abonnement Unibet Coolblue
pi_61107817
Waar?
De Twee Heeren, Maastricht

Wanneer?
Zaterdag 23 augustus 2008

Wat at je?
Ik: als voorgerecht meloen met gandaham, als hoofdgerecht varkenshaas met champignons en brie en als nagerecht een kop thee
Mn vriend: Als voorgerecht tomatensoep, als hoofdgerecht varkenshaas met champignons en brie en als nagerecht een kop koffie. Verder heb ik nog 2 glazen malibu-cola gehad en mn vriend 2 biertjes.

Impressie?
Het restaurant zag er goed en erg sfeervol uit. Je hebt aan de ene kant een restaurantgedeelte, en aan de andere kant een bargedeelte. Het zat vrijwel helemaal vol, en de bediening was goed, al duurde het wel een beetje lang voor we het hoofdgerecht kregen. Het eten was erg lekker. Het voorgerecht dat ik had, de meloen met gardaham, was erg uitgebreid, er zat veel meloen en ham in en er zat nog een erg lekkere rucolasalade bij. De varkenshaas was erg lekker, al was hij niet erg aan de grote kant, maar door de brie vulde hij wel erg. Ik zat na het eten iig goed vol.

Kosten?
62.60 euro voor 2 personen

Cijfer?
8.5

[ Bericht 19% gewijzigd door _Hestia_ op 25-08-2008 12:44:28 ]
pi_61107935
Waar
Pizzeria Lunetta, Maastricht

Wanneer?
Zondag 24 augustus 2008

Wat at je?
Ik: Als voorgerecht groentensoep, als hoofdgerecht tournedos met champignonsaus en als nagerecht een kop thee.
Mn vriend: Als voorgerecht tomatensoep, als hoofdgerecht tournedos met pepersaus en als nagerecht een kop koffie

Impressie?
We waren er al vroeg, rond half 6, aangezien we rond een uur of 8 weer naar huis wilden. Het was dus nog niet zo erg druk, maar naarmate we er langer zaten, werd het wel steeds drukker. De soepen waren erg lekker, de tomatensoep was een beetje pittig, waar mn vriend erg tevreden over was. De tournedos was erg mals, alleen bij mij zat er echt alleen champignonsaus bij, en geen echte champignons er doorheen, dus dat was wel wat minder. Ik vind het toch altijd wel lekker als er ook echte champignons in de saus zitten. Maar het smaakte verder prima en de tournedos waren redelijk groot. De bediening vroeg regelmatig hoe het smaakte, alleen tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht zat wel redelijk wat tijd.

Kosten?
47.10 euro voor 2 personen

Cijfer?
8
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 30 augustus 2008 @ 22:16:26 #153
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_61254332
Crosspost

We(ik, mijn moeder en mijn broetje) hebben gegeten bij het Roode Hert in Oud-Velsen. (www.roodehert.nl). Dit restaurant is in handen van Jeroen van den Bogaerde en Edwin Roest. We hebben er gegeten in het kader van de restaurantweek.

Nadat we ons eerste drankje namen, kregen we een aperitief, dit bestond uit een paar olijfjes, nootjes en een eetbaar bakje met een zalmdingetje(geen foto’s maar het was erg lekker, kan er even geen juiste woorden voor vinden )

We hadden dus een driegangen menu voor 25 euro. Vooraf een salade met lauwwarme gegrilde tonijn met minitomaten vinaigrette. Dit smaakte erg lekker. (sorry bloes hiervan was ik vergeten een foto te maken ). Tonijn was vers en zag er goed uit.

Als hoofdgerecht een kalfsribeye met cantharellensaus, aardappelgarnituur en gemixte groente.



Goed stuk vlees, lekker mals, groente was lekker en zelfs mijn broertje heeft de paddenstoelen opgegeten . Daarbij hadden we een rode pinot noir bourgogne, was erg lekker.

Als dessert hadden we een chocolade’mousse’ toren het was niet echt een mousse want was iets minder luchtig, was al wat ingezakt waarschijnlijk. Een bolletje vanille-ijs en een karamelsaus. Erg lekker.

Ik was al begonnen .

Overall een goede voldaan gevoel. Eten was lekker, lekkere wijn en het waren aardige mensen.

De kater kwam later, maar dat had niks met het eten te maken .


Waar? Het roode hert
Wanneer? vandaag 30 augustus
Wat at je? zie tekst
Impressie? zie tekst
Kosten? ¤123 voor drie personen
Cijfer? 7,5
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 30 augustus 2008 @ 22:46:33 #154
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_61255016
Waar?
Gaststatte "Zum Edler Hirsch" in Seybottenreuth (Duitsland)

Wanneer?
Een week of twee geleden

Wat at je?
Sauerbraten

Impressie?
We belandden hier op weg naar huis van vakantie. Gewoon een dorpje ingereden, kijken wat er is. Bevalt stukken beter dan langs de snelweg te veel geld uitgeven aan te slechte service en te matig voedsel,

Wat maakt deze bijzonder? De tent was blijkbaar afgehuurd voor een verjaardag. Maar dat maakte niet uit, we mochten er wel bij. De baas kondigde echter wel aan dat het allemaal even kon duren en dat de keuze beperkt was.

Binnen 5 minuten stond er een dame met minstens vijf keuzemogelijkheden (die dus allemaal bij elkaar geimproviseerd waren omdat het restaurant eigenlijk gesloten was). De keuze viel op de lokale specialiteit 'Sauerbraten'. De kinderen waren dwars, niets was goed. Speciaal voor hun werd er nog even een pastagerecht in elkaar gezet.

Men zegt wel dat honger rauwe bonen zoet maakt, maar dit was dus écht lekker. Het is geen super-aantrekkelijk gerecht om te zien (Sauerbraten dus), maar we hebben gesmuld.

Kosten?

Omdat we niet echt van de kaart aten kan ik geen aparte prijzen aangeven. Voor het geheel, inclusief bier/fris/melk/koffie/thee/toetje etc. was 35 euro. (ik had eerst iets van maar het klopte volgens hun toch echt)

Cijfer?
Eten: 8. Service: 10+

Jammer dat de kans uiterst beperkt is dat we daar ooit nog weer eens terecht komen.
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  maandag 1 september 2008 @ 10:39:29 #155
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_61285976
Waar?
De Kleine Griek, Delft

Wanneer?
Vrijdag 29 augustus 2008

Wat at je?
Als voorgerecht lekker brood met pittige feta en tzatziki.
Als hoofdgerecht een heleboel verschillende mezedes, waaronder:
-gevulde paprika met kaas: weer een paprikavelletje in een flets kaas, waarom kan dit niet lekkerder?
-aardappel uit de oven met kruiden: mjam
-paddestoeltjes met knoflook: op zich lekker, maar ben niet zo'n paddestoelfan
-bladerdeeg met feta en spinazie: hmmm!!
-aardappel gevuld met kaas en groente: echt hmmmm!
-en nog meer die ik nu vergeet
Toe: Soort baklava maar dan met van die sliertjes (kfaisi ofzo): heel erg lekker, maar echt te machtig; het had een veel kleiner stukje mogen zijn.

Impressie?
Het restaurant heeft een boot in de gracht waarop je kan eten. Erg sfeervol, al hing de boot nogal scheef, wat voor vreemde verschuivingen zogrde. Het eten was lekker, kwam redelijk snel, en de bediening was aardig en relaxt.

Kosten?
Geen idee, vader van m'n vriend betaalde...

Cijfer?
8.5
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 september 2008 @ 23:01:34 #156
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_61633775
Waar ? Ma Brown's Restaurant
Nieuwe Groenmarkt 31
2011TT Haarlem
www.mabrownsrestaurant.nl

Wanneer ? Zondag 14 september 2008

Wat At Je ?
Het restaurant bestaat 25 jaar. Dus er is een driegangen menu voor 25 euro. Het is een Engels restaurant

Vooraf
Scallops and blackpudding
Fried blackpudding with grilled scallops.
St. Jacobsschelpen met bloedworst.

Als hoofdgerecht
Sirloin steak with walnut sauce
De naam ‘sirloin’ komt van Henry 8th, nadat hij een ‘loin’(lende) had gegeten en besloot deze tot ridder (sir) te slaan.
Entrecôte geserveerd met een van saus,walnoten, zure room en bosuien.

Toetje
A selection of English cheeses
served with water biscuits and a glass of red port.

Inpressie

PLaatje op de site zelf, daar wordt het drinken ingeschonken, rechts ervan is de half open keuken.

De trolley met de zoete dingen .

Het eten was simpel maar wel lekker, niet speciaal opgemaakt. Daarbij dronk ik lekkere Britse bieren. De kazen waren lekker als toetje, ik had niet zo’n trek in zoet dus dan maar de kazen .

Het enige was
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Kosten: eten 25 euro pp + drankjes

Cijfer 7, simpel en lekker eten voor een redelijke prijs. Omdat het rustig was had de kok ook de tijd om met ons te praten dat was wel lollig, leuke man.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_61634329
Waar?
Lust, Straatweg Rotterdam

Wanneer?
04-sept-08

Wat at je?
Hoofdgerecht: kipfilet met een vulling van serranoham, mozzerella, pesto en basilicum.
Het klinkt een stuk beter als het was. De kip was wat droog en de smaken kwamen er niet goed uit.

Nagerecht: witte chocolademousse met frambozen
Dit was lekker, goede combinatie ook

Impressie?
Leuke gelegenheid, gericht op een wat jonger publiek. Ziet er goed uit. Alleen zeer jammer van de bediening. Overal moest om gevraagd worden. Zelfs de vraag of we nog iets wilden drinken kwam niet

Kosten?

25 euro p.p. ongeveer

Cijfer?
Eten: 7- Service: 4
stupidity has become as common as common sense was before
pi_61735678
Ik ga morgen naar Rotterdam en bij FRED lunchen. Iemand daar al geweest?
pi_61736290
Leuk dit, ik ga binnenkort wel weer eens naar La Cabana in Hellevoetsluis ik ben daar 2x geweest en ik heb nog nooit zulk mals vlees gegeten (steak en ossehaas). Het vlees leek echt wel op je tong weg te smelten.
pi_61739149
quote:
Op donderdag 18 september 2008 @ 17:30 schreef spy08 het volgende:
Ik ga morgen naar Rotterdam en bij FRED lunchen. Iemand daar al geweest?
Prima tent, sinds de zomer geopend, erg druk altijd daar. Laat je even weten hoe het was?
Whatever I want.
pi_61761643
Waar?


FRED Rotterdam
Honingerdijk 263-265
3063 AM Rotterdam

Wanneer?


vanmiddag 19-sept-08

Wat at je?




Amuse: lichte kogel tartaar met een mostert,piccalillysaus.


Voorgerecht: Eendenlever met coquilles.


Tussengerecht: Kreeftensoep met paling.


Hoofdgerecht: Zeebaars met Citrusfruit.


Impressie?


Restaurant inrichting niet echt mijn stijl ,beetje barokke stijl  te samen met wat kitscherigheid. Het eten was goed,sommige gerechten al eens in een andere variatie gegeten maar al met al zeker de moeite waard om snel weer te bezoeken en de rest van de kaart eens uit te proberen. De prijs -kwaliteit verhouding is prima te noemen en wat nog mooier is: restaurant Floris is ernaast gelegen en restaurant In Den Rust Wat tegenover Fred.

De bediening staan hun mannetje zonder duidelijk aanwezig te zijn tijdens de lunch.Vriendelijk,bescheiden en daar waar nodig is zeer behulpzaam,zelfs als de gast niet helemaal volgens de geldende kledingvoorschriften voor dit soort restaurants is gekleed.

Kosten?


+/- 20 euro per couvert

Cijfer?


Eten: 8
Service: 8
  zaterdag 20 september 2008 @ 00:37:51 #162
3869 David
Drum the drums
pi_61773315
20 euro per couvert? Dat is weinig, aan die gerechten te zien lijkt het me toch een echt fine-dining restaurant.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 oktober 2008 @ 19:54:06 #163
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_62490163
Waar? eetcafe middenloo in Driehuis
Wanneer? 18 oktober 2008
Wat at je? Biefstuk met patat, aardappelsalade en salade
Impressie? Simpel maar wel lekker, gewoon alles op het bord
Kosten? eten 9 euro bokbiertjes weet ik niet.
Cijfer? 8, je weet dat het simpel is wat je gaat eten maar het was erg lekker
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_62490610
quote:
Op zaterdag 20 september 2008 00:37 schreef David het volgende:
20 euro per couvert? Dat is weinig, aan die gerechten te zien lijkt het me toch een echt fine-dining restaurant.
Je weet wie het schrijft

Ik heb ook nog een leuke, trouwens.

Waar? Pizzeria Remo in Testaccio, Rome (10 minuutjes lopen vanaf het Colosseum, een vrij saaie wijk verder)
Wanneer? 20 september
Wat at je? Suppli, gefrituurde olijven gevuld met worstvlees, bruschetta, crostini's met rauwe ham en (verrukkelijke) mozzarella, pizza van het huis (met o.a. aubergine en worst). Vergezeld door twee driekwart-literflessen Italiaans bier.
Impressie? Op zaterdagavond staat er op het plein een flinke rij voor deze pizzeria, vooral Italianen en een enkele buitenlander. De tent oogt weinig gezellig of romantisch; tafels dicht opeen, TL-verlichting... Voorin de zaak draaien ze de pizza's in elkaar. OK, dat is wel impressive. Evenals het tempo waarmee klanten worden bediend... Met een beetje mazzel sta je met een halfuurtje buiten.
Eindelijk gezeten moet je op een lijstje op tafel aankruisen wat je wilt eten. Mijn Italiaans is minimaal, maar mijn culinair-Italiaans is gelukkig afdoende
Dan komt het eten (en het bier). Hemel, het is simpel, maar echt perfect klaargemaakt (wat wel verrassend is, gezien het moordende tempo van bediening en keukenpersoneel). Risottokroketjes Gevulde gefrituurde olijven in een jasje Bruschetta met grofgesneden, smakelijke tomaat en een lekkere olijfolie Knapperige, flinterdunne pizza Crostini met ham en mozzarella om je vingers bij af te likken Het is allemaal eenvoudige kost, maar LEKKER met hoofdletters! We zitten zo propvol dat we met spijt in ons hart een toetje moeten afslaan.
Kosten? 27 euro met z'n tweeen.
Cijfer? Deze -tamelijk sfeerloze- tent zou ik iedereen aanraden! Ongelooflijk lekkere, flinterdunne pizza, de voorgerechten die op zichzelf al een perfecte maaltijd waren ondanks dat het vrij 'eenvoudig' eten was....
Minstens een 9!
pi_62494345
Weer bijgelezen
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 18 oktober 2008 @ 23:09:49 #166
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_62494652
Nog 1tje dan die ik nog niet ingevuld heb.

Niet leesbaar voor Bloes .

Waar? Wok four you IJmuiden
Wanneer? vier weken geleden
Wat at je? Alles wat er te vinden was heb ik wel gegeten . Vlees, vis, groente, bijgerechten etc.
Impressie? Wok en grillrestaurant, grote eetgelegenheid je mag zelf je eten en drinken! halen
Kosten? 26,50 Per persoon inclusief drankjes. Alleen hele sterke dranken moet je voor bijbetalen, voor de rest krijg je dat erbij.
Cijfer? 8, vlees en vis was goed. Heb wel minder gegeten in verschillende woktenten. Grill was lekker, goede bijgerechten niet te koud werd snel bijgevuld zodat je verse dingen had. Het lijkt wel op een vreetfabriek maar wel 1 van de betere .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 22 november 2008 @ 17:52:47 #167
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63432591
Wanneer en waar? Eergisteren in Hoorn in Jozua's Restaurant gegeten.

Wat? Ik weet niet precies meer wat het allemaal was. Het was heerlijk dat weet ik nog wel



De tweede amuse. De eerste (een oester gestoomd op 60 graden met een komkommersause op pittige zeewier) hadden we al op voordat ik bedacht dat het een leuk idee was om foto's te maken.
Wat dat bruine blokje precies was weet ik niet meer. Dat donkere is rode uiencompote, en een croutonnetje


Carpaccio van coquilles St.Jacques op creme fraiche aangemaakt met limoen en nog wat en champagne kaviaar.


Een bisque met garnalen


Fazant met smeltende eendelever zoete zuurkool en pastinaakpuree


Reebout met paddestoelen, bloemkool knolselderijpuree en spek.


Nootje in een druppel caramel, chocolade mousse of ijs (ik had geen ruimte meer voor het desert) Bietenijs en appelgebak


Impressie
Warme sfeer in het restaurant, en de bediening is vriendelijk, correct zonder formeel of stijfjes te zijn en zeer alert.
Het eten was perfect. Heel bijzonder met allemaal waanzinnige smaaksensaties. Vooral de combinatie van smaken vond ik spectaculair lekker.
Kosten 112 euro met z'n tweeen.
Cijfer: 10 Alles was echt even smakelijk. Ik heb in zeker 10 jaar niet zo goed gegeten.

Nu dit topic eens even helemaal doorlezen
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_63432715
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 17:52 schreef tonja het volgende:
Wanneer en waar? Eergisteren in Hoorn in Jozua's Restaurant gegeten.

Wat? Ik weet niet precies meer wat het allemaal was. Het was heerlijk dat weet ik nog wel

[ afbeelding ]

De tweede amuse. De eerste (een oester gestoomd op 60 graden met een komkommersause op pittige zeewier) hadden we al op voordat ik bedacht dat het een leuk idee was om foto's te maken.
Wat dat bruine blokje precies was weet ik niet meer. Dat donkere is rode uiencompote, en een croutonnetje
[ afbeelding ]

Carpaccio van coquilles St.Jacques op creme fraiche aangemaakt met limoen en nog wat en champagne kaviaar.
[ afbeelding ]

Een bisque met garnalen
[ afbeelding ]

Fazant met smeltende eendelever zoete zuurkool en pastinaakpuree
[ afbeelding ]

Reebout met paddestoelen, bloemkool knolselderijpuree en spek.
[ afbeelding ]

Nootje in een druppel caramel, chocolade mousse of ijs (ik had geen ruimte meer voor het desert) Bietenijs en appelgebak
[ afbeelding ]

Impressie
Warme sfeer in het restaurant, en de bediening is vriendelijk, correct zonder formeel of stijfjes te zijn en zeer alert.
Het eten was perfect. Heel bijzonder met allemaal waanzinnige smaaksensaties. Vooral de combinatie van smaken vond ik spectaculair lekker.
Kosten 112 euro met z'n tweeen.
Cijfer: 10 Alles was echt even smakelijk. Ik heb in zeker 10 jaar niet zo goed gegeten.

Nu dit topic eens even helemaal doorlezen
En thuis meteen een zak chips opentrekken omdat je zo weinig kreeg
I feel kinda Locrian today
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:15:32 #169
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_63433108
wow tonja! dat ziet er lekker uit!

ik denk dat het plakje wat je niet meer thuis kan brengen een pate van gans-/eendelever is of een ander gevogelte.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:18:37 #170
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_63433179
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:15 schreef zoalshetis het volgende:
wow tonja! dat ziet er lekker uit!

ik denk dat het plakje wat je niet meer thuis kan brengen een pate van gans-/eendelever is of een ander gevogelte.
Zoiets inderdaad, en aangemaakt met pernod en nog wat.. Was overheerlijk ook.
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_63433208
Waar? Il Cavallino in Amsterdam
Wanneer? Vorige week zondag
Wat at je? Turks brood met kruidenboter van het huis en als hoofdgerecht verse ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood onder bolognesesaus.
Impressie? Knus restaurantje maar verwacht geen goede stoel of grote tafel, geen pizza op de kaart, alle pasta is vers, personeel is redelijk ongeinteresseerd.
Kosten? 2 personen, alleen hoofdgerecht, 2 colaatjes en 2 biertjes voor ¤ 30,-
Cijfer? 6,5
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:21:30 #172
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_63433241
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:19 schreef Raissa het volgende:
Waar? Il Cavallino in Amsterdam
Wanneer? Vorige week zondag
Wat at je? Verse ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood onder bolognesesaus.
Impressie? Knus restaurantje maar verwacht geen goede stoel of grote tafel, geen pizza op de kaart, alle pasta is vers, personeel is redelijk ongeinteresseerd.
Kosten? 2 personen, alleen hoofdgerecht, 2 colaatjes en 2 biertjes voor ¤ 30,-
Cijfer? 6,5
wel een laag cijfer vind ik. moet toch flink tegengevallen zijn.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_63433379
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 18:21 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

wel een laag cijfer vind ik. moet toch flink tegengevallen zijn.
Ik vind het niet echt prettig om in een hoekje te worden neergezet op een stoel waarop je na 2 minuten al een houten reet hebt nee Bovendien vind ik het bijzonder irritant als ze je weet ik hoe lang laten wachten op het opnemen van de drankjes (terwijl het niet echt bijzonder druk was ofzo).
Het eten was lekker maar niet bijzonder, het enige dat een beetje smaak had was de bolognese saus en zelfs die smaak was mwa..
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:30:58 #174
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_63433427
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 17:52 schreef tonja het volgende:
Wanneer en waar? Eergisteren in Hoorn in Jozua's Restaurant gegeten.

Wat? Ik weet niet precies meer wat het allemaal was. Het was heerlijk dat weet ik nog wel

[ afbeelding ]

De tweede amuse. De eerste (een oester gestoomd op 60 graden met een komkommersause op pittige zeewier) hadden we al op voordat ik bedacht dat het een leuk idee was om foto's te maken.
Wat dat bruine blokje precies was weet ik niet meer. Dat donkere is rode uiencompote, en een croutonnetje
[ afbeelding ]

Carpaccio van coquilles St.Jacques op creme fraiche aangemaakt met limoen en nog wat en champagne kaviaar.
[ afbeelding ]

Een bisque met garnalen
[ afbeelding ]

Fazant met smeltende eendelever zoete zuurkool en pastinaakpuree
[ afbeelding ]

Reebout met paddestoelen, bloemkool knolselderijpuree en spek.
[ afbeelding ]

Nootje in een druppel caramel, chocolade mousse of ijs (ik had geen ruimte meer voor het desert) Bietenijs en appelgebak
[ afbeelding ]

Impressie
Warme sfeer in het restaurant, en de bediening is vriendelijk, correct zonder formeel of stijfjes te zijn en zeer alert.
Het eten was perfect. Heel bijzonder met allemaal waanzinnige smaaksensaties. Vooral de combinatie van smaken vond ik spectaculair lekker.
Kosten 112 euro met z'n tweeen.
Cijfer: 10 Alles was echt even smakelijk. Ik heb in zeker 10 jaar niet zo goed gegeten.

Nu dit topic eens even helemaal doorlezen
Ziet eruit als een restaurant met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 22 november 2008 @ 18:32:46 #175
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_63433471
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')