SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het is dat je het zelf zegt.quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaakt![]()
En hij is lekkerrrr![]()
quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaakt
Het komt wel in de buurt van de nlse babi pangang.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 6 januari 2017 21:22 schreef Woelwater het volgende:
Net babi pangang gemaakt
Heerlijk dat Chinese etenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2017 19:25:09 ]
quote:Op zaterdag 7 januari 2017 18:47 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Net Elzasserzuurkool met casselerrib, spek en aardappelpuree gegeten. Flan caramel was gepland, maar daar ben ik te laat aan begonnen, dus die schuift een dagje op. Alternatief dessert is in de maak:wat zijn dat???SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat een bijzondere combinatiesquote:Op zondag 8 januari 2017 15:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu chocolade en een warme chocomelk met slagroom en een schuit Bailey
Vanavond: gewokte spitskool met peultjes, paprika, knoflook, uien, kruiden, oestersaus, ketjap, soja enz..
Daarbij macaroni met zelfgemaakte satesaus (heb nu even geen andere pasta in huis), kipfilet en zoetzure komkommersalade
Ja dat hoor ik vaker met mijn vreemde combi's maar het is toch best te hachelen ... Ben niet zo van de lijntjes, kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter afquote:
Je groenten klinken altijd heerlijk. Hou van veel zooi erdoorheenquote:Op zondag 8 januari 2017 16:52 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja dat hoor ik vaker met mijn vreemde combi's maar het is toch best te hachelen ... Ben niet zo van de lijntjes, kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter af
Je snapt dat je jezelf daarmee vergelijkt met een peuter?quote:Op zondag 8 januari 2017 16:52 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
kleuren buiten de lijntjes gaat mij beter af
Die zijn dikker als de patat bij de gemiddelde snackbarquote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten.
Ook een hippe term. In ieder restaurant krijg je tegenwoordig overheerlijke dikke frieten in een puntzakje of een raar glas met een servet. Ik wil gewoon patatjes en geen flauwekulletjes.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Euh, euh, euh, neuh, oma's smulfrieten.
Lekker een kaboutertje. Heerlijk.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:36 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
niet te missen de locatie.![]()
En daarna saampjes heel veul:
[ afbeelding ]
Vanavond:
[ afbeelding ]
Yup..met 'Miep' heel casual hamburgers eten!
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren!
Goed getapt, die Chouffequote:Op zondag 8 januari 2017 18:36 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
niet te missen de locatie.![]()
En daarna saampjes heel veul:
[ afbeelding ]
Vanavond:
[ afbeelding ]
Yup..met 'Miep' heel casual hamburgers eten!
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren!
dat klinkt goedquote:Op zondag 8 januari 2017 18:53 schreef Zo-is-dat het volgende:
http://www.iwashyoudry.co(...)ocado-salsa-verde/?m
Tostadas met zwarte bonen puree, gebakken ei, tomatilla avocado salsa, feta, kaas, tomaat, veel koriander, limoen en mais salade
Kan afwisselend zijnquote:Op maandag 9 januari 2017 16:16 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Brunch chinees van gisteren
Diner chinees van gisteren
Nou...een BigMac is kleiner in formaat dat deze burger hoor. En hoe je die naar binnenkrijgt? Gewoon van bovenaf ( ja,dus vanaf de 'deksel') je mond erin zetten en dan een stukje alvast happen. En zo verder afwerken. Maar wat wil je: de hamburger 'patty' zelf is 200 gram,veel meer dan wat je bij de Mc of elder krijgt. Echt zo een kinderhoofdje, dus logisch dat het met topping allemaal groter oogt.quote:Op zondag 8 januari 2017 18:39 schreef Mortaxx het volgende:
Hoe krijg je een fatsoenlijke hap uit zo'n gigantische burger. Ik heb al moeite om een burger formaat bigmac in m'n mond te krijgen
wat is dat danquote:Op maandag 9 januari 2017 17:37 schreef Aphrodyte het volgende:
Saag aloo met knoflook naan. Zelfgemaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |