Ik had vandaag gehakt gekocht en deze post kon ik me vaag herinneren. Dus de stoute schoenen aangetrokken (nog een halve fles ketjap manis hier gelukkig, maar wordt hoog tijd dat klanten weer eens een fles meenemen). Holy fuckadoly, dat zijn wel gruwelijk lekkere gehaktballenquote:Op dinsdag 25 april 2017 19:00 schreef golfer het volgende:
Ballen van de Librije (ik doe er nog een theelepel sambal badjak doorheen).
Is het Shakshuka?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
[ afbeelding ]
Ik heb je zelf geschoten foto's maar weer eventjes rechtgezet want ze waren weer als vanouds gedraaid. (naar links)quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
Savonds lekker mosseltjes met gember, uitjes, paksoy
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 02:59 schreef flipsen het volgende:
Alleen mijn steeds weer terugkerend probleem: hoe zorg ik er nou voor dat die ballen niet a) gelijk vastschroeien aan de pan (waar toch een ruime laag boter in ligt) en b) ze niet uit elkaar vallen? Rondom bruin braden klinkt heel wat makkelijk dan het is. Als ik de ballen echt flink kneed krijg ik altijd veel te... eh... "vaste" ballen. Kneed ik losjes, dan vallen ze uit elkaar. Meer ei? Meer paneermeel/broodkruim? Hellup!
De koelkast is het geheim van de smid geloof ik!quote:Op dinsdag 27 maart 2018 11:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.
Ik zie een makreel.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 17:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Toch maar paling gehaald.
Die 'witte kaas'?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 20:02 schreef gargamelnl het volgende:
Feta van de aldi en die is slijmerig uit de verpakking gekomen. Niet brokkelig en geen "feta achtige" smaak. Laatste keer dus...
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaasquote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:05 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Staat godverdomme Feta op de verpakking ja en feta is een beschermde naam.
Ja, die van de lidl is goed te doen, dus ik dacht laat ik die van de aldi ook maar eens proberen.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaas
Die had ik ook. Vind ik ook het lekkerst. Een halve zak nog en eenmaal knagend was ie ineens leegquote:Op dinsdag 27 maart 2018 22:50 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ook lekker! De staafjes vind ik het lekkerst.
Triple Karmeliet is mijn favoriet. Samen met Kasteel Rouge altijd genietenquote:Op dinsdag 27 maart 2018 19:59 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..dinsdag..dus maar weer "Moksi" dag.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Vers sigaartje en dit lekker biertje. Tis tenslotte dinsdagavond.
Eh ok:quote:Avondeten
[ afbeelding ]
Pizza met spinazie.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Lokale flammkuchen i.c.m.een biertje en sigaartje. Tis tenslotte maandagavond.
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebbenquote:Op woensdag 28 maart 2018 12:58 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Eh ok:
1. pizza en flammkuchen? heb je een lintworm?
2. waarom twee keer (bijna) hetzelfde achter elkaar eten?
3. lokaal + een amstel?
4. flamkuchen in de zon 's avonds?
Hou nou eens op man
----
Ontopic: ik heb net een paar witte chocoladeeitjes op
http://wetten.overheid.nl/BWBR0012958/2014-12-13quote:Op woensdag 28 maart 2018 13:30 schreef flipsen het volgende:
[..]
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebben
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |