12 in een slowcooker? of meerdere batchesquote:Op maandag 11 september 2017 22:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
En mijn ouders waren ook dolgelukkig. 12 Dijen op met 4 personen
Nee allemaal tegelijk. Paste net.quote:Op maandag 11 september 2017 22:09 schreef THEFXR het volgende:
[..]
12 in een slowcooker? of meerdere batches
Mogelijk dat ik volgende maand 9 eters krijg. Denk dat ik het dan in de grote SC ga maken. En dat ik toch probeer 4 kg dijen erin te krijgen. Desnoods gebruik ik beide cookersquote:Op maandag 11 september 2017 22:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee allemaal tegelijk. Paste net.
Ik zou dan kijken naar een 5.6 (4.7 kan ook maar net iets kleiner maar wel meer keus volgens mij)quote:Op dinsdag 12 september 2017 10:28 schreef SacreCoeur het volgende:
Ook ik heb opeens in mijn hoofd dat ik een slowcooker wil, maar ik kom er niet uit.
Heb beetje het topic gelezen en kom er niet uit wat de maat betreft.
Wij zijn hier dagelijks sowieso met 4-5 eters.
Maar ik heb echt een hekel aan koken, vooral als ik gasten heb (dan zit ik liever te kleppen) en lijkt me zo'n ding echt een uitkomst... toch?
Dus wat is dan een goed formaat om te kopen? dan zitten we al snel met 7-8 personen.
ik zou je dan een instant pot aanraden, dat is ene multicooker onder hoge drukquote:Op dinsdag 12 september 2017 10:28 schreef SacreCoeur het volgende:
Ook ik heb opeens in mijn hoofd dat ik een slowcooker wil, maar ik kom er niet uit.
Heb beetje het topic gelezen en kom er niet uit wat de maat betreft.
Wij zijn hier dagelijks sowieso met 4-5 eters.
Maar ik heb echt een hekel aan koken, vooral als ik gasten heb (dan zit ik liever te kleppen) en lijkt me zo'n ding echt een uitkomst... toch?
Dus wat is dan een goed formaat om te kopen? dan zitten we al snel met 7-8 personen.
andrew james en morphy richards hebben allebei 6 liters op amazon.dequote:Op dinsdag 12 september 2017 11:00 schreef Miezziej het volgende:
Ik zit ook (nog steeds ) met "wil ik een slowcooker ja of nee".
Ik dacht eerst aan een 4,7 crockpot, maar toen las ik dus hier dat die warmer wordt. Toen zag ik de 3.5 (ofzo) Russel Hobb die ook op de kookplaat kan, die leek me wel wat, ook vriendelijke geprijsd, maar ja, die is wel weer te klein voor bouillon etc denk ik? Het volgende formaat van die Russel Hobb is meteen 6.5, dat is weer zo groot!
(We zijn meestal met zijn 2'en + 1 kind)
Ik zag een recept voor Pho (vietnamese noodlesoep) in de slowcooker Maar ja, die botten voor de bouillon nemen best wat ruimte in
Wat is het verschil met een slow cooker?quote:Op dinsdag 12 september 2017 12:12 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik zou je dan een instant pot aanraden, dat is ene multicooker onder hoge druk
met een multicooker kan je veel meer, kan hem ook als snelkookpan gebruikenquote:Op dinsdag 12 september 2017 12:16 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]
Wat is het verschil met een slow cooker?
Ik heb er 0 verstand van.
Ik zat net naar deze te kijken: https://www.pannenstore.n(...)er-6-l-22750-56.html
Dat laat me alleen maar meer twijfelenquote:Op dinsdag 12 september 2017 12:26 schreef THEFXR het volgende:
het verschil tussen een slow en multicooker in engels:
http://www.rachelcooks.co(...)whats-right-for-you/
er zijn nu ook multicookers van 6 liter, dus haar vergelijk is van een oude datum.quote:Op dinsdag 12 september 2017 12:54 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]
Dat laat me alleen maar meer twijfelen
If you have a small family (4 or less), I’d recommend the multi-cooker. It does SO much and you’ll find yourself constantly using it. Or if you already have a slow cooker, I’d recommend picking up the multi-cooker to add to your collection. You’ll love it!
If you cook for a larger group or attend a lot of potlucks, I’d recommend the slow cooker for its larger capacity.
Vooral het laatste stukje.
De pot in het linkje ziet er wel heel erg goed uit, alleen heb ik ergens vernomen dat je beter voor ovaal kan gaan? ivm grote stukken vlees?
Of zelfs een 8 liter instant pot.quote:Op dinsdag 12 september 2017 13:00 schreef THEFXR het volgende:
[..]
er zijn nu ook multicookers van 6 liter, dus haar vergelijk is van een oude datum.
worden in beide grote stukken vlees bereid.
die zie ik alleen op de usa amazon, weet niet of je die naar/in NI kan krijgen?quote:Op dinsdag 12 september 2017 20:45 schreef -Bubseltje- het volgende:
[..]
Of zelfs een 8 liter instant pot.
Ja, leuk...hopelijk ook allemaal nieuwe recepten erbij.quote:
Amazon.de heeft hem ook, je moet dan de 6 liter duo aanklikken en kiezen voor de 8 liter maat. 129 euro.quote:Op dinsdag 12 september 2017 21:38 schreef THEFXR het volgende:
[..]
die zie ik alleen op de usa amazon, weet niet of je die naar/in NI kan krijgen?
Engeland. En lekker. Ik heb ook een mix voor pulled pork. Die bevoel goed, dus ik op zoek hoe ik het vanuit Nederland kon bestellen. Niks gevonden dat normaal betaalbaar was. Van de zomer maar weer in Engeland wat zakjes ingeslagen.quote:Op dinsdag 12 september 2017 22:51 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, leuk...hopelijk ook allemaal nieuwe recepten erbij.
Fijn Leintjuh en Summerbird dat de eerste poging zo goed is bevallen.
En Lienekien, waar haalde die mix vandaan en hoe smaakte het?
Welke winkel?quote:Op donderdag 21 september 2017 22:12 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Engeland. En lekker. Ik heb ook een mix voor pulled pork. Die bevoel goed, dus ik op zoek hoe ik het vanuit Nederland kon bestellen. Niks gevonden dat normaal betaalbaar was. Van de zomer maar weer in Engeland wat zakjes ingeslagen.
Lakeland heeft het, heb het ook wel bij slagers zien liggen.quote:
Staat genoteerdquote:Op donderdag 21 september 2017 22:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Lakeland heeft het, heb het ook wel bij slagers zien liggen.
Lakeland lijkt te leveren aan Nederland: je kunt een account aanmaken en zo, maar ik krijg uiteindelijk altijd de melding dat ik telefonisch contact op moet nemen. Ja, dag.
Ik denk dat ik mijn engelse baas (of eigenlijk zijn nederlandse echtgenote) maar ga inschakelen. Zolang hij nog hier werkt is dat wel zo makkelijk.quote:
Maar slowcooken op de grill is bij mij (appartement) geen optie, dus is dit the next best thingquote:Op vrijdag 22 september 2017 09:23 schreef Lienekien het volgende:
Even een disclaimer. Het is makkelijk klaarmaken en het is goed eetbaar, maar het is vast geen culinair hoogstandje. Tegen slowcooken op de grill kan het vast niet op.
Maar enfin. Ik heb de pulled pork graag in de vriezer. Even opbakken in de pan, op een verse ciabattina, Johma coleslaw ernaast.
Sperziebonen. Maar die gooi ik dan niet in de slowcooker.quote:Op maandag 9 oktober 2017 19:19 schreef summer2bird het volgende:
Ik wil deze gaan maken:
http://www.eetspiratie.nl(...)s-uit-de-slowcooker/
Maar past daar nog wat groentes bij? En welke?
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-luiquote:Op maandag 9 oktober 2017 19:22 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Sperziebonen. Maar die gooi ik dan niet in de slowcooker.
Ik kan je niet adviseren, ik doe dit nooit.quote:Op maandag 9 oktober 2017 19:40 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-lui
Maar zit ook met de vriezer.
Ik vries maaltijden in, kan je dan de (gekookte) sperziebonen meevriezen en dan ontdooit in de magnetron opwarmen?
Niet doen, wordt supergoor. Gewoon verse boontjes koken. Is zo gebeurd, dat is echt de tijdwinst nietquote:Op maandag 9 oktober 2017 19:40 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-lui
Maar zit ook met de vriezer.
Ik vries maaltijden in, kan je dan de (gekookte) sperziebonen meevriezen en dan ontdooit in de magnetron opwarmen?
Ga ik doen bedanktquote:Op maandag 9 oktober 2017 20:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Niet doen, wordt supergoor. Gewoon verse boontjes koken. Is zo gebeurd, dat is echt de tijdwinst niet
Ingevroren bonen zijn walgelijk
Wat schrijft zij slechtquote:Op dinsdag 10 oktober 2017 13:42 schreef tralalala het volgende:
http://ashleywillems.nl/d(...)cooker-super-lekker/
Dit is echt lekker (en makkelijk te maken )
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruikt en de saus iets dunner gehouden:quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 14:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat schrijft zij slecht
Ik heb een tijdje geleden ook een pindakiprecept gemaakt, dat was inderdaad erg lekker.
En? Hoe bevalt de instantpot?quote:Op woensdag 18 oktober 2017 16:19 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruik en de saus iets dunner gehoudent:
[ afbeelding ]
Daarna heb ik wat boontjes, witte kool geblancheerd en overgoten met de pindakip. Gebakken uitjes, stukjes komkommer, gekookt ei erop.. Soort van gado gado van gemaakt. Is voor herhaling vatbaar
Die saus is lekker Het geheel klinkt goed zeg.quote:Op woensdag 18 oktober 2017 16:19 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruik en de saus iets dunner gehoudent:
[ afbeelding ]
Daarna heb ik wat boontjes, witte kool geblancheerd en overgoten met de pindakip. Gebakken uitjes, stukjes komkommer, gekookt ei erop.. Soort van gado gado van gemaakt. Is voor herhaling vatbaar
Heb er daging smoor in gemaakt, dat ging prima. Heb alleen iets teveel vocht gebruikt maar omdat ik ook bovenstaand pindakip/gado gado recept maakte heb ik de smoor nog even in de pan gegooid ernaast. De pindakip was precies goed na 25 min. Heb nog een sloot recepten liggen die ik ga proberen de komende weken maar de eerste indruk is goed.quote:
Ik ben as we speak de pindakip/groenten weer aan het eten en het is echt lekker.. Echt een aanrader.quote:Op woensdag 18 oktober 2017 17:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die saus is lekker Het geheel klinkt goed zeg.
T lijkt me dat je moet gaan proppenquote:Op dinsdag 24 oktober 2017 13:49 schreef THEFXR het volgende:
Dit weekend bij de Aldi, vraag me af of hij in mijn slowcooker 3,5 liter kan??
.
[ afbeelding ]
.
[ afbeelding ]
Jouw schuld jaquote:
Durf te durvenquote:Op zaterdag 28 oktober 2017 22:15 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Jouw schuld ja
Hij wordt morgen tussen 12.00 en 18.00 uur bezorgd.
Dus nu is de grote vraag of ik morgenvroeg toch op de ouderwetse manier mijn stoofpotje ga maken of dat ik met de SC meteen de nacht in durf
Ik denk dat het gaat afhangen van de kwaliteit van de champignons die al twee dagen op verwerking wachten.
Enablerquote:
Ik zou niet weten waarom niet. Dat apparaat hoeft niet te oefenen hoor, die doet dat gewoon.quote:Op zaterdag 28 oktober 2017 22:15 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Jouw schuld ja
Hij wordt morgen tussen 12.00 en 18.00 uur bezorgd.
Dus nu is de grote vraag of ik morgenvroeg toch op de ouderwetse manier mijn stoofpotje ga maken of dat ik met de SC meteen de nacht in durf
Ik denk dat het gaat afhangen van de kwaliteit van de champignons die al twee dagen op verwerking wachten.
Nog een slowcookerquote:Op zaterdag 28 oktober 2017 22:15 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Jouw schuld ja
Hij wordt morgen tussen 12.00 en 18.00 uur bezorgd.
Dus nu is de grote vraag of ik morgenvroeg toch op de ouderwetse manier mijn stoofpotje ga maken of dat ik met de SC meteen de nacht in durf
Ik denk dat het gaat afhangen van de kwaliteit van de champignons die al twee dagen op verwerking wachten.
Of morgenochtend aanzetten en dan is het eten klaar als je morgen thuiskomt. Ik zet 'm overdag wel in de (afgesloten) badkamer ivm de katten.quote:Op zondag 29 oktober 2017 14:46 schreef Cat-astrophe het volgende:
Hij is gearriveerd.
En ik ga er de nacht mee in, want overdag laten sudderen gaat het voor vandaag niet meer worden.
Kip 25 minuten in de Instant pot? Blijft er dan nog wat over?quote:Op woensdag 18 oktober 2017 19:11 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Heb er daging smoor in gemaakt, dat ging prima. Heb alleen iets teveel vocht gebruikt maar omdat ik ook bovenstaand pindakip/gado gado recept maakte heb ik de smoor nog even in de pan gegooid ernaast. De pindakip was precies goed na 25 min. Heb nog een sloot recepten liggen die ik ga proberen de komende weken maar de eerste indruk is goed.
[..]
Ik ben as we speak de pindakip/groenten weer aan het eten en het is echt lekker.. Echt een aanrader.
Hmmm... ik werk morgen thuis en volgens mij word ik dan gek van de geuren en is het veeeeel te lang wachten tot het klaar is @:quote:Op zondag 29 oktober 2017 14:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Of morgenochtend aanzetten en dan is het eten klaar als je morgen thuiskomt. Ik zet 'm overdag wel in de (afgesloten) badkamer ivm de katten.
Ja, dan zou ik 'm vannacht aanzetten (doe je geen oog dicht door alle heerlijke geuren ) en dan kan je ermee ontbijtenquote:Op zondag 29 oktober 2017 15:30 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Hmmm... ik werk morgen thuis en volgens mij word ik dan gek van de geuren en is het veeeeel te lang wachten tot het klaar is @:
En ik wil vandaag al met mijn nieuwe speeltje aan de gang
Nee, ik heb hele champignons maar die wilde ik in kwarten doen want ze zijn wel erg groot. Maar dat wordt geen smakeloze rubber?quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:39 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, dan zou ik 'm vannacht aanzetten (doe je geen oog dicht door alle heerlijke geuren ) en dan kan je ermee ontbijten
Ik doe eigenlijk altijd alles gelijk erin Of heb je van die plakjes champignons? Die zou ik er ook later in doen.
Ik kan me het niet herinneren of ik dat vies vond (in ieder geval is het niet bijgebleven) Wat ik ook nog wel doe (voornamelijk met soep maken) is de groenten (nu dus champignons) erbij doen, voor de smaakafgifte en die er later uithalen en dan vers spul erin doen. Met grote groenten en bouillon kan je het zeven, met dit niet denk ik. Heb je van die wegwerp theezakjes? Die zou je kunnen gebruiken.quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:56 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Nee, ik heb hele champignons maar die wilde ik in kwarten doen want ze zijn wel erg groot. Maar dat wordt geen smakeloze rubber?
Ik denk dat ik ze aanbak en een uurtje voor alles klaar is erbij doe. Er zit al wortel en paprika in.quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:00 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik kan me het niet herinneren of ik dat vies vond (in ieder geval is het niet bijgebleven) Wat ik ook nog wel doe (voornamelijk met soep maken) is de groenten (nu dus champignons) erbij doen, voor de smaakafgifte en die er later uithalen en dan vers spul erin doen. Met grote groenten en bouillon kan je het zeven, met dit niet denk ik. Heb je van die wegwerp theezakjes? Die zou je kunnen gebruiken.
O lol, precies andersom dan ik van plan was dusquote:Op zondag 29 oktober 2017 16:03 schreef Molo het volgende:
Wegwerp theezakjes lossen op en gaan stuk als ze zo lang in de slowcooker zitten, in een stukje kaasdoek of thee-ei kan wel.
Champignons zou ik er gewoon lekker al in begin in doen, maar ik hou van snotgare champignons in een stoofpot. Met wortel ofzo vind ik het dan weer heel vies
Dat heb ik nog nooit gehad, kapotte theezakjes (wel dat ik het een keer was vergeten eruit te halen in de hachee )quote:Op zondag 29 oktober 2017 16:03 schreef Molo het volgende:
Wegwerp theezakjes lossen op en gaan stuk als ze zo lang in de slowcooker zitten, in een stukje kaasdoek of thee-ei kan wel.
Champignons zou ik er gewoon lekker al in begin in doen, maar ik hou van snotgare champignons in een stoofpot. Met wortel ofzo vind ik het dan weer heel vies
Smaken verschillen ookquote:Op zondag 29 oktober 2017 16:04 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
O lol, precies andersom dan ik van plan was dus
Ik heb nog veel te leren.
En theezakjes, blijkbaarquote:
Ligt misschien aan het merk. Die papieren zakjes heb ik een keer gezien bij vriendin dat het mis ging iigquote:Op zondag 29 oktober 2017 16:05 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dat heb ik nog nooit gehad, kapotte theezakjes (wel dat ik het een keer was vergeten eruit te halen in de hachee )
yesquote:
Ik zou het zelf (haat ook bleekselderij) het of niet gebruiken of heel en het in een paar grote stukken snijden en er later uithalenquote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:14 schreef summer2bird het volgende:
Ff een vraagje, ik ga deze chili maken: http://allrecipes.nl/recept/1187/slowcooker-chili-con-carne.aspx
Moeten de bonen uitgelekt zijn of in het nat toevoegen?
Oh, en smaakt de bleekselderij erg naar bleekselderij als het klaar is of valt dat mee?
Ik haat bleekselderij namelijk
Goeie tip, ga ik doenquote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:21 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik zou het zelf (haat ook bleekselderij) het of niet gebruiken of heel en het in een paar grote stukken snijden en er later uithalen
Uitgelekt.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:14 schreef summer2bird het volgende:
Ff een vraagje, ik ga deze chili maken: http://allrecipes.nl/recept/1187/slowcooker-chili-con-carne.aspx
Moeten de bonen uitgelekt zijn of in het nat toevoegen?
Oh, en smaakt de bleekselderij erg naar bleekselderij als het klaar is of valt dat mee?
Ik haat bleekselderij namelijk
Weet jij waarom er in het recept staat "vocht bewaren" ?quote:
Nee, geen idee. Wordt verder nergens meer genoemd, dus ik zou het gewoon weggooien.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:31 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Weet jij waarom er in het recept staat "vocht bewaren" ?
Moet ik iets met dat vocht doen? De tomatensaus is toch vocht genoeg?
Tis nogal onduidelijk voor mij
Ga ik doen.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:36 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Nee, geen idee. Wordt verder nergens meer genoemd, dus ik zou het gewoon weggooien.
Je kunt dit recept prima gebruiken, maar ik vind dit over het algemeen niet de beste site voor recepten.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:37 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Ga ik doen.
Misschien is het geschreven door zo'n iemand die echt alles gebruikt van producten
Weet ik. Ik ben nog best nieuw in het online recepten gedoe dus ik ken nog niet zoveel sites en blogs daarvoor. Hoe vind je die?quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:39 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Je kunt dit recept prima gebruiken, maar ik vind dit over het algemeen niet de beste site voor recepten.
Ik kom vaak weer uit op uitgebreide blogs, waar de bloggers echt meer werk maken van de beschrijving en met foto’s erbij.
Google.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:45 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Weet ik. Ik ben nog best nieuw in het online recepten gedoe dus ik ken nog niet zoveel sites en blogs daarvoor. Hoe vind je die?
Is goed, bedanktquote:Op dinsdag 31 oktober 2017 14:49 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Google.
De recepten in de OP heb je al wel eens bekeken, neem ik aan?
Ik wil wel even een lijstje maken van blogs waar ik zelf vaak kijk. Daar kom ik dan nog even op terug.
Wat inspiratie:quote:
quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 13:16 schreef Cat-astrophe het volgende:
En mijn theezakje had het prima overleefd
Oeh, deze ziet er goed uit: http://www.eetspiratie.nl(...)met-tortillareepjes/quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 16:42 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Wat inspiratie:
http://www.brendakookt.nl
https://uitpaulineskeuken.nl
http://www.kokenmetkarin.nl
http://www.eetspiratie.nl
http://nombelina.com
https://www.seasonwithlove.nl
http://www.aziatische-ingredienten.nl
http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/
het kan beide, gewoon wat jou het beste uitkomtquote:Op dinsdag 31 oktober 2017 21:12 schreef FlyingFish het volgende:
Ik heb een slowcooker te leen van mn moeder (die hem ook nog maar net heeft), ga morgen een poging doen hachee te maken aangezien ik dan vrij ben en het een beetje in de gaten kan houden . Maar hoe doen jullie dat als je overdag werkt? Doe je de voorbereiding dan s ochtends voor je weg gaat of kan dat ook s avonds al en dan in de koelkast oid?
.
Als ik 'm overdag aan heb staan (doe ik vrij weinig ivm 2 zeer nieuwsgierige katten) maak ik alles 's avonds in orde en zet het in de koelkast. Maar wat ik ook vaak doe is om het ding 's avonds al aan te zetten en in de ochtend is het klaar. Ik kom niet altijd 's avonds thuis om te eten en dan zou het misschien wel heel lang aan staan.quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 21:12 schreef FlyingFish het volgende:
Ik heb een slowcooker te leen van mn moeder (die hem ook nog maar net heeft), ga morgen een poging doen hachee te maken aangezien ik dan vrij ben en het een beetje in de gaten kan houden . Maar hoe doen jullie dat als je overdag werkt? Doe je de voorbereiding dan s ochtends voor je weg gaat of kan dat ook s avonds al en dan in de koelkast oid?
En iemand een goede tip voor een slowcooker receptenboek? Dat lijkt me wel een goed kadootje voor sinterklaas (voor mn moeder, ik gebruik liever websites denk ik).
Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!quote:Op dinsdag 31 oktober 2017 22:24 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Als ik 'm overdag aan heb staan (doe ik vrij weinig ivm 2 zeer nieuwsgierige katten) maak ik alles 's avonds in orde en zet het in de koelkast. Maar wat ik ook vaak doe is om het ding 's avonds al aan te zetten en in de ochtend is het klaar. Ik kom niet altijd 's avonds thuis om te eten en dan zou het misschien wel heel lang aan staan.
Kookboekje 500 slowcooker recepten. Er zijn nog veel meer boeken maar hier staat veel leuks en lekkers in.
Ìk zet 'm dan uit. Maar de sc moet je nooit aanzetten (heb ik gehoord) voor het weer opwarmen. Alleen als de binnenpan op een fornuis kan (sauteer of sauté heeft hij als extra naam) dan verwarm je het daarop. Maar anders doe ik het over in een andere pan.quote:Op woensdag 1 november 2017 11:28 schreef FlyingFish het volgende:
[..]
Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!
Mijn hachee staat in ieder geval al een tijdje aan, ik ben benieuwd naar het resultaat!
Uitzetten, vlot afkoelen en in de koelkast of de vriezer doen. Op het vuur opwarmen kort voordat je het gaat eten. (Vanuit de vriezer de avond van tevoren in de koelkast doen om te ontdooien.)quote:Op woensdag 1 november 2017 11:28 schreef FlyingFish het volgende:
[..]
Maar ik neem aan dat je het niet 's ochtends al op eet. Laat je het dan warm houden of zet je het gewoon uit en vlak voor het eten weer aan? Het kookboek ga ik even bekijken, thanks voor de tip!
Mijn hachee staat in ieder geval al een tijdje aan, ik ben benieuwd naar het resultaat!
Dit.quote:Op woensdag 1 november 2017 12:51 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Uitzetten, vlot afkoelen en in de koelkast of de vriezer doen. Op het vuur opwarmen kort voordat je het gaat eten. (Vanuit de vriezer de avond van tevoren in de koelkast doen om te ontdooien.)
Ik zet ‘m nooit aan als ik de hele dag van huis ga. Vind ik niet zo prettig, hoewel ik het apparaat wel vertrouw. Ik ga ook gerust wel een paar uur de deur uit, maar geen werkdag, zeg maar. Ik doe het er op een vrije dag ‘s ochtends in, we eten er dan meestal ‘s avonds rechtstreeks uit de sc van en de rest gaat de vriezer in.
Oh, en ‘s avonds aanzetten doe ik ook nooit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |