Hulde voor je kookzin en al het lekkers dat je maaktquote:Op maandag 1 mei 2017 20:09 schreef realAIVD het volgende:
Quesadilla's met geraspte kaas, zwarte bonen, chilipoeder, jalapeno uit 't zuur en een dipsausje van Turkse yoghurt met sriracha
Johquote:
Kun je venkel rauw eten?quote:Op dinsdag 2 mei 2017 18:28 schreef golfer het volgende:
Varkenshaasje. Eerst gerookt, daarna vacuüm in de sous vide bak. Daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.quote:
Dat lijkt me heel lekker. Dank je!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 20:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |