FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Sylvana Simons presenteert lijst vol radicalen #3
Arthur_Spoonerwoensdag 10 januari 2018 @ 21:35
quote:
Weer twijfel over BIJ1 kandidate: ‘Ana Paula Lima liegt over haar werk als prostituee’

Opnieuw is een kandidaat-lid van de lijst van BIJ1 in opspraak. Ana Paula Lima zou volgens De Telegraaf niet eerlijk zijn over haar werk als prostituee. Nadat Geenstijl eerder aangaf dat Lima leek te liegen over haar leeftijd op prostitutiewebsite Kinky.nl, liet Lima weten dat dit een nepprofiel was. Iemand had volgens haar ‘op de één of andere manier’ foto’s weten te bemachtigen en misbruikt. Ze gaf toen op de partijsite van BIJ1 wel toe lang geleden in de prostitutie te hebben gewerkt. Klantrecensies op de site zijn echter veel nieuwer en lijken de echtheid van het profiel juist te bevestigen.

Zo komt de partij van Sylvana Simons opnieuw in een lastig parket. Eerder moest kandidaat-lid Cailin Kuit al opstappen nadat er twijfel was gerezen over haar claim ‘werkzaam’ geweest te zijn ‘als psychiater’. Ze trok zich uiteindelijk niet terug vanwege deze claim, maar vanwege “persoonlijke omstandigheden in combinatie met de bizarre actualiteit”. Ook kandidaat Bob Schoute gaf aan ‘wegens persoonlijke redenen’ zijn kandidatuur neer te leggen.

‘Liegt er op los’
“Ze liegt er lekker op los”, schrijft een gebruiker van Kinky.nl volgens de Telegraaf. “Eergisteren stond ze nog op Kinky en nu is het volgens haar zelf opeens jaren geleden dat ze dit werk deed”. Een van de, blijkbaar tevreden, klanten merkt op de site op dat haar foto’s kloppen met de werkelijkheid die hij aantrof. Hij dus naar eigen zeggen wel degelijk nog recent een afspraak met Lima.

Waar de partij zegt te staan voor een diversiteit aan mensen lijkt het het werk(verleden) van Lima nu zelf plotseling tot taboe-onderwerp verklaard te hebben. Zowel BIJ1 als Lima willen niet tegenover de krant reageren.
Eerdere berichten in de spoiler:

SPOILER
Sylvana Simons presenteert lijst vol radicalen

AMSTERDAM - Sylvana Simons, die dit jaar mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de hoofdstad, heeft een kandidatenlijst vol activisten, radicalen en een overtuigd kraker gepresenteerd.

Simons, zelf lijsttrekker, doet op 21 maart mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam met haar partij BIJ1. De partij doet volgens Simons ’recht aan onze kleurrijke stad’. Ze stelt op te komen voor ’radicale gelijkwaardigheid’ en wil ’geen genoegen nemen met oppervlakkige of cosmetische verbeteringen’. Dat wil ze doen met een clubje activistische aanhangers.

Kandidaat Jazie Veldhuysen wil zich bijvoorbeeld focussen op het ’vertegenwoordigen van een duidelijk internationaal georiënteerd dekoloniaal en antikapitalistisch geluid’, activist Cailin Kuit wil het ’institutioneel racisme en validisme’ uitbannen. Kandidaat-raadslid en ex-dakloze Naomi Doevendans hoopt middels ’privilegetrainingen’ mensen verenigen. In het verleden was de politiek niet aan haar besteed, onder andere vanwege de ’normalisering van discriminatie, de propaganda en de onwetendheid’.

Oud-kraker ’vreer’ schrijft dat hij zich geen leven kan indenken zonder activisme en hield zich bezig met de ’linkse strijd in het algemeen’. „Ik heb de schurft aan het kapitalistische uitbuitingssysteem waarin we zitten”, is de boodschap. Kandidaat Bob Schoute schrijft dat de politieke partij van Simons de ’bindende factor is’. Hij vertrok, nadat ’het warme badwater van de witte suprematie begon te stinken’ naar Amsterdam.

Bekendere namen op de lijst zijn pro-Palestina-activiste Anja Meulenbelt, die voorheen voor de SP in de Eerste Kamer zat. „De onacceptabele onderdrukking van Palestijnen die maar voortduurt heeft van mij nog meer een activist gemaakt dan ik al was”, schrijft ze. Ook Sunny Bergman, die zich in het verleden in de Zwarte Piet-discussie mengde, en emeritus hoogleraar genderstudies Gloria Wekker steunen BIJ1.


'Sylvana Simons loog over deskundigheid partijlid'

AMSTERDAM - Sylvana Simons heeft gelogen over de deskundigheid van de nummer drie van haar partij BIJ1. Titelmisbruik kan tot aangifte of een bestuurlijke boete leiden, zegt een woordvoerder van artsenorganisatie KNMG.

De 49-jarige Cailin Kuit, die herhaaldelijk stelde dat ze 'als psychiater heeft gewerkt', heeft nooit in het register voor artsen en medisch specialisten gestaan. Dat verklaart een woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid.

Campagnemanager Chihiro Geuzebroek van BIJ1 stelde eerder dat Kuit niet meer in het BIG-register is te vinden omdat haar diploma's zijn vervallen 'door escalatie van haar ziekte'. Ze deed de beschuldigingen dat Kuit loog over haar beroep af als 'een misstand' en 'laster door rechtse lobby'.

Simons ging zondag bij het televisieprogramma Buitenhof pal achter Kuit en haar verleden als psychiater staan. Ze deed de beschuldigingen af als onwaar. ,,Waarom zou je twijfelen? Serieuze media zouden niet mee moeten gaan in het twijfel zaaien." Simons had de cv's van kandidaten gecontroleerd, zegt ze. De voorzitter van BIJ1, Melchior Verboeket, kon geen antwoord geven op vragen over het werkverleden van Kuit.

'Niet beschikbaar'
Bij de Amsterdamse woning van Kuit klinkt luid geblaf van honden als er wordt aangebeld. Een huisgenote doet voorzichtig open en zegt dat Kuit 'niet beschikbaar is'. Daarna gaat de deur niet meer open.

Volgens campagneleider Geuzebroek heeft Kuit ,,een hoge intelligentie en een ontzettend bewonderenswaardig doorzettingsvermogen". Ze stelt dat Kuit heeft gewerkt bij de Universiteit Nijmegen omdat dat de enige academie was 'die haar aannam op basis van haar intelligentie en niet afschreef op basis van haar fysieke beperking'.

Het is een overtreding van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG) om ten onrechte een medische titel als psychiater te voeren. De maximumboete voor 'titelmisbruik' is 6400 euro. De Inspectie voor de Gezondheidszorg kan een onderzoek gelasten.

Een woordvoerder van artsenorganisatie KNMG zegt: ,,De mededeling dat men vroeger psychiater is geweest terwijl dat niet het geval is, kan als misleiding of valsheid in geschrifte worden gezien en daar zou als zodanig aangifte van kunnen worden gedaan bij de politie.''

Artsen dreigen met aangifte tegen Sylvana

AMSTERDAM - Artsenfederatie KNMG wil duidelijkheid over de titel Cailin Kuit, kandidaat-raadslid voor de politieke partij van Sylvana Simons Bij1. Kuit zei eerder te hebben gewerkt als psychiater, maar heeft nooit in het register voor artsen en medisch specialisten gestaan.

Wie ten onrechte een medische titel als ’psychiater’ voert, overtreedt de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG). De maximumboete voor ’titelmisbruik’ is 6400 euro. Ook kan aangifte gedaan worden van valsheid in geschrifte of misleiding.

„Als uit onderzoek naar voren komt dat er daadwerkelijk sprake is van titelmisbruik, dan kan de KNMG daar aangifte van doen”, zegt een woordvoerder van de artsenfederatie. „Wij zijn tegen titelmisbruik en voor duidelijkheid.”

Een woordvoerder van de inspectie voor de gezondheidszorg laat weten dat het van groot belang is dat „burgers die hulp zoeken kunnen vertrouwen op de deskundigheid van een zorgverlener.” Hij vervolgt: „Alleen als iemand als zodanig staat ingeschreven in het BIG-register, mag hij of zij zich psychiater noemen. Een beschermde titel geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Hiermee wordt de kwaliteit en veiligheid van zorg bewaakt. In 2016 heeft de inspectie aan tien personen een boete opgelegd voor het onrechtmatig voeren van een beschermde titel, zoals psychiater.”

Simons en haar partij hebben de beschuldigingen altijd ontkend. Campagnemanager Chihiro Geuzebroek van BIJ1 stelde eerder tegen De Telegraaf dat Kuit niet meer in het BIG-register is te vinden omdat haar diploma’s zijn vervallen ’door escalatie van haar ziekte’.

Dinsdag hield Bij1 spoedoverleg in het huis van Kuit. Daarna zweeg de partij in alle talen.


Kuit trekt zich terug als kandidaat Bij1

AMSTERDAM - Cailin Kuit trekt zich terug als kandidaat op de lijst van Bij1, de politieke partij van Sylvana Simons. Kuit zou met de partij meedoen aan de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen, maar ze gaf zich ten onrechte uit voor ’psychiater’.

„Persoonlijke omstandigheden in combinatie met de bizarre actualiteit hebben Cailin Kuit doen besluiten dat het beter is dat ze zich terugtrekt”, zo staat in een verklaring op de site van de partij.

„Persoonlijke omstandigheden in combinatie met de bizarre actualiteit hebben Cailin Kuit doen besluiten dat het beter is dat ze zich terugtrekt”, zo staat in een verklaring op de site van de partij.

„Wij steunen haar in deze beslissing en hopen dat ze ons wil blijven informeren op het gebied van zorg en het adresseren van bijvoorbeeld problematische situaties die zich voltrekken sinds de AWBZ is afgeschaft in 2015 en WMO werd.”

De term psychiater
De 49-jarige Kuit, die herhaaldelijk stelde dat ze ’als psychiater heeft gewerkt’, heeft nooit in het register voor artsen en medisch specialisten gestaan. Dat verklaarde een woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid tegen de Telegraaf.

Wie ten onrechte een medische titel als ’psychiater’ voert, overtreedt de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG) en riskeert een maximumboete van 6400 euro. Artsenfederatie KNMG dreigde eerder met aangifte.

Deze week had Bij1 crisisoverleg bij Kuit thuis. Daarna liep partijleider Sylvana Simons zwijgend weg, terwijl de deur werd dichtgegooid voor de neus van journalisten
5b1b6684b2_BIJ1socialimage.jpg?w=593&s=c3e7f3c650bde22db864a9345bd84057

Screen-Shot-2018-01-11-at-12.54.44-611x328.png

[ Bericht 6% gewijzigd door Arthur_Spooner op 14-01-2018 14:19:55 ]
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 21:37
Arthur_Spoonerwoensdag 10 januari 2018 @ 21:39
Even de OP bijgewerkt met de leugens van Sylvana.
bluemoon23woensdag 10 januari 2018 @ 21:40
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:32 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik heb me er niet in verdiept verder; maar ik lees her en der dat er nogal wat freaks en leugenaars BIJ1 zitten om te vertellen hoe het moet? Gaat vast een succes worden.

LPF is er niks bij :')
Oordeel zelf, hier de kandidaten http://www.bij1.org/gemeenteraadsverkiezingen-2018
Laat je niet afleiden door de feiten dat Nr 3 liegt dat ze als psychiater heeft gewerkt, en dat Nr 4 zichzelf als prostituee aanbiedt op een website
WheeledWarriorwoensdag 10 januari 2018 @ 21:40
Dit wordt een nog grotere flopshow dan de LPF. Genot.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 21:42
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:40 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Oordeel zelf, hier de kandidaten http://www.bij1.org/gemeenteraadsverkiezingen-2018
Laat je niet afleiden door de feiten dat Nr 3 liegt dat ze als psychiater heeft gewerkt, en dat Nr 4 zichzelf als prostituee aanbiedt op een website
Na het zien van ene Cailin en na het lezen van haar gelul, is mij de lust vergaan.
Sowieso Sylvana S :')
havanagilawoensdag 10 januari 2018 @ 21:43
Ja, lach maar, deed iedereen destijds ook met Denk, en zie de resultaten. Sylvana en krankzinnige aanhang komt gewoon in de gemeenteraad. Jammer maar helaas.
Boca_Ratonwoensdag 10 januari 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:39 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Even de OP bijgewerkt met de leugens van Sylvana.
Alles staat er wel dubbel in.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:43 schreef havanagila het volgende:
Ja, lach maar, deed iedereen destijds ook met Denk [..]
Nog steeds toch? :')
_O-
havanagilawoensdag 10 januari 2018 @ 21:45
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:44 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Nog steeds toch? :')
_O-
Blijven een stel engnekken ja, maar dat neemt niet weg dat er mensen zijn die er op stemmen.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:45 schreef havanagila het volgende:

[..]

Blijven een stel engnekken ja, maar dat neemt niet weg dat er mensen zijn die er op stemmen.
De mensen die daar op stemmen moeten ze het stemrecht afnemen. En van zoveel meer mensen..
Takadanobabawoensdag 10 januari 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:43 schreef havanagila het volgende:
Ja, lach maar, deed iedereen destijds ook met Denk, en zie de resultaten. Sylvana en krankzinnige aanhang komt gewoon in de gemeenteraad. Jammer maar helaas.
Vind het eigenlijk wel grappig. Is toch maar Amsterdam.
Glazenmakerwoensdag 10 januari 2018 @ 21:51
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:48 schreef Takadanobaba het volgende:

[..]

Vind het eigenlijk wel grappig. Is toch maar Amsterdam.
Imho gewoon status quo toch? Moreel superieure gekjes uit Amsterdam die wel eens even al die domme provincialen gaan uitleggen waarom hun cultuur achterlijk is en moet veranderen. Het enige wat anders is dat bij1 een keer geen blank bolwerk is.
bluemoon23woensdag 10 januari 2018 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:33 schreef Bluesdude het volgende:
welk citaat..
je bent weer aan het afschuiven....
niet zo lui... en zet het citaat in een reply
Ik snap dat je zo loyaal als Lassie bent naar Simons.
Maar kijk nu eens naar de feiten, waarom loop je haar te verdedigen ?

Of sta jij ook op de lijst van Simons ? Ben jij die kale buschauffeur ?
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 21:56
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:48 schreef Takadanobaba het volgende:

[..]

Vind het eigenlijk wel grappig. Is toch maar Amsterdam.
Toch maar de hoofdstad van het ooit zo vrije Nederland..

edit; waar notabene Syl zelf in een kooi haar atletische figuur heeft tentoongesteld..
WheeledWarriorwoensdag 10 januari 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:43 schreef havanagila het volgende:
Ja, lach maar, deed iedereen destijds ook met Denk, en zie de resultaten. Sylvana en krankzinnige aanhang komt gewoon in de gemeenteraad. Jammer maar helaas.
Dan begint de pret pas. Ik sla alvast popcorn in. Dat wordt een topshow zodra er een paar van die labiele figuren de raad halen.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 22:01
Eigenlijk is Syl als een Kim Holland die over de rooie gaat van een dikke pik. :+
MadJackthePiratewoensdag 10 januari 2018 @ 22:01
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:40 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Oordeel zelf, hier de kandidaten http://www.bij1.org/gemeenteraadsverkiezingen-2018
Laat je niet afleiden door de feiten dat Nr 3 liegt dat ze als psychiater heeft gewerkt, en dat Nr 4 zichzelf als prostituee aanbiedt op een website
Vreemd genoeg komt de nummer 5 meer capabel over dan de voorgangers
Hexagonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:51 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Imho gewoon status quo toch? Moreel superieure gekjes uit Amsterdam die wel eens even al die domme provincialen gaan uitleggen waarom hun cultuur achterlijk is en moet veranderen. Het enige wat anders is dat bij1 een keer geen blank bolwerk is.
Al die stadsyuppen stemmen niet op zo'n stelletje losers.

De enige kans die Sylvana heeft is dat ze haar zwarte achterban volledig weet te mobiliseren. Maar ik denk dat ook dat niet gaat meevallen.
bluemoon23woensdag 10 januari 2018 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:01 schreef MadJackthePirate het volgende:
Vreemd genoeg komt de nummer 5 meer capabel over dan de voorgangers
Ja, dat schreef ik al eerder, dat is volgens mij nog de normaalste van het stel.
Boca_Ratonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:06
Die partij zal door interne problemen uit elkaar vallen. Te veel ego’s en excentrieke figuren, dat gaat niet.
Hyaenidaewoensdag 10 januari 2018 @ 22:07
Wat zijn radicalen? Ken alleen maar radialen (en axialen).
luxerobotswoensdag 10 januari 2018 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:06 schreef Boca_Raton het volgende:
Die partij zal door interne problemen uit elkaar vallen. Te veel ego’s en excentrieke figuren, dat gaat niet.
Met twee zetels in de raad zal dat wel meevallen. Dat kunnen dan maximaal twee fracties worden.
Boca_Ratonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:09
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:07 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Met twee zetels in de raad zal dat wel meevallen. Dat kunnen dan maximaal twee fracties worden.
Ik bedoel net zoals destijds met de LPF: allemaal zeer ontevreden mensen met veel eigenbelang, dat gaat niet lang goed.
luxerobotswoensdag 10 januari 2018 @ 22:13
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:09 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ik bedoel net zoals destijds met de LPF: allemaal zeer ontevreden mensen met veel eigenbelang, dat gaat niet lang goed.
Ik denk ook niet dat er veel kwaliteit op die lijst staat. Maar met weinig zetels, zal je ook minder ruzie hebben.
Hexagonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:15
Ik denk dat Sylvana al heel bij mag zijn met een zetel dus van de rest heeft ze dan ook geen last meer
Kapitein_Scheurbuikwoensdag 10 januari 2018 @ 22:20
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:09 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ik bedoel net zoals destijds met de LPF: allemaal zeer ontevreden mensen met veel eigenbelang, dat gaat niet lang goed.
Nog voor de verkiezingen vechten ze elkaar daar de tent uit.
WammesWaggelwoensdag 10 januari 2018 @ 22:22
Maduro is ook via de vakbond als buschauffeur toch maar opperhoofd van Venezuela geworden, die Schoute zou het hem weleens na willen doen.
havanagilawoensdag 10 januari 2018 @ 22:32
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:57 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

Dan begint de pret pas. Ik sla alvast popcorn in. Dat wordt een topshow zodra er een paar van die labiele figuren de raad halen.
Ja, totdat rellen en alles en iedereen met kritiek "extreem" rechts noemen, met als gevolg een nog grotere schare volgers terwijl normale lui nog minder vertrouwen in de politiek krijgen. Win win voor Bij1.
Boca_Ratonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:35
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:57 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]

Dan begint de pret pas. Ik sla alvast popcorn in. Dat wordt een topshow zodra er een paar van die labiele figuren de raad halen.
Straks komt veers of hoe heet ie, er in. Die komt niet echt over alsof ie een brede algemene kennis heeft.
WheeledWarriorwoensdag 10 januari 2018 @ 22:40
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:35 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Straks komt veers of hoe heet ie, er in. Die komt niet echt over alsof ie een brede algemene kennis heeft.
Daarom vroeg ik me ook al af of ze überhaupt weten hoe een motie en een amendement en dat soort dingen werken.
Hexagonwoensdag 10 januari 2018 @ 22:59
Overigens ook zeer fout van Sylvana dat ze zo'n Cailin uberhaupt op de lijst zet. Die vrouw moet vooral tegen zichzelf in bescherming genomen worden omdat die duidelijk zelf bij de psychiater moet zijn. Niet iemand die je maar even voor heel het land voor schut moet gaan zetten.
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:31 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Nogal dom van jou te denken dat zij dat niet weet
Raar he, dat mensen denken dat ze niet al te snugger is. Ga de feiten even na.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:59 schreef Hexagon het volgende:
Overigens ook treurig dat ze zo'n Cailin op de lijst zet. Die vrouw moet vooral tegen zichzelf in bescherming genomen worden omdat die duidelijk zelf bij de psychiater moet zijn.
Ze ziet eruit als een mongool in de huid gekropen van Tara Singh Bullshit.
Ik geef de Jostiband meer kans om zetels te behalen.

Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:04
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:02 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ze ziet eruit als een mongool in de huid gekropen van Tara Singh Bullshit.
Ik geef de Jostiband meer kans om zetels te behalen.

Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?
Nouja, zolang ze haar werk goed uitvoert heb ik er geen problemen mee. Steven Hawking ziet er ook niet al te slim uit ;)
Hexagonwoensdag 10 januari 2018 @ 23:06
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:02 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ze ziet eruit als een mongool in de huid gekropen van Tara Singh Bullshit.
Ik geef de Jostiband meer kans om zetels te behalen.

Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?
Politici zijn volksvertegenwoordigers dus ook de niet representatieve mensen krijgen hun vertegenwoordigers
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:06
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:04 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Nouja, zolang ze haar werk goed uitvoert heb ik er geen problemen mee. Steven Hawking ziet er ook niet al te slim uit ;)
Mevrouw Cailin is daarnaast een liegenbeest. Hoe kan dat mens haar werk goed uitvoeren?
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:10
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:06 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Mevrouw Cailin is daarnaast een liegenbeest. Hoe kan dat mens haar werk goed uitvoeren?
Oke, en nu ga je dat er bij halen... 8)7.

Ik reageerde op "Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?"

Iemand die er niet uitziet kan haar werk prima uitvoeren. Dat is totaal iets anders dan een leugenaar
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:12
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:10 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Oke, en nu ga je dat er bij halen... 8)7.

Ik reageerde op "Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?"
Nou, wat is er gebeurd?
Als ik zo aankom bij een nieuwe werkgever slaat hij/zij/het me [terecht] ook over.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:15
Jaja rustig maar...iemand die er niet uitziet kan idd prima goed werk verrichten. Maar hoe zit het met leugenaars? Met een scheel oog weet je het maar nooit..
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:12 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Nou, wat is er gebeurd?
Als ik zo aankom bij een nieuwe werkgever slaat hij/zij/het me [terecht] ook over.
Als je bij mij komt solliciteren, en deze gedachte vertelt, haal je het einde van jouw sollicitatiegesprek niet eens.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:16
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:15 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Als je bij mij komt solliciteren, en deze gedachte vertelt, haal je het einde van jouw sollicitatiegesprek niet eens.
Gelukkig maar. Dat zegt dat je niet kieskeurig bent. En voor iemand/bedrijf/club/partij wil ik niet gelinkt worden aan zulks wanbeleid
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:18
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:16 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Gelukkig maar. Dat zegt dat je niet kieskeurig bent. En voor iemand/bedrijf/club/partij wil ik niet gelinkt worden aan zulks wanbeleid
Dat zegt dat ik juist WEL kieskeurig ben. Je zal vast knap zijn, anders zeg je zoiets niet. Maargoed het gaat nu #offtopic. Terug naar de leugenaars en shemales.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:19
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:18 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Dat zegt dat ik juist WEL kieskeurig ben. Je zal vast knap zijn, anders zeg je zoiets niet. Maargoed het gaat nu #offtopic. Terug naar de leugenaars en shemales.
Shemales? Bij BIJ1?

edi; ja ik ben te knap om depressief te zijn. Maar Hey! het is oke. w/
Knipwoensdag 10 januari 2018 @ 23:20
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:43 schreef havanagila het volgende:
Ja, lach maar, deed iedereen destijds ook met Denk, en zie de resultaten. Sylvana en krankzinnige aanhang komt gewoon in de gemeenteraad. Jammer maar helaas.
Deze imbeciel heeft ook in de Gemeenteraad gezeten.

ANP-1000_1012351.jpg
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:22
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:20 schreef Knip het volgende:

[..]

Deze imbeciel heeft ook in de Gemeenteraad gezeten.

[ afbeelding ]
Bah..wat een ranzig figuur. hij ziet eruit als een pedo :X
Enchanterwoensdag 10 januari 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:20 schreef Knip het volgende:

[..]

Deze imbeciel heeft ook in de Gemeenteraad gezeten.

[ afbeelding ]
Oh ja , die was ik helemaal vergeten
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:27
quote:
11s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:19 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Shemales? Bij BIJ1?

edi; ja ik ben te knap om depressief te zijn. Maar Hey! het is oke. w/
Deze "____" Ana Paula Lima. Ik word een beetje overspoeld met al die termen: shemales, transgenders, transzwervers, LBHDDFUWFJVSD. In dat opzicht heeft BIJ1 mij iets bijgeleerd.
Ik moet eerlijk toevoegen dat dit er niet slecht uitziet voor wat ooit een man is geweest.

Zijn we weer vriendjes?
Drugwoensdag 10 januari 2018 @ 23:28
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:15 schreef Kim-Holland het volgende:
Jaja rustig maar...iemand die er niet uitziet kan idd prima goed werk verrichten. Maar hoe zit het met leugenaars? Met een scheel oog weet je het maar nooit..
alle mensen zijn leugenaars.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:30
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:27 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Zijn we weer vriendjes?
Tuurlijk. :* Het is me de discussie niet waard
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:30
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:28 schreef Drug het volgende:

[..]

alle mensen zijn leugenaars.
Helaas wel.. ;(
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:32
quote:
17s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:30 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tuurlijk. :* Het is me de discussie niet waard
Nee, mij ook niet. En als je knap bent, houd ik je graag te vriend }) . Als je maar niet op Kim-Holland lijkt haha.
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:34
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:32 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Nee, mij ook niet. En als je knap bent, houd ik je graag te vriend }) . Als je maar niet op Kim-Holland lijkt haha.
Kom niet aan KIM.. :{w
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:35
quote:
6s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:34 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Kom niet aan KIM.. :{w
Wees maar niet bang. Daar loop ik met een hele grote boog omheen. Sterker nog, Ik ga nog liever voor Ana Paula :+
Kim-Hollandwoensdag 10 januari 2018 @ 23:37
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:35 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Wees maar niet bang. Daar loop ik met een hele grote boog omheen. Sterker nog, Ik ga nog liever voor Ana Paula :+
:Y) Have fun ermee ~O>
KdwPPrwoensdag 10 januari 2018 @ 23:40
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:37 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

:Y) Have fun ermee ~O>
Haha. De situatie die ik schetste was als er nog maar 2 "vrouwen" op de wereld over waren. *)
bluemoon23woensdag 10 januari 2018 @ 23:47
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:02 schreef Kim-Holland het volgende:
Ze ziet eruit als een mongool in de huid gekropen van Tara Singh Bullshit.
Ik geef de Jostiband meer kans om zetels te behalen.

Sorry hoor, maar wat is er gebeurd met het 'representatieve voorkomen' dat gewenst is bij bepaalde baantjes..?
Ach, we hebben het hier over gemeenteraadsleden, daar zie je wel vaker bijzondere figuren en paradijsvogels, ook qua uiterlijk.
Dat maakt mij nog niet zoveel uit.
Braindead2000woensdag 10 januari 2018 @ 23:51
quote:
11s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:19 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Shemales? Bij BIJ1?

edi; ja ik ben te knap om depressief te zijn. Maar Hey! het is oke. w/
Dit schijnt nummer 4 op de lijst van Bij1 te zijn:
http://amsterdam.cracker.(...)-31626569180/3645764
Knipwoensdag 10 januari 2018 @ 23:52
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:24 schreef Enchanter het volgende:

[..]

Oh ja , die was ik helemaal vergeten
Herinnert u zich deze nog?
Schanullekedonderdag 11 januari 2018 @ 00:01
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 23:34 schreef vogeltjesdans het volgende:
Een ander tuup is de shemale hoer Ana Paula Lima. Ook kandidaat voor bij1.

Daarbij kan je je ook uitdrukkelijk afvragen wie Ana allemaal gepijpt heeft.

Zomaar een scenario, stel dat ze een lokaal politicus van een of ander stadsdeel heeft geneukt? Een aannemer waar Amsterdam zaken mee doet? Iemand van een andere partij? Hoe weten we of er dan nog sprake is van onpartijdigheid? Van bepaalde voortrekkerij? Van chantabiliteit?

Dat kan niet uitgesloten worden, en daarmee is Ana een liability. En dus per definitie niet geschikt als raadslid.
Eigenlijk is dan juist de andere partij de kwetsbare factor en staat deze Ana dan heel sterk. Hij/zij is al uit de kast, de klant waarschijnlijk niet.
Braindead2000donderdag 11 januari 2018 @ 00:59
Ik hoop eigenlijk wel dat SS en Denk veel zeteltjes gaan winnen in Amsterdam. w/
Vader_Aardbeidonderdag 11 januari 2018 @ 01:10
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
Drugdonderdag 11 januari 2018 @ 01:13
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:10 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
waarom vind je dat ongeschikt?
bluemoon23donderdag 11 januari 2018 @ 01:14
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:10 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
Zou Rob Oudkerk ook klant bij haar zijn ?
Braindead2000donderdag 11 januari 2018 @ 01:16
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:10 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
Ach, schandknaapje Pechtold deed ook 11 jaar over zijn studie kunstgeschiedenis.
Braindead2000donderdag 11 januari 2018 @ 01:27
D66 en GL worden in Amsterdam dus de grootsten. Dan moeten ze wel een coalitie met Bij1 en Denk vormen. Het zou racistische en hypocriet zijn als ze dat niet deden na decennia aan jankverhalen over de achterban van die partijen.
Montaguidonderdag 11 januari 2018 @ 06:26
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:27 schreef Braindead2000 het volgende:
D66 en GL worden in Amsterdam dus de grootsten. Dan moeten ze wel een coalitie met Bij1 en Denk vormen. Het zou racistische en hypocriet zijn als ze dat niet deden na decennia aan jankverhalen over de achterban van die partijen.
Einde Amsterdam.
torentjedonderdag 11 januari 2018 @ 06:42
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:10 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
De hoeren zijn echter wel heel mooi en mogen/mochten van de pooiers geen pretpakket nemen om zodoende een hoog inkomen te krijgen.
Resistordonderdag 11 januari 2018 @ 07:07
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:27 schreef Braindead2000 het volgende:
D66 en GL worden in Amsterdam dus de grootsten. Dan moeten ze wel een coalitie met Bij1 en Denk vormen. Het zou racistische en hypocriet zijn als ze dat niet deden na decennia aan jankverhalen over de achterban van die partijen.
Ik denk dat ze liever samenwerken met mensen die al enige politieke ervaring hebben.

Als ik zo de ledenlijst bekijk heb ik nog het meeste vertrouwen in Jazie Veldhuyzen, die geeft mij de indruk dat hij er op staat omdat hij duidelijke plannen heeft, en wat wil bereiken.
Dat stukje over hem op de ledenlijst van Bij1 klinkt een beetje als een echoput, maar ik denk dat als hij eenmaal in de gemeenteraad zit hij wel een eigen koers gaat varen, en zich er snel in berust dat hij toch niets voor elkaar gaat krijgen, maar wel door probeert te gaan, desnoods alleen.

De rest zijn een stel wauwelende zwevers en dingen die voor zichzelf op de lijst staan.
sinterklaaskapoentjedonderdag 11 januari 2018 @ 08:44
Vaag bericht, KNMG zegt dat titelmisbruik niet goed is, en dat aangifte/onderzoek kunnen doen, maar ze doen niks. Ok.
Logic91donderdag 11 januari 2018 @ 08:57
quote:
Wie ik ben, heb ik mooi verwoord in een video voor de Volkskrant vorig jaar: ik ben vreer (geschreven zonder beginhoofdletter!) en ik ben een genderzwerver, gendermeander (zie ).
Als voornaamwoorden gebruik ik voor mezelf geen hij of zij, maar hen/die en hun.
:') |:(

Dit is een fucking nachtmerrie! Maak me aub wakker please!! :'(
truthortruthdonderdag 11 januari 2018 @ 09:03
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:57 schreef Logic91 het volgende:
:') |:(

Dit is een fucking nachtmerrie! Maak me aub wakker please!! :'(
Ik weet niet of mevreer geschikt is voor de politiek, maar laat hem lekker.
sinterklaaskapoentjedonderdag 11 januari 2018 @ 10:02
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:57 schreef Logic91 het volgende:

[..]

:') |:(

Dit is een fucking nachtmerrie! Maak me aub wakker please!! :'(
'Lekker dwars', dat zegt genoeg. Hij 'kiest' zijn gender om een postmodernistisch punt te maken.
WheeledWarriordonderdag 11 januari 2018 @ 10:26
De gemeenteraad van de hoofdstad zou eigenlijk helemaal geen speeltuin mogen zijn voor labiele figuren met amper tot geen politieke ervaring. Maar zo gaat dat kennelijk tegenwoordig.
Hexagondonderdag 11 januari 2018 @ 10:45
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:44 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Vaag bericht, KNMG zegt dat titelmisbruik niet goed is, en dat aangifte/onderzoek kunnen doen, maar ze doen niks. Ok.
Ze zullen eerst wel even kijken of dreigen genoeg is. Maar het lijkt me niet zinnig om een psychisch instabiele vrouw in de bijstand nou maar meteen snoeihard te gaan aanpakken.
Steenkooldonderdag 11 januari 2018 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 10:45 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ze zullen eerst wel even kijken of dreigen genoeg is. Maar het lijkt me niet zinnig om een psychisch instabiele vrouw in de bijstand nou maar meteen snoeihard te gaan aanpakken.
Inderdaad. Een beetje arts herkent zo dat ze geen doorgewinterde oplichtster is, maar dat ze gewoon niet helemaal helder in de bovenkamer is.
thedeedsterdonderdag 11 januari 2018 @ 11:51
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 01:10 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik denk dat een hoer sowieso ongeschikt is als gemeenteraadslid, of is dat prostitofobie? Die mensen hebben zelden zelfs maar het MBO afgemaakt.
Sommigen doen het als bijbaantje om hun studie te kunnen bekostigen.
https://www.metronieuws.n(...)kswerk-prima-bijbaan
Elziesdonderdag 11 januari 2018 @ 12:06
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 11:23 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Inderdaad. Een beetje arts herkent zo dat ze geen doorgewinterde oplichtster is, maar dat ze gewoon niet helemaal helder in de bovenkamer is.
Daar hoef je geen arts voor te zijn.

Maar goed, als mensen zo dom zijn om op dit soort labiele figuren te stemmen.

Mijn zegen hebben ze.
Drugdonderdag 11 januari 2018 @ 12:47
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 10:26 schreef WheeledWarrior het volgende:
De gemeenteraad van de hoofdstad zou eigenlijk helemaal geen speeltuin mogen zijn voor labiele figuren met amper tot geen politieke ervaring. Maar zo gaat dat kennelijk tegenwoordig.
passief kiesrecht is niet nieuw hoor.
Old_Paldonderdag 11 januari 2018 @ 17:33
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 11:23 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Inderdaad. Een beetje arts herkent zo dat ze geen doorgewinterde oplichtster is, maar dat ze gewoon niet helemaal helder in de bovenkamer is.
En Sylvana blijft de 'rechtse pers' de schuld geven van de commotie die is ontstaan. Maar haar ontstellend gebrek aan mensenkennis nekt haar.
IntensiveGarydonderdag 11 januari 2018 @ 18:01
Het lijkt wel alsof ze het er om doen bij Bij1: inmiddels enige vooruitgang. De woordvoerder neemt inmiddels de telefoon weer op voor RTL. Helaas alleen om 'geen commentaar' te zeggen.

Verder wordt het verzoek om informatie van de KNMG genegeerd.

Hoe langer ze stil blijven, hoe groter straks de schade.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)egeert-oproep-artsen
CrashOdonderdag 11 januari 2018 @ 22:40
Aaaaaand. She's gone.
http://www.bij1.org/news/(...)en-en-campagne-17359

https://www.geenstijl.nl/5140239/zal-wel/

Kuit kon niet langer de boel BIJ1 houden en stapt de partij uit :') Blijft wel volhouden dat ze een psychiater is/was.

Quote van dat bericht op de bij1 site:
quote:
In een tekst op de BIJ1 website lezen we dat je psychiater was, maar zelf schrijf je niet in je CV over je achtergrond als psychiater. Hoe zit dat?
Kuit: "Ik schrijf er zelf niks over omdat het een heel lang en pijnlijk traject geweest is om het voor elkaar te boksen om überhaupt toegelaten te worden op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast is mijn fysieke gesteldheid flink achteruit gegaan en daardoor ben ik uiteindelijk maar heel kort werkzaam geweest. We praten dan over 20 jaar geleden. Om het vak uit te oefenen moet je je ook regelmatig bijscholen en laten zien dat je meegaat in de laatste inzichten in het veld. Tevens moet je een bepaald aantal patiënten behandelen om aan het werk te mogen blijven. Dit was voor mij onhaalbaar. Iemand van de BIJ1-redactie die wist dat ik vroeger in de kliniek werkte, heeft dit toegevoegd aan mijn biografie op de website."


[ Bericht 18% gewijzigd door CrashO op 11-01-2018 22:46:22 ]
havanagiladonderdag 11 januari 2018 @ 22:51
Iemand van de redactie wist dat toevallig......
Arthur_Spoonerdonderdag 11 januari 2018 @ 22:54
Topshow *O*
CrashOdonderdag 11 januari 2018 @ 22:56
Vind deze ook wel mooi (ook uit dat bericht op de BIJ1 site):
quote:
Wij vragen hierbij het Commissariaat voor de Media en de Raad van Journalistiek zich uit te spreken over de grenzen van aanvaardbaar gedrag in de naam van journalistiek.

Ik denk dat de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) zich ook nog wel even wilt uitspreken over de grenzen van aanvaardbaar gedrag in de naam van jezelf uitgeven als psychiater :')
ThePlaneteerdonderdag 11 januari 2018 @ 22:58
En gewoon bij je punt blijven. Wat triest zeg.
Drugdonderdag 11 januari 2018 @ 23:00
Vaag verhaal.
bbfakirdonderdag 11 januari 2018 @ 23:03


[ Bericht 100% gewijzigd door bbfakir op 11-01-2018 23:14:05 ]
bluemoon23donderdag 11 januari 2018 @ 23:17
quote:
“Ik schrijf er zelf niks over omdat het een heel lang en pijnlijk traject geweest is om het voor elkaar te boksen om überhaupt toegelaten te worden op de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Daarnaast is mijn fysieke gesteldheid flink achteruit gegaan en daardoor ben ik uiteindelijk maar heel kort werkzaam geweest.
We praten dan over 20 jaar geleden. Om het vak uit te oefenen moet je je ook regelmatig bijscholen en laten zien dat je meegaat in de laatste inzichten in het veld.
Tevens moet je een bepaald aantal patiënten behandelen om aan het werk te mogen blijven. Dit was voor mij onhaalbaar.
Iemand van de BIJ1-redactie die wist dat ik vroeger in de kliniek werkte, heeft dit toegevoegd aan mijn biografie op de website.”
Dus paar conclusies die we uit haar eigen verklaring kunnen trekken:

Ze heeft dus gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, ik heb zelf geen universitaire studie gedaan, maar het moet toch mogelijk zijn om na een belletje met Nijmegen een kopie van je diploma te krijgen ? (in het twijfelachtige geval dat je zoiets niet goed bewaart), en dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over de jaren van specialisatie na haar opleiding geneeskunde he. ;)

Ze was "heel kort werkzaam" zegt ze, daarmee geeft ze dus zelf toe dat ze als psychiater heeft gewerkt.
Daar moet toch ook bewijs van te vinden zijn, waarmee ze kritici om de oren kan slaan ?
Volgens mij kun je je eigen werkervaring ook bij het UWV opvragen, geen idee tot hoever dat terug gaat, maar goed.....

"Iemand van de BIJ1-redactie die wist dat ik vroeger in de kliniek werkte, heeft dit toegevoegd aan mijn biografie op de website"
Ze heeft het dus niet eens zelf opgesomd bij haar bio, ja kan aan mij liggen hoor, maar als ik de opleiding tot arts heb afgerond en dat een tijdje ben geweest dan zou ik daar wel trots op zijn, en lijkt mij dat het vermelden wel waard :{

Of was ze inderdaad in die kliniek maar dan als patient ?
Dat lijkt mij heel wat waarschijnlijker......
quote:
99s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:56 schreef CrashO het volgende:
Vind deze ook wel mooi (ook uit dat bericht op de BIJ1 site):
Ik denk dat de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) zich ook nog wel even wilt uitspreken over de grenzen van aanvaardbaar gedrag in de naam van jezelf uitgeven als psychiater :')
Ja nu helemaal natuurlijk.

Ik hoop dat er bij de Radboud Universiteit in Nijmegen ook iemand wakker wordt....

Van de Bij1 website:
quote:
Ook kandidaat Bob Schoute heeft inmiddels aangegeven wegens persoonlijke redenen zijn kandidatuur neer te leggen.
Hij vraagt om privacy en respect voor hemzelf en zijn gezin om in alle rust te kunnen focussen op het omgaan met deze omstandigheden.
Ja, mijn reet :')
Dat is echt niet de laatste die opstapt hoor. _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door bluemoon23 op 12-01-2018 00:11:31 ]
Hexagondonderdag 11 januari 2018 @ 23:37
Zijn de alumni van de universiteit niet openbaar?
Boca_Ratondonderdag 11 januari 2018 @ 23:37
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 17:33 schreef Old_Pal het volgende:

[..]

En Sylvana blijft de 'rechtse pers' de schuld geven van de commotie die is ontstaan. Maar haar ontstellend gebrek aan mensenkennis nekt haar.
Inderdaad, mooi gezegd.
Hexagondonderdag 11 januari 2018 @ 23:38
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:58 schreef ThePlaneteer het volgende:
En gewoon bij je punt blijven. Wat triest zeg.
Ze zal wel de keuze gekregen hebben "of je zegt de waarheid, of eraf" En dat koppige mens doet het tweede.
Bonkers.donderdag 11 januari 2018 @ 23:43
Als je er voor kiest om je leugen door te zetten, maak dan tenminste wel je verhaal kloppend. Er heeft minstens 24 keer in de media gestaan wat de enige optie was waarin iemand zonder registratie in het BIG (buitenland) werkzaam als arts kon zijn, en je vertelt nog het verkeerde.


Dan doe je niet eens je best als leugenaar, vind ik.
Ericrdonderdag 11 januari 2018 @ 23:53
Ze heeft de mytylschool doorlopen en volgens haar opgave avondonderwijs gedaan. Dan zou ze nog wel kunnen hebben doorgestroomd naar het VWO maar op de mytylschool kom je niet verder dan Havo maar meestal is het VMBO en dan is de route naar een academische titel toch best lang.

Volgens haar schoolbank account heeft ze het laatste jaar vooral lopen keten, niet echt een toonbeeld van huisvlijt.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 00:07
"Iemand van de BIJ1-redactie die wist dat ik vroeger in de kliniek werkte, heeft dit toegevoegd aan mijn biografie op de website.” 8)7
RobbieRonaldvrijdag 12 januari 2018 @ 00:11
Geweldig dit. Ze maken het zichzelf met de dag moeilijker _O-
maryen65vrijdag 12 januari 2018 @ 00:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:07 schreef KdwPPr het volgende:
"Iemand van de BIJ1-redactie die wist dat ik vroeger in de kliniek werkte, heeft dit toegevoegd aan mijn biografie op de website.” 8)7
Ze werkte er natuurlijk als koffiejuffrouw
WheeledWarriorvrijdag 12 januari 2018 @ 00:30
Sylvana :')
sinterklaaskapoentjevrijdag 12 januari 2018 @ 00:33
Dat Kuit nog durft de slachtoffer uit te hangen.. Walgelijk
Physsicvrijdag 12 januari 2018 @ 00:40
quote:
99s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:40 schreef CrashO het volgende:
Aaaaaand. She's gone.
http://www.bij1.org/news/(...)en-en-campagne-17359

https://www.geenstijl.nl/5140239/zal-wel/

Kuit kon niet langer de boel BIJ1 houden en stapt de partij uit :') Blijft wel volhouden dat ze een psychiater is/was.

Quote van dat bericht op de bij1 site:

[..]

Welke kliniek?
Chivazvrijdag 12 januari 2018 @ 00:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:33 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Dat Kuit nog durft de slachtoffer uit te hangen.. Walgelijk
Het verbaast mij niets, de slachtofferrol is erg natuurlijk voor deze mensen.
Ridocarvrijdag 12 januari 2018 @ 01:34
Dus Kuit is voor de campagnebus gegooid maar blijft wel volhouden als psychiater te hebben gewerkt. Oh, wacht, maar "heel even"? Oh, dan is het goed.

Ergens snap ik niet dat "Sorry, ik heb gejokt" nog steeds niet is uitgesproken. Het is zo overduidelijk dat het zowat in neonletters boven hun hoofden staat te lezen.
havanagilavrijdag 12 januari 2018 @ 02:08
Zelfreflectie en bijbehorende kritiek tref je bij dit soort groepjes dan ook nooit aan.
tripel7vrijdag 12 januari 2018 @ 02:18
Ik vermoed dat ze zich probeerde te verkopen als psycholoog, wat een aparte studie is. Maar dit verwarde met psychiater, wat een specialisatie binnen de geneeskunde is.😂
Pearlbitchvrijdag 12 januari 2018 @ 02:52
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 22:02 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Al die stadsyuppen stemmen niet op zo'n stelletje losers.

De enige kans die Sylvana heeft is dat ze haar zwarte achterban volledig weet te mobiliseren. Maar ik denk dat ook dat niet gaat meevallen.
Bij de laatste peilingen was de PVV de populairste partij onder de Surinaamse Nederlanders en de tweede bij de Antilliaanse.

Er is dus nog aardig wat missiewerk te verrichten voor mevrouw Simons. :)
Pearlbitchvrijdag 12 januari 2018 @ 02:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:34 schreef Ridocar het volgende:
Dus Kuit is voor de campagnebus gegooid maar blijft wel volhouden als psychiater te hebben gewerkt. Oh, wacht, maar "heel even"? Oh, dan is het goed.

Ergens snap ik niet dat "Sorry, ik heb gejokt" nog steeds niet is uitgesproken. Het is zo overduidelijk dat het zowat in neonletters boven hun hoofden staat te lezen.
Ze heeft niet gejokt. Het is allemaal de schuld van die boze Geen Stijl. :P
Pearlbitchvrijdag 12 januari 2018 @ 02:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:40 schreef Physsic het volgende:

[..]

Welke kliniek?
Die waaruit Sylvana is ontsnapt? >:)
Pearlbitchvrijdag 12 januari 2018 @ 02:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:40 schreef Chivaz het volgende:

[..]

Het verbaast mij niets, de slachtofferrol is erg natuurlijk voor deze mensen.
Het valt me nog alles mee dat mijn grote Twittervriendin Anne Fleur niet op de lijst staat. :P
Resistorvrijdag 12 januari 2018 @ 06:37
We kunnen in ieder geval wel concluderen dat ze niet de slimste is.

Als ze nou had gezegd 'Sorry, geen psychiater, maar psycholoog', dan was niemand er over gevallen, want dat is geen beschermd beroep.

http://www.psycholoog-en-(...)otherapeut-therapeut
quote:
Titel psycholoog niet beschermd

In Nederland is de titel psycholoog niet beschermd. Om de universitair opgeleide psycholoog te beschermen heeft het Nederlands Instituut Psychologen (NIP) hiervoor een speciale titel aangesteld; Psycholoog NIP. Dat betekent dat deze psychologen een universitaire master in de psychologie moeten hebben afgerond én minimaal 1 jaar praktijkervaring hebben.
Kan gewoon met een LOI cursus

[ Bericht 6% gewijzigd door Resistor op 12-01-2018 06:58:50 ]
Kapitein_Scheurbuikvrijdag 12 januari 2018 @ 06:46
quote:
99s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:40 schreef CrashO het volgende:
Aaaaaand. She's gone.
http://www.bij1.org/news/(...)en-en-campagne-17359

https://www.geenstijl.nl/5140239/zal-wel/

Kuit kon niet langer de boel BIJ1 houden en stapt de partij uit :') Blijft wel volhouden dat ze een psychiater is/was.

Quote van dat bericht op de bij1 site:

[..]

Dan moet ze dat toch kunnen aantonen, en anders vrees ik dat ze zich toch nog steeds schuldig maakt aan titelmisbruik.

Deze affaire is nog niet klaar.
MevrouwPuffvrijdag 12 januari 2018 @ 07:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 06:46 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dan moet ze dat toch kunnen aantonen, en anders vrees ik dat ze zich toch nog steeds schuldig maakt aan titelmisbruik.

Deze affaire is nog niet klaar.
Mogelijk heeft ze ‘als psychiater gewerkt’ terwijl ze dat niet was, dan zou het nog titelmisbruik zijn, maar klopt het taalkundig wel wat ze zegt.
Zoals er laatst in het nieuws was dat iemand haar artsendiploma niet had, maar het was wel gelukt om binnen te komen bij de opleiding voor arts voor verstandelijk gehandicapten en die opleiding ook enige tijd deed.

Al schat ik deze mevrouw niet in alsof ze anderen kan laten denken psychiater te zijn.
Loekie1vrijdag 12 januari 2018 @ 08:06
Radio 1 net in het nieuws: 'in een verklaring zegt ze dat ze het zelf nooit heeft gezegd.'

Waarom radio 1 dat noemt, terwijl het op film staat dat ze het heeft gezegd:
(ik plaats niet graag een link van Geenstijl maar hier staat een filmpje waar ze dat fragment hebben:)
https://www.geenstijl.nl/
WheeledWarriorvrijdag 12 januari 2018 @ 08:14
Wat een poppenkast. Dit heeft helemaal niets in de politiek te zoeken.
JeSuisDroppievrijdag 12 januari 2018 @ 08:30
Hoog PVV gehalte dit.
Sodeknettersvrijdag 12 januari 2018 @ 08:33
Dit gaat ook niet om politiek. Dit is een clubje nietsnutten dat nergens goed voor is, op zoek naar wat aandacht en een makkelijk inkomen.
Kapitein_Scheurbuikvrijdag 12 januari 2018 @ 08:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 07:06 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Mogelijk heeft ze ‘als psychiater gewerkt’ terwijl ze dat niet was, dan zou het nog titelmisbruik zijn, maar klopt het taalkundig wel wat ze zegt.
Zoals er laatst in het nieuws was dat iemand haar artsendiploma niet had, maar het was wel gelukt om binnen te komen bij de opleiding voor arts voor verstandelijk gehandicapten en die opleiding ook enige tijd deed.

Al schat ik deze mevrouw niet in alsof ze anderen kan laten denken psychiater te zijn.
Daar schat ik haar wel toe in staat hoor. Je hebt ook dokters die borstkanker kunnen genezen door borsten te masseren of die hun patienten wijsmaken dat hun penis geneeskrachtig is of zo. En ze heeft tenslotte Sylvana ook weten te overtuigen van haar capaciteiten terwijl ze op mij overkomt als een labiele klaploper.
Ericrvrijdag 12 januari 2018 @ 09:01
kuit-4.jpg

De vrolijke flierefluiter die even vanuit de LG-opleiding doorstroomt naar een academische opleiding.
WheeledWarriorvrijdag 12 januari 2018 @ 09:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:33 schreef Sodeknetters het volgende:
Dit gaat ook niet om politiek. Dit is een clubje nietsnutten dat nergens goed voor is, op zoek naar wat aandacht en een makkelijk inkomen.
Dat is wel een redelijk accurate samenvatting ja.
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 09:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:40 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]
Je hebt ook dokters die borstkanker kunnen genezen door borsten te masseren
Ikzelf heb sinds tijdje plastisch chirug op mn CV staan. Door handoplegging al veel goede resultaten geboekt.

Verder wel aanradertje om nu nog even Buitenhof terug te kijken:

Beetje de journalistiek in dit land in het gedrag stellen omdat ze kritisch zijn.
Coritchandovrijdag 12 januari 2018 @ 09:16
Het is toch schandalig dat een Sylvana hier maar mee weg komt?
Op het moment dat we er wat van zeggen is het eerste wat ze roept "racisme" en is elke discussie per definitie zinloos.

Ik hoop dat ze snel verhuisd naar Noorwegen of India. Zijn wij er maar vanaf.
Chivazvrijdag 12 januari 2018 @ 09:24
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 02:56 schreef Pearlbitch het volgende:

[..]

Het valt me nog alles mee dat mijn grote Twittervriendin Anne Fleur niet op de lijst staat. :P
Zelfs zij ziet dat deze partij toch echt een beetje te mal is.
Bovendien zou zij constant de mond gesnoerd worden, white privilege etc.
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 09:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:16 schreef Coritchando het volgende:
Het is toch schandalig dat een Sylvana hier maar mee weg komt?
Op het moment dat we er wat van zeggen is het eerste wat ze roept "racisme" en is elke discussie per definitie zinloos.

Ik hoop dat ze snel verhuisd naar Noorwegen of India. Zijn wij er maar vanaf.
Ze komen hier echt niet mee weg. Die verklaring van gisteren rammelt aan alle kanten en ik ga er vanuit dat die vandaag regel voor regel gefileerd gaat worden. Gevolgd door het fileren van Simons, Kuit, Lima en Schouten. In die volgorde.
Coritchandovrijdag 12 januari 2018 @ 09:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:26 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Ze komen hier echt niet mee weg. Die verklaring van gisteren rammelt aan alle kanten en ik ga er vanuit dat die vandaag regel voor regel gefileerd gaat worden. Gevolgd door het fileren van Simons, Kuit, Lima en Schouten. In die volgorde.
Ik mag het hopen. Ben geen groot fan van Geenstijl, maar heb er wel bewondering voor hoeveel energie ze gestoken hebben in het uitvogelen van dit mysterie.

Zoals gezegd, ik hoop dat er doorgepakt wordt en we voor eens en altijd Sylvana terug kunnen duwen waar ze vandaan kwam: de vergetelheid.
JeSuisDroppievrijdag 12 januari 2018 @ 09:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:26 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Ze komen hier echt niet mee weg. Die verklaring van gisteren rammelt aan alle kanten en ik ga er vanuit dat die vandaag regel voor regel gefileerd gaat worden. Gevolgd door het fileren van Simons, Kuit, Lima en Schouten. In die volgorde.
En wij zullen genoegelijk toekijken :9~
Pleun2011vrijdag 12 januari 2018 @ 09:45
Ik heb gemengde gevoelens hierover. Aan de ene kant vind ik het een beetje zielig om met zijn allen in te hakken op mensen die wat sneu zijn. Aan de andere kant staat Sylvana mij niet aan dus dan wordt het al wat minder zielig. Het zou wel saaier worden zonder haar.
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 10:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:45 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik heb gemengde gevoelens hierover. Aan de ene kant vind ik het een beetje zielig om met zijn allen in te hakken op mensen die wat sneu zijn. Aan de andere kant staat Sylvana mij niet aan dus dan wordt het al wat minder zielig. Het zou wel saaier worden zonder haar.
Tot gisteren was het dat ook. Daarom was ik een voorstander van 'alle ballen op Simons'. Zij is de aanstichter van deze puinhoop en gebruikt de zielepootjes voor eigen gewin. Maar nu Kuit maar blijft vasthouden aan de leugens en ook Lima's verklaring rammelt is het wat mij betreft ook vrij schieten op hen. Van Kuit staat zo goed als vast dat ze kletst. Lima moet nog ff gefactchecked worden, en van die Schouten zou ik graag weten of 'ie weg is vanwege de ophef (wat ik zou begrijpen. Je wil niet geassocieerd worden met dit uitschot) of dat 'ie ook lijken in de kast heeft.

We gaan het meemaken. Iig is het idd een topshow 😁
Knipvrijdag 12 januari 2018 @ 10:19
Volgende actie is een neger die journalist is en bij Bob Schoute aanbelt om hem te vragen waarom hij zich heeft teruggetrokken. De negerjournalist zou heel graag een huisje kopen van de sociale woningbouw betrekken in Jisp en hij had echt iemand nodig die het voor hem op zou nemen degen deze racistische dorpsbewoners.

Ik denk dat café-restaurant De Lepelaar wel even ruimte beschikbaar wil stellen om dit gesprek te laten plaatsvinden .
Coritchandovrijdag 12 januari 2018 @ 10:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:45 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik heb gemengde gevoelens hierover. Aan de ene kant vind ik het een beetje zielig om met zijn allen in te hakken op mensen die wat sneu zijn. Aan de andere kant staat Sylvana mij niet aan dus dan wordt het al wat minder zielig. Het zou wel saaier worden zonder haar.
Laten we even voorop stellen dat Sylvana 100% verantwoordelijk is voor haar eigen puinhopen. Ze zoekt constant de confrontatie en gebruikt elk moment om haar racisme-kaart te spelen. Ze vertelt willens en weten leugens en mist elke vorm van zelfreflectie. Alles is de schuld van anderen tenslotte. Het verongelijkte toontje en beschuldigende vingertje worden eigenlijk door niemand meer geslikt.

Ik heb er totaal geen medelijden mee. Ze kiest er zelf voor, en dus krijgt ze alles keihard terug.

Wegrennen kan ze ook goed heb ik al geconstateerd. Bijvoorbeeld het opzetten van de bevolking (haat zaaien) tegen Zwarte Piet. Waar was ze afgelopen jaar? Niet in 1 van de bussen. Uiteraard niet, want ze heeft nu zoveel haat gezaaid dat ze zich niet meer durft te vertonen bij dergelijke situaties.
Knipvrijdag 12 januari 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 10:19 schreef Coritchando het volgende:

[..]

Laten we even voorop stellen dat Sylvana 100% verantwoordelijk is voor haar eigen puinhopen. Ze zoekt constant de confrontatie en gebruikt elk moment om haar racisme-kaart te spelen. Ze vertelt willens en weten leugens en mist elke vorm van zelfreflectie. Alles is de schuld van anderen tenslotte. Het verongelijkte toontje en beschuldigende vingertje worden eigenlijk door niemand meer geslikt.

Ik heb er totaal geen medelijden mee. Ze kiest er zelf voor, en dus krijgt ze alles keihard terug.

Wegrennen kan ze ook goed heb ik al geconstateerd. Bijvoorbeeld het opzetten van de bevolking (haat zaaien) tegen Zwarte Piet. Waar was ze afgelopen jaar? Niet in 1 van de bussen. Uiteraard niet, want ze heeft nu zoveel haat gezaaid dat ze zich niet meer durft te vertonen bij dergelijke situaties.
Mooi verwoord.
Bottendaalvrijdag 12 januari 2018 @ 10:28
Gewoon lekker stuk voor stuk afserveren dat bij1 geraapte zielepoten
Pleun2011vrijdag 12 januari 2018 @ 10:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 10:19 schreef Coritchando het volgende:

[..]

Laten we even voorop stellen dat Sylvana 100% verantwoordelijk is voor haar eigen puinhopen. Ze zoekt constant de confrontatie en gebruikt elk moment om haar racisme-kaart te spelen. Ze vertelt willens en weten leugens en mist elke vorm van zelfreflectie. Alles is de schuld van anderen tenslotte. Het verongelijkte toontje en beschuldigende vingertje worden eigenlijk door niemand meer geslikt.

Ik heb er totaal geen medelijden mee. Ze kiest er zelf voor, en dus krijgt ze alles keihard terug.

Dat Sylvana wordt aangepakt vind ik ook prima, maar de rest van haar clubje vind ik wat sneu..die krijgen teveel aandacht.

Hoewel.. Gloria Wekker mag ook wel hard door de mangel worden gehaald..dat is een nepwetenschapper.
HenkieVdVvrijdag 12 januari 2018 @ 10:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:30 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Hoog PVV gehalte dit.
Haha ja het is nog wachten op berichten over brievenbuspisssers en dergelijke.
Coritchandovrijdag 12 januari 2018 @ 11:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 10:33 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Dat Sylvana wordt aangepakt vind ik ook prima, maar de rest van haar clubje vind ik wat sneu..die krijgen teveel aandacht.

Hoewel.. Gloria Wekker mag ook wel hard door de mangel worden gehaald..dat is een nepwetenschapper.
Dat clubje zijn een stel aandachtsgeile mensen. Alleen hebben ze even onderschat in welk wespennest ze gekropen zijn.

Je sluit je niet aan bij een partij als BIJ1 als je elders ook voor vol aangezien zou worden. Dan zou je allang bij de PvdA/VVD/D66/CDA/CU/SGP/GroenLinks gezeten hebben. Blijkbaar is er geen behoefte aan dergelijke mensen.

Zonder Sylvana hadden we echt nooit gehoord van Cailin Kuit (op politiek vlak). Haar andere activiteit, OneCoin promoten, komt binnenkort ook nog wel in het nieuws.

Het sneue is dat ze niet door hebben wat ze aanrichten. Ze helpen hun hele leven en carrière naar de knoppen door zich aan te sluiten bij een oproerkraaier als Sylvana. Die Cailin Kuit bijvoorbeeld komt dit echt nooit meer te boven, die wordt nergens meer serieus genomen.
WheeledWarriorvrijdag 12 januari 2018 @ 11:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 11:24 schreef Coritchando het volgende:

[..]

Dat clubje zijn een stel aandachtsgeile mensen. Alleen hebben ze even onderschat in welk wespennest ze gekropen zijn.

Je sluit je niet aan bij een partij als BIJ1 als je elders ook voor vol aangezien zou worden. Dan zou je allang bij de PvdA/VVD/D66/CDA/CU/SGP/GroenLinks gezeten hebben. Blijkbaar is er geen behoefte aan dergelijke mensen.

Zonder Sylvana hadden we echt nooit gehoord van Cailin Kuit (op politiek vlak). Haar andere activiteit, OneCoin promoten, komt binnenkort ook nog wel in het nieuws.

Het sneue is dat ze niet door hebben wat ze aanrichten. Ze helpen hun hele leven en carrière naar de knoppen door zich aan te sluiten bij een oproerkraaier als Sylvana. Die Cailin Kuit bijvoorbeeld komt dit echt nooit meer te boven, die wordt nergens meer serieus genomen.
Er is geen behoefte aan die mensen omdat ze niks in de politiek te zoeken hebben. Dit is gewoon een manier voor ze om aandacht te krijgen. Serieuze politieke standpunten/plannen/oplossingen hebben ze niet.
2NutZvrijdag 12 januari 2018 @ 12:40
Moest wel lachen toen ik haar vanochtend hoorde op de radio het opnemen voor deze Cailin en echt op de hoogste poten melden dat de media belachelijk is en leugens en dat ze echt psychiater is enzo en dat we er nog wel achter komen hoe we bezig zijn etc etc.

:')
vogeltjesdansvrijdag 12 januari 2018 @ 14:16
quote:
2s.gif Op donderdag 11 januari 2018 00:01 schreef Schanulleke het volgende:

[..]

Eigenlijk is dan juist de andere partij de kwetsbare factor en staat deze Ana dan heel sterk. Hij/zij is al uit de kast, de klant waarschijnlijk niet.
Hoe dan ook ontstaat er dan belangenverstrengeling en chantabiliteit, dus de onpartijdigheid is dan ver te zoeken. Maar dat wisten we natuurlijk allang van dat linkse krakerstuig.
vogeltjesdansvrijdag 12 januari 2018 @ 14:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 12:40 schreef 2NutZ het volgende:
Moest wel lachen toen ik haar vanochtend hoorde op de radio het opnemen voor deze Cailin en echt op de hoogste poten melden dat de media belachelijk is en leugens en dat ze echt psychiater is enzo en dat we er nog wel achter komen hoe we bezig zijn etc etc.

:')
Kunnen we sylvana niet gewoon preventief vastzetten wegens disruptie van de openbare orde ofzo?
2NutZvrijdag 12 januari 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:19 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Kunnen we sylvana niet gewoon preventief vastzetten wegens disruptie van de openbare orde ofzo?
Helaas zijn meutes met hooivorken en fakkels en dubieuze praktijken niet meer toegestaan.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 14:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:19 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Kunnen we sylvana niet gewoon preventief vastzetten wegens disruptie van de openbare orde ofzo?
Liever niet, wat sensatie is leuk in de politiek. Beter dan alleen maar naar stoffige Pechtold uitspraken luisteren.
vogeltjesdansvrijdag 12 januari 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:26 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Helaas zijn meutes met hooivorken en fakkels en dubieuze praktijken niet meer toegestaan.
Als een theelichtje tegen de gouden koets zorgt voor maandenlang vastzitten, dan kunnen we sylvana ook opsluiten.
vogeltjesdansvrijdag 12 januari 2018 @ 14:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:28 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Liever niet, wat sensatie is leuk in de politiek. Beter dan alleen maar naar stoffige Pechtold uitspraken luisteren.
Een kooi op de dam is altijd leuk om te zien.
2NutZvrijdag 12 januari 2018 @ 15:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:32 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Als een theelichtje tegen de gouden koets zorgt voor maandenlang vastzitten, dan kunnen we sylvana ook opsluiten.
Ja, maar die lichtjeswerper was geen neger maar een blanke.
truthortruthvrijdag 12 januari 2018 @ 15:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 12:40 schreef 2NutZ het volgende:
Moest wel lachen toen ik haar vanochtend hoorde op de radio het opnemen voor deze Cailin en echt op de hoogste poten melden dat de media belachelijk is en leugens en dat ze echt psychiater is enzo en dat we er nog wel achter komen hoe we bezig zijn etc etc.

:')
Beweert ze nu nog steeds psychiater te zijn? En Sylvana gaat daar nog steeds in mee ?
vogeltjesdansvrijdag 12 januari 2018 @ 15:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:09 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Beweert ze nu nog steeds psychiater te zijn? En Sylvana gaat daar nog steeds in mee ?
Echt te achterlijk voor woorden he. Om zo kinderachtig vast te houden aan je eigen "gelijk".
Montaguivrijdag 12 januari 2018 @ 15:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:09 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Beweert ze nu nog steeds psychiater te zijn? En Sylvana gaat daar nog steeds in mee ?
Uiteraard. Omdat GS, en ik verwacht niet dat Sylvana hen ooit gelijk zal geven.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:26
Volgens mij was zij ook in die bus van Dokkum, Sylvana.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 10:09 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Tot gisteren was het dat ook. Daarom was ik een voorstander van 'alle ballen op Simons'. Zij is de aanstichter van deze puinhoop en gebruikt de zielepootjes voor eigen gewin. Maar nu Kuit maar blijft vasthouden aan de leugens en ook Lima's verklaring rammelt is het wat mij betreft ook vrij schieten op hen. Van Kuit staat zo goed als vast dat ze kletst. Lima moet nog ff gefactchecked worden, en van die Schouten zou ik graag weten of 'ie weg is vanwege de ophef (wat ik zou begrijpen. Je wil niet geassocieerd worden met dit uitschot) of dat 'ie ook lijken in de kast heeft.

We gaan het meemaken. Iig is het idd een topshow 😁
Maar waarom is het Sylvana haar schuld dat die Kuit zich anders voordoet eigenlijk?
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:31 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Maar waarom is het Sylvana haar schuld dat die Kuit zich anders voordoet eigenlijk?
Dat is niet Simons' schuld. Waar Simons zich in de nesten werkte was het liegen over het liegen van Kuit. En daar dan weer over liegen, om vervolgens de schuld bij de 'rechtse rioolpers' te leggen.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:39 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Dat is niet Simons' schuld. Waar Simons zich in de nesten werkte was het liegen over het liegen van Kuit. En daar dan weer over liegen, om vervolgens de schuld bij de 'rechtse rioolpers' te leggen.
Het is ook wel een beetje kansloos om het zo uit te zoeken vind ik, want wie de fuck is Kuit anyway. _O- En alsof die partij überhaupt een kans maakt. Nope. Ik begrijp die moeite dus ook serieus niet, en dat ligt dus inderdaad bij de rechtse rioolpers. Maja, ze doen maar.

Ik begrijp ook niet waarom die Kuit erover liegt. :? Wazig wijf. Maar ze is uit de partij, dus das mooi!
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 15:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:31 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Maar waarom is het Sylvana haar schuld dat die Kuit zich anders voordoet eigenlijk?
Ze heeft haar gescreend zegt ze, en een VOG ontvangen.
Ze blijft haar verdedigen ook na ontbrekend bewijs
Ze is als lijsttrekker verantwoordelijk voor de leden.
Ze is niet zelfkritisch maar geeft anderen de schuld van kritisch zijn (terwijl dat dus terecht was).
xSparksvrijdag 12 januari 2018 @ 15:49
Sylvana is wel een gewillig slachtoffer zeg van Geenstijl. Als ze slim was had ze alvorens een reactie te geven zelf even gecheckt of die Cailin in het BIG stond ingeschreven. Dan had ze zichzelf misschien niet zo voor schut gezet door te blijven liegen en draaien. Ben benieuwd wat we nog meer van BIJ1 zullen zien in 2018 😂
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:42 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Het is ook wel een beetje kansloos om het zo uit te zoeken vind ik, want wie de fuck is Kuit anyway.
Dit vind ik beetje krom geredeneerd maar ach.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:52
Een verklaring omtrent gedrag bedoel je? Ja, iemand die liegt over d\r verleden qua werk wordt niet geregistreerd als iets. Of misschien is ze nog nooit eerder betrapt of heeft ze nooit eerder gelogen erover. Vind het onzinnig om die Sylvana daarvan de schuld te geven. Maar het zou haar sieren als ze zou zeggen; ik ben er naïef ingestapt, das dom.
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 15:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef Daargaatze het volgende:
Een verklaring omtrent gedrag bedoel je? Ja, iemand die liegt over d\r verleden qua werk wordt niet geregistreerd als iets. Of misschien is ze nog nooit eerder betrapt of heeft ze nooit eerder gelogen erover. Vind het onzinnig om die Sylvana daarvan de schuld te geven. Maar het zou haar sieren als ze zou zeggen; ik ben er naïef ingestapt, das dom.
Je realiseert je dat er helemaal geen VOG is aangevraagd he? Ook daarover is gelogen door Sylvana zelf in Buitenhof.

Dus weet niet of je nog door wilt gaan met het relativeren van leugens, bedrog en cv-fraude, ik wacht wel eventjes.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:55
Ze zegt toch van wel?
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 15:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:42 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Het is ook wel een beetje kansloos om het zo uit te zoeken vind ik, want wie de fuck is Kuit anyway. _O- En alsof die partij überhaupt een kans maakt. Nope. Ik begrijp die moeite dus ook serieus niet, en dat ligt dus inderdaad bij de rechtse rioolpers. Maja, ze doen maar.

Ik begrijp ook niet waarom die Kuit erover liegt. :? Wazig wijf. Maar ze is uit de partij, dus das mooi!
Het gaat ook al dagen feitelijk niet meer over Kuit, maar over het wanstaltige gedrag van Simons.

Haar liegen, belabberde crisismanagement en enorme ego hebben haar steeds dieper in de ellende geholpen. Waarschijnlijk denkt zij nu klaar te zijn met deze kwestie, maar dat betwijfel ik. Haar aversie tegen GS heeft ervoor gezorgd dat zij de steun van AT5 en het Parool kwijt is. Beiden zijn onmisbaar als je je in Amsterdam wilt profileren.

Ook denk ik dat GS nog niet klaar is met haar. Verder zal zij- vermoed ik- de eerste de beste keer dat zij zich voor een microfoon van wie dan ook waagt weer bevraagd worden over deze kwestie.

Kortom, er valt voorlopig nog genoeg te leedvermaken aan dat stuk onbenul.
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 15:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:55 schreef Daargaatze het volgende:
Ze zegt toch van wel?
Sylvana zegt dat ze zelf VOG's heeft aangevraagd voor haar partijleden, dat kan niet eens.
Je kunt als partij helemaal geen VOG aanvragen van je eigen personeel :)
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 15:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:55 schreef IntensiveGary het volgende:
Haar liegen, belabberde crisismanagement en enorme ego hebben haar steeds dieper in de ellende geholpen. Waarschijnlijk denkt zij nu klaar te zijn met deze kwestie, maar dat betwijfel ik. Haar aversie tegen GS heeft ervoor gezorgd dat zij de steun van AT5 en het Parool kwijt is. Beiden zijn onmisbaar als je je in Amsterdam wilt profileren.

Ook denk ik dat GS nog niet klaar is met haar. Verder zal zij- vermoed ik- de eerste de beste keer dat zij zich voor een microfoon van wie dan ook waagt weer bevraagd worden over deze kwestie.
Wat is er nou gebeurd? Hoezo Parool en AT5, hebben ze dat gezegd ofzo? Valt me nl. op dat er niet veel over bericht wordt.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 16:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:58 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Sylvana zegt dat ze zelf VOG's heeft aangevraagd voor haar partijleden, dat kan niet eens.
Je kunt als partij helemaal geen VOG aanvragen van je eigen personeel :)
Waarom niet eigenlijk? Maarja; al had ze wel zo'n VOG aangevraagd, dan nog kan je het grootste liegebeest van de wereld in je partij hebben :P
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 16:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:59 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Wat is er nou gebeurd? Hoezo Parool en AT5, hebben ze dat gezegd ofzo? Valt me nl. op dat er niet veel over bericht wordt.
https://www.parool.nl/ams(...)-voorkomen~a4556604/

Samenvatting van wat je achter de link vindt: Parool zegt: ' eigen schuld dikke bult'

AT5 is dinsdag behoorlijk in de zeik genomen door Kuit en later geschoffeerd door Meulenbelt en Simons.

Nogal onverstandig, naar mijn bescheiden mening.
Dakterrasvrijdag 12 januari 2018 @ 16:13
Jerry King Luther Afriyie
9 januari om 11:47 ·
Beste Sylvana Simons,

Vaak begint ons leven mijlenver van onze bestemming. Ik heb zondag met mijn gezin vol genot gekeken naar jouw optreden bij Buitenhof. Mijn zoon merkte halverwege het interview op: “Ze laat die meneer alle hoeken van de kamer zien”. En dat is exact wat je deed, met waardigheid, elegantie en intellect, zoals we het inmiddels van je gewend zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat waar je ook mag zijn geweest, wat voor wendingen je leven ook heeft gekregen, dit is waar je voor geboren bent. Zie je voorgeschiedenis, vooral de lastigste momenten en de dieptepunten, als je beste voorbereiding voor het werk dat voor ons ligt. ‘What can't kill us, can only make us stronger.’ Ik wens je, vooral de komende maanden, heel veel kracht en succes met Bij1.

Mogen de mensen om jou heen de harten op de juiste plek hebben, jou beschermen met hun liefde, warmte en opbouwende kritiek.

Spreek je snel!

J. <3

wat een debiel die Ghanees
ThePlaneteervrijdag 12 januari 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:00 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Waarom niet eigenlijk? Maarja; al had ze wel zo'n VOG aangevraagd, dan nog kan je het grootste liegebeest van de wereld in je partij hebben :P
Privacy.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 16:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:10 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

https://www.parool.nl/ams(...)-voorkomen~a4556604/

Samenvatting van wat je achter de link vindt: Parool zegt: ' eigen schuld dikke bult'

AT5 is dinsdag behoorlijk in de zeik genomen door Kuit en later geschoffeerd door Meulenbelt en Simons.

Nogal onverstandig, naar mijn bescheiden mening.
Ze is dus gaan blijven geloven in die Kuit. Dat is wel stom van haar.
Daargaatzevrijdag 12 januari 2018 @ 16:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:13 schreef Dakterras het volgende:
Jerry King Luther Afriyie
9 januari om 11:47 ·
Beste Sylvana Simons,

Vaak begint ons leven mijlenver van onze bestemming. Ik heb zondag met mijn gezin vol genot gekeken naar jouw optreden bij Buitenhof. Mijn zoon merkte halverwege het interview op: “Ze laat die meneer alle hoeken van de kamer zien”. En dat is exact wat je deed, met waardigheid, elegantie en intellect, zoals we het inmiddels van je gewend zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat waar je ook mag zijn geweest, wat voor wendingen je leven ook heeft gekregen, dit is waar je voor geboren bent. Zie je voorgeschiedenis, vooral de lastigste momenten en de dieptepunten, als je beste voorbereiding voor het werk dat voor ons ligt. ‘What can't kill us, can only make us stronger.’ Ik wens je, vooral de komende maanden, heel veel kracht en succes met Bij1.

Mogen de mensen om jou heen de harten op de juiste plek hebben, jou beschermen met hun liefde, warmte en opbouwende kritiek.

Spreek je snel!

J. <3

wat een debiel die Ghanees
Ik vind haar ook zelfverzekerd, mondig en welbespraakt overkomen. Ik denk dat zij een van die mensen is waaraan mensen altijd over zullen zeiken, wat ze ook doet of zegt. Dat vind ik jammer. Je kunt het oneens zijn met iemand, maar je kunt ook alles gaan afknallen wat iemand doet. Dat idee heb ik wel een beetje bij haar en de verhouding met Nederland.
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 16:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:16 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Ze is dus gaan blijven geloven in die Kuit. Dat is wel stom van haar.
Dat betwijfel ik. Ze kon alleen de woorden: "Sorry GeenStijl, jullie hadden gelijk. Kuit is exit" niet haar strot uit krijgen. Nog steeds niet. Al moet ze d'r partijtje er kandidaat voor kandidaat voor opofferen, ze zal nooit toegeven fout te zijn geweest.

En wij zitten met z'n allen eerste rang. Crash 'n' burn.
2NutZvrijdag 12 januari 2018 @ 16:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:09 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Beweert ze nu nog steeds psychiater te zijn? En Sylvana gaat daar nog steeds in mee ?
Hoe ik het interpreteerde zat Sylvana haar te verdedigen, ja.
vannellevrijdag 12 januari 2018 @ 16:25
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:44 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Alles staat er wel dubbel in.
Vind ik op zich wel handig want ik vergeet vaak wat ik heb gelezen en nu hoefde ik niet meer naar boven te scrollen. :+
Craptacularvrijdag 12 januari 2018 @ 17:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:19 schreef Daargaatze het volgende:

wat een debiel die Ghanees
Ik vind haar ook zelfverzekerd, mondig en welbespraakt overkomen. Ik denk dat zij een van die mensen is waaraan mensen altijd over zullen zeiken, wat ze ook doet of zegt. Dat vind ik jammer. Je kunt het oneens zijn met iemand, maar je kunt ook alles gaan afknallen wat iemand doet. Dat idee heb ik wel een beetje bij haar en de verhouding met Nederland.
Het is het toontje en het gebrek aan intelligentie waar mensen zich aan ergeren. :)
truthortruthvrijdag 12 januari 2018 @ 17:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:19 schreef Daargaatze het volgende:
Ik vind haar ook zelfverzekerd, mondig en welbespraakt overkomen. Ik denk dat zij een van die mensen is waaraan mensen altijd over zullen zeiken, wat ze ook doet of zegt. Dat vind ik jammer. Je kunt het oneens zijn met iemand, maar je kunt ook alles gaan afknallen wat iemand doet. Dat idee heb ik wel een beetje bij haar en de verhouding met Nederland.
Oneens :O Kom op zeg. Ze discrimineert zelf zwarte mannen in het verleden. Schopt waar ze kan tegen de 'witte man'. Gaat in zee met een club homofobe Erdogan aanhangers, scharrelt vervolgens een clubje mensen bij elkaar waarvan er iig 1 blijkt te liegen, en geeft daarvan vervolgens de schuld aan de media. Kom op zeg, dat is niet zeiken, dat is duiden.
IntensiveGaryvrijdag 12 januari 2018 @ 17:35
Poep --> ventilator

https://www.medischcontac(...)t&utm_medium=twitter
Ridocarvrijdag 12 januari 2018 @ 18:07
quote:
Daar is geen woord spaans bij. Mevrouw Simons kan zich dus niet meer verschuilen achter geruchten uit de rechtse hoek.
Knipvrijdag 12 januari 2018 @ 18:24
Ze zou eens moeten praten met Joke Kaviaar. Zij wordt ook regelmatig op de hak genomen Door GeenStijl maar zij is zich ervan bewust dat deze aandacht haar ook meer bekendheid geeft. Dus zij speelt het spelletje mee en blijft lekker haar ding doen. Overigens is het alweer een tijdje geleden dat er een topic aan haar gewijd is op GeenStijl. Ze hapt toch niet. Dan is er niets aan.
Ryan3vrijdag 12 januari 2018 @ 19:21
Internationale Socialisten op de lijst van Syl, volgens Carel Brandel.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:54 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Je realiseert je dat er helemaal geen VOG is aangevraagd he? Ook daarover is gelogen door Sylvana zelf in Buitenhof.

Dus weet niet of je nog door wilt gaan met het relativeren van leugens, bedrog en cv-fraude, ik wacht wel eventjes.
Is dat zo? Heb ik niet gelezen of overheen gelezen
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 19:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:19 schreef Daargaatze het volgende:

[..]

Ik vind haar ook zelfverzekerd, mondig en welbespraakt overkomen. Ik denk dat zij een van die mensen is waaraan mensen altijd over zullen zeiken, wat ze ook doet of zegt. Dat vind ik jammer. Je kunt het oneens zijn met iemand, maar je kunt ook alles gaan afknallen wat iemand doet. Dat idee heb ik wel een beetje bij haar en de verhouding met Nederland.
Je hebt zeker gelijk dat mensen altijd over haar zullen zeiken, wat ze ook zegt. Maar je moet toch toegeven dat ze het er zelf naar gemaakt heeft. En het (over)zelfverzekerde en welbespraakte is pure schijn, heb je dat echt niet door.. Ze weet vaak maar half wat ze zegt.
Bluesdudevrijdag 12 januari 2018 @ 19:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:28 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Je hebt zeker gelijk dat mensen altijd over haar zullen zeiken, wat ze ook zegt. Maar je moet toch toegeven dat ze het er zelf naar gemaakt heeft.
Ze kan soms niet zo flexibel zijn. Maar dat is niet de reden waaromn ze een pispaaltje is.
Ze heeft wel eens wat gezegd over discriminatie en daar schieten discriminerende mensen van in de stress. Dat is tot een nationale neurose uitgegroeid in het zp-debat.
En ze is zichtbaar niet zo allochtoon,. ook al een reden extra om haar systematisch weg te wensen.

[/quote]
Ze weet vaak maar half wat ze zegt.
[/quote]
is dat zo.... of is lekker afzeiken wat je doe
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 19:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:37 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Ze kan soms niet zo flexibel zijn. Maar dat is niet de reden waaromn ze een pispaaltje is.
Ze heeft wel eens wat gezegd over discriminatie en daar schieten discriminerende mensen van in de stress. Dat is tot een nationale neurose uitgegroeid in het zp-debat.
En ze is zichtbaar niet zo allochtoon,. ook al een reden extra om haar systematisch weg te wensen.


Ze weet vaak maar half wat ze zegt.

is dat zo.... of is lekker afzeiken wat je doe
Sorry, ik neem vrijwel iedereen serieus in dit topic maar gezien jouw eerdere antwoorden ben je compleet gestoord. En tussen de regels door, beschuldig je mij en andere zonder enige argumenten ook nog van discriminatie. Deze zin ("En ze is zichtbaar niet zo allochtoon,. ook al een reden extra om haar systematisch weg te wensen.") is ook zo fout. Ben je misschien familie van Sylvana?
Takadanobabavrijdag 12 januari 2018 @ 19:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:44 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Sorry, ik neem vrijwel iedereen serieus in dit topic maar gezien jouw eerdere antwoorden ben je compleet gestoord. En tussen de regels door, beschuldig je mij en andere zonder enige argumenten ook nog van discriminatie. Deze zin ("En ze is zichtbaar niet zo allochtoon,. ook al een reden extra om haar systematisch weg te wensen.") is ook zo fout. Ben je misschien familie van Sylvana?
Die kerel is altijd vaag, zijn schrijfstijl alleen al.
Steenkoolvrijdag 12 januari 2018 @ 19:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:37 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Ze kan soms niet zo flexibel zijn. Maar dat is niet de reden waaromn ze een pispaaltje is.
Ze heeft wel eens wat gezegd over discriminatie en daar schieten discriminerende mensen van in de stress. Dat is tot een nationale neurose uitgegroeid in het zp-debat.
is dat zo.... of is lekker afzeiken wat je doe
Want als ze een blanke Hollander was, zou dit niet gebeurd zijn? Als de VVD dit soort personen op de lijst had staan zou er niemand over vallen?

Geef eens eerlijk antwoord op deze vragen.

Ik zie je enkel goedpraten wanneer mensen als Simons overduidelijk fout zitten. Dat doet me denken dat je alleen kunt klagen over dat bepaalde groepen slachtoffer zijn, en andere dader. Je post nooit iets constructiefs, enkel slachtoffergedrag.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 19:59
Het vervelende aan praten met dit soort mensen is dat ze dan de woorden discriminatie en allochtoon om je oren vliegen. Terwijl dat voor mij totaal niet relevant is. Wat intereseert mij het nou welke kleur ze heeft. Of het nu Sylvana, DENK, Wilders, Rutte of Pechtold zijn partij was, het gaat om het gedrag

edit: en @bluesdude , Wil jij nu beweren dat het vocabulaire niet veranderd is t.o.v. van laten we zeggen 3 jaar geleden. Ze praat ineens of ze een hoogleraar is.

[ Bericht 22% gewijzigd door KdwPPr op 12-01-2018 20:06:27 ]
Arthur_Spoonervrijdag 12 januari 2018 @ 20:05
Reconstructie. Sylvana, neem je Buitenhof-leugens terug, of openbaar Cailin Kuits medische diploma's
Deckardvrijdag 12 januari 2018 @ 20:38
Doe maar Pakistan, daar weten ze er wel raad mee.
bluemoon23vrijdag 12 januari 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:31 schreef Daargaatze het volgende:
Maar waarom is het Sylvana haar schuld dat die Kuit zich anders voordoet eigenlijk?
Als lijsttrekker, leider en oprichter van deze kleine beginnende partij heeft ze zich natuurlijk nadrukkelijk bemoeit met de selectie en screening van de kandidaten.

Dit lijkt mij haar zeer zeker aan te rekenen.

Het is natuurlijk wat anders dan als je Rutte gaat aanspreken op een verkeerd geselecteerde VVD kandidaat in de gemeenteraad van Lutjebroek, daar zitten wel heel wat meer "lagen" tussen.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 21:35 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Als lijsttrekker, leider en oprichter van deze kleine beginnende partij heeft ze zich natuurlijk nadrukkelijk bemoeit met de selectie en screening van de kandidaten.

Dit lijkt mij haar zeer zeker aan te rekenen.

Het is natuurlijk wat anders dan als je Rutte gaat aanspreken op een verkeerd geselecteerde VVD kandidaat in de gemeenteraad van Lutjebroek, daar zitten wel heel wat meer "lagen" tussen.
Sylvana was in het verleden ook al bijzonder secuur in de selectie en screening van partijnamen. ~O> Misschien is Kuit daar de fout ingegaan. Ze was onderweg naar het Centrum voor Psychotherapie "Praktijk Bij1" en kwam per ongeluk bij Sylvana's BIJ1 terecht. Eenmaal aangekomen heeft ze zichzelf maar aangemeld als kandidaat.
nogeenoudebekendevrijdag 12 januari 2018 @ 21:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 21:50 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Sylvana was in het verleden ook al bijzonder secuur in de selectie en screening van partijnamen. ~O> Misschien is Kuit daar de fout ingegaan. Ze was onderweg naar het Centrum voor Psychotherapie "Praktijk Bij1" en kwam per ongeluk bij Sylvana's BIJ1 terecht. Eenmaal aangekomen heeft ze zichzelf maar aangemeld als kandidaat.
Klinkt eigenlijk nog plausibel ook.
bluemoon23vrijdag 12 januari 2018 @ 22:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:42 schreef Daargaatze het volgende:
Het is ook wel een beetje kansloos om het zo uit te zoeken vind ik, want wie de fuck is Kuit anyway. _O- En alsof die partij überhaupt een kans maakt. Nope.
Ik begrijp die moeite dus ook serieus niet, en dat ligt dus inderdaad bij de rechtse rioolpers. Maja, ze doen maar.
Waarom moet je nu weer de woorden "rechtse rioolpers" gebruiken :?
Het pleit eerder tegen de "gevestigde media" waaronder natuurlijk Amsterdamse als AT5 en het Parool, dat zij niet even op die kandidatenlijst zijn gedoken nadat Simons met veel tamtam haar partij Bij1 aankondigde.

Hier, ronkend bericht in het Parool over de kandidaten op de lijst.
https://www.parool.nl/ams(...)lijst-bij1~a4552171/
Ga dan als Parool redactie ook even die verhaaltjes lezen bij de kandidaten en kijk of er flauwekul bij staat.
Natuurlijk staat er flauwekul bij, het zijn tenslotte kandidaten voor Bij1......., maar jezelf voor psychiater uitgeven is nog wel een stukje verder dan flauwekul.
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:21 schreef Ryan3 het volgende:
Internationale Socialisten op de lijst van Syl, volgens Carel Brandel.
Oh, dat zal best.

Die zoeken elkaar wel op natuurlijk.
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:59 schreef KdwPPr het volgende: en @bluesdude , Wil jij nu beweren dat het vocabulaire niet veranderd is t.o.v. van laten we zeggen 3 jaar geleden. Ze praat ineens of ze een hoogleraar is.
Die heeft wel een stuk of wat media en communicatie trainingen gehad natuurlijk.
En door Gloria Wekker is ze bijgeschoold over alle termen van de "identity politics"

Bij een programma als Buitenhof krijgt ze amper weerwoord, en dat wist ze van te voren natuurlijk wel.
Die gaan haar echt niet streng aanpakken
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 22:44
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 21:54 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Klinkt eigenlijk nog plausibel ook.
Echt verschrikkelijk dat ik altijd gelijk weer dit beeld voor me krijg als ik het woord plausibel hoor. _O- .

https://scontent-sea1-1.c(...)kwNzQ5Mzk3NDA0NTc3.2

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:13 schreef bluemoon23 het volgende:

Die heeft wel een stuk of wat media en communicatie trainingen gehad natuurlijk.
En door Gloria Wekker is ze bijgeschoold over alle termen van de "identity politics"

Bij een programma als Buitenhof krijgt ze amper weerwoord, en dat wist ze van te voren natuurlijk wel.
Die gaan haar echt niet streng aanpakken
Dat is inderdaad goed zichtbaar. Mijn (persoonlijke) probleem met Sylvana is dat ze intellectueel wil overkomen maar het niet is. Het is prima als je niet intellectueel bent, maar probeer het dan ook niet. Ik zou wel haar wel is willen zien tegenover iemand met verstand van zaken en/of een degelijke interviewer. Dan valt ze compleet door de mand.
bluemoon23vrijdag 12 januari 2018 @ 22:47
Bij zo`n beetje alle TV programma`s waar ze komt krijgt ze geen weerwoord en word ze naar de mond gepraat.
Pauw, Jinek, De Wereld Draait Door, allemaal hetzelfde incestueuze clubje.
Pleun2011vrijdag 12 januari 2018 @ 22:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:44 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Dat is inderdaad goed zichtbaar. Mijn (persoonlijke) probleem met Sylvana is dat ze intellectueel wil overkomen maar het niet is. Het is prima als je niet intellectueel bent, maar probeer het dan ook niet. Ik zou wel haar wel is willen zien tegenover iemand met verstand van zaken en/of een degelijke interviewer. Dan valt ze compleet door de mand.
Moet denken aan de keer dat aan haar werd gevraagd wat ze van de Armeense genocide vond. Ze keek of ze water zag branden.
KdwPPrvrijdag 12 januari 2018 @ 22:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:55 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Moet denken aan de keer dat aan haar werd gevraagd wat ze van de Armeense genocide vond. Ze keek of ze water zag branden.
Ik kijk helaas te weinig tv. Ik hoop dat er een mooie compilatie bestaat of wordt gemaakt :).
Montaguizaterdag 13 januari 2018 @ 00:07
Er is een links spectrum, van anti-Zwarte Piet tot het politieke Bij1, dat meent dat zij, gezien vanuit extrteem idealisme (utopia), alle gelijk van de wereld hebben. Het idee van de volmaakte en ideale wereld. Ze vergeten daarbij echter dat het overgrote deel van de mensheid ook beschikt over een (in meer of mindere mate) dosis van realisme. Omdat dat deel in de gaten heeft dat er ook 'slechtheid' bestaat. Puur idealisme zal daarom altijd (t.o.v. slechtheid) het onderspit delven. Enig realisme is daarbij dus van levensbelang. Helaas ziet dat soort idealisten enige vorm van realisme al meteen als racisme, discriminatie en zelfs nazisme.
VEM2012zaterdag 13 januari 2018 @ 09:31
Is op de lijst van Bij1 al iemand gesnapt die per ongeluk de waarheid heeft gesproken over zijn of haar verleden?
IntensiveGaryzaterdag 13 januari 2018 @ 09:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 09:31 schreef VEM2012 het volgende:
Is op de lijst van Bij1 al iemand gesnapt die per ongeluk de waarheid heeft gesproken over zijn of haar verleden?
Neuh: https://www.telegraaf.nl/(...)ijfel-bij1-kandidate

Dit was ook helemaal niet te verwachten of zo. Advertentie en foto's duiken op. Advertentie gaat op zwart. Verklaring: "ik was het niet op die foto's", "ik was het wel, maar ben al jaren geleden gestopt als sekswerker", "mijn foto's zijn daar geplaatst door iemand anders"

Reacties klanten: wellus, ze is het wel 😂
WheeledWarriorzaterdag 13 januari 2018 @ 09:58
En dan zijn er nog mensen die roepen dat Sylvana verstandig en intelligent is bla bla bla :')

Als je op deze manier denkt de politieke arena te kunnen betreden dan snap je er gewoon helemaal niks van.
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 09:31 schreef VEM2012 het volgende:
Is op de lijst van Bij1 al iemand gesnapt die per ongeluk de waarheid heeft gesproken over zijn of haar verleden?
Die wordt dan terstond uit de partij getrapt door Sylvana persoonlijk.
VEM2012zaterdag 13 januari 2018 @ 10:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 09:53 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Neuh: https://www.telegraaf.nl/(...)ijfel-bij1-kandidate

Dit was ook helemaal niet te verwachten of zo. Advertentie en foto's duiken op. Advertentie gaat op zwart. Verklaring: "ik was het niet op die foto's", "ik was het wel, maar ben al jaren geleden gestopt als sekswerker", "mijn foto's zijn daar geplaatst door iemand anders"

Reacties klanten: wellus, ze is het wel 😂
Mijn post was naar aanleiding van dat bericht inderdaad.

Het ergste is dat het waarschijnlijk geen stemmen gaat kosten. De idioten die op zo’n partij stemmen vinden dit dan rechtse stemmingmakerij.

Die dikke pad die zich psychiater noemde wordt hoop ik ook nog aangepakt. Ik hoop dat er een aanklacht ingediend wordt en dat ze veroordeeld wordt. En dat ze niet simpelweg wegkomt met zich terugtrekken.

Charlatans zijn het!
VEM2012zaterdag 13 januari 2018 @ 10:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:00 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die wordt dan terstond uit de partij getrapt door Sylvana persoonlijk.
Lijkt mij wel. ‘Zo gaan we hier niet met elkaar om!’
IntensiveGaryzaterdag 13 januari 2018 @ 10:12
Zelfs bij Joop is men het er over eens dat GS gelijk had en Simons flink de plank misslaat. Lees de reacties. Mind blown.

https://joop.bnnvara.nl/n(...)1-trekken-zich-terug
Silvenzaterdag 13 januari 2018 @ 10:12
Haha een huilpiet, een neppsychiater en een omgebouwde hoer lopen een bar in...
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 13 januari 2018 @ 10:17
Ik vraag me af wat die Bob Schoute die zich halsoverkop teruggetrokken heeft te verbergen heeft. Die is volgens mij ook niet schoon.
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:02 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Lijkt mij wel. ‘Zo gaan we hier niet met elkaar om!’
Ja, idd, ben je nou helemaal belazerd, dat je niet liegt. }:| .
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:17 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Ik vraag me af wat die Bob Schoute die zich halsoverkop teruggetrokken heeft te verbergen heeft. Die is volgens mij ook niet schoon.
Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
IntensiveGaryzaterdag 13 januari 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
Nou, sport. Om goed te worden in een sport moet je trainen, ervaring opdoen, beter worden en meer van dat moois.

Om gaten te schieten in de kandidatenlijst van Bij1 moet je kunnen lezen. Niet eens heel goed.
Silvenzaterdag 13 januari 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
En terecht.
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:23 schreef IntensiveGary het volgende:

[..]

Nou, sport. Om goed te worden in een sport moet je trainen, ervaring opdoen, beter worden en meer van dat moois.

Om gaten te schieten in de kandidatenlijst van Bij1 moet je kunnen lezen. Niet eens heel goed.
Trainen en ervaring op doen mag je doen met de cv's van PVV-leden en juridische dossiers van VVD'ers.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 13 januari 2018 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
Lijkt me terecht nu blijkt dat er gelogen wordt en men na ontmaskering blijft volharden in die leugens.
16meterzaterdag 13 januari 2018 @ 10:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
Prima toch dat potentiële volksvertegenwoordigers/bestuurders tegen het licht worden gehouden? Doet men ook bij de PVV, VVD etc. zoals je al zei.
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:38 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Lijkt me terecht nu blijkt dat er gelogen wordt en men na ontmaskering blijft volharden in die leugens.
Ik zeg niet dat het n-ok is oid.
Elzieszaterdag 13 januari 2018 @ 10:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
Dan moet je geen kandidaten presenteren die liegen over hun CV.

Het geeft al aan dat Sylvana Simons totaal geen kaas heeft gegeten van de politiek. Die partij wordt al gelyncht voordat ze überhaupt zetels hebben gescoord. Iemand met een beetje bestuurlijke ervaring had deze fout niet gemaakt.
Ryan3zaterdag 13 januari 2018 @ 10:48
Volgende kandidaat:
Weer twijfel BIJ1-kandidate: Anna Paula Lima.

quote:
AMSTERDAM - Opnieuw lijkt een kandidate op de politieke lijst van Sylvana Simons te jokken over haar verleden. Het kandidaat-lid Ana Paula Lima zou niet eerlijk zijn over haar werk als prostituee.
https://www.telegraaf.nl/(...)ijfel-bij1-kandidate
truthortruthzaterdag 13 januari 2018 @ 11:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:37 schreef Bluesdude het volgende:
Ze kan soms niet zo flexibel zijn. Maar dat is niet de reden waaromn ze een pispaaltje is.
Ze heeft wel eens wat gezegd over discriminatie en daar schieten discriminerende mensen van in de stress. Dat is tot een nationale neurose uitgegroeid in het zp-debat.
En ze is zichtbaar niet zo allochtoon,. ook al een reden extra om haar systematisch weg te wensen.
Ga toch heen met je racisme kaart. Kleur boeit me voor geen meter, ik ben voor de verandering van zwarte piet en hoop dat Michelle Obama ooit President wordt. Maar een Sylvana, dat is voor mij een fout figuur en dan kijk ik niet naar kleur.
IkeDubaku99zaterdag 13 januari 2018 @ 11:20
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:48 schreef Ryan3 het volgende:
Volgende kandidaat:
Weer twijfel BIJ1-kandidate: Anna Paula Lima.

[..]

https://www.telegraaf.nl/(...)ijfel-bij1-kandidate
Ze zijn daar laat wakker bij de Telegraaf. Wederom de primeur bij Geen Stijl
Gregor1994zaterdag 13 januari 2018 @ 13:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 11:20 schreef IkeDubaku99 het volgende:

[..]

Ze zijn daar laat wakker bij de Telegraaf. Wederom de primeur bij Geen Stijl
Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Gregor1994zaterdag 13 januari 2018 @ 13:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:43 schreef Elzies het volgende:

[..]

Dan moet je geen kandidaten presenteren die liegen over hun CV.

Het geeft al aan dat Sylvana Simons totaal geen kaas heeft gegeten van de politiek. Die partij wordt al gelyncht voordat ze überhaupt zetels hebben gescoord. Iemand met een beetje bestuurlijke ervaring had deze fout niet gemaakt.
Onzin, ze wordt al tegengehouden bij de poort, heeft geen zak met politiek te maken.
Sodeknetterszaterdag 13 januari 2018 @ 13:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Onzin, ze wordt al tegengehouden bij de poort, heeft geen zak met politiek te maken.
Dat heeft het ook niet.
Het heeft alles te maken met een groepje non-valeurs die op easy money uit zijn. Zowel Kuit als Simons hebben in deze kwestie bewezen dat ze bereid zijn om keihard te liegen om zo hun doel te bereiken.
De enige die dit clubje tegenwerkt, zijn ze zelf met hun gekleun.
16meterzaterdag 13 januari 2018 @ 14:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Onzin, ze wordt al tegengehouden bij de poort, heeft geen zak met politiek te maken.
Klopt, inderdaad. Wie die lijst even bekijkt ziet meteen dat dit geen bekwame politici kunnen zijn.
KdwPPrzaterdag 13 januari 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wordt wel een sport nu hè: kampioenschappen CV's natrekken in de categorie BIJ1.
Geenstijl maakt er idd wel een sport van. Maar aan de andere kant vind ik het onbegrijpelijk dat een CV bij elkaar liegen in 2018 mogelijk is. Niet alleen bij BIJ1 maar in het algemeen. Ik heb mensen ver zien komen met een compleet verzonnen CV. Als je een mooi praatje hebt, kan je ver komen. Eigenlijk niks anders dan de politiek.

Ik hoop echt dat er ooit een soort van databank komt waar CV's in worden geregistreerd en dat er straffen komen op bij elkaar gelogen CV's. Een soort BIG maar dan voor iedereen.

Misdaad en leugens lonen gewoon in Nederland. Daar kan je niet omheen.
Kim-Hollandzaterdag 13 januari 2018 @ 15:32
[..] "anaal | anaal bij klant | fisting bij klant | gangbang | klaarkomen op gezicht | prostaat massage bij klant
soft SM | tussen borsten (russisch)

...met als teaser talloze blootfoto’s met haar stijve meidenpik, op d'r knieën met d'r kontje omhoog, slagroom op d'r jongenstieten enzo (kortom; alles lekker plat in your face..]

:Y)

Een reactie op dit artikel; ‘Ana Paula Lima liegt over haar werk als prostituee’
Recent profiel op prostitutiewebsite zou volgens klanten wél echt zijn
http://nieuws.tpo.nl/2018(...)date-ana-paula-lima/
sinterklaaskapoentjezaterdag 13 januari 2018 @ 15:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 10:38 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Lijkt me terecht nu blijkt dat er gelogen wordt en men na ontmaskering blijft volharden in die leugens.
Het is echt dat laatste. Zeker als nieuwe partij/afdeling kun je je echt wel een foutje veroorloven. PVV had hetzelfde met die extreem-rechtse kandidaat, veel erger maar inmiddels ook wel weer overgewaaid.

Zelf als jóurnalist erger ik me echt dood aan de 'schuld van de media'-framing. Het vertrouwen in media is al laag, en door onterecht de messenger te shooten (zoals ook bij DENK/NRC) maak je dat vertrouwen nog minder. Dat is wmb echt een maatschappelijke verantwoordelijkheid óók voor politici.
Arthur_Spoonerzaterdag 13 januari 2018 @ 16:33
Een fistfuckende transseksuele hoer als volksvertegenwoordiger. Mooi dat dit kan in Nederland.
Chivazzaterdag 13 januari 2018 @ 16:35
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:33 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Een fistfuckende transseksuele hoer als volksvertegenwoordiger. Mooi dat dit kan in Nederland.
Het meest bizarre vind ik nog dat ze echt geen ander werk kon vinden en dat ze dit noodgedwongen moest doen.
Ik kan mij eigen niet voorstellen dat er geen winkel of schoonmaakbedrijf was die haar in wou huren.
KdwPPrzaterdag 13 januari 2018 @ 16:37
Wat ik me ook afvraag maar wat nooit bewezen kan worden. Is de kandidatenlijst van artikel 1 ook niet een schending van artikel 1 van de grondwet: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Het lijkt er zeer sterk op dat Sylvana bewust een clubje van mensen heeft aangenomen die
transgender, LHBTQIAPDJDFKLSDJDFJLKSDF, gehandicapt, feministisch en of gekleurd zijn. Ik snap ook wel dat het moeilijk is om kandidaten te vinden maar deze lijst is zo "uniek".
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 13 januari 2018 @ 17:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Kun je nagaan wat dat zegt over de overige media als een klotewebsite als geenstijl nu al 2 keer de primeur heeft aangaande bedrog bij de Bij1 kandidaten. Dan heeft andere media toch liggen slapen.

Het Parool noemde het eerder nog "een sterke lijst"....
VEM2012zaterdag 13 januari 2018 @ 17:23
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:33 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Een fistfuckende transseksuele hoer als volksvertegenwoordiger. Mooi dat dit kan in Nederland.
Er zijn ook wel eens pornoactrices volksvertegenwoordiger geworden. Niets nieuws hier en ook geen probleem daarmee.

Hij had er gewoon niet over moeten liegen.
Old_Palzaterdag 13 januari 2018 @ 19:11
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:33 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Een fistfuckende transseksuele hoer als volksvertegenwoordiger. Mooi dat dit kan in Nederland.
Ja, en nu willen we ook Zwarte Piet terug!
Old_Palzaterdag 13 januari 2018 @ 19:13
De hele club die Simons om zich heen heeft verzameld is rijp voor psychiatrisch onderzoek, inclusief haarzelf.
Spanky78zaterdag 13 januari 2018 @ 19:15
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 16:33 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Een fistfuckende transseksuele hoer als volksvertegenwoordiger. Mooi dat dit kan in Nederland.
Geen enkel probleem.

Echter liegen en bedriegen is dat wel. Zeker als je volksvertegenwoordiger wilt worden.
IntensiveGaryzaterdag 13 januari 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Dan is het maar goed dat Sargasso, Joop, Het Parool, Medisch Contact en nog vele, vele anderen de firma List & Bedrog, beter bekend als Bij1 inmiddels ook in het snotje hebben. Of is dat ook allemaal rotzooi?

quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Onzin, ze wordt al tegengehouden bij de poort, heeft geen zak met politiek te maken.
Hoe is het leugenachtige gedrag en het arrogante pers ontwijken 'tegenhouden aan de poort'? En dan heb ik het nog niet eens over de kandidatenlijst.

Verder vraag ik mij af hoe je überhaupt hardop durft te zeggen dat zij wordt tegengewerkt. Totdat Simons zelf keihard haar eigen glazen ingooide werd zij juist op het paard gehesen. Denk Buitenhof, Kockelman, AT5, Het Parool et cetera. Totdat zijzelf een paar dagen geleden zichzelf voor schut zette kreeg zij juist veel meer aandacht, positief welteverstaan, dan gerechtvaardigd zou zijn voor zo'n clubje nietskunnende uitvreters.
Arthur_Spoonerzaterdag 13 januari 2018 @ 19:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 19:15 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Geen enkel probleem.

Echter liegen en bedriegen is dat wel. Zeker als je volksvertegenwoordiger wilt worden.
Inderdaad en ik heb zo'n idee dat dat hele clubje uit leugenaars bestaat.
VEM2012zaterdag 13 januari 2018 @ 19:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 19:11 schreef Old_Pal het volgende:

[..]

Ja, en nu willen we ook Zwarte Piet terug!
Even geduld tot november.
sinterklaaskapoentjezaterdag 13 januari 2018 @ 19:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 17:22 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Kun je nagaan wat dat zegt over de overige media als een klotewebsite als geenstijl nu al 2 keer de primeur heeft aangaande bedrog bij de Bij1 kandidaten. Dan heeft andere media toch liggen slapen.

Het Parool noemde het eerder nog "een sterke lijst"....
Als je genoeg graaft vind je bij elke partij wel iets, de vraag is of je daar je tijd in moet steken als niet-Amsterdams medium
Ericrzaterdag 13 januari 2018 @ 21:49
https://joop.bnnvara.nl/o(...)arst-witte-privilege

Jazie wil even laten zien dat hij goed geluisterd heeft naar Gloria Wekker en probeert tegelijkertijd Femke Halsema in de hoek van het witte privilege te duwen.

'Lekker' betoog ook met zinnen als deze :

quote:
Bovendien ben ik mij als white passing cisman met heteroseksuele privileges bewust van mijn unieke positie en probeer ik daarom een zekere bescheiden houding aan te nemen als het gaat om het bekritiseren van tactieken van antiracisten in minder geprivilegieerde posities.
Als Bij1 al 1 of 2 zetels haalt, met zulke onzin zullen ze een onmogelijke partij worden om mee te onderhandelen. Maar goed misschien is dat wel het doel van Bij1, kunnen ze het daarna gooien op discriminatie, racisme, uitsluiting etc.
Terechtzaterdag 13 januari 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:49 schreef Ericr het volgende:
(..) white passing cisman
dafuq? Wat staat hier? Waarom kan hij hier niet gewoon Nederlandse termen hanteren? Omdat het dan onmiddelijk bespottelijk lijkt, of?
Straatcommando.zaterdag 13 januari 2018 @ 21:59
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:57 schreef Terecht het volgende:

[..]

dafuq? Wat staat hier? Waarom kan hij hier niet gewoon Nederlandse termen hanteren? Omdat het dan onmiddelijk bespottelijk lijkt, of?
Eebgeslachtsloze man die zich blank voelt. Als ik het goed begrijp. Ja dus
AchJazaterdag 13 januari 2018 @ 22:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:49 schreef Ericr het volgende:

https://joop.bnnvara.nl/o(...)arst-witte-privilege

Bovendien ben ik mij als white passing cisman met heteroseksuele privileges bewust van mijn unieke positie en probeer ik daarom een zekere bescheiden houding aan te nemen als het gaat om het bekritiseren van tactieken van antiracisten in minder geprivilegieerde posities.
Gvd... :') :') _O-

Edit: En net toen ik dacht bij het lezen van de reacties dat zelfs bij de Joop ondertussen alle seinen op rood gaan lees je dit:

quote:
NalaLakos 13 januari 2018 at 14:39

Ik heb nog nooit iemand zo veel goede punten zien maken in één betoog. Ik denk dat we maar eens met z'n allen moeten concluderen dat het fascisme en racisme ook bij traditioneel links is binnengedrongen. Alle grote "linkse" partijen in het parlement (SP, PvdA en GroenLinks) hebben in meer of mindere mate racisme en fascisme gepromoot. De PvdA is gewoon een rechtse, neoliberale partij geworden. Veel prominenten van de PvdA hebben zich extreem racistisch uitgelaten over bijvoorbeeld Marokkanen (Spekman, Oudkerk en Samsom) en in de top van de partij zijn alleen maar oude witte geprivilegieerde mannen te vinden. De SP flirt met extreemrechts en het fascisme door eurosceptisch te zijn en vóór referenda zodat boze witte mannen hun racistische onderbuik kunnen laten spreken. En wanneer de racistische, fascistische, seksistische, homofobe, transfobe, islamofobe en afrofobe Thierry Baudet zegt dat hij een "dominant blank Europa wil" dan vinden we het allemaal heel erg maar de SP is het daar dus stiekem gewoon mee eens. Door immigratie van mensen van kleur uit Afrika, die eeuwen lang door witte mensen zijn uitgebuit, tegen te willen houden door middel van "immigratiedeals" doen ze precies wat Baudet wil: Europa zo wit en dus racistisch mogelijk houden. En dan de partij waar je het het minst van zou verwachten: GroenLinks. Femke Halsema heeft zich herhaaldelijk islamofoob en racistisch gedragen. Zo heeft ze haar kinderen van een zwarte school gehaald zodat haar kinderen kunnen opgroeien in een witte bubbel, ondergedompeld in witte suprematie. En nu dit ranzige betoog in de Volkskrant weer! En wat hebben deze drie "linkse" partijen met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie een witte leider! Écht links vinden we tegenwoordig alleen maar bij partijen die geleid worden door mensen van kleur zoals BIJ1 en DENK.
Man, man, man... _O- _O-

[ Bericht 25% gewijzigd door AchJa op 13-01-2018 22:18:30 ]
Kaneelstokjezaterdag 13 januari 2018 @ 22:25
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:09 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gvd... :') :') _O-

Edit: En net toen ik dacht bij het lezen van de reacties dat zelfs bij de Joop ondertussen alle seinen op rood gaan lees je dit:

[..]

Man, man, man... _O- _O-
Mijn dag is weer goed.
Jammer dat er miljoenen van dit soort mensachtigen rondlopen en dat ze stemrecht hebben.
IntensiveGaryzaterdag 13 januari 2018 @ 22:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:49 schreef Ericr het volgende:
https://joop.bnnvara.nl/o(...)arst-witte-privilege

Jazie wil even laten zien dat hij goed geluisterd heeft naar Gloria Wekker en probeert tegelijkertijd Femke Halsema in de hoek van het witte privilege te duwen.

'Lekker' betoog ook met zinnen als deze :

[..]

Als Bij1 al 1 of 2 zetels haalt, met zulke onzin zullen ze een onmogelijke partij worden om mee te onderhandelen. Maar goed misschien is dat wel het doel van Bij1, kunnen ze het daarna gooien op discriminatie, racisme, uitsluiting etc.
Een post vol moeilijke woorden terwijl de stumper in de eerste paar regels al struikelt over het verschil tussen stam en stam+t. En dat wil serieus genomen worden. Vandaar ook dat 'ie het interview met Halsema niet goed begrijpt. Zijn begrip van de Nederlandse taal is zo ver beneden peil dat 'ie wel aanslaat op de triggerwoorden, maar de context niet kan bevatten. En dat wil een bestuurlijke functie. Triest.
voetbalmanager2zaterdag 13 januari 2018 @ 22:30
image.jpg
KdwPPrzondag 14 januari 2018 @ 00:13
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:09 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gvd... :') :') _O-

Edit: En net toen ik dacht bij het lezen van de reacties dat zelfs bij de Joop ondertussen alle seinen op rood gaan lees je dit:

[..]

Man, man, man... _O- _O-
Man, man, man. Dan ben je ver heen hoor als je zoiets schrijft. Stiekem moest ik wel een beetje lachen om het laatste stukje:

"En nu dit ranzige betoog in de Volkskrant weer! En wat hebben deze drie "linkse" partijen met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie een witte leider! Écht links vinden we tegenwoordig alleen maar bij partijen die geleid worden door mensen van kleur zoals BIJ1 en DENK."

In 2018 moet je dus blijkbaar gekleurd zijn om links te mogen zijn o|O :+
bluemoon23zondag 14 januari 2018 @ 00:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:
Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Ah, net as Sylvana de bron aanvallen 8)7
Klopten de berichten, ja of nee ?
Dat is het enigste wat telt.
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:49 schreef Ericr het volgende:
https://joop.bnnvara.nl/o(...)arst-witte-privilege

Jazie wil even laten zien dat hij goed geluisterd heeft naar Gloria Wekker en probeert tegelijkertijd Femke Halsema in de hoek van het witte privilege te duwen.

'Lekker' betoog ook met zinnen als deze :
Jazie heeft een opleiding "Sociaal Cultureel Werker" gedaan, dat is een MBO4 opleiding.

No way, dat hij deze flauwekul zelf bedenkt.
Dat komt allemaal van Wekker weg inderdaad.
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:09 schreef AchJa het volgende:
Edit: En net toen ik dacht bij het lezen van de reacties dat zelfs bij de Joop ondertussen alle seinen op rood gaan lees je dit:

"Écht links vinden we tegenwoordig alleen maar bij partijen die geleid worden door mensen van kleur zoals BIJ1 en DENK."
De grootste marketingtruc van de laatste jaren is toch wel van DENK die iedereen laat geloven dat ze links zijn _O-
quote:
de racistische, fascistische, seksistische, homofobe, transfobe, islamofobe en afrofobe Thierry Baudet
Een mooi lijstje bij elkaar. _O-
Ik moest Google aanslingeren, en het schijnt een zelfbedacht woord te zijn wat vanzelfsprekend geen bal met fobie te maken heeft, (net als de genoemde homofobe, transfobe, islamofobe en natuurlijk xenofoob), maar ik geloof dat afrofobie een fobie jegens Afrikanen/negers is ?

Als je even Googled op afrofobe, dan kom je wel meer staatsgevaarlijke dorpsgekken tegen:
Afrofobe Sybrand Buma. Hoe het CDA zich ongeloofwaardig maakt
https://georgeknightlang.(...)geloofwaardig-maakt/
quote:
Kiza Magendane maakt zijn betoog minder sterk door naar Emile Roemer te verwijzen. In het partijprogramma van de SP worden Afrika en Afrikanen alleen in het kader van de immigratiestromen of noodhulp gezien. Een defensieve houding die niet overeenkomt met wat Roemer in het filmpje zegt en pretendeert te zijn.
Ook de SP komt niet met een Marshall-plan voor Afrika of een industrialisatiebeleid dat gericht is op Afrika.
De beste man weet zeker niet dat er voor biljoenen ¤ aan ontwikkelingshulp richting Afrika is gegaan ?

Het Marshallplan was $13 miljard toendertijd, of $140 miljard als je dat omrekent naar de huidige dollar.

Per jaar gaat er iets van $50 miljard ontwikkelingshulp van allerlei bronnen (landen, EU, VN, NGO`s ), naar Afrika.

En dan nog bleren over een Marshall-plan voor Afrika ?
Waarom zou dat opeens wel werken ?

[ Bericht 32% gewijzigd door bluemoon23 op 14-01-2018 01:27:09 ]
KdwPPrzondag 14 januari 2018 @ 00:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Achterlijk = mening
klote website = mening
amper nieuws = mening
powned hetzelfde = mening
rotzooi = mening

BIJ1 faalt en liegt = feiten
Hathorzondag 14 januari 2018 @ 00:48
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 00:19 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Ah, net as Sylvana de bron aanvallen 8)7
Klopten de berichten, ja of nee ?
Dat is het enigste wat telt.

[..]

Jazie heeft een opleiding "Sociaal Cultureel Werker" gedaan, dat is een MBO4 opleiding.

No way, dat hij deze flauwekul zelf bedenkt.
Dat komt allemaal van Wekker weg inderdaad.

[..]

De grootste marketingtruc van de laatste jaren is toch wel van DENK die iedereen laat geloven dat ze links zijn _O-

[..]

Een mooi lijstje bij elkaar. _O-
Ik moest Google aanslingeren, en het schijnt een zelfbedacht woord te zijn wat vanzelfsprekend geen bal met fobie te maken heeft, (net als de genoemde homofobe, transfobe, islamofobe en natuurlijk xenofoob), maar ik geloof dat afrofobie een fobie jegens Afrikanen/negers is ?

Dat zal hij er inderdaad wel mee bedoelen, alleen is het verzinnen van zo'n nieuwe term een beetje overbodig als je het woord racistische al gebruikt hebt.
bluemoon23zondag 14 januari 2018 @ 00:51
Als er iemand racistisch is dan is dat die Jazie wel natuurlijk.
Racisme tegen blanken "witten" wel te verstaan.

Dat je de verdeeldheid hier alleen maar groter mee maakt dringt nog niet echt tot ze door he ? 8)7
RobbieRonaldzondag 14 januari 2018 @ 00:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:49 schreef Ericr het volgende:
white passing cisman
_O-

Al die hokjes tegenwoordig. Dacht dat dat soort mensen daar juist vanaf wilde.
bluemoon23zondag 14 januari 2018 @ 01:38
Het televisieprogramma Buitenhof liet Sylvana Simons wegkomen met leugens.
Dat zei columnist Nausicaa Marbe vandaag in het radioprogramma WNL Opiniemakers.

https://wnl.tv/2018/01/13(...)ns-wegkomen-leugens/
quote:
Simons wordt volgens Marbe niet kritisch aangepakt doordat journalisten bang zijn om haar te stigmatiseren. “Bij journalisten heerst een grote schroom om haar hard aan te pakken op haar denkbeelden”, zegt Marbe.
“Zij is haar politiek carrière begonnen bij een fascistoïde partij als DENK. Iemand die daar begint en een ommezwaai maakt is niet echt betrouwbaar in de politiek.”

Marbe roept journalisten op om voorbij slachtofferschap en huidskleur kijken. “Je moet haar zoals elke politicus zeer kritisch bejegenen. Als dat niet gebeurt zijn we bezig met een farce in de journalistiek”, aldus Marbe.

Marbe vindt dat Simons misbruik maakt van de situatie. “In plaats van te kijken wat er gebeurd is en helderheid te geven, wijst ze naar Geenstijl.
Ze weet dat dat kan bij Buitenhof, want daar hebben ze ook allemaal een hekel aan Geenstijl.”

Ondernemer Hans Biesheuvel, ook te gast in WNL Op Zaterdag, sluit zich bij Marbe aan. “Ik vind Sylvana Simons een aandachtstrekker eerste klas”, zegt Biesheuvel.
“Het gaat haar totaal niet om de inhoud, maar alleen maar om de aandacht. Als je zo’n partij opricht moet je het serieus nemen. Pak het dan professioneel aan en controleer ook cv’s. Dat heeft ze duidelijk niet gedaan.”
Braindead2000zondag 14 januari 2018 @ 02:08
Schokkend -O- SS gooit dus de eerste blanke vrouw op haar lijst (een minderheid in Amsterdam en een minderheid op haar lijst) uit haar partij. Bovendien is ze gehandicapt, de enige zelfs. -O- 3 vormen van discriminatie waar SS zich dus schuldig aan maakt. -O-
Hathorzondag 14 januari 2018 @ 02:23
In a nutshell, die kandidatenlijst is natuurlijk wel een prima voorbeeld waartoe decadentie in de samenleving kan leiden. :')
Braindead2000zondag 14 januari 2018 @ 02:39
En het is een vette zeug, die Kuit, die Sylvana uit haat partij kikkerde. 4 vormen van discriminatie dus van Sylvana. Ze haat vrouwen, blanken, gehandicapten en dikke zeugen. :r
VEM2012zondag 14 januari 2018 @ 06:45
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 00:13 schreef KdwPPr het volgende:


[..]

Man, man, man. Dan ben je ver heen hoor als je zoiets schrijft. Stiekem moest ik wel een beetje lachen om het laatste stukje:

"En nu dit ranzige betoog in de Volkskrant weer! En wat hebben deze drie "linkse" partijen met elkaar gemeen? Ze hebben alle drie een witte leider! Écht links vinden we tegenwoordig alleen maar bij partijen die geleid worden door mensen van kleur zoals BIJ1 en DENK."

In 2018 moet je dus blijkbaar gekleurd zijn om links te mogen zijn o|O :+
Ik vind dat eigenlijk een racistisch betoog.

Maar goed, het leest als een betoog van een krankzinnige, dus laat gaan.
VEM2012zondag 14 januari 2018 @ 06:49
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 02:39 schreef Braindead2000 het volgende:
En het is een vette zeug, die Kuit, die Sylvana uit haat partij kikkerde. 4 vormen van discriminatie dus van Sylvana. Ze haat vrouwen, blanken, gehandicapten en dikke zeugen. :r
Ik heb het ook niet zo op die dikke pad.
Lunatiekzondag 14 januari 2018 @ 07:12
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 00:51 schreef bluemoon23 het volgende:
Als er iemand racistisch is dan is dat die Jazie wel natuurlijk.
Racisme tegen blanken "witten" wel te verstaan.

Dat je de verdeeldheid hier alleen maar groter mee maakt dringt nog niet echt tot ze door he ? 8)7
Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat verdeeldheid het doel is van die organisaties. Verdeel en heers. Witten worden geknecht door hen een schuldgevoel aan te praten, dan doen ze alles voor je.
sinterklaaskapoentjezondag 14 januari 2018 @ 07:21
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 21:57 schreef Terecht het volgende:

[..]

dafuq? Wat staat hier? Waarom kan hij hier niet gewoon Nederlandse termen hanteren? Omdat het dan onmiddelijk bespottelijk lijkt, of?
Ze nemen letterlijk Amerikaanse termen en theorieën over. Femke Halsema zei in de Volkskrant terecht de situatie in de VS qua racisme en discriminatie anders was en is.
Hexagonzondag 14 januari 2018 @ 09:02
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 02:39 schreef Braindead2000 het volgende:
En het is een vette zeug, die Kuit, die Sylvana uit haat partij kikkerde. 4 vormen van discriminatie dus van Sylvana. Ze haat vrouwen, blanken, gehandicapten en dikke zeugen. :r
MIsschien wil ze nu wel met je daten
Elzieszondag 14 januari 2018 @ 09:09
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 07:12 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat verdeeldheid het doel is van die organisaties. Verdeel en heers. Witten worden geknecht door hen een schuldgevoel aan te praten, dan doen ze alles voor je.
Correctie, een klein deel van die 'witten' die zijn vast blijven roesten in hun multiculturele idealen.

Die idealen niet zijn uitgekomen en de bestaande polarisatie mag de hedendaagse verzuiling worden genoemd.

Een mens die zijn idealen niet ziet uitkomen raakt nu eenmaal gefrustreerd en zal vervolgens boos reageren of in de ontkenning schieten. Of natuurlijk de eigen misère projecteren op de ander.
Bluesdudezondag 14 januari 2018 @ 09:59
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 09:09 schreef Elzies het volgende:


Een mens die zijn idealen niet ziet uitkomen raakt nu eenmaal gefrustreerd en zal vervolgens boos reageren of in de ontkenning schieten. Of natuurlijk de eigen misère projecteren op de ander.
Een mooie beschrijving van monoculturele schreeuwerds.
Ryan3zondag 14 januari 2018 @ 10:01
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 22:09 schreef AchJa het volgende:

[..]

Gvd... :') :') _O-

Edit: En net toen ik dacht bij het lezen van de reacties dat zelfs bij de Joop ondertussen alle seinen op rood gaan lees je dit:

[..]

Man, man, man... _O- _O-
Ja, had het ook gelezen, heerlijk stukje onder het kopje: "berichten uit een alternatief universum". Die Arzu Aslan op twitter is daar ook een voorbeeld van. Pareltjes gewoon. Moet iemand eens een bloemlezing uit samenstellen. Ik kan het niet want ze heeft iedereen de moeder geblockt helaas.
Ryan3zondag 14 januari 2018 @ 10:02
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 07:21 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Ze nemen letterlijk Amerikaanse termen en theorieën over. Femke Halsema zei in de Volkskrant terecht de situatie in de VS qua racisme en discriminatie anders was en is.
Valt me toch niet tegen van Femke ergens, namelijk een argument dat ook door diverse mensen op FOK! steeds aangehaald wordt. Geschiedenis VS en geschiedenis NL zijn op dit punt onvergelijkbaar idd. Wij zijn ook niet de 51ste staat van de VS.
sinterklaaskapoentjezondag 14 januari 2018 @ 10:33
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:02 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Valt me toch niet tegen van Femke ergens, namelijk een argument dat ook door diverse mensen op FOK! steeds aangehaald wordt. Geschiedenis VS en geschiedenis NL zijn op dit punt onvergelijkbaar idd. Wij zijn ook niet de 51ste staat van de VS.
En zelfs als die hetzelfde was, NU hebben alle mensen in de VS en Nederland bij wet gelijke rechten. Er is dus geen bevolkingsgroep die letterlijk privileges heeft.
Kaneelstokjezondag 14 januari 2018 @ 10:35
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:33 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

En zelfs als die hetzelfde was, NU hebben alle mensen in de VS en Nederland bij wet gelijke rechten. Er is dus geen bevolkingsgroep die letterlijk privileges heeft.
Dit weerhoudt populisten er niet van om dit toch te claimen.
Zelfs Obama deed mee aan deze onderbuikgevoelens aanwakkeren.

Met zijn wet voor gelijk loon, die al meer dan 40 jaar bestond.
Red_85zondag 14 januari 2018 @ 10:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:14 schreef Gregor1994 het volgende:

[..]

Dat achterlijke geenstijl is onderdeel van de Telegraaf. Beide klote websites en je kan het amper nieuws noemen, zelfde geldt voor PowNed. Rotzooi is het.
Jij krijgt een kutbrief uit leeuwarden en slaat de postbode op z'n bek?
Kapitein_Scheurbuikzondag 14 januari 2018 @ 10:48
quote:
10s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:01 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, had het ook gelezen, heerlijk stukje onder het kopje: "berichten uit een alternatief universum". Die Arzu Aslan op twitter is daar ook een voorbeeld van. Pareltjes gewoon. Moet iemand eens een bloemlezing uit samenstellen. Ik kan het niet want ze heeft iedereen de moeder geblockt helaas.
Dat wijf is ook nog gewoon basisschoollerares.
Kapitein_Scheurbuikzondag 14 januari 2018 @ 10:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 19:51 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Als je genoeg graaft vind je bij elke partij wel iets, de vraag is of je daar je tijd in moet steken als niet-Amsterdams medium
Ja daar moet je je tijd in steken als niet Amsterdams medium om te compenseren voor de gratis kritiekloze reclame die Bij1 krijgt bij niet Amsterdamse media als Nieuwsuur, Jinek, joop.nl etc.

Amsterdamse media zoals het parool noemt het "een sterke lijst". Als anderen de handschoen niet oppakken moet geenstijl het maar doen. Dat is immers de taak van de media: misstanden aan de kaak stellen.
Elzieszondag 14 januari 2018 @ 11:04
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 09:59 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Een mooie beschrijving van monoculturele schreeuwerds.
Polarisatie is een gegeven feit. Het is de nieuwbakken verzuiling die ook doordringt in onze samenleving. In de VS is het al een gegeven feit. In Europa zien we het opkomen.
.
De verzuiling zal ook in Nederland terug komen. Weliswaar met een ander jasje aan. Het begon al met een vijfde islamitische zuil in de jaren negentig.
truthortruthzondag 14 januari 2018 @ 11:24
Ik vind het altijd wel mooi die mensen aan de zelfkant van de samenleving, maar om die mensen nu beleid te laten maken voor de samenleving lijkt me niet handig.
thedeedsterzondag 14 januari 2018 @ 11:41
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 11:04 schreef Elzies het volgende:

[..]

Polarisatie is een gegeven feit. Het is de nieuwbakken verzuiling die ook doordringt in onze samenleving. In de VS is het al een gegeven feit. In Europa zien we het opkomen.
.
De verzuiling zal ook in Nederland terug komen. Weliswaar met een ander jasje aan. Het begon al met een vijfde islamitische zuil in de jaren negentig.
Kwestie is, dat de polarisatie in de hoofden van de mensen altijd alleen de ander is.

Dat is het niet, het komt per definitie van twee kanten.

De mensen die keihard over polarisatie janken en andersdenkenden voor rotte vis uitmaken (lees: racist, tokkie etc...) doen zelf net zo leuk mee.
Dutchguyzondag 14 januari 2018 @ 11:48
Bij1geraapt zootje is het.
AchJazondag 14 januari 2018 @ 11:50
quote:
10s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:01 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, had het ook gelezen, heerlijk stukje onder het kopje: "berichten uit een alternatief universum". Die Arzu Aslan op twitter is daar ook een voorbeeld van. Pareltjes gewoon. Moet iemand eens een bloemlezing uit samenstellen. Ik kan het niet want ze heeft iedereen de moeder geblockt helaas.
Ik kende die Aslan niet eens... Maar dat is gewoon humor van de bovenste plank die twitter TL van haar... _O- _O-
Oostwoudzondag 14 januari 2018 @ 12:09
Het wordt steeds erger. Je moet Sylvana wel nageven dat ze weet hoe ze de pers moet halen:
http://politiek.tpo.nl/20(...)ten-kandidaten-bij1/
https://opiniez.com/2018/(...)-bij1-nader-bekeken/

Alt-left probeert zijn entree te maken in de gemeentepolitiek. Waar blijft de ophef die er was over de inmiddels weggestuurde Rotterdamse PVV-lijsttrekker met banden met alt-rightgroep Erkenbrand? Of knijpt de MSM nu weer eens een oogje dicht?
KdwPPrzondag 14 januari 2018 @ 12:22
Ik blijf me verbazen dat de groep die het hardst racist, xenofoob, X-ofoob, Y-ofoob, etc roept, zelf vaak het hardste discrimineert.

Heeft iemand met kennis van zaken daar een (wetenschappelijke) verklaring voor? Ik snap dat zoiets op de basisschool gebeurd maar waarom doen volwassenen dit? Het is te simpel om te zeggen dat ze wss niet al te slim zijn.
Physsiczondag 14 januari 2018 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 11:50 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik kende die Aslan niet eens... Maar dat is gewoon humor van de bovenste plank die twitter TL van haar... _O- _O-
Maar de is nog lerares ook.
AchJazondag 14 januari 2018 @ 12:45
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:26 schreef Physsic het volgende:

Maar de is nog lerares ook.
Ik had mijn kinderen met onmiddelijke ingang van die school gehaald...
Kapitein_Scheurbuikzondag 14 januari 2018 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 12:45 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik had mijn kinderen met onmiddelijke ingang van die school gehaald...
Ik zou eerst eens een gesprekje met de schoolleiding willen. Dat mens zou helemaal geen les moeten kunnen geven aan kinderen.
Arthur_Spoonerzondag 14 januari 2018 @ 14:16
Screen-Shot-2018-01-11-at-12.54.44-611x328.png
Kaneelstokjezondag 14 januari 2018 @ 14:19
quote:
Goede doorsnede van de gemiddelde Amsterdammer.
Hathorzondag 14 januari 2018 @ 14:36
quote:
Alle bewoners van paviljoen 12 op een foto. O+
Hathorzondag 14 januari 2018 @ 14:37
Die heldere oogopslag ook van Cailin, je kan zo zien dat dat haar maar weinig ontgaat. O+
Pedrosozondag 14 januari 2018 @ 14:44
Sylvana doet best iets goed, nu alweer bijna 3 topics vol over haar (en haar partij). Menig traditioneel politieke partij zou jaloers zijn op zoveel aandacht !
Kapitein_Scheurbuikzondag 14 januari 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:44 schreef Pedroso het volgende:
Sylvana doet best iets goed, nu alweer bijna 3 topics vol over haar (en haar partij). Menig traditioneel politieke partij zou jaloers zijn op zoveel aandacht !
Als het voornamelijk uitlachen en leedvermaak betreft moet je je afvragen of je die aandacht moet willen.
bluemoon23zondag 14 januari 2018 @ 14:48
quote:
10s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:01 schreef Ryan3 het volgende:
Ja, had het ook gelezen, heerlijk stukje onder het kopje: "berichten uit een alternatief universum". Die Arzu Aslan op twitter is daar ook een voorbeeld van. Pareltjes gewoon. Moet iemand eens een bloemlezing uit samenstellen. Ik kan het niet want ze heeft iedereen de moeder geblockt helaas.
Net even Google en Twitter aangeslingerd, en die spoort ook niet helemaal.

Overal tegen de "witte man" aantrappen, en zeuren over seksisme en feminisme, maar zelf is ze een Turks-Koerdische moslima.
Apart dan weer die fixatie op de "witte man"......

Overigens zijn er wel foto`s van haar te vinden op Google (en bij haar Twitter pagina) en zo even bekeken is ze zelf ook "wit" en blank.
Op de gemiddelde D66 en GroenLinks partijdag zou ze niet opvallen zeg maar o|O _O-
quote:
‘“Witte mannen”, zegt Aslan. “Je moet ze bréken. Je moet ze laten zien dat je niet van ze onder de indruk bent.”’

Arzu Aslan is een basisschoolleerkracht die zich vooral op sociale media laat gelden, waar ze haar volgers wijst op wat ze als white privilege ziet: het uitgangspunt dat in de westerse samenleving wit de standaard is.
Die witte mannen die gebroken moesten worden waren niet Wilders en Bosma, gaf Aslan aan, maar juist de ‘witte mannen van rond de vijftig jaar, vaak linksig, met als handelsmerk antiracisme en anti-islamfobie – er is een heel clubje van op Twitter. Dat paternalisme! Ik heb tien keer liever een diehard racist.’
Ze heeft het over jou Ryan :D _O-
Nog meer proza:
http://fero.tips/nieuws/2379-witte-mensen-moeten-eens-luisteren
quote:
HELPER WHITEY
Het lastigst is dat misschien nog wel voor de mensen die menen dat ze in de discussie aan de 'goede' kant staan. Peter R. de Vries en Tanja Jess die op tv pleiten voor een ander uiterlijk van Zwarte Piet - ,,gevaarlijk", vindt Arzu Aslan. ,,De juiste posities moeten worden bekeken door de juiste mensen. Je kunt pas werkelijk spreken van emancipatie als Zwarte Piet verandert omdat een zwarte zegt dat hij moet veranderen; anders is het een gunst van een witte."

Ook filmmaker Sunny Bergman die voor de documentaire Zwart als roet maandenlang optrok met de activisten, die samen met hen een rechtszaak aanspande tegen de Sinterklaasintocht in Amsterdam, treft dit verwijt. Mariam el Maslouhi schreef een kritisch artikel.

,,Het ging mij niet om de inhoud van de film maar om wie het zegt: Sunny Bergman. Hoort een witte vrouw zo'n film te maken? Ze had ook haar privilege kunnen delen en de film door een zwarte filmer laten maken. Heeft ze niet gedaan. Ik wil haar alleen maar zeggen: jij bent hier geen slachtoffer van."

Nieuwe term: helper whitey. De witte die het opneemt voor de zwarte en naar wie dan ineens wel geluisterd wordt. El Maslouhi: ,,Toen Quinsy Gario het riep, toen Anousha zat te huilen op de televisie - maakt allemaal niet uit. Het wordt pas gehoord als witte Sunny Bergman het vertelt."

Aslan: ,,Een witte persoon kan kosteloos tegen racisme zijn als die niet ook tegen white privilege strijdt. Dat werkt alleen maar statusverhogend. Er gaat niks van je bevoorrechte positie af als je niet snapt dat er zoiets als white privilege is. Je bent dan niet tegen racisme omdat je jouw positie wilt delen met anderen, maar om te laten zien dat je een goed mens bent."

,,Zo is het steeds in Nederland; het moet niet oncomfortabel zijn, het moet gezellig blijven", zegt Arzu Aslan. ,,Maar pas als je je ervan bewust bent hoe oneerlijk bevoorrecht je bent, kun je er serieus over beginnen te praten."
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:48 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Dat wijf is ook nog gewoon basisschoollerares.
Ja, dus die kinderen krijgen dat gedachtegoed ook mee.
Nu is het grootse deel van haar kinderen Turks en Marokkaans, en die krijgen van huis uit de haat tegen blanken al mee, maar toch.....

[ Bericht 5% gewijzigd door bluemoon23 op 14-01-2018 15:04:17 ]
Pedrosozondag 14 januari 2018 @ 14:48
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:46 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Als het voornamelijk uitlachen en leedvermaak betreft moet je je afvragen of je die aandacht moet willen.
Voor kleine (splinter)partijen geldt : beter negatief in het nieuws dan helemaal niet in het nieuws.
Wilders en DENK weten daar alles van !
KdwPPrzondag 14 januari 2018 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 09:59 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Een mooie beschrijving van monoculturele schreeuwerds.
Ik heb steeds meer het idee dat jij Sylvana zelf bent of in dezelfde psychose bent beland. Heb je een foto van jezelf en heb je ondertussen een afspraak gemaakt bij de psycholoog? Of aanmelden bij BIJ1, ik denk serieus dat je een ideale kandidaat bent (zolang je Sylvana niet bent, dan zit je er uiteraard al bij).

Steeds maar dingen schreeuwen en nooit inhoudelijk reageren. Zielig gewoon.
Red_85zondag 14 januari 2018 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 15:49 schreef KdwPPr het volgende:

[..]

Ik heb steeds meer het idee dat jij Sylvana zelf bent of in dezelfde psychose bent beland. Heb je een foto van jezelf en heb je ondertussen een afspraak gemaakt bij de psycholoog? Of aanmelden bij BIJ1, ik denk serieus dat je een ideale kandidaat bent (zolang je Sylvana niet bent, dan zit je er uiteraard al bij).

Steeds maar dingen schreeuwen en nooit inhoudelijk reageren. Zielig gewoon.
Maak je niet druk. Die gast heeft een zeer dubieuze reputatie opgebouwd in de ZP discussie. Discriminatoire en racistishe teksten blaten in dubbelzinnige teksten en vervolgens erg laf alles weg honen met 'whataboutims'.

Triest ventje is het.
KdwPPrzondag 14 januari 2018 @ 17:01
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 16:24 schreef Red_85 het volgende:
teksten blaten in dubbelzinnige teksten en vervolgens erg laf alles weg honen met 'whataboutims'.
Ja, ik moet er inderdaad niet op ingaan. Ik maak me zeer druk haha. Nu begin ik zelf net zo triest te haten. Sommige mensen zijn niet meer te redden maar ik ben dan daadwerkelijk benieuwd naar hun redenaties en beweegredenen. Maar helaas komen die er nooit, alleen wat termen die ze hebben geleerd.
bluemoon23zondag 14 januari 2018 @ 17:19
Af en toe ben je weer toe aan wat leedvermaak op Joop.nl

De witte onschuld van links
https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-witte-onschuld-van-links
quote:
De mensen die het racisme aan de lijve ondervinden vonden tot nu toe weinig tot geen gehoor bij de linkse partijen. En ook nu worden ze dus maar deels en zeer selectief gehoord want: ‘we willen het binnen de linkse partijen wel over racisme hebben, maar dan wel alleen over het “echte” racisme.’

Je er dan over verbazen dat niet witte Nederlanders geen zin (meer) hebben om zich in te vechten binnen de bestaande partijen en er dus voor kiezen om op partijen als Bij1 en Denk te gaan stemmen? Dat is dan bijzonder naïef en een mooi voorbeeld van de witte onschuld, waar emeritus hoogleraar Gloria Wekker een heel boek aan heeft gewijd.
Op links vecht men elkaar dus onderling de tent uit.
Steeds meer splinterpartijtjes _O-
En maar klagen over "die rechtsen" ondertussen :D

Hetzelfde zie je natuurlijk in de VS waar de Democraten elkaar onderling de tent uitvechten en lopen te zeuren over gender en identity politics.
Maar nog steeds hebben ze geen fatsoenlijk antwoord op Trump......
Pleun2011zondag 14 januari 2018 @ 17:24
Doe gewoon je best op school..haal een diploma..verdien geld..neuk hier en daar wat..geniet van het leven..sticht een gezin..en maak je niet druk over racisme e.d. want daar gaat het niet om in het leven. Dit is mijn advies voor Sylvana.
sinterklaaskapoentjezondag 14 januari 2018 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:48 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Net even Google en Twitter aangeslingerd, en die spoort ook niet helemaal.

Overal tegen de "witte man" aantrappen, en zeuren over seksisme en feminisme, maar zelf is ze een Turks-Koerdische moslima.
Apart dan weer die fixatie op de "witte man"......

Overigens zijn er wel foto`s van haar te vinden op Google (en bij haar Twitter pagina) en zo even bekeken is ze zelf ook "wit" en blank.
Op de gemiddelde D66 en GroenLinks partijdag zou ze niet opvallen zeg maar o|O _O-

[..]

Ze heeft het over jou Ryan :D _O-
Nog meer proza:
http://fero.tips/nieuws/2379-witte-mensen-moeten-eens-luisteren

[..]


[..]

Ja, dus die kinderen krijgen dat gedachtegoed ook mee.
Nu is het grootse deel van haar kinderen Turks en Marokkaans, en die krijgen van huis uit de haat tegen blanken al mee, maar toch.....
Alsof Sunny Bergman prestigepunten heeft door dr film :')
VEM2012zondag 14 januari 2018 @ 17:38
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:48 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Net even Google en Twitter aangeslingerd, en die spoort ook niet helemaal.

Overal tegen de "witte man" aantrappen, en zeuren over seksisme en feminisme, maar zelf is ze een Turks-Koerdische moslima.
Apart dan weer die fixatie op de "witte man"......

Overigens zijn er wel foto`s van haar te vinden op Google (en bij haar Twitter pagina) en zo even bekeken is ze zelf ook "wit" en blank.
Op de gemiddelde D66 en GroenLinks partijdag zou ze niet opvallen zeg maar o|O _O-

[..]

Ze heeft het over jou Ryan :D _O-
Nog meer proza:
http://fero.tips/nieuws/2379-witte-mensen-moeten-eens-luisteren

[..]


[..]

Ja, dus die kinderen krijgen dat gedachtegoed ook mee.
Nu is het grootse deel van haar kinderen Turks en Marokkaans, en die krijgen van huis uit de haat tegen blanken al mee, maar toch.....
Dat mens is gewoon krankzinnig. Zo iemand moet je opnemen en niet voor een klas zetten.

Ik mag overigens hopen dat ze dit soort onzin voor zich houdt bij die kinderen. Anders zou al lang ontslag op staande voet aangezegd moeten zijn.
Vader_Aardbeizondag 14 januari 2018 @ 22:31
Asshole Arslan is inderdaad een puist binnen het Nederlandse onderwijs. Vergeleken met haar is Sunny Bergman een ongevaarlijke gek. Die kan hoogstens een paar linksen een rad voor de ogen draaien met haar idiote fop-documentaires. Arslan vergiftigt elke dag de jonge geesten in haar klas.

Arslan is een beetje de Nederlandse George Ciccariello-Maher. Een gek die op Twitter roept dat de slachting op blanken tijdens de revolutie van Haiti prachtig was, en ''all I want for Christmas is White Genocode''. Zo'n type.

https://www.campusreform.org/?ID=9088
Enchantermaandag 15 januari 2018 @ 01:23
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 14:19 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Goede doorsnede van de gemiddelde Amsterdammer.
Nou bedankt weer ;(
bluemoon23maandag 15 januari 2018 @ 01:28
Dit soort meningen hoor je nu nooit bij Sylvana....
Van hoogleraar economie Thomas Sowell staan ook veel filmpjes op YouTube, sommigen van begin jaren 80
Uitspraak van hem: "Liberals [welfare policies] have wreaked more havoc on blacks than the supposed 'legacy of slavery' they talk about"
Old_Palmaandag 15 januari 2018 @ 05:34
Racisme moet worden bestreden maar Sylvana is een drammer. Zij roept met haar beroerde communicatieve gaven alleen irritaties op.
VEM2012maandag 15 januari 2018 @ 06:47
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 05:34 schreef Old_Pal het volgende:
Racisme moet worden bestreden maar Sylvana is een drammer. Zij roept met haar beroerde communicatieve gaven alleen irritaties op.
Sylvana zit er alleen maar voor sylvanaatje. Het draait allemaal om haar. Gewoon een narcist die aandacht wil.

Wat dat betreft slaagt ze in haar missie.
Pleun2011maandag 15 januari 2018 @ 07:55
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 06:47 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Sylvana zit er alleen maar voor sylvanaatje. Het draait allemaal om haar. Gewoon een narcist die aandacht wil.

Wat dat betreft slaagt ze in haar missie.
Zij komt over als iemand die zichzelf een unieke gift van God aan de mensheid vindt, zonder enige vorm van zelfreflectie. Als je dan bedenkt dat zij niet zo intelligent is en dat niets wat zij te melden heeft ook maar een beetje origineel is, en dat God ook vergeten is om haar humor te geven, tsja..dan is het logisch dat veel mensen braakneigingen van haar krijgen. Vreselijk mens.
Hathormaandag 15 januari 2018 @ 08:30
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 07:12 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat verdeeldheid het doel is van die organisaties. Verdeel en heers. Witten worden geknecht door hen een schuldgevoel aan te praten, dan doen ze alles voor je.
Nou ik wens ze er veel succes mee, want mij een schuldgevoel aanpraten gaat niemand ooit lukken.
Elziesmaandag 15 januari 2018 @ 08:31
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 11:41 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Kwestie is, dat de polarisatie in de hoofden van de mensen altijd alleen de ander is.

Dat is het niet, het komt per definitie van twee kanten.

De mensen die keihard over polarisatie janken en andersdenkenden voor rotte vis uitmaken (lees: racist, tokkie etc...) doen zelf net zo leuk mee.
Je kunt beter de bestaande polarisatie accepteren zoals die is in plaats dat je diezelfde polarisatie louter aan het ontkennen bent en toe eigent aan die ander. Klopt helemaal.

We weten allemaal dat die linkse ontkenningscultuur helemaal niet werkt. Louter voor gelijkgestemden. Evenmin werkt pressie op het gedachtegoed van die rechtse andersdenkende.

En dat zijn nu precies de kenmerken van sociale en maatschappelijke polarisatie. De hernieuwde verzuilingscultuur zoals we die Amerika steeds duidelijker zien vorm krijgen. Je bent voor of tegen. Links of rechts. CNN of Fox, etc, etc. Een nieuw ontstane maatschappelijke verzuilingscultuur waar het grijze midden vervaagd.

Binnen sommige etniciteiten bestaat die verzuilingscultuur natuurlijk al veel langer en is die feitelijk nooit weggeweest. Zoals het niet niet mogen trouwen met een blanke kleur, westerse cultuur of geloofsovertuiging. Het zit ook verweven binnen onze maatschappelijke structuren.
Old_Palmaandag 15 januari 2018 @ 09:01
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 07:55 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Zij komt over als iemand die zichzelf een unieke gift van God aan de mensheid vindt, zonder enige vorm van zelfreflectie. Als je dan bedenkt dat zij niet zo intelligent is en dat niets wat zij te melden heeft ook maar een beetje origineel is, en dat God ook vergeten is om haar humor te geven, tsja..dan is het logisch dat veel mensen braakneigingen van haar krijgen. Vreselijk mens.
En het tragische is dat ze ergens wel een punt heeft wat betreft racisme. Maar om al die lieve vaders en moeders voor racist uit te maken omdat zij Zwarte Piet geen punt vinden, is totaal belachelijk ....
Pleun2011maandag 15 januari 2018 @ 09:09
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 09:01 schreef Old_Pal het volgende:

[..]

En het tragische is dat ze ergens wel een punt heeft wat betreft racisme.
Natuurlijk is dat zo, maar dat is inherent aan een maatschappij waar je een meerderheid hebt en minderheden. Je verandert dat niet zomaar als politiek roeptoetertje, eigenlijk bereik je er juist het tegenovergestelde mee.
Old_Palmaandag 15 januari 2018 @ 09:25
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 09:09 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat zo, maar dat is inherent aan een maatschappij waar je een meerderheid hebt en minderheden. Je verandert dat niet zomaar als politiek roeptoetertje, eigenlijk bereik je er juist het tegenovergestelde mee.
Klopt helemaal.
WheeledWarriormaandag 15 januari 2018 @ 09:43
quote:
1s.gif Op maandag 15 januari 2018 09:09 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat zo, maar dat is inherent aan een maatschappij waar je een meerderheid hebt en minderheden. Je verandert dat niet zomaar als politiek roeptoetertje, eigenlijk bereik je er juist het tegenovergestelde mee.
Laat dat politiek maar weg. Ze is gewoon een roeptoetertje.
MakkieRmaandag 15 januari 2018 @ 10:04
Volgens mij liegen politici aan een stuk door en wordt dat eerder gezien als een kernkwaliteit. Verder wel vreemd dat er ophef is voor haar prostitutie verleden. Je zou denken dat we in 2018 een moderne samenleving hebben, waar werk in de prostitutie normaal zou moeten zijn.
Red_85maandag 15 januari 2018 @ 10:31
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 05:34 schreef Old_Pal het volgende:
Racisme moet worden bestreden maar Sylvana is een drammer. Zij roept met haar beroerde communicatieve gaven alleen irritaties op.
Ze zou eens naar Morgan Freeman moeten luisteren.