de tijd dat ik al die dingen gesneden heb, eitjes gekookt en gepeld, pasta gekookt... val ik al om van de honger
Oke ja, zoals ik al zei, ik hoef van mijn maaltijden geen luxe dingen te gaan maken. Hij eet het toch niet. De kieskauwer hij heeft het liefst door de weeks gekookte aardappels. Pasta eet hij ook niet. Naja, dan ben ik snel klaar dus

Maar idd, ik maak wel eens iets met prei, ham, ei ect. En dan ben ik ook wel 45 min tot 60 min bezig. Is het geen idee om prei e.d in het weekend te gaan voorsnijden? en dat in bakjes in de koelkast te doen?

Ik zal mijn bonnetje van a.s zaterdag eens op de foto zetten. Kijken hoeveel ik precies kwijt ben
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_59997729
Wij gaan zo'n 1x in de maand naar de lidl daar halen we een zooi vlees en aardappels (gebakken) en dan zijn we zo'n 30 euro kwijt. Dan hebben we zeker voor 3 weken aan vlees en aardappels. Verder halen we daar nog wat frituurvoer en pizza (2 voor 2.50) en dat voor 30 euro....
Verder halen we ons drinken bij de vomart (33 cent per fles cola of sinas, goedkoper dan de lidl)

Meestal eten we zo'n 2x in de week gebakken aardappels met vlees en groente(blik), 1x in de week gekookte aardappelen en vlees en groente(vers) en 1x pizza of pasta, 1x brood met soep en 1x bij moeder(meestal bloemkool of stampot of spinazieovenschotel etc) en 1x frituur of iets anders ( sate met saus uit de vriezer (29 cent) met stokbrood(2 voor 17 cent) of roerbakei met champions en kaas en ham etc)
pi_59997811
Soms dan maak ik een pannetje (stoofpannetje met spercibonen en saus en vlees ect) dit is dan teveel voor ons 2. Dan doen we in een bakje en eten het de volgende dag of de dag erna op.. Als het te weinig is dan koop ik wat wraps en doe het daarin. Zo kun je dus 2 dagen eten van 1x koken. Chinees als je dat besteld is ook altijd te veel Dus ook 2 dagen. En zoals vandaag eten we gekookte aardappels (heb zakje voorgeschilde gehaalt) en weet dat het te veel is, dus snij ze vanavond na het eten wat ik over heb in plakjes en dan morgen gebakken aardappels
  woensdag 9 juli 2008 @ 15:49:56 #247
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59997866
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 13:13 schreef wyccie het volgende:
Ik vind het heel begrijpelijk hoor. Als het nou elke dag pizza bestellen is, is het een ander verhaal. Maar als je na een dag werken gewoon wilt eten zijn voorverpakte dingen gewoon zo veel makkelijker.
En uitgebreid gaan zitten koken voor mijzelf is ook niet echt mijn ding.
ik snap het opzich ook wel hoor. Ik heb heel soms ook wel eens zo'n dag

Overigens zit bij mijn boodschappen van het weekend altijd pepsi, 7-up, fanta, ect drinken. Drinken van lidl lust ik niet idem dito met jam. Das altijd van hero en kaas van slankie
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 juli 2008 @ 15:58:16 #248
163650 Greys
pi_59998095
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 15:47 schreef Patries86 het volgende:
(heb zakje voorgeschilde gehaalt)
Jaaaaaaaa zie je, jij ook voorgeschilde
Maar verder klinkt het prima hoor!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:01:16 #249
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59998178
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_59998341
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:01 schreef Qwea het volgende:
ik eet dus echt niet 2x hetzelfde in 1 week

En als ik het in de vriezer prop dan smaakt het daarna lang niet meer zo lekker is mijn ervaring.
Ligt er maar net aan wat het is. Een goede zelfgemaakte pastasaus (geen pakjes of zakjes dus) verliest echt niet of nauwelijks smaak in de vriezer maar je kunt inderdaad niet alles invriezen.
There is no love sincerer than the love of food.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')