Ja, leuk...hopelijk ook allemaal nieuwe recepten erbij.quote:
Amazon.de heeft hem ook, je moet dan de 6 liter duo aanklikken en kiezen voor de 8 liter maat. 129 euro.quote:Op dinsdag 12 september 2017 21:38 schreef THEFXR het volgende:
[..]
die zie ik alleen op de usa amazon, weet niet of je die naar/in NI kan krijgen?
Engeland. En lekker. Ik heb ook een mix voor pulled pork. Die bevoel goed, dus ik op zoek hoe ik het vanuit Nederland kon bestellen. Niks gevonden dat normaal betaalbaar was. Van de zomer maar weer in Engeland wat zakjes ingeslagen.quote:Op dinsdag 12 september 2017 22:51 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja, leuk...hopelijk ook allemaal nieuwe recepten erbij.
Fijn Leintjuh en Summerbird dat de eerste poging zo goed is bevallen.
En Lienekien, waar haalde die mix vandaan en hoe smaakte het?
Welke winkel?quote:Op donderdag 21 september 2017 22:12 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Engeland. En lekker. Ik heb ook een mix voor pulled pork. Die bevoel goed, dus ik op zoek hoe ik het vanuit Nederland kon bestellen. Niks gevonden dat normaal betaalbaar was. Van de zomer maar weer in Engeland wat zakjes ingeslagen.
Lakeland heeft het, heb het ook wel bij slagers zien liggen.quote:
Staat genoteerdquote:Op donderdag 21 september 2017 22:24 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Lakeland heeft het, heb het ook wel bij slagers zien liggen.
Lakeland lijkt te leveren aan Nederland: je kunt een account aanmaken en zo, maar ik krijg uiteindelijk altijd de melding dat ik telefonisch contact op moet nemen. Ja, dag.
Ik denk dat ik mijn engelse baas (of eigenlijk zijn nederlandse echtgenote) maar ga inschakelen. Zolang hij nog hier werkt is dat wel zo makkelijk.quote:
Maar slowcooken op de grill is bij mij (appartement) geen optie, dus is dit the next best thingquote:Op vrijdag 22 september 2017 09:23 schreef Lienekien het volgende:
Even een disclaimer. Het is makkelijk klaarmaken en het is goed eetbaar, maar het is vast geen culinair hoogstandje. Tegen slowcooken op de grill kan het vast niet op.
Maar enfin. Ik heb de pulled pork graag in de vriezer. Even opbakken in de pan, op een verse ciabattina, Johma coleslaw ernaast.
Sperziebonen. Maar die gooi ik dan niet in de slowcooker.quote:Op maandag 9 oktober 2017 19:19 schreef summer2bird het volgende:
Ik wil deze gaan maken:
http://www.eetspiratie.nl(...)s-uit-de-slowcooker/
Maar past daar nog wat groentes bij? En welke?
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-luiquote:Op maandag 9 oktober 2017 19:22 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Sperziebonen. Maar die gooi ik dan niet in de slowcooker.
Ik kan je niet adviseren, ik doe dit nooit.quote:Op maandag 9 oktober 2017 19:40 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-lui
Maar zit ook met de vriezer.
Ik vries maaltijden in, kan je dan de (gekookte) sperziebonen meevriezen en dan ontdooit in de magnetron opwarmen?
Niet doen, wordt supergoor. Gewoon verse boontjes koken. Is zo gebeurd, dat is echt de tijdwinst nietquote:Op maandag 9 oktober 2017 19:40 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Ik wil liever dingen voor in de slowcooker want ik ben ultra-lui
Maar zit ook met de vriezer.
Ik vries maaltijden in, kan je dan de (gekookte) sperziebonen meevriezen en dan ontdooit in de magnetron opwarmen?
Ga ik doen bedanktquote:Op maandag 9 oktober 2017 20:18 schreef Molo het volgende:
[..]
Niet doen, wordt supergoor. Gewoon verse boontjes koken. Is zo gebeurd, dat is echt de tijdwinst niet
Ingevroren bonen zijn walgelijk
Wat schrijft zij slechtquote:Op dinsdag 10 oktober 2017 13:42 schreef tralalala het volgende:
http://ashleywillems.nl/d(...)cooker-super-lekker/
Dit is echt lekker (en makkelijk te maken )
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruikt en de saus iets dunner gehouden:quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 14:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat schrijft zij slecht
Ik heb een tijdje geleden ook een pindakiprecept gemaakt, dat was inderdaad erg lekker.
En? Hoe bevalt de instantpot?quote:Op woensdag 18 oktober 2017 16:19 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruik en de saus iets dunner gehoudent:
[ afbeelding ]
Daarna heb ik wat boontjes, witte kool geblancheerd en overgoten met de pindakip. Gebakken uitjes, stukjes komkommer, gekookt ei erop.. Soort van gado gado van gemaakt. Is voor herhaling vatbaar
Die saus is lekker Het geheel klinkt goed zeg.quote:Op woensdag 18 oktober 2017 16:19 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb hem gisteren gemaakt in mijn instantpot (ongeveer 20 min op high pressure). Heb alleen ipv pindakaas deze gebruik en de saus iets dunner gehoudent:
[ afbeelding ]
Daarna heb ik wat boontjes, witte kool geblancheerd en overgoten met de pindakip. Gebakken uitjes, stukjes komkommer, gekookt ei erop.. Soort van gado gado van gemaakt. Is voor herhaling vatbaar
Heb er daging smoor in gemaakt, dat ging prima. Heb alleen iets teveel vocht gebruikt maar omdat ik ook bovenstaand pindakip/gado gado recept maakte heb ik de smoor nog even in de pan gegooid ernaast. De pindakip was precies goed na 25 min. Heb nog een sloot recepten liggen die ik ga proberen de komende weken maar de eerste indruk is goed.quote:
Ik ben as we speak de pindakip/groenten weer aan het eten en het is echt lekker.. Echt een aanrader.quote:Op woensdag 18 oktober 2017 17:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die saus is lekker Het geheel klinkt goed zeg.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |