en terecht! Ziet er heel authentiek uit. Knap ook van diegene die dat heeft bedacht.quote:Op dinsdag 25 september 2018 20:26 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, bizar maar waar,
hier komt het recept vandaan: http://runawayrice.com/main-dishes/savory-rolled-cakes-banh-cuon/
een niet al te grote pan is wel aan te raden, anders moet je wel een heel groot stuk aanrecht invetten, lol.
Ik had er NUL vertrouwen in
maar goed, dit is voor het eerst dat ik de exacte structuur zoals ik die bij de Chinese dimsum heb leren kennen heb kunnen evenaren. Dus ik ben dik tevreden ;-)
ik hou van lempers, maar dit is ook interessantquote:Op dinsdag 25 september 2018 20:26 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, bizar maar waar,
hier komt het recept vandaan: http://runawayrice.com/main-dishes/savory-rolled-cakes-banh-cuon/
een niet al te grote pan is wel aan te raden, anders moet je wel een heel groot stuk aanrecht invetten, lol.
Ik had er NUL vertrouwen in
maar goed, dit is voor het eerst dat ik de exacte structuur zoals ik die bij de Chinese dimsum heb leren kennen heb kunnen evenaren. Dus ik ben dik tevreden ;-)
Haha!!quote:Op dinsdag 25 september 2018 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
FFT is dit niet wat voor jou?
https://amazingoriental.com/hot-noodle-challenge/
Moet je wel vertellen welke smaakquote:Op woensdag 26 september 2018 15:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Een tony's chocolonely paasei
lichtgroen (puur-amandel-zeezout)quote:Op woensdag 26 september 2018 15:27 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]
Moet je wel vertellen welke smaak
Nu al?quote:Op woensdag 26 september 2018 15:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Een tony's chocolonely paasei
Laat het je smaken.quote:Op woensdag 26 september 2018 16:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Deze gaat straks de oven in
https://www.francescakookt.nl/melanzane-alla-parmigiana/
LEKKER!!quote:Op woensdag 26 september 2018 16:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Deze gaat straks de oven in
https://www.francescakookt.nl/melanzane-alla-parmigiana/
Zie dit nu pas. Wat heerlijk heb je gegeten gisteren. Zowel hoofd als toetjequote:Op dinsdag 25 september 2018 21:28 schreef Gripper het volgende:
Had vanavond zowel zin & tijd om uitgebreid te koken dus:
Zoete aardappelpuree, champignons gegaard in de sous vide (heel lekkere aardse smaak) met een puntje tarte tatin met rode ui, en hertenbiefstuk.
En toe nóg een keer tarte tatin, maar dan met peer en gezouten karamel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |