golfer | vrijdag 18 mei 2018 @ 14:26 |
[ Bericht 65% gewijzigd door golfer op 18-05-2018 14:37:13 ] | |
Durmada | vrijdag 18 mei 2018 @ 15:00 |
Cracottes met marmite en sandwichspread | |
uniekhoorn | vrijdag 18 mei 2018 @ 15:30 |
Zometeen asperges met ham, gesmolten roomboter, peterselie, zacht gekookt eitje Vanavond rode bieten met ui, gekookte aardappels met jus, gehaktbal. Wat komkommersalade erbij | |
hemarookworst | vrijdag 18 mei 2018 @ 15:35 |
Volkorenbrood met haringfilet in tomatensaus | |
FutureFairytale | vrijdag 18 mei 2018 @ 15:44 |
Sultana bosvruchten | |
Karzai | vrijdag 18 mei 2018 @ 16:08 |
ontbijt banaan en een gekookt eitje lunch boterhammen met beenham salade vanavond tonijn pizza toe bakje tiramisu | |
Sigaartje | vrijdag 18 mei 2018 @ 16:26 |
Ik neem de stoel achter de vleeswaren wel Het is maar een keer ramadan. | |
Karzai | vrijdag 18 mei 2018 @ 16:29 |
dadels zijn wel in de aanbieding door de ramadan, haal wel weer een doosje | |
minilot | vrijdag 18 mei 2018 @ 18:08 |
Lunch was salade van babyspinazie en gesmolten camembertkaasje met pistoletje. Nu cassis en een stroopwafel. Vanavond met geitenkaas gevulde pasta + kerstomaatjes + uit worstjes geknepen varkensvlees. Dulce de leche-ijs toe. Marmite! | |
Ole | vrijdag 18 mei 2018 @ 18:19 |
zo één stokje saté en patat. | |
Smallish | vrijdag 18 mei 2018 @ 18:39 |
Wij eten kipvleugeltjes op aardappels uit de oven. Ergens hier op Fok een recept van opgepikt. Erg lekker. | |
Questular | vrijdag 18 mei 2018 @ 19:03 |
Lekker makkelijk, rijst met mexicaans gekruid gehakt, tomaten ,mais en een salade. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 mei 2018 @ 19:31 |
Avondeten En we gaan op de Szechuan toer met deze vele malen eerder genomen combo. Heerlijk!. Opvolgend Smaakte tijdje terug lekker, Ook nu maar weer nemen. Tis tenslotte vrijdagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2018 19:33:44 ] | |
Sicstus | vrijdag 18 mei 2018 @ 19:45 |
Een gestoomd schelvisje...het is tenslotte visdag | |
FutureFairytale | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:05 |
Nasi met kippenbout Toe snickers ijsje | |
Questular | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:07 |
Citroen jenever. | |
Mojo.jojo | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:19 |
Chili con carne | |
Duveldrinker | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:21 |
Ik aan de Notaris Jenever. | |
emmyemmy2 | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:22 |
Broodjes worst | |
RobinOok | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:27 |
Opgebakken in de vriezer gevonden restje lamsschouder. Met in de vriezer gevonden Indiase rode kool. En ovenfrieten met tandoori masala. Lui maar lekker eten. Alleen het lam, dat ik mooi ingevroren had in een pate-vorm werkte niet mee. Toen we ging eten bleek die van binnen nog maar 29C, dus toen in elkaar geslagen en nog wat meer gebakken. Toen was ie goed. | |
minilot | vrijdag 18 mei 2018 @ 20:30 |
| |
lighted | vrijdag 18 mei 2018 @ 22:29 |
waar is dat? | |
#ANONIEM | vrijdag 18 mei 2018 @ 22:37 |
Biertje | |
FutureFairytale | vrijdag 18 mei 2018 @ 23:26 |
@ Sicstus; als je google't weet je t (mijn lunch) Net thee met een dove amicelli. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 11:18 |
Gisteren. Vrij sober! | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 11:39 |
Koffie | |
Karzai | zaterdag 19 mei 2018 @ 11:56 |
bakkie yoghurt met frambozen kaas/uienbrood vanavond spaghetti carbonara | |
Red_85 | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:16 |
Pulled lamb. Soort van. Dat kan gewoon niet vies zijn. Tenzij bedorven natuurlijk. Maar dit ziet er wel heel erg prima uit. | |
RobinOok | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:32 |
Ja, eigenlijk wel he, een soort van pulled lamb. Maar die pulled dingen gaan vaak weer terug in de saus, toch? Dat doe ik niet. En ik pull het ook niet. Gewoon ouderwets slowroasten in de oven. Dan eten. En wat overblijft voorzichtig van het bot plukken en invriezen. En tegenwoordig "pers" ik het dus het liefst in een vormpje. Dan bak ik dat vormpje later op, waarbij het op zich wel altijd weer uit elkaar valt, maar toch werkt het beter dan losse fliebers opbakken. Dat bakt op de een of andere manier niet. Nu krijg je zo korstje. Dit was een Indiaas gekruid lam. Volgens mij naar recept van Meera Sodha. | |
_Hestia_ | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:36 |
Tosti met pindakaas en banaan | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:44 |
Eitje | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:51 |
Een simpele cheeseburger met Aromat op de kaas met een snickers als toetje na alle drukke schoonmaakwerkzaamheden. Nu bijkomen en lekker luisteren naar Radio 1 The Windsor wedding met koffie erbij | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 12:51 |
Twee broodjes paling net gegeten en straks gooi ik die sprotjes naar binnen. Had ze bij de vishandel gehaald. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2018 12:55:25 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 14:54 |
Iwanius bij Spicy Temptation augustus 2017. Lunch Vietnamese toer met deze kip mixed bowl. Lekker! Opvolgend Vleesballetjes i.c.m.wat fris en pafferd. Tis tenslotte zaterdagmiddag. | |
mascara-klodder | zaterdag 19 mei 2018 @ 14:55 |
QuarterPounder en een cola | |
FutureFairytale | zaterdag 19 mei 2018 @ 15:36 |
Brunch bij een Italiaans restaurant. Eerst 5 Italiaanse 'tapas' gedeeld (fondue, 2 soorten spianata, caprese, pizza geitenkaas en pizza merguez). Daarna nog honger dus nog wat pizzabolletjes met kruidenboter en een (kleine) 4-kazenfondue met broodsticks. Nu heb ik een kaasklomp | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 15:38 |
Iwanius drinkt uit schrik van alle reacties alleen nog maar cola | |
Atak | zaterdag 19 mei 2018 @ 15:41 |
Kabeljauw gebakken. Wat een kut vis zeg. Het blijft nooit heel. | |
Woelwater | zaterdag 19 mei 2018 @ 15:47 |
Pakje Chocomel 0% .. Gadver, per ongeluk verkeerde meegenomen. | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:04 |
Dit soort dingen overkomt mij zo vaak. Vroeger had je de kruidenier. Dan kocht je een pond spaghetti. En dan kreeg je goudeerlijke spaghetti. Dat waren betere tijden. Nu denk ik bij al die soorten, laat maar zitten ook. | |
Woelwater | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:11 |
Kan niks meer vertrouwen inderdaad.. "nu met verbeterd receptuur" waarna het er zelden beter op geworden is.. of "nu met minder suiker" wat dan vervangen blijkt door van die kunstmatige zoetstof zo komt 7up of fanta hier ook niet meer in huis. Oh, precies dit dus: https://www.cocacolaneder(...)vernieuwde-receptuur | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:20 |
Precies. Verbeterd receptuur... Wat was er dan mis met de vorige??? Zo een gevoel krijg ik dan altijd. Zijn we daarvoor dan verkeerd voorgelicht met al die lovende advertenties toen? | |
RobinOok | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:23 |
Turkse bagel met rillettes en sriracha. | |
Maikuuul | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:41 |
Al die verbeterde recepten. Zelden dat er een product beter van wordt. Misschien beter voor het bedrijf zodat ze nog meer winst maken door kunstmatige rommel te gebruiken | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:43 |
Wat zijn rillettes en sriracha? Ziet er smakelijk uit. | |
Mojo.jojo | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:47 |
Fusilli van Grand'Italia Stukjes sausijs in paprika/peper marinade Italiaanse groente mix Barilla Arrabbiata pasta saus Geraspte kaas, pittig 45+ | |
RobinOok | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:49 |
Niks voor jou, rillettes is puur vet. Sriracha is een frisse, scherpe chilisaus. En ik zeg het er maar meteen bij : liefst van het merk Flying Goose. Liefst met gele dop. Sriracha Chili Sauce De rillettes die ik kocht is volgens mij iest minder vet dan de traditionele, franse, maar nog steeds vet. Een soort vette, smeerbare pate. Die bij mij altijd roept om sriracha. | |
Haags | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:52 |
Biertje | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 16:53 |
Rilletes, mmh, ziet er wel aardig uit, maar ik ben wel bezig met mijn lijn. Gelukkig had ik de laatste tijd weinig honger, maar de pondjes vliegen er zomaar aan. Ik moet echt rekening houden met mijn eetgewoontes. En ik ben al zo’n smulpaap | |
Karzai | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:17 |
bier en napolitaanse worst meegenomen door m'n gappie | |
RobinOok | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:19 |
Laat me raden, de Italiaanse groentenmix ligt nog op het aanrecht? | |
Karzai | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:25 |
. [ Bericht 100% gewijzigd door Karzai op 19-05-2018 17:45:29 ] | |
FutureFairytale | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:39 |
ik moet er op letten want ben allergisch voor zoetstoffen. Gewone fanta (orange) kun je gewoon kopen. Als een van de weinige nog. | |
_Hestia_ | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:40 |
Thaise rode curry met paprika en sperziebonen en zilvervliesrijst | |
Woelwater | zaterdag 19 mei 2018 @ 17:43 |
Bij de Jumbo zie ik hem niet meer, dan zou het ook Original moeten heten ofzo.. Want de "gewone" hebben ze juist vernieuwd met zoetstof-troep erin. | |
Sicstus | zaterdag 19 mei 2018 @ 18:24 |
Een heerlijke paella vandaag, met een biertje erbij. | |
Atak | zaterdag 19 mei 2018 @ 19:10 |
Mexicaans/Turks gegeten. | |
Myraela | zaterdag 19 mei 2018 @ 19:18 |
Pizza met ham, mascarpone en een berg rucola. | |
Mojo.jojo | zaterdag 19 mei 2018 @ 20:28 |
Nope. Maar ik begrijp je opmerking. Had gister al de helft in de chili con carne gemikt, en vandaag een beetje uitgeschoten met de fusilli. Maar smaakte alsnog goed al zeg ik het zelf. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 21:06 |
KLB / Japanner | |
FutureFairytale | zaterdag 19 mei 2018 @ 21:11 |
NEE!!! Ik ben even huilen Echt.. Het was de enige fris dat ik nog kon drinken als ik ergens ben (behalve cola maar dat vind ik echt niet lekker). Heb echt geen zin in altijd water of jus d'orange (2e is niet eens koud) | |
marcb1974 | zaterdag 19 mei 2018 @ 21:25 |
Zalmburgers met spinaziepesto en avocado. | |
uniekhoorn | zaterdag 19 mei 2018 @ 21:35 |
uit eten geweest.. kermis hierzo,biertje hier, biertje daar, suikerspin en een oliebol, beland bij mijn favo italiaan... ik had grote gegrilde garnalen,salade, pizzabroodjes en bak frieten | |
Sunshine1982 | zaterdag 19 mei 2018 @ 21:37 |
Notenmelange en een blikje Fanta. | |
golfer | zaterdag 19 mei 2018 @ 22:27 |
Dit en meer bij een brasserie in Haarlem. | |
Sigaartje | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:14 |
Waar is Iwanius? | |
Atak | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:16 |
Verstikt in een garnaal. | |
Atak | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:16 |
Nooit van een voorgerecht gehoord. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:21 |
Dat maakt het niet bepaald geloofwaardiger allemaal. | |
FutureFairytale | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:45 |
Gezellig en lekker! Behalve de suikerspin Ik eet nu boerenkaas en thai sweet chili chips met limo. | |
FutureFairytale | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:46 |
Ziet er puik uit | |
#ANONIEM | zaterdag 19 mei 2018 @ 23:55 |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 03:30 |
Koffie | |
minilot | zondag 20 mei 2018 @ 03:51 |
Een paar plakken oude kaas en een glas appelsap. | |
Haags | zondag 20 mei 2018 @ 08:54 |
Koffie | |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 09:06 |
Koffie | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 09:14 |
Het levenselixer. | |
lighted | zondag 20 mei 2018 @ 09:48 |
heb gegoogled maar die allergie bestaat niet.. [ Bericht 2% gewijzigd door Lucky_Strike op 20-05-2018 10:36:33 (Normaal taalgebruik graag.) ] | |
FutureFairytale | zondag 20 mei 2018 @ 10:40 |
Ik heb niet gegoogled maar ik verzin geen knallende hoofdpijn wat ik iedere keer van een slok drank met zoetstoffen of een hap ananas krijg... | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 11:49 |
Kopje aspergesoep. | |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 11:59 |
Broodje Pindakaas | |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 12:10 |
Lunch O.a.Zalm-advocado hapje i.c.m. een wijntje wegwerken alvorens we verder trekken. Opvolgend Limo i.c.m een rose bubbel en sigaartje. Tis tenslotte eerste Pinksterdag. [ Bericht 41% gewijzigd door Lucky_Strike op 20-05-2018 12:52:23 (offtopic verwijderd) ] | |
FutureFairytale | zondag 20 mei 2018 @ 12:48 |
Kwark met aardbeien. | |
Karzai | zondag 20 mei 2018 @ 12:52 |
saucijzenbroodje en een bakje frambozen | |
Spiegelei | zondag 20 mei 2018 @ 12:56 |
Letfovers van de vakantie: wat salami met soort beschuit (fetta biscottata) + activia con fragola (aardbeien) | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 13:03 |
Eiwitshake vanille kaneel. | |
Black_Baron | zondag 20 mei 2018 @ 13:04 |
Is ie lekker? | |
minilot | zondag 20 mei 2018 @ 13:09 |
Broodjes met varkensworstjes, roquefort en Hela-curry. Banaan. Abrikozen. Koffie. | |
kipje1234 | zondag 20 mei 2018 @ 14:13 |
pistolet met gekookt eitje, mayo, basilicum en kruidenzout | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 14:42 |
Voor eiwitshake begrippen ja | |
Duveldrinker | zondag 20 mei 2018 @ 14:43 |
Waar vertrekken jij en miep heen? | |
Atak | zondag 20 mei 2018 @ 15:02 |
Vandaag ga ik aan de Thai. Lekker heet en kruidig. Dat wordt weer diarree maar ik heb morgen vrij dus dat is geen problemo. | |
Black_Baron | zondag 20 mei 2018 @ 15:03 |
Ik heb nog een zakje liggen met die smaak om te proberen. Wat deed je erbij, melk? | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 15:07 |
Nu met water met melk is ie echt lekker. | |
hemarookworst | zondag 20 mei 2018 @ 15:09 |
Er staat trekken he | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 15:19 |
Verboden vrucht biertje. | |
RobinOok | zondag 20 mei 2018 @ 15:26 |
Vaker gaan! | |
FutureFairytale | zondag 20 mei 2018 @ 15:29 |
Jep, het went op een gegeven moment. Als je maar doorgaat. Net een waldkorn tosti. | |
Atak | zondag 20 mei 2018 @ 15:33 |
1 x per maand is genoeg. Meestal kan mijn maag er wel tegen maar soms maken ze het te heet en dan weet je het wel. Heet vind ik wel lekker maar als ik de volgende dag de wc-pot vul is dat ook niet fijn. | |
Questular | zondag 20 mei 2018 @ 15:52 |
Hel en verdoemenis biertje. | |
golfer | zondag 20 mei 2018 @ 15:54 |
Pancettahapjes met gekaremelliseerde sjalotten en grandberry-paté. | |
lighted | zondag 20 mei 2018 @ 16:41 |
Dr. Langenick ? | |
FutureFairytale | zondag 20 mei 2018 @ 17:41 |
Bolletje hazelnootijs bij een ijswinkel onderweg. Nu een kopje thee. Vanavond spaghetti. | |
hemarookworst | zondag 20 mei 2018 @ 17:42 |
Big King en Chili Cheese Nuggets En daarna een Westmalle Tripel | |
Fogel | zondag 20 mei 2018 @ 17:46 |
Red Thai curry met couscous en gin tonic. | |
golfer | zondag 20 mei 2018 @ 18:48 |
Gegrilde Chinese kool,gebakken gemengde paddenstoelen en zelf gepaneerde kalfsschnitzel. | |
FutureFairytale | zondag 20 mei 2018 @ 19:55 |
Spaghetti was lekker! Met cherrytomaatjes, knoflook, garnalen, piri piri, lente-uitjes en kaas. Toe ouderwetse pudding met krenten en beetje slagroom. | |
RobinOok | zondag 20 mei 2018 @ 20:25 |
Vandaag een Indiaas AVG'tje. Lamb Raan (dat is lamsbout zonder bot gemarineerd in specerijen, knoflook, gember, yoghurt en amandelmeel) met saag van waterspinazie en gestoomde rosevalaardappeltjes. Precies waar ik zin in had. | |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 21:05 |
Lekker de bbq aangeslingerd. Varkenshaassaté, spareribs en hamburgers | |
Sicstus | zondag 20 mei 2018 @ 21:10 |
Een simple maaltijd met makreel, rijst en groente. In 5 minuten op tafel. | |
RobinOok | zondag 20 mei 2018 @ 21:19 |
Jij hebt dezelfde stopwatch als Jamie Oliver? | |
Sicstus | zondag 20 mei 2018 @ 21:21 |
Eh hoe bedoel je? Je AVG'tje ziet er trouwens heerlijk uit | |
Sunshine1982 | zondag 20 mei 2018 @ 21:22 |
Ik zie geen stopwatch. Ziet er wel lekker uit. | |
RobinOok | zondag 20 mei 2018 @ 21:29 |
Jamie heeft toch van die 15 minutes meals die niemand in 15 minuten op tafel krijgt? Jouw 5 minuten lijken me niet euh haalbaar. Spullen bij elkaar verzamelen kost me al 2 minuten. | |
Sicstus | zondag 20 mei 2018 @ 21:30 |
Je moet ook gewoon filets van 1 stuk kopen, niet die blokken die uit meerdere stukjes zijn samengesteld. En verder, maar 1x keren tijdens het bakken. Mocht het dan nog niet lukken, haal m voor het bakken door de bloem. | |
Sicstus | zondag 20 mei 2018 @ 21:31 |
Ik weet niks van Jamie, maar mijn 5 minuten gaan in vanaf foto 1, dus dan heb ik alle ingredienten al klaarstaan Makreel 5 minuten bakken, groenten 4 a 5 minuten bakken, en terwijl je dat aan het doen bent de rijst in 2,5 minuten stomen in de magnetron. | |
Atak | zondag 20 mei 2018 @ 21:37 |
Of oven. | |
#ANONIEM | zondag 20 mei 2018 @ 23:41 |
Late avondhap Maar weer eens deze aloude dimsum combo genomen i.c.m.o.a een biertje. Aansluitend Rummetje (Zacapa Anniversario),frisje en een bakkie 'pleur'.Tis tenslotte zondagavond laat. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2018 23:41:43 ] | |
Sunshine1982 | zondag 20 mei 2018 @ 23:50 |
Eten ziet er heerlijk uit, maar staat er nu een open vuilnisbak? | |
Haags | maandag 21 mei 2018 @ 01:24 |
Biertje | |
kipje1234 | maandag 21 mei 2018 @ 08:39 |
bak sojayoghurt met muesli, sinaasappel en blauwe bessen | |
Muck | maandag 21 mei 2018 @ 08:52 |
Koffie en een liga evergreen | |
Sigaartje | maandag 21 mei 2018 @ 08:55 |
Ziet er goed uit! | |
Sigaartje | maandag 21 mei 2018 @ 08:57 |
Ah, soep met stokjes Nee, geintje. Hmm, een stemmetje in mijn hoofd zegt dat dit geen soep is . | |
mascara-klodder | maandag 21 mei 2018 @ 08:57 |
Thee | |
Questular | maandag 21 mei 2018 @ 09:03 |
Dubbele espresso, banaan , havermout en yoghurt met honing en kaneel. | |
Karzai | maandag 21 mei 2018 @ 09:18 |
koffie en roerei vanavond bami rames | |
Haags | maandag 21 mei 2018 @ 09:18 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 21 mei 2018 @ 10:28 |
Yup..maar die was leeg. Nou...toevallig wel. Het staat niet op de foto (omdat ik het gerechtje eerder kreeg dan de rest) en dat was een "eendensoep" zoals afgebeeld hieronder. Erg lekker, met toufoe,pekingeend,amsoi en champions onderin i.c.m.een heerlijke bouillon. Morgen ] Heerlijk 'aziatisch' ontbijtje: tjaumin met wat ei,cha siew,groenten en veul sambal i.c.m. ene frisje. En we nemen mee voor thuis ook wat mee. Hierna ver weg van dat RopaRun gebeuren wat Rotterdam-Centrum vandaag aandoet en ergens in alle rust acclimatiseren. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2018 10:31:23 ] | |
FutureFairytale | maandag 21 mei 2018 @ 11:34 |
Andere helft van de galia meloen en kopje thee. Vanmiddag naar foodtruckfestival Rrrrrollend. | |
#ANONIEM | maandag 21 mei 2018 @ 11:35 |
Koffie | |
mascara-klodder | maandag 21 mei 2018 @ 12:47 |
Aardbeien, druiven en banaan | |
Duveldrinker | maandag 21 mei 2018 @ 12:52 |
Pannekoeken op net. | |
minilot | maandag 21 mei 2018 @ 13:03 |
Broodje pittige hummus + spiegelei, broodje zoute boter + pure hagelslag. Koffie. Ananassap. | |
RobinOok | maandag 21 mei 2018 @ 16:35 |
Turks broodje met restje lam van gisteravond, knoflookyoghurtsausjes, ui en komkommer. | |
minilot | maandag 21 mei 2018 @ 16:39 |
Lekker, Robin! Ik maak zodadelijk: https://thewoksoflife.com/2015/07/mongolian-beef-recipe/ | |
Black_Baron | maandag 21 mei 2018 @ 16:39 |
Je bent gek op lam? | |
Haags | maandag 21 mei 2018 @ 16:44 |
Biertje | |
hemarookworst | maandag 21 mei 2018 @ 16:48 |
wat voor? | |
Haags | maandag 21 mei 2018 @ 16:48 |
hj | |
hemarookworst | maandag 21 mei 2018 @ 16:48 |
cheers | |
Haags | maandag 21 mei 2018 @ 16:49 |
proost maatje | |
RobinOok | maandag 21 mei 2018 @ 16:52 |
Maak je een foto van het resultaat? Ah, please? | |
RobinOok | maandag 21 mei 2018 @ 16:54 |
Lam, rund, kip, varken, eend, hert, eigenlijk alle vleessoorten, maakt niet uit, ik discirmineer niet. Allemaal lekker. | |
Black_Baron | maandag 21 mei 2018 @ 16:57 |
Omdat ik aardig wat lam voorbij zie komen dit topic. Hoort ook wel een beetje bij het voorjaar. | |
#ANONIEM | maandag 21 mei 2018 @ 16:59 |
Vandaag weer, alleen zijn de spareribs vervangen door zalmmoten. | |
RobinOok | maandag 21 mei 2018 @ 17:00 |
Hm, is denk ik toeval. :-) Hoewel we het vast vaker eten dan de gemiddelde Nederlander, maar dat komt omdat ik mijn vlees vaak bij de Turk koop. En dan is de keus kip, rund of lam. | |
FutureFairytale | maandag 21 mei 2018 @ 17:19 |
Foodfestival score vanmiddag: - Papas a la huancaina - Martabak met gehakt (gedeeld) - Maïskoek (gedeeld) - Bolletje passievruchtijs | |
Duveldrinker | maandag 21 mei 2018 @ 17:21 |
Lekker zalm op de BBQ! Ga ik volgende keer ook doen. | |
gargamelnl | maandag 21 mei 2018 @ 17:46 |
Kreeftkroket en een garnalen spiesje op een foodtruck vreet festival in Grunn. Was prima te doen. | |
#ANONIEM | maandag 21 mei 2018 @ 19:03 |
Avondhap Speenvarken filet,kalkoekhaasje,Franse sperzieboontjes,pepersaus en rosti aardappelschijfjes. Toetje. Opvolgend Acclimatiseren met bubbels (Veuve C.brut) | |
Questular | maandag 21 mei 2018 @ 19:41 |
Koffie. | |
emmyemmy2 | maandag 21 mei 2018 @ 19:49 |
Sunshine1982 | maandag 21 mei 2018 @ 20:27 |
Koffie. | |
Cat-astrophe | maandag 21 mei 2018 @ 20:35 |
Dwars door de voorraadkast salade met tonijn, broccoli, paprika, pasta en erwtjes. | |
marcb1974 | maandag 21 mei 2018 @ 21:20 |
Vietnamese vis met kerrie en dille | |
Molo | maandag 21 mei 2018 @ 21:31 |
Jammer, ik lust geen curry | |
marcb1974 | maandag 21 mei 2018 @ 21:32 |
Kerrie, geen curry | |
Molo | maandag 21 mei 2018 @ 21:32 |
Ja was Mo-Muffin bash grapje Hier bak koffie, vanavond soort groententaartje op, was wel redelijk | |
RobinOok | maandag 21 mei 2018 @ 22:27 |
Kippetje gemarineerd in knoflook, citroenzest, citroensap en sumac. Wat lekker, maar die zaadjes in de sumacbesjes zijn niet fijn. Volgende keer eerst de koffiemolen in. Met warme paksoi salade en frieten. | |
#ANONIEM | maandag 21 mei 2018 @ 23:46 |
Laat avondhapje Welbekende mixed bowl i.c.m.een extra kom bouillon n een redbull. Aansluitend Vers sigaartje i.c.m.m'n favoriete rum (Zacapa XO) Tis tenslotte maandagavond. | |
Ama | maandag 21 mei 2018 @ 23:56 |
Brrr energiedrink en eten. Ik vind energiedrink geweldig hoor maar niet tijdens het eten. Maar goed iedereen zijn ding. Ik eet regenboog donuts. | |
Sun-dried_Potato | dinsdag 22 mei 2018 @ 00:22 |
Vooral ook omdat die shit je tandglazuur aantast. Ik combineer t daarom echt liever niet met eten. Sowieso geen krokanter of harder eten. | |
Questular | dinsdag 22 mei 2018 @ 06:13 |
Dubbele espresso en een banaan. Beetje energie opdoen voor het sporten | |
mascara-klodder | dinsdag 22 mei 2018 @ 07:28 |
Thee en een kommetje yoghurt met cruesli en aardbeien. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 07:46 |
Koffie | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 07:52 |
Sumac moet je altijd malen. Wij komen het altijd gemalen. Ik zou niet weten waarom je het niet gemalen zou gebruiken. | |
FutureFairytale | dinsdag 22 mei 2018 @ 09:14 |
Thee en een breaker. Straks een liga fruitkick. Vanmiddag bloemkool focaccia (1/3 bloemkool ofzo) met kaas en cherrytomaat en wat aardbeien. | |
Karzai | dinsdag 22 mei 2018 @ 10:05 |
koffie, sinaasappel en een saucijzenbroodje | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 11:45 |
Alsof het drinken van jus 'd orange en andere softdrinks dat in minder mate doet. ( je tandglazuur niet aantasten) Daarnaast heb ik altijd een tandenborstel bij mij om direct na het eten altijd mijn mond van etensresten te verwijderen met water in de wc. Ik heb nl. een hekel aan iets tussen mijn tanden te voelen en houd ook van een mooi schoon gebit. (vroege) Lunch Maar weer eens stevig eten met deze bekende combo van soato soep en roti kip. Lekker! Opvolgend En in de ruststand. Tis tenslotte dinsdag (bijna) middag. | |
Ole | dinsdag 22 mei 2018 @ 11:52 |
koffie | |
Karzai | dinsdag 22 mei 2018 @ 13:03 |
wat druiven en een hamkaas croissant straks een afbakstokbroodje met kip sate vanavond sla en lekkerbekjes toe kersen yoghurt | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 13:05 |
Dronken buurman stond om 9 uur vanochtend aan mijn deur. Hij had een broodje bal voor me gehaald bij de slager. | |
Karzai | dinsdag 22 mei 2018 @ 13:06 |
zonder saus?, toch aardig | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 13:09 |
Ik eet ze het liefst zonder saus. Heb dat overigens ook met veel ander eten. Haring bijvoorbeeld altijd zonder uitjes. | |
Karzai | dinsdag 22 mei 2018 @ 13:11 |
beetje mosterd zou ik er wel op doen | |
Sun-dried_Potato | dinsdag 22 mei 2018 @ 14:37 |
Die dingen drink ik ook niet bij m'n eten Je moet trouwens nooit direct na t drinken van zoiets je tanden poetsen. Altijd minimaal 30 minuten wachten. | |
golfer | dinsdag 22 mei 2018 @ 15:10 |
Gerookte palingfilets. | |
uniekhoorn | dinsdag 22 mei 2018 @ 15:18 |
Nu nsoepen van lupinen, heerlijk gezond snackje. Vanavond: halfve kip uit de oven, rijst met satesaus en broccoli | |
Sunshine1982 | dinsdag 22 mei 2018 @ 15:30 |
Dat is inderdaad wat ik ook van mijn tandarts gehoord heb. Na zuivel kun je direct je tanden poetsen, nu sappen en prik poets je direct erna je glazuur eraf. Water. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 15:33 |
Gister.. | |
Sunshine1982 | dinsdag 22 mei 2018 @ 15:34 |
Oeh, ziet er lekker uit! | |
FutureFairytale | dinsdag 22 mei 2018 @ 16:53 |
Jammie Magh! Nu een peanutbutter cup. Vnv kimchi fried rice. | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 16:55 |
Sodeknetter! | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 17:55 |
Thanks. Zowat alles bleef weer staan. Verspilling. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2018 17:55:53 ] | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:23 |
Dat zijn de echte! | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:23 |
Dat is een luxe maaltje dat ik nou nooit krijg voorgeschoteld.... | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:24 |
?? | |
golfer | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:25 |
En wat moet dat voorstellen? | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:25 |
Ik bedoel, dat ziet er goed uit!! Van alles wat. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:26 |
Thanks. | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:27 |
Die eitjes en gehaktballetjes, zo krijg ik ze nooit voor elkaar. Die eitjes zijn volgens mij gepocheerd, of niet? pepertje erbij rolletjes met vlees, mjummie.Dat is kookkunst van de bovenste plank. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:27 |
Ja van alles wat. Harrira, shebekkia, zoete aardappelen, loempia, tajine, salade, oesterzwammen... | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:30 |
Na half uurtje tajine op vuur, breek je de eieren gewoon en laat je het 15 minuten sudderen. En inderdaad, peper en zout... [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2018 18:31:40 ] | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:38 |
Iwaniustje gedaan vandaag. Lekker de simpele hap en je reet aan groeien. Alleen meer groente dan kip. | |
Woelwater | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:44 |
Komt niet eens in de buurt | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:48 |
Wat dang? Geen sigaar? | |
Woelwater | dinsdag 22 mei 2018 @ 18:53 |
Vork, mes, dure bubbels, enigszins opgemaakt bord.. Bijvoorbeeld een McKroket halen valt ook niet echt onder "een Iwaniusje doen". | |
Ace1 | dinsdag 22 mei 2018 @ 19:07 |
Wat nachos en crispy kip met guacamole.. Biertje om af te blussen.. Het is immers dinsdagmiddag op tenerife. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 19:14 |
[ Bericht 52% gewijzigd door Lucky_Strike op 23-05-2018 08:26:06 (Niet zo flauw doen.) ] | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 19:17 |
Wel joh. Die vetklep eet alles. Ook gewoon vaak een frikandel of zo en dan een sigaar. | |
Sigaartje | dinsdag 22 mei 2018 @ 19:20 |
Hee hee hee Niet zo he? | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 19:24 |
Tajine van groenten in the making | |
Mojo.jojo | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:03 |
Eet smakelijk straks | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:05 |
Thanks! | |
Montelly | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:07 |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:08 |
Doen alsof Iwanius een sloeber is. Die geeft lachend in een week meer uit aan eten dan jij in een jaar netto verdient | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:13 |
- | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:15 |
Ziet er uitgekotst uit. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:15 |
Ik weet van wie het komt, scheetje. | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:23 |
Of juist niet als je snapt wat ik bedoel. | |
Atak | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:24 |
1 steak wat ik eet kost al meer wat hij 3 weken aan vette happen naar binnenstampt. | |
RobinOok | dinsdag 22 mei 2018 @ 22:59 |
HOU EENS OP JA! | |
#ANONIEM | dinsdag 22 mei 2018 @ 23:11 |
Zo lang jij dat maar blijft geloven ben ik er tevreden mee. Je laat i.i.g weer zien hoe breed jouw referentiekader is. Inzake die gedraaide foto's van Maghrebijnse: Links dus via iOS/iPad en rechts dus via Android/Mobiel. mij een raadsel waarom de foto's op iOS goed/normaal worden weergeven en op Android gedraaid. Laat avondhapje alvorens huiswaarts te keren. Chinees biertje en een bordje tjaumin met o.a.varkensvlees en kip. Kortom een aloude combo die altijd geslaagd is. [ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2018 23:14:22 ] | |
Lucky_Strike | dinsdag 22 mei 2018 @ 23:17 |
Kijk aan. Dan is dit gelijk het laatstste wat over die gedraaide foto's is gezegd. Pas ook nog even je vorige post aan als je wilt dat hij zichtbaar blijft Edit: te laat. [ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 23-05-2018 08:26:35 ] | |
minilot | woensdag 23 mei 2018 @ 09:47 |
-plop- Opgeruimd! Alleen een beetje koffie om je sigaar te kunnen showen doen we niet, Iwanius. Kom maar met eten op de proppen. OT: Waldkornboterham + cheddar + spiegelei, citroenlimonade, koffie met melk, abrikoos. | |
Woelwater | woensdag 23 mei 2018 @ 09:49 |
Baconator | woensdag 23 mei 2018 @ 10:22 |
Dit topic heet toch wat eten en drinken we vandaag? OT: ik drink koffie. | |
kipje1234 | woensdag 23 mei 2018 @ 10:23 |
salmiakballen | |
Hersenlozedebiel | woensdag 23 mei 2018 @ 10:23 |
Ik ga vanavond maar eens een heerlijk broodje kebab bestellen | |
Hersenlozedebiel | woensdag 23 mei 2018 @ 10:24 |
Met Ayran | |
Woelwater | woensdag 23 mei 2018 @ 10:52 |
Koffie | |
FutureFairytale | woensdag 23 mei 2018 @ 12:23 |
Speltcrackers met goudkuipje salami, kippensoep. | |
minilot | woensdag 23 mei 2018 @ 13:01 |
Brioche met roompaté + beetje salade van babyspinazie en peer & parmezaandressing. Koffie. Limonade. | |
JaafkeJunior | woensdag 23 mei 2018 @ 13:08 |
Broodje zalm met extra veel kappertjes | |
kipje1234 | woensdag 23 mei 2018 @ 13:39 |
brioche is toch een beetje zoetig? is dat wel lekker met paté? ik ken het alleen met jam... | |
kipje1234 | woensdag 23 mei 2018 @ 13:39 |
boterham met kaas en boterham met gekookt eitje bakje snoeptomaatjes en worteltjes | |
minilot | woensdag 23 mei 2018 @ 13:53 |
Yep, beetje zoetig, maar dat vind ik juist lekker met paté. | |
uniekhoorn | woensdag 23 mei 2018 @ 14:38 |
Grimbergen triple op zonnig terras, zomaar spontaan. Dat zijn de lekkerste. Vanavond sperziebonen, frisse ijsbersla salade, aardappelkroketten en gegrilde biefstuk | |
golfer | woensdag 23 mei 2018 @ 14:39 |
Restant gerookte palingfilets van gisteren. | |
FutureFairytale | woensdag 23 mei 2018 @ 14:54 |
Vanavond hutspot met spek, jus en kippenpootjes. | |
mascara-klodder | woensdag 23 mei 2018 @ 15:04 |
Pizza en cola | |
Woelwater | woensdag 23 mei 2018 @ 17:18 |
Patatje gebakken.
| |
Atak | woensdag 23 mei 2018 @ 19:40 |
Iets nieuws geprobeerd. Wok met broccoli, ui, knoflook, champignons, gember, etc. | |
realAIVD | woensdag 23 mei 2018 @ 19:54 |
Even vlot en niet te duur: 10 minuten later: Ja, ik heb wel eens lekkerder gegeten, maar voor "vlot en niet te duur" was dit geen klagen. Best eetbaar zonder dat er allerhande aanpassingen en toevoegingen nodig waren. | |
FutureFairytale | woensdag 23 mei 2018 @ 20:00 |
Ziet er lekker uit! Waar gekocht? Heb als toetje een mars ijsje | |
Molo | woensdag 23 mei 2018 @ 20:01 |
Rode curry met garnelen, toetje is yoghurt met aardbeien | |
Sigaartje | woensdag 23 mei 2018 @ 20:04 |
Ik heb geen honger vandaag, dus maar een soepje of zo. | |
realAIVD | woensdag 23 mei 2018 @ 20:04 |
Van AH...en het is uit de (nieuwe) serie "Koken voor 2", dus het zijn 2 porties....ik was erg benieuwd naar deze beef teriyaki en tja, dat hebben ze best goed voor elkaar. (Al zou ik als ik zelf kook één en ander toch anders doen: bijvoorbeeld niet alle groenten tegelijk in de wok gooien, haha). En nu heb ik dus zin in een mars ijsje!...geniet er van voor 2 alsjeblieft! ;-) | |
Sigaartje | woensdag 23 mei 2018 @ 21:43 |
Is trouwens een erg mooie foto dit, wat kleurstelling betreft. En de compositie. Ik vind hem erg mooi. Lijkt een beetje op een foto die ik uit een krant heb geknipt, met op de voorgrond oude huizen en op de achtergrond lichtend Manhattan in het donker. Ik moet hem weer eens opzoeken. | |
#ANONIEM | woensdag 23 mei 2018 @ 22:13 |
Avondeten in de vooravond. Yup...die lekkere spicy gamba's weer met kousenband en witte rijst. Altijd lekker, altijd goed. Opvolgend Acclimatiseren! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2018 22:14:01 ] | |
foodlover | woensdag 23 mei 2018 @ 22:20 |
Bami met kip en lekker veel groente. Pindasaus erbij met zelfgebakken bakabana en wat kroepoekjes en casave crackers. Erdinger Weizen voor erbij. | |
FutureFairytale | woensdag 23 mei 2018 @ 22:29 |
Mars ijsje was erg lekker. Heb die met zoute caramel Overigens laaide mijn pittig verslaving weer op dus heb net nog weer fire noodles naar binnen gewerkt | |
Ace1 | woensdag 23 mei 2018 @ 23:45 |
Joekels van gamba's met cocktail saus. | |
RobinOok | donderdag 24 mei 2018 @ 00:49 |
Krijg je daar nou 3 lelijke krieltjes bij geserveerd? Of wat is dat daar links? | |
Questular | donderdag 24 mei 2018 @ 06:31 |
Krentenbol, banaan en een dubbele espresso. | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 08:03 |
Morgen Bakje "pleur" met wat zoetigheid. [ Bericht 44% gewijzigd door Lucky_Strike op 24-05-2018 09:09:13 (Offtopic over sigaren verwijderd) ] | |
FutureFairytale | donderdag 24 mei 2018 @ 09:45 |
Thee en aardbeien. Straks gebakje (traktatie). En later vanmiddag nog zelfgebakken cake (traktatie) | |
Sigaartje | donderdag 24 mei 2018 @ 10:15 |
Is dat nou echt lekker? Alleen die aardappels al (had de kok een day off?), en dan van die engerds op je bord. Niks voor mij. | |
mascara-klodder | donderdag 24 mei 2018 @ 10:57 |
2 rijstwafels met extra belegen kaas, thee en jus d’orange | |
Sicstus | donderdag 24 mei 2018 @ 12:21 |
Lunch! | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 12:41 |
Ik zou dat niet weg kunnen krijgen, tenminste wel als ik 5 dagen niet gegeten had. Die combo van advocado,ananas?, met witte rijst en garnaaltjes en zeewier en die knoflook? saus erbij om het "eetbaar" te maken. Dan nog liever gewoon een volkoren bruine boterham met boter en oude kaas en een kop thee (die ik vanmorgen vroeg al opat) Lunch Doodgewone pizza terwijl het lekker regent. Opvolgend Watertje, verse pafferd en uiteraard glaasje bubbels van huize Veuve C.Tis tenslotte donderdagmiddag. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2018 12:41:57 ] | |
Sicstus | donderdag 24 mei 2018 @ 12:43 |
Ik ben achteraf ook niet 100% gelukkig met mijn keuze | |
Perrin | donderdag 24 mei 2018 @ 12:46 |
Het oogt wel mooi, trouwens. | |
JaafkeJunior | donderdag 24 mei 2018 @ 13:32 |
Ik had gister de Kip thaise curry! Vond het ook zeker niet slecht | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 14:16 |
Nu Heineken. Straks naar de vistent. Ga voor 20 euro vis halen. Ik denk broodjes paling, makreel en sprotjes. | |
minilot | donderdag 24 mei 2018 @ 14:26 |
Crackers met zelfgemaakte garammasala-eiersalade, koffie met room, glas melk, abrikoos, een paar bastognekoeken. | |
Karzai | donderdag 24 mei 2018 @ 14:34 |
een handje druiven en een stuk appeltaart boterhammen met komijnenkaas vanavond kabeljauwfilet met een bieten/appel salade en gebakken krieltjes toe aardbeien met room en munt | |
Sicstus | donderdag 24 mei 2018 @ 14:38 |
Die 14% Atlasjes zijn stevige rakkers he. | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 14:40 |
Jazeker. Daar ga je helemaal van uit je dak. Daarom nu effe Heineken. Moet dat zware spul eigenlijk niet drinken. Later vandaag een foto van de vis die ik straks ga halen. Moet nog even kijken hoe of wat. | |
Lucky_Strike | donderdag 24 mei 2018 @ 14:47 |
Gebakken pierogi ruskie met crème fraîche en bieslook. | |
realAIVD | donderdag 24 mei 2018 @ 17:37 |
oooh, heerlijk, die heb ik al lang niet meer op! Heb het even opgezocht..met udon noodles. Ziet er goed uit! hier nu even zitten met een wijntje | |
Sigaartje | donderdag 24 mei 2018 @ 17:50 |
Nou ik vind van niet. Iets voor die Raaf van Iwanius lijkt me. | |
Dr.Mikey | donderdag 24 mei 2018 @ 18:36 |
Shanghai beef | |
golfer | donderdag 24 mei 2018 @ 18:44 |
Chinees-Indisch besteld. | |
maily | donderdag 24 mei 2018 @ 18:45 |
Dat moest ik even googlen; soort van ravioli/dim sum. Lekker hoor! | |
Lucky_Strike | donderdag 24 mei 2018 @ 18:47 |
Zoiets ja. In Polen maken ze vele soorten pierogi, zoet en hartig. Je hebt er speciale restaurants voor met zo 30 soorten op de kaart. Poolse supermarkten hebben hier meestal een paar soorten. Ruskie met aardappel en ui, kapusta met kool, grysbowa met paddenstoelen en miesem met vlees. Dat zijn ook gelijk de hoofdingrediënten van zo'n beetje elke Poolse maaltijd. | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 19:02 |
sprotjes | |
realAIVD | donderdag 24 mei 2018 @ 19:02 |
Ik kwam ze jaren geleden hier tegen: http://hostthetoast.com/b(...)-and-potato-pierogi/ heb ze zelf gemaakt en dit is nog steeds mijn favoriete recept, maar nu ik weet dat ik op fietsafstand een Poolse supermarkt heb zitten die de pierogies in principe met dezelfde vulling heeft (zowel in de vriezer als vers in het koelvak), is dat mijn startpunt, haha Zo ontzettend lekker! (en voor iedereen die denkt dat ie geen Poolse supermarkt in de buurt heeft...google het voor de zekerheid even!) | |
FutureFairytale | donderdag 24 mei 2018 @ 19:14 |
lekker! Stukjes bacon ook? | |
FutureFairytale | donderdag 24 mei 2018 @ 19:14 |
ben nu toch wel benieuwd hoe dit smaakt. Beetje naar haring of paling? | |
realAIVD | donderdag 24 mei 2018 @ 19:17 |
sprotjes worden meestal gerookt en hebben meestal een forsere rooksmaak dan paling, qua structuur is het meer haring denk ik. ze zijn trouwens heel klein, qua afmeting niet met haring te vergelijken iedere visboer op de markt verkoopt ze, probeer het gewoon een keer, best lekker hoor :-) | |
LPFAN | donderdag 24 mei 2018 @ 19:32 |
Weer eens plaattaart met bietjes, ui, brie en cashewnoten | |
realAIVD | donderdag 24 mei 2018 @ 19:41 |
Klinkt lekker! | |
Questular | donderdag 24 mei 2018 @ 19:54 |
Bak franse kwark. | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 20:02 |
Klopt! | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 20:03 |
makreel | |
Sigaartje | donderdag 24 mei 2018 @ 20:08 |
Een keer geprobeerd. Werd gek van de graten. Filet beviel me veel beter. | |
#ANONIEM | donderdag 24 mei 2018 @ 20:23 |
Avondeten Mixed bowl maar weer i.c.m.sate mix en extra bouillon. Opvolgend Bami balletjes i.c.m.een fruitig biertje en een verse sigaar.Tis tenslotte donderdagavond. [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2018 20:26:09 ] | |
-Miauw- | donderdag 24 mei 2018 @ 20:26 |
Zin in dat soepje | |
Molo | donderdag 24 mei 2018 @ 20:28 |
Hung Kee Die sateh daar Gebakken rijstnoodles waren niet lekker daar vond ik Hier lasagne met blauwe kaassaus en spinazie | |
Ace1 | donderdag 24 mei 2018 @ 20:35 |
Krieltjes waren beetje jammer ja Gamba's waren heerlijk. | |
realAIVD | donderdag 24 mei 2018 @ 21:01 |
Als dat gerookte makreel was, dan stel ik voor dat je volgende keer op zoek gaat naar een gestoomde makreel (supermarkten hebben meestal alleen gerookte makreel, visboeren (al dan niet op de markt) hebben meestal allebei) Ik kwam er pas veel te laat achter dat gestoomde makreel bestond: het heeft dezelfde rooksmaak als gerookte makreel, maar is veel vettiger en sappiger en malser en tja...gestoomde makreel FTW!!!! :-D | |
LPFAN | donderdag 24 mei 2018 @ 21:23 |
Ja is het ook! Eet het bijna elke week wel | |
FutureFairytale | donderdag 24 mei 2018 @ 21:32 |
Ga ik zaterdag denk doen als ik op de markt ben. Bedankt voor de uitleg! | |
Karzai | vrijdag 25 mei 2018 @ 15:27 |
een bavaria en een boeremetworstje vanavond runderwokpuntjes met paprika ui, knoflook en peper toe sinaasappel yoghurt | |
Prego | vrijdag 25 mei 2018 @ 16:21 |
Een Leffe Cascade, brood en aïoli Straks nog meer van het bovenstaande, gegrilde groente en vegetarische nuggets | |
Myraela | vrijdag 25 mei 2018 @ 18:23 |
Boerenkoolstamppot met een gehaktbal. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 18:38 |
Het is warm, ik heb weinig honger, ik heb oud brood, salami en ui over, dus we gaan iets simpels maken. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 18:40 |
En voor degenen die niet van knoflook uit een potje houden, die zoeken het maar uit. | |
RobinOok | vrijdag 25 mei 2018 @ 19:06 |
Nanet's burger en Hapsburger bij de Burgerclub. Met frieten. Uit en thuis voor 7 uur. Yes! Dat belooft een lekker lange avond te worden zo. | |
FutureFairytale | vrijdag 25 mei 2018 @ 19:41 |
Ovenschotel met sperziebonen, puree, gehakt en kaas. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 mei 2018 @ 20:04 |
Avondeten Huis Sangria om alvast in de stemming te komen. Bordje Pintxos. Opvolgend Het echte werk: Thais! Gesneden ossenhaas met pepers en basilcum i.c.m. een pittige Thaise vleessalade. Kortom de aloude favoriet van vele keren die het altijd goed blijft doen! Acclimatiseringstijd Dankjewel Harry, nu kunnen we echt relaxen. Tis tenslotte vrijdagavond. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 20:17 |
Mooie foto’s weer. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 20:28 |
Goed we gaan eerst beginnen met de shoarma klaarmaken. | |
MissGiraffe | vrijdag 25 mei 2018 @ 20:37 |
Moet zeggen dat ik de pasta beter vind dan van de gemalen knoflook: die gaat zo spetteren in de olie. De pasta is wel fijn :-D | |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 20:39 |
Ik heb geen zin om te koken. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:50 |
1e ronde... | |
Baconator | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:53 |
Den Haag zo te zien? Wat is je favoriete viszaak? | |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:54 |
Dan heb jij ramadan niet begrepen mevrouw. Beetje bescheidenheid. | |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:55 |
Slotje. |