wow, das echt een hele verbetering zeg, mooi!quote:Op vrijdag 28 december 2007 07:29 schreef macferret het volgende:
hmmm, begreep van Muck, dat ik het in het verkeerde topic gezet had
hier wat foto's van onze nieuwe keuken
[ afbeelding ]
Dit was de oude
Eerst moest de tussenmuur er aan geloven
[ afbeelding ]
Toen was het een kwestie van slopen, leidingen omleggen en stucen. klein detail: niks was meer bruikbaar, behalve de vaatwasser we zouden geen dag zonder kunn eh willen!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
ps ze hadden de handels verkeerd geleverd, dus op de foto zitten ze wat scheef
Ow, echt zo mijn smaakquote:Op vrijdag 28 december 2007 07:29 schreef macferret het volgende:
hmmm, begreep van Muck, dat ik het in het verkeerde topic gezet had
hier wat foto's van onze nieuwe keuken
[ afbeelding ]
ps ze hadden de handels verkeerd geleverd, dus op de foto zitten ze wat scheef
Wou ik net ook al zeggen. Ziet er super uit !quote:Op maandag 24 december 2007 15:07 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Studentenkeukentje? Daar hoeft de smaakpolitie iig niet langs te komen
Mooie keuken, maar dat ene apparaat staat wel een beetje in de weg .quote:Op maandag 24 december 2007 15:35 schreef Ceased2Be het volgende:
Lurk hier wel een hoop, maar tot op heden nog niets gepost... maar mijn bescheiden keukentje:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Jeetje wat een boel zeg En kook je ook echt uit allemaal? Wat moet je met dieetboeken als je nog nooit ge-dieet hebt, gewoon voor je verzameling alleenquote:Op dinsdag 15 januari 2008 21:14 schreef ColdFeet het volgende:
Grote schop. Niet voor mijn keuken, wel voor mijn kookboekencollectie! Een hele kast vol en meer
[ afbeelding ]
Claudia Roden is mijn goeroe. Geweldige kookboeken, vind ik! Maar ook het boek van Gary Rhodes is populair, en de boeken van Ainsley Harriott gebruik ik ook regelmatig.
[ afbeelding ]
Topper op deze plank is toch wel het vlees-boek links. Maar 'Een wereld van smaak' is ook erg mooi èn bruikbaar.
[ afbeelding ]
Eerlijk Toscaans en mijn cocktailboeken. Ik heb ook wel een stapeltje van die oude blueband-kookboekjes, en die gebruik ik best vaak. Gewoon, als naslagwerk.
[ afbeelding ]
'Mijn keuken van de zon' heb ik nog niet zo lang, allemaal vegetarische recepten, mediterrane stijl. Een succes, vind ik. En de onmisbare McGee-encyclopedie
[ afbeelding ]
Mijn aziatische plankje. En nog een set dieetboeken, varierend van Sonja tot Gillian. Gelukkig heb ik nog nooit een dieet gevolgd
[ afbeelding ]
Het paste niet meer, deze twee lijvige boekwerken. Prachtig zijn ze! Inmiddels is de plank alweer bijna vol.
Hoe vaker je uit kookboeken enzo kookt des te meer heb je dan al in huis op een gegeven moment en dus heb je niet steeds zo'n lange boodschappenlijstquote:Op woensdag 16 januari 2008 17:45 schreef Sylvana het volgende:
Wat voor bijbaantje heb je dan?
Nadeel van kookboeken vind ik altijd dat je er van alles voor in huis moet halen, omdat ik dat niet standaard in huis heb en waar je maar een klein beetje voor nodig hebt.
Dat wil ik je wel via PM vertellen, als je erg nieuwsgierig bent!quote:Op woensdag 16 januari 2008 17:45 schreef Sylvana het volgende:
Wat voor bijbaantje heb je dan?
Nadeel van kookboeken vind ik altijd dat je er van alles voor in huis moet halen, omdat ik dat niet standaard in huis heb en waar je maar een klein beetje voor nodig hebt.
Niet Sonja toch?quote:Op woensdag 16 januari 2008 17:06 schreef ColdFeet het volgende:
Sylvana, ja, het gros gebruik ik wel. De een vaker dan de andere, hoor.
Ik krijg voor mijn bijbaantje vaak dingen opgestuurd. Een flink deel van mijn collectie, waaronder de dieetboeken, is zo in mijn bezit gekomen.
MOCHT ik overigens ooit op dieet gaan, dan weet ik nu al welke ik zou kiezen...
Do you know me at all?quote:
Ik ben wel benieuwd, dus pm maar danquote:Op woensdag 16 januari 2008 18:17 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Dat wil ik je wel via PM vertellen, als je erg nieuwsgierig bent!
Verder, wat DE zegt Inmiddels heb ik een kastje vol specerijen, en ik gebruik ze allemaal. Voordeel is wel dat er hier veel leuke supertjes en toko's in de buurt zijn, en dat ik ook inmiddels al wel weet waar ik al mn spulletjes moet halen.
Overigens, het verschilt per boek hoor. De boeken van bijv Gordon Ramsay en Ainsley zijn helemaal niet lastig, evenals 'Alle smaken van de regenboog'. En als je een Turk in de buurt hebt zitten zijn al die midden-oosterse/tukse/marokkaanse dingen ook geen probleem!
Als je een btje goede markt hebt kun je je kruiden/specerijen-verzameling langzaamaan uitbreiden, is een stuk voordeliger dan dat je alles in de supermarkt kooptquote:Op woensdag 16 januari 2008 22:46 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Ik ben wel benieuwd, dus pm maar dan
En das natuurlijk wel waar, dat hoe vaker je uit een kookboek kookt, hoe meer van die dingen je op een gegeven moment in huis hebt. Alleen ik ben een student, en vind het meestal erg prijzig om zo'n verzameling op te bouwen
Misschien later als ik een baan heb
Lachen!quote:Op donderdag 17 januari 2008 09:04 schreef MarMar het volgende:
Mijn keuken is heel gewoontjes, die ga ik niet op de foto zetten, maar mijn messenblok is wel retecool!
[ afbeelding ]
Inmiddels heb ik echt een verzameling kookboeken gekocht het laatste half jaar, dat wil je niet weten. Heb er denk ik onderhand wel 20, en kook eigenlijk alleen nog maar uit kookboeken, en niet meer gewoon Conimex/Knorrpakketten enzo En daardoor heb ik inmiddels ook al een hele kruiden/specerijen en sausjesverzameling opgebouwdquote:Op woensdag 16 januari 2008 22:46 schreef Sylvana het volgende:
[..]
En das natuurlijk wel waar, dat hoe vaker je uit een kookboek kookt, hoe meer van die dingen je op een gegeven moment in huis hebt. Alleen ik ben een student, en vind het meestal erg prijzig om zo'n verzameling op te bouwen
Misschien later als ik een baan heb
Zelf zou ik nooit voor wit kiezen, maar ik vind deze keuken toch wel erg mooi. En kastruimte kun je echt nooit genoeg hebben! Ik ben nu zelf allemaal planken aan het bijmaken wegens een tekort aan ruimte.quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 16:21 schreef Sunnythesun het volgende:
Hier was ik al naar op zoek geweest, maar niet gevonden nog. Leuk!
Wij zijn 1,5 jaar geleden verhuisd en hebben toen onze droomkeuken (voor deze ruimte, kan altijd groter natuurlijk ) kunnen plaatsen. Het is een echte Hollandse Bruynzeel keuken geworden! Extra hoog werkblad + maxiline kasten, dus mega veel bergruimte.
Hier de linkerkant:
[ afbeelding ]
Lades zijn geniaal. In de 2 grote lades zitten de borden en pannen, scheelt heel veel gesjouw en ruimte!
Lampjes in en onder het glazenkastje, gezellig!:
[ afbeelding ]
Links onder de vaatwasser (Miele ivm de besteklade )
Kookdeel (ATAG) met backboardsaver. We wilden geen tegeltjes dus hebben we een kunststof plaat als achterwand, maar dat kan natuurlijk smelten. Vandaar die saver. En natuurlijk de mooiste fluitketel die er is: Le Lapin
[ afbeelding ]
Hier de rechterkant:
[ afbeelding ]
Koelkast, soort van apothekerskast maar dan met losse lades ipv alles tegelijk, oven en combimagnetron (Siemens, mooiste design in onze prijsklasse). Wil niet meer zonder!!
[ afbeelding ]
Kookboekjes en lekkere olie en zo.. Heb wel meer boekjes maar die zijn niet zo mooi dus staan achter een deurtje..
Echt een heerlijke keuken! We voelen ons erg verwend hier mee en ik heb vrij weinig moeite hem netjes te houden ondanks dat ik een enorme rommelkont ben. k moet alleen nog leren niet zo veel troep bovenop de kasten te willen zetten
In mijn ervaring valt het erg mee. En de mijne is hoogglans zwart, misschien nog wel besmettelijker dan wit...quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 16:54 schreef Susanne81 het volgende:
Mooie keuken hoor! Ik heb bij hoogglans alleen altijd het idee dat je heel veel moet poetsen. Of valt dat mee?
Nee, juist niet! De grap is dat ik vaak pas enorme koffiesporen uberhaupt zie als ik er met mijn neus bovenop zit. En het is super makkelijk af te nemen, geen vlekken of wat dan ook. Eigenlijk is dit het meest makkelijke materiaal voor een keuken En we kregen tevoren ook wel vragen of we niet bang waren dat wit te kil zou zijn, maar doordat het hoogglans is weerspiegelt de laminaatvloer er in (en andere dingen in de omgeving) en daardoor leeft het juist heel erg.quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 16:54 schreef Susanne81 het volgende:
Mooie keuken hoor! Ik heb bij hoogglans alleen altijd het idee dat je heel veel moet poetsen. Of valt dat mee?
Ik probeer mijn momenten in de keuken zo beperkt mogelijk te houden, ben niet echt een keukenprins of zo. Maar, zonder mijn maat 47 op je tenen te willen parkeren... met dat design op de keukenkastjes, zou ik toch iets vaker Chinees gaan halen, denk ik .quote:Op maandag 13 oktober 2008 12:30 schreef MrKawada het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 13 oktober 2008 14:31 schreef DaMart het volgende:
[..]
Ik probeer mijn momenten in de keuken zo beperkt mogelijk te houden, ben niet echt een keukenprins of zo. Maar, zonder mijn maat 47 op je tenen te willen parkeren... met dat design op de keukenkastjes, zou ik toch iets vaker Chinees gaan halen, denk ik .
mooie keukenquote:Op maandag 13 oktober 2008 14:35 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Even een foto van de kale indeling van onze keuken
[ afbeelding ]
Inmiddels wel wat voller, hoor
Hoe zeggen ze dat ook alweer subtiel?quote:Op maandag 13 oktober 2008 12:30 schreef MrKawada het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ziet er erg praktisch uit, meestal zit het fornuis op het (schier)eiland maar ik kan me nooit voorstellen dat je dan lekker aan die bar gaat zitten. Ik ben benieuwd hoe het er nu uitziet.quote:Op maandag 13 oktober 2008 14:35 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Even een foto van de kale indeling van onze keuken
[ afbeelding ]
Inmiddels wel wat voller, hoor
Ik vind het wel grappig. Heb je dat met van dat plakplastic gedaan?quote:Op maandag 13 oktober 2008 12:30 schreef MrKawada het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |