En toch zeker wel een eitje? Daar hoort voor mij een eitje bij.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:12 schreef Woelwater het volgende:
Ouderwetsche prak, aardappelen spinazie vlees.
Lijkt mij eerder een côte de boeuf dan een T-bone. Toch? Of côte de veau dus.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 20:03 schreef Atak het volgende:
Het is al weekeind voor mij dus lekker uitgepakt. Kalfs t-bone, patatjes en roerbak asperges. Echt meerdere mondorgasmes gehad.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lekker goed stuk vlees!quote:Op vrijdag 30 maart 2018 20:03 schreef Atak het volgende:
Het is al weekeind voor mij dus lekker uitgepakt. Kalfs t-bone, patatjes en roerbak asperges. Echt meerdere mondorgasmes gehad.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ga ik opslaan! Klinkt lekkerquote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:10 schreef Shakkara het volgende:
[ afbeelding ]
Aardapel / Prei / Spek ovenschotel.
Recept:
https://www.bbcgoodfood.c(...)otato-and-bacon-bake
Mijn variant heeft 2x zo veel spek, een bakje paddestoelen, en nog 3 eieren gemengd met parmazaanse kaas en cheddar toegevoegd in plaats van die room. Staat nu in de oven te pruttelen dus straks misschien een update van de foto.
Bij de Turkse slager stond die als t bone maar volgens mij is prime rib eye een betere benaming.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt mij eerder een côte de boeuf dan een T-bone. Toch? Of côte de veau dus.
In het Engels een euh prime rib?
Hoe dan ook, ik zou hem eten.
Heb ik ook een keer zien liggen. Slager wist er zelf ook niks van, wilde wel feedback, zei hij. Maar ja, daarna nooit meer zien liggen. Jammer. Ik vond het wel leuk.quote:Op zaterdag 31 maart 2018 08:49 schreef Atak het volgende:
[..]
Bij de Turkse slager stond die als t bone maar volgens mij is prime rib eye een betere benaming.
[ afbeelding ]
Als je de room weglaat, zit je dan niet gewoon een kaasomelet met prei te eten?quote:Op vrijdag 30 maart 2018 22:10 schreef Shakkara het volgende:
[ afbeelding ]
Aardapel / Prei / Spek ovenschotel.
Recept:
https://www.bbcgoodfood.c(...)otato-and-bacon-bake
Mijn variant heeft 2x zo veel spek, een bakje paddestoelen, en nog 3 eieren gemengd met parmazaanse kaas en cheddar toegevoegd in plaats van die room. Staat nu in de oven te pruttelen dus straks misschien een update van de foto.
Edit:
[ afbeelding ]
Daar kan ik voorlopig weer even mee vooruit!
Met Ruhlmann Pinot Blanc 2012 op de achtergrond (was nog lekker).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |