FOK!forum / WK 2018 / [GROEP H @ 19/06/18 - 14:00] Colombia - Japan #3:
#ANONIEMdinsdag 19 juni 2018 @ 15:07
Het zoveelste treffen van dit WK tussen twee voetballanden die we niet heel goed kennen, maar ook niet heel slecht. Enfin, het is de middagwedstrijd. Niet echt het affiche om thuis te blijven, maar gewoon lekker aan het werk te gaan al dan niet met een livestream (stiekem) op de achtergrond.

Colombia

Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.

Captura-de-pantalla-2017-10-08-a-las-8_46_39-p_m_.png


Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

falcao-651553.jpg Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.

mina-dance.gif?w=739
Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.

9a1f15054492257b5107c54de0c32043--claudia-s-girl-stuff.jpg

Vamos!

Japan:
Tsja gedisciplineerd team met beetje hetzelfde soort voetballers. We kennen grootheden als Shinji Ono die furore maakte bij Feyenoord:

29.jpg

Hij voetbalt op zijn oude dag nog steeds bij subtopper Consoladore Sapporo in de Japanse eredivisie. Tenminste dat schrijven de geleerden van Wikipedia.

Nog een huishoudelijke mening over Japan tot slot:

yannickdevos7 twitterde op dinsdag 05-06-2018 om 22:51:34 Ik kan het volgende melden over Japan. Bijna alle Japanse sporters zijn echte helden die ik veel succes gun. Bijna alle Japanners zijn erg sympathieke mensen wat ik waardeer. Al het Japanse eten smaakt erg goed. Dit is mijn mening over het mooie land Japan reageer retweet
Voor de rest denk ik dat we deze wedstrijd maar zo gauw moeten vergeten. Ik voorspel een degelijke maar saaie 1-0 voor Colombia.
#ANONIEMdinsdag 19 juni 2018 @ 15:07
Ik wens iedereen een fijn vervolg van deze wedstrijd alhier.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
Wel zin in Polen-Senegal zo _O_
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
Voetbalt Honda nog?
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef JR-Style-93 het volgende:
Wel zin in Polen-Senegal zo _O_
Wat is jouw prognose?
#ANONIEMdinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef LordVoldermort het volgende:
Voetbalt Honda nog?
Ja, bij Hyundai.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef LordVoldermort het volgende:
Voetbalt Honda nog?
Pachuca.
Columbiafandinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
Wijnants moet als enige commentator bij Sporza vanuit Brussel commentaar geven? :D
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef LordVoldermort het volgende:
Voetbalt Honda nog?
In Mexiiiiiiiiico
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Pachuca.
Maar hij wordt helemaal niet opgeroepen?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
Colombia oogt vermoeid.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Maar hij wordt helemaal niet opgeroepen?
Zit op de bank.
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Pachuca.
Niet meer. Zoekt nog een ploeg volgens mij. Back-up plan voor Tadic misschien. *)
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef KennyPowers het volgende:
Colombia oogt vermoeid.
Tijd voor James.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
quote:
5s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:08 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Wat is jouw prognose?
1-2 voor Senegal
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Zit op de bank.
Hopelijk valt hij nog even in. Was een god bij VVV
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Niet meer. Zoekt nog een ploeg volgens mij. Back-up plan voor Tadic misschien. *)
Sturm Graz-uit altijd lastig.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tijd voor James.
Kwartiertje voor tijd, dan scoort hij ook de winnende *O* *O*
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Niet meer. Zoekt nog een ploeg volgens mij. Back-up plan voor Tadic misschien. *)
Beter Benedetti halen
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

1-2 voor Senegal
Hmm, interessant :P Ik heb echt geen idee, weet niet wat Senegal kan
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:10 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Beter Benedetti halen
Want?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:10 schreef Burner82 het volgende:

[..]

Kwartiertje voor tijd, dan scoort hij ook de winnende *O* *O*
Assist mag ook
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:10
Morgen moet Sevilla alweer in de ballenbak ;(.
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Sanchez speelt bijzonder matig.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Die Sanchez is echt bizar zwak.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Die Sanchez is ook niet veel he
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Davinson zit er niet lekker in.
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:10 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Sturm Graz-uit altijd lastig.
Geloof ik graag.
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
4 jaar geleden
Japan - Ivoorkust
3 uur 's nachts
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Als Colombia deze overigens niet wint heb ik alweer betje verloren _O-

Is maar goed dat ik geen geld meer op m'n unibet heb staan
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
Altijd al gezegd dat die sanchez zwaar overschat is
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
quote:
15s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef LordVoldermort het volgende:
Die Sanchez is echt bizar zwak.
Je ziet duidelijk de hand van Ajax idd.
skysherrifdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef Mexicanobakker het volgende:
Die Sanchez is ook niet veel he
Zeker bij colombia niet. Bij Spurs is ie omringd door wereldtoppers maar individueel ook wel meer dan eens in de problemen.
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef KennyPowers het volgende:
4 jaar geleden
Japan - Ivoorkust
3 uur 's nachts
_O_
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

Geloof ik graag.
Hebben een tijd lang wel veel tegenstand geboden aan Salzburg volgens mij.
skysherrifdinsdag 19 juni 2018 @ 15:12
quote:
19s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef Lothiriel het volgende:
Als Colombia deze overigens niet wint heb ik alweer betje verloren _O-

Is maar goed dat ik geen geld meer op m'n unibet heb staan
Heb over 2.5 goals hier, zolang er maar iemand wint.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:10 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Want?
Ik hou van jonge, tropische verrassingen.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef PSVCL het volgende:
Altijd al gezegd dat die sanchez zwaar overschat is
Zelfde als Koulibaly. Slobeend come at me
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik hou van jonge, tropische verrassingen.
Gordon ook.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik hou van jonge, tropische verrassingen.
Ik moet er wel om lachen dat een hele hoop mensen op Twitter bij een willekeurige exotische speler meteen een spelersrapport oppennen.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Gordon ook.
Daar hoor je ook weinig meer van
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:13
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:10 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Hmm, interessant :P Ik heb echt geen idee, weet niet wat Senegal kan
Ik ook niet hoor, maar qua namen best een prima elftal. Maar het blijven Afrikanen dus misschien blijft het bij doelpogingen vanaf de middenstip.
skysherrifdinsdag 19 juni 2018 @ 15:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:12 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hebben een tijd lang wel veel tegenstand geboden aan Salzburg volgens mij.
Snap ook echt niet waarom iedereen zo graag Sturm Graz wil (in mijn timeline) dan. Ook de beker gewonnen van Salzburg.
franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:13
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Zeker bij colombia niet. Bij Spurs is ie omringd door wereldtoppers maar individueel ook wel meer dan eens in de problemen.
Een van de beste verdedigers van de premier league maar omdat hij vandaag wat minder is kan hij er niet zoveel van. Waarom ben ik niet verrast.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
Goede redding
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:13 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Snap ook echt niet waarom iedereen zo graag Sturm Graz wil (in mijn timeline) dan. Ook de beker gewonnen van Salzburg.
Pseudo-experts. Wie kijkt er serieus in een weekend naar PAOK tegen PAS Giannina of zo. Niemand.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:13 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik moet er wel om lachen dat een hele hoop mensen op Twitter bij een willekeurige exotische speler meteen een spelersrapport oppennen.
Die RickAfca heeft hem wel veel gevolgd en was wel positief.

En liever zo'n jong, creatief talent dan klaplong die weer mag invallen.
Drizzt_DoUrdendinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
Goeie redding.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:14 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Pseudo-experts. Wie kijkt er serieus in een weekend naar PAOK tegen PAS Giannina of zo. Niemand.
Gewoon gevoel. PAOK heeft meer gepresteerd dan Sturm Graz in de historie.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:14 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die RickAfca heeft hem wel veel gevolgd en was wel positief.

En liever zo'n jong, creatief talent dan klaplong die weer mag invallen.
Die was eerst heel negatief over Magallan en is nu toch bijgedraaid :').
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:13 schreef franske19 het volgende:

[..]

Een van de beste verdedigers van de premier league
_O-
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
Speelt Ajax vandaag ofzo? :?
napoleonfourdinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:14 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Die was eerst heel negatief over Magallan en is nu toch bijgedraaid :').
dat mag toch
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:13 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Snap ook echt niet waarom iedereen zo graag Sturm Graz wil (in mijn timeline) dan. Ook de beker gewonnen van Salzburg.
Is dat niet om redenen als een leuk tripje?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
J A M E S
naatje_1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
Colombia valt niet echt goed meer aan...
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
James *O* *O* *O* *O* Wel eerder dan verwacht...
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:15
Wk hype james _O_
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Gewoon gevoel. PAOK heeft meer gepresteerd dan Sturm Graz in de historie.
Als ik naar die selectie kijk, springt bij mij alleen echt Prijovic in het oog.
skysherrifdinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:13 schreef franske19 het volgende:

[..]

Een van de beste verdedigers van de premier league maar omdat hij vandaag wat minder is kan hij er niet zoveel van. Waarom ben ik niet verrast.
Met name bij Colombia dan he.

Bij Spurs wisselt ie goeie wedstrijden af met wedstrijden dat hij nogal onzeker of klungelig kan overkomen, wat helemaal niet gek is voor zo'n jonge CV in de premier league.
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
Mooie jongen
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:14 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Die was eerst heel negatief over Magallan en is nu toch bijgedraaid :').
Die Freitas was ook redelijk positief over Magallan dus daar hou ik mij maar aan vast.
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
4 jaar geleden

franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
Blauwe tong controverse.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:15 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

dat mag toch
Niet als je hem acht weken loopt te bashen en dan toch opeens bijdraait.
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:
Mooie jongen
a2c1Cme.gif
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:
Mooie jongen
Jammer dat Paxcon nu niet post.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:16
James _O_

Zou ie zijn Weezing brengen of toch zijn Victreebel?
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:16 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Niet als je hem acht weken loopt te bashen en dan toch opeens bijdraait.
Niets menselijk is ons vreemd
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:17
Inmiddels is dit een saaie pot geworden
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:17
giphy.gif
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:17
Ik zou het wel grappig vinden als Mansjester straks een niet geheel fitte James komt bashen omdat hij zijn Columbia niet uit de brand heeft geholpen.
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:16 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Niet als je hem acht weken loopt te bashen en dan toch opeens bijdraait.
Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
#ANONIEMdinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Gordon ook.
En Joling. Ticket to the tropics.
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:17 schreef LordVoldermort het volgende:
Inmiddels is dit een saaie pot geworden
wedstijd hierna wordt genieten
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
Japan beter
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:17 schreef LordVoldermort het volgende:
Inmiddels is dit een saaie pot geworden
Huh?
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:16 schreef Mexicanobakker het volgende:
James _O_

Zou ie zijn Weezing brengen of toch zijn Victreebel?
Jessie in haar kont batsen
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:18 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jessie in haar kont batsen
:')
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:18 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jessie in haar kont batsen
James is homo
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:18 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Huh?
Gebeurt niet veel meer. Kijk weinig meer op
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:18 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jessie in haar kont batsen
Emila was weer walgelijk slecht in haar nieuwe film
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:19
Niveau daalt, en niet alleen in de wedstrijd.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:19 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

James is homo
Ik hoop het *O* *O*
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:15 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

dat mag toch
Wat vind je trouwens ervan dat die Sporting-voorzitter naar de rechter gaat om die contractinleverpogingen van Patricio/Dost/Martins/Carvalho/Fernandes?
Evert_ten_Napeldinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:11 schreef Mexicanobakker het volgende:
Die Sanchez is ook niet veel he
Wat een klasbak. Het lijkt wel of hij de bal aan een touwtje heeft, goeie genade. 14 karaats!
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:19 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Gebeurt niet veel meer. Kijk weinig meer op

[..]

Emila was weer walgelijk slecht in haar nieuwe film
Welke film?
dvdfreakdinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
tijd voor een doelpunt
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef Evert_ten_Napel het volgende:

[..]

Wat een klasbak. Het lijkt wel of hij de bal aan een touwtje heeft, goeie genade. 14 karaats!
Wat ben jij voor act joh
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat vind je trouwens ervan dat die Sporting-voorzitter naar de rechter gaat om die contractinleverpogingen van Patricio/Dost/Martins/Carvalho/Fernandes?
Hoe kan Miha in die val lopen? ;(
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef dvdfreak het volgende:
tijd voor een doelpunt
de terechte 2-1
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
Poetingod komt morgen met Blatter naar Portugal v Marokko. Wat gezellig.
Evert_ten_Napeldinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat ben jij voor act joh
De messen zijn geslepen!
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Welke film?
Solo. Erger dan bij GOT. Daar heeft ze nog houvast aan haar personage. Het was echt pijnlijk, maar gelukkig was ze wel weer lekker.
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef Masterminded het volgende:
Poetingod komt morgen met Blatter naar Portugal v Marokko. Wat gezellig.
Misschien kan Blatter Ronaldo weer even nadoen.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef Masterminded het volgende:
Poetingod komt morgen met Blatter naar Portugal v Marokko. Wat gezellig.
Wat doet Blatter nu eigenlijk in het dagelijks leven?
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat vind je trouwens ervan dat die Sporting-voorzitter naar de rechter gaat om die contractinleverpogingen van Patricio/Dost/Martins/Carvalho/Fernandes?
Hij zal wel moeten he, anders is het klaar met die club.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoe kan Miha in die val lopen? ;(
Tsja, voor Milan kiezen is ook al een beetje rrraaarrrrr.
Skeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat doet Blatter nu eigenlijk in het dagelijks leven?
Seksfeesten organiseren
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef Evert_ten_Napel het volgende:

[..]

De messen zijn geslepen!
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat doet Blatter nu eigenlijk in het dagelijks leven?
giphy.gif
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij zal wel moeten he, anders is het klaar met die club.
Record is full mental gegaan door Van Weert als gerucht te melden _O-
MrBanaan1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:22 schreef Sked het volgende:

[..]

Seksfeesten organiseren
En coke naar binnen jassen zeker.
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
Colombianen echt onbeholpen in alles
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
Blattergod
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:21 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Solo. Erger dan bij GOT. Daar heeft ze nog houvast aan haar personage. Het was echt pijnlijk, maar gelukkig was ze wel weer lekker.
Oh maar Star Wars is sowieso walgelijk kut dus dat vergeef ik haar.

Ik vind haar niet zo'n slechte actrice als iedereen altijd roept. Ook niet briljant maar wel prima.
Evert_ten_Napeldinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
quote:
Als een granaat!
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:22 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Oh maar Star Wars is sowieso walgelijk kut dus dat vergeef ik haar.

Ik vind haar niet zo'n slechte actrice als iedereen altijd roept. Ook niet briljant maar wel prima.
Oneens
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
Colombia heeft t lastig hoor

Mogen blij zijn met een punt
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
Leuk spelertje die Inuie
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
Japan :{ hoeveel kansen hebben ze nodig
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:22 schreef Sked het volgende:

[..]

Seksfeesten organiseren
Dat hij daar nog zin in heeft op die leeftijd.
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:23
1-2 hangt in de lucht.
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:22 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Record is full mental gegaan door Van Weert als gerucht te melden _O-
Jeetje, is er al geland zo te zien? :D
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:23 schreef PSVCL het volgende:
Leuk spelertje die Inuie
Komend seizoen bij Betis, genot.
napoleonfourdinsdag 19 juni 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:20 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat vind je trouwens ervan dat die Sporting-voorzitter naar de rechter gaat om die contractinleverpogingen van Patricio/Dost/Martins/Carvalho/Fernandes?
Logische oplossing. Ze komen er samen niet meer uit, dan rest een gang naar de rechter.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:23 schreef Lothiriel het volgende:
Japan :{ hoeveel kansen hebben ze nodig
Minder dan Engeland _O-
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:24
quote:
13s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:23 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Oneens
In Me Before You was ze echt heel leuk.

Was ze een stel met Neville Longbottom (lol). Wat een crossover
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:24 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

In Me Before You was ze echt heel leuk.

Was ze een stel met Neville Longbottom (lol). Wat een crossover
wat is dat voor debiele achternaam :')
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
Keske komt _O_
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:24 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Logische oplossing. Ze komen er samen niet meer uit, dan rest een gang naar de rechter.
Maar dat snap ik ook wel. Wie heeft de meeste kans op het recht?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wat is dat voor debiele achternaam :')
Harry Potter personage toch
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
HondaGod
maxi-musdinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wat is dat voor debiele achternaam :')
Marcel Lubbermans.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wat is dat voor debiele achternaam :')
Jij kent Neville Longbottom niet?
napoleonfourdinsdag 19 juni 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Maar dat snap ik ook wel. Wie heeft de meeste kans op het recht?
Ik ben niet thuis in het Portugees arbeidsrecht noch het sportrecht.
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
Colombia is moke slecht
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Harry Potter personage toch
oh ja daar weet ik de Engelse namen niet echt van, alleen die van Harry zelf kom ik nog wel uit
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:24 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

In Me Before You was ze echt heel leuk.

Was ze een stel met Neville Longbottom (lol). Wat een crossover
Nooit van gehoord. Lol Neville. Die had een bolle kop in deel 7
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:26 schreef Maver24 het volgende:
Colombia is moke slecht
Ze spelen al 65 minuten met 10 man.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
Hondagod jaaaa
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
Kagawa eraf, vrij bijzonder
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Komend seizoen bij Betis, genot.
Speelde afgelopen seizoen in Japan?
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
Zou Honda gesponsord worden door Honda? In de Moto3 rijdt een Suzuki op een Honda _O- _O-
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jeetje, is er al geland zo te zien? :D
Ik ken die Portugese courantjes niet. Ach, lekker man. Samen voetballen met Jérémy Mathieu _O_
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
Weet je wie ook niet kon winnen, 80 minuten tegen 10 man?

Arsenal _O-
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:25 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Ik ben niet thuis in het Portugees arbeidsrecht noch het sportrecht.
Wat zou er in Nederland gebeuren?
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:26 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Nooit van gehoord. Lol Neville. Die had een bolle kop in deel 7
Is een romcom. Walg ik normaal van, maar ik keek het speciaal voor Emilia.

Wat een vrouw
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:26 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Ze spelen al 65 minuten met 10 man.
Dan nog. Gewoon slecht. Die Davinson roeit blind alle ballen naar voren
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
2 miskopen van Milan erin
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:27
Of nja het was niet echt komisch
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik ken die Portugese courantjes niet. Ach, lekker man. Samen voetballen met Jérémy Mathieu _O_
http://www.record.pt/merc(...)ores-e-negocios.html :)
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:28
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:27 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Is een romcom. Walg ik normaal van, maar ik keek het speciaal voor Emilia.

Wat een vrouw
Kun jij niet een x naar zo'n fanclubdag gaan?
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:27 schreef LordVoldermort het volgende:
2 miskopen van Milan erin
Dit is dubbelop.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:28
quote:
Waaaaaaaaaaat _O-.
napoleonfourdinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat zou er in Nederland gebeuren?
geen idee.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
Die Bacca zullen ze in Japan vast een idioot vinden.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:29 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

geen idee.
whats-wrong-with-you.gif
De_Kraamdinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
HondaGod
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:28 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Kun jij niet een x naar zo'n fanclubdag gaan?
Ze organiseerde wel een rondleiding door haar persoonlijk met lunch als je ging doneren.

Maarja om daar een paar duizend euro aan te spenderen vind ik ook wat overdreven
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
Die Bacca zullen ze in Japan vast een idioot vinden.
Ik snap hem
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
Oei
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:29
oeeeee
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:29 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ze organiseerde wel een rondleiding door haar persoonlijk met lunch als je ging doneren.

Maarja om daar een paar duizend euro aan te spenderen vind ik ook wat overdreven
Kun je geen donatie van 6 euro doen?
De_Kraamdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:27 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Is een romcom. Walg ik normaal van, maar ik keek het speciaal voor Emilia.

Wat een vrouw
:')
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
jezus man
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Neeee -O- -O-
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Jaaaaaaaaa
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
en de goal
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
GOAAAAAAAAL

RIP KP
dvdfreakdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
eindelijk
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Hahaha

Zat eraan te komen
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
hahahaha
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
NipponGoden
showtimerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
:|W :|W :|W
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Hahaha lekker Japan !!! Yes come on
Bonzi_Buddydinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
*O*
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Het is 2076, een stokoude Honda schiet voor open doel mis.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Volgens Koffieplanter kon Japan er niets van
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Een corner van Japan _O-
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
Wel verdiend
MrBanaan1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
RIP +
napoleonfourdinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
japangoden

knut vindt dit leuk
Drizzt_DoUrdendinsdag 19 juni 2018 @ 15:30
JAAAAAAAAAAAAAAAAA
naatje_1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Weer een standaardsituatie en een goal
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Kom maar door met de statistieken over goals uit dode spelmomenten
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Standaardsituatie

je verwacht het niet
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Alleen maar standaardsituaties
franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Kopduel verliezen van Japanner. :')
Meridiaandinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Jajaja!
Grobydinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Mijn god colombia is slecht de 2e helft
3rr0rdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Wat een slecht verdedigen
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:30 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Kun je geen donatie van 6 euro doen?
Ik wil wel wat anders doneren.
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:31 schreef franske19 het volgende:
Kopduel verliezen van Japanner. :')
dit _O-
dvdfreakdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
kleine japanner die hoger kan springen dan een columbiaan
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Golllllllllll
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:31
Nu moet Japan wel blijven drukken
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Japan gaat nu terugduiken en 2-2 incasseren
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:31 schreef dvdfreak het volgende:
kleine japanner die hoger kan springen dan een columbiaan
Best een leuk team
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Japan gaat Engeland uitschakelen
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
James prikt er wel nog ff 2 in hoor....
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Japan gaat weer voor de goal liggen

wat dom zeg
franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:31 schreef 3rr0r het volgende:
Wat een slecht verdedigen
Arias zag er niet best uit.
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Japan 81 procent balbezit in 2de helft
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Die Sanchez wordt nu vermoord in Colombia. Lekker gekeept ook.
De_Kraamdinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Arias, prutser
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:32
Wordt Japan de WK-verrassing waar niemand rekening mee hield?
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
- 10 miljoen transferwaarde
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
Knut staat vanzelfsprekend te bulken als een beer in een Japanse sushibar.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:32 schreef JR-Style-93 het volgende:
Wordt Japan de WK-verrassing waar niemand rekening mee hield?
Neuh, die hebben gewoon mazzel dat Columbia rood pakte.
Belgosomedinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
Colombia geen groepswinnaar waarschijnlijk
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
Transferwaarde van Arias is gedaald ;(
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
Straks willen ze in Groep G allebei geen groepswinnaar worden :')
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:32 schreef JR-Style-93 het volgende:
Wordt Japan de WK-verrassing waar niemand rekening mee hield?
nee joh. Zwitserland
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef Masterminded het volgende:
Knut staat vanzelfsprekend te bulken als een beer in een Japanse sushibar.
Mij hebben geruchten bereikt dat hij bij een waterig gat is.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neuh, die hebben gewoon mazzel dat Columbia rood pakte.
Kan ze wel lanceren om er ineens vertrouwen in te hebben.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef Belgosome het volgende:
Colombia geen groepswinnaar waarschijnlijk
In deze poule kan het prima 6-6-6-0 worden.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
Lekker Honda
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
Honda speelt gewoon mee met de Colombianen _O-
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neuh, die hebben gewoon mazzel dat Columbia rood pakte.
Colombia is wel kneiterslecht zelfs als je rekening houdt met een man minder

en ik snap niet waarom want die Japanners zijn echt niet zo bijzonder
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In deze poule kan het prima 6-6-6-0 worden.
En wie pakt er dan 0? _O-
franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
Skeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Kan ze wel lanceren om er ineens vertrouwen in te hebben.
Zelfs met al het vertrouwen van de wereld ontbreekt het ze gewoon aan kwaliteit
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

nee joh. Zwitserland
En Senegal
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

En wie pakt er dan 0? _O-
Senegal
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
Honda :{
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:33 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Mij hebben geruchten bereikt dat hij bij een waterig gat is.
Ik zie het filmpje nu. Het leeft er wel zo te zien.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef franske19 het volgende:
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
Mertens schoot er eentje prima binnen
naatje_1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:34
HEt zal toch niet :')
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
OEI
Grobydinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
:') :') :') :')
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In deze poule kan het prima 6-6-6-0 worden.
Wie gaat er op 0 eindigen dan?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
OEEEEEEEEE
dvdfreakdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
wat een misser
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Senegal
Neejoh
Skeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef franske19 het volgende:
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
Matic deed het prima
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
Go James *O* *O*
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neejoh
Afrika is 0/12.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

En Senegal
Ga na je eigen account Slobeend.
johannes_vermeerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik zie het filmpje nu. Het leeft er wel zo te zien.
Op welke social media volg je m? Ik volg m alleen op de bierapp dus ik zie geen filmpje.
naatje_1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
OH dear
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
Japan roept het over zich af
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef franske19 het volgende:
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
toivonen en mertens
En de keeper van ijsland (oud nec)
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Sked het volgende:

[..]

Zelfs met al het vertrouwen van de wereld ontbreekt het ze gewoon aan kwaliteit
Net als Costa Rica vier jaar geleden?
Grobydinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef franske19 het volgende:
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
Andreas Granqvist vriend
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:35
Waarom doet Japan nu ineens dit man man man
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
6s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Afrika is 0/12.
Maar die pakken echt niet nul tegen deze 3 landen.
ZwevendToetsenborddinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef franske19 het volgende:
Op Lozano na hebben de (oud) eredivisie spelers nog geen beste indruk gemaakt.
Keepertje Ijsland
franske19dinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mertens schoot er eentje prima binnen
Ja prachtige goal maar verder ook matig, helemaal tegen een land als Panama verwacht je meer.
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef Groby het volgende:

[..]

Andreas Granqvist vriend
Die viel vooral op door zijn vervelende gedrag maar verzaakte inderdaad niet.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Wie gaat er op 0 eindigen dan?
Ik moet een beetje denken aan de poule met Besiktas/Leipzig/Monaco/Porto en dan somehow Monaco dat ver laatste eindigt.
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
Ik kijk nu ook mee, topshow?
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef PSVCL het volgende:

[..]

toivonen en mertens
En de keeper van ijsland (oud nec)
Mertens speelde vreselijk
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef franske19 het volgende:

[..]

Ja prachtige goal maar verder ook matig, helemaal tegen een land als Panama verwacht je meer.
Mee eens.

Haldorsson en Granqvist wel belangrijk
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
8s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:35 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Ga na je eigen account Slobeend.
Huh
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef franske19 het volgende:

[..]

Ja prachtige goal maar verder ook matig, helemaal tegen een land als Panama verwacht je meer.
Mwah 3-0 tegen een enorme bus is prima resultaatje
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Coco. het volgende:
Ik kijk nu ook mee, topshow?
Colombia kreeg in de 3e minuut rood
naatje_1dinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Coco. het volgende:
Ik kijk nu ook mee, topshow?
middelmatig imo
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik moet een beetje denken aan de poule met Besiktas/Leipzig/Monaco/Porto en dan somehow Monaco dat ver laatste eindigt.
Monaco was dit seizoen ook best ruk om eerlijk te zijn.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Coco. het volgende:
Ik kijk nu ook mee, topshow?
Topshow is overdreven maar wel een leuke pot
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Colombia kreeg in de 3e minuut rood
:o
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Monaco was dit seizoen ook best ruk om eerlijk te zijn.
Die hebben zich prima hersteld in de tweede seizoenshelft. Ronduit lachwekkend dat Jardim nog niet genoemd is voor de grotere coachbaantjes.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik moet een beetje denken aan de poule met Besiktas/Leipzig/Monaco/Porto en dan somehow Monaco dat ver laatste eindigt.
Als Senegal echt op 0 eindigt kunnen we een boom voor Slob zoeken. Die zullen vast wel van die Jappen winnen. Je kan wel zo'n 6-6-3-3 poule krijgen.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
James moet gewoon een Lukakuutje doen... 2 keer scoren in 6 minuten *O* *O*
De_Kraamdinsdag 19 juni 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef Coco. het volgende:
Ik kijk nu ook mee, topshow?
Japannerts zijn op de brommer.
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
Dit zou toch een zaadpot worden?
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:37 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Als Senegal echt op 0 eindigt kunnen we een boom voor Slob zoeken. Die zullen vast wel van die Jappen winnen. Je kan wel zo'n 6-6-3-3 poule krijgen.
H
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:37 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Als Senegal echt op 0 eindigt kunnen we een boom voor Slob zoeken. Die zullen vast wel van die Jappen winnen. Je kan wel zo'n 6-6-3-3 poule krijgen.
In deze groep kan iedereen van iedereen winnen. 4-4-4-4 is ook nog mogelijk. Of 4-4-4-3
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
hhh38dinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:37 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Als Senegal echt op 0 eindigt kunnen we een boom voor Slob zoeken. Die zullen vast wel van die Jappen winnen. Je kan wel zo'n 6-6-3-3 poule krijgen.
Er valt vast wel een gelijkspel.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef Coco. het volgende:
Dit zou toch een zaadpot worden?
Neejoh, dit soort potjes zijn juist vaak wel aardig
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neejoh, dit soort potjes zijn juist vaak wel aardig
Precies
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Rusland

Salah hype :')
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Allebei kut. Ik denk dat Rusland de iets leukere spelopvatting heeft.
Meridiaandinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:37 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Japannerts zijn op de brommer.
Japanners zijn op de Honda
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Stiekem toch liever Mother Russia.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Principieel tegen Rusland, maar Egypte vind ik het ook niet...
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

H

[..]

In deze groep kan iedereen van iedereen winnen. 4-4-4-4 is ook nog mogelijk. Of 4-4-4-3
4-4-4-4 _O_ Topshow zal dat zijn
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Boeit mij niks eigenlijk. Als ze maar allebei vol voor de winst gaan.
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Stiekem toch liever Mother Russia.
Maver24dinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
Lekker colombia achter de bal aan laten lopen
PSVCLdinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:36 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Mertens speelde vreselijk
Goed goaltje wel,voor de rest was het niet veel nee
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
Wat zou Cavaliers van dit Colombia vinden?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
Sanchez :')
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Rusland

Salah hype :')
Ik word zo moe van die Egyptenaren op social media, dus laat Rusland maar winnen. :P
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:39 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Boeit mij niks eigenlijk. Als ze maar allebei vol voor de winst gaan.
Egypte moet natuurlijk wel, da's niet ongunstig
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Egypte speelt ronduit kut dus doe maar Rusland

En die Salah wordt veel te veel opgehemeld
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:39 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Ik word zo moe van die Egyptenaren op social media, dus laat Rusland maar winnen. :P
Ik heb dat met Russen op Insta...
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:40
Als Golovin maar weer zin heeft.
Drizzt_DoUrdendinsdag 19 juni 2018 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:38 schreef LordVoldermort het volgende:
Zijn jullie voor Rusland of Egypte?
Doe Rusland maar.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Egypte moet natuurlijk wel, da's niet ongunstig
Ben wel benieuwd daar wie Salah goed moet bedienen. Dat was voetballend zo pover tegen Uruguay
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
Maandag stakingen OV, maar dat terzijde.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:40 schreef Masterminded het volgende:
Als Golovin maar weer zin heeft.
Ik Golovin een goede wedstrijd van hem.
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:40 schreef Masterminded het volgende:
Als Golovin maar weer zin heeft.
Is dat die knul die na Juve gaat?
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
Dit blijft 1-2.
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:41 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Is dat die knul die na Juve gaat?
Ja. Ondanks dat het tegen Saudi was, die assists _O_.
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:41 schreef Coco. het volgende:
Maandag stakingen OV, maar dat terzijde.
Voor onbepaalde tijd :')
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:42
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik Golovin een goede wedstrijd van hem.
deze is best leuk
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ja. Ondanks dat het tegen Saudi was, die assists _O_.
Lees er goeie dingen over.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:42
Ik ben alleen voor Rusland als ze een lekkere speler hebben.
Meridiaandinsdag 19 juni 2018 @ 15:42
Volgens mij heb ik dit niet voorspeld in mijn pool
KennyPowersdinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
James mad
Mastermindeddinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:42 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Lees er goeie dingen over.
De onderhandelingen zijn al geopend maar dat wordt vast nog 1,5 week water bij de wijn doen.
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
Sjongejonge, -1 voor James in het teamspel.

Knakenbende.
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:43 schreef KennyPowers het volgende:
James mad
Nee, ff de spieren testen was dat...
Twiitchdinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:32 schreef JR-Style-93 het volgende:
Wordt Japan de WK-verrassing waar niemand rekening mee hield?
Omdat ze waarschijnlijk winnen van een Columbia wat bijna 90 minuten met een man minder speelt?
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:43
James Rodriguez _O-

laat die er maar of volgende keer
Cocodinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
Wie heeft de OP gemaakt?
LordVoldermortdinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:43 schreef Masterminded het volgende:

[..]

De onderhandelingen zijn al geopend maar dat wordt vast nog 1,5 week water bij de wijn doen.
Savic nog binnenhalen en Gonzalo vervangen en de boel is weer op de rit. Al moet er nog wel een goeie rechtsback komen
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:44 schreef Coco. het volgende:
Wie heeft de OP gemaakt?
Cavaliers
JR-Style-93dinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
Hoelaat is het nu in Japan?
Mexicanobakkerdinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:44 schreef JR-Style-93 het volgende:
Hoelaat is het nu in Japan?
Tijd om een nieuw horloge te kopen.
Lothirieldinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:44 schreef JR-Style-93 het volgende:
Hoelaat is het nu in Japan?
22:44
Burner82dinsdag 19 juni 2018 @ 15:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:44 schreef JR-Style-93 het volgende:
Hoelaat is het nu in Japan?
Tijd voor Sake