SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het is dat je het zelf zegt.quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaakt
En hij is lekkerrrr
quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaaktHet komt wel in de buurt van de nlse babi pangang.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaaktHeerlijk dat Chinese etenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2017 19:25:09 ]
quote:Op zaterdag 7 januari 2017 18:47 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Net Elzasserzuurkool met casselerrib, spek en aardappelpuree gegeten. Flan caramel was gepland, maar daar ben ik te laat aan begonnen, dus die schuift een dagje op. Alternatief dessert is in de maak:wat zijn dat???SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat een bijzondere combinatiesquote:Op zondag 8 januari 2017 15:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu chocolade en een warme chocomelk met slagroom en een schuit Bailey
Vanavond: gewokte spitskool met peultjes, paprika, knoflook, uien, kruiden, oestersaus, ketjap, soja enz..
Daarbij macaroni met zelfgemaakte satesaus (heb nu even geen andere pasta in huis), kipfilet en zoetzure komkommersalade
Ja dat hoor ik vaker met mijn vreemde combi's maar het is toch best te hachelen ... Ben niet zo van de lijntjes, kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter afquote:
Je groenten klinken altijd heerlijk. Hou van veel zooi erdoorheenquote:Op zondag 8 januari 2017 16:52 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja dat hoor ik vaker met mijn vreemde combi's maar het is toch best te hachelen ... Ben niet zo van de lijntjes, kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter af
Je snapt dat je jezelf daarmee vergelijkt met een peuter?quote:Op zondag 8 januari 2017 16:52 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter af
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten.quote:
Die zijn dikker als de patat bij de gemiddelde snackbarquote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten.
Ook een hippe term. In ieder restaurant krijg je tegenwoordig overheerlijke dikke frieten in een puntzakje of een raar glas met een servet. Ik wil gewoon patatjes en geen flauwekulletjes.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten.
Lekker een kaboutertje. Heerlijk.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:36 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
niet te missen de locatie.
En daarna saampjes heel veul:
[ afbeelding ]
Vanavond:
[ afbeelding ]
Yup..met 'Miep' heel casual hamburgers eten!
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren!
Goed getapt, die Chouffe Niks over zeggen en onthouden wie 'm zo voor je getapt heeftquote:Op zondag 8 januari 2017 18:36 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
niet te missen de locatie.
En daarna saampjes heel veul:
[ afbeelding ]
Vanavond:
[ afbeelding ]
Yup..met 'Miep' heel casual hamburgers eten!
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren!
dat klinkt goedquote:Op zondag 8 januari 2017 18:53 schreef Zo-is-dat het volgende:
http://www.iwashyoudry.co(...)ocado-salsa-verde/?m
Tostadas met zwarte bonen puree, gebakken ei, tomatilla avocado salsa, feta, kaas, tomaat, veel koriander, limoen en mais salade
Kan afwisselend zijnquote:Op maandag 9 januari 2017 16:16 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Brunch chinees van gisteren
Diner chinees van gisteren
Nou...een BigMac is kleiner in formaat dat deze burger hoor. En hoe je die naar binnenkrijgt? Gewoon van bovenaf ( ja,dus vanaf de 'deksel') je mond erin zetten en dan een stukje alvast happen. En zo verder afwerken. Maar wat wil je: de hamburger 'patty' zelf is 200 gram,veel meer dan wat je bij de Mc of elder krijgt. Echt zo een kinderhoofdje, dus logisch dat het met topping allemaal groter oogt.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef Mortaxx het volgende:
Hoe krijg je een fatsoenlijke hap uit zo'n gigantische burger. Ik heb al moeite om een burger formaat bigmac in m'n mond te krijgen
wat is dat danquote:Op maandag 9 januari 2017 17:37 schreef Aphrodyte het volgende:
Saag aloo met knoflook naan. Zelfgemaakt
Klinkt als om uit te proberenquote:Op dinsdag 10 januari 2017 09:20 schreef realAIVD het volgende:
tteok kkochi zijn spiesjes die even gebakken worden, zodat het buitenlaagje krokant is.
Daarna insmeren met saus en wat gecrushde nootjes erover.
verslavend lekker!
quote:Op dinsdag 10 januari 2017 07:28 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Van gisteravond niet, maar eind november heb ik wel kunstig een foto gemaakt
[ afbeelding ]
en dit is van begin december en zo zag de avondsnack van gisteren er waarschijnlijk meer uit...
[ afbeelding ]
hoe dan ook, het was weer lekker!!
en nu weer aan de koffie.
Dan gaat er iets mis in je hoofd als je dat niet voor 8 euro kan klaarmaken.quote:Op maandag 9 januari 2017 18:46 schreef Karzai het volgende:
een berg vlees pannekoek en aardappelen , weinig groente oke voor 8 euro daar maak je het toch zelf niet voor
[ afbeelding ]
Hamburg Rotterdam is the place to be.quote:Op maandag 9 januari 2017 18:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Die burger en dunne frietjes wil ik!
onmogelijk inclusief kruidenquote:Op dinsdag 10 januari 2017 11:48 schreef MCH het volgende:
[..]
Dan gaat er iets mis in je hoofd als je dat niet voor 8 euro kan klaarmaken.
Zo te zien zitten er nul kruiden in.quote:
kom ff voor mij makenquote:Op woensdag 11 januari 2017 13:14 schreef realAIVD het volgende:
tot dusver alleen nog maar koffie op.
Ondertussen wel wontons aan het maken.
Die voor de vriezer zijn af, nu hoog tijd om er een stel voor de lunch te vouwen...trek!
[ afbeelding ]
Komen die rum en sigaar uit hetzelfde land als dat blikje wat ik op de foto heb gezet?quote:Op donderdag 12 januari 2017 03:10 schreef Iwanius het volgende:
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Gezellig klessebessen en paffen met vele glaasjes Rum.
"e:Op donderdag 12 januari 2017 07:47 schreef derLudolf het volgende:
Komen die rum en sigaar uit hetzelfde land als dat blikje wat ik op de foto heb gezet?
Ik eet elke dag meer fruit dan menigeen denkt en dicht groeien? Zit nog ruim binnen de grenzen van het toelaatbare.quote:Op donderdag 12 januari 2017 17:42 schreef Cinemaniak het volgende:
@Iwanus:
Slip jij niet onderhand helemaal dicht, als je iedere week die vette zooi naar binnen werkt? Eet eens wat groente, fruit of salades man...
bij de thai zie ik altijd schalen vol groente of salade op de foto's van Iwaniusquote:Op donderdag 12 januari 2017 17:42 schreef Cinemaniak het volgende:
@Iwanus:
Slip jij niet onderhand helemaal dicht, als je iedere week die vette zooi naar binnen werkt? Eet eens wat groente, fruit of salades man...
Vanavond:
Broccolisoep vooraf, daarna tortilla's met o.a. gerookte makreel
Damn, die zien er goed uit zeg!quote:Op donderdag 12 januari 2017 17:31 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
En aansluitend veul overheerlijke gestoomde buns naar binnenwerken die gevuld
zijn met eend in een zwarte bonensaus.
Zo lekkerquote:Op vrijdag 13 januari 2017 11:08 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup...vroege lunch en dus de 'glurinaamse'toer = moksi meti bij mijn lievelings-toko.
Schijnt de hype niet waar te kunnen maken op eet en drankgebied en is behoorlijk prijzig voor wat je krijgt hoor ik al weken her en der. Kun je beter naar Level gaan voor je cocktails aangezien die aan hun laatste weken bezig zijn als cocktailbar.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 13:29 schreef minilot het volgende:
Laat ontbijt, annex lunch was broodje met pittige hummus en een spiegelei. Ook nog yoghurt met een banaan erin, en sterke koffie.
Vanavond eten en cocktails bij http://supermercadorotterdam.nl
Cookie chip chocolate! Chocolade met koekkruimels?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 16:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Zelfgemaakt chocoladekoekje met ongeveer 70% chocola en 30% koek
Yep, met goede pure chocoladequote:Op zaterdag 14 januari 2017 17:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Cookie chip chocolate! Chocolade met koekkruimels?
oneequote:Op zaterdag 14 januari 2017 20:41 schreef uniekhoorn het volgende:
beetje hutspot wat er alweer uit is...
Probeer nu een bak kwark met ranja
ooh waar heb je die gevonden pockyquote:
Yamin.quote:Op zondag 15 januari 2017 10:34 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
ooh waar heb je die gevonden pocky
Mooie tijd, of zit je in Amerika?quote:
Nee, gewoon een verknipt dag-nachtritmequote:Op maandag 16 januari 2017 09:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mooie tijd, of zit je in Amerika?
2 xquote:Op maandag 16 januari 2017 15:56 schreef uniekhoorn het volgende:
Vervelend FFT
Had net een kippensoepje met veel tauge extra sambal.
Nu een halve kaki en een halve granny smith
Vanavond romige aardappelpuree met rauwe andijvie met een stukje rookworst.. glijdt lekker weg
Wat doe jij nou? Was het niet lekker?quote:
Juist wel, 2 x van genietenquote:Op maandag 16 januari 2017 19:39 schreef Smallish het volgende:
[..]
Wat doe jij nou? Was het niet lekker?
O, , oorzaak-gevolg.....quote:Op maandag 16 januari 2017 19:47 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Juist wel, 2 x van genieten
Neeh... ziekjes en toch willen eten want dat moet van mijzelf
je bent niet eigenwijsquote:Op maandag 16 januari 2017 19:47 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Juist wel, 2 x van genieten
Neeh... ziekjes en toch willen eten want dat moet van mijzelf
Dat is precies waarom ik mijzelf dwing om wel te eten.. Er blijft genoeg zitten denk ik.. Wel lief van jou ... Maar dat ben jij nou eenmaal.. Heel lief en een zoetekauwerkequote:Op maandag 16 januari 2017 21:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
je bent niet eigenwijs
Ach denk niet dat je sneller beter zou worden als je niet zou eten dan wel. Hoop gewoon dat je t snel weer binnenhoud, anders heb je de eerder gewonnen kilo's weer verloren
Ik ga aan de warme chocolademelk en ff wat lekkers erbij pakken. Een koekje of een bonbon ofzo.
Jawel hoor.quote:Op zondag 15 januari 2017 16:35 schreef realAIVD het volgende:
damn, nu heb ik honger!!!!!
zeker niet bij amazing oriental vandaan, he?
Zit jij voor 11 uur 's ochtends al pinten te drinken?quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:49 schreef Iwanius het volgende:
Iets zegt mij waar ik een uurtje geleden al was.
Actueel = Lunch:
[ afbeelding ]
Tis tenslotte dinsdag.
ooooooohhhhh, ge-wel-dig! Ik vind junk food helemaal niet erg hoor, haha.quote:Op maandag 16 januari 2017 23:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jawel hoor.
[ link | afbeelding ]
Chicken Karaage
Maar stel je er niet teveel van voor. Het blijft gewoon junkfood. Maarrrrr, het is niet van die gemalen zut. Het is nog wel gewoon (kippendijen)vlees.
Andere, oude foto:
[ link | afbeelding ]
Chicken Karaage
Nog niet over geblogd. Ze hebben ook een ander merk, duurder, ziet er ook anders uit. Die ook nog eens proberen en daarna ene keer zelf maken. En dan nog eens kijjken of ik er een post aan ga wijden, want het zijn natuurlijk maar gewoon kipnuggets. :-)
En dan gewoon geen groenten?quote:Op dinsdag 17 januari 2017 14:43 schreef DeHovenier het volgende:
Vanavond spaghetti met pesto, Italiaanse rauwe ham, mozarella en cherrytomaatjes.
Gefeliciteerd, je kan lezen .quote:
Soms heb je na thee gewoon trek in een biertje.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:53 schreef Ludachrist het volgende:
Zit jij voor 11 uur 's ochtends al pinten te drinken?
Man man manquote:
Is dat Nederlands voor Reibekuchen?quote:Op dinsdag 17 januari 2017 19:32 schreef Anne het volgende:
[..]
Gefeliciteerd, je kan lezen .
Ik had zelfgebrouwen erwtensoep (met groenten) en daarna reifkoeken met suiker. Lang niet meer gehad .
Wat zijn cherrytomaatjes?quote:Op dinsdag 17 januari 2017 19:38 schreef RobinOok het volgende:
Het is gewoon een ja/nee vraag, zieltjes.
Fruit. Voornamelijk water.quote:
Hoop t niet. Rösti met suiker lijkt me niet zo.quote:
Witte puntjes met kaas blijven bij mij meestal zitten. Tip voor morgen misschienquote:Op dinsdag 17 januari 2017 19:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Had hotdog met zuurkool, mosterd en wit puntje. Dikke tomatensoep.
Weer zo'n 2 x dus nu wat zoute stokjes met pindakaas
Ik ken het niet anders dan ze met suiker te eten.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 22:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoop t niet. Rösti met suiker lijkt me niet zo.
kun je die dingen ergens kopen? Heb ze nog nooit gezien (woon in Randstad).quote:Op dinsdag 17 januari 2017 22:54 schreef Anne het volgende:
[..]
Ik ken het niet anders dan ze met suiker te eten.
Probeer het eens . Vooral als ze nog een beetje smeuïg zijn, zodat de suiker lekker blijft plakken. Jammie.
In de vriezer liggen ze vast wel in elke supermarkt. Denk ik .quote:Op woensdag 18 januari 2017 09:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
kun je die dingen ergens kopen? Heb ze nog nooit gezien (woon in Randstad).
Net snel een breaker banaan-bosbes.
Daar waren we niet. Het werden gehaktballen @ wijnbar.quote:Op woensdag 18 januari 2017 14:53 schreef Iwanius het volgende:
En hoe was de lunch gisteren bij Pierre Rotterdam?
Goede reviewquote:Op woensdag 18 januari 2017 15:04 schreef minilot het volgende:
maar de handvol pasta's en pizza's die ik er gegeten heb vond ik allemaal volkomen niksig van smaak.
Ja hoor eens, dit is niet het restaurantrecensietopic.quote:
Ik vind het sowieso beter dan een Vapiano of welke andere pizzahut die je in de stad hebt.quote:Op woensdag 18 januari 2017 15:04 schreef minilot het volgende:
Daar waren we niet. Het werden gehaktballen @ wijnbar.
En, pff. Ik heb nu een paar keer noodgedwongen bij Happy Italy gegeten omdat handig naast de bios maar de handvol pasta's en pizza's die ik er gegeten heb vond ik allemaal volkomen niksig van smaak. Vind jij het wél wat, Iwanius?
was die pizza lekker?quote:Op woensdag 18 januari 2017 14:53 schreef Iwanius het volgende:
En hoe was de lunch gisteren bij Pierre Rotterdam?
On topic = Lunch
[ afbeelding ]
Yup...daar waren we weer bij "Happy"
Aansluitend
[ afbeelding ]
Ook bij 0 graden is een biertje als deze lekker!
vind je VIP niet lekkerder dan Happy?quote:Op donderdag 19 januari 2017 20:41 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik vind het sowieso beter dan een Vapiano of welke andere pizzahut die je in de stad hebt.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Tagiatelli, kipfilet, cherry tomaatjes,roomsaus.
Aansluitend:
[ afbeelding ]
"As i type" 1 vd vele cocktails voor moi. Tis tenslotte donderdagavond.
,sterker nog ik had vanwege de trek de pizza zo een beetje voor de helft op toen de bedrijfsleider kwam vragen of het smaakte waarop ik "nee"antwoorde maar erachter voegde dat ik bewust deze pizza uitkoos,trek had en dus gewoon braaf door eet. Zegtie: "wij hebben (wijs op de kaart die op mijn tafel staat) een 100% tevredenheidsgevoel garantie dat inhoudt wanneer iets niet smaakt u dit kenbaar kunt maken en gewoon een ander gerecht naar keuze van ons krijgt zonder maarren." Dus wat wilt u hiervoor in de plaats hebben, dan laat ik het gelijk maken."quote:
Ik vind ze niet slecht. En voor dat geld, mag je eigenlijk niks zeggen want i.v.g met andere 'pizza' zaken is dat erg goedkoop. Nu begrijp ik waarom er zoveel jeugd altijd voor de deur in de avond staat en hele families hier gaan eten.quote:Op woensdag 18 januari 2017 15:04 schreef minilot het volgende:
En, pff. Ik heb nu een paar keer noodgedwongen bij Happy Italy gegeten omdat handig naast de bios maar de handvol pasta's en pizza's die ik er gegeten heb vond ik allemaal volkomen niksig van smaak. Vind jij het wél wat, Iwanius?
Nee, VIP is beter.quote:Op donderdag 19 januari 2017 23:12 schreef FutureFairytale het volgende:
vind je VIP niet lekkerder dan Happy?
Hou je t al binnen meis?quote:Op vrijdag 20 januari 2017 20:02 schreef uniekhoorn het volgende:
Morgen maar uit eten... moet toch eens opknappen?
Nu een bak thee en een mariakaakje.
Straks nog een bak kwark.
Nog even zitten en dan wat zoute stokjes denk ik
Joh, cola, al dan niet met een scheutje Sonnema er door is wat je nodig bentquote:Op vrijdag 20 januari 2017 20:02 schreef uniekhoorn het volgende:
Morgen maar uit eten... moet toch eens opknappen?
Nu een bak thee en een mariakaakje.
Straks nog een bak kwark.
Nog even zitten en dan wat zoute stokjes denk ik
Bamischijf (noodles in eem korstje) en noodlesquote:Op vrijdag 20 januari 2017 22:42 schreef Aphrodyte het volgende:
Vanavond een vegetarische bamischijf met zelfgemaakte pindasaus en noodles.
Tsja ik was moe en had dat alles nog in de vriezerquote:Op zaterdag 21 januari 2017 00:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bamischijf (noodles in eem korstje) en noodles
Lekker hoor, ik hou eigenlijk veels te veel van noodles en bamischijven.
ja lekker is dat fruit,omelet, gebakken worstjes, verse broodjes.quote:
Bescheiden porties (behalve de burger), have fun. En toe de cheesecake nemenquote:Op zaterdag 21 januari 2017 12:54 schreef minilot het volgende:
Laat weekendontbijt hier..
Harde tijgerbolletjes van de bakker. Met paté.
En versgeperst bloedsinaasappelsap met wodka.
Vanavond 'verplicht' eten bij de keten Proeflokaal Bregje. Ik ben weinig hoopvol, maar misschien valt het mee.
Mis je de Groningse eierbal uit je jeugd nooit?quote:Op zaterdag 21 januari 2017 05:55 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb nog nooit een bamischijf gegeten,
En voel dat niet als gemis.
Dank voor de tip! Bescheiden porties vind ik geen punt, als het maar een beetje smaakt.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 13:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bescheiden porties (behalve de burger), have fun. En toe de cheesecake nemen
Ik ga zo uit lunchen in DH
Ben er alleen geboren, al snel verhuist, dus die ken ik niet uit mijn jeugd.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 13:44 schreef MCH het volgende:
[..]
Mis je de Groningse eierbal uit je jeugd nooit?
Nee het was de pindakaas. Pindakaas is maar zozo. Stroef in je mond.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 12:52 schreef minilot het volgende:
Misschien was het de combinatie pindakaas en spek, Robin! Dat lijkt me maar zo zo..
ben benieuwd wat dat inhoudt. Wel helemaal opgegeten of lekker wat anders genomen?quote:
Varkensvleesquote:Op zaterdag 21 januari 2017 20:24 schreef RobinOok het volgende:
Een entrecote van de Turk die geen entrecote was. Weet niet wat wel, het was gelukkig wel te eten.
Met maiskolven met sriracha-koranderboter. En aardappelpartjes uit de oven.
Ik had een goedkoop potje saus gekocht. Smaakte nergens naar dus mn vriend besloot er bbq saus in te gooien, maar dan natuurlijk veel te veel. Als fix sambal ingegooit en die maakte de hele saus heel erg olieachtigquote:Op zaterdag 21 januari 2017 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ben benieuwd wat dat inhoudt. Wel helemaal opgegeten of lekker wat anders genomen?
Dat klinkt idd niet zo bestquote:Op zondag 22 januari 2017 09:21 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Ik had een goedkoop potje saus gekocht. Smaakte nergens naar dus mn vriend besloot er bbq saus in te gooien, maar dan natuurlijk veel te veel. Als fix sambal ingegooit en die maakte de hele saus heel erg olieachtig
Gehaktballetjes, mozzarella en bovenste spaghetti maar opgegeten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |