abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 27 december 2007 @ 11:41:23 #1
35189 Troel
scherp en bot
pi_55568726
Deel 1: Koninklijk nieuws vandaag
Deel 2: Koninklijk nieuws - deel 2
Deel 3: Koninklijk nieuws- deel 3
Deel 4: Koninklijk nieuws en foto's - deel 4
Deel 5: Koninklijk nieuws & foto's - deel 5
Deel 6: Koninklijk Nieuws & Foto's- Deel 6
Deel 7: Koninklijk Nieuws & Foto's- Deel 7
Deel 8: Koninklijk Nieuws & Foto's - deel 8

Maxima en Ariane:


Pieter-Christiaan, Anita en Emma:


Floris, Aimee en Magali:


Aimee en Magali:


Sophie, Edward en jongste telg:




Felipe, Letizia en kroost:


Juan Carlos, Sofia en kleinkinderen:



En nu hot news:
Wilders wil van Beatrix af om haar kersttoespraak:
quote:
Kersttoespraak 2007
In het duister van de tijden is een licht ontstoken, het licht van Gods liefde. De geboorte van het Kerstkind opent de weg naar een wereld waarin mensen in naastenliefde elkaar aanvaarden. Ieder tijdperk kent eigen uitdagingen en opgaven. Die vragen nieuwe inzichten en inzet voor goede verhoudingen tussen mensen.

In deze tijd wordt onze eigen veilige, vertrouwde en verdraagzame samenleving van dag tot dag op de proef gesteld. Gevoelens van onrust en onzekerheid voeren de boventoon. Het lijkt wel of wij ons bijna spreekwoordelijk zelfvertrouwen hebben verloren.

Gelukkig is hier in de loop der eeuwen veel tot stand gebracht. Het fundament van ons staatsbestel heeft vorm gekregen in democratie en is vastgelegd in recht. Onze democratische traditie houdt meer in dan alleen aanvaarding van de macht van de meerderheid; het gaat ook om respect voor minderheden. De geschiedenis heeft ons geleerd dat tolerantie een basis biedt om spanningen te boven te komen en conflicten te overwinnen. Díe kostbare verworvenheid maakt deel uit van ons culturele erfgoed en blijft een bron van kracht.

Vandaag zien we een neiging tegenstellingen juist te verscherpen. Grofheid in woord en daad tast de verdraagzaamheid aan. Discussies ontaarden in verharde verhoudingen. In zo’n sfeer worden mensen al snel als groep over één kam geschoren en worden vooroordelen als waarheid aangenomen. Daarmee erodeert de gemeenschapszin.

Naast gevaarlijk generaliseren is er nóg een ontwikkeling die onze maatschappelijke verbondenheid bedreigt. Individualisering die doorslaat naar puur egoïsme doet afbreuk aan het algemeen belang. Als we het zicht verliezen op wat ons allen tezamen aangaat, ondermijnen wij onze samenleving.

Een maatschappij die in zichzelf is gekeerd, sluit ook de ogen voor de wijdere wereld, ontloopt verantwoordelijkheid voor gerechtigheid en miskent de noodzaak tot solidariteit.

Spanningen en conflicten zullen zich altijd voordoen en kunnen dan ook niet worden ontkend. Maar in plaats van ze aan te wakkeren, moeten we zoeken naar wegen om ze te beheersen en op te lossen. Over en weer vraagt dat aandacht en begrip voor de angst en onvrede die bij andere maatschappelijke groeperingen kunnen leven. In wat een mens dierbaar is en heilig, ligt zijn grootste kwetsbaarheid. Voorkomen moet worden dat gekwetste gevoelens omslaan in wanhoop en agressie. Waar het op aan komt is dat grieven worden onderkend en ernstig genomen.

De ruimte die nodig is om nieuw vertrouwen op te bouwen begint met het aanvaarden van verscheidenheid. Die is nu eenmaal een gegeven. Van mensen kan niet worden verwacht dat zij allen hetzelfde denken, doen en geloven. Godsdiensten en politieke ideologieën krijgen met recht erkenning en vrijheid. Vereist is wèl dat allen zich houden aan de grenzen van de wet, hoe ze zelf ook in het leven staan. De beginselen die aan onze rechtsstaat ten grondslag liggen gelden overal en voor allen. Die universele waarden moeten dan ook algemeen worden gedragen en verwerkelijkt. Dat dit een langdurig en veeleisend proces is, ervaren we dagelijks.

Samenlevingsproblemen zijn niet op te lossen met simpele recepten voor een geïntegreerde maatschappij. In elk geval wordt een gemeenschappelijke inspanning gevraagd voor discipline in de omgang tussen mensen, het bijstellen van ongenuanceerde oordelen en het doorbreken van negativisme. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is, kan weerstand toch overwonnen worden door toenadering te zoeken tot mensen uit andere tradities en overtuigingen. Dat vergt een instelling van luisteren en leren. Een dialoog wordt mogelijk als allen daadwerkelijk bereid zijn ook éigen zekerheden in de discussie te betrekken.

Sociale vaardigheden en medemenselijk gedrag kunnen door opvoeding en goede voorbeelden worden overgedragen. Wie van kinds af vertrouwen meekrijgt zal ook eerder wantrouwen kunnen overwinnen en gemakkelijker anderen respecteren en ontzien. In de dagelijkse omgang vormen het rekening houden met elkaar, het oog hebben voor wat een ander nodig heeft en het aandacht schenken aan mensen met problemen het cement van een leefbare gemeenschap. Door de betrokkenheid van allen kunnen wij kwetsbaarheid omzetten in kracht.

Aan gemeenschapszin bestaat vandaag meer dan ooit behoefte. Dat geldt ook voor de wereld om ons heen die zozeer roept om vrede en gerechtigheid.

“Gerechtigheid groeit waar vrede is, en wie vrede zaait, zal gerechtigheid oogsten.” Dit woord uit de Bijbel is vandaag niet minder actueel dan twee duizend jaar geleden. Toen werd de boodschap van vrede voor alle mensen op aarde verkondigd. Ook nu vraagt dat de inzet van een ieder. De weg daartoe is die van de naastenliefde; dát is de opdracht van Kerstmis.

Ik wens u allen een gezegend Kerstfeest toe.
quote:
Wilders woedend na kersttoespraak

De kerstboodschap van vrede en verdraagzaamheid die koningin Beatrix op eerste kerstdag uitsprak is PVVleider Geert Wilders in het verkeerde keelgat geschoten. Hij reageert met een voorstel om het staatshoofd uit de regering te zetten.
De PVV-leider voelt zich aangesproken door de tekst, waarin de Koningin het opneemt voor verscheidenheid en tolerantie en waarschuwt voor onverdraagzaamheid. Ze benadrukt onder andere de vrijheid van godsdienst, terwijl de PVV de islam uit ons land wil weren.
„De PVV komt in de hele tekst niet voor, maar iedereen begrijpt wel op wie ze doelt”, aldus Wilders. „Verschrikkelijk. Dit is nog erger dan Vogelaar”, foetert hij.
Hij wil de grondwet wijzigen, waardoor de functie van het staatshoofd nog louter ceremonieel wordt. Nu is de minister-president verantwoordelijk voor alles wat de Koningin zegt. Wilders vindt dat een onmogelijke situatie.
„Ik wil wel dat ze blijft, maar dan als een gerespecteerd staatshoofd dat lintjes doorknipt en geen politieke uitspraken meer doet namens de regering. Je bespaart haar daar ook een hoop ellende mee. Dan kan ze vrijuit spreken, namens zichzelf.”
Kijken op eigen risico

[ Bericht 0% gewijzigd door Troel op 27-12-2007 12:15:59 ]
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_55569110
Wat een zeikerd die Wilders. Alsof je zo'n kersttoespraakje nou daadwerkelijk serieus moet nemen. En dan nog; het is niet alsof die kersttoespraak de nieuwe grondwet bevat of zo. En opzich heeft ze nog best een punt met die vrijheid van godsdienst, wat Wilders doet is nou ook niet helemaal heilig.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_55569138
Ieuw! Troel! Haal die kop van Wilders weg uit de OP!
Dit is eng!
  donderdag 27 december 2007 @ 12:16:41 #4
35189 Troel
scherp en bot
pi_55569420
Asjeblieft
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_55570229
quote:
Op donderdag 27 december 2007 12:16 schreef Troel het volgende:
Asjeblieft
Dank je!
pi_55574798
onbeschaamde tvp
pi_55575511
Nou.... ik ben het eigenlijk haast nooit met Wilders eens, maar met zijn kritiek op de Kersttoespraak heeft hij mijns inziens wel een punt. Het was dit jaar (wederom) een abstract en nietszeggend verhaaltje.
Dat hele riedeltje over tolerantie en respect voor minderheden heeft de Koningin al eens vaker afgedraaid en die boodschap is nu wel duidelijk. Op zich heeft ze natuurlijk gelijk, maar ik vraag me af in hoeverre ze vanuit haar werkkamer op Paleis Noordeinde zicht heeft op wat nu wérkelijk gebeurt in de samenleving. De keren dat ze het land in trekt, krijgt ze toch een rooskleurig beeld voorgeschoteld. Daarom vind ik niet dat ze er zo op moet blijven doorgaan. Bovendien, als er iemand egoistisch is, is het haar eigen zoon wel. Die gaat samen met wat gasten regelmatig het bos in om onschuldige dieren te vermoorden.

Nee, wat ik miste in de Kersttoespraak is bijvoorbeeld een soort concrete uiting van waardering voor de militairen die ver van huis in Afghanistan Kerst hebben moeten 'vieren'. Of een blijk van respect voor wat verschillende Nederlanders dit jaar gepresteerd hebben op het gebied van sport, kunst, wetenschap, etc. Daar lijkt me zo'n Kertsttoespraak bij uitstek een moment voor.

Overigens: mijn kritiek gaat puur over de toespraak an sich. Ik vind niet dat de Koningin uit de regering moet worden gezet. In het verleden is meerdere malen gebleken wat voor belangrijke rol het Staatshoofd als constante en bindende factor kan spelen.
  donderdag 27 december 2007 @ 22:34:03 #8
35189 Troel
scherp en bot
pi_55586265
Ik denk dat het grootste gedeelte van die toespraak niet door de Koningin zelf geschreven is
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_55586592
quote:
Op donderdag 27 december 2007 22:34 schreef Troel het volgende:
Ik denk dat het grootste gedeelte van die toespraak niet door de Koningin zelf geschreven is
Het is m.i. net als met de Troonrede, ze hoeft hem alleen maar voor/op te lezen.
pi_55590414
Ik heb altijd het idee dat ze de Kersttoespraak, natuurlijk wel in overleg en met goedkeuring van JP, zelf schrijft. Ze spreekt hem namelijk uit op persoonlijke titel. De Troonrede schrijft ze inderdaad niet zelf, maar op Prinsjesdag spreekt ze dan ook namens de gehele regerering.

Misschien dat ze volgend jaar eens een voorbeeld kan nemen aan de Kersttoespraak van Koningin Elizabeth. Dat is tenminste een duidelijke toespraak met een aansprekend thema: familie. Helemaal gezien haar diamanten huwelijk, de verloving van haar oudste kleinzoon Peter en de geboorte van haar jongste kleinzoon James. Bovendien wordt de toespraak afgewisseld met nostalgische beelden en wordt er gerefereerd naar de Britse troepen.

Zie: http://www.youtube.com/theroyalchannel
pi_55595118
quote:
Op donderdag 27 december 2007 22:42 schreef Jumping-Skippy het volgende:

[..]

Het is m.i. net als met de Troonrede, ze hoeft hem alleen maar voor/op te lezen.
De troonrede leest ze voornamelijk voor, maar ze heeft wel inspraak in hoe het geschreven wordt

De kerstboodschap is geheel prive, door haarzelf geschreven. Maar ik neem aan dat de MP hem van te voren wel te lezen krijgt.
pi_55595138
quote:
Op donderdag 27 december 2007 16:30 schreef Varvara het volgende:

Overigens: mijn kritiek gaat puur over de toespraak an sich. Ik vind niet dat de Koningin uit de regering moet worden gezet. In het verleden is meerdere malen gebleken wat voor belangrijke rol het Staatshoofd als constante en bindende factor kan spelen.
Het staatshoofd kan heel goed een bindende factor zijn zonder dat deze lid is van de regering. Zie Denemarken, Noorwegen etc.
pi_55596624
dubbel

[ Bericht 98% gewijzigd door Jumping-Skippy op 28-12-2007 11:54:21 ]
pi_55596635
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 09:15 schreef computergirl het volgende:

[..]

De troonrede leest ze voornamelijk voor, maar ze heeft wel inspraak in hoe het geschreven wordt

De kerstboodschap is geheel prive, door haarzelf geschreven. Maar ik neem aan dat de MP hem van te voren wel te lezen krijgt.
Ik geloof dat ik voor mijn beurt heb gesproken, mea culpa. Natuurlijk is de Troonrede wat anders dan de kersttoespraak en vertelt ze die vanuit een ander oogpunt.
pi_55597255
Nog wat leuke foto's


Alexia kan eindelijk lachen





De Deense koninklijke familie had ook een fotosessie.









En de Noorse familie ook



pi_55597381
Holy fok, dat gezin van Frederik en Mary vind ik echt leuk
  vrijdag 28 december 2007 @ 11:57:36 #17
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_55597404
Royals .
TVP dus
Niet meer actief op Fok!
pi_55597477
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 11:56 schreef Jumping-Skippy het volgende:
Holy fok, dat gezin van Frederik en Mary vind ik echt leuk
Inderdaad Wat een leuk stel ook
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_55600737
Alexia is echt al een klein schoonheidje. Wat een prachtige ogen! Die gaat later heel wat harten breken

Leuk ook om Sverre Magnus eindelijk weer eens te zien. Wat een grappig kereltje!

Christian en Isabella zijn ook prachtige kindjes. Ze beginnen echt op elkaar te lijken! Van hun ouders ben ik altijd wat minder gecharmeerd. De foto's die hier geplaatst zijn komen uit een serie van maar liefst 35 (!) foto's. De foto's met de kinderen zijn erg leuk, maar die van Mary en Frederik samen zijn een beetje te 'cheesy'. Het ligt er een te beetje dik bovenop dat ze alle geruchten willen ontkrachten.

[ Bericht 12% gewijzigd door Varvara op 28-12-2007 14:30:11 ]
pi_55600863
Op Kertstavond gingen Haakon en Mette-Marit met hun kids naar de kerk in Asker:





pi_55601334
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:18 schreef Varvara het volgende:

maar die van Mary en Frederik samen zijn een beetje te 'cheesy'. Het ligt er een te beetje dik bovenop dat ze alle geruchten willen ontkrachten.
Valt er iets te ontkrachten dan? Heb ik iets gemist?
pi_55601344
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:24 schreef Varvara het volgende:
Op Kertstavond gingen Haakon en Mette-Marit met hun kids naar de kerk in Asker:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ik zie alleen kruisjes
pi_55601472
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:45 schreef Esraa het volgende:

[..]

Ik zie alleen kruisjes
Als je de url van de foto kopieert en in de adresbalk plakt, krijg je de foto te zien. Vervolgens klik je op Vorige, waarop je weer hier terechtkomt en dan zie je de foto wel.
pi_55601551
Leuke foto's hoor, daar niet van, maar waarom dragen die meiden allemaal hetzelfde?
Dat zie ik vaker.

De Noren trekken zelfs de jongen en het meisje hetzelfde aan.
pi_55601560
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 09:17 schreef computergirl het volgende:

[..]

Het staatshoofd kan heel goed een bindende factor zijn zonder dat deze lid is van de regering. Zie Denemarken, Noorwegen etc.
Voor het volk inderdaad wel ja! Maar als er bijvoorbeeld geen schot zit in de formatie van een kabinet, kan Beatrix nu nog een rol spelen en proberen de partijen wat dichter bij elkaar te brengen. Als ze geen deel meer uit zou maken van de regering, kan ze in zo'n geval niets meer doen.

Ik ben van mening dat er een keuze gemaakt zal moeten worden: óf we behouden de constitutionele monarchie zoals hij nu is, óf we schaffen het koningshuis af.
Zo'n halfzachte oplossing als in Zweden werkt volgens mij niet echt. Koning Carl Gustaaf vult het goed in. Hij reageerde in bepaalde crisissituaties, bijvoorbeeld na de Tsunami in 2004, zeer adequaat. Bovendien is zijn populariteit onder het Zweedse volk enorm, omdat hij geen beslissingen hoeft te nemen en zich nergens impopulair mee kan maken. Maar mijn probleem met het Zweedse model is dat het wel erg veel kost en weinig toevoegt. De vrouw van een president zou net zo goed lintjes door kunnen knippen

Overigens: Zweden is het enige land waar de koning slechts een ceremoniele rol kent. In Denemarken en Noorwegen is de rol van het Staatshoofd vergelijkbaar met de rol van onze koningin.
pi_55601667
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:54 schreef SteveBallmer het volgende:
Leuke foto's hoor, daar niet van, maar waarom dragen die meiden allemaal hetzelfde?
Dat zie ik vaker.

De Noren trekken zelfs de jongen en het meisje hetzelfde aan.
Dat gebeurt in 'gewone' gezinnen bij speciale gelegenheden ook wel hoor. Maar die gezinnen zie je meestal niet in die kleding omdat ze dan op een bruiloft rondlopen of bij oma en opa op de bank zitten. Deze koninklijke gezinnen zie je juist bij speciale gelegenheden op de foto, dus lijkt het net alsof ze de kinderen altijd hetzelfde kleden. Ik verwacht dat ze op een willekeurige maandag de kinderen ook iets willekeurigs aandoen.
pi_55602101
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:45 schreef Jumping-Skippy het volgende:

[..]

Valt er iets te ontkrachten dan? Heb ik iets gemist?
Afgelopen oktober is er in Denemarken een boek verschenen van 'royaltydeskundige' Trine Villeman. Het boek bevat veel sappige verhalen en heeft veel opschudding veroorzaakt onder de Denen. Volgens Villeman loopt het niet meer zo lekker tussen Frederik en Mary. Frederik, die een nogal ongelukkige jeugd heeft gehad, schijnt zich onzeker te voelen in zijn rol als kroonprins en als vader. In plaats van zich bezig te houden met zijn toekomst als koning gaat hij liever zeilen met vrienden. Bovendien zoekt hij nog steeds steun bij zijn ex-vriendin Katja, die volgens Villeman eigenlijk de liefde van zijn leven is.
Mary op haar beurt voelt zich met twee kleine kinderen in de steek gelaten, aldus Villeman. Bovendien is het nieuwe van haar bestaan als prinses er een beetje af.


Zoals jullie al lezen is het boek van Villeman echt van het niveau riooljournalistiek. Toch heeft het de gemoederen in Denemarken bezig gehouden. Dit komt ook omdat Mary en Frederik zich niet met zulke serieuze onderwerpen bezighouden als hun collega's uit andere landen. Zo zeilt Frederik inderdaad erg veel (waardoor hij bijvoorbeeld verstek heeft moeten laten gaan op de verjaardagen van koning Carl Gustaaf van Zweden, koningin Sonja van Noorwegen en prins Willem-Alexander) en bezoekt Mary voornamelijk modeshows ter promotie van de Deense modeindustrie. Op zich weinig mis mee, maar het staat toch in een schil contrast tot bijvoorbeeld de activiteiten van Willem-Alexander (watermanagement, IOC) en Maxima (microfinanciering). Verder krijgt vooral Mary veel kritiek te verduren omdat ze voor Christian en Isabella drie nanny's heeft, terwijl ze voor haar huwelijk vertelde dat ze haar kinderen niet zou laten opvoeden door kindermeisjes.
pi_55602256
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 14:55 schreef Varvara het volgende:

[..]

Voor het volk inderdaad wel ja! Maar als er bijvoorbeeld geen schot zit in de formatie van een kabinet, kan Beatrix nu nog een rol spelen en proberen de partijen wat dichter bij elkaar te brengen. Als ze geen deel meer uit zou maken van de regering, kan ze in zo'n geval niets meer doen.
De Belgische koning is geen lid van de regering, maar heeft zich toch vrij druk bezig gehouden met de formatie van een federale regering.
quote:
In Denemarken en Noorwegen is de rol van het Staatshoofd vergelijkbaar met de rol van onze koningin.
De Deense koninging is geen lid van de regering en zij leest ook geen troonrede voor. Zij zit wel in de zaal op dat moment, maar de premier leest hem zelf voor.
pi_55602464
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 15:20 schreef Varvara het volgende:

[..]

Afgelopen oktober is er in Denemarken een boek verschenen van 'royaltydeskundige' Trine Villeman. Het boek bevat veel sappige verhalen en heeft veel opschudding veroorzaakt onder de Denen. Volgens Villeman loopt het niet meer zo lekker tussen Frederik en Mary. Frederik, die een nogal ongelukkige jeugd heeft gehad, schijnt zich onzeker te voelen in zijn rol als kroonprins en als vader. In plaats van zich bezig te houden met zijn toekomst als koning gaat hij liever zeilen met vrienden. Bovendien zoekt hij nog steeds steun bij zijn ex-vriendin Katja, die volgens Villeman eigenlijk de liefde van zijn leven is.
Mary op haar beurt voelt zich met twee kleine kinderen in de steek gelaten, aldus Villeman. Bovendien is het nieuwe van haar bestaan als prinses er een beetje af.


Zoals jullie al lezen is het boek van Villeman echt van het niveau riooljournalistiek. Toch heeft het de gemoederen in Denemarken bezig gehouden. Dit komt ook omdat Mary en Frederik zich niet met zulke serieuze onderwerpen bezighouden als hun collega's uit andere landen. Zo zeilt Frederik inderdaad erg veel (waardoor hij bijvoorbeeld verstek heeft moeten laten gaan op de verjaardagen van koning Carl Gustaaf van Zweden, koningin Sonja van Noorwegen en prins Willem-Alexander) en bezoekt Mary voornamelijk modeshows ter promotie van de Deense modeindustrie. Op zich weinig mis mee, maar het staat toch in een schil contrast tot bijvoorbeeld de activiteiten van Willem-Alexander (watermanagement, IOC) en Maxima (microfinanciering). Verder krijgt vooral Mary veel kritiek te verduren omdat ze voor Christian en Isabella drie nanny's heeft, terwijl ze voor haar huwelijk vertelde dat ze haar kinderen niet zou laten opvoeden door kindermeisjes.
Dat is nogal niet wat zeg... Maar ja, wat is waar en wat is sensatiezoekerij?
pi_55602753
quote:
Op vrijdag 28 december 2007 15:28 schreef computergirl het volgende:

[..]

De Belgische koning is geen lid van de regering, maar heeft zich toch vrij druk bezig gehouden met de formatie van een federale regering.
[..]

Dat klopt. Daarom noemde ik Belgie ook niet als voorbeeld . Daar is de situatie namelijk nogal ingewikkeld. De leden van de federale regering zijn eigenlijk ''medewerkers" van koning Albert, die de uitvoerende macht heeft. In de praktijk stelt die uitvoerende macht weinig voor, omdat de koning voor alles een handtekening nodig heeft van een minister.


quote]Op vrijdag 28 december 2007 15:28 schreef computergirl het volgende:
De Deense koninging is geen lid van de regering en zij leest ook geen troonrede voor. Zij zit wel in de zaal op dat moment, maar de premier leest hem zelf voor.
[/quote]

Margrethe bemoeit zich in de praktijk inderdaad vrij weinig met de politiek en doet geen politieke uitspraken. Slechts af en toe ontvangt ze de premier en de minister van buitenlandse zaken om zich bij te laten praten.
Op papier is het echter een heel ander verhaal. Koningin Margrethe is wel degelijk hoofd van de Deense regering. Ze speelt een, weliswaar zeer kleine, rol bij kabinetsformaties en nodigt na verkiezingen de partijleiders uit ten paleize. Bovendien is ze officieel ook nog opperbevelhebber van het Deense leger.
pi_55602842
Kortom, het kan ook anders. De manier waarop de nederlandse monarchie is georganiseerd is niet de enige mogelijkheid en een land valt niet in ellende uiteen als de monarch iets minder hecht met politieke zaken betrokken is.
  vrijdag 28 december 2007 @ 16:19:02 #32
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_55603343
Terug Vind Prinsesjes.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_55604699
Maxima, Ines en Ariane aan het lunchen




Blijkbaar is Graciela Naum dus weer in genade aangenomen

De Argentijnse media berichten trouwens dat de koningin, prins Friso, prinses Mabel, gravin Launa, gravin Zaria, prins Constantijn, prinses Laurentien, gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore vandaag ook in Argentinie zijn aangekomen om daar het nieuwe jaar in te luiden.
pi_55710322
Het nieuwe jaar is voor prins Willem-Alexander en prinses Maxima niet echt goed begonnen. De kleine Ariane bleek niet goed tegen het klimaatverschil tussen Nederland en Argentinie te kunnen en is ziek geworden. Vanmorgen gingen ze daarom met haar naar het ziekenhuis. Toen ze daar een uurtje later (gelukkig mét de baby) weer weg reden, stond er een hele horde fotografen op ze te wachten. Dat ging een beetje fout. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op dat een bodyguard van Willem-Alexander en Maxima een Argentijnse fotograaf heeft geslagen.

Hier is een video van het hele incident:

http://www.anbariloche.com.ar/noticia.php?nota=1848
pi_55717171
Nou, ik vind dat die vrouw met dat spijkerjasje (want daar gaat het toch om?) zich ook wel erg opdringt, die lijfwacht trekt haar aan de kant zodat de auto voorbij kan komen en zij verzet zich heel erg waarna ze later gaat uithalen naar hem. Je ziet gewoon aan die kerel dat hij zich inhoudt, volgens mij wil hij d'r het liefst tegen de grond meppen.
I found myself alone,
Alone above the raging sea
That stole the only boy I loved
And drowned him deep inside of me
  woensdag 2 januari 2008 @ 20:14:00 #36
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_55729620
Waarom een foto van een auto maken :S ik snap niet dat dat mens daar echt moeite voor doet. Het hele bezoek is er weinig aandacht voor Willem Alexander en Maxima alleen als ze het ziekenhuis moeten bezoeken. Misschien heeft Ariane toch nog wel last van de luchtwegen waar ze vlak na haar geboorte ook al last van had, je weet het niet.

De speculaties over Frederik en Mary gingen al langer. Van heel Europa doet dat stel ook de minste offficiele handelingen/werkzaamheden. Met name Frederik is veel op weg en op reis.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_55731203
quote:
Op woensdag 2 januari 2008 20:14 schreef J-net het volgende:
De speculaties over Frederik en Mary gingen al langer. Van heel Europa doet dat stel ook de minste offficiele handelingen/werkzaamheden. Met name Frederik is veel op weg en op reis.
Hmm, misschien dus toch niet zo'n gelukkig huwelijk? Jasses. Als die Katja volgens die schrijfster eigenlijk de liefde van zijn leven is, waarom is het tussen haar en Frederik dan misgegaan? Of was het een gevalletje van 'niet goed genoeg'?
  woensdag 9 januari 2008 @ 16:42:48 #39
171161 Bellatrix
video et taceo
pi_55900951
“I am become a sour woman, I take no joy in mead nor meat, and song and laughter have become suspicious strangers to me. I am a creature of grief and dust and bitter longings. There is an empty place within me where my heart was once.”
pi_55901166
quote:
Op woensdag 9 januari 2008 16:42 schreef Bellatrix het volgende:

[..]



Het zijn zo'n knappe kindjes.
Ja, echt hè? Het zijn hele mooie meisjes en ik sta er versteld van hoe zelfverzekerd Amalia overkomt op haar solo-foto...
  woensdag 9 januari 2008 @ 17:06:51 #41
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_55901495
Ik vind Amalia zo leuk opgedroogd
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
pi_55901600
Mooie natuur ook

Die knuffelfoto en die laatste

En ze hebben ein-de-lijk eens alledrie niet dezelfde kleren aan!
  woensdag 9 januari 2008 @ 17:15:10 #43
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_55901645
Geinige foto's zeg. Ariaantje is echt een lollig kindje. Grappig dat Alexia sprekend op Maxima lijkt, Amalia veel meer op haar vader, en Ariane een mix van de twee lijkt te zijn. En allemaal van die mooie donkere ogen. Leuke meiden.
You cheated on me with choreography.
pi_55902343
quote:
Op woensdag 9 januari 2008 17:12 schreef Esraa het volgende:
Mooie natuur ook

Die knuffelfoto en die laatste

En ze hebben ein-de-lijk eens alledrie niet dezelfde kleren aan!
Toeval of niet, daar lette ik ook al op
Verder idd onwijs leuke foto's
  woensdag 9 januari 2008 @ 18:42:53 #45
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_55903604
Dat ze met fotosessies dezelfde kleren aan hebben schijnt iets te zijn uit de aristocratische kringen in Argentinie, waar dat een soort van gewoonte was zoiets zeiden ze een keer bij Blauw Bloed.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_55907112
Die laatste 2 zijn echt te schattig!
I found myself alone,
Alone above the raging sea
That stole the only boy I loved
And drowned him deep inside of me
pi_55943754
quote:
Op woensdag 9 januari 2008 17:12 schreef Esraa het volgende:
Mooie natuur ook

Die knuffelfoto en die laatste

En ze hebben ein-de-lijk eens alledrie niet dezelfde kleren aan!
Idd ja, die 2 onderste zijn cute, wat een leuke meiden zeg!
Bij die laatste met z'n drietjes, volgens mij stond Maxima lekker gek te doen wat de meiden deed schateren
En alledrie andere kleren, wat een verademing is dat zeg!!

Ik heb een zwak voor de middelste!
Het voelt goed hè?
A je to!
  vrijdag 11 januari 2008 @ 18:26:03 #48
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_55956384
Alexia lijkt zo verschrikkelijk op haar moeder en ze lijkt me zo'n geweldig kind... ik heb ook een zwak voor haar.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  vrijdag 11 januari 2008 @ 18:34:58 #49
124107 King_of_Kool
Hail to the King
pi_55956524

Pinochet met kinderen, ahhhh
De ene doodgraver tegen de andere: Ik heb zo'n drukke week gehad, ik heb er 2 moeten laten lopen!
pi_55962142
Ik vind Amalia zo'n leuk grietje.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  vrijdag 11 januari 2008 @ 23:19:09 #51
35189 Troel
scherp en bot
pi_55962915
Volgens mijn schijnt er vandaag een gerucht de rondte in zijn gegaan dat Beatrix een hersenbloeding had, maar ik kan dit nergens terugvinden? Iemand hier meer van gehoord? Het is ongetwijfeld onzin, maar ben wel benieuwd hoe zoiets in het nieuws komt
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zaterdag 12 januari 2008 @ 00:07:59 #52
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_55964069
quote:
Op vrijdag 11 januari 2008 23:19 schreef Troel het volgende:
Volgens mijn schijnt er vandaag een gerucht de rondte in zijn gegaan dat Beatrix een hersenbloeding had, maar ik kan dit nergens terugvinden? Iemand hier meer van gehoord? Het is ongetwijfeld onzin, maar ben wel benieuwd hoe zoiets in het nieuws komt
Waarschijnlijk omdat mensen het roepen op een forum en zo zogenaamde roddels in stand houden...

*kuch*
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  zaterdag 12 januari 2008 @ 10:59:51 #53
35189 Troel
scherp en bot
pi_55968753
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 00:07 schreef Poeke het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat mensen het roepen op een forum en zo zogenaamde roddels in stand houden...

*kuch*
Nou, het schijnt dus dat de rvd al bericht heeft gedaan dat het niet waar is, maar ook dat is niet terug te vinden. Ik vind het zelf gewoon interessant, bovendien geef ik al duidelijk aan dat ik er niet in geloof of niet
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zaterdag 12 januari 2008 @ 11:04:01 #54
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_55968803
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  zaterdag 12 januari 2008 @ 11:26:05 #55
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_55969170
TVP.
Positive thinking, my way of thinking!
  zaterdag 12 januari 2008 @ 15:24:36 #56
35189 Troel
scherp en bot
pi_55974124
Vandaar dat ik het niet kon vinden, het was geen bloeding

Dat bedoelde ik inderdaad, dank je wel
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zondag 13 januari 2008 @ 18:48:14 #57
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_56004753
Ha, hier zijn jullie.
Heeft iemand gisteren Blauw Bloed gezien? Ze lieten beelden zien van het fotomomentje aan het begin van de kerstvakantie in Argentinië van W.A., Maxima en kids.
Alexia is echt mijn favoriet. Wát een schatje! . Vooral toen ze wegliep toen ze op de foto moest . Maxima erachteraan. En toen het fotomomentje voorbij was, riep Amalia 'Feliz navidad!' naar de pers .
Niet meer actief op Fok!
  maandag 14 januari 2008 @ 00:53:33 #58
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_56014233
quote:
Op vrijdag 11 januari 2008 23:19 schreef Troel het volgende:
Volgens mijn schijnt er vandaag een gerucht de rondte in zijn gegaan dat Beatrix een hersenbloeding had, maar ik kan dit nergens terugvinden? Iemand hier meer van gehoord? Het is ongetwijfeld onzin, maar ben wel benieuwd hoe zoiets in het nieuws komt
Ik vraag me ook wel af hoe dat dan in het nieuws komt... Zou het een misverstand zijn of verzint iemand dat gewoon?
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_56153952
Telegraaf interview omdat Margriet 65 is geworden. Gisteren was er een docu van de NOS over haar. Vanavond bezoekt de prinses samen met familie, vrienden en verwante organisaties een balletvoorstelling. Dit is via Blauw Bloed op televisie te volgen.
quote:
Prinses Margriet 65 jaar
door Alex De Vries
APELDOORN - Bescheiden en loyaal. Dat is prinses Margriet. Ze is zaterdag 65 jaar geworden. "Van stilzitten word ik lastig", zegt ze in een openhartig interview in de Telegraaf.

Vol plichtsbesef heeft Margriet vanaf 1965 haar moeder, koningin Juliana, en later haar oudere zuster, koningin Beatrix, bijgestaan bij representatieve taken. Even bevlogen, maar vooral achter de schermen, was zij tot vorig jaar actief als voorzitter van de Europese Culturele Stichting en is zij nog steeds topbestuurder in het Internationale Rode Kruis.

Vandaag viert zij haar 65e verjaardag. Als cadeau krijgt zij vanavond in de Apeldoornse schouwburg Orpheus van dansgroep Introdans een ballet aangeboden. De prinses is beschermvrouwe van het gezelschap. "Als mensen zich afvragen waarom ik geen hoge hakken draag, is dat omdat ik net een teen van mijn linkervoet heb gebroken", bekent zij in een openhartig gesprek. Op 1 februari volgt nog de feestavond in Carré in Amsterdam, die ze samen met koningin Beatrix organiseert.

"Een verrijking van mijn leven. Ja, ik ben daar werkelijk dankbaar voor." Het is het eerste antwoord dat prinses Margriet te binnen schiet als ze terugkijkt op haar rol als 'reservekoningin'. Het typeert hoe zij in het leven staat. "Mijn taak naast mijn moeder en later naast mijn zuster heeft mij de kans geboden om een scala van gebeurtenissen in Nederland mee te maken en met vele facetten van de samenleving in aanraking te komen. De diversiteit van dat werk en ook de boeiende en soms onverwachte ontmoetingen had ik niet willen missen. Het heeft mijn kijk op de wereld enorm verruimd", zegt prinses Margriet.

Een taak die zij vaak vervulde samen met haar flamboyante echtgenoot prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Een taak ook die de laatste jaren deels door prins Willem-Alexander en prinses Máxima is overgenomen. De kroonprins heeft eerder aangegeven een warme band te hebben met zijn familie op Het Loo. Willem-Alexander beschouwt de prinses en Van Vollenhoven als zijn 'tweede vader en moeder'.

Toen in 1964 de oudere zuster van Margriet, prinses Irene, zonder toestemming van het parlement trouwde en daarmee lid af was van het Koninklijk Huis, moest de op 19 januari 1943 in het Canadese Ottawa geboren Margriet plotseling inspringen. Ook al was ze daar niet echt op voorbereid, de prinses aanvaardde de verantwoordelijkheid als tweede in de lijn van troonopvolging. "Ik heb van huis uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel meegekregen. Mijn zusters en ik werden weliswaar vrij opgevoed - we gingen naar gewone scholen en kozen zelf onze vrienden - maar het was de Tweede Wereldoorlog die onze opvoeding heeft beïnvloed. De vrijheid in Europa was zwaarbevochten en daar staan verplichtingen tegenover. Verder legden mijn ouders altijd de nadruk op het bindende facet van onze familie en daarmee onze plicht om de samenleving te dienen. U moet dat ook zien tegen de achtergrond van de sterke verzuiling die er toen nog was."

Na de watersnoodramp van 1 februari 1953 bijvoorbeeld vloog een tienjarige prinses Margriet samen met haar ouders en zusjes over het rampgebied en zag met eigen ogen de verwoesting en ontreddering. "Mijn ouders lieten ons als kinderen al veel meemaken. Ook als er gasten waren, zaten wij bij het eten vaak mee aan tafel. Dat was inspirerend en stimulerend. Sommige gesprekken met buitenlandse gasten zullen mij altijd bijblijven."

Welk bezoek is u het best bijgebleven?


"Vele. Ook van bekende personen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals Winston Churchill. Hij heeft bij een bezoek aan Soestdijk (in 1948, red.) veel indruk op mij gemaakt. Hij was peetvader van mijn jongste zusje (prinses Christina, toen nog Marijke geheten, red.). Helaas was ik veel te jong om me president Roosevelt te kunnen herinneren. Hij was mijn peetvader. Ik heb nog een foto waarop we samen staan, ik als baby in de box, hij ernaast."

Welke waarden zijn - naast plichtsbesef - ook belangrijk voor u?

"Ik hecht sterk aan eerlijkheid en vertrouwen. Respect voor de ander. En aan beschaafd met elkaar omgaan. Bij de opvoeding van mijn eigen kinderen hanteerde ik het begrip van de rode en groene lichtjes, net zoals in het verkeer. En dat je zelf bijtijds moet remmen."

Hoe had uw carrière eruit gezien als u nummer drie in de lijn van troonopvolging was gebleven?

"Het was toen niet gebruikelijk om in die termen te denken. Voor hun dochters was het hoofddoel van de ouders van mijn generatie het huwelijk, dan waren ze onder de pannen. Natuurlijk waren voor jonge vrouwen een studie en een goede ontwikkeling belangrijk, maar niet om carrière mee te maken zoals nu gebeurt. Tegenwoordig kiezen vrouwen bewust wat ze met hun studie willen doen."

Door uw verloving en huwelijk brak u uw studie rechten in Leiden af.

"Ik had toen eigenlijk veel liever geschiedenis gestudeerd, maar rechten ging voor. Dat was gezien mijn positie een betere basis. Als ik nu zou mogen kiezen, zou dat culturele antropologie zijn. Ik heb echter geen omlijnd idee wat ik daar professioneel mee gedaan zou hebben."

En uw vaak beschreven aanleg voor zorgzaamheid? U volgde in de jaren 1965/66 kortstondig een opleiding tot Rode Kruis-helpster.

"Bij nader inzien merkte ik tijdens die opleiding dat ik niet echt goed bestand was tegen bloederige en enge situaties."

Nergens spijt van?

"Wat verleden en toekomst betreft zei mijn moeder altijd: er is geen goede oude tijd! En ik vind maatschappelijk gezien dat wij onze verworvenheden moeten koesteren."

Was het lidmaatschap van het Koninklijk Huis ooit een keurslijf?

"In onze positie moet je je altijd bewust zijn van je doen en laten. Ook voordat de roddelpers er was, vooral in mijn studententijd, was dat soms al echt lastig. Later ben ik het als een voordeel gaan zien dat ik dit zo vroeg heb geleerd. Moet niet ieder mens rekenschap afleggen voor zijn eigen handelen? Onze verhouding tot de media zie ik in dit licht. Alleen tegen verdraaiing van feiten kan ik zeer slecht. Natuurlijk vraag ik me wel eens af wat voor een beeld mensen van mij hebben en hoe dat dan ontstaat. Maar op die vraag krijg je moeilijk antwoord."

En dan lachend, vol understatement: "Alhoewel, wel als mensen in een winkel achter je rug over je praten. Dan hoor je soms interessante maar ook rare dingen over jezelf. Sommige mensen denken echt dat je als prinses de hele dag op de bank ligt en bonbons eet."

Uw schoondochters verkregen door hun huwelijk de aanspreektitel Prinses van Oranje-Nassau. Hoe belangrijk is dat?

"Dat men de naam van de echtgenoot krijgt is nu eenmaal gewoonte in onze maatschappij. Dat is een feit en niet ter discussie geweest. Als het niet zou zijn gebeurd, dan was het pas vreemd geweest. Mijn kleindochter Anna (oudste dochter van prins Maurits en prinses Marilène, red.) vroeg mij laatst: Waarom zeggen ze prinses tegen jou? Dan sta ik met de mond vol tanden. Omdat ik dat ben, antwoord ik haar dan. Wat moet ik anders zeggen?"

Bevalt het om grootmoeder te zijn?

"Het is een nieuwe dimensie, een grote vreugde", vertelt een stralende prinses. "Bij elke geboorte van een kleinkind is er weer dezelfde verwondering. Je geniet en observeert. Het heeft ook iets nostalgisch. Ik vergelijk situaties nu vaak met toen mijn eigen kinderen klein waren. Verder zijn die kleine armpjes om je nek en het knuffelen heerlijk. Kinderen zijn heel ad rem of ontroerend. Verder ga ik met ze zwemmen en wandel veel in de natuur, vooral in de bossen rond Het Loo. En ik lees de kleinkinderen graag voor, dat heb ik altijd leuk gevonden."

Zowel prinses Margriet als de heer Van Vollenhoven denkt nog lang niet aan het pensioen. Naast vele neventaken is Van Vollenhoven razend druk als voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Prinses Margriet trad in 2007 na 24 jaar weliswaar terug als voorzitter van de Europese Culturele Stichting (ECS), maar is nog steeds actief als vicevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en als bestuurder van de Internationale Federatie van het Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen. Deze baan is te vergelijken is met een eenmansfractie in de Tweede Kamer. Niet één bepaald gebied vraagt de aandacht, maar alle dossiers moeten worden bijhouden.

U wordt 65 jaar en krijgt aow. Voor veel mensen is dat een logische mijlpaal om te stoppen met werken.

"Niet voor mij. Ik heb nooit een baan van negen tot vijf gehad. Tegenwoordig is de trend: juist doorwerken. Wij blijven bij de tijd. Hoe meer je in de samenleving blijft staan, hoe beter dat voor je is, het houdt je geest actief. Stilzitten kan ik niet, dat weten bijvoorbeeld mijn zoons heel goed. Dan hebben ze alleen maar last van mij. Als je ouder wordt neemt je tempo wel iets af, dat is soms vervelend, maar daar leer je mee omgaan. Iedereen heeft zo zijn ongemakken."

U kampt al jaren met een hernia. Hoe gaat het daarmee?

"Dat gaat steeds beter. Maar sommige sporten, zoals paardrijden, zijn er niet meer bij."

Het kabinet besloot vorig jaar bij uw vertrek als ECS-voorzitter als eerbetoon een grote cultuurprijs naar u te vernoemen, de 'Princess Margriet Award'. Hoe belangrijk is cultuur voor onze samenleving?

"Een gemeenschap kan niet alleen worden gesmeed op een economische basis, ook de Europese niet. En de grenzen worden door de politiek gesteld, maar zijn niet altijd onze grenzen, dat maakt dit werk zo boeiend. De samenwerking in Europa heb ik altijd gezien als tegenpool van oorlog, geweld en onvrijheid. Misschien heeft mijn geboorte in Canada daarmee te maken. Ik ben opgegroeid in een naoorlogse tijd van wederopbouw en verzoening. Mijn jeugd was daarmee doordenkt. De stichters van de culturele stichting zagen een Europese gemeenschap van mensen voor zich, met cultuur als bindmiddel. Bruggen slaan om de rauwe wonden van de oorlog te helen."

Welk project is hiervan het beste voorbeeld?

"De one-minutemovies op onze website (www.eurocult.org) zeggen veel over het streven van de stichting om wederzijds begrip te kweken. De ECS staat voor het bevorderen van culturele samenwerking op een breed gebied, waaronder onderwijs als basis van cultuur. Het Erasmus-programma illustreert dit misschien wel het beste. Door uitwisselingen tussen universiteiten hebben inmiddels vele generaties studenten kennis en ervaring in het buitenland opgedaan. Dat draagt bij tot wederzijds begrip."

Is er een verband tussen uw jarenlange werk voor de stichting en het Rode Kruis?

"Ja, dat is inderdaad zo. Van beide functies heb ik veel geleerd en ik heb ervaringen van de ene functie kunnen inbrengen in de andere en omgekeerd. Ook heb ik in beide functies culturele verschillen beter leren begrijpen. Dat is zeker bij hulpverlening erg belangrijk. In beide organisaties gaat het om een gezamenlijke inspanning om in harmonie doelen te bereiken. Harmonie bereik je alleen door vertrouwen en open te staan voor elkaar. Van de grote variëteit aan culturen in het Internationale Rode Kruis kunnen wij veel leren."

Wat gaat er door cultuurverschillen wel eens fout?

"Door ons onvoldoende in de cultuur van de hulpvrager te verdiepen kan het voorkomen dat wij bij hulpacties wel eens de plank misslaan."

Bijvoorbeeld door voedsel uit te delen dat mensen vanwege hun geloof niet mogen eten?

"Ja in die trant."

U vecht met overtuiging voor de grondbeginselen van het Rode Kruis: humaniteit, onpartijdigheid, neutraliteit en vrijwilligheid. Staan deze onder druk?

"Laat ik vooropstellen dat niemand het alleenrecht op humaniteit heeft. Mahatma Ghandi zei ooit: The power of love and compassion is stronger than the power of arms. Het Rode Kruis geeft wereldwijd slachtoffers een stem en bewaakt het respect voor de menselijke waardigheid. Onpartijdige hulp geven aan mensen in nood, de menselijk waardigheid hooghouden, dat is wat ons drijft. Bij rampen en in oorlog en conflicten."

"Het mandaat dat wij daarvoor hebben op grond van de Conventies van Genève loopt wel gevaar. Het respect voor de menselijke waardigheid staat onder druk. Voor slachtoffers en hulpverleners. Rode Kruis-medewerkers worden steeds vaker bedreigd, gegijzeld en zelfs vermoord. Dat is een buitengewoon zorgelijke ontwikkeling. Wij moeten daarom onze boodschap blijven uitdragen, vooral onder ongeregelde, gewapende groepen, waarvan er in conflicten steeds meer zijn. En die boodschap is simpel: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet."

En het toenemend aantal rampen?

"Die toename van rampen en vooral natuurrampen is schrikbarend. Daarom moet het Rode Kruis naast de specifieke hulp bij conflicten meer de nadruk leggen op samenwerking met andere organisaties, vooral in landen waar veel natuurrampen voorkomen. Het Rode Kruis is als geen ander in staat krachten te bundelen."

Hoe kwam u op het idee om samen met uw zuster een verjaardagsfeest in Carré te geven?

"De oudste heeft het bedacht. Eigenlijk wonderlijk dat we er nooit eerder op zijn gekomen. Tijdens het optreden bij het feest ligt de nadruk op jongeren en jong talent."
pi_56645781
Vandaag was er weer een fotosessie. 5 pagina's foto's zijn te vinden op
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=10-02-2008%20Lech







pi_56654605
Zo grappig! Die jongste dochters janken alleen maar!! Fijne vakantie... nou is dat hoofd van tante Laurentien ook wel erg horror...die wenkbrauwen..brr!
geniet nooit met mate
  dinsdag 12 februari 2008 @ 11:14:36 #62
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_56680737
Superleuke foto's weer.
Alexia is altijd wel van een paar tranen (middelste) dat hebben ze ook een keer uitgelegd: Alexia lacht heel hard of huilt heel hard, beetje Latino karakter, en misshcien heeft Ariane dat ook wel. Of misschien was Ariane moe... dat is het lastige met kleine kinderen.
Maar ja lekker belangrijk allemaal, weer leuke foto's en dat is toch wel belangrijkste.

En jeetje was is Alexia weer blond na paar weken in Argentinie zeg!
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  † In Memoriam † dinsdag 12 februari 2008 @ 12:31:26 #63
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_56682009
Ariane was een beetje ziek had ik begrepen.
En ik vind Beatrix er leuker uitzien in ski outfit dan in d'r mantelpakken .
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_56841458
quote:
Prinses Margarita trouwt en krijgt baby

Prinses Margarita de Bourbon de Parme, de dochter van prinses Irene, gaat in mei van dit jaar trouwen met de jurist Tjalling ten Cate.

Het paar verwacht in augustus een baby. Dat heeft de secretaresse van prinses Irene dinsdag laten weten.

Het aankomende bruidspaar woont sinds ongeveer een jaar samen in Amsterdam. Prinses Margarita (35) volgt sinds anderhalf jaar een opleiding interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Ze is ook al zelfstandig werkzaam als adviseur op dit gebied. Tjalling ten Cate (32) is sinds enige jaren jurist bij De Nederlandsche Bank.

Kleine kring

Het huwelijk zal alleen voor de wet en in kleine kring worden voltrokken. "Prinses Margarita en de heer Ten Cate realiseren zich dat gebeurtenissen als deze de aandacht van de pers zullen trekken. Zij hechten er evenwel sterk aan dat hun toekomstige gezinsleven buiten de publieke belangstelling blijft'', benadrukt de secretaresse, Mariëtte Helmann.

Dat de relatie serieus was, bleek op 1 februari in het Amsterdamse Carré, waar het stel in gezelschap van koningin Beatrix en prinses Margriet arriveerde om de verjaardagen van Margarita's tantes mee te vieren.

Daaruit kan worden afgeleid dat de vorstin ook niet ontevreden is over de nieuwe verbintenis van haar nichtje.

De Roy van Zuydewijn

Prinses Margarita was eerder getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn. Halverwege het huwelijk bezorgde dit paar het Koninklijk Huis, waar het zelf niet toe behoorde, grote problemen door interviews in een weekblad en op televisie.

Het uitte veel kritiek op onder anderen de koningin, die naderhand op een persconferentie in Chili zei de verhalen 'niet te herkennen'.

Veiligheidsdienst

Wel werd duidelijk dat de veiligheidsdienst de gangen van Edwin de Roy van Zuydewijn was nagegaan in opdracht van het Kabinet der Koningin, dat in deze op eigen houtje had gehandeld.

De verantwoordelijkheid voor het Kabinet van de Koningin werd daarop ondergebracht bij het ministerie van Algemene Zaken.
pi_56868908
Nieuwe foto's van prins Maurits en gezin




En prins Frederik en prinses Mary zijn met de kinderen op vakantie in de Alpen.




pi_57355875
quote:
Prinses Annette bevalt van zoon

Prins Bernhard, de tweede zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw Annette beviel woensdag om 8.30 uur in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam van een gezonde jongen, Benjamin.

De baby woog bij de geboorte 3250 gram, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst. De volledige naam van de nieuwgeborene is Benjamin Pieter Floris van Vollenhoven.

"We zijn dolgelukkig en heel dankbaar met de geboorte van ons derde kind en het broertje van Isabella en Samuel", aldus de ouders. Het gezin woont in Amsterdam.

Kleinkind

De boreling is het achtste kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Titels zijn voor hem en zijn broer en zus niet weggelegd. Zijn vader heeft de niet-erfelijke titel van prins. De ouders behoren nog wèl tot het Koninklijk Huis.

Leden van het Koninklijk Huis zijn sinds 2002 het staatshoofd, een eventueel afgetreden staatshoofd en diegenen die tot in de tweede graad verwant zijn aan de regerend vorst.

Het Koninklijk Huis bestaat nu uit koningin Beatrix, haar zonen Willem-Alexander en Constantijn, hun echtgenotes en kinderen, haar zus Margriet en haar echtgenoot en hun twee zonen Maurits en Bernhard en hun vrouwen.

Gehandicaptenzorg

Bernhard is zelfstandig ondernemer. Annette, die zich prinses mag noemen, is werkzaam in de gehandicaptenzorg. Het paar vervult nauwelijks respresentatieve functies.

Wegpirate

De bescheiden Annette kwam vorig jaar wel in het nieuws als wegpirate. Ze kreeg een geldboete en een tijdelijke rijontzegging wegens wegens het rijden met een snelheid van 155 kilometer per uur, op een weg bij Uddel waar 80 is toegestaan.
quote:
Noorse prinses verwacht derde kind

De Noorse prinses Martha Louise en haar echtgenoot, de schrijver Ari Behn, verwachten hun derde kind. Dat heeft het koninklijk paleis donderdag bekendgemaakt.

De 36-jarige prinses is het oudste kind van koning Harald V en koningin Sonja. Haar jongere broer Haakon is echter de eerste in lijn voor de troonopvolging, omdat de grondwet ten tijde van hun geboorte alleen mannelijke vorsten erkende.

In 1990 kregen vrouwelijke vorstenkinderen gelijke rechten, maar die grondwetswijziging kreeg geen terugwerkende kracht.

Oktober

Het paleis zei dat de baby half oktober wordt verwacht, dat de aanstaande moeder het uitstekend maakt en dat er een normale zwangerschap wordt voorzien.
pi_57981018
Het staatshoofd van Brazilie is op staatsbezoek. Foto's van Beatrix, Máxima en Margriet in gala:
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=10-04-2008%20The%20Hague

Er waren deze week ook geruchten dat Máxima weer zwanger zou zijn. Bijvoorbeeld Prive (http://www.prive.nl) beweert dat op basis van buikfoto's en zwangerschapskleding die ze bij de vorige zwangerschappen ook droeg.

pi_57984602
Zijn er geen foto's vrijgegeven van de jarige Ariane? ben wel benieuwd naar nieuwe foto's van het prinsesje
pi_57985228
Er zijn gisteren geen foto's gepubliceerd, maar wel een stamboom.
http://www.koninklijkhuis.nl/stamboom/

Via Juliana kun je alle families van Beatrix, Irene, Margriet en Christina bekijken. Er zijn zelfs recente foto's van Nicolas en Juliana.
pi_58044315
Wat jammer dat ze geen nieuwe foto's hebben gepubliceerd.Persoonlijk vind ik zo'n stamboom niet echt boeiend.En Maxima zal wel weer zwanger zijn omdat ze een buikje heeft? wat een onzin.Ze heeft in korte tijd 3 kinderen gebaard. Ik ben ervan overtuigd dat er pas een 4de kindje komt als ze koningin is.
  maandag 14 april 2008 @ 15:50:04 #71
35189 Troel
scherp en bot
pi_58044440
Als er al een vierde kindje komt, dan zal dat in 2009 zijn

Amalia is van 2003, Alexia van 2005 en Ariane van 2007
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_58082361
ook in dit topic dan maar...

prinses Mathilde is bevallen van een dochter Eleonore
PETITLAPIN2 is mama van een TWEE schattig dochtertjes: Amélie en Marie
pi_58092446
Leuk!

Alleen de naam is niet zo origineel. We hadden al Gravin Leonore van Nederland, Infanta Leonor van Spanje en nu nog prinses Eleonore van België erbij
pi_58141555
foto's van de nieuwe belgische spruit..

http://foto.nieuwsblad.be/1801114177
PETITLAPIN2 is mama van een TWEE schattig dochtertjes: Amélie en Marie
pi_58155784
Wat een lelijkerd Wel een schattige lelijkerd, maar toch
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  † In Memoriam † zaterdag 19 april 2008 @ 14:33:26 #76
37843 lady-wrb
kortaf
pi_58158669
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 18:14 schreef petitlapin2 het volgende:
foto's van de nieuwe belgische spruit..

http://foto.nieuwsblad.be/1801114177
wat hebben die kinderen verschrikkelijk truttige kleding aan zeg
  zaterdag 19 april 2008 @ 19:01:10 #77
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_58163068
Wel jammer dat er geen foto's zijn gemaakt rond de verjaardag van prinses Ariane, tot nu toe werd er meestal rondom de verjaardagen toch wel een nieuwe foto dan wel een gezinsfoto gepubliceerd.... Binnenkort vast weer het zomerse foto-uurtje en dan nog eentje op vakantie.

Op de site van het koninklijk huis staan wel allemaal nieuwe fotos van de koningin, willem-alexander, maxima, constantijn, laurentien, friso, mabel en de rest (volgens mij ook zelfs margarita...)
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_58199269
en er zijn allemaal foto's van de doop gisteren van magali (krijg ze hier niet gelinkt, dus maar ff zelf zoeken) - waarop alexia nu es niet aan het janken is! zou dat komen omdat mams en d'r zussen er niet bij zijn?
  vrijdag 25 april 2008 @ 13:49:11 #79
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_58302007

(foto: Southern Press)

http://www.gelderlander.n(...)ldragende-Maxima.ece

Foto's van prinses Máxima die een bril draagt, mogen niet in Nederland gepubliceerd worden. De Rijksvoorlichtingsdienst geeft geen toestemming voor publicatie van foto's die eerder deze week werden gemaakt in Argentinië, waar de prinses was voor een werkbezoek.

http://www.nu.nl/news/154(...)agende_M%E1xima.html

Ik vind het wel pittig staan.
En wat is het nu weer voor onzin dat Maxima niet met bril gezien mag worden volgens de RVD.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  vrijdag 25 april 2008 @ 13:56:18 #80
35189 Troel
scherp en bot
pi_58302196
Ik denk dat dat eerder te maken heeft met het feit dat het om foto's gaat tijdens een privémoment dan om de bril?
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  vrijdag 25 april 2008 @ 13:57:07 #81
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_58302217
quote:
Op vrijdag 25 april 2008 13:56 schreef Troel het volgende:
Ik denk dat dat eerder te maken heeft met het feit dat het om foto's gaat tijdens een privémoment dan om de bril?
Ja dat kan natuurlijk ook.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_58305169
quote:
De foto's waarop Máxima een bril draagt zijn echter gemaakt toen ze bij een privéafspraak aankwam.
Daarom mogen ze dus niet gepubliceerd worden
pi_58306869
quote:
Op maandag 21 april 2008 11:30 schreef Rhena het volgende:
en er zijn allemaal foto's van de doop gisteren van magali (krijg ze hier niet gelinkt, dus maar ff zelf zoeken) - waarop alexia nu es niet aan het janken is! zou dat komen omdat mams en d'r zussen er niet bij zijn?
Hier staan de foto's. Alexia was met haar vader aanwezig.

http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=20-04-2008%20Apeldoorn
pi_58307574
"waarop alexia nu es niet aan het janken is!"

Sorry ik moest lachen

Toen Alexia net geboren was dacht ik juist dat Amalia een zuurpruim was en Alexia een vrolijke lachebek.
Lange tijd leek het alsof Alexia alleen maar vervelend was,maar Maxima heeft ooit eens gezegd dat ze een echte Latina is ,ze huilt hard en lacht hard

En inderdaad BELACHELIJK dat Maxima met bril foto's niet gepubliceerd morgen worden,ook al was ze op weg naar een prive-afspraak.Ze is op straat(en publique) met een big smile (dus boos was ze niet)gefotografeerd door Argentijnse fotografen(geen Nederlandse die de mediacode schenden)en dus mogen de foto's best gepubliceerd worden en anders snijden Willem-Alexander en Maxima zich straks lelijk in de vingers met hun mediacode die nu langzamerhand echt de spuigaten uit loopt
pi_58307889
Ja vind ik ook hoor, plus dat fotografen nu gebrand zijn op een foto van haar met bril. Ze maken het zichzelf onnodig moeilijk.
  vrijdag 25 april 2008 @ 19:43:21 #86
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_58308773
Dan denk ik toch haast dat ze idd weer zwanger is .
Mijn lenzen zaten altijd vri j beroerd als ik net zwanger was, zou het dan toch?
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  † In Memoriam † vrijdag 25 april 2008 @ 20:25:28 #87
37843 lady-wrb
kortaf
pi_58309335
quote:
Op vrijdag 25 april 2008 19:43 schreef Leah het volgende:
Dan denk ik toch haast dat ze idd weer zwanger is .
Mijn lenzen zaten altijd vri j beroerd als ik net zwanger was, zou het dan toch?
ik wist niet eens dat ze lenzen heeft.
(dat jij ze hebt trouwens ook niet )
  vrijdag 25 april 2008 @ 22:37:28 #88
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_58311436
Ik weet ook niet of ze lenzen heeft hoor . Maar dat zal haast wel, want anders heeft ze geen bril nodig en mag dat niet gefotografeerd worden.

Denk ik
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  vrijdag 25 april 2008 @ 23:02:07 #89
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_58311823
Wat een hype om niks weer met die bril

Vind het overigens niet echt een super model. Er zijn sexier brillen te koop.
pi_58312188
Ze lijkt het niet erg te vinden om op dat moment gefotografeerd te worden. Misschien is het gewoon een overijverige RVD-medewerker die hier zo'n heisa over heeft gemaakt.
pi_58395119
Ik ben fan van roze maar dit is een beetje overdone Overigens heeft Maxima wél een 'verhullend' jasje aan dus wie weet
  woensdag 30 april 2008 @ 10:21:44 #92
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_58395192
Jaaaaa iedereen in het roze roze roze pffff alleen Aimee dacht, het wordt niet zonnig ik ben het zonnetje van het gezelschap

Trouwens heeft Marilene die pakjes 30 in een dozijn gekocht, ze heeft echt altijd zoiets aan
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  woensdag 30 april 2008 @ 13:53:57 #93
128046 AnnaStesia
Superfunkycalifragisexy
pi_58397951
Tis errug roze ja! Zelfs mijn man vielhet op,en dat zegt heel wat
  † In Memoriam † woensdag 30 april 2008 @ 14:12:47 #94
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_58398163
Ik vond Mabel wel grappig, met die Beatrix trekpop ! En d'r kerel trok hem uit schaamte bij haar weg, nou zeg!
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † woensdag 30 april 2008 @ 22:50:55 #95
43556 miss_dynastie
pi_58406497
quote:
Op woensdag 30 april 2008 10:11 schreef Miracle_Drug het volgende:
Ik ben fan van roze maar dit is een beetje overdone Overigens heeft Maxima wél een 'verhullend' jasje aan dus wie weet
Ze was ook aan het schaatsen, ik weet niet of je dat zou doen als zwangere... viel me wel op dat Laurentien echt iets heel raars in haar haar had zitten
  donderdag 1 mei 2008 @ 12:11:19 #96
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_58413283
Dat verhullende jasje van Maxima vond ik ook verdacht. En ze schaatste (niet voor niets) aan de handen van WA en een hofdame. Zou me niets verbazen!

Het huwelijk van Margaritha en haar nieuwe vlam is dit weekend al. In augustus komt hun eerste kindje.
Was gisteren bij Boulevard. Dit weekend dus weer een royalty-huwelijk. In het Oosten des lands, waar is niet precies bekend.
Positive thinking, my way of thinking!
  donderdag 1 mei 2008 @ 15:48:52 #97
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_58417535
Waarom zou je niet kunnen schaatsen als je zwanger bent?
Zeker in dit geval.. geen onstuimige andere ijs-gebruikers om haar heen.. elke slag die ze maakt is meer dan genoeg , dus als ze het idee alleen maar heeft dat ze niet stabiel genoeg staat, kan ze zo weer van het ijs af zonder gezichtsverlies.
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
pi_58418452
Na 3 kinderen op korte tijd te hebben gekregen zal ze vast nog wel een klein buikje hebben dat ze camoufleert.Na de geboorte van prinses Ariane , tijdens het persmomentje met de baby en de prins had de kinderarts toch ook zoiets gezegd van dat de drie zwangerschappen in 3,5 jaar tijd voor Maxima heftig was? daaruit begreep ik dat een vierde kind krijgen voorlopig niet aan de orde is.
  donderdag 1 mei 2008 @ 18:28:19 #99
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_58420326
Ze is ongeveer maart 2003 zwanger geraakt van Amalia, 9 maanden zwanger. Toen 9 niet en toen weer 9 van Alexia en toen 13 niet en toen 9 wel.

Dus in totaal van 49 maanden is ze er 27 zwanger geweest, best heftig dat is meer dan de helft!
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_58422064
quote:
Op woensdag 30 april 2008 14:12 schreef Skaai het volgende:
Ik vond Mabel wel grappig, met die Beatrix trekpop ! En d'r kerel trok hem uit schaamte bij haar weg, nou zeg!
Zie het nu net ook bij de TV draait door bij DWDD . idd
I found myself alone,
Alone above the raging sea
That stole the only boy I loved
And drowned him deep inside of me
pi_58501529
Foto's van het moetje van Margarita en Tjalling ten Cate.



  maandag 5 mei 2008 @ 23:36:24 #102
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_58502736
Ik herken haar haast niet! En wat een draak van een jurk heeft ze bij bijbehorende echtgenoot gekozen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 5 mei 2008 @ 23:53:12 #103
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_58503055
Ze kijkt in ieder geval een stuk vrolijker dan toen ze met EdRvZ trouwde.
You cheated on me with choreography.
pi_58970131
Story had legale (!) vakantiefoto's van Wim-Lex en zijn familie, op internet zijn deze foto's ook te vinden.

In het Pinksterweekend waren Willem-Alexander en Máxima met hun kinderen Amalia (4), Alexia (2) en Ariane (1) op bezoek bij de jongste dochter van de Spaanse koning, Prinses Cristina. Cristina is getrouwd met Iñaki en heeft 4 kinderen: Juan (8), Pablo (7), Miguel (6) en Irene (2). De twee gezinnen bezochten in Barcelona gezamelijk verschillende bezienswaardigheden.

Deel 1: http://cotilleando.com/showpost.php?p=550357&postcount=175
Deel 2: http://cotilleando.com/showpost.php?p=550361&postcount=177
Deel 3: http://cotilleando.com/showpost.php?p=550362&postcount=178
  woensdag 28 mei 2008 @ 21:23:24 #105
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_58973136
quote:
Op maandag 5 mei 2008 23:36 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik herken haar haast niet! En wat een draak van een jurk heeft ze bij bijbehorende echtgenoot gekozen.
Ja ze moest wel Na het debacle met EdRvZ en omdat ze in verwachting is kon ze moeiijk weer in een enrome witte jurk komen aanzetten.

Overal in de prive verhalen over het liefdesleven van Maxima in Argentinie, niet de binnenkant gelezen maar schijnt nogal hot stuff te zijn (of ze moeten het vullen met gebrek aan beter nieuws kan natuurlijk ook).
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  woensdag 28 mei 2008 @ 22:58:50 #106
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_58975610
Als ik Amalia zie op foto's zonder haar gezicht erop, is steeds mijn eerste ingeving dat mijn oudste daar op de foto staat
Even oud, ook die lengte blond haar met een vage slag erin..
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
pi_60047940
TVP
  vrijdag 11 juli 2008 @ 20:04:43 #109
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_60048080
Zo kan het ook :









You cheated on me with choreography.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 20:13:58 #110
158978 Sk00p
Ayumi Hamasaki
pi_60048270
Aawwwww..mooie foto's joh!!
Willem zal stiekem wel balen dat hij geen zoontje heeft
Ayumi+Utada+DBSK+Epik High+M-Flo+Super Junior+2PM+2AM+F(X)+Teen Top+BlockB+
BiG Bang+Beast+MBLAQ+2NE1+KARA+BEG+SNSD+SHINee+Rain+U-KISS=my life!
pi_60048567
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 20:13 schreef Sk00p het volgende:
Aawwwww..mooie foto's joh!!
Willem zal stiekem wel balen dat hij geen zoontje heeft
Hoezo dat dan?
  vrijdag 11 juli 2008 @ 22:48:51 #112
158978 Sk00p
Ayumi Hamasaki
pi_60051417
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 20:29 schreef Jumping-Skippy het volgende:

[..]

Hoezo dat dan?
Nja..een beetje variatie is wel leuk
Ayumi+Utada+DBSK+Epik High+M-Flo+Super Junior+2PM+2AM+F(X)+Teen Top+BlockB+
BiG Bang+Beast+MBLAQ+2NE1+KARA+BEG+SNSD+SHINee+Rain+U-KISS=my life!
  † In Memoriam † vrijdag 11 juli 2008 @ 23:10:53 #113
43556 miss_dynastie
pi_60051970
O jee... wat een truttige foto's en outfitjes van de dames... men, ik krijg gelijk zo'n 'piepers, spruiten en speklap-gevoel'
  † In Memoriam † vrijdag 11 juli 2008 @ 23:13:01 #114
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_60052031
Wat een lekkere blonde koppies
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_60052223
Wat een schatjes zijn het toch.
  vrijdag 11 juli 2008 @ 23:28:35 #116
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_60052387
Volgens mij is het voor het eerst dat ik de outfit van Maxima spuuglelijk vind
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  zaterdag 12 juli 2008 @ 08:44:33 #117
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_60055391
Omdat we er maar geen genoeg van krijgen:



















You cheated on me with choreography.
pi_60056973
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:28 schreef E.T. het volgende:
Volgens mij is het voor het eerst dat ik de outfit van Maxima spuuglelijk vind
Ja ik ook!
Maar die meiden zijn echt om op te vreten, wat een schatjes!
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_60058378
Echt spooky hoe erg ze op W-A lijken, vooral de jongste en de oudste.
pi_60060429
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:10 schreef miss_dynastie het volgende:
O jee... wat een truttige foto's en outfitjes van de dames... men, ik krijg gelijk zo'n 'piepers, spruiten en speklap-gevoel'
Beter dit dan je kind er als kindhoer bij laten lopen, zoals zo veel ouders doen tegenwoordig
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Jubileum moderator zaterdag 12 juli 2008 @ 19:16:12 #121
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_60062989
Ik vind de outfit van Maxima echt vreselijk maar die meisjes zijn dotjes. Jammer alleen dat ze identiek gekleed zijn, tot het haarspeldje aan toe
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
pi_60063114
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 19:16 schreef Lois het volgende:
Ik vind de outfit van Maxima echt vreselijk
Zo erg is het toch niet? De broek is op zich wel ok (ze heeft nou eenmaal fikse heupen) en de winkels liggen vol met dat soort rare bloesjes
  zaterdag 12 juli 2008 @ 19:28:05 #123
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_60063182


Die Alexia blijft een schatje . Wat een deugniet! .

En Maxima ziet er prima uit, hoor. Zij kan weinig fout doen in mijn ogen .
Niet meer actief op Fok!
pi_60063238
Dit, is, mijn, staat van bewustzijn
pi_60064047
Wat een truttigheid.
  † In Memoriam † zaterdag 12 juli 2008 @ 20:36:44 #126
43556 miss_dynastie
pi_60064446
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 16:23 schreef rena het volgende:

[..]

Beter dit dan je kind er als kindhoer bij laten lopen, zoals zo veel ouders doen tegenwoordig
En da's ook het excuus voor Maxima?
pi_60064932
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 20:36 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

En da's ook het excuus voor Maxima?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_60066001
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 19:16 schreef Lois het volgende:
Ik vind de outfit van Maxima echt vreselijk maar die meisjes zijn dotjes. Jammer alleen dat ze identiek gekleed zijn, tot het haarspeldje aan toe
Ik vind de outfit juist echt bij Maxima passen!

En die kleding van de meiden zijn geweldig, ik houd daar wel van
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 12 juli 2008 @ 22:12:09 #129
163650 Greys
pi_60066069
Alexia, wat een pretbekje

En ik zal dan wel een wansmaak hebben, want ik vind Max d'r outfit juist hartstikke leuk!
Zou het zelf niet snel aantrekken, maar het staat haar prachtig. Vind ik dan
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zaterdag 12 juli 2008 @ 22:56:58 #130
158978 Sk00p
Ayumi Hamasaki
pi_60066782
Maxima is niet eens zo erg..maar die witte broek van Willem!!
Maar die kids zijn dan wel weer prachtig gekleed.
Ayumi+Utada+DBSK+Epik High+M-Flo+Super Junior+2PM+2AM+F(X)+Teen Top+BlockB+
BiG Bang+Beast+MBLAQ+2NE1+KARA+BEG+SNSD+SHINee+Rain+U-KISS=my life!
  zondag 13 juli 2008 @ 01:26:18 #131
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60069113
Hemeltje lief, zo jong zijn en dan dat soort Gako-kleding aantrekken (WiMa). Heeft die keten zijn voorraad destijds gedoneerd aan het Koninklijk Huis of zo?

En die kinderen vind ik ook absoluut niet schatting (buiten de standaarschattigheidswaarde van kinderen. Daar waar ze recht op hebben, hoe lelijk ze ook zijn.)

Rond, blond, tanden erin, that's about it.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 13 juli 2008 @ 08:33:47 #132
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_60070787
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 22:56 schreef Sk00p het volgende:
Maxima is niet eens zo erg..maar die witte broek van Willem!!
Valt me mee dat die broek niet bordeaux rood is. Gedurfd statement van WA .
Schattige meiskes, echte knapperds zijn het inderdaad niet. Maar ja, wat wil je met die genen van pappa's kant. Ik zeg oom Friso, tante Marijke en tante Petra (o nee, die is aangetrouwd... )

Alexia zie ik overigens nog wel leuk opdrogen, die moet maar gewoon een lekker stout wijf worden zoals oudtante Irene. Maar Amaal en Ariaantje... standaard Wassenaartutniveau met dikke hockeykuiten waarschijnlijk.
You cheated on me with choreography.
pi_60071020
Ik vind alle kleding niet mooi, maar ze kunnen het niet iedereen naar de zin maken hé. Ik vind Alexia een dotje, en geenstijl.nl moet niet zo zeiken. Waar ze al niet op letten zeg, bandprofiel 'checken'
pi_60071226
quote:
Op zondag 13 juli 2008 09:27 schreef Miracle_Drug het volgende:
en geenstijl.nl moet niet zo zeiken. Waar ze al niet op letten zeg, bandprofiel 'checken'
Vind ik wel goed gezien, WA en Max moeten dan maar niet zo nep doen alsof ze dagelijks met de bakfiets de kids naar school brengen.
pi_60072153
quote:
Op zondag 13 juli 2008 10:04 schreef computergirl het volgende:

[..]

Vind ik wel goed gezien, WA en Max moeten dan maar niet zo nep doen alsof ze dagelijks met de bakfiets de kids naar school brengen.
Ik vraag me af, of Wim-Lex en Max dat zo beweerd hebben..? Ik heb alles maar vluchtig gelezen en bekeken dus het zou best kunnen hoor.
pi_60074031
Mwoah, al zouden ze echt dagelijks de kids met de bakfiets naar school brengen (ik weet niet of ze dat doen en hoe die kids überhaupt naar school gaan), dan krijgen ze te horen dat ze niet 'verkrampt gewoon' moeten willen doen als in 'wij willen laten zien dat we zo gewoon mogelijk leven'. En als ze dat niet doen dan krijgen ze te horen dat ze niet zo moeten showen met hun 'van koninklijke bloede zijn'. Dan is het dus weer te patserig en moeten ze een toontje lager zingen.
Kortom, het is nooit goed...
pi_60081273
Wat geeft die jongste een schattig bekkie! Ik vind alleen het haar van Amalia niet leuk, ze heeft van dat slappe babyhaar, dat moet je niet proberen te laten groeien

Ik vind het, ondanks de idd erg truttige kleding, een leuk stel zo bij elkaar!
pi_60083266
quote:
Op zondag 13 juli 2008 01:26 schreef Duderinnetje het volgende:
Hemeltje lief, zo jong zijn en dan dat soort Gako-kleding aantrekken (WiMa). Heeft die keten zijn voorraad destijds gedoneerd aan het Koninklijk Huis of zo?

En die kinderen vind ik ook absoluut niet schatting (buiten de standaarschattigheidswaarde van kinderen. Daar waar ze recht op hebben, hoe lelijk ze ook zijn.)

Rond, blond, tanden erin, that's about it.
Eens!! Die kinderen zijn niet schattig!! Veel te dikke hoofden. Maar ja, papa he?? Wat is die man afstotelijk
geniet nooit met mate
pi_60084360
quote:
Op zondag 13 juli 2008 21:16 schreef gimme.shelter het volgende:

[..]

Eens!! Die kinderen zijn niet schattig!! Veel te dikke hoofden. Maar ja, papa he?? Wat is die man afstotelijk
LOL, voor Máxima is het blijkbaar de man van haar dromen en that's all that matters. Mijn type is het ook allesbehalve, maar het is wel een gezin (én echtpaar) dat werkt.
  zondag 13 juli 2008 @ 23:39:34 #140
106819 Smirre
Geselli Gemelli
pi_60086696
Zouden ze allevijf dezelfde kapper hebben? En dan ook direct maar dezelfde scheiding erin laten knippen?

Ik begrijp ouders niet die hun kinderen identieke kleding laten dragen.

Maar gelukkig draagt Maxima eindelijk weer eens een keer een broek. Staat haar prima. Ziet sowieso prima uit.
pi_60091358
nog even doorgaan met zeiken op maxima (ja sorry hoor, maar ik vind dit zóó geen gezicht): wanneer laat ze nou es een keer d'r uitgroei bijwerken? en die dooie punten...
pi_60092011
quote:
Op maandag 14 juli 2008 10:37 schreef Rhena het volgende:
nog even doorgaan met zeiken op maxima (ja sorry hoor, maar ik vind dit zóó geen gezicht): wanneer laat ze nou es een keer d'r uitgroei bijwerken? en die dooie punten...
nooit vrees ik, ze loopt al jaren regelmatig met uitgroei, zelfs bij staatsbanketten met haute couture en dure diadeems in haar haar.

Ik post dit eigenlijk alleen om deze pagina vol te krijgen, nu heb ik steeds die kop van tjalling ten Cate als eerste in beeld
  † In Memoriam † maandag 14 juli 2008 @ 11:32:17 #143
43556 miss_dynastie
pi_60092490
Volgens mij hoort uitgroei bij het kapsel in die kringen. Ik ken meer 'dure madammen' die met uitgroei rondlopen, terwijl ze wel voor duizenden euro's aan verzorgingsproducten kopen. Het is denk ik een statement: ik kan de kapper betalen
pi_60092987
jawel, oké - maar laat ze dan es die dooie punten eruit halen!!
  maandag 14 juli 2008 @ 12:18:23 #145
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60093440
Ik hou zo van FOK! omdat het in een topic over de miljoenen verslindende koninklijke familie uiteindelijk gewoon gaat over Maxima's dooie punten. 'Cause that's what life's really about!
Snobs have more fun!
KLIK!
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 14 juli 2008 @ 12:54:00 #146
163650 Greys
pi_60094248
quote:
Op maandag 14 juli 2008 12:18 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik hou zo van FOK! omdat het in een topic over de miljoenen verslindende koninklijke familie uiteindelijk gewoon gaat over Maxima's dooie punten. 'Cause that's what life's really about!


De komende dagen alleen maar lieve en aardige dingen over anderen zeggen Dude... pas nou op... karma enzo... je moet nog vliegen
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 14 juli 2008 @ 13:25:52 #147
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60094975
quote:
Op maandag 14 juli 2008 12:54 schreef Greys het volgende:

[..]



De komende dagen alleen maar lieve en aardige dingen over anderen zeggen Dude... pas nou op... karma enzo... je moet nog vliegen



Ik hou van alle FOK!kers, van de koninklijke familie en met náme van Maxima's dorre uiteinden. Toppertjes!!!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_60095352
quote:
Op maandag 14 juli 2008 13:25 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]




Ik hou van alle FOK!kers, van de koninklijke familie en met náme van Maxima's dorre uiteinden. Toppertjes!!!
Heel goed.
Haske subtiel de spruiten van Wim-Lex en Maxima vermeden
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 14 juli 2008 @ 14:07:08 #149
163650 Greys
pi_60096042
!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 14 juli 2008 @ 14:27:39 #150
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_60096586
En ondanks dat alle dooie punten van Maxima nu één voor één geteld zijn is deze pagina nog steeds niet vol en krijgen we nog steeds telkens dat buitenproportionele gebit van Mr. Margarita te zien .
You cheated on me with choreography.
  Moderator / Miss SHO maandag 14 juli 2008 @ 14:47:23 #151
22592 crew  Ole
pi_60097009
Waarom nou alledrie hetzelfde

Ik had toen ik 4 was ook een smok(?) jurk. Had mijn oma gemaakt. Ik haatte dat ding
Die van mij was tenminste wel mooi lichtblauw. Dit is meer snotgroen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 14 juli 2008 @ 15:11:32 #152
163650 Greys
pi_60097583
quote:
Op maandag 14 juli 2008 14:27 schreef Malahide het volgende:
En ondanks dat alle dooie punten van Maxima nu één voor één geteld zijn is deze pagina nog steeds niet vol en krijgen we nog steeds telkens dat buitenproportionele gebit van Mr. Margarita te zien .
En, opgelucht adem gehaald?

Ole, die dezelfde outfits van de meisjes dat is... omdat ehm... oh wacht, ik weet het! Omdat de zonen van Patrick K en Ansj óók alledrie dezelfde geruite shorts aan hadden op die ene foto in dat ene topic (jeweetwel) en ... nou... dus... Max dacht 'Wat Ansj kan, kan ik ook. Oh zó!'. Snappie?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_60100880
quote:
Op maandag 14 juli 2008 14:47 schreef Ole het volgende:
Waarom nou alledrie hetzelfde

Ik had toen ik 4 was ook een smok(?) jurk. Had mijn oma gemaakt. Ik haatte dat ding
Die van mij was tenminste wel mooi lichtblauw. Dit is meer snotgroen
Smock, geloof ik. Ik had een rood-witte, uberschattig
  maandag 14 juli 2008 @ 17:19:37 #154
207727 Smallish
Kleintje!
pi_60101014
Snotgroen.

Inderdaad smock, volgens mij ook. Ik had een blauw-witte.
Is dat zo?
  Moderator / Miss SHO maandag 14 juli 2008 @ 17:19:42 #155
22592 crew  Ole
pi_60101015
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:11 schreef Greys het volgende:

[..]

En, opgelucht adem gehaald?

Ole, die dezelfde outfits van de meisjes dat is... omdat ehm... oh wacht, ik weet het! Omdat de zonen van Patrick K en Ansj óók alledrie dezelfde geruite shorts aan hadden op die ene foto in dat ene topic (jeweetwel) en ... nou... dus... Max dacht 'Wat Ansj kan, kan ik ook. Oh zó!'. Snappie?
Ja, maar het was eerder ook al. Toen hadden ze witte jurkjes aan met spijkerjasjes
Dus misschien is het wel andersom! Dat Ansj dacht, "Wat Max kan, kan ik ook"
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 14 juli 2008 @ 19:18:06 #156
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_60103406
Het is typisch Argentijns . In de "gegoede" kringen is het heel gebruikelijk om kinderen van het zelfde geslacht op zon en feestdagen hetzelfde aan te trekken.
Vinden ze schattig
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  maandag 14 juli 2008 @ 19:28:49 #157
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_60103649
mijn dochter is net zo oud als Amaliia en heeft ook een smock-jurk en het is haar favoriete jurk

En zelfde kleding voor zelfde geslacht vind ik niet geweldig als het helemaal hetzelfde is.. matching outfits vind ik soms wel leuk.. zelfde model, ander kleurtje.. stukken stof van de jurk die bij het andere kind bijv. als zak terugkomen..
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
pi_60116215
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:11 schreef Greys het volgende:

[..]

En, opgelucht adem gehaald?
Joepie
  zaterdag 9 augustus 2008 @ 16:06:51 #159
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_60685109
Willem-Alexander en Maxima zijn in Peking (vraag me af of het triple A team er ook is, nog niet gezien in ieder geval) en hebben reeds diverse wedstrijden van Nederlandse atleten bezocht.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  zaterdag 9 augustus 2008 @ 16:28:25 #160
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60685423
quote:
Op zaterdag 9 augustus 2008 16:06 schreef J-net het volgende:
Willem-Alexander en Maxima zijn in Peking (vraag me af of het triple A team er ook is, nog niet gezien in ieder geval) en hebben reeds diverse wedstrijden van Nederlandse atleten bezocht.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_60871925
Ik zag deze net in een ander topic, ons charmante Koningskoppel

pi_60872535
Die blik van WA
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zaterdag 16 augustus 2008 @ 10:44:09 #163
128046 AnnaStesia
Superfunkycalifragisexy
pi_60872716
quote:
Op zaterdag 16 augustus 2008 10:28 schreef rena het volgende:
Die blik van WA
Die vinger van WA
pi_60872793
hihihi ik vind het een leuke foto, het zijn net echt gewone mensen
pi_60873992
nou volgende mij zijn het ook gewone mensen poepen plassen ook
  Moderator zaterdag 16 augustus 2008 @ 12:09:40 #166
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_60874008
quote:
Op zaterdag 16 augustus 2008 10:50 schreef Estherdv het volgende:
hihihi ik vind het een leuke foto, het zijn net echt gewone mensen
Grappig inderdaad
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
  zaterdag 16 augustus 2008 @ 20:50:47 #167
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_60886577
Je zou toch denken dat hij na 41 jaar wel wist dat elk moment wordt vastgelegd

Inderdaad gewoon gewone mensen....
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_60886629




pi_60886770
die WA toch
pi_60888013

ja stom dat het grappig is, maar ja, zo zien we hem gewoon nooit..
Het voelt goed hè?
A je to!
pi_60895717
whahhahhaa... hilarisch
Cute, Adorable, Lovely... Just Smeej!
pi_60901111
Alexander, Foei!
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_62743440
even dit topic èn het complete onderwerp naar boven schoppen

is er nu in de tussentijd helemaal niks leuks over het oranjestel te melden? of over buitenlandse non-oranjes?
ik blijf het toch een lekker item vinden - niet alleen het ademloos geblaat dat de prinsessekes zo uberschattig zijn maar ook gezeur over dooie punten in max d'r uitgegroeide haar, dat mag ik wel
  dinsdag 28 oktober 2008 @ 17:47:41 #174
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_62757613
Ondertussen is prinses Martha Louise van Noorwegen bevallen van haar derde dochter.
Prinses Anita (echtgenote van Prins Pieter Christiaan ) staat op punt van bevallen van hun tweede kind.

Verder weinig nieuws..........
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_62759108
als je een kikker kust veranderd die in een prins. iedereen kent dat sprookje wel....
Was dat maar zo bij WA. gatver wat een papzak is dat zeg
  woensdag 29 oktober 2008 @ 23:09:06 #176
130351 jannet1234
keep happy, no matter what
pi_62798286
weet je, die maxima he.....vreemd
toen ze m net had ontmoet moest ze niets van m weten maar toen madam erachter kwam dat ie een troonopvolger was was ze ineens smoorverliefd. mmmmmmmm
pi_62802275
Welk sensatiebelust roddelblaadje heb jij gelezen?
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_62802286
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 23:09 schreef jannet1234 het volgende:
weet je, die maxima he.....vreemd
toen ze m net had ontmoet moest ze niets van m weten maar toen madam erachter kwam dat ie een troonopvolger was was ze ineens smoorverliefd. mmmmmmmm
Heb je dat lekker in de Weekend gelezen of zo ? Je denkt het wel erg goed te weten namelijk.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_62802293
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 08:20 schreef Natalie het volgende:
Welk sensatiebelust roddelblaadje heb jij gelezen?
Gmta
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_62803732
soms word ik wat maxima-moe, eigenlijk...
maar niettemin - nederland heeft aan haar wèl een hele goeie!! precies het soort vrouw wat een kroonprins van nederland naar mijn idee nodig heeft - spontaan, impulsief, toch zakelijk en representa (behalve die uitgroei en die dooie punten...) en het is alsof ze het altijd leuk vindt om te lachen en te zwaaien

of ze nu wel of niet een golddigger is, doet daar dan volgens mij niet zo gek veel aan af - ze is goed voor d'r taak berekend en ze lijkt er nog erg veel lol in te hebben ook!
  zondag 9 november 2008 @ 12:00:11 #181
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63070788
Vorige week zondag is Benjamin, jongste zoon van prins Bernhard en prinses Annette gedoopt. En bijna alle leden van de Koninklijke Familie waren aanwezig.

Onder andere het triple A team

Hier Amalia en Alexia samen met oma
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  zondag 9 november 2008 @ 12:03:32 #182
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_63070836
wat hebben die kids nu weer aan zeg....
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  zondag 9 november 2008 @ 12:03:44 #183
216804 charleen
Kloon noch hoax!
pi_63070839
quote:
Op zondag 9 november 2008 12:00 schreef J-net het volgende:
Vorige week zondag is Benjamin, jongste zoon van prins Bernhard en prinses Annette gedoopt. En bijna alle leden van de Koninklijke Familie waren aanwezig.

Onder andere het triple A team

Hier Amalia en Alexia samen met oma
[ afbeelding ]
Ik blijf ze schattig vinden, de kindertjes dan .
  zondag 9 november 2008 @ 12:31:31 #184
136666 Relin
Suomi Powerrrr!
pi_63071321
quote:
Op zondag 9 november 2008 12:03 schreef teamlead het volgende:
wat hebben die kids nu weer aan zeg....
Nou jah, ze hebben igg verschillende kleren aan. Dat is al een unicum
Go Hard Or Go Home
http://www.rp-originals.nl
pi_63071654
Wat Relin zegt
En ik vind ze er -buiten dat ze eens niet hetzelfde dragen- sowieso leuk uit zien. Wat sjieker dan 'normaal' Nederland, maar het zijn dan ook prinsesjes, dus dan mag dat best.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_63073386
quote:
Op zondag 9 november 2008 12:50 schreef Natalie het volgende:
Wat Relin zegt
En ik vind ze er -buiten dat ze eens niet hetzelfde dragen- sowieso leuk uit zien. Wat sjieker dan 'normaal' Nederland, maar het zijn dan ook prinsesjes, dus dan mag dat best.
Mee eens, ik vind het juist wel schattig staan ook.
pi_63548566
Vandaag in de nieuwe Story een wel hele vileine foto van onze Wim-Lex zijn gebit!! Niet kijken als je niet eerst hebt ontbeten; gruwelijke foto!!
Dit voor de mensen die deze week toch naar de kapper en/of tandarts moeten..Enjoy!!
geniet nooit met mate
pi_63550587
Hahahaa.. kan er een link geplaats worden? ben best wel benieuwd,

maar ben eigenlijk bang dat ik spijt ga krijgen van deze uitspraak
pi_63550773














Gespot door Frank Buis: “Alex & Máxima & de kids bij Sinterklaas in Wassenaar” at5.nl
pi_63550819
Linken kan ik niet (Blad is net uit). Maar het is een gruwelijke foto, en heel vilein, want het gaat eerst over de schattige Sinterklaas intocht met de schattige dochters. En dan een verhaal over het gegeven dat WA niet wil meewerken met de pers...en dan die gruwelijke foto!
Echt zo van: we pakken je terug!!
geniet nooit met mate
pi_63550845
Die eerste foto. Die blik vooral
pi_63550922
De erge foto staat (als we het over de Story hebben) op de volgende pagina!
geniet nooit met mate
  donderdag 27 november 2008 @ 12:34:35 #193
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63562476
Trouwens tussendoor is Prinses Anita bevallen van een zoontje; Pieter Erik Maurits Anton ofzo
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  † In Memoriam † donderdag 27 november 2008 @ 12:55:00 #194
37843 lady-wrb
kortaf
pi_63563058
quote:
Op donderdag 27 november 2008 12:34 schreef J-net het volgende:
Trouwens tussendoor is Prinses Anita bevallen van een zoontje; Pieter Erik Maurits Anton ofzo
had ik al gepost in het vorige topic
  maandag 1 december 2008 @ 20:05:04 #195
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63676989
In het vorige topic? Ik het beroemd en zwanger topic zeker, hier niet in Koninklijk nieuws iig
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  † In Memoriam † maandag 1 december 2008 @ 20:37:01 #196
37843 lady-wrb
kortaf
pi_63677926
quote:
Op maandag 1 december 2008 20:05 schreef J-net het volgende:
In het vorige topic? Ik het beroemd en zwanger topic zeker, hier niet in Koninklijk nieuws iig
je hebt gelijk
  vrijdag 5 december 2008 @ 21:07:04 #197
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63792467
Ennnnnnnn vandaag foto's naar buiten gebracht door RVD van alle prinsesje en ouders omdat Amalia zondag 5 wordt.
Ze zeggen dat de foto's in augustus zijn gemaakt.
En ze doen lijken alsof dat buitne is geweest, maar je ziet heel duidelijk de flitsen in de ogen dus ik denk gewoon in een studio ergens ofzo.

http://www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=27777

http://www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=27780

http://www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=27789

o.a.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  vrijdag 5 december 2008 @ 21:36:28 #198
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_63793141
Leuke gezinsfoto:

I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  vrijdag 5 december 2008 @ 21:40:00 #199
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_63793226
Amalia is leuk aan het opdrogen!
En wat een ondeugend koppie heeft Ariaantje .

Hier de andere foto's:











[ Bericht 57% gewijzigd door Malahide op 05-12-2008 21:51:41 ]
You cheated on me with choreography.
pi_63795304
Leuke foto's! Die blauwe schoentjes van Amalia en Alexia zijn leuk!
I found myself alone,
Alone above the raging sea
That stole the only boy I loved
And drowned him deep inside of me
pi_63800770
leuke foto's!! Amalia zit al al klaar op haar troon
  zaterdag 6 december 2008 @ 10:25:50 #202
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_63801173
quote:
Op vrijdag 5 december 2008 21:40 schreef Malahide het volgende:
Amalia is leuk aan het opdrogen!
Schijnt zelfs dat ze er zo



uit zal zien op haar 18e

Sorry als hij al gepost was..
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  zaterdag 6 december 2008 @ 11:24:33 #203
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63801743
Foto van prinses Madeleine van Zweden en dan een gezicht tussen Maxima en Amalia erin geplakt.
Mag hopen dat ze zo slank wordt. Ze lijkt op dit moment iets aanleg te hebben om wat voluptuezer te worden
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  zaterdag 6 december 2008 @ 13:17:05 #204
136666 Relin
Suomi Powerrrr!
pi_63803522
Sneu dat die kids bij al die officiële shoots steeds dezelfde kleren aanhebben.
't is geen drieling...
Go Hard Or Go Home
http://www.rp-originals.nl
  † In Memoriam † zaterdag 6 december 2008 @ 16:57:24 #205
37843 lady-wrb
kortaf
pi_63806889
de middelste is veruit de best gelukte
  zaterdag 6 december 2008 @ 17:59:44 #206
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_63807954
Die middelste is ook 2 druppels water haar moeder, de andere 2 hebben meer van hun pa erin zitten (en oma zelfs)
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_63808824
quote:
Op zaterdag 6 december 2008 17:59 schreef J-net het volgende:
Die middelste is ook 2 druppels water haar moeder, de andere 2 hebben meer van hun pa erin zitten (en oma zelfs)
nou dr stonden toen fotoos in de prive volgens mij, hoe maxima eruit zag als kleuter, dat was dus gewoon amalia maar dan 35 jaar eerder.
I tried to tease it, but i just pissed it off
  † In Memoriam † zaterdag 6 december 2008 @ 19:54:38 #208
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_63809964
Ik vind die foto van Amalia op die roze stoel echt onwijs leuk, een klein beetje de boel op de hak nemen door een roze 'troontje' neer te zetten, en dan dat zwaaitje erbij . Lekkere meiden zijn het zo bij elkaar .
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_63811244
In de betere Argentijnse/Spaanse kringen is het heel normaal om je jonge dochters hetzelfde te kleden. Het is dus niet zo raar dat de meiden op die shoots vaak dezelfde kleding aan hebben. Vind het eigenlijk best een leuk gebruik. Het zijn dan ook geen normale meisjes, zullen we maar zeggen
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_63813033
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:28 schreef E.T. het volgende:
Volgens mij is het voor het eerst dat ik de outfit van Maxima spuuglelijk vind
Ik vind het wel mooi staan .
  zaterdag 6 december 2008 @ 22:36:51 #211
106819 Smirre
Geselli Gemelli
pi_63813535
Zeg me dat er geknipt en geplakt is op de gezinsfoto! Anders zou ik heel erg graag willen weten welke wonder(wo)man de shoot gemaakt heeft. Hoe is het mogelijk? Er staan 5 mensen, waaronder 3 kinderen, heel vriendelijk en mooi op. Dat lukt hier nou nooit.
Leuke meiskes; alledrie. Maar of het nu een chique gebruik is of niet. Ik vind het niet leuk om 3 kinderen hetzelfde te kleden. Hoe wel ze zo iig wel duidelijk maken dat de jongere zusjes geen afdragertjes krijgen. Dat dan wel weer.
pi_64870309
Sommige prinsesjes zijn niet zo bijster intelligent, neem nou Beatrice:
quote:
Blame the royal inbreeding!

Princess Beatrice's BMW was stolen…after she left her car unlocked and with the keys in the ignition!

The Princess, who recently achieved impressive scores at university, proved that book smarts don't necessarily mean street smarts.

En route to a friend's place for a visit, she stopped in at Devonshire Place in Kensington for a bit of shopping. Unattended and primed for theft, someone came up and drove off with the car, naturally!

Even more laughable is the fact that Beatrice is accompanied by a royal bodyguard 24/7.

And the car was still stolen.

Which means the bodyguard didn't notice the keys dangling in the ignition! Sounds real secure!

Her sister, Eugenie, came to save the day, and the pair then stopped in at a pub to chill out.

The car contained some personal items, but nothing of a "sensitive" nature.

We're sure the car will be recovered quickly.

Beatrice's dignity? Not so much.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_64878805
Ja, dat is best dom van d'r
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  zaterdag 10 januari 2009 @ 17:54:24 #214
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_64891546
Zeker niet zo'n strakke actie.

Willem-Alexander, Maxima, Amalia en Alexia waren vandaag in Thialf bij het EK Allround.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_64893397
Zag het op het nieuws van 6 uur
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_65209896
Gaat niet zo goed met de Belgische koningin:
quote:
BRUSSEL - De gezondheidstoestand van de Belgische koningin Fabiola is ernstig. Dat heeft de persdienst van het koninklijk paleis maandag bekendgemaakt.

De Belgische koningin werd zaterdag in een Brussels ziekenhuis opgenomen met een longontsteking. Die aandoening is bij wat jongere mensen goed te behandelen maar kan voor ouderen dodelijk zijn.

Ruim een week geleden verbleef de koningin ook al enkele dagen in een ziekhuis in Luik. Ze werd toen geopereerd aan haar schildklier.

Koningin Fabiola is 80 jaar oud. Ze is de weduwe van koning Boudewijn.
Ik snap alleen niet helemaal wie nou de koningin van Belgie is, Paola of Fabiola Of lees ik het nou verkeerd?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  † In Memoriam † maandag 19 januari 2009 @ 15:20:11 #217
43556 miss_dynastie
pi_65210120
quote:
Op maandag 19 januari 2009 15:15 schreef rena het volgende:
Gaat niet zo goed met de Belgische koningin:
[..]

Ik snap alleen niet helemaal wie nou de koningin van Belgie is, Paola of Fabiola Of lees ik het nou verkeerd?
Fabiola heeft de titel behouden als eretitel.
pi_65210422
quote:
Op maandag 19 januari 2009 15:20 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Fabiola heeft de titel behouden als eretitel.
Op die manier, dat wist ik niet
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_66148130
ovide - Ovide - viOde - videO - video
pi_66159687
Wat zijn het toch leuke meisjes
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_66170830
Deze link is ook leuk: http://koninklijkefamilie(...)klijkefamilieinlech/

Onderin kun je bladeren naar de volgende bladzijde, mooie en grote foto's!
  † In Memoriam † woensdag 18 februari 2009 @ 10:13:51 #223
37843 lady-wrb
kortaf
pi_66189114
die foto met die kluit fotografen
(ik vind het overigens wel een leuke foto )
  woensdag 18 februari 2009 @ 11:39:10 #224
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_66192218
Leuke foto's Wat is Lech mooi als ik zo bekijkt.
pi_66414726
Kroonprinses Victoria van Sweden en Daniël Westling hebben zich verloofd!

Eindelijk

Engagement between Crown Princess Victoria and Daniel Westling

Today, Tuesday 24 February 2009, the engagement between Her Royal Highness Crown Princess Victoria and Mr. Today, Tuesday 24 February 2009, the engagement between Her Royal Highness Crown Princess Victoria and Mr. Daniel Westling was announced at the Royal Palace in Stockholm. Daniel Westling was announced at the Royal Palace in Stockholm.

After His Majesty The King of Sweden had given his consent to the marriage between the Crown Princess and Mr. After His Majesty The King of Sweden had given his consent to the marriage between the Crown Princess and Mr.. Westling, His Majesty, in accordance with the procedures set out in the Swedish Constitution, requested the agreement by the Swedish Governmet, which was subsequently communicated to His Majesty in connection with an information council held at the Royal Palace today. Westling, His Majesty, in accordance with the procedures set out in the Swedish Constitution, requested the agreement by the Swedish Governmet, which was communicated Subsequently Thursday His Majesty in connection with an information council held at the Royal Palace today.

The wedding is planned to take place in the early summer of 2010. The wedding is planned to take place in the early summer of 2010. I connection with the wedding Mr. In connection with the wedding Mr. Westling will be invested with the title Prince Daniel, Duke of Västergörland. Westling will be invested with the title Prince Daniel, Duke of Västergörland. The question of residence for the Crown Princess and her future consort is subject to further consideration. The question of residence for the Crown Princess and her future consort is subject to further consideration. Some different alternatives are being examined. Some different alternatives åre being examined.

Meeting with the press Meeting with the press
Media is invited to meet with the Crown Princess and Mr. Media is invited to meet with the Crown Princess and Mr.. Daniel Westling today at 17.00 hours in Princess Sibylla´s Apartment at the Royal Palace in Stockholm. Daniel Westling today at 17.00 hours in Princess Sibylla's Apartment at the Royal Palace in Stockholm. This will not be a traditional press conference, but rather a photo opportunity with a possibility to put a few questions to the couple. This will not be a traditional press conference, but rather a photo opportunity with a possibility Thursday put a few questions to the couple. For this reason we are mainly directing ourselves to larger media with a wide distribution both nationally and internationally. For this reason we åre mainly directing ourselves Thursday larger media with a wide distribution both nationally and internationally. Only one writing journalist per media will be invited. Only one journalist writing by the media will be invited. For photos we refer to picture agencies. For photos we refer to picture agencies.

Please see enclosed PDF-file (to the right) to see the available seats for the press. Please see enclosed PDF file (to the right) to see the available seats for the press. Journalists are kindly requested to bring their press ID´s . Journalists åre Kindly requested to bring their press ID's.

Access to the Royal Palace will be provided from 16.00 hours through the main entrance at Västra valvet. Access to the Royal Palace will be provided from 16.00 hours through the main entrance at the western vault. All journalist should have taken their seats at 16.45 hours at the latest. All journalists should have taken their seats at 16.45 hours at the latest.

Nina Eldh Nina Eldh
Director of Press & Communication Director of Press & Communication

Bron: Site van 't Zweedse koningshuis

[ Bericht 26% gewijzigd door Celestien op 24-02-2009 17:31:04 ]
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_66417434
Dat heeft wel een tijdje geduurd.Wel leuk!
pi_70537086
quote:
The Danish Royal Family released a series of images featuring the newborn son of Prince Joachim (the Queen's younger son) and Princess Marie. Prince Joachim’s eldest sons, Nikolai and Felix, from his first marriage, also appear in the series.







Ik vind het wel een schattig kindje, is echt een mix van zijn ouders zo op het eerste gezicht,
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_70537174
Wat een schatje
Ik vroeg me al af wanneer er foto's zouden komen.
Ze zien eruit als een gelukkig gezinnetje

De oudste lijken de nieuwe vrouw van hun vader iig te accepteren
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  † In Memoriam † woensdag 1 juli 2009 @ 09:21:50 #229
37843 lady-wrb
kortaf
pi_70537501
die haartjes
net een kalend oud mannetje.
maar wel een schattig kalend oud mannetje dan
pi_70537655
Ben benieuwd hoe hij gaat heten.
Maar dat wordt pas bij de doop eind deze maand bekend gemaakt
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  † In Memoriam † woensdag 1 juli 2009 @ 09:30:25 #231
37843 lady-wrb
kortaf
pi_70537687
hoe zouden ze het kind dan nu aanspreken?

hee jochie ofzo? (maar dan knackebrod-taal)
pi_70538152
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 09:30 schreef lady-wrb het volgende:
hoe zouden ze het kind dan nu aanspreken?

hee jochie ofzo? (maar dan knackebrod-taal)
Prinses Isabella (de dochter van Kroonprins Frederik) werd tot haar doop 'Lillepigen' genoemd (klein meisje). Misschien noemen Joachim en Marie hun zoontje wel 'klein jochie'. Alleen dan in het Deens
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 juli 2009 @ 09:55:42 #233
163650 Greys
pi_70538336
Even nog een lief fotootje van de eerste schooldag van Alexia afgelopen maandag


IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 juli 2009 @ 09:59:36 #234
163650 Greys
pi_70538454
En hadden we deze al gehad hier? Nee he?
WA op 20 april met Alexia tijdens de doop van Magali, de dochter van Floris & Aimée gedoopt. Alexia was er met Willem-Alexander bij. Het vestje lijkt me wat aan de kleine kant

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † woensdag 1 juli 2009 @ 10:07:18 #235
37843 lady-wrb
kortaf
pi_70538641
het lijkt wel op ze dr opgepompt hebben
pi_70538823
Dat zie je toch zo vaak met kinderen van die leeftijd

Vind Alexia een lief koppie hebben, trouwens. Volgens mij is dat echt een heel leuk kind.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_70544460

Lief!
  woensdag 1 juli 2009 @ 14:00:25 #238
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_70545970
Amalia gaat na de zomervakantie vervroegd naar groep 3. In december wordt ze 6. Slim meiske dus.
You cheated on me with choreography.
  † In Memoriam † woensdag 1 juli 2009 @ 15:17:17 #239
43556 miss_dynastie
pi_70548523
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 14:00 schreef Malahide het volgende:
Amalia gaat na de zomervakantie vervroegd naar groep 3. In december wordt ze 6. Slim meiske dus.
Volgens mij is dat helemaal niet vervroegd. De 1 oktober-grens is al in de jaren tachtig afgeschaft, alhoewel hij door veel scholen nog als harde regel wordt gehanteerd. Scholen die die regel uit de jaren tachtig hebben losgelaten hanteren de 1 januari grens; voor 1 januari begonnen, dan wel over, na 1 januari begonnen, dan niet over. Amalia is in december 2007 begonnen, voor januari dus, en daarom overgegaan naar groep 2 in schooljaar 2008-2009 en nu naar groep 3. Niet speciaal, maar eigenlijk gewoon normaal.
  woensdag 1 juli 2009 @ 16:11:50 #240
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_70550694
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 15:17 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Volgens mij is dat helemaal niet vervroegd. De 1 oktober-grens is al in de jaren tachtig afgeschaft, alhoewel hij door veel scholen nog als harde regel wordt gehanteerd. Scholen die die regel uit de jaren tachtig hebben losgelaten hanteren de 1 januari grens; voor 1 januari begonnen, dan wel over, na 1 januari begonnen, dan niet over. Amalia is in december 2007 begonnen, voor januari dus, en daarom overgegaan naar groep 2 in schooljaar 2008-2009 en nu naar groep 3. Niet speciaal, maar eigenlijk gewoon normaal.
Ik zou het niet weten, ben niet zo thuis in de regels en wetten van het basisonderwijs. Misschien dan niet VERvroegD, maar wel vroeg. Zo heel normaal is het volgens mij niet. Ik ken tenminste geen kids die zo jong al naar groep 3 zijn gegaan, maar Amalia zal wel veel slimmer zijn dan die kids die ik ken .
You cheated on me with choreography.
pi_70558823
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 16:11 schreef Malahide het volgende:

[..]

Ik zou het niet weten, ben niet zo thuis in de regels en wetten van het basisonderwijs. Misschien dan niet VERvroegD, maar wel vroeg. Zo heel normaal is het volgens mij niet. Ik ken tenminste geen kids die zo jong al naar groep 3 zijn gegaan, maar Amalia zal wel veel slimmer zijn dan die kids die ik ken .
Hier komt het in ieder geval niet voor. Mijn zoon heeft een extreem hoog I.Q., en heeft gewoon de kleuterjaren doorlopen (hij is van april). Daarna heeft hij groep 4 overgeslagen, met de kerst in groep 7 was hij klaar, 9 jaar jong. Maar nu worden de koningskinderen wel anders opgevoed denk ik dan 'doorsnee' kinderen lijkt me, ik geloof direct dat Amalia bijzonder wijs in haar doen en laten is. Ik ben benieuwd of de andere 2 ook zo wijs zijn
pi_70559988
Ze kijken tegenwoordig erg naar het kind zelf. Is het nog heel speels, dan blijft het nog een jaartje kleuteren. Maakt men uit het gedrag van het kind op dat hij/zij eraan toe is om naar groep 3 te gaan, dan houden ze dat aan
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 juli 2009 @ 21:08:44 #243
163650 Greys
pi_70560224
De oudste zoon van prinses Christina gaat trouwen.
Die is best leuk opgedroogd! Oh wacht, het gaat om die linker. Ik dacht dat degene rechts op de foto de oudste zoon was

DEN HAAG - Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina, gaat in september trouwen met Eva Prinz-Valdes. In maart zijn zij al voor de wet getrouwd. Dat liet de familie woensdag weten.

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_70561907
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 21:02 schreef Natalie het volgende:
Ze kijken tegenwoordig erg naar het kind zelf. Is het nog heel speels, dan blijft het nog een jaartje kleuteren. Maakt men uit het gedrag van het kind op dat hij/zij eraan toe is om naar groep 3 te gaan, dan houden ze dat aan
Het verschilt echt per school, de school van mijn oudste zoon is erg star in dit soort dingen. Mijn oudste is nooit speels geweest, kende op zijn 5e alle Europese hoofdsteden uit zijn hoofd, dat leerde hij zichzelf aan uit pure verveling. Mijn jongste zit echter op een andere school (hem heb ik na de kleutertijd naar een andere school gedaan omdat ik vond dat het bij de oudste fout aangepakt is, immers heeft hij sinds kerst 2007 niets meer te doen), en in zijn klas zit wel een jongetje dat groep 2 overgeslagen heeft, en die is zelfs van juli.

Hoe dan ook is het leuk voor Amalia, ze zal ongetwijfeld trots zijn en terecht
  zondag 5 juli 2009 @ 12:13:30 #245
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_70662991
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 21:08 schreef Greys het volgende:


DEN HAAG - Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina, gaat in september trouwen met Eva Prinz-Valdes. In maart zijn zij al voor de wet getrouwd. Dat liet de familie woensdag weten.

En op telegraaf.nl stond vandeweek dat ze sinds april een dochter hebben die Isabel heet.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_70671046
quote:
Dochter voor prins Floris en prinses Aimée
Uitgegeven: 5 juli 2009 16:31
Laatst gewijzigd: 5 juli 2009 16:31

AMSTERDAM - Prinses Aimée, de vrouw van prins Floris, heeft zondag het leven geschonken aan een kerngezonde dochter.

Het meisje, Eliane Sophia Carolina, werd om 14.50 uur geboren in het VU ziekenhuis in Amsterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt.

Eliane is het tiende kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Ze woog bij de geboorte 4050 gram.


'Wij zijn ontzettend dankbaar en intens gelukkig met de komst van ons dochtertje en zusje van Magali'', lieten de ouders weten.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  † In Memoriam † zondag 5 juli 2009 @ 16:48:39 #247
43556 miss_dynastie
pi_70671135
Ik wist niet eens dat ze zwanger was Leuk voor ze
  zondag 5 juli 2009 @ 17:06:00 #248
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_70671759
De foto's hierboven van Alexia en Willem-Alexander bij de doop van Magali zijn uit 2008.
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  zondag 5 juli 2009 @ 18:46:08 #249
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_70675218
quote:
Op woensdag 1 juli 2009 16:11 schreef Malahide het volgende:

[..]

Ik zou het niet weten, ben niet zo thuis in de regels en wetten van het basisonderwijs. Misschien dan niet VERvroegD, maar wel vroeg. Zo heel normaal is het volgens mij niet. Ik ken tenminste geen kids die zo jong al naar groep 3 zijn gegaan, maar Amalia zal wel veel slimmer zijn dan die kids die ik ken .
Mijn dochter gaat na de zomervakantie ook naar groep 3, zij wordt in november 6. Van haar klas zijn er nog 5 die ná haar 6 worden en die ook naar groep 3 gaan. Volgens mij is dat tegenwoordig helemaal niet zo apart hoor.
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
pi_71152548
Op het strand in Wassenaar vandaag:







Leuke foto's
  † In Memoriam † maandag 20 juli 2009 @ 16:36:38 #251
43556 miss_dynastie
pi_71153438
Ah, coupe storm, zal Maxima wel niet blij mee zijn
  Licht Ontvlambaar maandag 20 juli 2009 @ 16:44:10 #252
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_71153668
quote:
Op zondag 5 juli 2009 18:46 schreef Ireth het volgende:

[..]

Mijn dochter gaat na de zomervakantie ook naar groep 3, zij wordt in november 6. Van haar klas zijn er nog 5 die ná haar 6 worden en die ook naar groep 3 gaan. Volgens mij is dat tegenwoordig helemaal niet zo apart hoor.
Is het ook niet... Buurjongetje hier wordt 10 december 6 en gaat ook naar groep 3. Ze bekijken per kind dat voor 1 januari 2010 6 wordt of het eraan toe is om naar groep 3 te gaan.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  maandag 20 juli 2009 @ 17:04:03 #253
35189 Troel
scherp en bot
pi_71154349
Ja en het wordt nodig tijd dat ook die 1 januari grens afgeschaft wordt
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_71156426
quote:
Op maandag 20 juli 2009 16:09 schreef Koningin het volgende:
Op het strand in Wassenaar vandaag:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Leuke foto's
Leuke kinderen, maar wáárom in hemelsnaam moeten die koters altijd hetzelfde gekleed worden? Zo afgezaagd
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_71156489
hebben ze maximá 's haar er later ingesoept ofzo op die laatste foto? alle haren gaan vooral naar rechts behalve die van haar
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_71157902
quote:
Op maandag 20 juli 2009 @ 18:32 schreef rena het volgende:

[..]

Leuke kinderen, maar wáárom in hemelsnaam moeten die koters altijd hetzelfde gekleed worden? Zo afgezaagd
Over 't algemeen alleen bij fotomomenten. Op normale dagen als de meisjes naar school gaan of ze de dierentuin bezoeken dan dragen ze allemaal wat anders.
Het schijnt een Spaans gebruik te zijn onder families uit de hogere klasse om je kinderen hetzelfde te kleden.
Zelf vind ik het wel schattig
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  maandag 20 juli 2009 @ 19:36:31 #257
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_71157943
Ze waren wel leuk gekleed zag ik vooral die spijkerbroekjes.
  maandag 20 juli 2009 @ 23:47:25 #258
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_71166317
quote:
Op maandag 20 juli 2009 18:35 schreef DarkElf het volgende:
hebben ze maximá 's haar er later ingesoept ofzo op die laatste foto? alle haren gaan vooral naar rechts behalve die van haar
Ik vind die laatste foto toch zo gesoept op de een of andere manier?
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
pi_71166715
Ik hoorde bij Shownieuws dat Wim Lex en Max vanavond bij U2 zijn.
Bono heeft ze verwelkomd
pi_71169427
klopt ik heb ze gezien in de verte!
  dinsdag 21 juli 2009 @ 04:53:20 #261
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_71169530
quote:
Op dinsdag 21 juli 2009 04:06 schreef Kidney_Bean het volgende:
klopt ik heb ze gezien in de verte!
In de skybox of tussen het voetvolk?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_71169644
Van mij hoef xo'n permomnt h niet, volijk zswaien naar eenn eenooi vreemde mannnen mt er toetersvoor hun gziicht
pi_71170041
quote:
Op dinsdag 21 juli 2009 06:46 schreef Suko het volgende:
Van mij hoef xo'n permomnt h niet, volijk zswaien naar eenn eenooi vreemde mannnen mt er toetersvoor hun gziicht
Say what?
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_71173044
ze zaten in de skybox, ik heb er wel een foto van (weliswaar een heel onduidelijke waar je ze in de verte op ziet) er zullen mensen zijn die ze veel dichterbij hebben gezien.. maar ja ik stond op het veld vooraan he?

http://i30.tinypic.com/ei7f2d.jpg -> heb even snel een foto geupload waarop je als het goed is Maxima en Willem Alexander een beetje kan zien. (Dat is toch verder geen probleem ofzo? Meer mensen zullen wel foto's hebben gemaakt, waarschijnlijk betere )

Als je heel goed kijkt zie je bij de skyboxen onder die ronde koepel zeg maar Maxima staan in een soort beige outfit. Willem Alexander zit er rechts naast. Heb het zeker niet de hele tijd bekeken; het licht stond er toen net op, Bono had het erover, dus ik dacht: even in die skyboxen kijken Maar leuk dat ze gaan toch?

[ Bericht 60% gewijzigd door Kidney_Bean op 21-07-2009 11:04:31 ]
  dinsdag 21 juli 2009 @ 11:15:12 #265
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_71173459
quote:
Op maandag 20 juli 2009 19:34 schreef Natalie het volgende:
[..]
Over 't algemeen alleen bij fotomomenten. Op normale dagen als de meisjes naar school gaan of ze de dierentuin bezoeken dan dragen ze allemaal wat anders.
Het schijnt een Spaans gebruik te zijn onder families uit de hogere klasse om je kinderen hetzelfde te kleden.
Zelf vind ik het wel schattig
Niet alleen Spaans, ook in NL gebeurt het nog regelmatig; zo lopen de jongste 3 van de 5 zoons van mijn zeer gereformeerde overburen op zondag ook altijd in hetzelfde....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 21 juli 2009 @ 11:19:13 #266
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_71173573
ik vond 't ook wel schattig, 3 van die grieten in dezelfde outfit
  dinsdag 21 juli 2009 @ 11:32:53 #267
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_71173987
Nog een paar foto's (jammer dat ze zo klein zijn). Mooie foto van Maxima!











You cheated on me with choreography.
  dinsdag 21 juli 2009 @ 12:00:42 #268
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  † In Memoriam † dinsdag 21 juli 2009 @ 14:05:45 #269
43556 miss_dynastie
pi_71179078
Het korte kapsel van Alexia valt me nu pas op. Wat zonde
  dinsdag 21 juli 2009 @ 14:12:32 #270
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_71179287
quote:
Op maandag 20 juli 2009 23:59 schreef Eef999 het volgende:
Ik hoorde bij Shownieuws dat Wim Lex en Max vanavond bij U2 zijn.
Bono heeft ze verwelkomd
Ja dat hoorde ik zojuist op Radio 2 bij tijdvoortwee.. 'k geloof dat ze morgen ook weer gaan naar U2
  dinsdag 21 juli 2009 @ 15:58:20 #271
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_71183076
Amalia lijkt echt enorm op WA, vinden jullie ook niet?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_71183288
leuke foto's!
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_71183925
quote:
Op dinsdag 21 juli 2009 @ 15:58 schreef Andromache het volgende:
Amalia lijkt echt enorm op WA, vinden jullie ook niet?
Vind haar veel op de koningin lijken
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_71192178
quote:
Op maandag 20 juli 2009 19:34 schreef Natalie het volgende:

[..]

Over 't algemeen alleen bij fotomomenten. Op normale dagen als de meisjes naar school gaan of ze de dierentuin bezoeken dan dragen ze allemaal wat anders.
Het schijnt een Spaans gebruik te zijn onder families uit de hogere klasse om je kinderen hetzelfde te kleden.
Zelf vind ik het wel schattig
Ik vind er niks schattigs aan , mijn zus heeft een identieke tweeling en ik ben zó blij dat ze niet van plan is ze hetzelfde te gaan kleden. Kind heeft een eigen identiteit nodig vind ik.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_71193943
Nee, idd, bij tweelingen vind ik het dan ook te erg. Ben je al tweeling en dan loop je ook nog in dezelfde kleren.. Bij de prinsesjes zie tenminste nog verschil
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_71802474
Prinses Madeleine (Zweden) gaat trouwen.
quote:
STOCKHOLM - Zweden kan zich opmaken voor niet een, maar zelfs twee koninklijke bruiloften. Na haar oudere zus Victoria stapt ook Madeleine in het huwelijksbootje.

Het Zweedse koningshuis maakte dinsdag bekend dat de 27-jarige Madeleine zich heeft verloofd met de 30-jarige Jonas Bergström.

Madeleine, derde in de lijn van troonsopvolging, heeft de zegen van haar vader koning Carl Gustaf gekregen. Ook het Zweedse parlement kan zich vinden in haar partnerkeuze.

Bergström, die al jarenlang een relatie met de prinses heeft, is advocaat in Stockholm.

Het stel heeft nog een trouwdatum geprikt, maar het Zweedse hof heeft laten weten dat de twee niet voor juni zullen trouwen. In juni belooft Madeleines oudere zus en kroonprinses Victoria eeuwige trouw aan haar geliefde, sportschooleigenaar Daniel Westling.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_71810112
Wat leuk!!

Link naar aankondiging op Website Zweedse Koningshuis

Knappe jongen
Foto van het stel (erg groot, dus even zo)
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  † In Memoriam † woensdag 12 augustus 2009 @ 11:14:28 #278
37843 lady-wrb
kortaf
pi_71813017
jeetje, die is veranderd zeg. dat was vroeger zo'n mooie meid.
ze ziet er hier maar tuttig uit.
pi_71813804
Iedereen ziet er toch tuttig uit op een verlovingsaankondiging
Máxima en Victoria idem.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  † In Memoriam † woensdag 12 augustus 2009 @ 11:42:16 #280
37843 lady-wrb
kortaf
pi_71813844
zou het daaraan liggen, denk je?
ik vond die madeleine altijd al veeeeeeel knapper om te zien dan dr zus (ook zonder anorexia)

en wat die foto's van wim-lex met hun drietal betreft...
ik vroeg me af of die kindertjes het nou niet koud hadden in die zomerjurkjes. met dat waaien enzo.
ze had ze wel een vestje mogen aandoen hoor
wa heeft zelfs een colbertjasje aan
  woensdag 12 augustus 2009 @ 11:43:54 #281
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_71813889
Ja dat vind ik altijd zo vreemd dat ze tuttig uit zien..Het lijkt wel of ze dat moeten.
pi_71818798
Geen idee of daar regels voor zijn.
Kan me aan de ene kant wel voorstellen dat ze er tijdens een persconferentie mbt zoiets belangrijks als een koninklijk huwelijk (Madeleine is derde in de lijn tot de troon) ze het beeld willen geven van een keurige, nette jongevrouw. Ik weet niet of een dieper decollete de preuterse mensen in Zweden zo gaat bevallen.
Dat is het enige wat ik me kan bedenken. Wil niet zeggen dat ik het ermee eens ben, trouwens. Keurig, a la, maar het is wel tuttig.
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  woensdag 12 augustus 2009 @ 14:31:38 #283
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_71819066
Nee dat snap ik..Maar dat had je met de toekomstige koningin van Spanje ook ik kan niet op haar naam komen..zij zag ook zo tuttig uit.
pi_71820359
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 14:22 schreef Natalie het volgende:
Geen idee of daar regels voor zijn.
Kan me aan de ene kant wel voorstellen dat ze er tijdens een persconferentie mbt zoiets belangrijks als een koninklijk huwelijk (Madeleine is derde in de lijn tot de troon) ze het beeld willen geven van een keurige, nette jongevrouw. Ik weet niet of een dieper decollete de preuterse mensen in Zweden zo gaat bevallen.
Dat is het enige wat ik me kan bedenken. Wil niet zeggen dat ik het ermee eens ben, trouwens. Keurig, a la, maar het is wel tuttig.
Een diep decollete is overdag zowiezo een no-no volgens de etiquette regels, maar misschien wordt er rekening mee gehouden dat deze foto's jaren/eeuwen steeds weer bekeken gaan worden?

Royals zijn de enigen die zich nog officieel verloven volgens mij, en de aandacht moet dan natuurlijk niet gaan naar de hippe/sexy jurk maar naar het stralende paar.
pi_71821165
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 14:31 schreef Haaibaaike het volgende:
Nee dat snap ik..Maar dat had je met de toekomstige koningin van Spanje ook ik kan niet op haar naam komen..zij zag ook zo tuttig uit.
Letizia

  woensdag 12 augustus 2009 @ 17:24:08 #286
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_71823819
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 15:45 schreef Miracle_Drug het volgende:

[..]

Letizia

[ afbeelding ]
Oh ja Letizia Bedankt voor de info..
pi_71825605
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 @ 15:18 schreef computergirl het volgende:

[..]

Een diep decollete is overdag zowiezo een no-no volgens de etiquette regels, maar misschien wordt er rekening mee gehouden dat deze foto's jaren/eeuwen steeds weer bekeken gaan worden?

Royals zijn de enigen die zich nog officieel verloven volgens mij, en de aandacht moet dan natuurlijk niet gaan naar de hippe/sexy jurk maar naar het stralende paar.
Exact. En ze zien er leuk uit samen
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_72222560
Nieuwe foto's van de spaanse prinsesjes:







Schattige meisjes om te zien!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_72223080
Leuke jurkjes ook!
pi_72238780
Leonor is zo cute
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_72463031
Voor de liefhebbers: Bernhard van Oranje is op circuit Zandvoort zojuist zwaar gecrasht. Is momenteel in medisch centrum, maar op eigen kracht uit auto gestapt. Lijkt me niet dat er iets heel erg aan de hand is. Hij werd ook met doktersauto vervoerd en niet met ambulance.
Enoh: "Voor Nederlanders is het misschien normaal dat getalenteerde voetballers bij Ajax spelen, maar zo denk ik niet. Er zijn zat goede spelers die niet de kans krijgen voor Ajax te voetballen. Ik wel. Daar bedank ik God iedere dag voor."
  zaterdag 5 september 2009 @ 18:11:17 #292
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_72466268
quote:
Op vrijdag 28 augustus 2009 09:53 schreef rena het volgende:
Nieuwe foto's van de spaanse prinsesjes:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Schattige meisjes om te zien!
Mooie meisjes..en mooie foto's!
pi_75993167
Schopje

Zeg, ik liep vandaag achter een flink dikker geworden in een grijs trainingspak gehulde Edwin de Roy van Zuydewijn en zijn loslopende Paco op de Keizersgracht
Uit zijn gesprek middels zijn mobiele telefoon begreep ik dat hij een ontknoping verwacht eind Januari, dat kan natuurlijk vanalles inhouden maar het leek mij toch wel aardig om dat hier te posten... mocht er echt iets opmerkelijks gebeuren eind Januari
pi_76003246
Geef even door aan de Belastingdienst. Die zoeken hem, begreep ik
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
pi_77704910
Ik begreep dat de verloofde van Kroonprinses Victoria van Zweden vanaf het huwelijk gaat heten: Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Daniël, hertog van Västergötland. (Dus geen 'Prins Daniël van Zweden'.)

De verloofde van Prinses Madeleine wordt geen prins, maar 'slechts' de mannelijke versie van de titel van z'n aanstaande, dus: Jonas, hertog van Hälsingerland en Gästrikland.
Liej
  zondag 7 februari 2010 @ 01:12:52 #296
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_77721228
Weet iemand hier toevallig wat er gisteren voor koninklijks te doen was in het paleis op de dam? Stuk of acht chique, geblindeerde touring cars, veel Audi's waaronder een stuk of wat met AA-kenteken, explosiebestendige politiepost...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_77724744
Ik kan niets vinden in de officiele agenda op de website van de koninklijke familie. Wie weet dat de koningin gisteren haar verjaardag vierde voor familie en vrienden?
Liej
pi_77724883
Volgens mij had ik inderdaad bij Boulevard ( ) gehoord dat Bea haar eigen verjaardag vierde, voor personeel en familie. Een privé-aangelegenheid, dus er mochten geen foto's van getoond worden.
Eeuwig vijfentwintig
pi_77725375
Boulevard! Schaam je, Reese! Wat ben je ook een roddeltante

Nee serieus, het is toch waar we onze dagelijkse portie royaltynieuws vandaan kunnen halen. Dus ik wil ook wel eens kijken. Had dit item trouwens gemist. Ben wat ziekjes de laatste dagen
Liej
pi_78469469






pi_78487143
Het huwelijk van Madeleine van Zweden schijnt uitgesteld te zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')