abonnement Unibet Coolblue
pi_164074971




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 21:35:51 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164075234
Was een beetje druk afgelopen dagen, dus niet echt kunnen volgen.

Lees nu wel dat Erdogan het leger en MIT wil commanderen .... Dit gaat echt te ver. Als de oppositie hiermee akkoord gaat is het echt over en uit met Turkije.
pi_164075367
Ieder land heeft zo zijn eigen democratische bestuursvorm. Gewoon niet bemoeien.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164075371
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:35 schreef Kyran het volgende:
Was een beetje druk afgelopen dagen, dus niet echt kunnen volgen.

Lees nu wel dat Erdogan het leger en MIT wil commanderen .... Dit gaat echt te ver. Als de oppositie hiermee akkoord gaat is het echt over en uit met Turkije.
Daar heeft hij gewoon recht op hoor :7
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 21:42:56 #5
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164075491
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:39 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daar heeft hij gewoon recht op hoor :7
Hij wil de grondwet wijzigen om dit voor elkaar te krijgen, dus nee hij heeft er op dit moment geen recht op.

Zoals ik het begrijp wil hij de absolute leiding hebben over het leger.
pi_164075608
Als ik in zijn plaats was had ik precies hetzelfde gedaan.
Anders komt een wannabe Sisi de leiding overnemen over het land.
Moeten we niet hebben.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164075682
POL / De coup in Turkije: Een korte geschiedenis

Voor meer discussie over de achtergronden
pi_164075712
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hij wil de grondwet wijzigen om dit voor elkaar te krijgen, dus nee hij heeft er op dit moment geen recht op.

Zoals ik het begrijp wil hij de absolute leiding hebben over het leger.
Tja als het leger bommen gooit op regeringsgebouwen is het opzich niet meer dan logisch.
pi_164075741
Dit zijn de laatste stappen voor de installatie van een dictatorschap.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 21:52:48 #10
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164075807
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:49 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Tja als het leger bommen gooit op regeringsgebouwen is het opzich niet meer dan logisch.
Ja, want onder zijn leiding kan dit niet gebeuren?

Het hele land is geïnfiltreerd door terroristen (zijn eigen woorden). Hij is al 16 jaar aan het regeren en het is een tering bend. Economisch gaat het niet meer goed, er bestaat een staat binnen een staat, er zitten terroristen in het leger (weer zijn eigen woorden), betrekking met andere landen zijn nog nooit zo laag geweest, PKK en IS plegen aanslag na aanslag en iedereen is schuldig behalve Erdogan.

In plaats van sommige fouten toegeven wordt hij nu alleen maar autoritairder. Straks krijgen de burgers niet te maken met politie met traangas die protesten uit elkaar komen drijven, maar tanks en zwaar bewapende militairen.

Laten we lekker doorslapen met z'n allen en ja blijven knikken. Een leider die het leger nodig heeft om zijn eigen volk te regeren noemen ze een dictator. Goed, om de AKP-aanhangers tevreden te houden zal ik het een democratisch gekozen dictator noemen.
pi_164075906
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, want onder zijn leiding kan dit niet gebeuren?

Het hele land is geïnfiltreerd door terroristen (zijn eigen woorden). Hij is al 16 jaar aan het regeren en het is een tering bend. Economisch gaat het niet meer goed, er bestaat een staat binnen een staat, er zitten terroristen in het leger (weer zijn eigen woorden), betrekking met andere landen zijn nog nooit zo laag geweest, PKK en IS plegen aanslag na aanslag en iedereen is schuldig behalve Erdogan.

In plaats van sommige fouten toegeven wordt hij nu alleen maar autoritairder. Straks krijgen de burgers niet te maken met politie met traangas die protesten uit elkaar komen drijven, maar tanks en zwaar bewapende militairen.

Laten we lekker doorslapen met z'n allen en ja blijven knikken. Een leider die het leger nodig heeft om zijn eigen volk te regeren noemen ze een dictator. Goed, om de AKP-aanhangers tevreden te houden zal ik het een democratisch gekozen dictator noemen.
De kans is opzich natuurlijk wel kleiner op een nieuwe coupe als er meer toezicht is maar verder kan ik mij wel vinden in je relaas.
pi_164075936
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hij wil de grondwet wijzigen om dit voor elkaar te krijgen, dus nee hij heeft er op dit moment geen recht op.

Zoals ik het begrijp wil hij de absolute leiding hebben over het leger.
Sorry? Hij heeft er geen recht op, nofi, maar lees je eens even in voor je zoiets zegt, hoewel ik niet achteloos ben tegen je zorgen, heb je het echt onjuist over dat hij er geen recht op heeft. Hij is volgens de grondwet nu al de opperbevelhebber van het Turkse leger.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:00:15 ]
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:01:12 #13
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164076076
Maar er komen nooit meeerr vrije verkiezingen in Turkije, maar de Turken willen dit zelf graag kennelijk
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:04:54 #14
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164076204
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 21:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sorry? Hij heeft er geen recht op, nofi, maar lees je eens even in voor je zoiets zegt, hoewel ik niet achteloos ben tegen je zorgen, heb je het echt onjuist over dat hij er geen recht op hebt. Hij is volgens de grondwet nu al de opperbevelhebber van het Turkse leger.
Iedere staatshoofd is zo goed als opperbevelhebber van het leger. Dit gaat alleen veel verder dan dat. Tussen mijn regels doorlezen en antwoorden hoe het jou uitkomt gaat dat niet veranderen.

Op dit moment is het leger verbonden aan de regering en de minister-president en niet de president. Hij wil het leger reorganiseren en het verbinden aan de president. Zodat hij alleen, en niet de regering (en dus ook niet de oppositie) er iets over kan zeggen. Hij trekt steeds meer en meer macht naar zich toe, maar mensen blijven wegkijken of het goedpraten.

Ik snap het echt niet ....
pi_164076318
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

Iedere staatshoofd is zo goed als opperbevelhebber van het leger. Dit gaat alleen veel verder dan dat. Tussen mijn regels doorlezen en antwoorden hoe het jou uitkomt gaat dat niet veranderen.

Op dit moment is het leger verbonden aan de regering en de minister-president en niet de president. Hij wil het leger reorganiseren en het verbinden aan de president. Zodat hij alleen, en niet de regering (en dus ook niet de oppositie) er iets over kan zeggen. Hij trekt steeds meer en meer macht naar zich toe, maar mensen blijven wegkijken of het goedpraten.

Ik snap het echt niet ....
Hetzelfde idee als Sadam Hoessein in Irak?
pi_164076372
inbeslagname van vertrouwelijke patiëntendossiers ? . 40.000 patiënten dossiers werden in beslag genomen ??

ilerihaber twitterde op woensdag 27-07-2016 om 09:22:03 Ermeni doktorun kliniğini OHAL kararıyla kapattılarhttps://t.co/WDwdZoQIxR https://t.co/5469UA8Vke reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_164076386
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

Iedere staatshoofd is zo goed als opperbevelhebber van het leger. Dit gaat alleen veel verder dan dat. Tussen mijn regels doorlezen en antwoorden hoe het jou uitkomt gaat dat niet veranderen.

Op dit moment is het leger verbonden aan de regering en de minister-president en niet de president. Hij wil het leger reorganiseren en het verbinden aan de president. Zodat hij alleen, en niet de regering (en dus ook niet de oppositie) er iets over kan zeggen. Hij trekt steeds meer en meer macht naar zich toe, maar mensen blijven wegkijken of het goedpraten.

Ik snap het echt niet ....
De oppositie zit toch niet in de regering nu? :P
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:12:01 #18
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164076391
Turken zijn allemaal reuze gelukkig ermee volgens de TV
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164076454
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

Iedere staatshoofd is zo goed als opperbevelhebber van het leger. Dit gaat alleen veel verder dan dat. Tussen mijn regels doorlezen en antwoorden hoe het jou uitkomt gaat dat niet veranderen.

Op dit moment is het leger verbonden aan de regering en de minister-president en niet de president. Hij wil het leger reorganiseren en het verbinden aan de president. Zodat hij alleen, en niet de regering (en dus ook niet de oppositie) er iets over kan zeggen. Hij trekt steeds meer en meer macht naar zich toe, maar mensen blijven wegkijken of het goedpraten.

Ik snap het echt niet ....
Ehm, Erdogan mag nu al grondwettelijk als president iedereen die hij wil ontslaan, vervangen of aanwijzen als nieuwe militaire X. De Turkse bakanlar kurulu en de meerderheid van het Turkse parlement is al compleet in handen van Erdogan, hij heeft in feite niets meer dan dat nodig om volledig controle over het leger uit te oefenen, zeker niet als het gaat om een noodtoestand. Kom nou, een beetje basiskennis van de Turkse grondwet en de verantwoordelijkheden en taken die aan de president zijn weggelegd weten is niet veel gevraagd als je hierover begint.

Je kunt het benoemen als wegkijken of goedpraten, maar in feite handelt hij geheel in overeenstemming met de Turkse grondwet, daar zit verder geen waardeoordeel in zoals het goed of slecht noemen, Bill Gates mag in feite ook al zijn geld verbranden, daar heeft hij recht op, dat is het verder niet goedpraten, begrijp je de nuances een beetje?

En als wat de regering doet het je allemaal niet bevalt als Turkse president, dan flikker je het grondwetboekje toch gewoon lekker weg.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:17:36 ]
pi_164076485
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:09 schreef aloa het volgende:

[..]

Hetzelfde idee als Sadam Hoessein in Irak?
Mocht Erdogan willen, Saddam had altijd 100% van de verkiezingen :7
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:19:33 #21
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164076589
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mocht Erdogan willen, Saddam had altijd 100% van de verkiezingen :7
Ja Erdogan zal straks hooguit 98 % halen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164076604
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja Erdogan zal straks hooguit 98 % halen
Nee joh, gewoon 99%.
pi_164076621
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mocht Erdogan willen, Saddam had altijd 100% van de verkiezingen :7
Saddam schreef fabelachtige gedichten terwijl Erdo slechts achter een bal aan kan hollen.
Daarnaast had Saddam een mooiere snor.
pi_164076638
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:20 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Saddam schreef fabelachtige gedichten terwijl Erdo slechts achter een bal aan kan hollen.
Daarnaast had Saddam een mooiere snor.
Mwuah, Erdogan is letterlijk in z'n ballen getrapt door een paard en kijk waar hij nu is zonder ballen :7
pi_164076664
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mwuah, Erdogan is letterlijk in z'n ballen getrapt door een paard en kijk waar hij nu is zonder ballen :7
Hij heeft inderdaad wel een grappig piepstemmetje :D
pi_164076691
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:22 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Hij heeft inderdaad wel een grappig piepstemmetje :D
Niet alleen dat, hij heeft ook een album uitgebracht vriend.



  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:26:19 #27
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164076759
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ehm, Erdogan mag nu al grondwettelijk als president iedereen die hij wil ontslaan, vervangen of aanwijzen als nieuwe militaire X. De Turkse bakanlar kurulu en de meerderheid van het Turkse parlement is al compleet in handen van Erdogan, hij heeft in feite niets meer dan dat nodig om volledig controle over het leger uit te oefenen, zeker niet als het gaat om een noodtoestand. Kom nou, een beetje basiskennis van de Turkse grondwet en de verantwoordelijkheden en taken die aan de president zijn weggelegd weten is niet veel gevraagd als je hierover begint.

Je kunt het benoemen als wegkijken of goedpraten, maar in feite handelt hij geheel in overeenstemming met de Turkse grondwet, daar zit verder geen waardeoordeel in zoals het goed of slecht noemen, Bill Gates mag in feite ook al zijn geld verbranden, daar heeft hij recht op, dat is het verder niet goedpraten, begrijp je de nuances een beetje?

En als wat de regering doet het je allemaal niet bevalt als Turkse president, dan flikker je het grondwetboekje toch gewoon lekker weg.
Ja, daarom heeft hij een grondwet wijziging nodig en daarom zit hij hier op te jagen.

Kom op zeg ...
pi_164076761
quote:
6s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Niet alleen dat, hij heeft ook een album uitgebracht vriend.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Broederabi ik ga meteen op de itunesbazaar snuffelen :7
pi_164076812
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:26 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, daarom heeft hij een grondwet wijziging nodig en daarom zit hij hier op te jagen.

Kom op zeg ...
Waar heb je het in godsnaam over, hij kan iedereen blijven ontslaan tot hij de absolute loyalist vindt die iedere wet van hem uitvoert.
pi_164076815
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:12 schreef michaelmoore het volgende:
Turken zijn allemaal reuze gelukkig ermee volgens de TV
volgens de Turkse tv?
pi_164076823
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:26 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Broederabi ik ga meteen op de itunesbazaar snuffelen :7
_O-
pi_164076832
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ehm, Erdogan mag nu al grondwettelijk als president iedereen die hij wil ontslaan, vervangen of aanwijzen als nieuwe militaire X. De Turkse bakanlar kurulu en de meerderheid van het Turkse parlement is al compleet in handen van Erdogan, hij heeft in feite niets meer dan dat nodig om volledig controle over het leger uit te oefenen, zeker niet als het gaat om een noodtoestand. Kom nou, een beetje basiskennis van de Turkse grondwet en de verantwoordelijkheden en taken die aan de president zijn weggelegd weten is niet veel gevraagd als je hierover begint.
Overigens heeft Erdogan volgens nu.nl een grondwetswijziging nodig om het leger en de inlichtingendienst onder zijn controle te brengen. http://www.nu.nl/buitenla(...)rkije-aanvoeren.html

Die macht heeft hij nu dus (nog) niet.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:28:33 #33
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164076844
Nu op RTL4, mannetje Pechtold komt het wel even vertellen allemaal.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164076860
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:28 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Overigens heeft Erdogan volgens nu.nl een grondwetswijziging nodig om het leger en de inlichtingendienst onder zijn controle te brengen. http://www.nu.nl/buitenla(...)rkije-aanvoeren.html

Die macht heeft hij nu dus (nog) niet.
Daar komt die onzin dus vandaan, vanuit de NLse/Westerse media?
pi_164076873
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:28 schreef yvonne het volgende:
Nu op RTL4, mannetje Pechtold komt het wel even vertellen allemaal.
hij staat erop :7
pi_164076881
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:28 schreef yvonne het volgende:
Nu op RTL4, mannetje Pechtold komt het wel even vertellen allemaal.
wat zegtie, kan ff niet kijken ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:29:54 ]
pi_164076894
quote:
11s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daar komt die onzin dus vandaan, vanuit de NLse/Westerse media?
Het is wel een slappe manier van rechtpraten van je.

Ja, maar Erdogan heeft al veel macht! Ja, maar er zijn nog genoeg onafhankelijke media!
pi_164076912
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:30 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Het is wel een slappe manier van rechtpraten van je.

Ja, maar Erdogan heeft al veel macht! Ja, maar er zijn nog genoeg onafhankelijke media!
Je begrijpt het niet helemaal he? :')
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:31:05 #39
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164076925
quote:
17s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

wat zegtie, kan ff niet kijken ;(
blabla, foei, Turkije stout, en als ik nu heel veel met m'n vingertje ga zwaaien zal erdogan vast huilend in een hoekje gaan zitten.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164076931
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je begrijpt het niet helemaal he? :')
Duidelijke uitleg, Erdoboy.
pi_164077021
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:31 schreef yvonne het volgende:

[..]

blabla, foei, Turkije stout, en als ik nu heel veel met m'n vingertje ga zwaaien zal erdogan vast huilend in een hoekje gaan zitten.




Ik zet mijn geld toch op Erdogan.
pi_164077031
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:31 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Duidelijke uitleg, Erdoboy.
Oeeeeh, dont hit me where it hurts.
pi_164077040
Pechtold zegt hoe het is...
pi_164077060
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:28 schreef yvonne het volgende:
Nu op RTL4, mannetje Pechtold komt het wel even vertellen allemaal.
D66 is sowieso de bron van een keur aan ellende.

Aangezien ik geen RTL heb kan ik niet zelf kijken.
pi_164077079
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:34 schreef aloa het volgende:
Pechtold zegt hoe het is...
in NL?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164077086
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Aangezien ik geen RTL heb kan ik niet zelf kijken.
live stream?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077103
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:35 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

in NL?
Turkije
pi_164077106
quote:
6s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Niet alleen dat, hij heeft ook een album uitgebracht vriend.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
die heb ik ook! _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077111
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

live stream?
Bestaat die?
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:36:57 #50
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077115
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

D66 is sowieso de bron van een keur aan ellende.

Aangezien ik geen RTL heb kan ik niet zelf kijken.
Wees blij :)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164077128
Ze vertellen nu aan Erdogan dat Pechtold op tv commentaar geeft op zijn leidinggevende functie.
Reactie van Erdogan: Wie?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:37:40 #52
201898 hiddit
Expect the unexpected,
pi_164077135
Sorry dat ik het zeg maar die beelden van die mensen die naast elkaar gevangen worden gehouden samen met de rest die er gebeurt doet me toch echt denken aan de joden vervolging, hoop dat Turkije dit goed de kop word in gedrukt.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:37:48 #53
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077142
quote:
11s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daar komt die onzin dus vandaan, vanuit de NLse/Westerse media?
Jezus man, doe aub. even je oogkleppen af.

http://www.cnnturk.com/tu(...)skanligina-baglansin

http://www.haberturk.com/(...)ina-baglansin/194919

HIer Turkse bronnen.
pi_164077145
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:36 schreef yvonne het volgende:

[..]

Wees blij :)
Daarom Erdogan in NL aan de macht :7
pi_164077148
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:36 schreef aloa het volgende:

[..]

Turkije
Is ie wel eens geweest?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164077159
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:36 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Bestaat die?
dunno :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077191
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jezus man, doe aub. even je oogkleppen af.
welke oogkleppen olm?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:40:01 #58
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077204
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke oogkleppen olm?
Alles wat niet in z'n straat past wegwuiven als dom, onwetend, westerse media, bla bla kardes ;)
pi_164077209
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom Erdogan in NL aan de macht :7
Lijst AK in het europarlement? DENK het wel :D
pi_164077250
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Alles wat niet in z'n straat past wegwuiven als dom, onwetend, westerse media, bla bla kardes ;)
westerse media tfoeeee :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077255
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:38 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Is ie wel eens geweest?
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:38 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Is ie wel eens geweest?
geen idee?
pi_164077262
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:40 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Lijst AK in het europarlement? DENK het wel :D
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077274
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jezus man, doe aub. even je oogkleppen af.

http://www.cnnturk.com/tu(...)skanligina-baglansin

http://www.haberturk.com/(...)ina-baglansin/194919

HIer Turkse bronnen.
Check gelezen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En nu de video bijna klaar, met welke onderdeel denk je mij hiermee tegengesproken, weerlegt te hebben, zeker grondwettelijk gezien?

quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Alles wat niet in z'n straat past wegwuiven als dom, onwetend, westerse media, bla bla kardes ;)
Ik ben serieus reuze benieuwd, vertel. :')

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:43:50 ]
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:42:42 #64
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077298
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom Erdogan in NL aan de macht :7
Ik verhuis wel ;)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164077315
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik verhuis wel ;)
wohin?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077329
Laten we ook niet vergeten dat de noodtoestand tot maximaal 6 maanden mag gelden en dat daarna iedere keer Parlementaire toestemming nodig is om de noodtoestand 4 maanden te verlegen.

Niet anders dan de Coördinatiewet uitzonderingstoestanden in Nederland. Het enige probleem is natuurlijk de rechterlijke toetsing van de Turkse Grondwet maar die verdienen het voordeel van de twijfel vooralsnog.
pi_164077334
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik verhuis wel ;)
Istanbul?
pi_164077352
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik verhuis wel ;)
Naar TR? Je lavelen aan de bron? :D
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:44:54 #69
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077359
quote:
17s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:44 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Istanbul?
Neh, te groot, gewoon een simpel hutje.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:45:30 #70
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077380
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:44 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Naar TR? Je lavelen aan de bron? :D
Als het dan toch moet dan maar ter plekke :')
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164077381
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:44 schreef yvonne het volgende:

[..]

Neh, te groot, gewoon een simpel hutje.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:47:34 #72
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077424
JA NOU FF SERIUES MANNEHHHHHHH!

Pechtold zat dus te zeuren dat Erdogan moet luisteren, want anders is de volgende stap sancties.
En dat er zoveel miljard naar hulp is gegaan blabla.

Maar, hoeveel vluchtelingen heeft TR nu? Heeeel veel toch? Heeft Europa daar al mee geholpen?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:48:24 #73
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077446
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:47 schreef yvonne het volgende:
JA NOU FF SERIUES MANNEHHHHHHH!

Pechtold zat dus te zeuren dat Erdogan moet luisteren, want anders is de volgende stap sancties.
En dat er zoveel miljard naar hulp is gegaan blabla.

Maar, hoeveel vluchtelingen heeft TR nu? Heeeel veel toch? Heeft Europa daar al mee geholpen?
Volgens Erdo niet :P

Maar kan best zijn dat die het heeft gebruikt om z'n paleis af te betalen.
pi_164077448
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:47 schreef yvonne het volgende:
JA NOU FF SERIUES MANNEHHHHHHH!

Pechtold zat dus te zeuren dat Erdogan moet luisteren, want anders is de volgende stap sancties.
En dat er zoveel miljard naar hulp is gegaan blabla.

Maar, hoeveel vluchtelingen heeft TR nu? Heeeel veel toch? Heeft Europa daar al mee geholpen?
3,5 miljoen zijn de gemiddelde schattingen.
Bijzonder weinig volgens ErdoKhan. :o
pi_164077463
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens Erdo niet :P

Maar kan best zijn dat die het heeft gebruikt om z'n paleis af te betalen.
Hey maar Kyran, zeg eens, wat van de gevoerde bronnen geeft mij ongelijk, zeg eens.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:49:23 ]
pi_164077480
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:49 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hey maar Kyran, zeg eens, wat van de gevoerde bronnen geeft mij ongelijk, zeg eens.
Vraag je nu om empirisch bewijs?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_164077487
quote:
11s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:50 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Vraag je nu om empirisch bewijs?
Graag :7
pi_164077492
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:47 schreef yvonne het volgende:
JA NOU FF SERIUES MANNEHHHHHHH!

Pechtold zat dus te zeuren dat Erdogan moet luisteren, want anders is de volgende stap sancties.
En dat er zoveel miljard naar hulp is gegaan blabla.

Maar, hoeveel vluchtelingen heeft TR nu? Heeeel veel toch? Heeft Europa daar al mee geholpen?
Gaat het om de vluchtelingen of om Erdogan...?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:52:46 #79
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077541
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:49 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hey maar Kyran, zeg eens, wat van de gevoerde bronnen geeft mij ongelijk, zeg eens.
Er valt weinig te discussiëren als je niet wil lezen wat er staat Trigger. Ik ga me er niet druk over maken en ook niet meer verder op in hierna. Heeft toch geen zin.

Jij zegt dat Erdogan alle macht heeft. Ik zeg van niet.

Is het feit dat hij de grondwet wil wijzigen om inderdaad alle feitelijke macht naar zich toe te trekken niet bewijs genoeg dat hij op dit moment niet alle macht heeft over het leger?
pi_164077542
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:50 schreef aloa het volgende:

[..]

Gaat het om de vluchtelingen of om Erdogan...?
En als Erdokhan moet vluchten, waar krijgt hij dan bed, bad en brood?
pi_164077559
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:52 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

En als Erdokhan moet vluchten, waar krijgt hij dan bed, bad en brood?
:')
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 22:53:54 #82
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077569
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:50 schreef aloa het volgende:

[..]

Gaat het om de vluchtelingen of om Erdogan...?
Nou hoop ik toch over de vluchtelingen ;)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164077607
quote:
11s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:53 schreef yvonne het volgende:

[..]

Nou hoop ik toch over de vluchtelingen ;)
Dat hoop ik ook. Ik vraag me af of Erdogan daar ook zo over denkt.
pi_164077646
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

Er valt weinig te discussiëren als je niet wil lezen wat er staat Trigger. Ik ga me er niet druk over maken.

Jij zegt dat Erdogan alle macht heeft. Ik zeg van niet.

Is het feit dat hij de grondwet wil wijzigen om inderdaad alle feitelijke macht naar zich toe te trekken niet bewijs genoeg dat hij op dit moment niet alle macht heeft over het leger?
Hoe heeft Erdogan niet alle macht dan, je hebt dat op geen enkele manier weerlegd aşkım.

Presidentiële macht? Check.
Opperbevelhebber? Check
Benoemen van rechterlijke en militaire functies? Check
Meerderheid in het parlement? Check
Grondwettelijke bevoegdheden? Check
Noodtoestand? Check

Voldoende steun om ieder referendum te winnen? Vermoedelijk check.

Niet voldoende macht hebben over het leger is serieus geen argument, zeker niet als het gaat om Erdogan vs het parlement. Gezien de staatsgreep ook was gericht op de overheid en het parlement. Ik vrees dat jij er dingen in leest die er niet in staan. Ik heb notabene nog geciteerd wat er staat.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 22:58:11 ]
pi_164077656
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:53 schreef aloa het volgende:

[..]

:')
Wir schaffen das :Y)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 22:57:40 #86
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077659
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:55 schreef aloa het volgende:

[..]

Dat hoop ik ook. Ik vraag me af of Erdogan daar ook zo over denkt.
Uiteindelijk gaat het over vluchtelingen die kunnen stemmen op master Erdogan natuurlijk.

TR laat vluchtelingen toe, EU geeft TR geld voor de opvang, TR gebruikt geld om vluchtelingen op te vangen en eten te geven, Erdogan maakt deze vluchtelingen straks staatsburger en als dank krijgt hij een paar miljoen stemmen extra en is nooit meer weg te krijgen, totdat iemand er echt genoeg van krijgt en hem een kogel door z'n kop jaagt. Op een andere manier zie ik hem namelijk niet vertrekken.

Hij kan straks in ieder geval mooi "maar ik ben democratisch gekozen" blijven roepen. Dat daar dan straks miljoenen Syriërs bijzitten is natuurlijk een bijzaak.
pi_164077668
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:57 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wir schaffen das :Y)
Met sluts enzo ^O^
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 23:00:15 #88
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077705
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoe heeft Erdogan niet alle macht dan, je hebt dat op geen enkele manier weerlegd aşkım.

Presidentiële macht? Check.
Opperbevelhebber? Check
Benoemen van rechterlijke en militaire functies? Check
Meerderheid in het parlement? Check
Grondwettelijke bevoegdheden? Check
Noodtoestand? Check

Voldoende steun om ieder referendum te winnen? Vermoedelijk check.

Niet voldoende macht hebben over het leger is serieus geen argument, zeker niet als het gaat om Erdogan vs het parlement. Gezien de staatsgreep ook was gericht op de overheid en het parlement. Ik vrees dat jij er dingen in leest die er niet in staan. Ik heb notabene nog geciteerd wat er staat.
Maar verder geen dictator of alleenheerser ofzo he ^O^
pi_164077707
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het over vluchtelingen die kunnen stemmen op master Erdogan natuurlijk.

TR laat vluchtelingen toe, EU geeft TR geld voor de opvang, TR gebruikt geld om vluchtelingen op te vangen en eten te geven, Erdogan maakt deze vluchtelingen straks staatsburger en als dank krijgt hij een paar miljoen stemmen extra en is nooit meer weg te krijgen, totdat iemand er echt genoeg van krijgt en hem een kogel door z'n kop jaagt. Op een andere manier zie ik hem namelijk niet vertrekken.
Hoe kunnen die vluchtelingen stemmen op hem dan?
pi_164077717
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het over vluchtelingen die kunnen stemmen op master Erdogan natuurlijk.

TR laat vluchtelingen toe, EU geeft TR geld voor de opvang, TR gebruikt geld om vluchtelingen op te vangen en eten te geven, Erdogan maakt deze vluchtelingen straks staatsburger en als dank krijgt hij een paar miljoen stemmen extra en is nooit meer weg te krijgen, totdat iemand er echt genoeg van krijgt en hem een kogel door z'n kop jaagt. Op een andere manier zie ik hem namelijk niet vertrekken.

Hij kan straks in ieder geval mooi "maar ik ben democratisch gekozen" blijven roepen. Dat daar dan straks miljoenen Syriërs bijzitten is natuurlijk een bijzaak.
turkije is 1 grote migranten land dus die syriers kunnen er ook wel bij. niks geks imo...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 23:01:07 #91
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077725
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef aloa het volgende:

[..]

Hoe kunnen die vluchtelingen stemmen op hem dan?
Hij had het een tijdje geleden over dat ze staatsburger zouden kunnen worden in de toekomst. Dat doet hij echt niet omdat hij de grote vriendelijke reus is :P
pi_164077733
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Maar verder geen dictator of alleenheerser ofzo he ^O^
democratisch gerechtvaardigd wel :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077744
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef aloa het volgende:

[..]

Hoe kunnen die vluchtelingen stemmen op hem dan?
waarschijnlijk krijgen ze staatsburgerschap wanneer ze 5 jaar in TR zitten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077751
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije is 1 grote migranten land dus die syriers kunnen er ook wel bij. niks geks imo...
Juist, wel keihard turkificeren en integreren dus.
In het verleden is dat ook gelukt.
pi_164077752
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Maar verder geen dictator of alleenheerser ofzo he ^O^
Zou Tarkan als Turkse president minder bevoegdheden gehad hebben volgens de huidige wet dan?

Alle gekke Tarkan's op een stokje, je kunt naar niets concreets binnen je eigen aangevoerde bronnen verwijzen waarmee je mij zou weerleggen?

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 23:02:51 ]
pi_164077762
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hij had het een tijdje geleden over dat ze staatsburger zouden kunnen worden in de toekomst. Dat doet hij echt niet omdat hij de grote vriendelijke reus is :P
ga fietsen jij, in NL kunnen personen toch ook staatsburger worden.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164077763
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hij had het een tijdje geleden over dat ze staatsburger zouden kunnen worden in de toekomst. Dat doet hij echt niet omdat hij de grote vriendelijke reus is :P
doet ie omdat turkije aan het vergrijzen is en dat vindt hij bezwaarlijk je weetz.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 23:02:41 #98
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077765
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije is 1 grote migranten land dus die syriers kunnen er ook wel bij. niks geks imo...
Yup, want het gaat zo goed tussen alle verschillende groeperingen. Mooi rustig land, nooit geweld tussen verschillende groepen, alles loopt soepel, geen terreur etc.

Laten we er nog een paar miljoen mensen in stoppen en zelfs staatsburger maken :D

Als ik zie wat voor aanslagen IS in Frankrijk en Duitsland zelfs kan doen dan hou ik mijn hart vast wat Turkije nog te wachten staat.
pi_164077818
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarschijnlijk krijgen ze staatsburgerschap wanneer ze 5 jaar in TR zitten
Maakt voor hem toch verder niks uit, als het toch al een dictatuur is?
pi_164077829
quote:
6s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Niet alleen dat, hij heeft ook een album uitgebracht vriend.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
De Tayip-tapes :')
Die andere Tayip-tapes heeft Erdolf laten vernietigen, omdat daar opstond dat hij en zijn zoons smeergeld ontvingen. De rechters van die daarna een proces wouden voeren, is het slecht vergaan.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_164077834
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Yup, want het gaat zo goed tussen alle verschillende groeperingen.
enige club dat moeilijk loopt te doen is een club binnen de koerdische gemeenschap in een x aantal provincies. gast TR heeft zelfs fokking joden uit spanje opgenomen als migranten. denk je dat ze niet in staat om een paar syriers op te nemen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077863
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:05 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

De Tayip-tapes :')
:D :')
quote:
Die andere Tayip-tapes heeft Erdolf laten vernietigen, omdat daar opstond dat hij en zijn zoons smeergeld ontvingen. De rechters van die daarna een proces wouden voeren, is het slecht vergaan.
Je moet dan als rechter ook niet de wet overtreden, dan gaat het je niet goed af, als rechter moet je beter weten :7
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 23:07:13 #103
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077870
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:02 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zou Tarkan als Turkse president minder bevoegdheden gehad hebben volgens de huidige wet dan?

Alle gekke Tarkan's op een stokje, je kunt naar niets concreets binnen je eigen aangevoerde bronnen verwijzen waarmee je mij zou weerleggen?
Ok, nog 1 keer dan.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Genelkurmay Başkanlığı'nın doğrudan Cumhurbaşkanlığı'na bağlanmasını istediklerini söyledi.

Nu is het verbonden aan de regering. Hij wil dus dat dit overgaat naar de president. Simpelweg een schakel uit de ring halen om makkelijker zijn eigen dingen door te kunnen voeren zonder tussenkomst van anderen. Dit is gewoon een feit.

Nu moet hij nog van overleg naar overleg om alles te regelen. Hij wil gewoon alles zelf kunnen doen. Dit is gewoon een feit dat beschreven staat in de stukjes die ik heb gepost. Je leest hier overheen en blijft als een "broken record" herhalen dat hij al alle macht heeft.

Grondwettelijk is het leger verbonden aan de regering en minister-president en niet de president. Dat hij opperbevelhebber is veranderd hier niks aan. Snappie?
pi_164077877
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat het over vluchtelingen die kunnen stemmen op master Erdogan natuurlijk.

TR laat vluchtelingen toe, EU geeft TR geld voor de opvang, TR gebruikt geld om vluchtelingen op te vangen en eten te geven, Erdogan maakt deze vluchtelingen straks staatsburger en als dank krijgt hij een paar miljoen stemmen extra en is nooit meer weg te krijgen, totdat iemand er echt genoeg van krijgt en hem een kogel door z'n kop jaagt. Op een andere manier zie ik hem namelijk niet vertrekken.

Hij kan straks in ieder geval mooi "maar ik ben democratisch gekozen" blijven roepen. Dat daar dan straks miljoenen Syriërs bijzitten is natuurlijk een bijzaak.
Als Erdoğan het erdoorheen krijgt zoveel Syriers staatsburgers te maken dan verdient hij het wel dat ze uit dank op hem stemmen. Ongekend namelijk. En laten we wel wezen: Europa mag ook Erdoğan bedanken in dat geval.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 juli 2016 @ 23:08:09 #105
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164077888
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

enige club dat moeilijk loopt te doen is een club binnen de koerdische gemeenschap in een x aantal provincies. gast TR heeft zelfs fokking joden uit spanje opgenomen als migranten. denk je dat ze niet in staat om een paar syriers op te nemen?
Paar, sure :) Paar miljoen? Denk het niet.

Anywaaaay, sleepytime :P

Ik ga lekker dromen over de goals van Emenike gisteren <3
pi_164077896
Wanneer komt de beeltenis van Erdokhan nu op de Turkse biljetten?
pi_164077908
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:08 schreef Kyran het volgende:

Ik ga lekker dromen over de goals van Emenike gisteren <3
_O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077912
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:08 schreef WammesWaggel het volgende:
Wanneer komt de beeltenis van Erdokhan nu op de Turkse biljetten?
zsm insallah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164077957
quote:
99s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

zsm insallah
Betalen met die Albanese Kemal kan echt niet meer!
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 23:11:30 #110
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077971
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:08 schreef WammesWaggel het volgende:
Wanneer komt de beeltenis van Erdokhan nu op de Turkse biljetten?
Hoe is het eik met de lira? Weer wat bijgetrokken of nog steeds dramatisch?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 23:12:08 #111
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164077995
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:10 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Betalen met die Albanese Kemal kan echt niet meer!
}:|
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164078014
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:10 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Betalen met die Albanese Kemal kan echt niet meer!
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164078019
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:11 schreef yvonne het volgende:

[..]

Hoe is het eik met de lira? Weer wat bijgetrokken of nog steeds dramatisch?
Die is stabiel en doet het weer iets beter.
pi_164078100
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:13 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Die is stabiel en doet het weer iets beter.
De koers van de Turkse lira is fors gedaald na de berichtgeving over een couppoging in Turkije. In New York ging direct 5 procent van de koers af tegenover de dollar. Op Europese valutamarkten ging de lira ook onderuit met een soortgelijke percentage ten opzichte van de euro
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_164078117
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ok, nog 1 keer dan.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Genelkurmay Başkanlığı'nın doğrudan Cumhurbaşkanlığı'na bağlanmasını istediklerini söyledi.

Nu is het verbonden aan de regering. Hij wil dus dat dit overgaat naar de president. Simpelweg een schakel uit de ring halen om makkelijker zijn eigen dingen door te kunnen voeren zonder tussenkomst van anderen. Dit is gewoon een feit.

Nu moet hij nog van overleg naar overleg om alles te regelen. Hij wil gewoon alles zelf kunnen doen. Dit is gewoon een feit dat beschreven staat in de stukjes die ik heb gepost. Je leest hier overheen en blijft als een "broken record" herhalen dat hij al alle macht heeft.

Grondwettelijk is het leger verbonden aan de regering en minister-president en niet de president. Dat hij opperbevelhebber is veranderd hier niks aan. Snappie?
Oke, eeehm, ten eerste leer Turks. Genelkurmay Başkanlığ is geen bakanlık, de Genelkurmay Başkanlığ is een orgaan wat los staat van de overheid en heeft alleen verantwoording af te leggen aan het parlement, maar het bestaat nu al, in de status quo als een onderdeel waar Erdogan als Turkse president de hoogste orgaan is, ja ook grondwettelijk gezien ja.

Lees anders de relevante grondwet nog eens:

quote:
Genelkurmay Baskan?, silahl? kuvvetlerin komutan? olup, savasta Baskomutanl?k görevlerini Cumhurbaskan? nam?na yerine getirir'
De basbakanlik is al in handen van Erdogan, hij heeft notabene zelfs Davutoglu naar huis gestuurd en Yildirim naar voren geschoven als opvolger. Kilicdaroglu noemde dat destijds een staatsgreep van het paleis in het parlement. Als Erdogan een wet van het parlement afwijst of weigert iemand aan te wijzen dat is de desbetreffende geen onderdeel meer van de genelkurmay baskanligi.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2016 23:21:53 ]
pi_164078129
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:17 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

De koers van de Turkse lira is fors gedaald na de berichtgeving over een couppoging in Turkije. In New York ging direct 5 procent van de koers af tegenover de dollar. Op Europese valutamarkten ging de lira ook onderuit met een soortgelijke percentage ten opzichte van de euro
Wij hebben het nu over de laatste dagen.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 23:22:09 #117
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164078203
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:13 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Die is stabiel en doet het weer iets beter.
Jep, ik zie het, was verleden week dramatisch hoor.Nou ja, voor toeristen wel cool.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164078240
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:22 schreef yvonne het volgende:

[..]

Jep, ik zie het, was verleden week dramatisch hoor.Nou ja, voor toeristen wel cool.
Ach in November was de koers vergelijkbaar en dat zonder coupe, dat hoort een beetje bij TR.
  Admin donderdag 28 juli 2016 @ 23:26:50 #119
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164078293
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:24 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ach in November was de koers vergelijkbaar en dat zonder coupe, dat hoort een beetje bij TR.
Is ook zo, als toerist is het altijd weer een verrassing :)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164078681


Dit beeld zal ik nooit vergeten.
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:56:11 #121
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_164078741
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:26 schreef yvonne het volgende:

[..]

Is ook zo, als toerist is het altijd weer een verrassing :)
Waarom zou je er als toerist heen willen?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 00:04:37 #122
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164078903
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:56 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Waarom zou je er als toerist heen willen?
Waarom niet?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164079007
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

Waarom niet?
Wat de boer niet kent?
  vrijdag 29 juli 2016 @ 00:12:55 #124
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_164079040
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

Waarom niet?
Ga ik liever naar wit-rusland of Myanmar.
Ok, Oost Turkije is nog wel interessant.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 00:13:15 #125
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_164079050
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wat de boer niet kent?
Dank voor je oordeel.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_164079066
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:13 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dank voor je oordeel.
Mwuah, niet meer als spreekwoordelijk zien.
Heel toevallig weet ik gewoon waarom Yvonne er wel naar zou willen gaan.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 00:17:58 #127
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_164079099
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mwuah, niet meer als spreekwoordelijk zien.
Heel toevallig weet ik gewoon waarom Yvonne er wel naar zou willen gaan.
Ok.
Ik was serieus benieuwd waarom je in een staat als waar het land nu in is, daar naar toe zou willen.
Maar dat is te moeilijk voor dit topic.
Xje hai.

Ook niet meer dan spreekwoordelijk.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 01:16:24 #128
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164079977
99 officiëren (waaronder een aantal die onterecht ontslagen waren) zijn gepromoveerd tot generaal of admiraal.

16 generalen zijn 1 rang omhoog gegaan.

48 generalen en admiralen zijn met pensioen gegaan.

Gendarmerie en kustwacht zullen voortaan onder ministerie van binnenlandse zaken vallen.

http://www.haberturk.com/(...)inda-alinan-kararlar
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 01:22:52 #129
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164080105
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mwuah, niet meer als spreekwoordelijk zien.
Heel toevallig weet ik gewoon waarom Yvonne er wel naar zou willen gaan.
Verleden jaar wist ik al dat ik ziek was, ik dacht heel.dramatisch nooit meer op vakantie te.kunnen. Maar tegen mensen daar had ik beloofd terug te keren als ik weer beter was.we hebben al die tijd contact gehouden en het is bijna tijd m,n belofte in te lossen, dus als Erdogan nou het boeltje bij elkaar houdt kan ik er er toch nog heen.
En verder ben ik vroeger Turk geweest en ben ik.in het verkeerde land geboren. :+
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164082789
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:52 schreef Kosmoproleet het volgende:
[ afbeelding ]

Dit beeld zal ik nooit vergeten.
eens. dit gezicht en het gezicht van die kanal D presentator die live op beeld zag hoe ze bij de buren van CNN Turk in het pand kwamen. die gast zat te zweten!!! :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164082862
De mislukte couppoging in Turkije is gefinancierd door de CIA en geregisseerd door een gepensioneerde Amerikaanse generaal door gebruik te maken van een cel in Afghanistan, zo meldde een Turkse krant.

CIA-agenten gebruikten een hotel op een eiland voor de kust van Istanboel als zenuwcentrum voor de operatie, aldus een andere krant. “De CIA werkte die nacht in dit hotel,” schreef de krant Sabah over het Splendid Hotel op Büyükada.

De krant voegde toe dat op de dag van de couppoging 17 mensen, voornamelijk buitenlanders, waren ingecheckt in het hotel, dat tijdens de bezetting van Istanboel in 1919 werd gebruikt als hoofdkwartier voor het Britse leger.

Nigeria

“Deze man regisseerde de coup,” kopte de krant Yeni Safak. Eronder stond een foto van de gepensioneerde generaal John F. Campbell, de laatste commandant van de NAVO-troepen in Afghanistan en 34e vicestafchef van het Amerikaanse leger.

Volgens de krant is de mislukte staatsgreep gefinancierd door de CIA middels de United Bank for Africa (UBA) in Nigeria en maakten de twee Turkse generaals die in Afghanistan waren gestationeerd onderdeel uit van de coupplegers.

De UBA ontkende betrokken te zijn geweest bij de staatsgreep. Washington noemt uitspraken over Amerikaanse betrokkenheid ‘absurd’. Erdogan zei na de couppoging dat geestelijke Fethullah Gülen, die in de VS woont, erachter zit.

http://www.reuters.com/ar(...)piracy-idUSKCN1071XZ

[ Bericht 5% gewijzigd door bert888 op 29-07-2016 09:01:39 ]
pi_164083005
Hij beschuldigt Gülen ervan een ‘parallelle structuur’ op te bouwen in Turkije in een poging hem omver te werpen. Uit een recente peiling blijkt dat twee derde van de Turken gelooft dat Gülen achter de coup zit, terwijl slechts 3,8 procent de VS de schuld geeft.

Minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Süleyman Soylu zei een dag na de couppoging dat het duidelijk was dat ‘Amerika erachter zit’.

“Ik weet dat de VS erbij betrokken was. Ik weet dat dit een toneelstuk is dat is opgevoerd door de VS, Israël en Groot-Brittannië,” zei Ahmet Demirci buiten het paleis van Erdogan. “Fethullah Gülen is hun pion.”

Onze jongens

Volgens veel Turken is er genoeg bewijs dat de VS ook achter de coup in 1980 zat. Ze verwijzen naar rapporten waarin staat dat het CIA-afdelingshoofd in Ankara zei dat ‘onze jongens erachter zitten’.

De coup in 1960 in Turkije is nog altijd met veel mysteries omgeven. In dat jaar werd premier Bayar afgezet door een door Amerika getrainde officier.


http://www.reuters.com/ar(...)piracy-idUSKCN1071XZ
pi_164084315
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 08:50 schreef bert888 het volgende:
De mislukte couppoging in Turkije is gefinancierd door de CIA en geregisseerd door een gepensioneerde Amerikaanse generaal door gebruik te maken van een cel in Afghanistan, zo meldde een Turkse krant.

CIA-agenten gebruikten een hotel op een eiland voor de kust van Istanboel als zenuwcentrum voor de operatie, aldus een andere krant. “De CIA werkte die nacht in dit hotel,” schreef de krant Sabah over het Splendid Hotel op Büyükada.

De krant voegde toe dat op de dag van de couppoging 17 mensen, voornamelijk buitenlanders, waren ingecheckt in het hotel, dat tijdens de bezetting van Istanboel in 1919 werd gebruikt als hoofdkwartier voor het Britse leger.

Nigeria

“Deze man regisseerde de coup,” kopte de krant Yeni Safak. Eronder stond een foto van de gepensioneerde generaal John F. Campbell, de laatste commandant van de NAVO-troepen in Afghanistan en 34e vicestafchef van het Amerikaanse leger.

Volgens de krant is de mislukte staatsgreep gefinancierd door de CIA middels de United Bank for Africa (UBA) in Nigeria en maakten de twee Turkse generaals die in Afghanistan waren gestationeerd onderdeel uit van de coupplegers.

De UBA ontkende betrokken te zijn geweest bij de staatsgreep. Washington noemt uitspraken over Amerikaanse betrokkenheid ‘absurd’. Erdogan zei na de couppoging dat geestelijke Fethullah Gülen, die in de VS woont, erachter zit.

http://www.reuters.com/ar(...)piracy-idUSKCN1071XZ
smullen hoor, als zelfs Reuters het meldt
pi_164085255
Openbaar Ministerie in Ankara wil activa van 3.000 magistraten in beslag nemen

Na de mislukte staatsgreep in Turkije heeft het Openbaar Ministerie in Ankara de inbeslagname van alle activa van meer dan 3.049 rechters en magistraten voorgesteld.

Mogelijk hebben die banden met de beweging van Fetullah Gülen. Dat meldde het staatspersbureau Anadolu vandaag. De betrokken juristen zijn allen al geschorst en hun arrestatie is gesommeerd.

Sinds de mislukte staatsgreep hebben de Turkse autoriteiten meer dan 60.000 militairen, politiefunctionarissen, rechters, onderwijzers en ambtenaren geschorst, ontslagen of gevangengezet.

http://www.demorgen.be/bu(...)emen-b2296ddf/lX1Ma/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Moderator vrijdag 29 juli 2016 @ 11:19:55 #135
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164085618
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 08:50 schreef bert888 het volgende:
De mislukte couppoging in Turkije is gefinancierd door de CIA en geregisseerd door een gepensioneerde Amerikaanse generaal door gebruik te maken van een cel in Afghanistan, zo meldde een Turkse krant.

CIA-agenten gebruikten een hotel op een eiland voor de kust van Istanboel als zenuwcentrum voor de operatie, aldus een andere krant. “De CIA werkte die nacht in dit hotel,” schreef de krant Sabah over het Splendid Hotel op Büyükada.

De krant voegde toe dat op de dag van de couppoging 17 mensen, voornamelijk buitenlanders, waren ingecheckt in het hotel, dat tijdens de bezetting van Istanboel in 1919 werd gebruikt als hoofdkwartier voor het Britse leger.

Nigeria

“Deze man regisseerde de coup,” kopte de krant Yeni Safak. Eronder stond een foto van de gepensioneerde generaal John F. Campbell, de laatste commandant van de NAVO-troepen in Afghanistan en 34e vicestafchef van het Amerikaanse leger.

Volgens de krant is de mislukte staatsgreep gefinancierd door de CIA middels de United Bank for Africa (UBA) in Nigeria en maakten de twee Turkse generaals die in Afghanistan waren gestationeerd onderdeel uit van de coupplegers.

De UBA ontkende betrokken te zijn geweest bij de staatsgreep. Washington noemt uitspraken over Amerikaanse betrokkenheid ‘absurd’. Erdogan zei na de couppoging dat geestelijke Fethullah Gülen, die in de VS woont, erachter zit.

http://www.reuters.com/ar(...)piracy-idUSKCN1071XZ
Tom Clancy had hem niet beter kunnen schrijven _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 11:22:19 #136
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164085675
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 11:19 schreef sp3c het volgende:

[..]

Tom Clancy had hem niet beter kunnen schrijven _O-
Lijkt ook een beetje op Once Upon a Time in Mexico. De rol van Johnny Depp :')
pi_164085966
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 11:19 schreef sp3c het volgende:

[..]

Tom Clancy had hem niet beter kunnen schrijven _O-
Alleen was er dan nog een zekere prof in de geschiedenis op vakantie met zijn gezin op datzelfde Turkse eilandje :P
  vrijdag 29 juli 2016 @ 11:50:14 #138
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_164086262
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:52 schreef Kosmoproleet het volgende:
[ afbeelding ]

Dit beeld zal ik nooit vergeten.
Waarom? Omdat het de laatste keer is dat deze Turkse Eva Jellinek ("boobies!!") zonder kopvod dat hoernaal mag presenteren?
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_164087212
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 09:01 schreef bert888 het volgende:
Hij beschuldigt Gülen ervan een ‘parallelle structuur’ op te bouwen in Turkije in een poging hem omver te werpen. Uit een recente peiling blijkt dat twee derde van de Turken gelooft dat Gülen achter de coup zit, terwijl slechts 3,8 procent de VS de schuld geeft.

Minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Süleyman Soylu zei een dag na de couppoging dat het duidelijk was dat ‘Amerika erachter zit’.

“Ik weet dat de VS erbij betrokken was. Ik weet dat dit een toneelstuk is dat is opgevoerd door de VS, Israël en Groot-Brittannië,” zei Ahmet Demirci buiten het paleis van Erdogan. “Fethullah Gülen is hun pion.”

Onze jongens

Volgens veel Turken is er genoeg bewijs dat de VS ook achter de coup in 1980 zat. Ze verwijzen naar rapporten waarin staat dat het CIA-afdelingshoofd in Ankara zei dat ‘onze jongens erachter zitten’.

De coup in 1960 in Turkije is nog altijd met veel mysteries omgeven. In dat jaar werd premier Bayar afgezet door een door Amerika getrainde officier.

http://www.reuters.com/ar(...)piracy-idUSKCN1071XZ
Makes sense.

CIA speelt weer een vies spelletje.

Tijd dat Turkije Incirlik opdoekt en de Jankies naar huis stuurt.
pi_164087952
“With its main pillar, the military, broken, the Turkish state will no longer be able to check a divided society or effectively counter security threats,” said Halil Karaveli, a senior fellow at the Central Asia-Caucasus Institute and Silk Road Studies Program.

That is a blow, not only to the country, but also to NATO, of which Turkey is a member. The Turkish military is a crucial ally in fighting terrorism, reining in the Islamic State, and in controlling the migrant tide that has overwhelmed Europe. Chaos within the military symbolizes not only its waning power in the country — and the rise of the police, which Mr. Erdogan built up as a bulwark to the military — but also its diminished reliability as a partner to the West.


http://www.nytimes.com/20(...)itary-coup.html?_r=0
pi_164089470
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 11:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Alleen was er dan nog een zekere prof in de geschiedenis op vakantie met zijn gezin op datzelfde Turkse eilandje :P
slash CIA analist/ beurshandelaar en ex president. Qua carrière deed Ryyan het leuk
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 15:32:23 #143
8369 speknek
Another day another slay
pi_164090999
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 15:33:53 #144
8369 speknek
Another day another slay
pi_164091041
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 17:05:15 #145
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164092750
ach di eturken komen er wel achter als ze erdogan echt leren kennen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164092899
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 00:17 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Ok.
Ik was serieus benieuwd waarom je in een staat als waar het land nu in is, daar naar toe zou willen.
Maar dat is te moeilijk voor dit topic.
Xje hai.

Ook niet meer dan spreekwoordelijk.
Zelfs volgens NOS reporters merk je als gewoon burger weinig van de coup en de nasleep. D'r is wat meer politie op straat in de grote steden en je moet geen rechter, journalist of openlijk Gulen-aanhanger zijn. Toeristen merken vrijwel helemaal niets.
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_164092959
quote:
Sergeant commits suicide to not fire on civilians during failed coup attempt


A Turkish sergeant chose to shoot himself dead rather than follow a commander’s order to fire on civilians at Sabiha Gökçen Airport in Istanbul during the July 15 failed coup attempt.

Video footage of the incident shows people trying to save Sgt. Ferhat Daş, 25, after he shot himself in a tank.

“We are not traitors,” shouted the sergeant before killing himself, Doğan News Agency reported on July 29.

Kaya Aydın, whose son-in-law, Özkan Daş, is Ferhat Daş’s brother, said he went to the airport upon a call saying there was a military drill.

“The soldiers went out because they thought that there was a military drill. The commander ordered him to open fire on civilians. He told them that he can’t. The commander then turns to him and says, ‘I’ll shoot you,’” Aydın told Anadolu Agency, as he added that was the moment Daş decided to killed himself.

The footage of the incident also shows Daş being carried to an ambulance by the civilians. The police then apprehended the remaining soldiers in the tank after the departure of the ambulance, according to the footage.

Fire was opened on the police vehicle that was taking the soldiers to the police headquarters and a police officer, Ozan Özen, was killed as a result.

July/29/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164093134
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 17:05 schreef michaelmoore het volgende:
ach di eturken komen er wel achter als ze erdogan echt leren kennen
15 jaar verder en Erdo weet nog steeds 50% van de stemmen te krijgen. Hoeveel jaar geef je de Turken nog?
pi_164093676
landverraders clubje van Gulen valt nu ook nog Turkse moskeeen aan. ik denk niet dat ze raar op moeten kijken als een x aantal Turken hier boos om worden.

Nederlandse Gülenbeweging: stop geldstromen uit Ankara

Door: Niels Markus − 29/07/16, 15:09
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164093758
quote:
99s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 17:54 schreef Slayage het volgende:
landverraders clubje van Gulen valt nu ook nog Turkse moskeeen aan. ik denk niet dat ze raar op moeten kijken als een x aantal Turken hier boos om worden.

Nederlandse Gülenbeweging: stop geldstromen uit Ankara

Door: Niels Markus − 29/07/16, 15:09

Die mevrouw in die link heeft een hoofddoek, waarom valt Erdogan (en zijn honden) mensen aan met een hoofddoek?
pi_164094617
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 17:58 schreef Atak het volgende:

[..]

Die mevrouw in die link heeft een hoofddoek, waarom valt Erdogan (en zijn honden) mensen aan met een hoofddoek?
Waarom vallen ze sws broeders aan? ow wacht als het om geld en macht gaat, doet de islamitische leer er even niet toe. Dan krijgen ze een graf tussen de beesten zonder islamitische begrafenis.

In plaats van vergeving en verbroedering maken ze elkaar liever af. Allah kan wel janken om wat ze nu doen in Turkije.

Mensen zijn dom, echt dom!
pi_164097664
quote:
Weggestopt in een hoekje van een bouwplaats in Istanbul valt een net gedolven graf amper op, hoe bijzonder ook. Het is het eerste van wat het ‘Verraderskerkhof’ moet worden. Daar komen de stoffelijke resten te liggen van de coupplegers die op 15 juli om het leven kwamen.

Na de mislukte staatsgreep, die aan 290 mensen het leven kostte, maakte het gemeentebestuur bekend een speciale begraafplaats in te richten voor ‘de schuldigen’ die de poging de regering-Erdogan omver te werpen niet hebben overleefd. Zij verdienen geen normale uitvaartplechtigheid, vindt het gemeentebestuur. Het gaat voor zover bekend om 24 personen.

Respect en stilte zijn er volgens burgemeester Kadir Topbas uit den boze.
http://www.rd.nl/vandaag/(...)-verraders-1.1113147

Turkije is echte cultuurverrijking voor Europa. Laat ze zo snel mogelijk bij de EU svp.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 29 juli 2016 @ 21:18:34 #153
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164097738
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:14 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

http://www.rd.nl/vandaag/(...)-verraders-1.1113147

Turkije is echte cultuurverrijking voor Europa. Laat ze zo snel mogelijk bij de EU svp.
:{ echt alles wat je verkeerd kan doen doen ze aldaar. Hell, zelfs hier heb je van die beperkte platte achterhoofden die blind achter de dictatoriale geitenneuker aanwandelen.

Turken :') nooit echt heel slim geweest op (geo)politiek vlak. Lijkt alleen maar erger te worden :D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164097915
Democratie!
MahirZeynalov twitterde op woensdag 27-07-2016 om 04:52:44 Turkey opens a special cemetery for Gulen followers. Its name: Cemetery of Traitors. https://t.co/MccSkDUpQC reageer retweet


MahirZeynalov twitterde op vrijdag 29-07-2016 om 18:47:18 A banner put up on a mosque in Turkey that bans Gulenists from praying inside. https://t.co/0LHq6f0bv8 reageer retweet
  vrijdag 29 juli 2016 @ 21:45:09 #155
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_164098305
Haha, denken dat je de VS aan kan :D
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_164098313
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:25 schreef Nintex het volgende:
Democratie!
MahirZeynalov twitterde op woensdag 27-07-2016 om 04:52:44 Turkey opens a special cemetery for Gulen followers. Its name: Cemetery of Traitors. https://t.co/MccSkDUpQC reageer retweet
[ afbeelding ]

MahirZeynalov twitterde op vrijdag 29-07-2016 om 18:47:18 A banner put up on a mosque in Turkey that bans Gulenists from praying inside. https://t.co/0LHq6f0bv8 reageer retweet
[ afbeelding ]
Je ziet maar een beperkt beeld vanuit het westen. Jij denkt misschien dat het een beetje eng is om respectloze begraafplaatsen voor een bepaalde religieuze stroming te openen, maar dat komt slechts doordat je enkel de kille Europese cultuur kent. In Turkije zijn nooit genocides geweest, dus daar hoeft niemand bang voor te zijn. Zelfs als iemand die voldoet aan dit riedeltje:
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:26 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Een agressieve en oorlogszuchtige man met een persoonlijkheidscultus, een dubieuze afgeslagen coup poging, minderwaardige bevolkingsgroepen die de schuld krijgen van alles van stroomstoringen tot kostenoverschrijdingen en het naar zich toetrekken van wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht.

Nee de vergelijking met een zekere dictator in 1934 gaat volledig mank.
Aan de macht is. Bovendien staat zelfs de oppositie achter Erdoghan.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 21:51:41 #157
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164098461
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 17:24 schreef xaban06 het volgende:

[..]

15 jaar verder en Erdo weet nog steeds 50% van de stemmen te krijgen. Hoeveel jaar geef je de Turken nog?
heet ie nu Mugabe of Erdogan of is dat dezelfde ?
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 29 juli 2016 @ 21:52:14 #158
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164098477
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:14 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

http://www.rd.nl/vandaag/(...)-verraders-1.1113147

Turkije is echte cultuurverrijking voor Europa. Laat ze zo snel mogelijk bij de EU svp.
ja dat hoop ik ook

en dan Erdogan voorzitter van de EU worden he
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 29 juli 2016 @ 21:54:03 #159
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164098520
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:52 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja dat hoop ik ook

en dan Erdogan voorzitter van de EU worden he
Saudi Arabië is voorzitter van de mensenechtenraad dus alles kan tegenwoordig
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164098541
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:54 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Saudi Arabië is voorzitter van de mensenechtenraad dus alles kan tegenwoordig
Net zoals dat de helft van de FOK!kers hier een expert is op het gebied van Turkije.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 21:56:44 #161
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164098570
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Net zoals dat de helft van de FOK!kers hier een expert is op het gebied van Turkije.
De helft?
Iedereen is hier een zelfverklaard expert, jij inclusief.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 29 juli 2016 @ 21:57:25 #162
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164098583
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Net zoals dat de helft van de FOK!kers hier een expert is op het gebied van Turkije.
Ja maar heb jij dan geen ere doctoraat in een studie naar Turkije en het ottomaanse rijk? Anders gewoon je mond houden hoor.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164098589
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:56 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

De helft?
Iedereen is hier een zelfverklaard expert, jij inclusief.
Ik wilde het nog bescheiden houden.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 21:58:49 #164
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164098613
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik wilde het nog bescheiden houden.
Bescheidenheid siert de mens.

Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164098617
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:57 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja maar heb jij dan geen ere doctoraat in een studie naar Turkije en het ottomaanse rijk? Anders gewoon je mond houden hoor.
Erik Jan Zurcher wil mij nog wel eens af en toe iets vragen :7
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 29 juli 2016 @ 22:01:23 #166
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164098661
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Erik Jan Zurcher wil mij nog wel eens af en toe iets vragen :7
Maar hij is een kuffar :'(
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164098676
quote:
12s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:01 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Maar hij is een kuffar :'(
Maar wel een autoriteit op het gebied van Türkiye #1
  vrijdag 29 juli 2016 @ 22:02:40 #168
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164098684
quote:
12s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:01 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Maar hij is een kuffar :'(
N'n wattus?
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164098699
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:02 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

N'n wattus?
Een ketter.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 22:04:21 #170
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164098718
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Een ketter.
Oh.
Zoals de heksenjacht in de middeleeuwen.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164099816
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Net zoals dat de helft van de FOK!kers hier een expert is op het gebied van Turkije.
Nuja ik ben geen opschepper maar stam vast ook af van een wolf en die kennis zit nou eenmaal in het DNA :7
  vrijdag 29 juli 2016 @ 22:54:29 #172
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164099897
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Net zoals dat de helft van de FOK!kers hier een expert is op het gebied van Turkije.
j a

ik zie Rutte hier ook nog wel eens de macht grijpen , en Alexander van een coup betichtten
Maakt niet uit hoor
Laat ze maar doen , de gevangenissen staan hier toch leeg , plek zat voor 20.000 mensen
Ik zie de tweede kamer leden al halfnaakt in een Gymzaal

alle redacties voor het vuurpelotom en alle mensen van de NPO ook
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164099948
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:54 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

j a

ik zie Rutte hier ook nog wel eens de macht grijpen , en Alexander van een coup betichtten

alle redacties voor het vuurpelotom en alle mensen van de NPO ook
Als je een kaarsje naar de koets gooit verdwijn je al achter een muur dus ik denk dat als Rutte onze WimLex opzij zou schuiven in een coupe de samenleving gehakt van Rutte zou maken :Y
pi_164100057
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:51 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

heet ie nu Mugabe of Erdogan of is dat dezelfde ?
Prachtige vergelijking.
pi_164100133
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:02 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Prachtige vergelijking.
De straatvechter vs de academicus.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:10:09 #176
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100255
Hadden we deze al?
http://www.stern.de/panor(...)kziehen-6985604.html
Wass?
Charmeoffensief?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:12:48 #177
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100334
quote:
11s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 22:02 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Maar wel een autoriteit op het gebied van Türkiye #1
Hij had toch een of andere Turkse ereteken teruggegeven/geweigerd :?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164100398
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:12 schreef yvonne het volgende:

[..]

Hij had toch een of andere Turkse ereteken teruggegeven/geweigerd :?
Jep, een medaille. :Y
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:19:35 #179
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100514
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Jep, een medaille. :Y
Oef, er is gelukkig nog iets blijven hangen :)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164100630
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 21:45 schreef Smoofie het volgende:
Haha, denken dat je de VS aan kan :D
De vorige keer dat ze een grootmacht uitdaagden, kwamen ze met hangende pootjes terug om om vergeving te smeken.
pi_164100670
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:19 schreef yvonne het volgende:

[..]

Oef, er is gelukkig nog iets blijven hangen :)
Ik kan mij in veel vinden, maar dit:

quote:
Journalists and editors who report on secret arms deliveries of the Turkish secret service to Syrian Jihadists are convicted to five years in prison for divulging state secrets (so the story was true!)
is toch wel beschamend voor een academicus. :o

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-07-2016 23:25:21 ]
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:28:41 #182
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100779
quote:
11s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik kan mij in veel vinden, maar dit:

[..]

is toch wel beschamend voor een academicus. :o
Ai , ik vond het sowieso al heel erg vreemd dat hij dit deed, je verwacht van een academicus wat meer rust voor je een beslissing neemt, dit leek allemaal erg ad hoc.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164100785
Ebru gaat vrijuit net als alle andere beledigers van Erdogan volgens AP :(
pi_164100829
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:28 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ai , ik vond het sowieso al heel erg vreemd dat hij dit deed, je verwacht van een academicus wat meer rust voor je een beslissing neemt, dit leek allemaal erg ad hoc.
Hij zegt wel dat het hem een lange tijd bezig heeft gehouden als ik het zo lees:

quote:
That is why the medal will now be carefully packed and sent back to the embassy. I have hesitated for a long time, not because I had illusions left about Erdoğan and his ilk, but because such a demonstrative act might damage others besides myself, notably the dozens of MA and Ph.D. students that I have supervised over the years, many of whom have returned to Turkey. My signature is on their diplomas. I feel I have no choice, however. I have to do this precisely because, as professor of Turkish studies, I am seen as an authority on Turkey. I have to do it as a sign of protest against the dictatorial misrule of Erdoğan in Turkey but also in recognition of the fact that I was wrong twelve years ago: Turkey has not come closer to Europe (as it seemed in the now far-off years of 2002-2006, but since 2007 it has moved away. So far away that membership is no longer a realistic option. Our political leaders should say so loud and clear. Enough is enough.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:31:13 #185
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100849
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Ebru gaat vrijuit net als alle andere beledigers van Erdogan volgens AP :(
NWS / Staatsgreep in Turkije #54 Follow the leader?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:32:18 #186
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100877
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hij zegt wel dat het hem een lange tijd bezig heeft gehouden als ik het zo lees:

[..]

Hijzal het veel beter zien dan ik/wij, maar ik vind het nog steeds erg overtrokken allemaal.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 23:33:34 #187
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164100910
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Ebru gaat vrijuit net als alle andere beledigers van Erdogan volgens AP :(
Hopelijk geeft ze haar Turks paspoort alsnog op.
pi_164100917
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:28 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ai , ik vond het sowieso al heel erg vreemd dat hij dit deed, je verwacht van een academicus wat meer rust voor je een beslissing neemt, dit leek allemaal erg ad hoc.
De vraag is dan ook of hij daadwerkelijk een diploma heeft, wiki heeft zo haar twijfels :7
pi_164100924
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:33 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hopelijk geeft ze haar Turks paspoort alsnog op.
Zoals iedere Turk behoort te doen :Y
pi_164100944
quote:
Je denkt toch niet dat ik Duits ga lezen? Ben geen almaci heur.
pi_164100981
Ondanks dat dit de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn, mag ook wel gezegd worden dat dit een goede zet is van Erdogan. Fijn dat hij zelf nu ook inziet dat dit problematisch was.
  Admin vrijdag 29 juli 2016 @ 23:36:24 #192
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_164100992
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Je denkt toch niet dat ik Duits ga lezen? Ben geen almaci heur.
:6
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_164101002
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:33 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hopelijk geeft ze haar Turks paspoort alsnog op.
Geef haar woning in Kusadasi aan Syriërs :Y
pi_164101127
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:32 schreef yvonne het volgende:

[..]

Hijzal het veel beter zien dan ik/wij, maar ik vind het nog steeds erg overtrokken allemaal.
Dat gevoel heb ik er ook een beetje bij idd. Haast sentimenteel. :D
pi_164101150


[ Bericht 51% gewijzigd door Atak op 29-07-2016 23:42:52 ]
pi_164101468
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 29 juli 2016 @ 23:54:57 #197
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164101475
ik vind het allemaal mooi geregel;d. Erdogan die kan zo het toneel op

er komen nooit meer verkiezingen in Turkije
straks gaat ie zichzelf Koning kronen omdat het volk dat graag wil zo
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164101571
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:54 schreef michaelmoore het volgende:
ik vind het allemaal mooi geregel;d. Erdogan die kan zo het toneel op

er komen nooit meer verkiezingen in Turkije
straks gaat ie zichzelf Koning kronen omdat het volk dat graag wil zo
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164101594
President Erdogan trekt alle rechtszaken wegens belediging terug



De Turkse president Erdogan heeft vrijdag aangekondigd dat hij alle rechtszaken wegens smaad en laster gericht tegen zijn persoon zal terugtrekken.

Erdogan sprak tijdens het openingsprogramma van het presidentieel congres- en cultuurcentrum Beştepe (Vijfheuvelen) bij de herdenkingsbijeenkomst voor de mensen die tijdens de militaire couppoging om het leven zijn gekomen: “Ik trek eenmalig mijn rechtszaken terug tegen hen die mij tot op dit moment hebben beledigd en zich respectloos hebben geuit naar mij, en ik vergeef het hen”.

Condoleances
“In de nacht van 15 juli, zijn we 170 burgers, 62 politieagenten en 5 soldaten verloren als martelaar. Vandaag vanaf 19.00 uur is het aantal gewonden 2.191. God hebbe de zielen van onze martelaren. Ik breng de nabestaanden en ons volk mijn condoleances over,” zei hij.

President Erdogan: “Hier vlakbij, hebben ze bij die bocht tussen het presidentieel complex en de gendarmerie, kunnen jullie je het bedenken, met een vliegtuig gebombardeerd. Dat was niet genoeg voor ze, waarna ze bij de moskee hebben gebombardeerd, waar we vijf martelaren hebben gegeven. Dit is iets wat een ongelovige zou doen. Zou iemand die zichzelf moslim en Turk noemt, zoiets doen? Zij hebben niets te maken met ons volk”.

“In mijn land wordt er een coup gepleegd en 237 mensen sterven een martelaarsdood, terwijl er 2.191 gewonden zijn. Jij komt met één condoleance-bericht en negen adviezen. Bewaar je gedachten voor jezelf.”

“Sommigen zeggen, ‘jullie hebben tienduizend twintigduizend mensen ontslagen’. We gaan de tienduizenden mensen ontslaan. Waarom? Hoe bedoel je waarom? Omdat, wanneer we ons land overlaten aan dit soort mensen, het duidelijk is waartoe ze in staat zijn. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het bombarderen van onze bevolking, met de vliegtuigen waar die bevolking zelf voor heeft betaald, kunnen onmogelijk aanblijven in die instellingen”.

“Ik trek eenmalig mijn rechtszaken terug tegen hen die mij tot op dit moment hebben beledigd en zich respectloos hebben geuit naar mij, en ik vergeef het hen. Want als we deze mogelijkheid niet goed benutten, dan zal het volk het recht hebben om ons bij de kraag te vatten, zo ben ik van mening. Daarom dienen, politici vooropgesteld, alle lagen uit de bevolking, de waarheid die voor ons land ligt en deze fragiele situatie, op de juiste manier tegemoet te treden, zo is mijn overtuiging,” aldus de Turkse president.

President Erdogan verklaarde woensdag al, de rechtszaken die hij had aangespannen tegen oppositieleiders, terug te zullen trekken. Het is niet de eerste keer dat de Turkse president zijn vergevingsgezinde gezicht toont. Na de verkiezingen in 2011 zette hij een zelfde stap en trok hij tien aanklachten tegen Kiliçdaroglu en drie aanklachten tegen Bahçeli in, evenals andere zaken tegen schrijvers en journalisten. Het juridische intermezzo was toen van korte duur. Het debat verhardde en nieuwe aanklachten werden dientengevolge weer ingediend.

Van een algehele intrekking, ook tegen burgers, was toen geen sprake. Het is de eerste keer dat de Turkse president al zijn rechtszaken laat vallen.

http://dutchturks.nl/pres(...)ns-belediging-terug/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Moderator zaterdag 30 juli 2016 @ 00:05:53 #200
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164101750
hij zal wel verder terug gaan krabbelen komende maanden

verder dan waar hij was voor de coup gok ik
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_164101824
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:05 schreef sp3c het volgende:
hij zal wel verder terug gaan krabbelen komende maanden

verder dan waar hij was voor de coup gok ik
waarin?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164101831
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator zaterdag 30 juli 2016 @ 00:11:05 #203
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164101863
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarin?
in zijn alleenheerserschap

die coup was echt niet goed voor ome Erdo
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_164101999
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:11 schreef sp3c het volgende:

[..]

in zijn alleenheerserschap

die coup was echt niet goed voor ome Erdo
de purge moet eerst afgerond worden.

dat is hoe ik het ook zie. die coup heeft laten zien dat turkije niet meer is dan een bananen republiek en heeft meer schade aangebracht dan alle isis/pkk acties bij elkaar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164102059
Erdogan mist solidariteit na coup

Erdogan beklaagde zich erover dat uit onder meer de EU niemand de moeite heeft genomen langs te komen om medeleven te betuigen met de 237 omgekomen burgers en loyale veiligheidsbewakers. Critici beschuldigde hij ervan aan de kant van de putschisten te staan

http://www.telegraaf.nl/b(...)campaign=twitterfeed
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Moderator zaterdag 30 juli 2016 @ 00:22:28 #206
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164102093
purge is ook geen permanent feestje gok ik

strax gaat Erdo (goed als hij is) goodwill kweken door mensen met duizenden tegelijk de baan terug geven die hij van ze afpikte
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_164102097
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:20 schreef StaceySinger het volgende:
Erdogan mist solidariteit na coup

Erdogan beklaagde zich erover dat uit onder meer de EU niemand de moeite heeft genomen langs te komen om medeleven te betuigen met de 237 omgekomen burgers en loyale veiligheidsbewakers. Critici beschuldigde hij ervan aan de kant van de putschisten te staan

http://www.telegraaf.nl/b(...)campaign=twitterfeed
er is ook nauwelijks empathie getoond richting turkije, laat staan solidariteit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator zaterdag 30 juli 2016 @ 00:25:30 #208
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164102159
kan ook niemand wat schelen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_164102180
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:22 schreef sp3c het volgende:
purge is ook geen permanent feestje gok ik

strax gaat Erdo (goed als hij is) goodwill kweken door mensen met duizenden tegelijk de baan terug geven die hij van ze afpikte
volgens mij gaf de premier aan dat ze verwachten binnen drie maanden klaar te zijn met de nood toestand.

ik denk dat gulenisten het kunnen shaken dat ze ooit nog ergens aan de bak kunnen komen in staatsinstellingen. zelfs bij commerciele instellingen zullen ze als melaats behandeld worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164102223
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:25 schreef sp3c het volgende:
kan ook niemand wat schelen
dat is gebleken.

het bezwaarlijke is dat men de schijn wel ophoudt dat ze wel degelijk begaan zijn met "het turkse volk" wie dat dan precies moet wezen is mij een raadsel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 00:31:32 #211
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_164102280
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:54 schreef michaelmoore het volgende:
ik vind het allemaal mooi geregel;d. Erdogan die kan zo het toneel op

er komen nooit meer verkiezingen in Turkije
straks gaat ie zichzelf Koning kronen omdat het volk dat graag wil zo
Koning? Ha ha, keizer meteen natuurlijk.
pi_164102306
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:31 schreef Zelva het volgende:

[..]

Koning? Ha ha, keizer meteen natuurlijk.
moest aan deze reclamespot denken :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 05:01:50 #213
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164104116
Gen. Joseph Votel said Thursday the unrest could affect U.S. relations with the Turkish military, noting that some of its leaders have been jailed.

“We’ve certainly had relationships with a lot of Turkish leaders, military leaders in particular. And so I’m concerned about what the impact is on those relationships as we continue to move forward,” Votel said at the Aspen Security Forum.

Erdogan criticized the comment.

“It’s not up to you to make that decision. Who are you? Know your place,” he said, and hinted the United States could be behind the failed plot.

https://www.washingtonpos(...)ae5d4d4dd_story.html

Erdogan _O_
pi_164104152
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 05:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Gen. Joseph Votel said Thursday the unrest could affect U.S. relations with the Turkish military, noting that some of its leaders have been jailed.

“We’ve certainly had relationships with a lot of Turkish leaders, military leaders in particular. And so I’m concerned about what the impact is on those relationships as we continue to move forward,” Votel said at the Aspen Security Forum.

Erdogan criticized the comment.

“It’s not up to you to make that decision. Who are you? Know your place,” he said, and hinted the United States could be behind the failed plot.

https://www.washingtonpos(...)ae5d4d4dd_story.html

Erdogan _O_
Buig maar heel diep voor jouw 'dictator'. Hij mept alle kanten op maar vergeet 'bewust' naar zijn eigen onbetrouwbare 'bijdrage' te kijken.
Heb zelf deze zgn. "coup" via livestream gevolgd. Blijf erbij dat dit toneel spel zelf door Erdje geïnstrueerd is.

Is er uberhaubt nog wel enig betrouwbaar leider in Turkije te vinden? ;(
  zaterdag 30 juli 2016 @ 06:18:46 #215
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164104204
quote:
11s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 05:34 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Buig maar heel diep voor jouw 'dictator'. Hij mept alle kanten op maar vergeet 'bewust' naar zijn eigen onbetrouwbare 'bijdrage' te kijken.
Heb zelf deze zgn. "coup" via livestream gevolgd. Blijf erbij dat dit toneel spel zelf door Erdje geïnstrueerd is.

Is er uberhaubt nog wel enig betrouwbaar leider in Turkije te vinden? ;(
Sowwwwww je hebt een livestream gevolgd en je hebt kunnen concluderen dat het een toneelstuk is. Geweldige argumentatie _O_
pi_164104237
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 06:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sowwwwww je hebt een livestream gevolgd en je hebt kunnen concluderen dat het een toneelstuk is. Geweldige argumentatie _O_
Dit "follow the leader" beargumenteren ... laat ik aan insiders over ~O>
Ik uitte uitsluitend mijn bevindingen/gevoel over deze, 'vreemde uitvoering' van deze zgn. 'coup' :X
Daar zult U het mee moeten doen :D
  zaterdag 30 juli 2016 @ 06:53:57 #217
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164104276
quote:
12s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 06:35 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Dit "follow the leader" beargumenteren ... laat ik aan insiders over ~O>
Ik uitte uitsluitend mijn bevindingen/gevoel over deze, 'vreemde uitvoering' van deze zgn. 'coup' :X
Daar zult U het mee moeten doen :D
Over welke bevindingen heb je het?
pi_164106857
dit staat ook in lijn met de Gulenistische aanklagers in het Turkse justitie apparaat die Fidan (turkse inlichtingendienst) hadden opgepakt toen hij in onderhandelingen was met de PKK en het lekken van vertrouwelijke documenten over de onderhandelingen naar het publiek om de gesprekken te saboteren. als ze de onderhandelingen niet hadden gelekt was de oorlog tegen de PKK misschien achter de rug itt waar we nu zitten.

echt leuk clubje die Gulenisten, als je nederlandse media moet geloven. zoals ik blijf zeggen zijn ze al jaren in open oorlog met de turkse staat, maar dat is niet interessant want Erdogan = Dictator 8)7 8)7 8)7

Document Reveals What Really Drove Turkey’s Failed Coup Plotters

A draft document obtained by BuzzFeed News shows the plotters were unhappy with the government’s attempt to make peace with Kurdish separatist rebels.

ISTANBUL — The coup plotters told the world they wanted to restore democracy, liberty, and stability. But a document found at a prosecutor’s office shows that a key motivation of those who staged Turkey’s failed July 15 rebellion was their opposition to the government’s now-collapsed attempt to make peace with the Kurdish separatist rebels fighting Ankara.

A three-and-a-half-page draft indictment obtained by BuzzFeed News and confirmed as authentic by a Turkish official suggests the coup plotters aimed to drag President Recep Tayyip Erdogan and his top officials into court on charges of colluding with terrorists for their part in a six-year attempt to negotiate a settlement with the Kurdistan Workers Party, or PKK, a militant group considered a terrorist organization by the US and the West.

“While not being members of the terror organization, they helped the terror organization by letting it carry and stock heavy artillery like rocket launchers, machine guns and ammunition, not taking any measure to prevent this situation and paving the way for an armed struggle,” reads a snippet of the indictment, which was dated this year and reported on by several Turkish news outlets.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164107339
moeten we hier in den haag ook organiseren. w/ w/ w/

quote:
Politie Keulen op scherp voor Erdogan-demo
YokiKater 29-07-2016 12:03 print

De Duitse politie staat zondag op scherp omdat in Keulen een grote demonstratie is van aanhangers van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Tegelijkertijd zijn er zeker twee tegendemonstraties.

Naar verwachting komen 15.000 tot 30.000 aanhangers van het Turkse staatshoofd naar de bijeenkomst op de Deutzer Werft, op de rechteroever van de Rijn nabij het centrum van de stad. De politie zet ongeveer tweeduizend mensen in. Die komen van korpsen uit de hele deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen (NRW). De politie zet zoveel mogelijk collega's met een Turkse achtergrond in om de communicatie te bevorderen.

Behalve de Erdogan-aanhangers, gaan ook aanhangers van de rechts-populistische partij Pro NRW de straat op. Verder hebben jonge politici van diverse partijen in Keulen opgeroepen tot een tegendemonstratie.

Verbod
De politie houdt rekening met gemoederen die hoog op kunnen lopen. Het hoofd van de Keulse politie Jürgen Mathies liet vrijdag weten dat hij een verbod niet uitsluit als de situatie te gespannen wordt, wanneer bijvoorbeeld leden van de Turkse regering naar Keulen zeggen te komen.

"We weten en verwachten dat extreem verschillende politieke opvattingen bij elkaar komen en dat de deelnemers aan de bijeenkomsten voor een deel sterk geëmotioneerd kunnen zijn", zei Mathies in lokale media. Hij kondigde aan dat de politie korte metten zal maken met "elke vorm van geweld".

Niet in goede aarde
Bij de Duitse politiek valt de pro-Erdogan bijeenkomst niet overal in goede aarde. "De Turkse binnenlandse politiek heeft op Duitse bodem niets te zoeken", zegt bijvoorbeeld de algemeen secretaris van de Beierse partij CSU Andreas Scheuer. "Wie betrokken wil zijn bij de Turkse binnenlandse politiek, kan beter ons land verlaten en teruggaan naar Turkije."

Eerder deze week riep premier Hannelore Kraft van de deelstaat de Turkse gemeenschap al op het Turkse conflict "niet naar het gekozen vaderland in Noord-Rijnland-Westfalen te halen".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164107344
Begrijp nog steeds niet waarom men er dan in de jaren voorheen vrienden mee was?

Of was dat het trap laddertje naar het (succes)?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2016 12:21:46 ]
pi_164110899
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:21 schreef john2406 het volgende:
Begrijp nog steeds niet waarom men er dan in de jaren voorheen vrienden mee was?

Of was dat het trap laddertje naar het (succes)?
een laddertje zeer zeker. het was een verstandhouding waar erdogan vreselijk veel spijt van heeft gehad. toen ze op een gegeven moment de oorlog tussen de regering en gulen openlijk werd bevochten zei erdogan, "wat heeft de cemaat (Gulen gemeenschap) van ons verlangd wat wij niet hebben gegeven." de samenwerking ging heel diep en er was vanuit erdogan kennelijk genoeg vertrouwen dat het wel goed zou uitpakken voor hem. immers heeft Gulen een miljarden organisatie van media en scholen en wat niet. echter was Gulen kennelijk bezig om niet alleen zijn eigen organisatie sterker te maken, maar ook Erdogan onderuit te halen.
dat verraad heeft er toen imo voor gezorgd dat erdogan steeds meer en meer autocratischer werd en begon hij ook binnen zijn eigen partij tegenstanders aan de kant te schuiven.

goed nieuws voor die arme stumpers binnen het turkse leger die misbruikt zijn voor de coup

Honderden Turkse dienstplichtige 'coupplegers' mogen naar huis van rechter

Een rechtbank in Istanbul heeft honderden gevangen vrijgelaten die waren vastgezet na de mislukte staatsgreep van 15 juli. Dit meldt persbureau AP op basis van het Turkse Anadolu. Het gaat om 758 van de 989 dienstplichtigen, die volgens de regering betrokken waren bij de couppoging.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164111796
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:21 schreef john2406 het volgende:
Begrijp nog steeds niet waarom men er dan in de jaren voorheen vrienden mee was?

Of was dat het trap laddertje naar het (succes)?
Was eigenlijk niets meer dan logisch, niet perse opportunistisch, maar dat was het uiteindelijk wel voor beide kampen. Erdogan zelf komt uit een religieus milieu en is zelf een van de directe slachtoffers geweest van de Kemalistische repressie tegen godsdienst en gelovigen, waardoor Gulen onder andere het land uit is gevlucht. Met Erdogan aan de macht en zijn openlijke houding tegenover religie en religieuze groeperingen kon de Gulenbeweging zich weer openlijk organiseren en profileren, tegelijkertijd werd de AKP een bindende factor voor vele groeperingen, conservatieven, Islamisten en conservatievelingen. Toen puntje bij paaltje kwam wilde niemand de naar eigen zeggen de eigen geworven successen opgeven of de macht delen, toen brak de hel los. Opmerkelijk is dat er iets of iemand is die wel voor alle politieke obstakels een troef, schandaal of tape in handen had. Zo waren er tapes van vrijwel alle belangrijke politiek spelers, is de CHP veteraan en leider de partij uitgestuurd met een sekstape, werden prominente leden van het leger vervolgd met dubieuze aanklachten, werd de hoofd van de Turkse inlichtingendienst afgeluisterd en zelfs kwamen er heel goed getimed corruptie tapes van Erdogan tevoorschijn.
pi_164112214
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 16:28 schreef Triggershot het volgende:

Zo waren er tapes van vrijwel alle belangrijke politiek spelers, is de CHP veteraan en leider de partij uitgestuurd met een sekstape, werden prominente leden van het leger vervolgd met dubieuze aanklachten, werd de hoofd van de Turkse inlichtingendienst afgeluisterd en zelfs kwamen er heel goed getimed corruptie tapes van Erdogan tevoorschijn.
daar is niks opmerkelijks aan. de gulen beweging was kennelijk vanaf dag 1 al bezig om munitie te verzamelen om vroeg of laat te gebruiken tegen zijn tegenstanders. zij het de de AKP/CHP/het leger.
je zou misschien kunnen zeggen dat ze succesvol waren mbt de CHP/het leger, omdat de AKP hun acties gedoogde, maar zeker kunnen we dat niet zeggen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164112530
quote:
Deputy PM outlines 4 steps for democratization in Turkey

Deputy prime minister Saturday laid out four steps in democratization the country should take in the wake of the July 15 failed coup.

In an interview with daily Hürriyet, Deputy Prime Minister Numan Kurtulmuş said they would fulfill the needs for democratic foundations.

"First, civilians will be stronger in civil-military relations. Second, the Turkish Armed Forces will be transformed into military specialists. Third, preventing the massing of too much military power in a single hub. Fourth, diversifying the Turkish Armed Forces' personnel pool," he said.


Kurtulmuş underlined that they would strengthen integration, solidarity, and the relationship between the government and opposition as well.

When asked if members of the Gülenist Terror Organization, or FETÖ -- blamed for the coup -- had infiltrated the ruling Justice and Development Party (AK Party), he said it was possible that it had, but added:

"Now they are being cleansed from all places of the state and of course the AK Party will do whatever is necessary."

Turkey's government has repeatedly said the deadly coup attempt, which martyred more than 230 people and injured nearly 2,200 others, was organized by U.S.-based Fetullah Gülen's followers and FETÖ.

Gülen is also accused of a long-running campaign to overthrow the state through the infiltration of Turkish institutions, particularly the military, police, and judiciary, forming what is commonly known as the parallel state.

Turkey declared a state of emergency following the overthrow attempt.

Approximately 13,000 members of the military, police, and judiciary, as well as civil servants, have been detained since the failed putsch, and tens of thousands more removed from their posts.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 30 juli 2016 @ 17:56:57 #225
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164113848
quote:
11s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 05:34 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Buig maar heel diep voor jouw 'dictator'. Hij mept alle kanten op maar vergeet 'bewust' naar zijn eigen onbetrouwbare 'bijdrage' te kijken.
Heb zelf deze zgn. "coup" via livestream gevolgd. Blijf erbij dat dit toneel spel zelf door Erdje geïnstrueerd is.

Is er uberhaubt nog wel enig betrouwbaar leider in Turkije te vinden? ;(
ben ik met je eens

een toneelstuk van
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164114152
AlptekinAkdogan twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 18:06:46 Dienstplichtige soldaten die deelnamen aan de coup zijn vrijgelaten. Mooi. reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_164115117
'Duitse zaken Erdogan niet ingetrokken'

De aankondiging van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dat hij alle aanklachten wegens belediging intrekt, geldt niet voor zaken die in Duitsland aanhangig zijn gemaakt. Dat heeft zijn advocaat in dat land, Ralf Höcker, laten weten. Dat meldden Duitse media zaterdag.

Erdogan heeft in Duitsland onder andere de tv-komiek Jan Böhmermann aangeklaagd. Die had in een satirisch gedicht dat hij in maart op tv voorlas het Turkse staatshoofd onder meer geitenneuker genoemd.

De aankondiging dat de aanklachten worden ingetrokken heeft alleen betrekking op Turkije, zegt Höcker. ,,In Duitsland verandert er vooralsnog niets.''
http://www.telegraaf.nl/b(...)_ingetrokken___.html
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_164115511
Britse ambassadeur: Gulen waarschijnlijk achter staatsgreep

Het heeft even geduurd, maar de Westerse oogjes lijken langzaamaan te openen.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:20:21 #230
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_164115639
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:15 schreef Bilge het volgende:
Britse ambassadeur: Gulen waarschijnlijk achter staatsgreep

Het heeft even geduurd, maar de Westerse oogjes lijken langzaamaan te openen.
een staatsmedium als bron nemen ....
zonnig Brasil
pi_164115763
quote:
17s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 23:10 schreef yvonne het volgende:
Hadden we deze al?
http://www.stern.de/panor(...)kziehen-6985604.html
Wass?
Charmeoffensief?
Neuh, gewoon een hoax:
http://www.telegraaf.nl/b(...)_ingetrokken___.html

En morgen zullen we in de krant lezen dat ook Gulenisten uitgesloten zijn van deze amnestie _O-
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_164116206
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:20 schreef qwerty_x het volgende:

[..]

een staatsmedium als bron nemen ....
Hurriyet is in private handen. Het mediaconglomeraat Alex Springer, regelmatig bekritiseerd om haar zionistische agenda, bezit 25% van de aandelen.

Bovendien verwijst de Britse ambassade zelf naar het interview met Hurriyet:
UKinTurkey twitterde op zaterdag 30-07-2016 om 11:15:49 Ambassador .@UKAmbRichard ’s interview published by .@HDNER : https://t.co/Bkv8TvsGvd reageer retweet
pi_164116820
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:20 schreef qwerty_x het volgende:

[..]

een staatsmedium als bron nemen ....
Hurriyet is geen fan van Erdogan.
pi_164116890
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:20 schreef qwerty_x het volgende:

[..]

een staatsmedium als bron nemen ....
Hurriyet, staatsmedium ja?
Dogan media is niet hetzelfde als Erdogan, Dogan en Erdogan schrikken zich rot als je Hurriyet staatsmedia noemt.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 20:28:01 #235
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_164117171
Blijkbaar zat ik fout met mijn opmerking over staatsmedia.
En vandaar: excuses.
zonnig Brasil
pi_164120377
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 20:28 schreef qwerty_x het volgende:
Blijkbaar zat ik fout met mijn opmerking over staatsmedia.
En vandaar: excuses.
^O^
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 30 juli 2016 @ 22:57:17 #237
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164120805
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 20:28 schreef qwerty_x het volgende:
Blijkbaar zat ik fout met mijn opmerking over staatsmedia.
En vandaar: excuses.
Zo kan het ook. Zie je niet veel in dit topic :D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zaterdag 30 juli 2016 @ 22:57:46 #238
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164120822
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

er is ook nauwelijks empathie getoond richting turkije, laat staan solidariteit.
Dat komt niet als een verrassing toch?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164120999
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

er is ook nauwelijks empathie getoond richting turkije, laat staan solidariteit.
Dat was toch altijd al zo.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 30 juli 2016 @ 23:46:55 #240
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164121747
Sluiten ze ook al militaire academies _O-

Turkse minister van Defensie nieuwe baas leger Turkije
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164122298
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 22:57 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat komt niet als een verrassing toch?
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 23:06 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dat was toch altijd al zo.
tja. ik vind deze cartoon wel passend.

"wanneer je valt. vergeet twee dingen niet. wie jou heeft geduwd en wie jou niet heeft opgevangen. wanneer je weer opstaat zal je deze kennis nodig hebben"

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 31 juli 2016 @ 00:36:23 #242
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164122522
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 00:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

tja. ik vind deze cartoon wel passend.

"wanneer je valt. vergeet twee dingen niet. wie jou heeft geduwd en wie jou niet heeft opgevangen. wanneer je weer opstaat zal je deze kennis nodig hebben"

[ afbeelding ]
Leuk, maar Turkije heeft het echt compleet aan haarzelf te danken dat de meeste landen zoiets van ''mwah, oke'' hebben.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164122583
quote:
7s.gif Op zondag 31 juli 2016 00:36 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Leuk, maar Turkije heeft het echt compleet aan haarzelf te danken dat de meeste landen zoiets van ''mwah, oke'' hebben.
why is that?

daarnaast zijn turken door de eeuwen heen altijd gehaat in het westen. pas toen ataturk kwam werd er enigszins positief bericht over turkije, omdat hij de islam durfde aan te pakken en seculier zou zijn.

ik zeg altijd groot gedeelte van erdo/akp haat is gemaskeerde turken haat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164122861
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 31 juli 2016 @ 01:05:54 #245
74056 crew  ToT
pi_164123066
Tja, dan zou ik toch als een echte kerel mijzelf overgeven, zoals in de films.
Take me, but please let her go.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 31 juli 2016 @ 01:13:30 #247
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164123145
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Erdogan mag betogers Keulen niet toespreken
http://nos.nl/artikel/212(...)niet-toespreken.html

Duitsland :') :') _O-
Mag Gulen de mensen in Turkije toespreken?
  zondag 31 juli 2016 @ 01:23:08 #249
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164123249
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:16 schreef Delibird het volgende:

[..]

Mag Gulen de mensen in Turkije toespreken?
Hij mag het komen proberen :7
pi_164123273
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Erdogan mag betogers Keulen niet toespreken
http://nos.nl/artikel/212(...)niet-toespreken.html

Duitsland :') :') _O-
Vind je dat vreemd?
Make my day!
pi_164123283
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hij mag het komen proberen :7
Via een video scherm. Zoals Erdogan in DL wil.
Zou dat mogen?
Make my day!
  zondag 31 juli 2016 @ 01:26:50 #252
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164123297
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:26 schreef agter het volgende:

[..]

Via een video scherm. Zoals Erdogan in DL wil.
Zou dat mogen?
Het schijnt dat Erdogan nu zelf naar Koln wilt.
  zondag 31 juli 2016 @ 01:29:57 #253
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_164123334
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het schijnt dat Erdogan nu zelf naar Koln wilt.
Dan mag hij daar meteen asiel aanvragen en de Duitse politiek in gaan als de volgende coupe wel lukt en ze het luchtruim afsluiten.

CDU/CSU zoekt binnenkort een vervanger voor Merkel, het liefste iemand met ervaring dus..
pi_164123369
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het schijnt dat Erdogan nu zelf naar Koln wilt.
Geen europol aanhoudingsbevel ergens te vinden? :P
Make my day!
  zondag 31 juli 2016 @ 01:32:29 #255
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164123378
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:31 schreef agter het volgende:

[..]

Geen europol aanhoudingsbevel ergens te vinden? :P
Ze kunnen het proberen, ik geef ze weinig kans.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 31 juli 2016 @ 01:35:21 #256
74056 crew  ToT
pi_164123421
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:31 schreef agter het volgende:

[..]

Geen europol aanhoudingsbevel ergens te vinden? :P
_O- Zat ik me ook te bedenken ja, maar daar zal wel langere tijd overheen gaan, en zo'n gijzeling en andere zuiveringen zullen vast niet voldoende te zijn voor een arrestatie in Europa! ;)
pi_164125068
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het schijnt dat Erdogan nu zelf naar Koln wilt.
Link?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_164125360
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:26 schreef agter het volgende:

[..]

Via een video scherm. Zoals Erdogan in DL wil.
Zou dat mogen?
Merkel heeft aangegeven dat het alleen via facetime op en mobieltje mag. Dat vond Erdoğan echter geen goed idee.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164125573
Opvallend dat er geen aanslagen meer zijn geweest in Turkije de laatste tijd. Prioriteit van de Turkse regering ligt zeker even ergens anders.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164125594
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 00:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

er is ook nauwelijks empathie getoond richting turkije, laat staan solidariteit.
Verdient die aap Tayyip Adolfgeit ook totaal niet
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zondag 31 juli 2016 @ 11:05:18 #261
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_164126315
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 10:12 schreef Nielsch het volgende:
Opvallend dat er geen aanslagen meer zijn geweest in Turkije de laatste tijd. Prioriteit van de Turkse regering ligt zeker even ergens anders.
Goed punt ja.
  zondag 31 juli 2016 @ 11:21:25 #262
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164126532
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 10:12 schreef Nielsch het volgende:
Opvallend dat er geen aanslagen meer zijn geweest in Turkije de laatste tijd. Prioriteit van de Turkse regering ligt zeker even ergens anders.
ja zo eeen coup is succesvoller dan aanslagen
voortaan zijn de coups en aanslagen over

Erdogan is nu voor altijd de baas in Turkije

Kim il Erdogan
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164126603
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 10:12 schreef Nielsch het volgende:
Opvallend dat er geen aanslagen meer zijn geweest in Turkije de laatste tijd. Prioriteit van de Turkse regering ligt zeker even ergens anders.
Gast nog gisteren zijn er 5 soldaten omgekomen door een aanslag.
  zondag 31 juli 2016 @ 11:29:18 #264
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_164126647
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Erdogan mag betogers Keulen niet toespreken
http://nos.nl/artikel/212(...)niet-toespreken.html

Duitsland :') :') _O-
Ze hebben in Duitsland slechte ervaringen met alleenheersers die het volk ophitsen dmv een vurige toespraak.
pi_164126669
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 10:13 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Verdient die aap Tayyip ook totaal niet
turkije staat niet gelijk aan tayyip.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 11:32:46 #266
121310 venomsnake
El Saltador
pi_164126693
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 01:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Erdogan mag betogers Keulen niet toespreken
http://nos.nl/artikel/212(...)niet-toespreken.html

Duitsland :') :') _O-
Volkomen terecht.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_164126841
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164126925
MahirZeynalov twitterde op zondag 31-07-2016 om 09:15:09 American officials say there is no credible evidence of Gulen’s personal involvement in the Turkey coup https://t.co/mG2Y6sFPHZ reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_164127033
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 11:47 schreef StaceySinger het volgende:
MahirZeynalov twitterde op zondag 31-07-2016 om 09:15:09 American officials say there is no credible evidence of Gulen’s personal involvement in the Turkey coup https://t.co/mG2Y6sFPHZ reageer retweet
uit het artikel dat ik hierboven heb gepost.

quote:
Now coming from the head of American intelligence, this is no less than a stunning statement. As the Wikileaks cables I referred to above make clear, the State Department, at least, has been well aware of Gulenist infiltration of the Turkish military for quite some time. The Gulenists’s role in Sledgehammer, which led to the discharge of many of the most Kemalist/secularist officers in the military is equally clear. Beyond Sledgehammer, the Gulenists’ wide range of clandestine operations against opponents in Turkey must be well known to American intelligence. So when the most senior intelligence officer in the U.S. instinctively brushes off Gulen’s possible involvement, it looks awfully like he is either incompetent or has something to hide.

Since Clapper’s statement was made, the head of the Turkish military, who was held hostage by the putschists during the coup attempt, has said that one of his captors offered to put him in touch with Gulen directly. This, on its own, is prima facie evidence of Gulen’s involvement, and likely passes the “probable cause” test that is required for extradition. Incredibly, administration officials are still quoted as saying “there is no credible evidence of Mr. Gulen’s personal involvement.” In other words, these officials must think that the army chief of their NATO ally is lying.

(I will not get into former CIA official Graham Fuller’s silly piece exonerating the Gulen movement, which is at best woefully uninformed, at worst willfully misleading. Fuller has been retired for some time, and I doubt he is playing any role in administration policy.)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127055
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 11:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

uit het artikel dat ik hierboven heb gepost.

[..]

Mahir is een voormalige Zaman journalist. :7
pi_164127133
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 11:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mahir is een voormalige Zaman journalist. :7
case closed dan wmb, hij wekte bij al de indruk van een gulenist als ik hij hoe hij aan het tweeten, goed stuk overigens dat artikel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127173
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

case closed dan wmb, hij wekte bij al de indruk van een gulenist als ik hij hoe hij aan het tweeten, goed stuk overigens dat artikel.
Ik lees er niet echt iets nieuws of enlightening in?
pi_164127234
quote:
5s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik lees er niet echt iets nieuws of enlightening in?
nee, dat niet maar ik het is het eerste artikel dat ik lees van een amerikaan, die bekend is met informatie/gedrag van de Gulen beweging en de uitlatingen plaatst naast van die hoofd inlichtingen, die eigenlijk zegt Gulen heeft niks te maken met de coup, dat hij dan de conclusie trekt, "jij bent of heel incompetent of je hebt iets te verbergen" hij hint uiteraard duidelijk naar de tweede optie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127305
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 10:12 schreef Nielsch het volgende:
Opvallend dat er geen aanslagen meer zijn geweest in Turkije de laatste tijd. Prioriteit van de Turkse regering ligt zeker even ergens anders.
Gisteren nog een PKK-aanslag op het leger, 8 doden.
pi_164127320
http://www.hurriyet.com.tr/incirlik-ussune-giris-cikislar-yasaklandi-40176636

quote:
- All entrance and exit points to İncirlik Air Base are closed.
- Over 7K police officers are mobilized in Adana (it's the city where İncirlik located).
- US chief of defence staff is coming to Turkey tomorrow.
Er is weer iets aan de hand bij Incirlik
pi_164127389
quote:
raar verhaal dat hele incirlik gebeuren sinds dag 1.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127453
Turkse astrologen zagen de couppoging al ruim voor jullie ook maar iets wisten. :6



http://www.hurriyet.com.t(...)91&_sgm_action=click

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2016 12:20:32 ]
  zondag 31 juli 2016 @ 12:22:12 #278
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_164127486
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 11:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije staat niet gelijk aan tayyip.
Wel in toenemende mate.
pi_164127493
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:20 schreef Triggershot het volgende:
Turkse astrologen zagen de couppoging al ruim voor jullie ook maar iets wisten. :6

[ afbeelding ]

http://www.hurriyet.com.t(...)91&_sgm_action=click
git yav :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127504
quote:
7s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:22 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wel in toenemende mate.
hij domineert steeds meer de politiek. das wat anders.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127535
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 09:52 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Merkel heeft aangegeven dat het alleen via facetime op en mobieltje mag. Dat vond Erdoğan echter geen goed idee.
Laatste x dat Erdogan via facetime het volk aansprak was de EU niet blij met de uitkomst.
  zondag 31 juli 2016 @ 12:28:33 #282
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_164127571
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij domineert steeds meer de politiek. das wat anders.
De maatschappij als geheel, ja.
pi_164127574
quote:
10s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:20 schreef Triggershot het volgende:
Turkse astrologen zagen de couppoging al ruim voor jullie ook maar iets wisten. :6

[ afbeelding ]

http://www.hurriyet.com.t(...)91&_sgm_action=click
Waarom zeiden ze dan niks? :')
pi_164127638
quote:
Erdoğan assassination team soldiers were all Gülenists, detained soldier says

Sergeant Zekeriya Kuzu, who was arrested on Saturday along with two other pro-coup commandoes for attempting to assassinate President Recep Tayyip Erdoğan on July 15, confessed that all soldiers involved in the assassination attempt were members of the Gülenist Terror Organization (FETÖ).

Sergeant Kuzu, who is allegedly the main Gülenist figure at Çiğli Air Base, pleaded guilty and confessed in his testimony that he is affiliated with Gülenists and has been in contact with them since 2007.
Erdoğan assassination team soldiers were all Gülenists, detained soldier says

He said that Major General Gökhan Şahin Sönmezateş told the group of soldiers headed towards Erdoğan's hotel to assassinate him to 'take the president and come back.'

In his testimony, Kuzu said that he asked the assassination team if all of them were affiliated with the Gülen Movement and nobody denied it.

After the confrontation with police at the hotel where President Erdoğan and his family were staying in Marmaris, Major Şükrü told all soldiers to take money from police officers who were killed.

Kuzu also said that the major and lieutenant told him that they would be killed by Gülenists if they are detained by authorities.

Gülenists in the military were instructed to act like they do not know each other even if they met outside the military and were told to report everything happening at the base to FETÖ's representative there, Kuzu said, and added that he met and spoke with other Gülenists in person rather than through phone conversations.

Seven soldiers involved in the assassination attempt on President Erdoğan at his hotel in Marmaris during the July 15 failed coup were detained in southwestern Turkey on Monday.

10 more soldiers still remain at large.

An operation is still underway to capture other soldiers who attacked the hotel the night of the coup, narrowly missing the president, who had left for Istanbul after learning of the coup attempt.

So far, 25 soldiers have been remanded in custody for their alleged links to the Marmaris attack.

On July 15, a group of rogue soldiers linked to the Gülenist Terror Organization (FETÖ) attempted to topple the democratically elected government in Turkey and bring martial law in effect. The attempt was prevented by the military loyal to the government along with police units and millions of people in favor of democracy. Over 230 civilians were killed and at least 1,500 people were injured. Opposition parties have united in condemnation of the coup attempt, denouncing it in the harshest terms and underscoring their determination to preserve democracy and rule of law in Turkey.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164127702
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 12:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom zeiden ze dan niks? :')
:')
pi_164127952
erdo die door het stof gaat zie je niet vaak

quote:
We were mistaken about Gülen movement, says President Erdoğan

President Recep Tayyip Erdoğan said on July 30 that the government was seriously mistaken about the Gülen movement, which was blamed for the failed coup attempt of July 15.

“Look, if it was said 20 years ago, 15, 10 or even three-four years ago, believe me, I had not thought that much [about a coup attempt]. Unfortunately, we were seriously mistaken. May God forgive us,” Erdoğan said during an interview with private broadcaster ATV, referring to the alleged role of the movement in the failed coup attempt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164130422
Veel Turken beklagen zich over de berichtgeving in de Westerse pers over Turkije. Westerse journalisten zouden niets van Turkije snappen en puur en alleen afgaan op hun anti-Turkse onderbuikgevoelens.

Volgens historicus Murat Bardakci is dit geen nieuw verschijnsel. Sinds kranten in de jaren 1800 gemeengoed werden, worden Ottomaanse sultans als bloeddorstige dictators en Turkse burgers als schaapachtige volgelingen geportretteerd. Als je de oude kranten erbij pakt zie je dat zelfs president Atatürk - niet bepaald gelovig - destijds niet aan dit lot ontkwam.

Daarom is de teleurstelling onder Turken over de kwaliteit van de berichtgeving misplaatst. Het verwachtingspatroon moet worden bijgesteld. Het was zo, het is zo en het zal zo blijven, zegt de historicus.

Ik deel dit pessimisme niet, in het licht van toenemende mobiliteit van mensen en informatie zal het beeld ooit kantelen, maar toch is dit historische perspectief interessant om de aard van het probleem in kaart te brengen.
pi_164132401
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 14:35 schreef Bilge het volgende:
Veel Turken beklagen zich over de berichtgeving in de Westerse pers over Turkije. Westerse journalisten zouden niets van Turkije snappen en puur en alleen afgaan op hun anti-Turkse onderbuikgevoelens.

Volgens historicus Murat Bardakci is dit geen nieuw verschijnsel. Sinds kranten in de jaren 1800 gemeengoed werden, worden Ottomaanse sultans als bloeddorstige dictators en Turkse burgers als schaapachtige volgelingen geportretteerd. Als je de oude kranten erbij pakt zie je dat zelfs president Atatürk - niet bepaald gelovig - destijds niet aan dit lot ontkwam.

Daarom is de teleurstelling onder Turken over de kwaliteit van de berichtgeving misplaatst. Het verwachtingspatroon moet worden bijgesteld. Het was zo, het is zo en het zal zo blijven, zegt de historicus.

Ik deel dit pessimisme niet, in het licht van toenemende mobiliteit van mensen en informatie zal het beeld ooit kantelen, maar toch is dit historische perspectief interessant om de aard van het probleem in kaart te brengen.
het was (deels) de vreemde turk waardoor de eerste kruistocht werd opgezet. het was de vreemde turk die uiteindelijk het oost romeinse rijk vernietigde en constantinopel veroverde, het was de vreemde turk die over de gehele balkan eeuwen lang heerste. zo kan je wel ff doorgaan. het is eigenlijk sinds dat de banden middels handel en migratie van en naar het westen groter werd dat het beeld deels veranderde en we zitten pas aan het begin van dat proces.
we worden steeds meer en meer een global village. steeds meer en meer hebben we met elkaar te maken en steeds meer en meer leren we elkaar kennen. en lopen we uiteraard nog steeds tegen een collectieve onderbewustzijn van velen in het westen dat DE TURK een vreemde bedreiging is. zelfs als een "liberaal" guy verhofstad in het europese parlement de historisch zwaar beladen woorden gebruikt als, "we hebben de sleutels van de poorten van europa ingeleverd aan de sultan", is dit een uiting van die collectieve onderbewuste, dat DE TURK nu eenmaal nog steeds een bedreiging is.
ik ben ook hoopvol in die zin dat we steeds meer en meer een global village worden en dat we elkaar hard nodig hebben om de problemen in de wereld aan te pakken, maar ik besef me ook dat dit soort processen van een collectieve verandering van de referentiekader je echt niet binnen een generatie ff regelt, maar dat het meerdere generaties nog zal duren, eer we echt resultaat boeken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164132552
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 14:35 schreef Bilge het volgende:
Veel Turken beklagen zich over de berichtgeving in de Westerse pers over Turkije. Westerse journalisten zouden niets van Turkije snappen en puur en alleen afgaan op hun anti-Turkse onderbuikgevoelens.

Volgens historicus Murat Bardakci is dit geen nieuw verschijnsel. Sinds kranten in de jaren 1800 gemeengoed werden, worden Ottomaanse sultans als bloeddorstige dictators en Turkse burgers als schaapachtige volgelingen geportretteerd. Als je de oude kranten erbij pakt zie je dat zelfs president Atatürk - niet bepaald gelovig - destijds niet aan dit lot ontkwam.

Daarom is de teleurstelling onder Turken over de kwaliteit van de berichtgeving misplaatst. Het verwachtingspatroon moet worden bijgesteld. Het was zo, het is zo en het zal zo blijven, zegt de historicus.

Ik deel dit pessimisme niet, in het licht van toenemende mobiliteit van mensen en informatie zal het beeld ooit kantelen, maar toch is dit historische perspectief interessant om de aard van het probleem in kaart te brengen.
Ik denk dat de sleutel hiervan grotendeels bij de Turken zelf ligt.
Zolang zij journalisten arresteren en vrije pers niet mogelijk maken, kunnen ze ook zelf dit beeld niet nuanceren.
Het staat ze vrij om zelf objectieve berichtgeving ter hand te nemen.
Make my day!
pi_164132869
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 15:47 schreef agter het volgende:

[..]

Ik denk dat de sleutel hiervan grotendeels bij de Turken zelf ligt.
Zolang zij journalisten arresteren en vrije pers niet mogelijk maken, kunnen ze ook zelf dit beeld niet nuanceren.
Het staat ze vrij om zelf objectieve berichtgeving ter hand te nemen.
Gewoon :')

Het gaat erom dat het ANP en de Nederlandse politiek geen enige moeite hebben gedaan om een delegatie naar Turkije te sturen om zich te informeren over de situatie. De Duitsers hebben dat bijvoorbeeld direct na de coup wel gedaan. En Merkel vond de reacties van de Turkse regering op de coup wel begrijpelijk in een officiële verklaring, nadat ze zich had geïnformeerd.

Zie je het verschil? Wel moeite doen en niet gelijk schreeuwen over persvrijheid :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zondag 31 juli 2016 @ 16:06:23 #291
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_164132919
De politieke toekomst van Merkel is dan ook afhankelijk van ome Erdo dus is in die zin geen onafhankelijke graadmeter.
  zondag 31 juli 2016 @ 16:21:26 #292
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164133226
http://www.telegraaf.nl/b(...)sis_omsingeld__.html

Turkije heeft opdracht van vriend Poetin om de NAVO uit Turkije te trappen, nou laten we dat maar doen dan , snel die kernwapens terug

Poetin en Erdogan
= Hitler en Mussolini


quote:
INCIRLIK - Zo'n 7000 militairen hebben in de nacht van zaterdag op zondag de vliegtuigbasis Incirlik omsingeld. Alle toegangswegen tot de NAVO-basis waren tijdelijk afgesloten
.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164135128
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 16:03 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Gewoon :')

Het gaat erom dat het ANP en de Nederlandse politiek geen enige moeite hebben gedaan om een delegatie naar Turkije te sturen om zich te informeren over de situatie. De Duitsers hebben dat bijvoorbeeld direct na de coup wel gedaan. En Merkel vond de reacties van de Turkse regering op de coup wel begrijpelijk in een officiële verklaring, nadat ze zich had geïnformeerd.

Zie je het verschil? Wel moeite doen en niet gelijk schreeuwen over persvrijheid :')
ja maar ingnorance is bliss en alles, daarnaast waarom zou je moeite doen om je zelf te verdiepen in de materie als je van een afstand toch wel alles beter ziet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164135157
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 16:21 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)sis_omsingeld__.html

Turkije heeft opdracht van vriend Poetin om de NAVO uit Turkije te trappen, nou laten we dat maar doen dan , snel die kernwapens terug

Poetin en Erdogan
= Hitler en Mussolini

[..]

.
de turken moet doen wat noodzakelijk is
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 31 juli 2016 @ 18:37:43 #295
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164136194
quote:
14s.gif Op zondag 31 juli 2016 18:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken moet doen wat noodzakelijk is
ja de russen bombarderen als ze in opstand komen tegen Poetin en VV

maar goed ook aan die Turken in de NAVO heb je ook niets
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164136975
Mooi gebaar!
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_164137758
Is het ook bekend hoe het met al die duizenden mensen gaat die zijn opgepakt? Hoor er niks meer over.
pi_164137822
_O- _O- _O-

quote:
Turkije wil definitieve datum van EU voor opheffing visumplicht

De Europese Unie moet de visumplicht voor Turken uiterlijk in oktober opheffen, anders blaast Turkije het vluchtelingenakkoord op.


Dat dreigement heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu geuit in een interview met het Duitse dagblad Frankfurter Allgemeine.

De EU stelde Turkije opheffing van de visumplicht in het vooruitzicht in ruil voor het indammen van de vluchtelingenstroom richting Europa. Sinds de vluchtelingendeal werd gesloten zijn veel lidstaten steeds huiveriger geworden om de visumplicht daadwerkelijk op te heffen, onder meer vanwege een reeks aanslagen in Europa.

Daar komt bij dat de Turkse regering sinds de mislukte staatsgreep van 15 juli zich autocratischer gedraagt. Er wordt in Turkije zelfs gesproken over herinvoering van de doodstraf, iets wat volgens Brussel definitief het einde van de toetredingsgesprekken zou betekenen.

De Turkse regering "verwacht een concrete termijn" voor afschaffing van de visumplicht, aldus de minister. "Het kan begin of midden oktober worden, maar we willen een vaste datum."
Door: ANP
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164137962
quote:
99s.gif Op zondag 31 juli 2016 19:29 schreef Slayage het volgende:
_O- _O- _O-

[..]

Waarom is de visum kwestie zo belangrijk? Niemand schiet er wat mee op, behalve iets minder papierwerk.
pi_164138122
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2016 19:33 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waarom is de visum kwestie zo belangrijk? Niemand schiet er wat mee op, behalve iets minder papierwerk.
scheelt een hele hoop gedoe voor turken om naar het schengen gebied te komen. voor nederlanders die naar TR gaan is het idd iets minder papierwerk en twee tientjes wat is het?

goed voor zakenlui en toerisme met name.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164138132
O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')