FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Wat eten en drinken we vandaag? #53 : Italiaanse keuken :9
boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 19:19


Dit maal van golfer gepromoveerd tot OP

Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 19:20
Borissie
Tis zo jammer dat het OP is
boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 19:21
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 19:20 schreef Bluezz het volgende:
Borissie
Tis zo jammer dat het OP is
golferdinsdag 8 mei 2007 @ 19:30
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 19:19 schreef borisz het volgende:
[afbeelding]

Dit maal van golfer gepromoveerd tot OP

Thankx:
voor meer foto's en het recept zie Wat eten en drinken we vandaag #52
ColdFeetdinsdag 8 mei 2007 @ 19:37
Ziet er goed uit!

Wij eten zo penne met courgette en citroen. Uit een ouwe Allerhande
marcb1974dinsdag 8 mei 2007 @ 20:02
Couscous met gehaktspiezen en cocoskomkommer

[ Bericht 2% gewijzigd door marcb1974 op 08-05-2007 21:20:13 ]
Martijn_77dinsdag 8 mei 2007 @ 20:08
aardappels, snijbonen een kipsausijzen
Patries86dinsdag 8 mei 2007 @ 20:17
Popcorn! Lekker vers! Zelf gemaakt!
#ANONIEMdinsdag 8 mei 2007 @ 20:41
Reese's fast break
Mini_rulezdinsdag 8 mei 2007 @ 20:43
Stukje pure chocolade, van een echte chocolaterie (gekregen). Toch wel eens lekker in plaats van de repen uit de supermarkt.
Tezzdinsdag 8 mei 2007 @ 21:19
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 20:02 schreef marcb1974 het volgende:
en cocoskomkommor
Recept?? (klinkt lekker)
marcb1974dinsdag 8 mei 2007 @ 21:24
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 21:19 schreef Tezz het volgende:

[..]

Recept?? (klinkt lekker)
Ja, was prima te doen Ga het zeker vaker maken.
Van de lassie site:

1 pak Lassie Couscous Maroc
½ komkommer
zout
3 lente-uitjes
1 groene peper
3 eetlepels pijnboompitten
(versgemalen) peper
300 g rundergehakt
1 eetlepel (olijf)olie
4 eetlepels gemalen kokos
verder: 6 satéprikkers, vergiet en bakkwastje


Bereiding
1. Laat de satéprikkers ca. 5 minuten in water weken. Was de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Bestrooi de komkommer licht met zout en laat deze in een vergiet uitlekken. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Verwijder het zaad uit de groene peper en snijd deze in kleine stukjes. Hak de pijnboompitten grof.

2. Kneed in een kom de helft van de lente-ui, de groene peper, pijnboompitten, zout en peper door het gehakt. Neem de satéprikkers uit het water. Verdeel het gehaktmengsel in 6 even grote porties en vorm met natte handen om elke satéprikker een 10 cm lange gehaktworst. Bestrijk de gehaktspiesen met een bakkwastje licht met olie. Verhit een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de gehaktspiesen in ca. 10 minuten rondom goudbruin en gaar.

3. Doe intussen de couscous in een kom. Schenk 500 ml kokend water over de couscous en laat deze ca. 5 minuten wellen. Roer in een andere kom de uitgelekte blokjes komkommer, overige lente-uitjes en kokos door elkaar.

4. Roer de couscous een keer goed door en schep deze op een schaal. Schep de gehaktspiesen en kokoskomkommer op de couscous.
Variatietip: Vervang het rundergehakt door lamsgehakt.


weet niet of dit hier zo mag, zo niet hoor ik het wel
pussydeluxedinsdag 8 mei 2007 @ 22:26
Wederom asperges met aardappeltjes, ham, zalm, ei... .
sannidinsdag 8 mei 2007 @ 23:10

aardappelpuree/gehaktballetjes&bloemkool.

[ Bericht 3% gewijzigd door sanni op 09-05-2007 00:22:33 ]
uniekhoornwoensdag 9 mei 2007 @ 01:08
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 22:26 schreef pussydeluxe het volgende:
Wederom asperges met aardappeltjes, ham, zalm, ei... .
Ik heb werkelijk waar nog nooit asperges met ham en ei gehad (zalm lust ik niet). Dat vind ik wel raar van mijzelf maar ik denk niet dat ik het lust?

On Topic: geen idee wat we morgen(vroeg) eten. Waarschijnlijk iets wat heel weinig moeite kost.
golferwoensdag 9 mei 2007 @ 01:32
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 23:10 schreef sanni het volgende:
[[url=http://aycu12.webshots.com/image/17331/2005719748108518685_th.jpg]afbeelding][/URL]
aardappelpuree/gehaktballetjes&bloemkool.[afbeelding]
Wow, sanni, je kunt ook lekker gewoon een niet Oosterse maaltijd waarderen en klaarmaken?
appelsientjewoensdag 9 mei 2007 @ 08:01
Interessant topic
Zij-en-Hijwoensdag 9 mei 2007 @ 08:19
Waarom staat er in TT: italiaanse keuken?

Ontopic:

Wij eten vanavond:
* Aardappelen
* Broccoli
* Rundervink
* Jus
staticdatawoensdag 9 mei 2007 @ 08:22
gisteren deze op en was goed te doen

Tagliatelle met parmaham, rode ui en cherrytomaatjes

http://www.rtl.nl/(/huist(...)ecepten/wk13_zon.xml




aan de url van het plaatje te zien, zie je dat het zwaar wordt gesponsord door unilever, maar goed
iggy_in_the_housewoensdag 9 mei 2007 @ 08:57
Gisteren maccaroni gemaakt en vanavond gebakken aardappeltjes (uit de oven), met lamsbiefstukje en erwten en wortelen.

Golfer: wat ziet dat gerecht met venusschelpen er ontzettend lekker uit! En zeer bedankt voor de goede uitleg!!
Is het nodig om al het visvlees uit de schelpjes te halen? Kun je het niet erin laten zitten, zodat als je het gaat opeten, je het lekker zelf eruit kan halen en oppeuteren?
uniekhoornwoensdag 9 mei 2007 @ 12:52
Net gehad: gestoomde aardappeltjes in schil met zomerdressing (van Celavita) met doperwten/wortelen/spercibonen en een ribkarbo.
BEwoensdag 9 mei 2007 @ 15:00
Bami, met een flinke berg groente en kipsaté.
appelsientjewoensdag 9 mei 2007 @ 15:02
spaghetti met lekker veel kaas
Cyanwoensdag 9 mei 2007 @ 15:09
Vanavond eten we zelfgemaakte tomatensoep bij mijn schoonouders.
pussydeluxewoensdag 9 mei 2007 @ 15:12
Grillburgers van de Ap, op een getoast bruin bolletje, mayo, ketchup en veel sla/tomaat .
#ANONIEMwoensdag 9 mei 2007 @ 15:13
Broodje brie, met ontbijtspek en tomaat (mijn nieuwste verslaving )

Voor vanavond nog geen idee
Copycatwoensdag 9 mei 2007 @ 15:14
Vanavond maaltijdsalade met Hollandse geitenkaas, rucola, veldsla, munt, walnoten, fruit en een dressing van honing, lime en walnotenolie. Samen met Turks platbrood.
ColdFeetwoensdag 9 mei 2007 @ 15:28
Vanavond een vegetarische curry met ei, kikkererwten, spinazie en paprika

Nu maar eens een appeltje eten.
Patries86woensdag 9 mei 2007 @ 15:42
Ontbijt
Goedemorgen drinkontbijt

Lunch
- banaan
- 2 boterhammen
- 2 bekers melk
Mirjamwoensdag 9 mei 2007 @ 17:19
ik ga zo een lasagne brouwen met veel champignons, veel aubergine, ui, knoflook en een rood pepertje

lekker veel groenten dus
boriszwoensdag 9 mei 2007 @ 17:22
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 08:19 schreef Zij-en-Hij het volgende:
Waarom staat er in TT: italiaanse keuken?

Ontopic:

Wij eten vanavond:
* Aardappelen
* Broccoli
* Rundervink
* Jus
Omdat ik er een TT bij heb gezet
OT Bami
taxibabewoensdag 9 mei 2007 @ 18:03
Ik heb ff een vraagje...

Weet iemand ook of je de saus van pilaf in kunt vriezen?
Mirjamwoensdag 9 mei 2007 @ 18:04
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 18:03 schreef taxibabe het volgende:
Ik heb ff een vraagje...

Weet iemand ook of je de saus van pilaf in kunt vriezen?
ja, dat kan
waarom niet?
geregistreerdwoensdag 9 mei 2007 @ 18:05
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 18:04 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ja, dat kan
waarom niet?
dankje,

Sommige dingen lijken mij niet zo lekker uit de vriezer, bv kip tandoori of paella
geregistreerdwoensdag 9 mei 2007 @ 18:07
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 18:04 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ja, dat kan
waarom niet?
dankje,

Sommige dingen lijken mij niet zo lekker uit de vriezer, bv kip tandoori of paella.

edit: oops gepost verkeerde account
taxibabewoensdag 9 mei 2007 @ 18:09
Hehe.. gaat lekker met het inloggen en posten.. dat krijg als er meerdere personen de pc gebruiken.
Curiositywoensdag 9 mei 2007 @ 18:13


Pittige kip met gekookte aardappels in de schil en snijbonen, als toetje yoghurt met honing en walnoten.
glremmewoensdag 9 mei 2007 @ 18:32
M'n moeder heeft afgehaald bij de Indonesier, weet niet wat. Zal wel goed smaken neem ik aan ^_^.
sanniwoensdag 9 mei 2007 @ 18:45

aardappelen,wortel & vis
marcb1974woensdag 9 mei 2007 @ 19:34
Thaise groene curry met aubergine en sperzieboontje.
golferwoensdag 9 mei 2007 @ 19:53
Stoommaaltijdje runderreepjes met teryaki-saus van de Appie.
#ANONIEMwoensdag 9 mei 2007 @ 19:55
Pittige witlofsalade met mozarella en witte druiven, stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter en kipfiletje was het voor vanaaf
Davidwoensdag 9 mei 2007 @ 20:05
paprika's gevuld met rijst (met tomaat/ui/knoflook) in de oven
Martijn_77woensdag 9 mei 2007 @ 20:17
Pasta, met zalm en brocolli
Fawnwoensdag 9 mei 2007 @ 21:53
Jamaicaanse ananas-kokostaart
K-mailwoensdag 9 mei 2007 @ 21:56
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 18:13 schreef Curiosity het volgende:
[afbeelding]

Pittige kip met gekookte aardappels in de schil en snijbonen, als toetje yoghurt met honing en walnoten.
Heb je die snijbonen niet een beetje te lang gekookt?

Vandaag, eers in de stad bij de BK cheesburger en Twister fries gegeten, en thuis hebben m'n ouders ook de frituut aangezet, dus paar bitterballen paar frietjes, en wat sla gegeten.
Qweawoensdag 9 mei 2007 @ 22:45
broodje jam en water
Mirjamwoensdag 9 mei 2007 @ 22:45
rood wijntje en een chipje
Qweawoensdag 9 mei 2007 @ 22:45
ooh en vanaaf hadden we rode kool met aardappelen,jus en een sucadelapje
Mini_rulezwoensdag 9 mei 2007 @ 23:01
Vanavond hadden wij wraps met vegetarische shoarmareepjes (echte shoarma voor vriendje), tomaat, sla en knoflooksaus. Lekker makkelijk.
Tezzwoensdag 9 mei 2007 @ 23:19
Ik mocht onverwacht uit eten met mijn man, naar de griek!

Vooraf: dolmadakia's met brood
Hoofdgerecht: stukje mousaka, gebakken aubergines, giros, tzaziki, rijst, souflaki.
Na: frappe!

Jummie!
DarkElfdonderdag 10 mei 2007 @ 08:03
een groot glas vers geperst grapefruitsap
#ANONIEMdonderdag 10 mei 2007 @ 08:13
Ik ben aan de koffie, zometeen wat crackers en een sinaasappel voor ontbijt.
golferdonderdag 10 mei 2007 @ 17:19
Vanavond wordt het een afhaal Chinese maaltijd.
Rianne84donderdag 10 mei 2007 @ 17:55
Nasi met varkenssate
uniekhoorndonderdag 10 mei 2007 @ 18:22
Net besteld: Een broodje shoarma en een broodje doner, njammie!!
En nu wachten ......
Curiositydonderdag 10 mei 2007 @ 18:25
Ik heb de teriyaki salade van de AH gegeten.
Vond deze erg lekker, mals vlees, heerlijke dressing met kokos.
#ANONIEMdonderdag 10 mei 2007 @ 18:26
Kip maaltijdsalade
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 18:31
krieltjes in schil van de deka, met gestoofde raapstelen een stukkie vlees en salade
Adelantedonderdag 10 mei 2007 @ 18:39
stoommaaltijd met zalm/pasta en groenten van c1000... best te eten
marcb1974donderdag 10 mei 2007 @ 18:41
Stoommaaltijd van de ah, is wel oke
pussydeluxedonderdag 10 mei 2007 @ 18:47
Gewokte spinazie met rode pepers, tomaat en veel verse knoflook, daarbij zalm uit de grilpan overgoten met limoensap. .
K-maildonderdag 10 mei 2007 @ 19:40
Zelf falafel proberen te maken, zal toch eens wat vegetarisch moeten proberen Het was niet vies, maar ook niet mega-lekker, dus niet echt voor herhaling vatbaar.

Gelukkig had ik ernaast ook nog griekse hamburgers gemaakt (die waren wel lecht lekker)
Cyandonderdag 10 mei 2007 @ 20:17
Broodje van Subway! Italian BMT
Martijn_77donderdag 10 mei 2007 @ 21:28
Cha Chiew met nasi
Daviddonderdag 10 mei 2007 @ 23:15
morgen verse (zelfgemaakte) ravioli met spinazie en ricotta in tomatensaus (die nu al zo'n 8 uur staat te pruttelen ) uit de oven
#ANONIEMvrijdag 11 mei 2007 @ 07:46
Koffie.
Ilsvrijdag 11 mei 2007 @ 08:37
Brinta
Fuentevrijdag 11 mei 2007 @ 08:51
Vanavond eten wij pastasalade.
xxjosjexvrijdag 11 mei 2007 @ 09:09
tricolore spaghetti met een pastasaus van tomaten en gegrilde courgetten en ui en aubergine...Dit met gehakt erbij en flink wat italiaanse kruiden!! Mjammie!!!!
Qweavrijdag 11 mei 2007 @ 09:51
2 boterhammen light jam
Raissavrijdag 11 mei 2007 @ 11:24
Ik denk dat ik even wat croissantjes in de oven gooi ofzo.. Heb honger
Mini_rulezvrijdag 11 mei 2007 @ 11:59
Ik denk dat wij vanavond maar eens een pizza gaan eten in de stad. Niet te duur maar je bent er toch even uit.

Oja, net broodjes op (stukje met kaas, tomaat en ei, stukje met Chaumes en honing en een stuk met kaas en biologische cervelaat) en nu een kopje koffie.
Mirjamvrijdag 11 mei 2007 @ 12:06
straks maaltijdsalade met geitenkaas, gisteren met 35% gehaald, die is nu vast nog wel goed
ColdFeetvrijdag 11 mei 2007 @ 12:09
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 19:40 schreef K-mail het volgende:
Zelf falafel proberen te maken, zal toch eens wat vegetarisch moeten proberen Het was niet vies, maar ook niet mega-lekker, dus niet echt voor herhaling vatbaar.
Hoe had je ze gemaakt? Met welke smaakmakers, zeg maar? Want ik vind juist zelfgemaakte falafel mega-lekker, het is vele malen smakelijker dan die van de fastfood-turk.

OT: bakje yoghurt op als ontbijt. Ik denk dat ik spaghetti met knoflook ga eten als lunch
Mini_rulezvrijdag 11 mei 2007 @ 12:10
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 19:40 schreef K-mail het volgende:
Zelf falafel proberen te maken, zal toch eens wat vegetarisch moeten proberen
Wil je zeggen dat je helemaal geen lekkere vegetarische gerechten kent?
Qweavrijdag 11 mei 2007 @ 12:29
strakjes brood met gebakken ei
Innocencevrijdag 11 mei 2007 @ 12:38
Die eerste post ziet er zo goed uit!

Net een harinkje gehapt en nu een zelfgemaakt pizzabroodje in de oven geschoven. Lekker wat oud brood met olfijolie en tomatenprut met geitenkaas erop.
pussydeluxevrijdag 11 mei 2007 @ 13:00
Boerenomelette met een salsa van tomaat en uien. .
Strolie75vrijdag 11 mei 2007 @ 13:01
Asperges, beenham, gekookt eitje, aardappelpuree.
Ilsvrijdag 11 mei 2007 @ 13:26
net 2 bolletjes met harde geitenkaas, bij de koffie kruidkoek en vanavond is het nog onduidelijk :-)
#ANONIEMvrijdag 11 mei 2007 @ 13:40
Bordje patat voor de lunch, nu een kopje koffie.
BEvrijdag 11 mei 2007 @ 13:42
Lasagne.
Van de supermarkt.

Lekker makkelijk ivm wedstrijd vanavond. Hoewel ik betwijfel of die wel door gaat met dit weer.
boriszvrijdag 11 mei 2007 @ 13:43
Vanavond Tagliatelle met citroen en gerookte zalm

heel simpel recept
Abbadonvrijdag 11 mei 2007 @ 16:01
vanavond fussili met ham, champignons, italiaans groente-pakketje vd AH, pesto en creme fraiche...

of boursin...ik twijfel nog...

of allebei...

aargh...de twijfel!
golfervrijdag 11 mei 2007 @ 16:09
Vanavond: restjes Chinees van gisteren.
Vanaf morgen scharrelen we een week lang ons voedsel bij elkaar in de Ardennen.
boriszvrijdag 11 mei 2007 @ 16:10
krijgen we nog recensies vanuit het buitenland?
Curiosityvrijdag 11 mei 2007 @ 16:18
Kabeljauw uit de oven met wilde rijst en een tomaat-mozzarella salade.
Skankingrudivrijdag 11 mei 2007 @ 16:22
campina goede morgen, Liga Fruitkick, en pizza fungy
golfervrijdag 11 mei 2007 @ 16:26
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 16:10 schreef borisz het volgende:
krijgen we nog recensies vanuit het buitenland?
Geen laptop mee en geen Internet daar.
Qweavrijdag 11 mei 2007 @ 16:27
MikeyMo eet patatjes met hamburgers.

Ik eet groente soep met brood en eventueel aardappel krokketten
Tezzvrijdag 11 mei 2007 @ 17:38
Ik ga over vijf minuten eten:

Peultjes met worteltjes. Lekker wat suiker en boter erdoor!
Braadworstje
Aardappelpartjes in de schil uit de grill (met knof, rozemarijn en olijfolie)
#ANONIEMvrijdag 11 mei 2007 @ 17:46
Nu borrelkroepoek met chilisaus en cola.

Straks als dagwaarde er is, komkommer/tonijn/kaassalade, stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, gebakken aardappeltjes en koolvisfilet.
Bluesvrijdag 11 mei 2007 @ 17:53
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 16:10 schreef borisz het volgende:
krijgen we nog recensies vanuit het buitenland?
De hele week ardennerham eten
Pietverdrietvrijdag 11 mei 2007 @ 18:13
Ik heb (weer eens) een stoofpotje op staan. Slager had mooi doorregen riblappen en heb deze aangebraden (gekruid met peper, foelie, ketoembar en citroengras). Gerookt spek uitgebakken.
In het vet op heel laag vuur een voet knoflook aangezweet, en daarna geprakt.
Het gebraden vlees met spek en knoflook en een fles wijn opgezet om te stoven. Wat ketjap, ansjovispasta, tomatenpuree, sambal en blaadje laurier erbij.
Staat nu te pruttelen.
minilotjevrijdag 11 mei 2007 @ 18:50
Knoflook, aangezweet.. Het zou smerig moeten klinken, maar eigenlijk wil ik gewoon in je keuken wonen, Piet!
Martijn_77vrijdag 11 mei 2007 @ 19:17
Broodjes
Adelantevrijdag 11 mei 2007 @ 19:19
stokbrood met brie, sla en komkommer
Flipper01vrijdag 11 mei 2007 @ 19:20
Ik heb vandaag maar m'n restje groentepakket opgemaakt met spekjes rode pesto en blokjes tomaat, geserveerd op een bord spaghetti met kaas
Black-Holevrijdag 11 mei 2007 @ 19:23
Sajoer boontjes met pandan rijst en pittige gehaktballetjes, was erg lekker.
Pietverdrietvrijdag 11 mei 2007 @ 19:26
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 19:23 schreef Black-Hole het volgende:
Sajoer boontjes met pandan rijst en pittige gehaktballetjes, was erg lekker.

Klinkt goed. Mijn man houd niet van rijst, ik eet het daardoor zelden.
Black-Holevrijdag 11 mei 2007 @ 19:34
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 19:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]


Klinkt goed. Mijn man houd niet van rijst, ik eet het daardoor zelden.
Wel met een Conimex boemboe gemaakt en daar heb jij het volgens mij niet zo op

Zal eens zoeken naar het recept voor de boemboe wat het was echt erg lekker, pittig, zoet en fris door elkaar heen.
Adelantevrijdag 11 mei 2007 @ 19:35
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 19:34 schreef Black-Hole het volgende:

[..]

Wel met een Conimex boemboe gemaakt en daar heb jij het volgens mij niet zo op

Zal eens zoeken naar het recept voor de boemboe wat het was echt erg lekker, pittig, zoet en fris door elkaar heen.
ik vind die conimex boemboe's prima hoor
#ANONIEMvrijdag 11 mei 2007 @ 19:48
Teriyaki maaltijdsalade
Mirjamvrijdag 11 mei 2007 @ 20:56
ik wílde graag uit eten, maar moet wat anders verzinnen
Cyanvrijdag 11 mei 2007 @ 21:25
Een varkenshaasje met pesto, stoomgroenten en aardappels
Lllauravrijdag 11 mei 2007 @ 22:07
Morgen komt in de kookwinkel waar ik in 't weekend werk Mario Uvo een kookdemo geven. Hij is de enige Italiaande kok in Nederland met een Michelinster.

Ik neem geen boterhammetjes mee!
pussydeluxevrijdag 11 mei 2007 @ 22:27
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 20:56 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik wílde graag uit eten, maar moet wat anders verzinnen
DGK?
PdeHoogzaterdag 12 mei 2007 @ 08:54
Net een bak yoghurt met cruesli
Qweazaterdag 12 mei 2007 @ 08:59
zometeen 2 broodjes jam, alst goed is vanmiddag een kaas uit broodje. En vanaaf geen idee want we eten bij jarige schoonmoeder
Mirjamzaterdag 12 mei 2007 @ 10:16
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 22:27 schreef pussydeluxe het volgende:

[..]

DGK?
nee, in slaap vallen en te laat wakker worden
t's uiteindelijk gehaktschnitzel met gekruide aardappelstukjes geworden, die na 2 happen op de grond vielen, 't was me niet gegund geloof ik
Flipper01zaterdag 12 mei 2007 @ 10:53
quote:
Op vrijdag 11 mei 2007 22:07 schreef Lllaura het volgende:
Morgen komt in de kookwinkel waar ik in 't weekend werk Mario Uvo een kookdemo geven. Hij is de enige Italiaande kok in Nederland met een Michelinster.

Ik neem geen boterhammetjes mee!
Let je goed op zodat je later de recepten en technieken met ons kan delen?
Lllaurazaterdag 12 mei 2007 @ 11:55
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 10:53 schreef Flipper01 het volgende:

[..]

Let je goed op zodat je later de recepten en technieken met ons kan delen?
Die pik is er nog niet...

Hij zou hier om tien uur zijn, maar is om half 11 pas weggereden uit Neck. Da's boven Amsterdam en een uur of 3 rijden...

Daar gaat m'n Italiaans ontbijtje...
Davidzaterdag 12 mei 2007 @ 12:16
vanavond: (zelfgemaakte) pizza
Pietverdrietzaterdag 12 mei 2007 @ 12:26
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 11:55 schreef Lllaura het volgende:

[..]

Die pik is er nog niet...

Hij zou hier om tien uur zijn, maar is om half 11 pas weggereden uit Neck. Da's boven Amsterdam en een uur of 3 rijden...

Daar gaat m'n Italiaans ontbijtje...
Boven amsterdam en dan 3 uur rijden?
Dan zit je voorbij Keulen, waar woon jij dan?
Lllaurazaterdag 12 mei 2007 @ 12:59
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 12:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Boven amsterdam en dan 3 uur rijden?
Dan zit je voorbij Keulen, waar woon jij dan?
In Goes. Ik zou er geen idd geen drie uur over rijden, maar dat gaf ie zelf aan... Terwijl Italianen toch niet langzaam zijn op de weg...

Ach, dan heeft ie nog wat speling...
Martijn_77zaterdag 12 mei 2007 @ 13:18
Wrap met Zalm

Een Ice Tea Groen
PdeHoogzaterdag 12 mei 2007 @ 13:26
Net tosti's en een zomervruchtenmuffin op
#ANONIEMzaterdag 12 mei 2007 @ 13:51
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 12:16 schreef David het volgende:
vanavond: (zelfgemaakte) pizza
Ik gisteravond ook, want eindelijk heb ik een echt fornuis met een echte oven.



Maar ik moet nog een beetje oefenen - hoe het met de gist precies werkt, en hoe je op de juiste manier zonder deegroller een mooie bodem krijgt.
Lllaurazaterdag 12 mei 2007 @ 14:06
Hij is er...

Als het aan mij had gelegen, had ie meteen weer rechtsomkeer kunnen maken...
Qweazaterdag 12 mei 2007 @ 16:56
zelf gemaakt stukje appeltaart met slagroom van schoonmoeders. Donders lekker
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 17:29
Lekker broodjes hamburger van de grill, met curry, mayo en gebakken uien.
Pietverdrietzaterdag 12 mei 2007 @ 17:33
Vanavond eten we asperges met hollandaise, nieuwe aardappels (maltesers) en griekse yoghurt na.
Vooraf een salade.
Mirjamzaterdag 12 mei 2007 @ 17:37
sajoer boontjes, rijst, en stukjes gemarineerde karbonade, ik dacht dat ik nog kip in huis had, maar dat was dus niet zo
Raissazaterdag 12 mei 2007 @ 18:34
Vanavond
Italiaanse roerbakmix
Slavink
Aardappeltjes

Morgenavond
Lekker uiteten bij de Argentijn
Innocencezaterdag 12 mei 2007 @ 18:39
Milanees gestoofd kippetje en saffraanrisotto

Was alleen veel te veel, dus eten we morgen nog 's!
Martijn_77zaterdag 12 mei 2007 @ 18:41
Zelf gemaakte sushi
BEzaterdag 12 mei 2007 @ 18:43
Chili con carne.
Adelantezaterdag 12 mei 2007 @ 18:43
twee broodjes shoarma met veel knoflooksaus en beetje sla
Black-Holezaterdag 12 mei 2007 @ 19:32
Maaltijdsalade zalm/dille van de AH en nu heerlijke aarbeien met wat kwark. De rest van de aardbeien zo eventjes inkoken.
Flipper01zaterdag 12 mei 2007 @ 19:51
Ik heb zojuist een stokbrood gegeten met rode pesto, tomaat, basilicum een pittige hamburger en mozarella met provencaalse kruiden uit de oven. Jummie!
Pietverdrietzaterdag 12 mei 2007 @ 20:31
Burps.
Zitten een beetje vol, het was heerlijk, de asperges waren direct van het land en de hollandaise van eigen kippeneieren, franse rauwemelkse boter en een heerlijke witte wijn ingekookt met verse kruiden.

De nieuwe aardappels waren verrukkelijk.
Ben alleen bang dat ik vannacht op het toilet een raampje open ga zetten, bijna een kilo asperges pp hakt er zo in,
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 21:10
Nu een mojito.
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 21:11
Ben er niet kapot van die Mojito, de volgende doe ik zonder munt.
Is het wel geen mojito meer, maar dan vind ik het waarschijnlijk wel lekkerder.
BB_Koningzaterdag 12 mei 2007 @ 21:17
Ik eet nu mietha bhaat (zoete rijst)
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 21:20
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 21:11 schreef Curiosity het volgende:
Ben er niet kapot van die Mojito, de volgende doe ik zonder munt.
Is het wel geen mojito meer, maar dan vind ik het waarschijnlijk wel lekkerder.
Wordt het meer een caipirinha. Ook lekker. Ik vind de muntsmaak in een mojito juist een prima toevoeging.
Je brengt me iig op een lekker idee. Ik geloof dat ik nog alle ingrediënten voor een mojito in huis heb, alleen de munt moet ik even checken. Anders maak ik er een caipiroska van, met vodka.
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 21:21
Ik heb die eerste weggegooid en nu 1 zonder munt, smaakt veel beter, die munt overheerst echt.
Niet echt mijn smaak.
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 21:26
Proost dan maar!
Ik had idd geen munt meer, dus heb nu een caipiroska. Alleen schoot ik een beetje uit met de vodka.
Dat gebeurt me nu altijd...
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 21:34
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 21:26 schreef Copycat het volgende:
Proost dan maar!
Ik had idd geen munt meer, dus heb nu een caipiroska. Alleen schoot ik een beetje uit met de vodka.
Dat gebeurt me nu altijd...
Proost
BB_Koningzaterdag 12 mei 2007 @ 21:42
Willen jullie het recept
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 21:45
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 21:42 schreef BB_Koning het volgende:
Willen jullie het recept
Heb het recept al, dank je.
BB_Koningzaterdag 12 mei 2007 @ 21:59
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 21:45 schreef Copycat het volgende:

[..]

Heb het recept al, dank je.
No shit, waar heb je mietha bhaat leren maken NIet dat het moeilijk is
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 22:02
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 21:59 schreef BB_Koning het volgende:
No shit, waar heb je mietha bhaat leren maken NIet dat het moeilijk is
Ik dacht dat je het over de cocktails had.

Maar mietha bhaat is een soort zoete rijstebrij? Kweenie of ik dan zo zit te wachten op dat recept.
BB_Koningzaterdag 12 mei 2007 @ 22:10
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 22:02 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ik dacht dat je het over de cocktails had.

Maar mietha bhaat is een soort zoete rijstebrij? Kweenie of ik dan zo zit te wachten op dat recept.
Het is heel simpel: rijst, melk en suiker In de juiste verhoudingen is het lekkah. Te veel melk of te weinig rijst maken het waterig. Maar ja, als je niks moet hebben van rijst, melk, suiker of ene mix van dat alles...
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 22:11
Het is idd de mix die me niet zo aanspreekt.
Curiosityzaterdag 12 mei 2007 @ 22:15
Ik heb nog maar een mojito zonder munt
Copycatzaterdag 12 mei 2007 @ 22:18
quote:
Op zaterdag 12 mei 2007 22:15 schreef Curiosity het volgende:
Ik heb nog maar een mojito zonder munt
Mijn lime en spuitwater zijn nu ook op. Dus dan maar een pure Zubrowka met één ijsblokje.
#ANONIEMzaterdag 12 mei 2007 @ 22:29
Shoarma vandaag
#ANONIEMzondag 13 mei 2007 @ 08:25
Ik ga zo koffie zetten, daarna een uitgebreid ontbijt met brood, vlokken, sinaasappelsap, eventueel meer koffie, roer-ei en gerookte zalm...
Qweazondag 13 mei 2007 @ 09:22
2 broodjes jam en jus de orange.

Gene idee wat we vanaaf eten
minilotjezondag 13 mei 2007 @ 09:29
Kwark met bosvruchten, een glas volle melk, krentenbollen met geitenkaas.
Ik weet niet of we wegens moederdag rond etenstijd nog ergens op visite belanden, maar anders flans ik vanavond iets Grieks in elkaar.
HaverMoutKoekjezondag 13 mei 2007 @ 09:48
Gisteravond verse doperwten gegeten, dan is het pas echt lente
Martijn_77zondag 13 mei 2007 @ 11:46
Ice tea Peach
Qweazondag 13 mei 2007 @ 11:55
vanaaf soep,stokbrood met kruiden boter een aardappel kroketten.

Nu ; plakje ontbijt koek
Pietverdrietzondag 13 mei 2007 @ 12:06
Vanmorgen verse broodjes met normandische boter en rauwemelkse camembert, die was zeer aromatisch, pied de dieu zeggen ze in frankrijk.
#ANONIEMzondag 13 mei 2007 @ 17:50
Geen zin om te koken dus doe straks de steengrill maar ff aan
LudoSanderszondag 13 mei 2007 @ 17:51
Geen zin om te koken, wel in te grillen, logica
#ANONIEMzondag 13 mei 2007 @ 18:00
quote:
Op zondag 13 mei 2007 17:51 schreef LudoSanders het volgende:
Geen zin om te koken, wel in te grillen, logica
Yepz, heb nog knoflooksaus en kruidenboter die ik gisteren had gemaakt, netals komkommersalade. Dus hoef alleen ff vlees te snijden en stokbroodje in de oven.
Zet de steengrill lekker makkelijk op de salontafel en zo heel de avond dooreten bij Noppen en Naaldhakken, CSI en de rest Ben toch alleen aangezien dochterlief met haar vader en oma uiteten is voor moederdag
BEzondag 13 mei 2007 @ 18:02
Geen zin om te koken...
We rijden dus zo maar even langs de chinees.

En als gezonde aanvulling heb ik net alvast een komkommer in schijfjes gerastp (geschijft?) geschaaft ( ) en aangemaakt met azijn en suiker.
Grafhondzondag 13 mei 2007 @ 18:18
Ovenschotel met witlof, ham, kaas en aardappelpuree.
Mirjamzondag 13 mei 2007 @ 18:25
stukje zelfgebakken boterkoek met pecannoten
marcb1974zondag 13 mei 2007 @ 18:55
chinees gehad.
Tezzzondag 13 mei 2007 @ 19:02
Traditie op moederdag: asperges! En dan heeeel traditioneel: met roomboter, ei, een goeie gekookte ham, peterselie en aardappelpurree.
Black-Holezondag 13 mei 2007 @ 19:20
Tomaten soep met mascarpone uit de zak, geen zin om te koken.
Grafhondzondag 13 mei 2007 @ 19:21
quote:
Op zondag 13 mei 2007 19:02 schreef Tezz het volgende:
Traditie op moederdag: asperges! En dan heeeel traditioneel: met roomboter, ei, een goeie gekookte ham, peterselie en aardappelpurree.
Mooie traditie
#ANONIEMzondag 13 mei 2007 @ 19:35
Ik heb een combi van chili con carne en goulash gemaakt. Erg lekker
SiGNezondag 13 mei 2007 @ 19:50
Kip/kerrie/kersen taart, erg lekker..
(tip: bolletje gember in de kerriesaus uitpersen, ideale combi)
BrauNzondag 13 mei 2007 @ 22:04
Een zak chips die ik net vond in een vuilnisbak.
Mini_rulezzondag 13 mei 2007 @ 23:09
Uit eten geweest bij een Grieks restaurant. Heerlijk.
Mirjamzondag 13 mei 2007 @ 23:10
quote:
Op zondag 13 mei 2007 19:50 schreef SiGNe het volgende:
Kip/kerrie/kersen taart, erg lekker..
lijkt me een vieze taart
SiGNezondag 13 mei 2007 @ 23:17
quote:
Op zondag 13 mei 2007 23:10 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

lijkt me een vieze taart
Is het niet
Het is een hartige taart van croissantdeeg gevuld met kip, kersen en een kerrie-cremefraiche mixje, taart vouw je dicht en dan geraspte kaas erover en dan nog even de oven in.
sannizondag 13 mei 2007 @ 23:29
Heb vandaag weer eens in de keuken zitten stoeien: Kip & kouseband/kool + bier.

#ANONIEMmaandag 14 mei 2007 @ 08:15
Bakje capuchino!
ColdFeetmaandag 14 mei 2007 @ 08:59
Om 7:15 een bak vanilleyoghurt met stukjes mango uit blik en met notencruesli op. Lekker.
Nu tijd voor wat water!
Mini_rulezmaandag 14 mei 2007 @ 09:47
Yoghurt met cruesli en een kopje koffie.
R81maandag 14 mei 2007 @ 11:15
Mn meisje maakt vanavond waterkersrisotto met roodbaarsfilet
Mirjammaandag 14 mei 2007 @ 12:03
aardbeien met wat suiker, en wat sinaasappelsap
Pietverdrietmaandag 14 mei 2007 @ 12:07
Net lamskoteletjes met gebakken aardappels gegeten, kwark met verse aardbeien toe.
Raissamaandag 14 mei 2007 @ 12:49
Gisteren bij de Argentijn
Vooraf: champignons gebakken in knoflookolie
Hoofdgerecht: Argentijnse ossehaas met frietjes
Nagerecht: Soesjes met vanilleijs en slagroom.

Vanochtend
Kaiserbroodje met aardbeienjam
Kaiserbroodje met vlokken
Patries86maandag 14 mei 2007 @ 13:54
Gisteren uiteten geweest met mams en vriend naar een wokrestaurant (voor moederdag)

Vanmorgen
- Water
-Broodje met vruchtenhagel

Vanmiddag
- Cup a soep champion
- Water

Om 15 uur--> dus nog ffies uurtje wachten (haha)

Plakje ontbijtkoek

Vanavond
- Gebakken aardappelen
- Cornbleu
- Mais
BrauNmaandag 14 mei 2007 @ 14:09
Jij doet aan Sonja Bakker?
Patries86maandag 14 mei 2007 @ 14:23
quote:
Op maandag 14 mei 2007 14:09 schreef BrauN het volgende:
Jij doet aan Sonja Bakker?
Nee... wat ik eet vandaag lijkt het dan op sonja?
Heb niet meer in huis haha(en met dit weer geen zin om boodschappen te doen)
Wou eigenlijk pindkaas maar was op dus dan maar hageslag en heb zo'n klote blaar in me bek dus cola doet heel erg pijn,dus maar water

Maar zover ik sonja ken enzo
Mag je geloof ik van sonja geen conrbleu mag en ook geen cup a soup
SiGNemaandag 14 mei 2007 @ 14:29
Ik ga vanavond Kung Pao Kip maken, eerst maar even langs de toko..
LudoSandersmaandag 14 mei 2007 @ 14:33
quote:
Op maandag 14 mei 2007 14:23 schreef Patries86 het volgende:

[..]

Nee... wat ik eet vandaag lijkt het dan op sonja?
Heb niet meer in huis haha(en met dit weer geen zin om boodschappen te doen)
Wou eigenlijk pindkaas maar was op dus dan maar hageslag en heb zo'n klote blaar in me bek dus cola doet heel erg pijn,dus maar water

Maar zover ik sonja ken enzo
Mag je geloof ik van sonja geen conrbleu mag en ook geen cup a soup
Het is meer dit:
quote:
Vanmorgen
- Water
-Broodje met vruchtenhagel

Vanmiddag
- Cup a soep champion
- Water

Om 15 uur--> dus nog ffies uurtje wachten (haha)
Plakje ontbijtkoek
Het gemiddelde kindsoldaatje uit Oeganda eet bij zijn onbijt meer dan jij doet tot aan het avondeten.
BrauNmaandag 14 mei 2007 @ 14:34
quote:
Op maandag 14 mei 2007 14:23 schreef Patries86 het volgende:

[..]

Nee... wat ik eet vandaag lijkt het dan op sonja?
Heb niet meer in huis haha(en met dit weer geen zin om boodschappen te doen)
Wou eigenlijk pindkaas maar was op dus dan maar hageslag en heb zo'n klote blaar in me bek dus cola doet heel erg pijn,dus maar water

Maar zover ik sonja ken enzo
Mag je geloof ik van sonja geen conrbleu mag en ook geen cup a soup
Hmm, vruchtenhagel, peperkoek en cup-a-soep klonk mij in de oren als Sonja Bakker. Wat ik van m'n moeder heb gezien dan, hoor.
Curiositymaandag 14 mei 2007 @ 14:35
quote:
Op maandag 14 mei 2007 14:29 schreef SiGNe het volgende:
Ik ga vanavond Kung Pao Kip maken, eerst maar even langs de toko..
Lekker........
Innocencemaandag 14 mei 2007 @ 15:09
Ga vandaag of morgen 's de Spaanse aardappel-kabeljauwschotel van Curiosity maken.
quote:
750 g (vrij) vastkokende aardappelen, in plakken gesneden;
500 g kabeljauwfilet
peper, zout
1 tl paprikapoeder
4 el olijfolie
3 uien, in ringen gesneden
3 tenen geperste knoflook
1 blikje tomatenpuree
2 dl droge witte wijn
1 Spaanse peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden
16 zwarte olijven
2 el gehakte peterselie

Kook de aardappelen 3 minuten. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de vis in repen of grote dobbelstenen. Strooi er peper, zout en paprikapoeder over Fruit de ui en knoflook in 3 el olijfolie Vul de, met olijfolie ingevette, schaal met de helft van de aardappelplakjes, de helft van het uimengsel, de vis, de rest van de uien en de aardappelplakjes Meng de tomatenpuree met witte wijn en spaanse peper en schenk dit over de inhoud. Zet de schaal 40 minuten in een voor verwarmde oven van 175 graden. Garneer de schotel met olijven en peterselie
ColdFeetmaandag 14 mei 2007 @ 15:15
Mmmm, dat lijkt me heerlijk!
*onthoudt
Perruchemaandag 14 mei 2007 @ 15:16
hey innocence, dat klinktt lekker!

vanmiddag op het werk een of andere soep, met groen. Avondeten doe ik sinds vriendlief is verhuisd alleen maar buiten de deur, gisteren roodbaars met kappertjes, daarvoor salada nicoise... vanavond uit eten bij mn duitse vriendinnetje dus dat zullen wel pannenkoeken worden
SiGNemaandag 14 mei 2007 @ 15:39
quote:
Op maandag 14 mei 2007 14:35 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Lekker........
http://www.tastyweb.nl/recept/kung/poa/kip
Qweamaandag 14 mei 2007 @ 15:46
Vanmorgen ;
Water
broodje jam
ontbijtkoek

Vanmiddag ;
Fruit salade en water

vanaaf ;
bonen
kipburger
en een mandarijn.
ColdFeetmaandag 14 mei 2007 @ 16:11
Zit ik lekker een sinaasappeltje te schillen achter m'n computer....

*splut!

Hele décolleté onder het sinaasappelsap!
Mini_rulezmaandag 14 mei 2007 @ 16:50
Een cup-a-soupje met brood.

Straks aardappelpuree met vegetarische shoarmareepjes en sperzieboontjes. Geen geweldige combinatie maar het is wel lekker snel klaar.
Pietverdrietmaandag 14 mei 2007 @ 16:55
quote:
Op maandag 14 mei 2007 15:09 schreef Innocence het volgende:
Ga vandaag of morgen 's de Spaanse aardappel-kabeljauwschotel van Curiosity maken.
[..]
Zou het blikje tomatenpuree vervangen door verse tomaat of tomatensap of gezeefde tomaat. Tomatenpuree is nogal zuur en overheersend in zo een gerecht.
gekkehoedenmakermaandag 14 mei 2007 @ 16:56
Net: een italiaanse bol met mozzarella, tomaat, verse basilicum, balsamico en een beetje olijfolie.
En een stroopsoldaatje.
Tezzmaandag 14 mei 2007 @ 17:54
Ik heb voor dochter en logeetje de zeer-snelle-maar-eningszins-voedzame 'mamasoep' gemaakt (water, zakje drinkbouillon, wortel, courgette, aardappeltje en verse peterselie) en heb zelf een frietje gegeten.
(dochter houdt niet van friet)
renamaandag 14 mei 2007 @ 17:58
Wij eten straks spinazie
Innocencemaandag 14 mei 2007 @ 18:19
quote:
Op maandag 14 mei 2007 16:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou het blikje tomatenpuree vervangen door verse tomaat of tomatensap of gezeefde tomaat. Tomatenpuree is nogal zuur en overheersend in zo een gerecht.
Goed plan, dacht inderdaad zelf ook aan gezeefde tomaat.
Curiositymaandag 14 mei 2007 @ 18:48
quote:
Op maandag 14 mei 2007 18:19 schreef Innocence het volgende:

[..]

Goed plan, dacht inderdaad zelf ook aan gezeefde tomaat.
Ik zou het niet doen, je moet er een soort van papje van maken,
Met tomaat stukjes heb je kans dat de tomaat verbrand en dat is niet lekker.

Als je geen puree wilt gebruiken dan zou ik tomatensaus nemen, maar echt de puree overheerst niet.
Curiositymaandag 14 mei 2007 @ 19:09
quote:
Ik doe wel een makkelijk en neem dan onderstaande

uniekhoornmaandag 14 mei 2007 @ 19:23
In de oven staat een pizza.
Door mijn moeder meegenomen van de libelle weekend bodem, saus, kaas en pizzakruiden
Ne belegd met oa geruld gehakt, paprika en ui....
Zal me een worst wezen of het smaakt of niet, toch geen honger en mijn man lust alles

10 minuten later:

Nog weer 10 min. later... tis nog lekker ook

[ Bericht 13% gewijzigd door uniekhoorn op 14-05-2007 19:44:01 ]
Grafhondmaandag 14 mei 2007 @ 19:42
Wortel-linzensoep met naan brood.
El_Rolandomaandag 14 mei 2007 @ 20:17
Appels.
Curiositymaandag 14 mei 2007 @ 20:42
Coca cola zero en pincho worstjes
Qweamaandag 14 mei 2007 @ 20:44
mandarijn (2) ende peer
Adelantemaandag 14 mei 2007 @ 20:48
ananas en een glas water
Mini_rulezmaandag 14 mei 2007 @ 21:04
Zoethoutthee.
#ANONIEMmaandag 14 mei 2007 @ 21:40
Heb net een waterijsje gegeten
Tezzmaandag 14 mei 2007 @ 22:32
Heb net heeeeeel slecht een blikje (schaam schaam) dolmadakia's opengetrokken en van die knoflooktoastjes met tzaziki gegeten.

Oei wat heb ik spijt nu.
K-mailmaandag 14 mei 2007 @ 23:05
ik ga een festini aarbei pakken
Mirjammaandag 14 mei 2007 @ 23:26
rood wijntje
pussydeluxemaandag 14 mei 2007 @ 23:28
Fles rosé.
Mirjammaandag 14 mei 2007 @ 23:30
quote:
Op maandag 14 mei 2007 23:28 schreef pussydeluxe het volgende:
Fles rosé.
kraakt dat niet erg?
pussydeluxemaandag 14 mei 2007 @ 23:31
quote:
Op maandag 14 mei 2007 23:30 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

kraakt dat niet erg?
Ik doe het dagelijks, merk er niks meer van.
Mirjammaandag 14 mei 2007 @ 23:52
quote:
Op maandag 14 mei 2007 23:31 schreef pussydeluxe het volgende:

[..]

Ik doe het dagelijks, merk er niks meer van.
held

ik bak nu een stokbroodje af, zo lekker met kruidenboter en een geitenkaasje
Yashaaaaadinsdag 15 mei 2007 @ 00:27
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 47% gewijzigd door Sander op 12-05-2011 23:39:20 ]
SiGNedinsdag 15 mei 2007 @ 00:54
Nou, die Kung Pao Kip was ook flink mislukt, maar dat lag meer aan mij dan aan het recept denk ik.
Ben er in elk geval wel achter gekomen dat achteraf eiwit toevoegen aan een marinade (als de kip al een half uur gemarineerd heeft) in elk geval geen zin heeft, je krijgt dan een soort kipomelet
En ik was de rawits ook vergeten te bakken in de olie..
Verhoudingen van de ingredienten klopte volgens mij trouwens ook niet, maar ook dat lag waarschijnlijk aan mij.

Maar goed, volgens mij wel erg lekker als je het wel goed doet.
blijven proberen dus.
#ANONIEMdinsdag 15 mei 2007 @ 07:58
Capuchino, een kiwi en wat Sultana's.
ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 09:13
Gisteren lekkere risotto met geroosterde pompoen gegeten, met een salade erbij.

Vandaag weer een originele dag: yoghurt met cruesli als ontbijt, en nu een glaasje water. Ga zo maar eens koffie halen.
#ANONIEMdinsdag 15 mei 2007 @ 09:15
kopje rooibosthee
BettyRdinsdag 15 mei 2007 @ 09:40
Ik had gisteren zalmwraps met tuinerwten. Recept van AH. Zag er lekker, maar was een tegenvaller...
ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 09:56
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 09:40 schreef BettyR het volgende:
Ik had gisteren zalmwraps met tuinerwten. Recept van AH. Zag er lekker, maar was een tegenvaller...
Wat was er mis mee dan? Ik vind het namelijk best lekker klinken, en zalm en erwten is bij mijn weten wel een lekkere combi...
Curiositydinsdag 15 mei 2007 @ 10:17
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 00:54 schreef SiGNe het volgende:
Nou, die Kung Pao Kip was ook flink mislukt, maar dat lag meer aan mij dan aan het recept denk ik.
Ben er in elk geval wel achter gekomen dat achteraf eiwit toevoegen aan een marinade (als de kip al een half uur gemarineerd heeft) in elk geval geen zin heeft, je krijgt dan een soort kipomelet
En ik was de rawits ook vergeten te bakken in de olie..
Verhoudingen van de ingredienten klopte volgens mij trouwens ook niet, maar ook dat lag waarschijnlijk aan mij.

Maar goed, volgens mij wel erg lekker als je het wel goed doet.
blijven proberen dus.
Nu heeft het eiwit zich niet goed aan de kip gehecht, als je het direct had gedaan, zoals het er staat had je dat probleem niet gehad, maar dat had je zelf al door.

neem toch een potje
Curiositydinsdag 15 mei 2007 @ 10:17
ik ga zo aan de Ayam betawi beginnen voor vanavond.
BettyRdinsdag 15 mei 2007 @ 10:24
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 09:56 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Wat was er mis mee dan? Ik vind het namelijk best lekker klinken, en zalm en erwten is bij mijn weten wel een lekkere combi...
Nou, de zalmsalade (gemaakt van rode zalm, kappertjes, een beetje mayo, knoflook en tuinerwten) was vrij papperig, ook een beetje flauw van smaak. Maar het kan ook aan mij liggen hoor, mijn zusje vond het goed te eten.
ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 10:30
Volgende keer meer knoflook gebruiken dan
Nou, wel jammer. Misschien teveel mayo gebruikt?
Perruchedinsdag 15 mei 2007 @ 10:36
vanavond naar de aziaat, lekker soepie e gebakken rijst
BettyRdinsdag 15 mei 2007 @ 10:36
Gewoon wat in het recept stond, maar ik merk wel dat in de recepten van AH de verhoudingen niet altijd even goed lijken te kloppen.
ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 10:42
Dat klopt, maar met een beetje knutselen kom je vaak toch nog tot een aardig recept... Na 3x proberen
Curiositydinsdag 15 mei 2007 @ 11:36
Ik heb nu een salade van tomaat,feta en komkommer beetje olijfolie en peper + een glas Adez sinaasappel/passievrucht.
Raissadinsdag 15 mei 2007 @ 11:50
Vanavond

Gegrilde worstjes met pittige tomatensalsa (uit de allerhande)


Ingredienten
  • 1 chilipeper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 2 tomaten, in kleine blokjes
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels verse peterselie (zakje a 30 g), fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 theelepels komijn
  • 400 g rundergehakt (mager)
  • 4 shoarmabroodjes

    Bereiden
    Verwijder de uiteinden van de chilipeper, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd de peper heel fijn en schep hem met een eetlepel olie en de azijn door de tomatenblokjes en rode ui. Breng deze tomatensalsa op smaak met zout en (versgemalen) peper. Doe de yoghurt, het ei, de peterselie, knoflook, komijn en een theelepel zout bij het gehakt en kneed er met vochtige handen 12 worstjes van. Bestrijk de worstjes heel dun met de olie en gril ze op de hete barbecue in 5-7 minuten bruin en gaar. Gril de shoarmabroodjes de laatste 2 minuten mee (1 minuut per kant). Serveer de worstjes direct met de tomatensalsa en de warme shoarmabroodjes.
  • Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 12:57
    als lunch een bord yoghurt met 3 mandarijnen
    #ANONIEMdinsdag 15 mei 2007 @ 13:49
    Lunch was een broodje pindakaas, een pistoletje chocoladevlokken, een glas karnemelk, een bakje yoghurt en voor straks heb ik een appel.
    DarkElfdinsdag 15 mei 2007 @ 14:00
    vanavond lasagne, door mijn gemaakt

    KiwiTjuHhdinsdag 15 mei 2007 @ 14:02
    We zouden vandaag kipsnitzel, aardappels en rode bietjes eten.. maar krijg net mail dat mn moeder der geen zin in heeft en dat we friet halen.. ook goed
    Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 14:07
    groentesoep
    ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 14:13
    Net 2 broodjes op en een sinaasappel. Ik vind het altijd zo'n gehannes om die dingen te pellen, maar stiekum is het best een leuk klusje, zo achter je toetsenbord

    Vanavond eten we taco's met chili volgens het recept van Ainsley Harriott, met koffie erdoor. Noem me een smeerkees, ik vind het heerlijk
    Tezzdinsdag 15 mei 2007 @ 14:56
    Lunch was een kop verse groentesoep en avondeten wordt Beef Chimichuri van de Knorr wereldgerechten (de enige die wel te pruimen is in mijn ogen).
    Pietverdrietdinsdag 15 mei 2007 @ 15:22
    Lunch was een zeewolffilet met hollandaise, rode/groene/witte rijst en 6 dikke asperges.
    Toetje een timbaaltje uit Dickmilch (geen idee wat dit in het Nederlands is, zit ergens tussen kwark en karnemelk in wat smaak aangaat) met bessen, bramen, aardbeien en frambozen
    pussydeluxedinsdag 15 mei 2007 @ 15:24
    Versgebakken stokbrood met tonijnsalade. .
    hummusdinsdag 15 mei 2007 @ 15:27
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:22 schreef Pietverdriet het volgende:
    Lunch was een zeewolffilet met hollandaise, rode/groene/witte rijst en 6 dikke asperges.
    Toetje een timbaaltje uit Dickmilch (geen idee wat dit in het Nederlands is, zit ergens tussen kwark en karnemelk in wat smaak aangaat) met bessen, bramen, aardbeien en frambozen
    Toen ik in Engeland een pak 'buttermilk' haalde ging ik er van uit dat het karnemelk zou zijn, net als in Nederland. Het was echter dik en vloeibaar, zoals kwark, met de zure smaak van karnemelk. Net zoiets als jij beschrijft.
    Zou het zoiets zijn?
    ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 15:28
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:22 schreef Pietverdriet het volgende:
    Lunch was een zeewolffilet met hollandaise, rode/groene/witte rijst en 6 dikke asperges.
    Toetje een timbaaltje uit Dickmilch (geen idee wat dit in het Nederlands is, zit ergens tussen kwark en karnemelk in wat smaak aangaat) met bessen, bramen, aardbeien en frambozen
    Jeetje, ik benijd je! Goede bedrijfskantine? Het lijkt me heerlijk om elke dag warm te lunchen, maar het enige dat ze hier verkopen zijn hamburgers, vette snacks en laffe soep.
    Pietverdrietdinsdag 15 mei 2007 @ 15:42
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:27 schreef hummus het volgende:

    [..]

    Toen ik in Engeland een pak 'buttermilk' haalde ging ik er van uit dat het karnemelk zou zijn, net als in Nederland. Het was echter dik en vloeibaar, zoals kwark, met de zure smaak van karnemelk. Net zoiets als jij beschrijft.
    Zou het zoiets zijn?
    Nee, Buttermilk (echte Karnemelk) heet hier gewoon Buttermilch. Wat je in NL vaak krijgt als Karnemelk in gezuurde magere melk, maar dat is eigenlijk geen karnemelk.
    In ecologische winkels vind je in NL nog wel eens echte karnemelk
    Volgens wikipedia is het net zoiets als Yoghurt maar dan met een andere bacteriecultuur.
    http://de.wikipedia.org/wiki/Dickmilch
    http://en.wikipedia.org/wiki/Soured_milk
    hummusdinsdag 15 mei 2007 @ 15:45
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:

    [..]

    Nee, Buttermilk (echte Karnemelk) heet hier gewoon Buttermilch. Wat je in NL vaak krijgt als Karnemelk in gezuurde magere melk, maar dat is eigenlijk geen karnemelk.
    In ecologische winkels vind je in NL nog wel eens echte karnemelk
    Volgens wikipedia is het net zoiets als Yoghurt maar dan met een andere bacteriecultuur.
    http://de.wikipedia.org/wiki/Dickmilch
    http://en.wikipedia.org/wiki/Soured_milk
    Is echte karnemelk dan veel dikker dan wat hier in Nederland in de pakken zit ?
    Pietverdrietdinsdag 15 mei 2007 @ 15:49
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:28 schreef ColdFeet het volgende:

    [..]

    Jeetje, ik benijd je! Goede bedrijfskantine? Het lijkt me heerlijk om elke dag warm te lunchen, maar het enige dat ze hier verkopen zijn hamburgers, vette snacks en laffe soep.
    Jep, een hele goede bedrijfskantine, je eet er beter als in de meeste restaurants in NL, Je kan kiezen uit verschillende voor en hoofd gerechten en 1 a 2 desserts.
    Verder zijn er verse broodjes, bretzels met en zonder boter, en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, waar de meeste hotels niet aan kunnen tippen.
    Het is heel slim van de baas, het houd de medewerkers tevreden, binnenshuis en men bespreekt het werk nog even bij het eten. Mensen eten verder gezond, das ook wat waard. Eten wordt hier niet alleen als voedsel gezien maar als deel van de cultuur en de arbeidsomstandigheden.
    Pietverdrietdinsdag 15 mei 2007 @ 15:50
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:45 schreef hummus het volgende:

    [..]

    Is echte karnemelk dan veel dikker dan wat hier in Nederland in de pakken zit ?
    Iets dikker ja, en mijn lievelingsmerk hier heeft zelfs botervlokken erin.
    Curiositydinsdag 15 mei 2007 @ 15:55
    Dickmilch is een gezonde en verfrissende drank, die rijk is aan proteďnen, melksuikers en mineraalzouten, en geschikt voor de stimulering van de spijsvertering.
    Er kan uiteraard ook yoghurt van gemaakt worden.
    ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 16:12
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:45 schreef hummus het volgende:

    [..]

    Is echte karnemelk dan veel dikker dan wat hier in Nederland in de pakken zit ?
    Ik herinner me dat ook nog van toen ik klein was. Vroeger was alles beter
    ColdFeetdinsdag 15 mei 2007 @ 16:13
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 15:49 schreef Pietverdriet het volgende:

    [..]

    Jep, een hele goede bedrijfskantine, je eet er beter als in de meeste restaurants in NL, Je kan kiezen uit verschillende voor en hoofd gerechten en 1 a 2 desserts.
    Verder zijn er verse broodjes, bretzels met en zonder boter, en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, waar de meeste hotels niet aan kunnen tippen.
    Het is heel slim van de baas, het houd de medewerkers tevreden, binnenshuis en men bespreekt het werk nog even bij het eten. Mensen eten verder gezond, das ook wat waard. Eten wordt hier niet alleen als voedsel gezien maar als deel van de cultuur en de arbeidsomstandigheden.
    nogmaals: ik benijd je. Echt.
    Patries86dinsdag 15 mei 2007 @ 16:39
    quote:
    Op maandag 14 mei 2007 14:33 schreef LudoSanders het volgende:

    [..]

    Het is meer dit:
    [..]

    Het gemiddelde kindsoldaatje uit Oeganda eet bij zijn onbijt meer dan jij doet tot aan het avondeten.
    Me ontbijt was om 11 uur, mijn lunch om half 1...
    Dus kun je zien dat ik het eigenlijk tegelijk eet..
    en omdat ik pas laat in de avond zou eten, heb ik om 15 uur een ontbijtkoek genomen!
    En had vrij,dan eet ik zoiezo weinig!

    Vandaag weer gewerkt
    Vanmorgen:
    3x Rijstewafel met roompate
    Glas water

    Tussendoor
    Thee

    Lunch
    - Boterham kipfile
    - Boterham eiersalade
    - Boterham pindakaas
    - Boterham chocopasta
    - Appel
    - Melk
    Tussendoor
    Client jarig dus lekker plak cake bij de koffie
    - Thee

    Vanavond
    Geen idee,vriend kookt
    Patries86dinsdag 15 mei 2007 @ 16:39
    Gisteravond nog lekker van die zweedse balletjes met sate gegeten

    Morgen met me werk naar de dierentuin..
    Dat word Patat,Mayo en een kroket en veel snoepen
    Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 17:51
    sla,met gebakken aardappels en een kipburger (ja ik ben kipgek)

    nu eet ik water. En helaas,ik heb gezondigd ; een bountey. Maar hij was godverdomme wel verrekt lekker
    Tezzdinsdag 15 mei 2007 @ 18:04
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 17:51 schreef Qwea het volgende:

    nu eet ik water.
    ??? Recept ???
    Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 18:09
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 18:04 schreef Tezz het volgende:

    [..]

    ??? Recept ???
    scherp ik ben met 500 dingen tegelijk bezig Dat moet natuurlijk "drink" zijn
    boriszdinsdag 15 mei 2007 @ 18:22
    burito's
    #ANONIEMdinsdag 15 mei 2007 @ 18:24
    Rosti-aardappelschijfjes en vis. En sugarsnaps
    BEdinsdag 15 mei 2007 @ 18:25
    Oosters stoofpotje.

    PdeHoogdinsdag 15 mei 2007 @ 18:29
    Klinkt best goed BE
    BEdinsdag 15 mei 2007 @ 18:31
    Is het ook!
    marcb1974dinsdag 15 mei 2007 @ 18:35
    AH maaltijdsalade met zalm
    Innocencedinsdag 15 mei 2007 @ 19:49
    Red pork met witte rijst en komkommer erbij.

    De helft staat er nu nog voor m'n vent, maar heb de grootste moeite er vanaf te blijven en de hoeveelheid viel al zo tegen toen het gegrild was.
    Volgende keer maak ik gewoon het dubbele. Eet normaal nooit varkensvlees (behalve beleg), maar dit is zo lekker!
    Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 19:53
    peer en mandarijn
    #ANONIEMdinsdag 15 mei 2007 @ 20:59
    Even een lekker bakkie capuchino gemaakt, heerlijk
    Qweadinsdag 15 mei 2007 @ 21:01
    broodje 20+ kaas
    BettyRdinsdag 15 mei 2007 @ 21:07
    Cracottes Sweet Paprika.
    BEdinsdag 15 mei 2007 @ 21:22
    Paar aardbeitjes!
    Raissadinsdag 15 mei 2007 @ 22:24
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 21:22 schreef Brighteyes het volgende:
    Paar aardbeitjes!
    *Jaloers*

    Mijn eten van vanavond was niet echt lekker
    gekkehoedenmakerdinsdag 15 mei 2007 @ 22:27
    Augurkjes.
    Tezzdinsdag 15 mei 2007 @ 22:38
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 19:49 schreef Innocence het volgende:
    Red pork met witte rijst en komkommer erbij.
    En dat heb je bij een traitteur gekocht, bij een goede slager of zelf klaargemaakt?? Ik kan me er niet echt iets bij voorstellen namelijk . Het klinkt wel lekker!
    Qweawoensdag 16 mei 2007 @ 07:09
    cornflakes met yoghurt (de cornflakes zijn de laatste kruimels voornamelijk en voelt daarom erg vaag aan in mn mond ) Een broodje kaas, en water
    Pietverdrietwoensdag 16 mei 2007 @ 08:19
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 16:13 schreef ColdFeet het volgende:

    [..]

    nogmaals: ik benijd je. Echt.
    Ik werk hier nog een week of 3, en de kantine is hetgene wat ik het meest ga missen.
    KiwiTjuHhwoensdag 16 mei 2007 @ 08:41
    Glasje jus d'orange en geroosterd broodje chocopasta.
    Vanavond lekker wokken met studiegenoten!
    Mini_rulezwoensdag 16 mei 2007 @ 09:21
    Kopje cappuccino.

    Nu nog even wat restjes wegwerken als ontbijt, vanavond macaroni bij m'n ouders.
    Curiositywoensdag 16 mei 2007 @ 09:37
    2 bruine boterhammen met zure zult, yakult light en een koffie zwart.
    ColdFeetwoensdag 16 mei 2007 @ 09:55
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 08:19 schreef Pietverdriet het volgende:

    [..]

    Ik werk hier nog een week of 3, en de kantine is hetgene wat ik het meest ga missen.
    Oh echt? Ik geloof dat ik zou blijven voor het eten, no matter wat een kutbaan het is

    OT: kwarkyoghurt met het laatste beetje cruesli. Vanavond nieuwe kopen - ik vind die met nootjes het lekkerst
    Pietverdrietwoensdag 16 mei 2007 @ 10:06
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 09:55 schreef ColdFeet het volgende:

    [..]

    Oh echt? Ik geloof dat ik zou blijven voor het eten, no matter wat een kutbaan het is
    Opdracht is klaar, ben interimmer, draag het over aan het lijnmanagement.
    Innocencewoensdag 16 mei 2007 @ 10:51
    quote:
    Op dinsdag 15 mei 2007 22:38 schreef Tezz het volgende:

    [..]

    En dat heb je bij een traitteur gekocht, bij een goede slager of zelf klaargemaakt?? Ik kan me er niet echt iets bij voorstellen namelijk . Het klinkt wel lekker!
    Volgensmij is het exact hetzelfde als de cha sjieuw die ik hier wel 's voorbij zie komen. Gegrilde varkensvleesreepjes.
    Marinade komt gewoon uit een pot.
    Qweawoensdag 16 mei 2007 @ 11:05
    broodje kaas
    Adelantewoensdag 16 mei 2007 @ 11:14
    ontbijt: yoghurt met muesli
    tussendoor: twee boterhammen met leverpastei
    lunch: vier boterhammen met kipfilet en een bak magere kwark
    Curiositywoensdag 16 mei 2007 @ 12:15
    Ik heb nu spaghetti met alleen een rode peper en knoflook gegaard in olijfolie.

    en een blikje cream soda light.
    ColdFeetwoensdag 16 mei 2007 @ 12:51
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 12:15 schreef Curiosity het volgende:
    Ik heb nu spaghetti met alleen een rode peper en knoflook gegaard in olijfolie.

    en een blikje cream soda light.
    Héérlijk is dat, die spaghetti

    Ik eet twee broodjes en een sinaasappel.
    Pietverdrietwoensdag 16 mei 2007 @ 12:55
    Gisteren een Entracote met spinazi en aardappeltjes gegeten, vanmiddag griekse voorgerechten.
    Sorbootjewoensdag 16 mei 2007 @ 13:01
    Mjammie Piet!!


    Ik eet vanavond weer eens lekker gnocchi met ragu. En heb net twee ouderwetse bruine boterhammen met kaas gegeten met een kom tomatensoep
    HaverMoutKoekjewoensdag 16 mei 2007 @ 13:03
    in de koelkast staat kip in de marinade, voor op de grillpan vanavond. Met speciebonen.
    Net geluncht met volkorenboterhammen met oude kaas en mango chutney een kaassouffle en een bakje spinaziesalade

    [ Bericht 0% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 16-05-2007 13:04:29 (typen is best lastig) ]
    SiGNewoensdag 16 mei 2007 @ 13:32
    Vanavond eet ik een pita gyros met zelfgemaakte knoflooksaus (mayo, creme fraîche, 2 tenen knoflook, peterselie, roeren, klaar)
    4EverBlackEyedwoensdag 16 mei 2007 @ 13:35
    Vanavond eet ik pittige spareribs met tomaten-uiensaus, patat en mais.
    Koninginwoensdag 16 mei 2007 @ 13:38
    Nu een kop earl grey thee.
    Vanavond macaroni (lang niet meer gehad)
    #ANONIEMwoensdag 16 mei 2007 @ 13:44
    waldkornbroodje met kaas en komkommer-sandwichspread
    Curiositywoensdag 16 mei 2007 @ 13:51
    Cafe Latte en een snicker,
    Perruchewoensdag 16 mei 2007 @ 14:41
    vanavond pre-made ravioli
    RijstNatiewoensdag 16 mei 2007 @ 16:41
    straks super lekkere malse spare ribs in heerlijke marinade van de shoarma tent
    #ANONIEMwoensdag 16 mei 2007 @ 18:21
    Teriyak maaltijdsalade
    Yashaaaaawoensdag 16 mei 2007 @ 18:53
    - Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

    [ Bericht 80% gewijzigd door Sander op 12-05-2011 23:39:20 ]
    Grafhondwoensdag 16 mei 2007 @ 19:15
    Kiprollade, aardappels, spercieboontje met mosterd-dragonsausje.
    hummuswoensdag 16 mei 2007 @ 19:16




    Deze gaan zo de oven in .
    marcb1974woensdag 16 mei 2007 @ 19:17
    Ik heb een kapsalon op
    SHEwoensdag 16 mei 2007 @ 19:30
    Luiheid wordt bestraft!! Inzake tijdnood en werk:

    Ik denk, aan een maaltijdsalade kun je geen buil vallen.
    beef teriyaki it was.
    Ik heb zelfmoordneigingen, een vieze smaak in mijn muil en nog steeds honger.
    Bij deze zweer ik op alles wat mij lief is, dat ik NOOIT, maar nu echt NOOIT meer iets wat uit de fabriek komt eet.

    Driewerf !
    #ANONIEMwoensdag 16 mei 2007 @ 19:42
    Heb de steengrill maar weereens aangezet
    Qweawoensdag 16 mei 2007 @ 20:06
    van die toastje

    die zijn droog keilekker
    #ANONIEMwoensdag 16 mei 2007 @ 20:09
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 20:06 schreef Qwea het volgende:
    van die toastje

    die zijn droog keilekker
    Gewoon die melba-toastjes? Die eet ik ook altijd droog na een migraine-aanval (die ik gelukkig nog maar zelden heb), is het enige wat ik dan binnen kan houden.
    Qweawoensdag 16 mei 2007 @ 20:10
    quote:
    Op woensdag 16 mei 2007 20:09 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]

    Gewoon die melba-toastjes? Die eet ik ook altijd droog na een migraine-aanval (die ik gelukkig nog maar zelden heb), is het enige wat ik dan binnen kan houden.
    ja die ja. Ik vind de gewone droge cracker toastjes lekkerder,maar die heb ik niet en ik ben te lui om naar de winkel te gaan