.quote:De goudgele bogen die niet per abuis de 'M' vormen van McDonalds doen neo-gotisch aan. Binnen staar je je kapot op zwart-witte tegels die niet onderdoen aan Zuid-Italiaans marmer.
quote:Op zondag 20 april 2008 19:28 schreef starla het volgende:
Erg indrukwekkend. De goudgele bogen die niet per abuis de 'M' vormen van McDonalds doen neo-gotisch aan. Binnen staar je je kapot op zwart-witte tegels die niet onderdoen aan Zuid-Italiaans marmer.
quote:hoofddeksel met weer een 'M' erop, een terugkerend thema.
Klinkt veel belovend, binnenkort ook eens proberen.quote:Op zondag 20 april 2008 19:28 schreef starla het volgende:
Waar?
McDonalds te Almelo
Wanneer?
Gisteren
Wat at je?
2 grote patat met 4 frietsaus en 2 Big Mac's
Impressie?
Erg indrukwekkend. De goudgele bogen die niet per abuis de 'M' vormen van McDonalds doen neo-gotisch aan. Binnen staar je je kapot op zwart-witte tegels die niet onderdoen aan Zuid-Italiaans marmer. Buiten is er vertier voor de kinderen in de vorm van een wentel-glijbaan en een zandbak.
De service is geweldig. Na slechts 5 minuten sta ik voor een vriendelijke glimlach van de bediende die een prachtig uniform aan heeft in combinatie met een hoofddeksel met weer een 'M' erop, een terugkerend thema.
Kosten?
Onbetaalbaar
Cijfer?
10
quote:Op zondag 20 april 2008 19:28 schreef starla het volgende:
Waar?
McDonalds te Almelo
Wanneer?
Gisteren
Wat at je?
2 grote patat met 4 frietsaus en 2 Big Mac's
Impressie?
Erg indrukwekkend. De goudgele bogen die niet per abuis de 'M' vormen van McDonalds doen neo-gotisch aan. Binnen staar je je kapot op zwart-witte tegels die niet onderdoen aan Zuid-Italiaans marmer. Buiten is er vertier voor de kinderen in de vorm van een wentel-glijbaan en een zandbak.
De service is geweldig. Na slechts 5 minuten sta ik voor een vriendelijke glimlach van de bediende die een prachtig uniform aan heeft in combinatie met een hoofddeksel met weer een 'M' erop, een terugkerend thema.
Kosten?
Onbetaalbaar
Cijfer?
10
Vreemde tegenstrijdigheid wb die kosten. Ook jammer, zal voor een aantal mensen toch wel een factor zijn bij het besluiten ergens wel of niet heen te gaan, dus is sowieso relevant in een topic als dit.quote:Op zondag 4 mei 2008 22:43 schreef zoalshetis het volgende:
kosten: i don't talk about that
cijfer: 7.7 . het is duur maar wel de moeite waard voor iemand die al gemiddeld bedreven is in sushi. voor iemand die er al heel erg thuis in is, zoals ik, is het amusant, maar wel heel duur daar. kan veel goedkoper.
Zaten te denken om met ons 5 persoons groepje daar te gaan eten. Zijn niet veel recensies tegen gekomen dus maar voor Sumo gegaan. Wel een aanrader dus?quote:Op zondag 4 mei 2008 22:20 schreef Vanyel het volgende:
Waar
Miso (eat&chill), 'onbeperkt' sushi etc., Kruiskade Rotterdam
Van de vijf mensen (incl. ik) die ik ken die er gegeten hebben waren er vijf enthousiast, dus sowieso het proberen waard. Al was het alleen omdat je voor die prijs met zoveel keus sowieso niet echt enorm de mist in zal gaan.quote:Op maandag 5 mei 2008 09:23 schreef n0a het volgende:
Zaten te denken om met ons 5 persoons groepje daar te gaan eten. Zijn niet veel recensies tegen gekomen dus maar voor Sumo gegaan. Wel een aanrader dus?
Wow, dat klinkt en ziet er allemaal heel erg lekker uit.quote:
Precies en daarom topic opgeschoondquote:Op maandag 30 juni 2008 07:14 schreef PeRi het volgende:
De vraag is niet wat je hebt gegeten, maar waar. Soit, hou je bagger weg ofzo.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kosten: eten 25 euro pp + drankjes
Cijfer 7, simpel en lekker eten voor een redelijke prijs. Omdat het rustig was had de kok ook de tijd om met ons te praten dat was wel lollig, leuke man.winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
Prima tent, sinds de zomer geopend, erg druk altijd daar. Laat je even weten hoe het was?quote:Op donderdag 18 september 2008 @ 17:30 schreef spy08 het volgende:
Ik ga morgen naar Rotterdam en bij FRED lunchen. Iemand daar al geweest?
Je weet wie het schrijftquote:Op zaterdag 20 september 2008 00:37 schreef David het volgende:
20 euro per couvert? Dat is weinig, aan die gerechten te zien lijkt het me toch een echt fine-dining restaurant.
En thuis meteen een zak chips opentrekken omdat je zo weinig kreegquote:Op zaterdag 22 november 2008 17:52 schreef tonja het volgende:
Wanneer en waar? Eergisteren in Hoorn in Jozua's Restaurant gegeten.
Wat? Ik weet niet precies meer wat het allemaal was. Het was heerlijk dat weet ik nog wel
[ afbeelding ]
De tweede amuse. De eerste (een oester gestoomd op 60 graden met een komkommersause op pittige zeewier) hadden we al op voordat ik bedacht dat het een leuk idee was om foto's te maken.
Wat dat bruine blokje precies was weet ik niet meer. Dat donkere is rode uiencompote, en een croutonnetje
[ afbeelding ]
Carpaccio van coquilles St.Jacques op creme fraiche aangemaakt met limoen en nog wat en champagne kaviaar.
[ afbeelding ]
Een bisque met garnalen
[ afbeelding ]
Fazant met smeltende eendelever zoete zuurkool en pastinaakpuree
[ afbeelding ]
Reebout met paddestoelen, bloemkool knolselderijpuree en spek.
[ afbeelding ]
Nootje in een druppel caramel, chocolade mousse of ijs (ik had geen ruimte meer voor het desert) Bietenijs en appelgebak
[ afbeelding ]
Impressie
Warme sfeer in het restaurant, en de bediening is vriendelijk, correct zonder formeel of stijfjes te zijn en zeer alert.
Het eten was perfect. Heel bijzonder met allemaal waanzinnige smaaksensaties. Vooral de combinatie van smaken vond ik spectaculair lekker.
Kosten 112 euro met z'n tweeen.
Cijfer: 10 Alles was echt even smakelijk. Ik heb in zeker 10 jaar niet zo goed gegeten.
Nu dit topic eens even helemaal doorlezen
Zoiets inderdaad, en aangemaakt met pernod en nog wat.. Was overheerlijk ook.quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:15 schreef zoalshetis het volgende:
wow tonja! dat ziet er lekker uit!
ik denk dat het plakje wat je niet meer thuis kan brengen een pate van gans-/eendelever is of een ander gevogelte.
wel een laag cijfer vind ik. moet toch flink tegengevallen zijn.quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:19 schreef Raissa het volgende:
Waar? Il Cavallino in Amsterdam
Wanneer? Vorige week zondag
Wat at je? Verse ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood onder bolognesesaus.
Impressie? Knus restaurantje maar verwacht geen goede stoel of grote tafel, geen pizza op de kaart, alle pasta is vers, personeel is redelijk ongeinteresseerd.
Kosten? 2 personen, alleen hoofdgerecht, 2 colaatjes en 2 biertjes voor ¤ 30,-
Cijfer? 6,5
Ik vind het niet echt prettig om in een hoekje te worden neergezet op een stoel waarop je na 2 minuten al een houten reet hebt nee Bovendien vind ik het bijzonder irritant als ze je weet ik hoe lang laten wachten op het opnemen van de drankjes (terwijl het niet echt bijzonder druk was ofzo).quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:21 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
wel een laag cijfer vind ik. moet toch flink tegengevallen zijn.
Ziet eruit als een restaurant met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.quote:Op zaterdag 22 november 2008 17:52 schreef tonja het volgende:
Wanneer en waar? Eergisteren in Hoorn in Jozua's Restaurant gegeten.
Wat? Ik weet niet precies meer wat het allemaal was. Het was heerlijk dat weet ik nog wel
[ afbeelding ]
De tweede amuse. De eerste (een oester gestoomd op 60 graden met een komkommersause op pittige zeewier) hadden we al op voordat ik bedacht dat het een leuk idee was om foto's te maken.
Wat dat bruine blokje precies was weet ik niet meer. Dat donkere is rode uiencompote, en een croutonnetje
[ afbeelding ]
Carpaccio van coquilles St.Jacques op creme fraiche aangemaakt met limoen en nog wat en champagne kaviaar.
[ afbeelding ]
Een bisque met garnalen
[ afbeelding ]
Fazant met smeltende eendelever zoete zuurkool en pastinaakpuree
[ afbeelding ]
Reebout met paddestoelen, bloemkool knolselderijpuree en spek.
[ afbeelding ]
Nootje in een druppel caramel, chocolade mousse of ijs (ik had geen ruimte meer voor het desert) Bietenijs en appelgebak
[ afbeelding ]
Impressie
Warme sfeer in het restaurant, en de bediening is vriendelijk, correct zonder formeel of stijfjes te zijn en zeer alert.
Het eten was perfect. Heel bijzonder met allemaal waanzinnige smaaksensaties. Vooral de combinatie van smaken vond ik spectaculair lekker.
Kosten 112 euro met z'n tweeen.
Cijfer: 10 Alles was echt even smakelijk. Ik heb in zeker 10 jaar niet zo goed gegeten.
Nu dit topic eens even helemaal doorlezen
ik hou sowieso niet van tenten waar het personeel ongeïnteresseerd is en waar mensen achteraf gezet worden, zonder dezelfde egards te krijgen die een klant betaamt.quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:29 schreef Raissa het volgende:
[..]
Ik vind het niet echt prettig om in een hoekje te worden neergezet op een stoel waarop je na 2 minuten al een houten reet hebt nee Bovendien vind ik het bijzonder irritant als ze je weet ik hoe lang laten wachten op het opnemen van de drankjes (terwijl het niet echt bijzonder druk was ofzo).
Het eten was lekker maar niet bijzonder, het enige dat een beetje smaak had was de bolognese saus en zelfs die smaak was mwa..
quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Oh, tonja, je hebt dit menu gehad volgens mij: http://www.jozuas-restaurant.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=66
jammer dat de amuses er niet op staan. weten we nog niet zeker wat het 'blokje' is.quote:Op zaterdag 22 november 2008 18:32 schreef Isegrim het volgende:
Oh, tonja, je hebt dit menu gehad volgens mij: http://www.jozuas-restaurant.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=66
dat had ik al geschreven.quote:Op zaterdag 22 november 2008 19:13 schreef Isegrim het volgende:
Is het niet een pâté ofzo?
Ik kreeg het ook netjes opgediend. Het is ook een 'echt' restaurant ipv een eetschuur en daardoor is het wel iets prijziger dan een 'normale' Aziatische tent. Gelukkig hoefde ik niet af te rekenen .quote:Op zaterdag 6 december 2008 00:03 schreef Stereotomy het volgende:
Heh, die crepe met geraspte eend en sliertjes groente en hoisin saus vind ik ook altijd lekker. Bij ons komt de ober dan met de hele eend stukjes af snijden naast de tafel. Daarna wordt de half aangesneden eend gewoon op tafel gezet zodat we die soldaat kunnen maken.
Vind het wel errug duur, Boris.
Ik krijg daar onfrisse associaties bij.quote:Op zaterdag 6 december 2008 06:39 schreef Windigo het volgende:
'Geur van een aziaat' wat een titel voor een menu..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |