Die heb je niet in halve litersquote:Op vrijdag 28 april 2017 22:17 schreef Prego het volgende:
[..]
precies
Het zijn overigens 4 halve liters
Drink je echt op vrijdagavond aanmaaklimo?quote:Op vrijdag 28 april 2017 22:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vnv zalm met boursin en champignons in bladerdeeg gemaakt.
Met aardappeltjes en worteltjes erbij.
Toe ijs met aardbeien en slagroom.
Nu limo.
Nee, dan nog tap je chouffe niet in halve literglazen.quote:
Oh.. was het dan niet gratis die rijst erbij? Ik heb de bon ook niet echt goed bekeken en gewoon betaalt.Als dat zo is dan was er stennis geweest aan tafel... Een gerecht is voor mij inclusief en niet exclusief.quote:Op vrijdag 28 april 2017 20:34 schreef RobinOok het volgende:
Rijst is een beetje een ondergeschoven kindje daar, dat is wel jammer ja.
Hoeveelheid is voor mij prima. Vind eigenlijk dat ze "gratis" bij moeten geven. Een keer 3 euro vind ik ook wel genoeg ja.
Ik herinnerde mij toen ik er eenmaal zat dat jij er geweest was en die foto van dat ene 'vlees' gerecht die mij erg beviel. En met die foto gedachte gokte ik een beetje en bleek het dus de goede te zijn geweest die ik koos.quote:Dat lamsgerecht is een van mijn all time favourits en ik vind die bij hun het lekkers. Al wisselt het nogal eens van kwaliteit/verhoudingen. Toch altijd lekker.
je moet je mond houden.quote:Op zaterdag 29 april 2017 09:20 schreef MCH het volgende:
[..]
Nee, dan nog tap je chouffe niet in halve literglazen.
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar. De eerste ervaring kregen we aangebrande dumblings, onderkant was volledig zwart en hard, dat men dat überhaupt durft te serveren. Tweede poging was ik langs geweest om te reserveren, bij aankomst op de afgesproken tijd werd mij zonder excuses vertelt dat ze vol zijn en de deur dichtgegooid. Jammer dat dit soort eetgelegenheden nog bestaan.quote:Op zaterdag 29 april 2017 10:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Oh.. was het dan niet gratis die rijst erbij? Ik heb de bon ook niet echt goed bekeken en gewoon betaalt.Als dat zo is dan was er stennis geweest aan tafel... Een gerecht is voor mij inclusief en niet exclusief.
[..]
Ik herinnerde mij toen ik er eenmaal zat dat jij er geweest was en die foto van dat ene 'vlees' gerecht die mij erg beviel. En met die foto gedachte gokte ik een beetje en bleek het dus de goede te zijn geweest die ik koos.
Moggu!
[ afbeelding ]
Zo..eens een wat ongewoon 'ontbijt'.
Heeft niks met arrogantie te maken, ze zijn gewoon nogal lomp.quote:Op zaterdag 29 april 2017 11:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar.
Dat klinkt niet best en ik herken dit helemaal niet in de eigenaar.quote:Op zaterdag 29 april 2017 11:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar. De eerste ervaring kregen we aangebrande dumblings, onderkant was volledig zwart en hard, dat men dat überhaupt durft te serveren. Tweede poging was ik langs geweest om te reserveren, bij aankomst op de afgesproken tijd werd mij zonder excuses vertelt dat ze vol zijn en de deur dichtgegooid. Jammer dat dit soort eetgelegenheden nog bestaan.
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 : Frietboutique Rotterdam.quote:Op vrijdag 28 april 2017 18:07 schreef RobinOok het volgende:
Iwanius, ben je al bij de Frietboutique geweest? Op de Witte de Wit?
Doe eens. :-)
Heerlijk!quote:Op zaterdag 29 april 2017 18:34 schreef golfer het volgende:
Spaghetti met ragu bolognese volgens het traditionele recept.
Dat is niet echt vegetarisch natuurlijkquote:Op zondag 30 april 2017 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Naar de pizzeria geweest: had een vegetarische pizza met tonijn , extra pikant met extra knoflook
quote:
Hulde voor je kookzin en al het lekkers dat je maaktquote:Op maandag 1 mei 2017 20:09 schreef realAIVD het volgende:
Quesadilla's met geraspte kaas, zwarte bonen, chilipoeder, jalapeno uit 't zuur en een dipsausje van Turkse yoghurt met sriracha
Johquote:
Kun je venkel rauw eten?quote:Op dinsdag 2 mei 2017 18:28 schreef golfer het volgende:
Varkenshaasje. Eerst gerookt, daarna vacuüm in de sous vide bak. Daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.quote:
Dat lijkt me heel lekker. Dank je!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 20:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.
maar wat heb je gegeten vandaag? Dit niet zo te lezen.quote:Op maandag 1 mei 2017 23:31 schreef govie het volgende:
Ik vond deze hongaarse bbq idee op imgur, wel een leuk idee. ook mooi friet van de bbq!
[ afbeelding ]
Het lijkt me een skottlebraai op houtzine.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op woensdag 3 mei 2017 18:37 schreef golfer het volgende:
Lekkere heldere vis-consommé gemaakt en die gegoten over een diep bord gevuld met taugé, lente-ui, gegrilde groene aspergekoppen, geroosterde rode puntpaprika's, trostomaatjes, rode poon, zeeduivel, zeewolf, coquilles, stukjes pijlstaartinktvis en grote garnalen.Prachtig en lekker!! Heb je van alle vis niet heel veel over nog?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |