abonnement Unibet Coolblue
pi_177057300
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_177057428
Deze twee berichten zijn gerelateerd aan elkaar.

quote:
French Defence Minister Florence Parly on Friday called for an end to air strikes in Syria and the opening of humanitarian corridors, saying it was unacceptable that civilians were being targeted.

Parly highlighted the fighting in rebel-held areas of Idlib province and eastern Damascus, where waves of Syrian government and Russian strikes have killed dozens of civilians in recent days.

"We are very worried. The air strikes need to end," Parly said on France Inter radio. "Civilians are the targets, in Idlib and in the east of Damascus. This fighting is absolutely unacceptable," she added.

Bron
Tens of Thousands Mourn Russian Pilot Killed in Syria
Tens of thousands of Russians have attended a mourning ceremony for a Russian pilot who blew himself up to avoid being captured by the militants in Syria who downed his plane.
https://www.snopes.com/20(...)-pilot-killed-syria/
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177057778
ragipsoylu twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 14:39:42 It is really shocking that YPG’s recruitment of hundreds of child soldiers hasn’t received widespread condemnation in the international media, they prefer to propagate so-called feminist side of it while ignoring female suicide bombers in its ranks reageer retweet
pi_177057929
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:01 schreef polderturk het volgende:
ragipsoylu twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 14:39:42 It is really shocking that YPG’s recruitment of hundreds of child soldiers hasn’t received widespread condemnation in the international media, they prefer to propagate so-called feminist side of it while ignoring female suicide bombers in its ranks reageer retweet
Dus zij rekruteren kinderen en Turkije doodt die kinderen?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177058123
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:07 schreef alilami het volgende:

[..]

Dus zij rekruteren kinderen en Turkije doodt die kinderen?
Scherp :7
  vrijdag 9 februari 2018 @ 15:33:31 #6
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177058546
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:07 schreef alilami het volgende:

[..]

Dus zij rekruteren kinderen en Turkije doodt die kinderen?
Er is er 1 wakker.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177058647
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:07 schreef alilami het volgende:

[..]

Dus zij rekruteren kinderen en Turkije doodt die kinderen?
Vies van Turkije, kinderen doden. :r
  vrijdag 9 februari 2018 @ 15:57:57 #8
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177059103
IS sluit aan bij oude vrienden van Jund al Aqsa in Idlib.



https://mobile.almasdarne(...)rrorists-await-link/
pi_177060312
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:57 schreef Richestorags het volgende:
IS sluit aan bij oude vrienden van Jund al Aqsa in Idlib.

[ afbeelding ]

https://mobile.almasdarne(...)rrorists-await-link/
Die kunnen we ook verTurksen :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177060540
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 17:01 schreef Mathemaat het volgende:
Die kunnen we ook verTurksen :7
Daar is inderdaad niet heel veel voor nodig, potato potato.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 17:28:59 #11
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177060896
Goede TT!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  vrijdag 9 februari 2018 @ 18:38:11 #12
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177062156
Zuidwesten is de activiteit wel toegenomen hoor. 5 dorpen veroverd op 1 dag. Volgens mij zijn de Turken de Koerden aan het uitputten.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  vrijdag 9 februari 2018 @ 20:45:19 #13
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177064978
https://mobile.almasdarne(...)pon-systems-reports/

Wordt interessant wat er gebeurt als de Koerden zijn teruggedreven tot een compactere, minder uitgestrekte linie.

Iran stiekem Turkije aan het dwarsbomen :7

Wat een zooitje ongeregeld is het toch in Syrië.
pi_177065087
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 17:28 schreef _--_ het volgende:
Goede TT!
Vooral dat 'former' bevalt?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177065577
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 17:11 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Daar is inderdaad niet heel veel voor nodig, potato potato.
Turkificeren? Altijd tamam!
pi_177066470
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 17:28 schreef _--_ het volgende:
Goede TT!
Qft!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177066623
De bevolking jn de bevrijde gebieden in Afrin viert het binnenrijden van het Turkse leger.

https://twitter.com/salikcu/status/962033830835077120


https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/962037646301184001
  vrijdag 9 februari 2018 @ 21:57:21 #18
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177067371
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 21:32 schreef polderturk het volgende:
De bevolking jn de bevrijde gebieden in Afrin viert het binnenrijden van het Turkse leger.

https://twitter.com/salikcu/status/962033830835077120


https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/962037646301184001
Turkse bronnen die de Anschluss berichten. Denk je nou echt dat het hel op aarde is? Afrin heeft juist vele vluchtelingen ontvangen en is relatief bespaard gebleven van oorlogsgeweld. Totdat de sultan rabiaat werd.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 21:58:55 #19
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177067412
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 21:32 schreef polderturk het volgende:
De bevolking jn de bevrijde gebieden in Afrin viert het binnenrijden van het Turkse leger.

https://twitter.com/salikcu/status/962033830835077120

https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/962037646301184001
Je weet wel dat Stabiel en Richestorags gaan schuimbekken nu he?.....
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  vrijdag 9 februari 2018 @ 22:02:12 #20
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177067502
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 21:58 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Je weet wel dat Stabiel en Richestorags gaan schuimbekken nu he?.....
Nee hoor, ik zit hier rustig te nippen van mijn whiskey met een boekje van Adnan Oktar erbij :7
  vrijdag 9 februari 2018 @ 22:04:58 #21
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177067591
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee hoor, ik zit hier rustig te nippen van mijn whiskey met een boekje van Adnan Oktar erbij :7
Adnan Oktar is ok, maar probeer je alcoholinname wat te verminderen ivm je gezondheid gozert.

Dit boek zeker?

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177067795
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:04 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Adnan Oktar is ok, maar probeer je alcoholinname wat te verminderen ivm je gezondheid gozert.

Dit boek zeker?

[ afbeelding ]
Wat heb jij met die Adnan Oktar _O-
  vrijdag 9 februari 2018 @ 22:15:22 #23
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177067882
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:12 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wat heb jij met die Adnan Oktar _O-
Ik heb meer met Messi.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177068007
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:15 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ik heb meer met Messi.
Oktar probeerde vroeger Erdogan en Gulen vrede te laten sluiten. Nu heeft hij zich tegen Gulen gekeerd. Wanneer heeft hij die stap genomen en waarom?
pi_177068121
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:01 schreef polderturk het volgende:
ragipsoylu twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 14:39:42 It is really shocking that YPG’s recruitment of hundreds of child soldiers hasn’t received widespread condemnation in the international media, they prefer to propagate so-called feminist side of it while ignoring female suicide bombers in its ranks reageer retweet
Dit is oude propaganda, ging destijds om 16/17 jarigen. Geen kinderen dus.
pi_177072952
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee hoor, ik zit hier rustig te nippen van mijn whiskey met een boekje van Adnan Oktar erbij :7
Meen je die? _O- _O- _O- _O-
pi_177073567
Israëlische F-16 neergeschoten door de Syriërs.
pi_177073677
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 08:11 schreef theNull het volgende:
Israëlische F-16 neergeschoten door de Syriërs.
Goede zaak, zij schenden regelmatig het Syrische luchtruim. Dit werd tijd.
pi_177074230
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 08:24 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Goede zaak, zij schenden regelmatig het Syrische luchtruim. Dit werd tijd.
Feitelijk onjuist toch? Als ik het goed begrijp schenden ze het Libanese luchtruim :+

De piloten zijn overigens geland in Israël dus zal ook dicht bij de grens gebeurd zijn.

En de actieve zou een reactie zijn op een drone in Israëlisch luchtruim.

Hoewel je trouwens ook kan beredeneren dat het laten vliegen van raketten ook een schending van het luchtruim is...
pi_177074580
Golan hoogte is niet Israëlisch.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177074686
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 09:40 schreef IPA35 het volgende:
Golan hoogte is niet Israëlisch.
uhu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177074711
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 22:24 schreef JimmyDean het volgende:

[..]

Dit is oude propaganda, ging destijds om 16/17 jarigen. Geen kinderen dus.
uhu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177074735
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 08:11 schreef theNull het volgende:
Israëlische F-16 neergeschoten door de Syriërs.
whoohoo

LTCPeterLerner twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 08:57:35 Israeli pilot caught on video after ejecting from F16. https://t.co/UO4sqHMNF3 reageer retweet
waarom ook niet? meer ziel meer vreugde ja toggg

IDFSpokesperson twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 09:13:43 Moments ago, IAF aircraft, targeted the Syrian Aerial Defense System & Iranian targets in Syria. 12 targets, including 3 aerial defense batteries & 4 Iranian military targets, were attacked. Anti-aircraft missiles were fired towards Israel, triggering alarms in northern Israel reageer retweet
*O*

ShehabiFares twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 08:16:05 If Israel continues its assaults on Syria, we will target Israeli airports & other vital targets inside occupied Palestine as well. https://t.co/yXZ0n0SQVc reageer retweet


[ Bericht 37% gewijzigd door Slayage op 10-02-2018 10:13:25 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177075153
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 09:51 schreef Slayage het volgende:

ShehabiFares twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 08:16:05 If Israel continues its assaults on Syria, we will target Israeli airports & other vital targets inside occupied Palestine as well. https://t.co/yXZ0n0SQVc reageer retweet
:')
pi_177075354
http://mezopotamyaajansi6.com/tum-haberler/content/view/14545

quote:
Türk ordusu ile DAİŞ arasında hiçbir fark görmediğini de söyleyen Chapman, “Rojava’da bulunduğum süre zarfında, bu benzerliği fark ettiğim çok fazla deneyim yaşadım. Kitaplar, Kur’an, nüfus cüzdanları, ekseriyetle Türkiye’ye aitti. Çete, çetedir.
quote:
Chapman also said that he saw no difference between the Turkish army and DAIS, saying, "During my time in Rojava, I have had so much experience that I noticed this similarity. Books, Quran, identity cards, usually belonged to Turkey. The gang is tied.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:34:25 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177075372
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 02:56 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Meen je die? _O- _O- _O- _O-
Behalve dat ik geen whiskey lust ben ik wel benieuwd naar wat hij te zeggen heeft ja. Prima lectuur op zich, lekker kleurrijk en leest makkelijk weg.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:41:18 #39
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177075503
Israël is zwaar aan het aanvallen.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:44:46 #40
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177075571
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:41 schreef Richestorags het volgende:
Israël is zwaar aan het aanvallen.
Maar Rusland viel niet aan. Israel maakt hier dus gewoon misbruik van.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:45:04 #41
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177075578
Israël :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:45:25 #42
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177075583
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:45 schreef Szura het volgende:
Israël :r
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177075610
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:34 schreef Richestorags het volgende:

Prima lectuur op zich, lekker kleurrijk en leest makkelijk weg.
:D !
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:46:48 #44
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177075615
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:44 schreef _--_ het volgende:

[..]

Maar Rusland viel niet aan. Israel maakt hier dus gewoon misbruik van.
Ben benieuwd wat ze gaan doen als er nog een jet wordt neergeschoten.
pi_177075627
Dit gaat helemaal uit de hand escaleren.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:49:28 #46
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177075648
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D !
Er staan ook verkapte dreigementen in:

quote:
The Turkish nation cannot live without honor and dignity.
Therefore, people are prepared to strive and even risk
their lives for the sake of Allah to keep their honor. The
ones who attempt to break the country into pieces might
have to see how the Turkish army, the police, Special
Forces and the Turkish people respond.
pi_177075654
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:41 schreef Richestorags het volgende:
Israël is zwaar aan het aanvallen.
allahu akbar?
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:44 schreef _--_ het volgende:

Israel maakt hier dus gewoon misbruik van.
israel heeft er natuurlijk alle belang bij dat het conflict aan blijft modderen, straks is iran immers niet alleen in de vorm van hezz in de noord grens aanwezig, maar ook straks in de vorm van hezz en de irgc in de oost grens.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177075702
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:47 schreef TheJanitor het volgende:
Dit gaat helemaal uit de hand escaleren.
meh
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:52:29 #49
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177075708
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:47 schreef TheJanitor het volgende:
Dit gaat helemaal uit de hand escaleren.
*O*
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:54:43 #50
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177075754
Israël heeft geluk dat Syrië geen toegang heeft tot de S400 die Rusland heeft geplaatst. Rusland gaat zich natuurlijk geheel afzijdig houden hierin.
pi_177075761
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 10:52 schreef _--_ het volgende:

[..]

*O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 10:58:09 #52
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177075811
quote:
:D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zaterdag 10 februari 2018 @ 11:02:06 #54
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177075879
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:00 schreef AchJa het volgende:
Was de Live Map hier nog niet voorbij gekomen?

[ afbeelding ]
Die kent inmiddels iedereen hier. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177075960
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:00 schreef AchJa het volgende:
Was de Live Map hier nog niet voorbij gekomen?

[ afbeelding ]
vind dat lichtblauwe wel een mooie toevoeging aan het palet :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 11:30:13 #56
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177076572
Turkije mag Israël ook wel dankbaar zijn. Even alle aandacht van hun operatie af.
pi_177076626
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:30 schreef Richestorags het volgende:
Turkije mag Israël ook wel dankbaar zijn. Even alle aandacht van hun operatie af.
w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177076631
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:30 schreef Richestorags het volgende:
Turkije mag Israël ook wel dankbaar zijn. Even alle aandacht van hun operatie af.
We gaan Syrie verdelen. Haleb=Turkije :D
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 11:34:46 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177076713
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:32 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

We gaan Syrie verdelen. Haleb=Turkije :D
Dromen mag altijd ;)
  zaterdag 10 februari 2018 @ 11:46:01 #60
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177076917
Dat syrie verdeeld gaat worden is sws een feit. Iran rusland vs en turkije allemaal een stukje. *O*
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177078390
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:46 schreef _--_ het volgende:
Dat syrie verdeeld gaat worden is sws een feit. Iran rusland vs en turkije allemaal een stukje. *O*
Blijft komisch, die hypocrisie, en maar janken over Palestina.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 10 februari 2018 @ 12:52:19 #62
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177079061
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 12:34 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Blijft komisch, die hypocrisie, en maar janken over Palestina.
Syrie zal nooit meer stabiel worden. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177079196
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:30 schreef Richestorags het volgende:
Turkije mag Israël ook wel dankbaar zijn. Even alle aandacht van hun operatie af.
En toch begint het wel wat saai te worden, tijd voor nog een totaal willekeurige snorlock die het conflict komt besnuffelen :Y
pi_177079368
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 19:35:48 E. #Damascus (video 18+): moment when a baby is extracted alive from rubble following #SyAF bombardment on town of #Duma. https://t.co/iQkp1yI1oi https://t.co/H2soxIUbxO reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 11:27:37 #Pt. #SyAF airstrikes on E. #Damascus almost totally stopped following Israeli airstrikes. But Regime increased artillery shelling & use of IRAM rockets. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177079567
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:02 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 19:35:48 E. #Damascus (video 18+): moment when a baby is extracted alive from rubble following #SyAF bombardment on town of #Duma. https://t.co/iQkp1yI1oi https://t.co/H2soxIUbxO reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 11:27:37 #Pt. #SyAF airstrikes on E. #Damascus almost totally stopped following Israeli airstrikes. But Regime increased artillery shelling & use of IRAM rockets. reageer retweet
Mede daarom had deze oorlog nooit gestart moeten worden. Assad slacht babies af. Kunnen degenen op dit forum die pro-Assad zijn zichzelf in de spiegel kijken?

Assad is een walgelijk figuur. Een massamoordenaar. Een genocidale maniak. Deze zinloze oorlog had voorkomen moeten worden. Dan hadden er nog heel veel babies geleefd.
pi_177079655
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:09 schreef polderturk het volgende:

Kunnen degenen op dit forum die pro-Assad zijn zichzelf in de spiegel kijken?
if you wanna break an omelet you gotta break some eggs, colateral damage je weetz, noodzakelijk om het gebied te zuiveren van de terroristen.

assad of we verbranden het land *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177079707
RudawEnglish twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:03:14 #Breaking: Kurdish forces have downed a Turkish helicopter near Afrin: SDF spokesperson https://t.co/kT2kcq7k0l reageer retweet
Acemal71 twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:08:22 Turkish media sources claim the helicopter was T-129. reageer retweet
Acemal71 twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:32:50 #BREAKINGThe wounded soldiers in Hatay hospital. reageer retweet


[ Bericht 19% gewijzigd door Slayage op 10-02-2018 13:34:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177079782
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:09 schreef polderturk het volgende:

[..]

Mede daarom had deze oorlog nooit gestart moeten worden. Assad slacht babies af. Kunnen degenen op dit forum die pro-Assad zijn zichzelf in de spiegel kijken?

Jij zou deze oorlog niet starten en Assad aan de macht laten? Ben jij niet pro-Assad?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177079829
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

if you wanna break an omelet you gotta break some eggs, colateral damage je weetz, noodzakelijk om het gebied te zuiveren van de terroristen.

assad of we verbranden het land *O*
De bevolking evacueren naar Zweden en Duitsland, die landen kunnen niet zonder dergelijke immigranten naar eigen zeggen.
Het land platbranden en er gewoon een officiële soort van UFC octagon van maken voor de regio om oorlog te voeren.
Iedereen gelukkig.
pi_177079876
quote:
7s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:16 schreef WammesWaggel het volgende:

Het land platbranden en er gewoon een officiële soort van UFC octagon van maken voor de regio om oorlog te voeren.
deze man weet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:19:39 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177079953
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:13 schreef Slayage het volgende:
RudawEnglish twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:03:14 #Breaking: Kurdish forces have downed a Turkish helicopter near Afrin: SDF spokesperson https://t.co/kT2kcq7k0l reageer retweet
Acemal71 twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:08:22 Turkish media sources claim the helicopter was T-129. reageer retweet
Met bosjes tegen de grond :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177080010
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177080339
Turkse helikopter neergehaald in Afrin.

Manpads zijn effectief

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 10-02-2018 13:33:39 ]
pi_177080516
ClaudiaAlMinah twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:24:21 SDF fighters shot down an invaders’ helicopter in the Qaddah village in Rajo areaFuratFM https://t.co/dV82CFY1R0 reageer retweet
filmpje in link
pi_177080587
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:34 schreef vigen98 het volgende:
ClaudiaAlMinah twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:24:21 SDF fighters shot down an invaders’ helicopter in the Qaddah village in Rajo areaFuratFM https://t.co/dV82CFY1R0 reageer retweet
filmpje in link
Te laat

This account's Tweets are protected.
Only confirmed followers have access to @ClaudiaAlMinah's Tweets and complete profile. Click the "Follow" button to send a follow request.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:36:46 #77
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177080609
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:34 schreef vigen98 het volgende:
ClaudiaAlMinah twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:24:21 SDF fighters shot down an invaders’ helicopter in the Qaddah village in Rajo areaFuratFM https://t.co/dV82CFY1R0 reageer retweet
filmpje in link
Ja, want we moeten haar eerst volgen. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177080658
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:36 schreef alilami het volgende:

[..]

Te laat

This account's Tweets are protected.
Only confirmed followers have access to @ClaudiaAlMinah's Tweets and complete profile. Click the "Follow" button to send a follow request.
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:36 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ja, want we moeten haar eerst volgen. :')
https://syria.liveuamap.c(...)wn-an--helicopter-in

via daar zie je het wel
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:38:40 #79
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177080684
Erdogan confirms.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177080709
quote:
ik zie alleen een screen cap, niet de vid
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177080739
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zie alleen een screen cap, niet de vid
Wat een kut wijf heeft ze alles opeens op prive gezet :')
pi_177080773
GilbertZagros twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:31:23 Video of Turkish helicopter downed by YPG in Afrin https://t.co/bH8AK3PG6d reageer retweet
filmpje trouwens hier
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:40:48 #83
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177080774
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zie alleen een screen cap, niet de vid
dit
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:43:31 #84
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177080886
Is de helikopter geexplodeerd of repareerbaar beschadigd? De piloten zijn in ieder geval nog levend.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177080942
waarom krijg ik tegenwoordig een quote alert voor een topic waar de browser al op zit? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177080991
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:44 schreef Slayage het volgende:
waarom krijg ik tegenwoordig een quote alert voor een topic waar de browser al op zit? :')
Komt door de PKK :(
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177081030
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:44 schreef Slayage het volgende:
waarom krijg ik tegenwoordig een quote alert voor een topic waar de browser al op zit? :')
Ik had dat ook
pi_177081044
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 11:02 schreef _--_ het volgende:

[..]

Die kent inmiddels iedereen hier. :D
Okee, ik volg dit topic niet echt fanatiek maar ik kon hem in de OP zo snel niet ontdekken, dat vond ik enigszins apart.
pi_177081054
Tja de Russen moesten natuurlijk weleens iets gaan doen want de export van anti-air systemen gaat op een zeker moment wel inkakken als het effect 0,0 blijft.
De vraag is of de demonstratie afgelopen is.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 13:48:21 #90
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177081090
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:44 schreef Slayage het volgende:
waarom krijg ik tegenwoordig een quote alert voor een topic waar de browser al op zit? :')
goeie vraag, heb ik ook.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177081181
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:47 schreef AchJa het volgende:

[..]

Okee, ik volg dit topic niet echt fanatiek maar ik kon hem in de OP zo snel niet ontdekken, dat vond ik enigszins apart.
de OP heeft een update nodig, veel dingen kloppen niet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177081280
die jeep had ik niet eerder gezien, hoewel de iraniers zelf ook last hebben van de iraanse tak van de PKK, PJAK hebben ze geen enkele problemen met het bevoorraden van de syrische tak van de PKK :Y)

markito0171 twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 13:42:17 #Syria Seems #YPG get #Iran made military supplies in #Afrin: Safira Jeep, Toophan ATGM Launcher & 107mm rockets.All published the past time https://t.co/3ahKhkB9tI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177081301
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik had dat ook
heb het ook aangegeven bij feedback, een bug ofzo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177081379
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:47 schreef WammesWaggel het volgende:
Tja de Russen moesten natuurlijk weleens iets gaan doen want de export van anti-air systemen gaat op een zeker moment wel inkakken als het effect 0,0 blijft.
De vraag is of de demonstratie afgelopen is.
ik verdenk eerder iran omdat die afrin op en idlib deal van de turken in samenspraak met de russen is gedaan, iran was not amused, nu zijn bezig beide ops te saboteren. als bewijs hebben we natuurlijk die iraanse wapens, waar de pkk opeens mee loopt pochen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:00:37 #95
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177083251
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177083334
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:43 schreef _--_ het volgende:
Is de helikopter geexplodeerd of repareerbaar beschadigd? De piloten zijn in ieder geval nog levend.



Ze zijn dood.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 10-02-2018 15:03:35 ]
pi_177083354
om de pkk, iran, assad te steunen of de turken te stangen of ben je welkom op het malieveld, je kan ook genieten van de zon uiteraard

regio15 twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 14:31:07 Op het #Malieveld in #DenHaag demonstreren aanhangers van de #PKK tegen de inval van #Turkije in #Afrin #Syrie https://t.co/7QYTMZBVeB reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 14:55:09 #AfrinOp: #OliveBranch forces took control of Deir Balut from #YPG, granting for 1st time land connection between Rebel-held #Idlib province & #Afrin region. https://t.co/MW9wTacWtE https://t.co/rgEa3YT8bd reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177083823
quote:
16s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 15:37 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Vies van Turkije, kinderen doden. :r
Lurkers gespot

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:31:41 #99
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177084266
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:03 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Ze zijn dood.
Eerst werd er gemeld dat ze levende waren.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177084431
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:31 schreef _--_ het volgende:

[..]

Eerst werd er gemeld dat ze levende waren.
Dat kan natuurlijk ook best, eerst leven en dan dood gaan.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:47:19 #101
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177084602
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:09 schreef polderturk het volgende:

[..]

Mede daarom had deze oorlog nooit gestart moeten worden. Assad slacht babies af. Kunnen degenen op dit forum die pro-Assad zijn zichzelf in de spiegel kijken?

Assad is een walgelijk figuur. Een massamoordenaar. Een genocidale maniak. Deze zinloze oorlog had voorkomen moeten worden. Dan hadden er nog heel veel babies geleefd.
Bombardementen zijn het ergste in een oorlog...

Wat stel jij trouwens voor in Ghouta dan? Dat de gevechten stoppen en JaI en AQ daar aan de macht blijven? Dan groeit er een hele generatie gehersenspoelde kinderen zonder goed onderwijs en in een soort enclave op. Die generatie is sowieso fucked want nu groeien ze op met bommen en granaten.

Overigens strooit Erdogan op dit moment ook met bommen op Afrin. Ik durf te wedden dat je soortgelijke foto's van Afrin tevoorschijn kan toveren.
pi_177084704
Zijn er echt nog pro Assad mensen dan? In het begin van de oorlog had je die wel, maar dat was vooral vanwege de anti-VS/pro Putin insteek.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:51:52 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177084708
Gefaalde IS aanval op SAA in Idlib :X

  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:54:11 #104
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177084761
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:51 schreef truthortruth het volgende:
Zijn er echt nog pro Assad mensen dan? In het begin van de oorlog had je die wel, maar dat was vooral vanwege de anti-VS/pro Putin insteek.
Ik word er regelmatig van beticht een Assadist te zijn, maar het valt me op dat sommigen vast zitten in een frame dat iedereen die anti Turkije is wel Gülenist moet zijn of PKK'er en dat iedereen die niet van de barricades schreeuwt dat Assad moet gaan een Assadist is.
pi_177084805
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:51 schreef Richestorags het volgende:
Gefaalde IS aanval op SAA in Idlib :X

[ afbeelding ]
Had het SAA maar gopro's want ik dit wel graag willen zien _O_
pi_177084840
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:54 schreef Richestorags het volgende:
Ik word er regelmatig van beticht een Assadist te zijn, maar het valt me op dat sommigen vast zitten in een frame dat iedereen die anti Turkije is wel Gülenist moet zijn of PKK'er en dat iedereen die niet van de barricades schreeuwt dat Assad moet gaan een Assadist is.
Ik gok (maar het is een gok) dat als je op het forum terugzoekt naar het begin van de oorlog dat je eerder figuren als _--_, Teenwolf en Szura Assad ziet toejuichen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:58:24 #107
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177084867
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:57 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Ik gok (maar het is een gok) dat als je op het forum terugzoekt naar het begin van de oorlog dat je eerder figuren als _--_, Teenwolf en Szura Assad ziet toejuichen.
Zodra Assad de Koerden gaat bombarderen heb je ineens een stuk meer "Assadisten" hier ;)
  zaterdag 10 februari 2018 @ 15:59:08 #108
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177084885
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:55 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Had het SAA maar gopro's want ik dit wel graag willen zien _O_
Lijkt me echt bizar om zoals die kerel daartussen te staan. Daar liggen gewoon dertig compleet gestoorden die jou direct zouden onthoofden of martelen als ze nog leefden...
pi_177084911
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:59 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Lijkt me echt bizar om zoals die kerel daartussen te staan. Daar liggen gewoon dertig compleet gestoorden die jou direct zouden onthoofden of martelen als ze nog leefden...
Tja zo stoer zijn die jihadi's niet als ze een kogel door hun kop hebben :)
pi_177087119


Groot-Perzië is aan?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 10 februari 2018 @ 17:34:01 #111
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_177087252
De YPG had ook gewoon nog wapens van de Amerikanen he. Kunnen prima stingers bij zitten.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_177087833
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 17:27 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

Groot-Perzië is aan?
Iran heeft gewoon lak aan alles en iedereen in Syrië. Aan de ene kant de Russen negeren, aan de andere kant de Turken frustreren en ondertussen gewoon de Israëliërs uitdagen. En dan heb ik het nog niet eens over de Amerikanen.
pi_177087854
Hezbollah - downed Israeli jet marks 'new strategic phase'

quote:
BEIRUT (Reuters) - Lebanon’s Hezbollah group said on Saturday the downing of an Israeli F-16 jet by the Syrian army marked the “start of a new strategic phase” which would limit Israeli exploitation of Syrian airspace.

“Today’s developments mean the old equations have categorically ended,” the heavily-armed Shi‘ite Muslim movement said in a statement. Hezbollah is part of a military alliance supporting President Bashar al-Assad.
https://uk.reuters.com/ar(...)-phase-idUKKBN1FU0PS
pi_177088007
Conflicts twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 18:00:09 BREAKING: Three Turkish soldiers killed, five soldiers wounded in 'Operation Olive Branch' in one day: Military - @HDNER reageer retweet
pi_177088139
Dood, dood en nog meer dood. Wat een ellende...
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177088186
En kudo's aan de Syrische AD eenheden die te midden in een burgeroorlog met een 58-jaar oude luchtafweersysteem (S-125) een Israëlische F-16i (moderne variant) hebben weten neer te schieten.
pi_177089701
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 18:12 schreef truthortruth het volgende:
Dood, dood en nog meer dood. Wat een ellende...
Misschien moet je een ander topic uitzoeken, want dit gaat nog wel even dood door.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 10 februari 2018 @ 19:24:13 #118
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177089791

:') x9999999
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177089894
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 19:24 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
:') x9999999
Badumtssss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177090883
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 19:24 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
:') x9999999
Logisch toch? Er vloog een drone in hun luchtruim, volgens de verhalen.

Zij zijn niet zo happig op die dingen, en terecht.
pi_177091716
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 20:03 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Logisch toch? Er vloog een drone in hun luchtruim, volgens de verhalen.

Zij zijn niet zo happig op die dingen, en terecht.
Idd...oprotten die Iraniers & Syriërs
  zaterdag 10 februari 2018 @ 20:40:10 #122
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177091888
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177092232
Israel :')
F16 :')
pi_177092494
Wie zou er beter af zijn?

Palestijnen met Israelisch paspoort of die in Syrie wonen/woonden?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177092579
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:01 schreef Aloulu het volgende:
Wie zou er beter af zijn?

Palestijnen met Israelisch paspoort of die in Syrie wonen/woonden?
duh

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-02-2018 21:04:52 ]
pi_177092588
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:01 schreef Aloulu het volgende:
Wie zou er beter af zijn?

Palestijnen met Israelisch paspoort of die in Syrie wonen/woonden?
Israël hands down.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177092621
Kennelijk ook Shia milities actief in afrin. Iran is goed bezig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 21:06:40 #128
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177092628
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:01 schreef Aloulu het volgende:
Wie zou er beter af zijn?

Palestijnen met Israelisch paspoort of die in Syrie wonen/woonden?
Israël. Arabische landen hebben Palestijnen nog harder genaaid en laten vallen dan Israël zelf.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 21:07:56 #129
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177092662
RojavaAzadi twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 09:47:59 My name is Nadia, I'm an Italian comrade and I've been in Rojava for a few months as a civilian.Today my solidarity goes to all comrades who are fighting in #Afrin not only against Turkish fascism but to all those who struggle every day against patriarchy. #WomenRiseUpForAfrin https://t.co/zsiBqAqLme reageer retweet
Triest. Eindigen als kanonnenvoer voor een stelletje Marxisten die het uitvechten met Fascisten en Islamisten :{
pi_177092750
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:07 schreef Richestorags het volgende:
RojavaAzadi twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 09:47:59 My name is Nadia, I'm an Italian comrade and I've been in Rojava for a few months as a civilian.Today my solidarity goes to all comrades who are fighting in #Afrin not only against Turkish fascism but to all those who struggle every day against patriarchy. #WomenRiseUpForAfrin https://t.co/zsiBqAqLme reageer retweet
Triest. Eindigen als kanonnenvoer voor een stelletje Marxisten die het uitvechten met Fascisten en Islamisten :{
Leuk mokkel wel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 21:14:19 #131
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177092832
Ik denk dat Iran wraak wil nemen voor de observatiepost van het Turkse leger, waardoor Iran de shia dorpjes Fuaa en Kafraya niet kan ontzetten. En het feit dat die dorpjes überhaupt al jarenlang gegijzeld zijn door Turkse marionetten.

51Kus twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 20:50:39 #News #Iran's support for the #YPG is beginning to take a heavy toll on #Turkey's army.11 soldiers killed, 11 injured, only today.#Afrin #Syria reageer retweet
majed_abdalnoor twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 19:33:11 مشاركة علنية لمليشيا إيران في معارك عفرين ضد قوات الجيش السوري الحر والقوات التركية https://t.co/6mhb6ei7eM reageer retweet
  zaterdag 10 februari 2018 @ 21:15:39 #132
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177092868
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

Leuk mokkel wel
Linkse meisjes altijd. Tanja Nijmeijer is ook best oké.
pi_177092937
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Linkse meisjes altijd. Tanja Nijmeijer is ook best oké.
Mwah niet altijd, maar die Tata FARC chick is wel LEKKAH ja
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177093198
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 20:52 schreef JubaUrbicus het volgende:
Israel :')
F16 :')
Ondertussen nieuwe bombardementen door de Israëliërs.
pi_177093241
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:26 schreef theNull het volgende:

[..]

Ondertussen nieuwe bombardementen door de Israëliërs.
Als Israël van te voren even aangeeft waar ze gaan bombarderen, dan wil Assad vast een handje helpen en een paar barrelbombs droppen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177093455
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:26 schreef theNull het volgende:

[..]

Ondertussen nieuwe bombardementen door de Israëliërs.
Allahu Akbar?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177093457
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:14 schreef Richestorags het volgende:
Ik denk dat Iran wraak wil nemen voor de observatiepost van het Turkse leger, waardoor Iran de shia dorpjes Fuaa en Kafraya niet kan ontzetten. En het feit dat die dorpjes überhaupt al jarenlang gegijzeld zijn door Turkse marionetten.

51Kus twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 20:50:39 #News #Iran's support for the #YPG is beginning to take a heavy toll on #Turkey's army.11 soldiers killed, 11 injured, only today.#Afrin #Syria reageer retweet
majed_abdalnoor twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 19:33:11 مشاركة علنية لمليشيا إيران في معارك عفرين ضد قوات الجيش السوري الحر والقوات التركية https://t.co/6mhb6ei7eM reageer retweet
Op dit moment weet eigenlijk niemand wat er aan de hand is.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177093856
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Israël. Arabische landen hebben Palestijnen nog harder genaaid en laten vallen dan Israël zelf.
Palestijnen met een Israëlisch paspoort hebben gewoon dezelfde rechten als joodse Israëliers. Mensen hier zijn waarschijnlijk nog nooit in Israël geweest. In Tel Aviv liggen de burkas naast de pijpekrullen op het strand.

/offtopic
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:01:00 #139
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094193
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Palestijnen met een Israëlisch paspoort hebben gewoon dezelfde rechten als joodse Israëliers. Mensen hier zijn waarschijnlijk nog nooit in Israël geweest. In Tel Aviv liggen de burkas naast de pijpekrullen op het strand.

/offtopic
Klopt. Daarom ook Israël. De Palestijnen worden niet overal goed behandeld, degenen die in Israël zelf wonen prima.

In Arabische landen worden ze als shit behandeld echter.
pi_177094199
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

In Tel Aviv liggen de burkas naast de pijpekrullen op het strand.
Vergeet al-Aqsa dan maar want de burkas en pijpekrullen liggen naast elkaar op het strand.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177094363
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De Palestijnen worden niet overal goed behandeld.
Niveau van understatement :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:13:55 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094498
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:07 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Niveau van understatement :')
Zeg je dat ook over de systematische onderdrukking van minderheden in Turkije?
pi_177094535
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zodra Assad de Koerden gaat bombarderen heb je ineens een stuk meer "Assadisten" hier ;)
Iedereen die de PKK of sympathisanten van de PKK bombardeert is oke
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:18:59 #144
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094589
Ok dus zelfs sympathisanten van de PKK mogen worden gebombardeerd. Als er in Nederland wat Koerden rondlopen met een Ocalan portretje, mogen die dan gebombardeerd worden?
pi_177094611
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:18 schreef Richestorags het volgende:
Ok dus zelfs sympathisanten van de PKK mogen worden gebombardeerd. Als er in Nederland wat Koerden rondlopen met een Ocalan portretje, mogen die dan gebombardeerd worden?
Uiteraard.
pi_177094630
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:18 schreef Richestorags het volgende:
Als er in Nederland wat Koerden rondlopen met een Ocalan portretje, mogen die dan gebombardeerd worden?
Het liefst wel uiteraard. Inclusief Saadet karabulut.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:24:36 #147
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094711
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het liefst wel uiteraard. Inclusief Saadet karabulut.
Do explain...
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:25:38 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094734
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:19 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Uiteraard.
En een paar Armenen als collateral damage zou ook niet verkeerd zijn he :9 :9~ :9~
pi_177094764
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En een paar Armenen als collateral damage zou ook niet verkeerd zijn he :9 :9~ :9~
Dat zou ik jammer vinden.
pi_177094817
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:19 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Uiteraard.
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het liefst wel uiteraard. Inclusief Saadet karabulut.
5de colonne genot.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:29:38 #151
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094820
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:27 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Dat zou ik jammer vinden.
En Alevieten? Of Gulenisten?
pi_177094859
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:29 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En Alevieten? Of Gulenisten?
Mij maakt het weinig uit wat de nationaliteit, geloof of huidskleur is. PKK sympathisanten mogen bommen koppen, zonder collateral damage.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:32:31 #153
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094893
quote:
2s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:29 schreef alilami het volgende:

[..]


[..]

5de colonne genot.
Eigenlijk is het best vermakelijk om ziek thuis te zitten op vrijdag en zaterdag. Maak je nog eens wat mee online.
pi_177094926
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Eigenlijk is het best vermakelijk om ziek thuis te zitten op vrijdag en zaterdag. Maak je nog eens wat mee online.
Ookal. Net terug van de huisartsenpost, iedereen ziek :(

Beterschap.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:36:42 #155
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177094990
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:33 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ookal. Net terug van de huisartsenpost, iedereen ziek :(

Beterschap.
Jij ook. Maare, ben wel benieuwd. Heb je begrip voor een organisatie als Hamas?
pi_177095103
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Jij ook. Maare, ben wel benieuwd. Heb je begrip voor een organisatie als Hamas?
Hebben ze een aanslag gepleegd in Syrië?
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:47:11 #157
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095259
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:41 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hebben ze een aanslag gepleegd in Syrië?
Neuh. Maar als je fel anti PKK bent zou je een Hamas in het rijtje IRA, ETA, PKK moeten zien. Allemaal ontstaan uit onderdrukking en vechtend voor onafhankelijkheid maar hun doelen willen bereiken door middel van terrorisme en onschuldige burgers het slachtoffer laten worden.

Vandaar dat ik benieuwd ben wat je van Hamas vindt.
pi_177095381
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Neuh. Maar als je fel anti PKK bent zou je een Hamas in het rijtje IRA, ETA, PKK moeten zien. Allemaal ontstaan uit onderdrukking en vechtend voor onafhankelijkheid maar hun doelen willen bereiken door middel van terrorisme en onschuldige burgers het slachtoffer laten worden.

Vandaar dat ik benieuwd ben wat je van Hamas vindt.
Oh, ik ben tegen iedere vorm van terreur. Maar indien de vijand Israël is, is het geoorloofd om ze wat bommen te laten koppen.
pi_177095448
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Do explain...
Algemeen bekend dat ze Pkk sympathisant is, niet verwonderlijk ook voor een Turkse Zaza Koerd uit Tunceli.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:57:16 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095468
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:52 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Oh, ik ben tegen iedere vorm van terreur. Maar indien de vijand Israël is, is het geoorloofd om ze wat bommen te laten koppen.
Soldaten? Settlers? Gewone Israëliërs?
pi_177095481
Frutsel wordt weer boos zo :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177095491
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

Algemeen bekend dat ze Pkk sympathisant is, niet verwonderlijk ook voor een Turkse Zaza Koerd uit Tunceli.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:58:20 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095497
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

Algemeen bekend dat ze Pkk sympathisant is, niet verwonderlijk ook voor een Turkse Zaza Koerd uit Tunceli.
Ik ken die chick niet, moest haar googlen. Wat is een Zaza Koerd en waarom is het niet verwonderlijk voor mensen uit Tunceli?
pi_177095519
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:57 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Soldaten? Settlers? Gewone Israëliërs?
Waar wil je heen, wat wil je dat ik zeg?
  zaterdag 10 februari 2018 @ 22:59:15 #165
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095524
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:58 schreef xaban06 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ze lijkt wel een beetje een crush te hebben op die man met die snor.
pi_177095531
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:58 schreef xaban06 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Foto zegt meer dan 1000 woorden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 10 februari 2018 @ 23:01:07 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095586
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waar wil je heen, wat wil je dat ik zeg?
Ik wil weten hoe jij erover denkt. De vijand Israël is zo'n vaag begrip. Ik ben benieuwd wie jij als de vijand ziet. Elke Israëliër of alleen soldaten en kolonisten. Of misschien alleen kolonisten omdat soldaten ook maar dienstplichtig zijn.
pi_177095602
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik wil weten hoe jij erover denkt. De vijand Israël is zo'n vaag begrip. Ik ben benieuwd wie jij als de vijand ziet. Elke Israëliër of alleen soldaten en kolonisten. Of misschien alleen kolonisten omdat soldaten ook maar dienstplichtig zijn.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 23:03:40 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095635
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:01 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Oke fair enough.
pi_177095700
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik ken die chick niet, moest haar googlen. Wat is een Zaza Koerd en waarom is het niet verwonderlijk voor mensen uit Tunceli?
Tunceli oude benaming dersim was in de Ottomaanse periode al een opstandige provincie en dat is het feitelijk nog steeds. Hart land van de Pkk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177095851
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 18:13 schreef Stabiel het volgende:
En kudo's aan de Syrische AD eenheden die te midden in een burgeroorlog met een 58-jaar oude luchtafweersysteem (S-125) een Israëlische F-16i (moderne variant) hebben weten neer te schieten.
Och, die hele SAM site plus nog een fiks aantal zijn ondertussen al van de aardbodem verdwenen... Israel snapt ook prima wat "Wild Weasel" inhoudt.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 23:16:50 #172
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177095914
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

Tunceli oude benaming dersim was in de Ottomaanse periode al een opstandige provincie en dat is het feitelijk nog steeds. Hart land van de Pkk.
Gezellig. Ik vind haar wel semi-knap trouwens. Ik hoop dat ze ook Adnan Oktar leest.
pi_177095965
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:12 schreef AchJa het volgende:

[..]

Och, die hele SAM site plus nog een fiks aantal zijn ondertussen al van de aardbodem verdwenen... Israel snapt ook prima wat "Wild Weasel" inhoudt.
Wat is dat dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177096011
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 20:03 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Logisch toch? Er vloog een drone in hun luchtruim, volgens de verhalen.

Zij zijn niet zo happig op die dingen, en terecht.
De drone is nooit in Israelisch luchtruim geweest. Israel schendt constant het Syrische luchtruim. De golanhoogte is door israel illegaal bezet gebied. Israel is in alle opzichten de agressor.
  zaterdag 10 februari 2018 @ 23:23:05 #176
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177096055
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:21 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

De drone is nooit in Israelisch luchtruim geweest. Israel schendt constant het Syrische luchtruim. De golanhoogte is door israel illegaal bezet gebied. Israel is in alle opzichten de agressor.
Er is iig 1 F16 weggemept.
pi_177096088
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:21 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

De drone is nooit in Israelisch luchtruim geweest. Israel schendt constant het Syrische luchtruim. De golanhoogte is door israel illegaal bezet gebied. Israel is in alle opzichten de agressor.
Je had hem gespot op flightradar?
pi_177096264
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:16 schreef Richestorags het volgende:

Ik vind haar wel semi-knap trouwens.
Ze is ook best LEKKAH. Linkse chicks ja tog.

Kwam haar een tijdje terug tegen op straat. Zoveel tuig hier rondom het Binnenhof altijd. Ik vermoed dat ik haar begrijpelijkerwijs niet al te lief aankeek waardoor ze not amused haar blik afwendde van mij toen ze mijn Turken kop zag :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177096391
*O*
pi_177097833
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 22:18 schreef Richestorags het volgende:
Ok dus zelfs sympathisanten van de PKK mogen worden gebombardeerd. Als er in Nederland wat Koerden rondlopen met een Ocalan portretje, mogen die dan gebombardeerd worden?
Net zoals sympathisanten van Bin Laden en Baghdadi wij graag bommen gekopt zien worden en juichen als afgereisde baardjes wat lood in het voorhoofd gemonteerd krijgen.

Om het even inzichtelijk te maken.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177098039
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 21:06 schreef Richestorags het volgende:
Israël. Arabische landen hebben Palestijnen nog harder genaaid en laten vallen dan Israël zelf.
Ze zijn nergens volwaardig burger (incl nationaliteit als elke andere burger).

De grap is dat ze in Israel niet worden gebarrelbombt na wat demonstraties, door mukhabarat niet worden gefolterd na kritiek op de regering of Netanyahu, niet bang voor koppensnellers hoeven te zijn die staat ondermijnen, en duizend keer meer politieke en economische vrijheid hebben dan in alle M-Oosterse landen bij elkaar...en ondanks dat ze toch ook in Israel niet volledig gelijke rechten aan joden hebben.

Laat wel zien hoe ontzettend kut de andere landen in die MENA-regio is hehe.

Welke gemiddelde Israelische Palestijn zou eigenlijk graag naar Syrie, Irak, Libanon, Egypte, Qatar, Iran of Marokko, Tunesie en Libie verhuizen en paspoort inwisselen en echt overtuigd zijn erop vooruit te gaan? :D :D
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177098504
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:14 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Ze zijn nergens volwaardig burger (incl nationaliteit als elke andere burger).

De grap is dat ze in Israel niet worden gebarrelbombt na wat demonstraties, door mukhabarat niet worden gefolterd na kritiek op de regering of Netanyahu, niet bang voor koppensnellers hoeven te zijn die staat ondermijnen, en duizend keer meer politieke en economische vrijheid hebben dan in alle M-Oosterse landen bij elkaar...en ondanks dat ze toch ook in Israel niet volledig gelijke rechten aan joden hebben.

Laat wel zien hoe ontzettend kut de andere landen in die MENA-regio is hehe.

Welke gemiddelde Israelische Palestijn zou eigenlijk graag naar Syrie, Irak, Libanon, Egypte, Qatar, Iran of Marokko, Tunesie en Libie verhuizen en paspoort inwisselen en echt overtuigd zijn erop vooruit te gaan? :D :D
De Palestijnen in Gaza en Westbank kunnen ook beter onder zionistische rule komen i.p.v. de corrupte rukkers Abbas en Hamas.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177098560
quote:
Malcolmite
@Malcolmite. 2 u
Confirmed: Israel has bombed Azan Mount where Iran’s proxy forces are stationed (Hezbollah etc)
quote:
The Spectator Index
@spectatorindex. 3 u
BREAKING: Intense Israel air strikes on targets belonging to Syrian regime, including airbase in Aleppo
quote:
Malcolmite
@Malcolmite. 2 u
Aleppo: Israel also bombing Iranian militias in Mount Azan. Big escalation. Seems like the US airstrikes were just the beginning
quote:
Malcolmite
Malcolmite
@Malcolmite
·
3 u
Assad’s Aleppo Nayrab airbase famous for producing barrel bombs also being bombed by Israel right now as we speak. This is what every country should have been doing these past 7 years instead of being impotent & pretending there’s nothing they can do!
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177098616
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 23:12 schreef AchJa het volgende:

[..]

Och, die hele SAM site plus nog een fiks aantal zijn ondertussen al van de aardbodem verdwenen... Israel snapt ook prima wat "Wild Weasel" inhoudt.
Echt goed werkt het niet meer want de Israëlische vliegtuigen hangen er gewoon rond zonder problemen, de S-300 doet ook weer niks.
Het was gewoon een lucky shot of de Russen hebben de Syriërs geholpen.
Israël moet dit soort dingen ook niet meer met vliegtuigen doen maar gewoon raketten vanaf de grond lanceren.
  zondag 11 februari 2018 @ 08:09:50 #185
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177099779
quote:
10s.gif Op zondag 11 februari 2018 02:05 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Echt goed werkt het niet meer want de Israëlische vliegtuigen hangen er gewoon rond zonder problemen, de S-300 doet ook weer niks.
Het was gewoon een lucky shot of de Russen hebben de Syriërs geholpen.
Israël moet dit soort dingen ook niet meer met vliegtuigen doen maar gewoon raketten vanaf de grond lanceren.
Syrie heeft alleen de oude s200 sites. S300 kom je niet langs met een f16. Waar het om gaat is dat Israel de soevereiniteit schendt van Syrie en niet andersom. Israel is de agressor.. de Russen houden zich afzijdig omdat zij Israel bevriend willen houden. Zij zullen dit zoveel mogelijk willen sussen zolang bet niet direct hun belangen raakt.
  zondag 11 februari 2018 @ 08:53:36 #186
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177100296
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:00 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Net zoals sympathisanten van Bin Laden en Baghdadi wij graag bommen gekopt zien worden en juichen als afgereisde baardjes wat lood in het voorhoofd gemonteerd krijgen.

Om het even inzichtelijk te maken.
Ik vind dat toch al een hellend vlak. In Ierland zal je in de tijd heel wat IRA sympathisanten hebben gehad. Zelfs Boston zat er vol mee.

In Baskenland zullen veel mensen de ETA hebben gesteund, danwel mentaal of met acties zoals onderdak bieden.

In Colombia kon Escobar jarenlang zich tussen de mensen verschuilen.

Bin Laden kon voor zijn strijd tegen het westen op veel sympathie rekenen.

De PKK heeft zo ook haar sympathisanten, zeker in Nederland zoals je ziet. In Nederland wonende Koerden zijn opgevoed door hun ouders, die uit een tijd kwamen toen de onderdrukking nog groter was en zijn gevoed met verhalen. Daarnaast hebben zij nooit meegemaakt hoe de PKK hen benadeelde, want genoeg Koerden zijn slachtoffer geworden van de PKK terreur. Vanuit een soort identiteitscrisis die je vaker bij migranten ziet klampen ze zich wellicht vast aan de PKK, zoals de Turk zich vastklampt aan Erdogan en de Turkenvlag.

Ik vind het een laakbare mentaliteit. Het leidt constant tot problemen en tot onderlinge haat. Een weldenkend mens steunt de PKK niet, maar steunt ook Erdogan niet. Of gaat lopen vechten met elkaar voor problemen uit het land van hun fucking grootouders.

Het waren ook de 2e generatie Molukkers, die hier geboren waren, die de aanslagen pleegden in de jaren zeventig. Zelfs bij de derde generatie vindt je nog genoeg figuren die dat geen terroristische aanslag vonden...

We kunnen al deze mensen dood wensen. Voor de staatsveiligheid van Nederland zou het beter zijn als geen één IS strijder terugkomt, ook kinderen niet. Die zijn nu al verloren, getraumatiseerd en geradicaliseerd.

Het lastige is dat de ideologie en de onderliggende voedingsbodem niet verdwijnt. Waarom hangen er Koerden in Nederland naar de PKK? Waarom reizen er mensen die hier geboren zijn af naar IS? Waarom leven Turken met hun hoofd in Turkije en lopen ze blind achter Erdogan aan? Dat zijn kritische vragen die je jezelf moet stellen als maatschappij en iets mee moet doen. Ik zie de huidige nitwits in de Tweede Kamer daar niet toe in staat.

Het enige wat zij doen is regeren bij de waan van de dag en elkaar constant aanvallen. Het debat van de gemeenteraadsverkiezingen was echt een schetsvertoning.
  zondag 11 februari 2018 @ 08:58:17 #187
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177100343
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:14 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Ze zijn nergens volwaardig burger (incl nationaliteit als elke andere burger).

De grap is dat ze in Israel niet worden gebarrelbombt na wat demonstraties, door mukhabarat niet worden gefolterd na kritiek op de regering of Netanyahu, niet bang voor koppensnellers hoeven te zijn die staat ondermijnen, en duizend keer meer politieke en economische vrijheid hebben dan in alle M-Oosterse landen bij elkaar...en ondanks dat ze toch ook in Israel niet volledig gelijke rechten aan joden hebben.

Laat wel zien hoe ontzettend kut de andere landen in die MENA-regio is hehe.

Welke gemiddelde Israelische Palestijn zou eigenlijk graag naar Syrie, Irak, Libanon, Egypte, Qatar, Iran of Marokko, Tunesie en Libie verhuizen en paspoort inwisselen en echt overtuigd zijn erop vooruit te gaan? :D :D
Laat overigens ook zien mijns inziens dat alle felle kritiek van randfiguren als Appa op Israël gedreven is door misinformatie en antisemitisme.

Mensen die werkelijk begaan zouden zijn met het lot van de Palestijnen zouden hun pijlen namelijk lang niet alleen op Israël richten, maar ook op Jordanië, Syrië et cetera.

Ook vind ik het altijd vreemd om te zien dat Israël zo'n Pavlov reactie oproept terwijl de genocide op de Rohinja geen moslim lijkt te interesseren.
  zondag 11 februari 2018 @ 10:05:22 #188
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177101874
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 08:09 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Syrie heeft alleen de oude s200 sites. S300 kom je niet langs met een f16. Waar het om gaat is dat Israel de soevereiniteit schendt van Syrie en niet andersom. Israel is de agressor..
Hoe kom je daar bij? Er staan gewoon Russische S-300 en S-400 sytemen in Syrie... En Israel de agressor? Die mag je mij gaan uitleggen.
  zondag 11 februari 2018 @ 10:09:25 #189
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177101971
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 15:57 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Ik gok (maar het is een gok) dat als je op het forum terugzoekt naar het begin van de oorlog dat je eerder figuren als _--_, Teenwolf en Szura Assad ziet toejuichen.
Ik juich Assad niet toe kerel, Assad kan me aan m'n reet roesten. Ga m'n stance niet voor de 100e keer uitleggen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 11 februari 2018 @ 10:16:03 #190
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177102113
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:05 schreef AchJa het volgende:

[..]

Hoe kom je daar bij? Er staan gewoon Russische S-300 en S-400 sytemen in Syrie... En Israel de agressor? Die mag je mij gaan uitleggen.
Die niet door Syrië worden bediend ;)
  zondag 11 februari 2018 @ 10:21:23 #191
13456 AchJa
Shut up!!!
  zondag 11 februari 2018 @ 10:22:00 #192
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177102276
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:21 schreef AchJa het volgende:

[..]

Correct, maar ze zijn er wel.
Om de ambities van Erdolf en Amerika wat in te dammen. Israël wordt geen strobreed in de weg gelegd door Rusland.
pi_177102331
hoe de laatste samenwerking van isis met het regime in hama is geeindingd, baqiya :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177102343
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:00 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Net zoals sympathisanten van Bin Laden en Baghdadi wij graag bommen gekopt zien worden en juichen als afgereisde baardjes wat lood in het voorhoofd gemonteerd krijgen.

Om het even inzichtelijk te maken.
goede analogie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 10:26:55 #195
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177102369
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:22 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Om de ambities van Erdolf en Amerika wat in te dammen. Israël wordt geen strobreed in de weg gelegd door Rusland.
Dan moet Israel complete vluchtplannen overlegd hebben aan Rusland en dat lijkt me sterk... IFF kan al niet aangezien het Russische systeem compleet anders is (Kremniy/ Parol).
  zondag 11 februari 2018 @ 10:29:15 #196
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177102429
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:26 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dan moet Israel complete vluchtplannen overlegd hebben aan Rusland en dat lijkt me sterk... IFF kan al niet aangezien het Russische systeem compleet anders is (Kremniy/ Parol).
Als Rusland wil zou het iig kunnen proberen Israëlische vliegtuigen neer te halen toch? Is nog geen één keer gebeurd. Ergo: Er wordt niks gedaan aan Israël.
pi_177102453
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:59 schreef Aloulu het volgende:

Malcolmite
@Malcolmite. 2 u
Aleppo: Israel also bombing Iranian militias in Mount Azan. Big escalation. Seems like the US airstrikes were just the beginning

US airstrikes?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 10:30:56 #198
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177102458
quote:
10s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

US airstrikes?
Op de Syrische troepen in Deir-Ezzor.
pi_177102596
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Op de Syrische troepen in Deir-Ezzor.
ah okay, dat beide gebeurtenissen interlinked zijn. zou me niet verbazen, dat de amerikanen en israelisch gezamenlijk optrekken. immers iran terugdringen retoriek.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177102610
Syrie is de grootste schandvlek van de 21e eeuw. De mensheid is in Syrie gestorven.
pi_177102646
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:37 schreef polderturk het volgende:
Syrie is de grootste schandvlek van de 21e eeuw. De mensheid is in Syrie gestorven.
als je depressief wordt van het topic kan je beter negeren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 10:44:10 #202
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177102767
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:29 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als Rusland wil zou het iig kunnen proberen Israëlische vliegtuigen neer te halen toch? Is nog geen één keer gebeurd. Ergo: Er wordt niks gedaan aan Israël.
Dat weten we natuurlijk niet, Rusland heeft de focus vwb airdefence ook op Tartus en Latakia liggen, misschien interesseert het zuiden ze helemaal niks, misschien hebben ze wel helemaal geen zicht die kant op.
  zondag 11 februari 2018 @ 10:46:49 #203
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177102807
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:44 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dat weten we natuurlijk niet, Rusland heeft de focus vwb airdefence ook op Tartus en Latakia liggen, misschien interesseert het zuiden ze helemaal niks, misschien hebben ze wel helemaal geen zicht die kant op.
De vliegtuigen van Israël zijn in het bereik van de S400. Als het goed is heeft Rusland ook systemen in Homs staan. En Israël is misschien ook Aleppo binnengetrokken.
  zondag 11 februari 2018 @ 10:52:19 #204
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177102899
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De vliegtuigen van Israël zijn in het bereik van de S400. Als het goed is heeft Rusland ook systemen in Homs staan. En Israël is misschien ook Aleppo binnengetrokken.
Een cirkel op de kaart zegt niet zoveel, dat is het maximale bereik van het systeem (je moet daar natuurlijk wel vanuit gaan als worst case scenario), als je geen line of sight naar het zuiden hebt (bergen, infra en weet ik het wat voor je radar staat) dan heb je geen radarzicht die kant op en zie je daar dus niks, ergo geen bereik.

[ Bericht 2% gewijzigd door AchJa op 11-02-2018 10:58:17 ]
pi_177102947
Ik had een youtube filmpje over twee boksende vloggers aangevingerd en toen kreeg ik een 3 minuten lang reclameblok met Turkse propaganda over hun invasie in Syrië. Ze staan blijkbaar volledig in hun recht en de VS is heel stom.
pi_177103132
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 11:04:38 #207
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177103187
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:52 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een cirkel op de kaart zegt niet zoveel, dat is het maximale bereik van het systeem (je moet daar natuurlijk wel vanuit gaan als worst case scenario), als je geen line of sight naar het zuiden hebt (bergen, infra en weet ik het wat voor je radar staat) dan heb je geen radarzicht die kant op en zie je daar dus niks, ergo geen bereik.
Klopt. Maar het zou mij niet verbazen als Rusland ook een radar naar het zuiden heeft staan. Zij hebben geen garantie dat Israël geen actie onderneemt als ze zich in het nauw gedreven voelen.
  zondag 11 februari 2018 @ 11:06:28 #208
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177103226
quote:
En wat stond de oliesjeiks of de Arabische Liga in de weg om dan zelf maar wat te doen? Of Israël? Of Turkije? Iedereen heeft Syrië laten vallen.

Sterker nog, een reactie vanuit de Arabische Liga zou gepaster zijn dan vanuit de VS.
pi_177103335
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En wat stond de oliesjeiks of de Arabische Liga in de weg om dan zelf maar wat te doen? Of Israël? Of Turkije? Iedereen heeft Syrië laten vallen.

Sterker nog, een reactie vanuit de Arabische Liga zou gepaster zijn dan vanuit de VS.
al die landen die je opnoemt zijn nie bij machte om ook maar een deuk in een pakje boter te slaan. itt wat de westerse wereld zou kunnen doen als ze dat zouden willen.

ff serieus dude, de arabische liga a.k.a. The Losers Club? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 11:18:45 #210
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177103537
quote:
10s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

al die landen die je opnoemt zijn nie bij machte om ook maar een deuk in een pakje boter te slaan. itt wat de westerse wereld zou kunnen doen als ze dat zouden willen.

ff serieus dude, de arabische liga a.k.a. The Losers Club? :')
En dat is nou juist het probleem in de wereld. Al het geld van de wereld hebben (Saudi-Arabië, Qatar, VAE) een op papier sterk leger hebben (Egypte, Turkije en sinds kort ook Saudi-Arabië) maar het is toch wederom het Westen wat de kastanjes uit het vuur moet halen. En het Westen kan het in deze niet goed doen want als Amerika Syrië was binnen gevallen waren ze weer de grote boze duivel. Machiavelli zei het al: de beste manier om het volk achter een slechte leider te krijgen is door zijn land binnen te vallen.

Je geeft letterlijk zelf toe dat ze incompetent zijn. Dat is toch verdomde treurig of niet dan?
pi_177103742
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 08:53 schreef Richestorags het volgende:
Ik vind dat toch al een hellend vlak. In Ierland zal je in de tijd heel wat IRA sympathisanten hebben gehad. Zelfs Boston zat er vol mee.
Veel IRA sympathisanten in Amerika steunden de IRA met geld. Pas na 9/11 kreeg men wat zelfkritiek: willekeurige burgers opblazen is toch moreel verwerpelijk.

quote:
De PKK heeft zo ook haar sympathisanten, zeker in Nederland zoals je ziet. In Nederland wonende Koerden zijn opgevoed door hun ouders, die uit een tijd kwamen toen de onderdrukking nog groter was en zijn gevoed met verhalen.
In NL bij demos lopen ook veel niet Turkse Koerden rond. Die allen erg begaan zijn voor een eigen staat.

Daarnaast is een diaspora gemeenschap altijd wat gekker en nationalistischer dan de mensen daar ter plekke. Zeker tweede generatie in Europa.

quote:
We kunnen al deze mensen dood wensen. Voor de staatsveiligheid van Nederland zou het beter zijn als geen één IS strijder terugkomt, ook kinderen niet. Die zijn nu al verloren, getraumatiseerd en geradicaliseerd.
Het beste is als de strijders sterven. Doen ze geen kwaad meer. En anders nooit meer terugkomen. De staat moet de veiligheid van diens burgers voorop stellen.

quote:
Het lastige is dat de ideologie en de onderliggende voedingsbodem niet verdwijnt. Waarom hangen er Koerden in Nederland naar de PKK?
Omdat ze een eigen staat willen. Zeker die sympathisanten op demos in NL. En menen dat Koerden in Turkije ernstig onderdrukt worden. Maar bij die demos is een eigen staat als ideologie ook leidend.

Dit laatste gaan ze nooit krijgen. Blijven ze boos. Worden Koerden nog ernstig onderdrukt in Turkije anno 2018? Ik durf te stellen van niet. Juist Erdogan heeft achterlijke onderdrukking teniet gedaan ironisch genoeg. Dit wordt heel weinig onderkent. Verleden is niet het heden van Koerden in Turkije. Een Koerd in Turkije in 95 of 2018 is echt zo een groot verschil.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177103916
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:29 schreef Aloulu het volgende:

Worden Koerden nog ernstig onderdrukt in Turkije anno 2018? Ik durf te stellen van niet. Juist Erdogan heeft achterlijke onderdrukking teniet gedaan ironisch genoeg. Dit wordt heel weinig onderkent. Verleden is niet het heden van Koerden in Turkije. Een Koerd in Turkije in 95 of 2018 is echt zo een groot verschil.
dit dus. dit punt blijf ik herhalen, maar het gaat er gewoon niet in bij velen, dat "de koerd" in turkije erdo heel erg dankbaar is of zou moeten zijn voor alle hervormingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 11:48:25 #213
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177104163
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:29 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Veel IRA sympathisanten in Amerika steunden de IRA met geld. Pas na 9/11 kreeg men wat zelfkritiek: willekeurige burgers opblazen is toch moreel verwerpelijk.

Berouw komt na de zonde ;)

quote:
In NL bij demos lopen ook veel niet Turkse Koerden rond. Die allen erg begaan zijn voor een eigen staat.
Linkse gekkies. Zo werd ook Stalin en zelfs Pol Pot vereerd in bepaalde linkse kringen (voorlopers van Groenlinks en de SP).

quote:
Daarnaast is een diaspora gemeenschap altijd wat gekker en nationalistischer dan de mensen daar ter plekke. Zeker tweede generatie in Europa.

Yep precies wat ik zelf al aangaf.

quote:
Het beste is als de strijders sterven. Doen ze geen kwaad meer. En anders nooit meer terugkomen. De staat moet de veiligheid van diens burgers voorop stellen.

We zouden het oorlogsrecht moeten herstellen waarin in uitzonderlijke gevallen de doodstraf werd gegeven. Dit vind ik zo'n tijd. Deelname aan IS? Sorry, berouw toon je maar in the afterlife, nu ben je gewoon te gevaarlijk voor de rest.

quote:
Omdat ze een eigen staat willen. Zeker die sympathisanten op demos in NL. En menen dat Koerden in Turkije ernstig onderdrukt worden. Maar bij die demos is een eigen staat als ideologie ook leidend.
Ja wat ik al zei, zij zijn opgevoed door hun ouders die uit de tijd komen dat Koerden echt werden onderdrukt. En wat ook niet scheelt is dat er in Nederland van de andere kant ook veel ultra nationalistische Turken wonen, die soms wel degelijk een hekel aan Koerden hebben. Dat bevestigt hen in hun "gelijk". Voor elk standpunt dat je hebt, kan je je "gelijk" vinden. Als ik moslims kut vind, kan ik wijzen naar IS, aanslagen en criminaliteit. Als ik blanken kut vind, kan ik wijzen naar Amerika, de KKK, Hitler en de slavernij. Enzovoort, enzovoort. Je snapt de strekking.

quote:
Dit laatste gaan ze nooit krijgen. Blijven ze boos. Worden Koerden nog ernstig onderdrukt in Turkije anno 2018? Ik durf te stellen van niet. Juist Erdogan heeft achterlijke onderdrukking teniet gedaan ironisch genoeg. Dit wordt heel weinig onderkent. Verleden is niet het heden van Koerden in Turkije. Een Koerd in Turkije in 95 of 2018 is echt zo een groot verschil.
Ik denk ook dat Koerden niet meer zo worden onderdrukt als eerst. En daarmee valt ook de voedingsbodem weg voor de PKK. Juist vanuit dat bezien vind ik het dom dat Erdo IS de YPG heeft geprobeerd te laten afmaken, als hij niet passief had toegekeken had hij zoveel goodwill gewonnen.
  zondag 11 februari 2018 @ 11:50:45 #214
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177104207
quote:
10s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit dus. dit punt blijf ik herhalen, maar het gaat er gewoon niet in bij velen, dat "de koerd" in turkije erdo heel erg dankbaar is of zou moeten zijn voor alle hervormingen.
Ik weet dat het voor Koerden flink is verbeterd. Maar de Koerden die in Nederland opgroeiden, zijn flink geïndoctrineerd door hun ouders natuurlijk. En klampen zich meer vast aan hun identiteit. Zelfde geldt voor Turken. Dus snap ik ook waarom zij het het niet zien. Ondanks dat het steunen van de PKK natuurlijk een compleet immorele, laakbare gedachtegang is.
pi_177104598
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En dat is nou juist het probleem in de wereld. Al het geld van de wereld hebben (Saudi-Arabië, Qatar, VAE) een op papier sterk leger hebben (Egypte, Turkije en sinds kort ook Saudi-Arabië) maar het is toch wederom het Westen wat de kastanjes uit het vuur moet halen. En het Westen kan het in deze niet goed doen want als Amerika Syrië was binnen gevallen waren ze weer de grote boze duivel. Machiavelli zei het al: de beste manier om het volk achter een slechte leider te krijgen is door zijn land binnen te vallen.

Je geeft letterlijk zelf toe dat ze incompetent zijn. Dat is toch verdomde treurig of niet dan?
het is de realiteit dat sinds de amerikanen in de eerste helft van de 20 eeuw de belangrijkste politieke en economische macht / powerbroker van de aardkloot werden en dat niet alleen europa door de tweede wereldoorlog volledig aan de leiband van de VS loopt maar de vele arabische landen ook. dat gegeven is tot op de dag van vandaag niet veranderd. het zijn de amerikanen die vaak managen wat er gebeurt in het MO. of we het nou hebben over, irak, syrie, turkije, israel of al die arabische golfstaten het zijn altijd de amerikanen die in welke vorm dan ook als spin in het web fungeren. geen van die landen zijn capabel genoeg om autonoom van de amerikanen te handelen.

ik bedoel zelfs het islamisme waar erdo en co. van worden beticht hebben we te danken aan het jaren 80 beleid van de samenwerking tussen de amerikanen en het turkse junta regime, waar de islam als counter tegen het communisme werd ingezet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177105348
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:50 schreef Richestorags het volgende:

Ik weet dat het voor Koerden flink is verbeterd. Maar de Koerden die in Nederland opgroeiden, zijn flink geïndoctrineerd door hun ouders natuurlijk. En klampen zich meer vast aan hun identiteit. Zelfde geldt voor Turken. Dus snap ik ook waarom zij het het niet zien. Ondanks dat het steunen van de PKK natuurlijk een compleet immorele, laakbare gedachtegang is.
tja het is the human condition dat wij mensen vaak meestal in staat zijn om te zien wat we hebben (laat staan er dankbaar voor zijn), omdat we altijd gefocust zijn (streven naar) op de dingen die we niet hebben.

voor de koerd in de jaren 90 turkije was koerdisch spreken, koerdische media, koerdische politieke partijen, erkenning dat er uberhaupt koerden bestaan in het land een streven, omdat het dingen waren die ze niet hadden.

echter anno nu zijn al die dingen zogenaamd vanzelfsprekend. dit impliceert dat de meeste mensen er geen minuut stil bij staan, dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend was 20 jaar geleden.
uiteraard geldt dit helemaal voor de jongste generatie die de jaren 90 niet bewust hebben meegemaakt, die nemen al die zaken voor lief net als dat wij hier in het rijke westen voor lief nemen dat we een dak boven ons hoofd, stromend water en elektriciteit hebben.

(lao tsu beschrijft in de tao te ching dat simpele zielen denken dat staatszaken vanzelf gaan, terwijl er heel veel werk ten grondslag ligt)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 februari 2018 @ 13:00:11 #217
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177105849
quote:
10s.gif Op zondag 11 februari 2018 12:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja het is the human condition dat wij mensen vaak meestal in staat zijn om te zien wat we hebben (laat staan er dankbaar voor zijn), omdat we altijd gefocust zijn (streven naar) op de dingen die we niet hebben.

voor de koerd in de jaren 90 turkije was koerdisch spreken, koerdische media, koerdische politieke partijen, erkenning dat er uberhaupt koerden bestaan in het land een streven, omdat het dingen waren die ze niet hadden.

echter anno nu zijn al die dingen zogenaamd vanzelfsprekend. dit impliceert dat de meeste mensen er geen minuut stil bij staan, dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend was 20 jaar geleden.
uiteraard geldt dit helemaal voor de jongste generatie die de jaren 90 niet bewust hebben meegemaakt, die nemen al die zaken voor lief net als dat wij hier in het rijke westen voor lief nemen dat we een dak boven ons hoofd, stromend water en elektriciteit hebben.

(lao tsu beschrijft in de tao te ching dat simpele zielen denken dat staatszaken vanzelf gaan, terwijl er heel veel werk ten grondslag ligt)
Niet zozeer dat simpele zielen denken dat het vanzelf gaat, maar dat een groot leider het laat lijken alsof alles vanzelf gaat zonder er zelf het krediet voor op te eisen. Met andere woorden, een goede leider is de regisseur op de achtergrond, van wie je zijn hand ziet zonder dat je weet dat het zijn hand is.

Hoewel het van de vertaling af kan hangen natuurlijk, ik heb meerdere vertalingen gelezen die allemaal andere accenten leggen.
pi_177105988
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 13:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Niet zozeer dat simpele zielen denken dat het vanzelf gaat, maar dat een groot leider het laat lijken alsof alles vanzelf gaat zonder er zelf het krediet voor op te eisen. Met andere woorden, een goede leider is de regisseur op de achtergrond, van wie je zijn hand ziet zonder dat je weet dat het zijn hand is.

Hoewel het van de vertaling af kan hangen natuurlijk, ik heb meerdere vertalingen gelezen die allemaal andere accenten leggen.
"simpele zielen" is mijn interpretatie uiteraard, ik kon de citaat waar ik naar refereer niet zo 1, 2 vinden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177106330
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 11:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik weet dat het voor Koerden flink is verbeterd. Maar de Koerden die in Nederland opgroeiden, zijn flink geïndoctrineerd door hun ouders natuurlijk. En klampen zich meer vast aan hun identiteit. Zelfde geldt voor Turken. Dus snap ik ook waarom zij het het niet zien. Ondanks dat het steunen van de PKK natuurlijk een compleet immorele, laakbare gedachtegang is.
De diaspora gemeenschappen moet je als collectief qua (politiek of maatschappelijke) opvattingen over het land van oorsprong niet zo serieus nemen. Bijna alle diaspora zijn een selectief groepje uit gebied A of maatschappelijke ladder X of politieke ideologie Z (vanwege het feit gevlucht te zijn) en geven dat door aan nageslacht. Strookt niet met veranderende realiteit in land van herkomst waar ze/we alleen vakanties doorbrengen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 11 februari 2018 @ 13:32:02 #220
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177106699
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 13:15 schreef Aloulu het volgende:

[..]

De diaspora gemeenschappen moet je als collectief qua (politiek of maatschappelijke) opvattingen over het land van oorsprong niet zo serieus nemen. Bijna alle diaspora zijn een selectief groepje uit gebied A of maatschappelijke ladder X of politieke ideologie Z (vanwege het feit gevlucht te zijn) en geven dat door aan nageslacht. Strookt niet met veranderende realiteit in land van herkomst waar ze/we alleen vakanties doorbrengen.
Leidt het niet serieus nemen niet tot partijen als Denk (die overigens nog steeds niet echt serieus worden genomen).

Het niet serieus nemen van het gewone volk door de elite leidt er altijd toe dat men op één of andere volksmenner gaat stemmen, hetzij Geert, hetzij Kuzu.
pi_177109867
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:37 schreef polderturk het volgende:
Syrie is de grootste schandvlek van de 21e eeuw. De mensheid is in Syrie gestorven.
Overdrijven is ook n kunst he
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177109919
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 01:00 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Net zoals sympathisanten van Bin Laden en Baghdadi wij graag bommen gekopt zien worden en juichen als afgereisde baardjes wat lood in het voorhoofd gemonteerd krijgen.

Om het even inzichtelijk te maken.
Een afgereisde baard is geen sympathisant meer, maar een actieve deelnemer.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177112917
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 15:46 schreef marsan het volgende:

[..]

Een afgereisde baard is geen sympathisant meer, maar een actieve deelnemer.
Baardjes in de schilderswijk dan die een betoging houden met IS-vlaggen en foto's van Baghdadi....daar reageren we ook niet semi-laconiek op "dat er wel wat voor te zeggen valt" en men die vrijheid maar moeten hebben zolang ze niet overgaan tot terroristische daden zelf.

Zo tevreden?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177113197
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 17:33 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Baardjes in de schilderswijk dan die een betoging houden met IS-vlaggen en foto's van Baghdadi....daar reageren we ook niet semi-laconiek op "dat er wel wat voor te zeggen valt" en men die vrijheid maar moeten hebben zolang ze niet overgaan tot terroristische daden zelf.

Zo tevreden?
Koerden die voor onafhankelijkheid/autonomie/vrijheid/rechten voor hun volk strijden kun je niet vergelijken met IS die de wereld wil domineren, sjiieten/polytheïsten afslachten, joden en christenen vernederen, etc.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177113491
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 17:45 schreef alilami het volgende:

[..]

Koerden die voor onafhankelijkheid/autonomie/vrijheid/rechten voor hun volk strijden kun je niet vergelijken met IS die de wereld wil domineren, sjiieten/polytheïsten afslachten, joden en christenen vernederen, etc.
Grappig dat het voor de eene groep vrijheidstrijders zijn en voor de andere groep terroristen... Als je objectief kijkt dan alle revoluties en coups ook gedaan door één van deze twee groepen. Wat mij betreft mogen de koerden dus ook best opkomen voor hun rechten en voor vrijheid strijden en moet Turkije dat recht respecteren.

Hoe deden de Turken dat zelf, nou zo...

  zondag 11 februari 2018 @ 19:10:22 #226
365082 IPA35
Patriarch
pi_177114957
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:44 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dat weten we natuurlijk niet, Rusland heeft de focus vwb airdefence ook op Tartus en Latakia liggen, misschien interesseert het zuiden ze helemaal niks, misschien hebben ze wel helemaal geen zicht die kant op.
Je kunt de oude S-200 in principe koppelen aan de systemen van de S-400.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177116632
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 19:10 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Je kunt de oude S-200 in principe koppelen aan de systemen van de S-400.
Ik denk niet dat Rusland er happig op is dat Syriërs dadelijk aan de knoppen gaan zitten en random allerlei vliegtuigen de lucht uit gaan schieten.
  zondag 11 februari 2018 @ 20:45:19 #228
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177117225
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 19:10 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Je kunt de oude S-200 in principe koppelen aan de systemen van de S-400.
Mits ze de upgrade hebben maar daar ga ik niet van uit. Daarbij moet eea dan wel relatief dicht bijelkaar staan, als ze een RF link gebruiken zal de max ongeveer op een kilometer of 12 liggen.
pi_177117296
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 10:44 schreef AchJa het volgende:
Dat weten we natuurlijk niet, Rusland heeft de focus vwb airdefence ook op Tartus en Latakia liggen, misschien interesseert het zuiden ze helemaal niks, misschien hebben ze wel helemaal geen zicht die kant op.
Dat lijkt me wel. Het is de voornaamste reden waarschijnlijk waarom Israëlische diplomaten en militaire officials geregeld Moskou bezoeken om misverstanden en incidenten te voorkomen.
pi_177117306
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 17:45 schreef alilami het volgende:

[..]

Koerden die voor onafhankelijkheid/autonomie/vrijheid/rechten voor hun volk strijden kun je niet vergelijken met IS die de wereld wil domineren, sjiieten/polytheïsten afslachten, joden en christenen vernederen, etc.
Nee. Wel die fotos van Ocalan meedragen. Leider van beweging die willekeurige voorbijgangers in een straat van Istanbul opblazen enzo.

Laat nou net een groot deel van Koerden die demonstreren in NL fotos van die terrorist dragen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 11 februari 2018 @ 21:01:46 #231
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177117566
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 20:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel. Het is de voornaamste reden waarschijnlijk waarom Israëlische diplomaten en militaire officials geregeld Moskou bezoeken om misverstanden en incidenten te voorkomen.
Als je op Relief Map kijkt zie je dat er richting zuid nogal wat bergen liggen. Daar kijk je niet doorheen.
pi_177117641
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 20:48 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Nee. Wel die fotos van Ocalan meedragen. Leider van beweging die willekeurige voorbijgangers in een straat van Istanbul opblazen enzo.

Laat nou net een groot deel van Koerden die demonstreren in NL fotos van die terrorist dragen.
Nonsens. Ocalan kun je hoogstens vergelijken met een terrorist als Mandela. De grenzen van Turkije zijn nu eenmaal niet heilig en er is zoiets als zelfbeschikkingsrecht.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177117855
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 21:01 schreef AchJa het volgende:
Als je op Relief Map kijkt zie je dat er richting zuid nogal wat bergen liggen. Daar kijk je niet doorheen.
Inderdaad een obstakel voor de radars die noordelijker liggen, maar de Russen hebben een geïntegreerde AD-netwerk waarbij ze live-informatie van Syrische radarsystemen verkrijgen.

http://www.thedrive.com/t(...)air-defense-networks
pi_177118054
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 21:05 schreef alilami het volgende:
Nonsens. Ocalan kun je hoogstens vergelijken met een terrorist als Mandela. De grenzen van Turkije zijn nu eenmaal niet heilig en er is zoiets als zelfbeschikkingsrecht.
Het staat je vrij om je eigen definities erop na te houden. Wanneer we het hebben ook definities in internationaal recht of een Van Dale woordenboek maakt de PKK en Ocalan zich herhaaldelijk en stelselmatig schuldig aan het doelbewust targetten van burgers ten behoeven van hun politieke doeleinden. Middels aanslagen in verschillende vormen. Terroristischer dan dit ga je het niet krijgen hoor. Ook niet als je Mandela erbij haalt.

Zelfbeschikkingsrecht maakt bommen af laten gaan in winkelstraten niet legitiem internationaal rechterlijk noch iemand met enig moraal.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 11 februari 2018 @ 22:00:09 #235
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177118591
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 21:16 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Inderdaad een obstakel voor de radars die noordelijker liggen, maar de Russen hebben een geïntegreerde AD-netwerk waarbij ze live-informatie van Syrische radarsystemen verkrijgen.

http://www.thedrive.com/t(...)air-defense-networks
Ik vraag me alleen af hoe effectief het daadwerkelijk is als het uberhaupt al werkt, een fatsoenlijk werkend IADS optuigen is niet even een kwestie van een utp kabel erin stoppen en gaan. Daar komt nog wel het eea bij kijken. Maar goed, of het nou propaganda van de Russen is of niet dat weten we niet.
  zondag 11 februari 2018 @ 22:36:14 #236
365082 IPA35
Patriarch
pi_177119306
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 20:45 schreef AchJa het volgende:

[..]

Mits ze de upgrade hebben maar daar ga ik niet van uit. Daarbij moet eea dan wel relatief dicht bijelkaar staan, als ze een RF link gebruiken zal de max ongeveer op een kilometer of 12 liggen.
Hoe dan ook. Betreft het wel een S-200. Ik lees daarover dat dit systeem vooral bedoeld is als lange afstands wapen tegen strategische bommenwerpers (en AEW). Dus weinig wendbare, wat grotere doelwitten.

En fragmenten van afgevuurde raketten die we zien zijn duidelijk S-125 Pechora. Syrië heeft oude Sovjet modellen maar ook moderne.

Dus wat was het nu?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177120137
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 21:26 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Zelfbeschikkingsrecht maakt bommen af laten gaan in winkelstraten niet legitiem
Dit doen ze dan ook nauwelijks. Als ze dit deden dan zouden ze dagelijks een bloedbad kunnen aanrichten in Turkije. Voor zover ik weet vallen ze voornamelijk Turkse soldaten aan. Anders mag je wel hun laatste 30 aanslagen in winkelstraten opnoemen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 11 februari 2018 @ 23:32:16 #238
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177120553
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 22:36 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Hoe dan ook. Betreft het wel een S-200. Ik lees daarover dat dit systeem vooral bedoeld is als lange afstands wapen tegen strategische bommenwerpers (en AEW). Dus weinig wendbare, wat grotere doelwitten.

En fragmenten van afgevuurde raketten die we zien zijn duidelijk S-125 Pechora. Syrië heeft oude Sovjet modellen maar ook moderne.

Dus wat was het nu?
Weet ik niet, kan beide aangezien het missile volgens de vlieger in de buurt van het vliegtuig is geexplodeerd (beide systemen hebben proximity fuse). Maar het maakt ook niet zoveel uit natuurlijk.

Overigens is dit sinds 1982 de eerste die neergehaald is...


http://www.telegraph.co.u(...)craft-fire-military/
pi_177121908
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 22:00 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik vraag me alleen af hoe effectief het daadwerkelijk is als het uberhaupt al werkt, een fatsoenlijk werkend IADS optuigen is niet even een kwestie van een utp kabel erin stoppen en gaan. Daar komt nog wel het eea bij kijken. Maar goed, of het nou propaganda van de Russen is of niet dat weten we niet.
Je kunt ervan uitgaan dat de Syrische AD-systemen door ofwel de Russen of de Iraniërs gemorderniseerd zijn. Wellicht ook nog zelfs bediend door één van. Dat er een Israëlisch F-16i is neergehaald twee dagen geleden is niet toevallig tot stand gekomen imo. Het was een val. Iraanse drones vliegen niet toevallig door een-door-Israëlisch gecontroleerd luchtruim heen. Gezien het feit dat Hezbollah snel met een persbericht naar buiten kwam na het incident, met de boodschap dat het regime niet meer Israël's dominantie over Syrisch luchtruim accepteert, kun je ervan uitgaan dat het een vooropgezet plan was. En de AD-systemen die ervoor gebruikt zijn in alle waarschijnlijkheid door Rusland of Iran geupgrade.
pi_177121944
Zie:

Another war brewing in the Middle East?

quote:
The Syrian narrative does not mention the drone (with leaks arguing that it was part of a Syrian trap rather than an Iranian offensive action). The Israelis sent an F-16 to down the drone, which was in turn shot-down inside Israeli territory. The Israeli responses are not mentioned or downplayed.

There are immediately several discrepancies between both versions, that have persisted for more than a day after the event. First, who shot down the drone, and was it captured or destroyed? The Israeli side suggests that a chopper shot the drone down, while the Syrians assert that it was an F-16. The Israeli side makes more sense here, the more maneuverable choppers would probably be better for such a mission. The video shows the drone exploding, while some Israeli sources are arguing that it “was brought down almost intact” as part of an Israeli ploy to capture the top-secret drone. This, however, seems unlikely (unless the IDF video is staged, but that would not be particularly helpful).

Second, how closely was Iran involved in the back-and-forth? Israeli and US media take it for granted that this was an Iranian move. A closer examination reveals that there is no concrete evidence for that. The images of the wrecked drone do not prove that it was run by Iranians or even manufactured by Iran — the Israeli side argues that it is based on Western technology reverse-engineered by the Iranians after they captured an American drone back in 2011. If we believe this, it remains unclear why the Iranians would expose their secret stealth technology in this situation.

Here the Israeli side is less convincing. It should be seen in the context of two large-scale processes that have been taking place for years. First, Israeli aggression that has been violating Syrian airspace for years now. Estimates place the number of Israeli airstrikes at over 100 so far during the Syrian war, focused on targets that supposedly threatened Israeli security and without taking a formal side in the war (despite a lot of on-the-ground evidence otherwise). While Iran is definitely allied with Assad and must have known about the attack and perhaps even encouraged it, it is impossible to rule out that this was a Syrian decision rather than an Iranian one. After all, it is their country and they would bear the brunt of any further hostility by the Israelis. Recent claims cited by the well-positioned Elijah Magnier reinforce the point — Syria will respond to any Israeli violation of its airspace.

Moreover, public opinion in US and Israel has been against Iran and its government for a long time now, with numerous covert operations against it. Within this narrative, ambiguous events such as this one are immediately ascribed to Iranian aggression. Again, this is not to say that it is impossible that Iran stands behind the attack, but it does fit into a worldview that promotes aggressive action against Iran (mainly by the US). The focus on Iran also avoids any mention of Russian involvement, which we’ll discuss below.

Third, what happened where? The geography in both narratives hardly makes sense. The Israelis say that the drone was downed near the [Jordanian] border while the video they released supposedly show Syria. Reuters claims the drone was shot down above Beit Shean, 35 kilometers from the closest Syrian border. Syria, on its part, denies its drone entered Israeli airspace.

The drone’s mobile command unit is claimed to have been in as-Sukhnah, NE of Palmyra and 330 kilometers from Israeli territory, according to the Israeli side, and Homs (170 kilometers from the closest Israeli border), according to the Syrian side. Interestingly, Syria’s capital Damascus, is less than 50 kilometers away from the Israeli border. The plane crashed near Kibbutz Harduf, which is 85 kilometers from the same point and about 45 kilometers from the nearest border.

Why should the mobile[!] drone control unit be so far inside Syria? How could the F-16 attack deep inside Syria, get hit in Syrian territory and still fly at least 100 kilometers before crashing? Did the drone cross into Israeli airspace? Can Israel legitimately bomb a base so deep in Syria, citing its security concerns? Although we cannot answer all these questions, the narratives are meant to construct different realities. According to the Israeli narrative, the Israeli air force is capable of stopping enemy operations on its only 3–4 miles from the border (rather than deeper inside). It is also confident enough to attack across Syria with impunity. The Syrian narrative emphasizes its capability to affect Israeli airspace.

If the Syrian narrative is true and the Israeli F-16 was shot down tens of kilometers inside Israel, this would be an even greater change in the strategic balance of the region. Syria has long been treated as a weak state torn by its civil war, and Israel was glad to exploit this situation. The fact that Syria — after a long destructive war, no less — was confident enough to engage with Israel sends a clear message against more Israeli intervention.

Finally, there is also a broader context to this story. The war in Syria has been long identified as a proxy war between larger powers. Last week, a Russian plane was shot down by anti-Assad Syrian militias for the first time in the war, probably using anti-aircraft missiles supplied to them by the US. Russia clearly knew that Syria was intending to attack an Israeli fighter, and may have even given the Syrians the intelligence or weapons to shoot down the pilot. In this context, this would be a Russian message to the Americans, something along the lines of “your proxy takes down one of our planes — we could do the same to your proxy [Israel]”.

The Israelis, who have been keeping closer ties with Russia than one would expect given the anti-Russian sentiment in the US, raised concerns about the Russian approval of the attack. In a statement, Putin seemed focused on the interests of his own country’s forces. It seems, however, that Syria is currently a more important proxy to the Russians at the moment so Israel prefers to remain careful not to push Russia further to the Syrian side.

The Americans seem hesitant about how to proceed. Washington gave Israel some verbal support, but did not make a more serious commitment to its security, a move which raised concerns among some Israeli commentators, especially since Trump did not mention the incident at all.

Although it was in the interests of all groups involved to de-escalate the situation, everyone seems to agree that it is only a matter of time before the next incident occurs.
https://medium.com/@leemo(...)le-east-2f7ca5116fca
  maandag 12 februari 2018 @ 08:41:02 #242
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177123234
IS is echt afgeslacht in Idlib (kan niet direct naar de video linken). De Tigers die verantwoordelijk zijn voor deze slachting gaan trouwens nu volgens berichten de IS pocket in Homs / Deir-Ezzor opruimen.

https://www.almasdarnews.(...)own-southeast-idlib/
  maandag 12 februari 2018 @ 08:44:52 #243
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177123293
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 02:16 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je kunt ervan uitgaan dat de Syrische AD-systemen door ofwel de Russen of de Iraniërs gemorderniseerd zijn. Wellicht ook nog zelfs bediend door één van. Dat er een Israëlisch F-16i is neergehaald twee dagen geleden is niet toevallig tot stand gekomen imo. Het was een val. Iraanse drones vliegen niet toevallig door een-door-Israëlisch gecontroleerd luchtruim heen. Gezien het feit dat Hezbollah snel met een persbericht naar buiten kwam na het incident, met de boodschap dat het regime niet meer Israël's dominantie over Syrisch luchtruim accepteert, kun je ervan uitgaan dat het een vooropgezet plan was. En de AD-systemen die ervoor gebruikt zijn in alle waarschijnlijkheid door Rusland of Iran geupgrade.
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 02:33 schreef Stabiel het volgende:
Zie:

Another war brewing in the Middle East?

[..]

https://medium.com/@leemo(...)le-east-2f7ca5116fca
Dat is wel heel ver gezocht...
  maandag 12 februari 2018 @ 09:03:06 #244
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177123548
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 08:44 schreef AchJa het volgende:

[..]


[..]

Dat is wel heel ver gezocht...
Het klinkt een beetje als grootspraak na een lucky shot. Misschien dat ze de reactie van Israël wilden testen maar als ze echt machtig waren hadden ze nog meer vliegtuigen neergehaald. Dat zou het moment zijn waarop Israël echt angstzweet zou moeten krijgen dan...
  maandag 12 februari 2018 @ 09:36:45 #245
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177123952
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 09:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het klinkt een beetje als grootspraak na een lucky shot. Misschien dat ze de reactie van Israël wilden testen maar als ze echt machtig waren hadden ze nog meer vliegtuigen neergehaald. Dat zou het moment zijn waarop Israël echt angstzweet zou moeten krijgen dan...
Plus het feit dat het om een Iraanse reverse engineered RQ-170 (stealth) zou gaan. Je gaat natuurlijk niet een "onzichtbare" drone het gebied insturen om een reactie uit te lokken...

Iran’s stealth drone was shot down in a new way
  maandag 12 februari 2018 @ 10:07:46 #246
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177126499
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 08:41 schreef Richestorags het volgende:
IS is echt afgeslacht in Idlib (kan niet direct naar de video linken). De Tigers die verantwoordelijk zijn voor deze slachting gaan trouwens nu volgens berichten de IS pocket in Homs / Deir-Ezzor opruimen.

https://www.almasdarnews.(...)own-southeast-idlib/
Left without limbs and brains :') had het filmpje middels een tweet ook geplaatst gisteren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177126851
DavidMWitty1 twitterde op maandag 12-02-2018 om 10:20:52 Iraqi MoI Intelligence: ISIS leader Baghdadi is still alive & in Jazira Syria area near Iraqi border. He is in poor health & in poor mental state. He cannot walk on his own due to injures & he has diabetes. We have a source in his organization.https://t.co/iy9ATGPMm5 reageer retweet
LTCPeterLerner twitterde op maandag 12-02-2018 om 06:22:40 IDF assessment yesterday suggested that half of Syria’s aerial defense systems were destroyed on Saturdays strikes. https://t.co/cfauqzb5jA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 februari 2018 @ 12:38:31 #250
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177127432
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

Left without limbs and brains :') had het filmpje middels een tweet ook geplaatst gisteren
Volgens mij klopt het aardig als je het filmpje zo bekijkt.
pi_177127441
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Volgens mij klopt het aardig als je het filmpje zo bekijkt.
baqiya ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 februari 2018 @ 12:39:58 #252
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177127513
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:39 schreef Richestorags het volgende:

Er is nog werk te verrichten als je ziet wat voor commoties er allemaal loskomen telkens bij conflicten verderop.
emotie (energie dat je in beweging brengt) kent geen grenzen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 februari 2018 @ 12:43:50 #254
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177127561
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

emotie (energie dat je in beweging brengt) kent geen grenzen
Op een gegeven moment wel. Ik denk niet dat het vijfde generatie Italianen in Amerika nog kan interesseren wat er in Italië gebeurt.
pi_177127671
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Op een gegeven moment wel. Ik denk niet dat het vijfde generatie Italianen in Amerika nog kan interesseren wat er in Italië gebeurt.
tijden veranderen, nu is alles en iedereen met de hele aardkloot verbonden met elkaar. theoretisch zijn de banden langer te onderhouden, maar als je alleen al kijkt naar investeringen die vanuit het buitenland richting turkije gaan, zie je een enorme daling met de eerste generatie, die eigenlijk nooit voornemens waren om hier te settelen. een zomerhuisje kopen de latere generaties nog wel in turkije, maar pas nadat ze eerst hier een koopwoning scoren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177130422
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 19:10 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Je kunt de oude S-200 in principe koppelen aan de systemen van de S-400.
Bedankt voor deze nuttige informatie. Mocht ik in de toekomst deze systemen bezitten, zal het goed van pas komen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_177131081
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:41 schreef Slayage het volgende:
emotie (energie dat je in beweging brengt) kent geen grenzen
Maar kan dan nog steeds selectief zijn.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177131193
:')

DailySabah twitterde op maandag 12-02-2018 om 14:51:56 Ankara will change the name of the street where the US Embassy is located to "Olive Branch," Mayor Tuna sayshttps://t.co/HbXQV3Wv0g reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177131351
michaelh992 twitterde op maandag 12-02-2018 om 14:56:04 Kurdish YPG claims to have shot down a Turkish drone over Afrin. Second aircraft to be shot down in three days #Syria https://t.co/jo064PltTD reageer retweet
pi_177131365
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:52 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Maar kan dan nog steeds selectief zijn.
is altijd selectief uiteraard, omdat emotie immers vooral te maken heeft met perceptie van de persoon in kwestie wat altijd subjectief is en niet zo zeer objectieve feiten.

iemand benoemde hierboven hoe het toch komt dat de moslim gemeenschap altijd zo begaan is met de palestijnen/jeruzalem en nauwelijks met de rohingja. dat komt dus doordat er veel emotie zit in in de palestijnse kwestie en jeruzalem itt het rohohingja onderwerp.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177131494
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:55 schreef Slayage het volgende:
:')

DailySabah twitterde op maandag 12-02-2018 om 14:51:56 Ankara will change the name of the street where the US Embassy is located to "Olive Branch," Mayor Tuna sayshttps://t.co/HbXQV3Wv0g reageer retweet
Kinderachtig zeg
pi_177131527
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:04 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kinderachtig zeg
hadden ze laatst ook gedaan nav een kleine rel met de VAE
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177131615
voor een "genuine peace process" zou netanyahu het veld moeten ruimen en heeft niks met iran of wat dan ook te maken. maar afgeven op iran is altijd makkelijk.

Reuters twitterde op maandag 12-02-2018 om 14:58:51 JUST IN: UK foreign minister Boris Johnson, speaking on Israel-Syria border incident, says he is concerned at Iranian actions which detract from efforts to get a genuine peace process underway. Read more: https://t.co/ubxVleCZ3x https://t.co/QMCgnxlMes reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177131797
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

hadden ze laatst ook gedaan nav een kleine rel met de VAE
bananenrepubliek _O_
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177132196
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:55 schreef Slayage het volgende:
:')

DailySabah twitterde op maandag 12-02-2018 om 14:51:56 Ankara will change the name of the street where the US Embassy is located to "Olive Branch," Mayor Tuna sayshttps://t.co/HbXQV3Wv0g reageer retweet
:')

Sowieso een vis als burgemeester hebben :')

#Carnaval
pi_177132689
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 08:44 schreef AchJa het volgende:
Dat is wel heel ver gezocht...
Wat is precies ver gezocht? In het Midden-Oosten zijn dit soort 'incidenten' schering en inslag. Er is altijd wel een diepere geopolitieke reden een er achter schuilt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Stabiel op 12-02-2018 16:00:39 ]
pi_177133026
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 09:36 schreef AchJa het volgende:
Plus het feit dat het om een Iraanse reverse engineered RQ-170 (stealth) zou gaan. Je gaat natuurlijk niet een "onzichtbare" drone het gebied insturen om een reactie uit te lokken...

Iran’s stealth drone was shot down in a new way
Ik heb dit op een ander forum geplaatst. De mogelijkheid waarom Iran bewust deze drone heeft gebruikt. Is wel in het Engels:

quote:
Iranian UAV that entered Israeli airspace seems to be American stealth knock-off

"Brig. Gen. Tomer Bar, the Israeli Air Force’s second-in-command, said Saturday the Iranian drone was quite advanced and emulated Western technology. He added that the drone remained in Israel’s airspace for a minute and a half, before being taken out by a combat helicopter over the city of Beit Shean, near the Jordanian border."

https://www.timesofisrael(...)n-stealth-knock-off/

The drone Iran used in the incident is the Saegheh (thunderbolt) type. In 2016, Iran unveiled two reverse-engineered versions of the American RQ-170 stealth UAV which Iran managed to capture fully-intact in 2011. The Saegeh type is the smaller-sized version of the wing-shaped RQ-170, lacking its original frontal air intake. It is probably propeller-driven. According to reports, 12 Saegheh's have been delivered to the IRGC.



Back in 2016 when Iran unveiled the drone:


The moment when the drone was intercepted and destroyed by a Israeli AH-64D. Its wing-shape is evident:


It begs the question why Iran deliberately flew its more advanced, American-copied UAV into Israeli air space, rather than using a older and cheaper UAV in its inventory, knowing that drone would likely be spotted and destroyed by the IAF. What message did Iran try to send? I'm not sure. Perhaps a demonstration of advanced capability, while simultaneously laying a trap for a Israeli F-16. Syria/Iran probably calculated a harsh Israeli response, which hapenned accordingly. The fact that Hezbollah was the first actor to comment on the incident indicates that the incident was deliberately provoked to change the equation in which Israel managed to breach Syrian air space at will and with impunity. Time will tell whether this incident has created a new situation.
pi_177135297
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:00 schreef Slayage het volgende:
is altijd selectief uiteraard, omdat emotie immers vooral te maken heeft met perceptie van de persoon in kwestie wat altijd subjectief is en niet zo zeer objectieve feiten.

iemand benoemde hierboven hoe het toch komt dat de moslim gemeenschap altijd zo begaan is met de palestijnen/jeruzalem en nauwelijks met de rohingja. dat komt dus doordat er veel emotie zit in in de palestijnse kwestie en jeruzalem itt het rohohingja onderwerp.
Het zal emotie zijn, maar ook soms een bewuste keuze of ander motief. Ik heb daar altijd wel moeite mee, als mensen zijn we uiteindelijk allemaal gelijk. Uiteraard besef ik dat ik ook last van subjectiviteit.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  maandag 12 februari 2018 @ 18:34:08 #270
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177135475
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:55 schreef Stabiel het volgende:

Wat is precies ver gezocht? In het Midden-Oosten zijn dit soort 'incidenten' schering en inslag. Er is altijd wel een diepere geopolitieke reden een er achter schuilt.
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 16:11 schreef Stabiel het volgende:

Ik heb dit op een ander forum geplaatst. De mogelijkheid waarom Iran bewust deze drone heeft gebruikt. Is wel in het Engels:
Zoals ik al zei, om een reactie uit te lokken ga je natuurlijk niet een met pijn en moeite nagebouwde stealthy drone die kant opsturen met de kans dat a: hij niet gezien wordt (geen reactie) of b: hij aan puin geschoten wordt (veel werk en geld verdampt). Nee, dan stuur je gewoon een el cheapo Orlan oid die kant op, die is goed genoeg voor dat soort activiteiten.
  maandag 12 februari 2018 @ 18:38:02 #271
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177135529
quote:
Enorm kort door de bocht natuurlijk. Dat het uiteindelijk een keer gebeurd is kan tal van oorzaken hebben, het falen van de aan boord zijnde EW middelen, een "bekende" statische SAM site die verplaatst is, andere radars gebruikt, een lucky shot, overmoedige vliegers die voor de 30e keer een SA-2 track hebben en denken dat ze er wel weer afkomen etc. etc.

Nee, er is een vliegtuig neergehaald en meteen zijn de Russen erbij betrokken... :')
pi_177136009
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:38 schreef AchJa het volgende:

[..]

Enorm kort door de bocht natuurlijk. Dat het uiteindelijk een keer gebeurd is kan tal van oorzaken hebben, het falen van de aan boord zijnde EW middelen, een "bekende" statische SAM site die verplaatst is, andere radars gebruikt, een lucky shot, overmoedige vliegers die voor de 30e keer een SA-2 track hebben en denken dat ze er wel weer afkomen etc. etc.

Nee, er is een vliegtuig neergehaald en meteen zijn de Russen erbij betrokken... :')
En al zouden de Russen erbij betrokken zijn; de Russen zijn in Syrië op uitnodiging van bondgenoot Syrië om hen te helpen.
Israël valt keer op keer een soevereine staat aan, dus tja...
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_177136260
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:08 schreef Slayage het volgende:
voor een "genuine peace process" zou netanyahu het veld moeten ruimen en heeft niks met iran of wat dan ook te maken. maar afgeven op iran is altijd makkelijk.
Hij schijnt binnenkort af te moeten treden vanwege corruptie. De vraag is alleen of we een wat minder agressief karakter ervoor terugkrijgen. Ik hoop dat er iemand voor hem in de plaats komt die niet steeds de confrontatie zoekt.
pi_177136359
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:34 schreef AchJa het volgende:
Zoals ik al zei, om een reactie uit te lokken ga je natuurlijk niet een met pijn en moeite nagebouwde stealthy drone die kant opsturen met de kans dat a: hij niet gezien wordt (geen reactie) of b: hij aan puin geschoten wordt (veel werk en geld verdampt). Nee, dan stuur je gewoon een el cheapo Orlan oid die kant op, die is goed genoeg voor dat soort activiteiten.
Niet wanneer je je vijand wilt tonen dat je beschikt over een stealth-achtige drone met lage RCS. Bovendien, de Saegeh-drone die Iran in dit incident gebruikt heeft is de smallere en goedkopere versie van de Amerikaanse RQ-170 drone die Iran gekopieerd heeft. Het heeft niet eens de front air intake die de RQ-170 wel heeft. Het is dus de vraag of deze versie daadwerkelijk zo stealth is.

Iran heeft in 2016 twee eigen versies van de RQ-170 getoond.

De kleinere Saegeh UAV (de drone die Israël heeft neergehaald):





De grotere Simorgh versie (de 1:1 kopie met exact dezelfde features als de RQ-170):







Als het dus echt de stealth-versie zou hebben willen uittesten dan had het wel de Simorgh-variant gebruikt.
pi_177136618
Volgens de Israëlische Debka:

quote:
The Iranian stealth drone’s trajectory through Jordan on Saturday was revealing. It flew from Palmyra along Syria’s eastern frontier with Iraq undetected by American military surveillance. When it came over the US-Jordanian garrison of Al Tanf in the Syrian-Iraqi-Jordanian border triangle, it turned right to northern Jordan and then crossed the border to fly over Beit Shean. Ninety seconds later, Israeli Apaches conducted their interception – but not before the “Storm” had triggered the first direct military skirmish between Israel and Iran.

Iran lost a valuable armed drone, but it was in the air long enough to gather plenty of information on the American, Jordanian and Israeli air defense and radar systems on the Syrian, Jordanian and Iraqi borders, as well as reporting on their anti-air missiles’ operational capabilities. The IDF announced Sunday the boosting of its air defense systems in the North.
https://www.debka.com/ira(...)orry-us-well-israel/
pi_177136808
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 19:16 schreef drexciya het volgende:

[..]

Hij schijnt binnenkort af te moeten treden vanwege corruptie. De vraag is alleen of we een wat minder agressief karakter ervoor terugkrijgen. Ik hoop dat er iemand voor hem in de plaats komt die niet steeds de confrontatie zoekt.
Ah okay, bye bye Bibi binnenkort dus :p volgens mij zijn al geruime tijd de geboorte cijfers van de liberale Israëlisch stukken lager dan die van de conservatieve Israëlisch, wat uiteraard weinig hoop op iets beters biedt dan het conservatieve blok van Netanyahu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177138243
quote:
10s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:32 schreef WammesWaggel het volgende:

Sowieso een vis als burgemeester hebben :')
een rivier broer, een rivier
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177139943
Zou leuk zijn als Slayage-held Zijlstra morgen het debat niet overleeft.
pi_177143932
En dan hulie hulie doen over het vluchtelingenbeleid hier.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 07:52:31 #281
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  dinsdag 13 februari 2018 @ 07:53:09 #282
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177144408
quote:
7s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:56 schreef Stabiel het volgende:
Zou leuk zijn als Slayage-held Zijlstra morgen het debat niet overleeft.
Ze willen niet nu al de coalitie opblazen, zeker niet nadat Penthouse Pechtold al even schaamteloos alle Russen als leugenaars wegzette.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 08:57:22 #283
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_177144884
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 19:19 schreef Stabiel het volgende:


Niet wanneer je je vijand wilt tonen dat je beschikt over een stealth-achtige drone met lage RCS.

Als het dus echt de stealth-versie zou hebben willen uittesten dan had het wel de Simorgh-variant gebruikt.
Hierin verschillen wij dus van mening.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 09:41:16 #285
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177145448
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 06:05 schreef tochnietweer het volgende:
En dan hulie hulie doen over het vluchtelingenbeleid hier.
Wie doen huilie huilie?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177145809
quote:
7s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:56 schreef Stabiel het volgende:
Zou leuk zijn als Slayage-held Zijlstra morgen het debat niet overleeft.
de man die vier jaar lang PVV corvee had, mijn held, uhu.

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 07:53 schreef Richestorags het volgende:

Penthouse Pechtold
Penthouse Pechthold _O_

[ Bericht 34% gewijzigd door Slayage op 13-02-2018 10:33:05 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177145830
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 07:52 schreef Richestorags het volgende:

Wat zijn jouw conclusies uit dit onderzoek?
ik heb het gehele onderzoek gelezen en het is eigenlijk heel herkenbaar en weinig verrassend. wat bij mij vooral opviel was dat op basis van de partij die men steunde men keek naar bepaalde feitelijkheden in het land. heel erg partisan, biased en niet subjectief dus.

wat ook heel duidelijk in het stuk naar voren kwam en expliciet werd benoemd zelfs, dat een politieke partij die succesvol wilt zijn en alle lagen van de samenleving wilt aanspreken niet om het feit kan gaan dat de islam en het nationalisme breed in de samenleving wordt gedragen, twee belangrijke AKP pijlers, ook bijvoorbeeld zoiets als dit

Turkey is a natural leader for the Muslim world.

41 percent strongly agree; 72 percent total agree.

of zoiets al dit

Taking pride in the Ottoman Empire

53 percent very important; 79 percent very/somewhat important.

eigenlijk kan je uit dit onderzoek ook halen waarom de AKP zo succesvol is tot op de dag van vandaag, ze doen exact de dingen wat de gemiddelde turk belangrijk vindt. iets wat je van die andere partijen niet kan zeggen.

quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:16 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Stelletje racisten.
turken zijn xenofoob as hell, de gehele turkse psyche draait zon beetje om de trauma van de eerste wereldoorlog toen het hartland van het ottomaanse rijk dreigde volledig vernietigd te worden door de imperialisten. het turkse volkslied begint niet voor niks met Korkma! "Wees niet bang!".

[ Bericht 42% gewijzigd door Slayage op 13-02-2018 10:33:34 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177146261
het land ligt er wel relatief lekker rustig bij dankzij de israelische bombardementen :Y)

tomgara twitterde op zondag 11-02-2018 om 22:39:59 I'm old enough to remember when disabling Syria's fearsome air defenses would require a bombing campaign of unprecedented scope and complexity https://t.co/AXRlc415lI reageer retweet
604yousuf twitterde op zondag 11-02-2018 om 23:06:35 @tomgara And remember when an indefinite American military occupation of parts of Syria was considered a nightmare scenario that needed to be avoided at all costs.Good times. reageer retweet


[ Bericht 75% gewijzigd door Slayage op 13-02-2018 11:19:05 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177146876
kennelijk isdie isis pocket eindelijk opgedoekt

OmerOzkizilcik twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 09:32:49 #Turkish-backed operation room in #Idlib confirms these reports saying that they have eliminated the #ISIS pocket in #Idlib and arrested houndreds of #ISIS members + families https://t.co/FvdDXuehuZ reageer retweet
turkse POV mbt de afrin op.



[ Bericht 2% gewijzigd door Slayage op 13-02-2018 11:36:00 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177148317
paar dagen terug waren ze trots aan het pochen met op hun safir jeep

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 10-02-2018 om 16:01:23 #AfrinOp: #YPG firing #Iran|ian-made 106 mm gun geolocated in main street of #Jindires as #OliveBranch forces started operations in area. https://t.co/ZC8pqcSC0r https://t.co/zqJPo1Cmmz reageer retweet
zo is ie geeindigd

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 11:42:31 #Pt. It didn't last long: #Iran|ian-made Safir Jeep & its 106 mm gun has been tracked in #Jindires and destroyed by Turkish Air Force. #Afrin https://t.co/MGRELkiuVt reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 februari 2018 @ 11:58:28 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177148345
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:03 schreef Slayage het volgende:
kennelijk isdie isis pocket eindelijk opgedoekt

OmerOzkizilcik twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 09:32:49 #Turkish-backed operation room in #Idlib confirms these reports saying that they have eliminated the #ISIS pocket in #Idlib and arrested houndreds of #ISIS members + families https://t.co/FvdDXuehuZ reageer retweet
turkse POV mbt de afrin op.

[ afbeelding ]
Zijn voor hun gewoon nieuwe rekruten :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177148398
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 11:58 schreef Szura het volgende:

Zijn voor hun gewoon nieuwe rekruten :')
tja in turkije hebben ze toch ook de dienstplicht :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177149019
Bekijk deze video

YPG/PKK terroristen worden door een drone gefilmd terwijl ze vanuit bewoond gebied naar burgers schieten. Ze brengen dus burgers in gevaar.
De YPG/PKK terroristen gaan vervolgens snel met de auto naar een schuilplaats
De schuilplaats wordt vervolgens door de Turkse luchtmacht vernietigd.

https://twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784
pi_177149204
Clown Erdogan spreekt weer:

CNNTURK_ENG twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 09:56:14 #BREAKING President Erdoğan says it is clear that those saying they will retaliate badly if they are hit has not been dealt an Ottoman slap on their faces yet https://t.co/gXP6LQWCfe reageer retweet
pi_177149231
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:23 schreef polderturk het volgende:
Bekijk deze video

YPG/PKK terroristen worden door een drone gefilmd terwijl ze vanuit bewoond gebied naar burgers schieten. Ze brengen dus burgers in gevaar.
De YPG/PKK terroristen gaan vervolgens snel met de auto naar een schuilplaats
De schuilplaats wordt vervolgens door de Turkse luchtmacht vernietigd.

https://twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784
das guerilla oorlogsvoering in stedelijk gebied. ze kunnen moeilijk het turkse leger head tot head tegemoet treden. aan de andere kant kan je ook stellen dat ze burgers als schild gebruiken, wat feitelijk ook zo is natuurlijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177149269
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:30 schreef Stabiel het volgende:
Clown Erdogan spreekt weer:

CNNTURK_ENG twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 09:56:14 #BREAKING President Erdoğan says it is clear that those saying they will retaliate badly if they are hit has not been dealt an Ottoman slap on their faces yet https://t.co/gXP6LQWCfe reageer retweet
Stabiel ziet weer een kans om zijn erdo/ turkije obsessie te voeden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177149334
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

Stabiel ziet weer een kans om zijn erdo/ turkije obsessie te voeden.
pi_177149347
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:33 schreef Slayage het volgende:
Stabiel ziet weer een kans om zijn erdo/ turkije obsessie te voeden.
Ik moet gewoon lachen om de bubble waar Erdogan en zijn aanhangers in leven. De Amerikanen proberen bang te maken door te spreken over een 'Ottomaanse slap'. Wat een grap.

En al die slogans in het Turkse parlement. Alsof het een voetbalstadion is. :')

https://twitter.com/abdbozkurt/status/963352738640867328

Wat is Turkije toch één grote clownshow geworden.
pi_177149491
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:37 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik moet gewoon lachen om de bubble waar Erdogan en zijn aanhangers in leven. De Amerikanen proberen bang te maken door te spreken over een 'Ottomaanse slap'. Wat een grap.

En al die slogans in het Turkse parlement. Alsof het een voetbalstadion is. :')

https://twitter.com/abdbozkurt/status/963352738640867328

Wat is Turkije toch één grote clownshow geworden.
Slayage voedt Stabiels obsessie verder.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177149526
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

Slayage voedt Stabiels obsessie verder.
Mijn interesse. Niet mijn obsessie. ;)
pi_177149536
Vol
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')