Ik had vandaag gehakt gekocht en deze post kon ik me vaag herinneren. Dus de stoute schoenen aangetrokken (nog een halve fles ketjap manis hier gelukkig, maar wordt hoog tijd dat klanten weer eens een fles meenemen). Holy fuckadoly, dat zijn wel gruwelijk lekkere gehaktballenquote:Op dinsdag 25 april 2017 19:00 schreef golfer het volgende:
Ballen van de Librije (ik doe er nog een theelepel sambal badjak doorheen).
Is het Shakshuka?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
[ afbeelding ]
Ik heb je zelf geschoten foto's maar weer eventjes rechtgezet want ze waren weer als vanouds gedraaid. (naar links)quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
Savonds lekker mosseltjes met gember, uitjes, paksoy
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 02:59 schreef flipsen het volgende:
Alleen mijn steeds weer terugkerend probleem: hoe zorg ik er nou voor dat die ballen niet a) gelijk vastschroeien aan de pan (waar toch een ruime laag boter in ligt) en b) ze niet uit elkaar vallen? Rondom bruin braden klinkt heel wat makkelijk dan het is. Als ik de ballen echt flink kneed krijg ik altijd veel te... eh... "vaste" ballen. Kneed ik losjes, dan vallen ze uit elkaar. Meer ei? Meer paneermeel/broodkruim? Hellup!
De koelkast is het geheim van de smid geloof ik!quote:Op dinsdag 27 maart 2018 11:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.
Ik zie een makreel.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 17:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Toch maar paling gehaald.
Die 'witte kaas'?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 20:02 schreef gargamelnl het volgende:
Feta van de aldi en die is slijmerig uit de verpakking gekomen. Niet brokkelig en geen "feta achtige" smaak. Laatste keer dus...
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaasquote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:05 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Staat godverdomme Feta op de verpakking ja en feta is een beschermde naam.
Ja, die van de lidl is goed te doen, dus ik dacht laat ik die van de aldi ook maar eens proberen.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaas
Die had ik ook. Vind ik ook het lekkerst. Een halve zak nog en eenmaal knagend was ie ineens leegquote:Op dinsdag 27 maart 2018 22:50 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ook lekker! De staafjes vind ik het lekkerst.
Triple Karmeliet is mijn favoriet. Samen met Kasteel Rouge altijd genietenquote:Op dinsdag 27 maart 2018 19:59 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..dinsdag..dus maar weer "Moksi" dag.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Vers sigaartje en dit lekker biertje. Tis tenslotte dinsdagavond.
Eh ok:quote:Avondeten
[ afbeelding ]
Pizza met spinazie.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Lokale flammkuchen i.c.m.een biertje en sigaartje. Tis tenslotte maandagavond.
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebbenquote:Op woensdag 28 maart 2018 12:58 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Eh ok:
1. pizza en flammkuchen? heb je een lintworm?
2. waarom twee keer (bijna) hetzelfde achter elkaar eten?
3. lokaal + een amstel?
4. flamkuchen in de zon 's avonds?
Hou nou eens op man
----
Ontopic: ik heb net een paar witte chocoladeeitjes op
http://wetten.overheid.nl/BWBR0012958/2014-12-13quote:Op woensdag 28 maart 2018 13:30 schreef flipsen het volgende:
[..]
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebben
quote:Op woensdag 28 maart 2018 17:04 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje port,
strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken,
net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt.
[ afbeelding ]
Nog nooit van gehoord, keer proberen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:23 schreef foodlover het volgende:
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte).
Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij.
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
[..]quote:
Een hele lieve koe ging naar de slager en kwam in stukken terug...quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
[..]
[..]
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.
dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Zullen weinig mensen op afkomen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts
Hoe vond je het?quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
Ik vind de bijzonderheid van de specerijen (zoals zwarte kardemom) en daarmee de beetje typische smaak extra leuk, omdat het zo anders dan anders is. Hij niet. Hij vind het "gewoon wel lekker". Een lamsschouder met simpelweg peper, zout, knoflook en rozemarijn uit de oven vind hij lekkerder. Vind ik ook lekker, maar juist omdat het anders is word ik enthousiast.quote:Op woensdag 28 maart 2018 23:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik ook.quote:Op donderdag 29 maart 2018 08:19 schreef Iwanius het volgende:
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.
Dat ziet er heerlijk uit, zeg!quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
Ik ga het niet eens googlen, geloof ikquote:
quote:Op donderdag 29 maart 2018 15:26 schreef flipsen het volgende:
[..]
Ik ga het niet eens googlen, geloof ik
Ooh jouw eten klinkt echt heerlijk! En idd.. Vind alleen varkenshaas en kiphaas van de Hoogvliet lekker.quote:Op donderdag 29 maart 2018 17:15 schreef Sunshine1982 het volgende:
Bloemkool met aardappelgratin. Vlees van de slager, een worst omwikkeld met spek en met kaas gevuld. Schrik elke keer weer van de prijs, maar zo lekker. Supermarktvlees vind ik echt ontzettend achteruit gegaan. Of lijkt dat maar zo?
welke zaak? wil es Vietnamees eten in 010quote:Op donderdag 29 maart 2018 20:14 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Vietnamese kippensoep bowl met noedels onderwijl lezend hoe het soldatenvoer indertijd ook weer was.
Opvolgend
[ afbeelding ]
'Koffie' en sigaartje .
Lekker!quote:
Ik wacht nog steeds.quote:Op donderdag 29 maart 2018 20:38 schreef foodlover het volgende:
Ik stel de honger nog heel even uit.
Zo man ophalen van Rotterdam Apt. en daarna wordt het Shoarma van Sakara Den Haag.
ah shit is daar niet iets te eten?quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:33 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ik wacht nog steeds.
Vlucht vertraagd en honger
Iwanius bij Deli Tasty op De Meent.quote:Op donderdag 29 maart 2018 21:22 schreef lighted het volgende:
welke zaak? wil es Vietnamees eten in 010
En toch zeker wel een eitje? Daar hoort voor mij een eitje bij.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:12 schreef Woelwater het volgende:
Ouderwetsche prak, aardappelen spinazie vlees.
Lijkt mij eerder een côte de boeuf dan een T-bone. Toch? Of côte de veau dus.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 20:03 schreef Atak het volgende:
Het is al weekeind voor mij dus lekker uitgepakt. Kalfs t-bone, patatjes en roerbak asperges. Echt meerdere mondorgasmes gehad.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lekker goed stuk vlees!quote:Op vrijdag 30 maart 2018 20:03 schreef Atak het volgende:
Het is al weekeind voor mij dus lekker uitgepakt. Kalfs t-bone, patatjes en roerbak asperges. Echt meerdere mondorgasmes gehad.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ga ik opslaan! Klinkt lekkerquote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:10 schreef Shakkara het volgende:
[ afbeelding ]
Aardapel / Prei / Spek ovenschotel.
Recept:
https://www.bbcgoodfood.c(...)otato-and-bacon-bake
Mijn variant heeft 2x zo veel spek, een bakje paddestoelen, en nog 3 eieren gemengd met parmazaanse kaas en cheddar toegevoegd in plaats van die room. Staat nu in de oven te pruttelen dus straks misschien een update van de foto.
Bij de Turkse slager stond die als t bone maar volgens mij is prime rib eye een betere benaming.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt mij eerder een côte de boeuf dan een T-bone. Toch? Of côte de veau dus.
In het Engels een euh prime rib?
Hoe dan ook, ik zou hem eten.
Heb ik ook een keer zien liggen. Slager wist er zelf ook niks van, wilde wel feedback, zei hij. Maar ja, daarna nooit meer zien liggen. Jammer. Ik vond het wel leuk.quote:Op zaterdag 31 maart 2018 08:49 schreef Atak het volgende:
[..]
Bij de Turkse slager stond die als t bone maar volgens mij is prime rib eye een betere benaming.
[ afbeelding ]
Als je de room weglaat, zit je dan niet gewoon een kaasomelet met prei te eten?quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:10 schreef Shakkara het volgende:
[ afbeelding ]
Aardapel / Prei / Spek ovenschotel.
Recept:
https://www.bbcgoodfood.c(...)otato-and-bacon-bake
Mijn variant heeft 2x zo veel spek, een bakje paddestoelen, en nog 3 eieren gemengd met parmazaanse kaas en cheddar toegevoegd in plaats van die room. Staat nu in de oven te pruttelen dus straks misschien een update van de foto.
Edit:
[ afbeelding ]
Daar kan ik voorlopig weer even mee vooruit!
Met Ruhlmann Pinot Blanc 2012 op de achtergrond (was nog lekker).
Lekker biertje helaas is mijn thais bier straks op.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 17:18 schreef Iwanius het volgende:
(vroeg) Avondeten
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude combo van weleer genomen: Gamba salade,glasnoedels met
kipgehakt, en 2 verschillende bereidingen van Gamba's = spicy en mild.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Acclimatiseringstijd met 1 van mijn favoriete rums.
Zo dat ziet er lekker uit zeg! Wow....!! (Al weet ik nog steeds niet na al die jaren wat een 'curry' is, en waarom Limburgs stoofvlees geen curry is?)quote:Op zaterdag 31 maart 2018 20:00 schreef emmyemmy2 het volgende:
[ afbeelding ]
had alles in huis voor japanse katsu (kip) curry Behalve panko, dus gewoon paneermeel gebruikt
Lekker!quote:Op zaterdag 31 maart 2018 18:38 schreef Pietverdriet het volgende:
Kippenvleugels met aardappels op bakblik in de oven en een kwamkwammersloeg erbij gemaakt
Waarom snij je die komkommer in plakjes dan? Voor de presentatie? Wat een gedoe.quote:Op zondag 1 april 2018 06:50 schreef Sigaartje het volgende:
Als ik kwamkwammer eet, en dat is vaak, snij ik het alleen in plakjes met schil. Hoeft niks bij. Prima te eten. Wortels eet ik ook vaak. Omdat het makkelijk is. Met witlof bijvoorbeeld moet je altijd moeilijk doen, heb ik geen zin in.
Ik moest even googelen, ik kende het niet, maar dat is een soort frolic voor mensen?quote:Op zondag 1 april 2018 08:04 schreef Hexx. het volgende:
Froot Loops! OMG!
In Den Haag heb ik eindelijk! Froot Loops gezien in een winkel. En nu smullen met melk.
Nee. Het is Amerikaanse cereal.quote:Op zondag 1 april 2018 08:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik moest even googelen, ik kende het niet, maar dat is een soort frolic voor mensen?
[ afbeelding ]
Ja, omdat mensen geen hondenvoer willen eten!quote:Op zondag 1 april 2018 08:51 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Nee. Het is Amerikaanse cereal.
https://www.kelloggs.com/(...)-cereal-product.html
Ik heb gemerkt dat Nederland bijna niet importeren uit Amerika
De neppers van de Lidl zijn best goed te doen maar ik weet even niet zeker of ze dat in Nederland in het assortiment hebben. Duitsland wel.quote:Op zondag 1 april 2018 08:51 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Nee. Het is Amerikaanse cereal.
https://www.kelloggs.com/(...)-cereal-product.html
Ik heb gemerkt dat Nederland bijna niet importeren uit Amerika
Doe normaal zeg!quote:Op zondag 1 april 2018 08:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, omdat mensen geen hondenvoer willen eten!
[ afbeelding ]
Zou jij dit eten?
[ afbeelding ]
Ik ben nog nooit in de Lidl geweest. Maar als het nep is hoef ik sowieso niet. Smaakt toch anders.quote:Op zondag 1 april 2018 09:16 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
De neppers van de Lidl zijn best goed te doen maar ik weet even niet zeker of ze dat in Nederland in het assortiment hebben. Duitsland wel.
Ok.quote:Op zondag 1 april 2018 09:50 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Ik ben nog nooit in de Lidl geweest. Maar als het nep is hoef ik sowieso niet. Smaakt toch anders.
quote:
Fruit ringsquote:Op zondag 1 april 2018 09:55 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Ik zal ernaar zoeken als ik een Lidl tegen kom. Hoe heet het?
Kippenpoot, bovenbeen(poot?) denk ik.quote:Op zondag 1 april 2018 15:52 schreef RobinOok het volgende:
Kippendij met poot? Ike nie snap. Wat eet je?
Dus wat anderen een drumstick noemen, noem jij de poot? Okay.quote:Op zondag 1 april 2018 16:09 schreef Karzai het volgende:
poot met dij zo moeilijk is het toch niet, kippenbout
[ afbeelding ]
kippenbout is de benaming volgens mijquote:Op zondag 1 april 2018 18:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dus wat anderen een drumstick noemen, noem jij de poot? Okay.
Bij mij is een poot dat hele ding op de foto. En een dij alleen het bovenste deel.
Kippenpoot of kippenbout is bij mij hetzelfde.quote:
Interessant. Kan nogal wat verwarring geven als je iets bestelt ergens. Ik zou het niet tof vinden drumsticks te krijgen als ik een poot bestel.quote:
volledig mee eens (met die curry madras dan, de rest heb ik nooit gemaakt)quote:Op zondag 1 april 2018 18:37 schreef Sunshine1982 het volgende:
rry Madras gemaakt afkomstig van AH. S
Aspergesoep heb ik ook gemaakt. Ook goed te doenquote:Op zondag 1 april 2018 19:41 schreef realAIVD het volgende:
[..]
volledig mee eens (met die curry madras dan, de rest heb ik nooit gemaakt)
Die courgette cake ziet er smerig uit! Was die wel een beetje te eten? Ga je die vaker maken?quote:Op zondag 1 april 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Over kip gesproken.
Vanavond coq au vin naar aanleiding van Koken met Van Boven, gemaakt van Franse zwartpoot-scharrelpoulet.
Met daarbij courgettecake met pijnboompitten
Voorbereiding:
[ afbeelding ]
Pruttelen maar:
[ afbeelding ]
Resultaat op het bord:
[ afbeelding ]
niet genoeg avondeten gekregen met Pasen?quote:
Die had ik gemaakt en nee geen succesquote:Op zondag 1 april 2018 22:05 schreef RobinOok het volgende:
Die courgette cake ziet er smerig uit! Was die wel een beetje te eten? Ga je die vaker maken?
Vaag recept ook, 1 courgette. Alsof die altijd hetzelfde wegen!
Haha, okay. Gelukkig! Hoef ik mijn wereldbeeld niet bij te stellen.quote:
Ik snap het niet zo goed, stel dat ik meer courgette had gebruikt geloof ik ook niet dat de smaak er op vooruit zou zijn gegaan. Ook proefden we de mosterd niet en de pijnboompitsmaak verloor het ook van het overheersende van de eieren.quote:Op zondag 1 april 2018 22:45 schreef RobinOok het volgende:
Haha, okay. Gelukkig! Hoef ik mijn wereldbeeld niet bij te stellen.
En de hamvraag: met een Koreaans rauw dooiertje of een Amerikaans spiegelei?quote:Op zondag 1 april 2018 22:58 schreef Baconator het volgende:
Vriendin had bibimbap gemaakt. Met huisgemaakte kimchi, gochujang, shiitake, courgette, spinazie en taugé Dat mag ze vaker doen
Ik heb jaaaaaren terug eens een chocoladecake met courgette gemaakt. Omdat ik nieuwsgierig was naar dat recept. Het was niet vies, gewoon omdat je de courgette niet proefde. Maar toch zou ik het niet nog eens maken.quote:Op zondag 1 april 2018 22:47 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik snap het niet zo goed, stel dat ik meer courgette had gebruikt geloof ik ook niet dat de smaak er op vooruit zou zijn gegaan. Ook proefden we de mosterd niet en de pijnboompitsmaak verloor het ook van het overheersende van de eieren.
Nee, mss ooit nog een keer tweaken maar dan met andere verhoudingen.
Spiegeleitje, we moeten nog investeren in stenen bowls die goed heet blijven en dan uiteraard met rauw eiquote:Op zondag 1 april 2018 23:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En de hamvraag: met een Koreaans rauw dooiertje of een Amerikaans spiegelei?
Erm. Ik kan hetzelfde zeggen..quote:Op zondag 1 april 2018 22:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
niet genoeg avondeten gekregen met Pasen?
Ik net thee en nu limo. Plus nog een schaaltje pombär.
Ik denk dat ze die courgette er alleen maar in deed voor de goeie stofjes die erin zitten.quote:Op zondag 1 april 2018 23:22 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb jaaaaaren terug eens een chocoladecake met courgette gemaakt. Omdat ik nieuwsgierig was naar dat recept. Het was niet vies, gewoon omdat je de courgette niet proefde. Maar toch zou ik het niet nog eens maken.
Die courgettecake van van Boven snap ik ook niet. Maar zie ook echt niet hoe dat iets moet worden wat ik zou willen eten. Ik doe liever gewoon courgette met een koekje erbij of zo.
Ik vroeg het aan jouquote:
Me too. Ik heb bolognesechips.quote:Op maandag 2 april 2018 00:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik vroeg het aan jou
Die pombär was voor mij gewoon omdat ik er zin in had maar m'n buik is heel goed gevuld met het uitgebreide diner vnv
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-)quote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
Baas!quote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
[ afbeelding ]
Daarna lekker sashimi tonijn met rijst
Stoer! Nooit van m'n leven bij mij in ieder gevalquote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
[ afbeelding ]
Daarna lekker sashimi tonijn met rijst
Ik strooide er inderdaad zout en ook wat azijn+chili (zit in een fles) over.quote:Op maandag 2 april 2018 08:15 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-)
Vraagje: een balut is dacht ik een eendenei, was dat hier ook het geval? En strooi je daar dan nog zout over voor de smaak, of gaat het puur om de krakende jonge botjes?
Die ga ik ook een keer makenquote:Op zondag 1 april 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Over kip gesproken.
Vanavond coq au vin naar aanleiding van Koken met Van Boven, gemaakt van Franse zwartpoot-scharrelpoulet.
Met daarbij courgettecake met pijnboompitten
Voorbereiding:
[ afbeelding ]
Pruttelen maar:
[ afbeelding ]
Resultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee ¤1,35 ofwel 86 Filipijnse Pesosquote:
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)quote:
Ah! De Filipijnen!quote:
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.quote:Op maandag 2 april 2018 19:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)
Die saus ligt bij de toko. Wil t toch eens proberen. Met de originele stukjes hotdog of knakworst. Saus schijnt van bananen ketchup gemaakt te zijn. Maar ben denk geen fan van zoete saus.quote:Op maandag 2 april 2018 20:09 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.
Heb er 2 weken geleden die kip gegeten bij jollybee. Was wel okay niet echt wow. Ben nu in Cebu city en vlieg morgennacht naar Hongkong.
3 weken erna weer terug naar de Filipijnen
Met of zonder rapper Sjors?quote:
dat klinkt epic, waar scoor je dat?quote:Op dinsdag 3 april 2018 19:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Snicker ijsje (wit) toe. Lekker gezond
Gewoon bij Hoogvlietquote:Op dinsdag 3 april 2018 21:39 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
dat klinkt epic, waar scoor je dat?
#MeToo ... met veel gerapste kaas eroverheen en dan nog ff onder de grill .... mmmmmquote:
Oooh!quote:
Die moest ik opzoeken.quote:
Lekker!!!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |