FutureFairytale | donderdag 14 april 2016 @ 19:17 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? En gaat u hier weer verder | |
uniekhoorn | donderdag 14 april 2016 @ 19:45 |
Bloedsinaasappelthee met een kneep citroensap en ene schep honing. Erbij een dubbel zout dropje | |
Stokken_en_stenen | donderdag 14 april 2016 @ 20:12 |
Zelf gemaakte gele rijst met rund en groente smoor | |
golfer | donderdag 14 april 2016 @ 20:28 |
Was lekker: | |
Stokken_en_stenen | donderdag 14 april 2016 @ 20:35 |
Een septiempoes * 7 tentakels telt | |
#ANONIEM | donderdag 14 april 2016 @ 20:45 |
Avondhap: | |
derLudolf | donderdag 14 april 2016 @ 20:47 |
Wat voor vlees is dat? | |
golfer | donderdag 14 april 2016 @ 20:47 |
Beter kijken en tellen. | |
Skeletor. | donderdag 14 april 2016 @ 21:29 |
Eerste barbecue dit jaar? En wat is het? | |
derLudolf | donderdag 14 april 2016 @ 21:30 |
Ik had een post met tapas verwacht | |
Skeletor. | donderdag 14 april 2016 @ 21:32 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, schapenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat-gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
Skeletor. | donderdag 14 april 2016 @ 21:32 |
Zie onder ! | |
golfer | donderdag 14 april 2016 @ 21:57 |
Pulpo. Oftewel octopus-tentakels. Klein weggooi balkon BBQ-tje om het lekker te roosteren met olijfolie en knoflook. | |
FANN | donderdag 14 april 2016 @ 22:24 |
QuattroF | vrijdag 15 april 2016 @ 09:10 |
Nu eerst een cappuccino, en dan zo een pistoletje met pesto, carpaccio, pijnboompitten en parmezaanse kaas. | |
knokkels | vrijdag 15 april 2016 @ 09:58 |
Broodje pindakaas met sambal, koffie | |
FutureFairytale | vrijdag 15 april 2016 @ 10:11 |
Yoghurt met bramen. | |
#ANONIEM | vrijdag 15 april 2016 @ 10:49 |
Brood met salami en koffie | |
Zo-is-dat | vrijdag 15 april 2016 @ 10:51 |
Een smoothie en een krentenbol met roomboter | |
PluisigNijntje | vrijdag 15 april 2016 @ 11:14 |
Groot bord met meer cruesli dan yoghurt. | |
Skeletor. | vrijdag 15 april 2016 @ 12:30 |
Net triple chocolate-chip cookie. Straks gallega met Surinaamse eiersalade. | |
Zo-is-dat | vrijdag 15 april 2016 @ 12:58 |
Een foccacia met mozzarella en pesto met salade caprese | |
Bienelientjee | vrijdag 15 april 2016 @ 14:40 |
Smoothie met frambozen, appel en peer Vanavond heel simpel, bbq kip wraps | |
uniekhoorn | vrijdag 15 april 2016 @ 15:01 |
Tomatensoep | |
FANN | vrijdag 15 april 2016 @ 17:05 |
Wentelteeftjes en een grote beker Thee | |
QuattroF | vrijdag 15 april 2016 @ 17:47 |
Straks Naanbroodjes met tomatensaus, pesto, mozzarella, salami, ham, knoflook, paprika en ui. | |
Skeletor. | vrijdag 15 april 2016 @ 18:13 |
Heilbotfilet in een jasje, snijbonen en gepofte aardappels. | |
FutureFairytale | vrijdag 15 april 2016 @ 18:34 |
Vanmiddag McKroket en een hamburger. Vnv behoefte aan gezond! Wordt een op de huid gebakken zalmfilet met een tomaat/komkommer/fetasalade en aardappeltjes. | |
Zo-is-dat | vrijdag 15 april 2016 @ 18:47 |
Eigen gebakken foccacia met rozemarijn met geroosterde groente | |
_Hestia_ | vrijdag 15 april 2016 @ 19:35 |
Pastasalade met gerookte kip, komkommer, gele paprika, tomaat, rode ui, pijnboompitjes, walnoten, geraspte kaas en een knoflook-mayosausje | |
FutureFairytale | vrijdag 15 april 2016 @ 19:44 |
Kon de heerlijke baguette rosbief bij de Hema niet laten liggen dus het wordt een baguette rosbief met de komkommer/tomaat/fetasalade | |
uniekhoorn | vrijdag 15 april 2016 @ 19:55 |
Heerlijk FFT! Wij hadden sperziebonen, ovenfrietjes, zoetzure komkommersalade, gebakken haasbiefstuk en in biefstuk vet gebakken champignons en uien | |
uniekhoorn | vrijdag 15 april 2016 @ 19:56 |
Oja nu thee, dubbel zoute drop | |
banaantjeEE | vrijdag 15 april 2016 @ 20:56 |
Bickyburger met frietjes | |
Skeletor. | vrijdag 15 april 2016 @ 21:25 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Visparade vandaag: gerookte zalm-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, botervis-Philadelphia bieslook, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
uniekhoorn | vrijdag 15 april 2016 @ 23:20 |
Cola-berenburg, verse macadamiamix van de notenbar, augurkjes met ham en toastjes met kaas.. Lekker hollands | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2016 @ 01:11 |
Gisteren als lunch dit dik belegde broodje Als avondeten dit stevig maal. Het was tenslotte vrijdag. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 16-04-2016 01:11:57 ] | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 07:03 |
Sultana appel. | |
SnoepTomaatje | zaterdag 16 april 2016 @ 08:28 |
Waar koop jij je palingfilet? | |
Helsinki | zaterdag 16 april 2016 @ 08:46 |
Crackers met kaas en avocado. | |
Stokken_en_stenen | zaterdag 16 april 2016 @ 08:47 |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 10:14 |
2 zachtgekookte eitjes op rijstwafels en een kop thee. | |
Karzai | zaterdag 16 april 2016 @ 10:49 |
trosje druiven en een gekookt eitje | |
Zo-is-dat | zaterdag 16 april 2016 @ 11:05 |
Een sesam cracker met roomboter, kaas en stroop en eentje met boter kaas en vijgen mosterd | |
QuattroF | zaterdag 16 april 2016 @ 12:24 |
Vanochtend een broodje achterham, nu een kroket uit de oven met mosterd. | |
banaantjeEE | zaterdag 16 april 2016 @ 12:42 |
Verse prei met kalkoenschnitzel en gebakken aardappelen | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 13:22 |
Middagtapas voor een keer van geroosterd pompoenpitbrood. Erop de drie soorten kabanossi van de Beierse weken bij de Lidl: gewoon gedroogd, pikant en met kaas en eigengemaakte schmaltz om in Teutoonse sferen te blijven. Snoeptomaatjes ontbreken niet, natuurlijk. | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 13:24 |
Groothandel, markt, supermarkt...erg taboe, de palingvisserij. | |
nectarientje | zaterdag 16 april 2016 @ 14:03 |
Fanta cassis en een granny smith. Vanavond nog geen idee, wellicht snelle hap onderweg. | |
mascara-klodder | zaterdag 16 april 2016 @ 14:13 |
Een junior Whopper | |
Zo-is-dat | zaterdag 16 april 2016 @ 14:17 |
Dit eigen gebakken brood met roomboter kaas en vijgen mosterd | |
golfer | zaterdag 16 april 2016 @ 14:24 |
Apergesoep aan het in elkaar flansen nu van de schillen en onderkantjes van asperges. Vanavond dus ook gegrilde Hollandse asperges met daarbij kalfsschnitzels. | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2016 @ 14:28 |
Groene thee | |
Sorella | zaterdag 16 april 2016 @ 15:01 |
stokbroodje ongezond gezond. | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 15:47 |
Tucjes met jonge Goudse en Tucjes met selleriesalade Vanavond: bloemkool, tuinbonen, gebakken aardappelen met ui en spekjes, gegrilde kabeljauw | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 16:01 |
Wat maakt je broodje ongezond? Ik heb een haring Vnv spaghetti met spekjes, verse spinazie, boursin, knoflook, ui en zwarte peper. [ Bericht 3% gewijzigd door FutureFairytale op 16-04-2016 18:37:32 ] | |
QuattroF | zaterdag 16 april 2016 @ 16:56 |
Vanavond lasagne. Lekker! | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 17:19 |
Straks wilde zalmfilet in madrascurry. Zelfgemaakt. Erbij gepofte aardappels. | |
SnoepTomaatje | zaterdag 16 april 2016 @ 17:34 |
Ja, vertel mij wat, geen enkele supermarkt verkoopt het nog | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 18:38 |
Met kaas | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 18:40 |
Stond vanmiddag bij een viskraam op de markt voor een haring. Zag paling staan: 50,40 euro p/kilo Enige keer wanneer ik het koop is tijdens de braderie in m'n oude dorpje. Van een palingvisser uit het dorp, 14 euro voor een kilo | |
_Hestia_ | zaterdag 16 april 2016 @ 19:17 |
Risotto met gemarineerde kip, kastanjechampignons, rucola, walnoten en geraspte kaas | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 19:22 |
Boh wat had ik honger! Hele dag al. Naast mn bord spaghetti nog wat komkommer/tomaat/feta met balsamico en als toetje had ik chocoladevla met slagroom | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 19:29 |
Toetje! Slagroomijs, slagroom en geschaafde witte chocolade... omdat het kan | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 19:31 |
Stokbrood gezond is gewoon sowieso al "ongezond" dikke plakken kaas, ham, boter/mayo en wit stokbrood. Maar voor de meeste mensen zijn de 2 plakjes tomaat/komkommer al heul gezond Eigenlijk zie ik de meeste mensen een plate bestellen met patat en vlees / vis. En daar zijn drie stukjes sla bij... sla wordt echt zo ver mogelijk aan de rand van het bord geschoven | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 19:37 |
Ik zie witbrood of kaas niet als ongezond. Maar ik ben niet zo'n voedselgoeroe. Ik heb graag een pistolet met kaas, ham, tomaat, komkommer, sla, gekookt ei en soms een beetje ketchup en vind dat niet ongezond. Patat mayo en frikandel speciaal wel | |
Dragonberry | zaterdag 16 april 2016 @ 19:47 |
Rendang, sajoer boontjes en witte rijst. Nu lekker een kop earl grey thee | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 19:56 |
Patat met frikandel schijnt nog gezonder te zijn.. Maar whatever, als je er maar van geniet en het lekker vind... dood gaan we toch wel Morgen pizza eten bij La Piccalino in Makkum maar niet voordat we speciaal biertjes met bittergarnituur hebben genoten in kroegje | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 20:05 |
Bittergarnituur Veel bittergarnituur Mijn grote zwakte, naast chips. Gelukkig heb ik geen frituurpan thuis. | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2016 @ 20:07 |
Vandaag in Mokum en daar bij mijn favoriete Thai maar een avondhapje gedaan. Heerlijk! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-04-2016 20:08:01 ] | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 20:27 |
Wel! Bij ons zit er dan blijkbaar een illegaal. | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 20:28 |
Zijn die heel mini qua grootte? Kleiner dan de gewone hamburger van de Mac? | |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 20:32 |
Die prijs is inderdaad gangbaar hier. Momenteel tel ik dat er graag voor neer, gezien fysiek en zieligheid, whaha. Duur troostvoer, ik zou moeten overstappen op chocolade of zo . | |
RobinOok | zaterdag 16 april 2016 @ 20:36 |
Leftover Lamb Shoulder with Gnocchi Restje lamsschouder met gnocchi. Ik wilde zelf gnocchi maken maar was zo slim om ook kant-en-klare van de Appie te kopen. Uiteindelijk had ik namelijk toch geen zin om zelf gnocchi te maken. Ander keertje.... (was goed te eten trouwens. Rucola saladetje erbij. Klaar.) | |
#ANONIEM | zaterdag 16 april 2016 @ 20:41 |
Bier. | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 20:49 |
Nee iets groter denk. En meer vulling. | |
Tourniquet | zaterdag 16 april 2016 @ 20:50 |
Pasta met Marokkaanse twist (specerijenboter, munt, saffraan) | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 21:02 |
2 oliebollen (1 krent, 1 naturel) met veel poedersuiker | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 21:19 |
Gevuld speculaas en een kopje thee. | |
FutureFairytale | zaterdag 16 april 2016 @ 22:12 |
Limonade, studentenhaver en naturel chips. | |
Iemand91 | zaterdag 16 april 2016 @ 22:17 |
| |
Skeletor. | zaterdag 16 april 2016 @ 22:27 |
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-gele snoeptomaat, botervis-Philadelphia bieslook, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
uniekhoorn | zaterdag 16 april 2016 @ 22:53 |
Zakje Teddys hits | |
QuattroF | zaterdag 16 april 2016 @ 23:37 |
Net terug van een avondje mensen kijken op het terras. Een aantal glazen wijn op met een borrelplateau met o.a. Brood met tapenademayonaise, gamba's, verschillende kaas en vleeswaren, bitterballen en kaasloempia's. | |
Sorella | zondag 17 april 2016 @ 00:35 |
De bacon en mayonaise | |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 01:20 |
Patatje | |
Bienelientjee | zondag 17 april 2016 @ 01:26 |
| |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 07:03 |
Aardig dat je het deelt met je huisgenoot! | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 07:04 |
Pre-ontbijt: Liga Evergreen Crunchy appel-peer. | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 07:05 |
Aardig dat je het deelt met je huisgenoot! Die frietjes zien er lekker uit!! Zelfgemaakt, diepvries of snackbar? | |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 08:28 |
Zelfgemaakt | |
Ama | zondag 17 april 2016 @ 09:01 |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 10:06 |
Koffie met cake | |
RobinOok | zondag 17 april 2016 @ 10:12 |
Is dat meergranen spelt cake zonder eieren, suiker en boter? | |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 10:16 |
Nee joh, gewoon een Koopmans boerencake met chocolade en walnoten | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2016 @ 10:24 |
Koffie met koek... | |
RobinOok | zondag 17 april 2016 @ 10:36 |
Okay. Dat klinkt beter dan dat het eruit ziet. | |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 10:43 |
Ziet het er zo rot uit dan? Vond spelt ook wel erg gezond klinken, beetje te.. Maar hij is erg goed te doen..
| |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 12:03 |
Stuk aardbei-monchoutaart. | |
RobinOok | zondag 17 april 2016 @ 12:50 |
Ja, sorry. Ik zou denk ik aan me voorbij laten gaan. Maar dat maakt toch niet uit, als het maar lekker is. :-) | |
uniekhoorn | zondag 17 april 2016 @ 13:14 |
Vla,aardbeien en slagroom | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2016 @ 13:20 |
Patatje parkiet. | |
Dragonberry | zondag 17 april 2016 @ 14:25 |
Sla, tomaat, komkommer, restje gebraden kip, beetje dressing | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 14:38 |
Tosti. | |
FutureFairytale | zondag 17 april 2016 @ 15:02 |
Op verjaardag: schepje nasi, komkommer, balletjes en een saté'tje. En hapjes: salamirolletjes met augurk, kiprolletje met asperge, gevulde eitjes, wraps met komkommer, komkommer met tzatziki. Lekker! [ Bericht 54% gewijzigd door FutureFairytale op 17-04-2016 15:19:53 ] | |
Ama | zondag 17 april 2016 @ 15:55 |
Halfvolle melk. | |
golfer | zondag 17 april 2016 @ 15:55 |
Nu restje aspergesoep. Vanavond: kippendijen met champignons en roerbakgroenten in een gefermenteerde zwarte bonensaus. | |
banaantjeEE | zondag 17 april 2016 @ 16:00 |
Mozzarella met tomaat | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2016 @ 16:42 |
Lunch was vandaag dit hapje i.c.m. een Leffe en aansluitend in de acclimatiseringsmode. Straks maar eens kijken wat we voor het avondeten gaan doen. Tis tenslotte zondag,de dag dat Ajax helaas weer de provincialen in Eindhoven hoop geeft op de landstitel. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-04-2016 16:43:50 ] | |
uniekhoorn | zondag 17 april 2016 @ 16:52 |
Myraela | zondag 17 april 2016 @ 17:18 |
Steak tartare. | |
derLudolf | zondag 17 april 2016 @ 17:20 |
Saté van kippendijfilet en wat patat | |
Mazou | zondag 17 april 2016 @ 17:21 |
Heerlijk! | |
Njosnavelin | zondag 17 april 2016 @ 17:28 |
Wat is het verschil met tartaar? | |
Njosnavelin | zondag 17 april 2016 @ 17:29 |
| |
Woelwater | zondag 17 april 2016 @ 17:39 |
Brood met gebakken ei. (en ham, kaas, tomaat en ui) | |
uniekhoorn | zondag 17 april 2016 @ 17:40 |
en zo naar de pizzeria. Honger wel | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 18:21 |
Big Mac en boerenfriet ! | |
nectarientje | zondag 17 april 2016 @ 18:26 |
Wraps met gehakt en groentes. Als toetje ligt er volgens mij nog een ijsje in de vriezer | |
Zo-is-dat | zondag 17 april 2016 @ 18:33 |
Oud Hollandse nasi met saté, een gebakken eitje, kroepoek en gebakken uitjes heerlijk zo een keer | |
Myraela | zondag 17 april 2016 @ 18:47 |
Dat ligt eraan waar je aan denkt bij tartaar. Ik denk bij tartaar meteen aan de droog gebakken tartaartjes die mijn moeder maakte. Dit was met de hand fijngesneden runder bavette op smaak gebracht met olie, worchestersaus, tabasco, citroensap, mosterd, sjalot, augurkjes, peterselie, peper en zout. | |
Njosnavelin | zondag 17 april 2016 @ 19:18 |
Oh lol, ik denk dan aan wat jij hebt gemaakt. Klinkt goed overigens. | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 21:39 |
Mooi! Hoeveel eitjes heb je gebruikt? | |
Skeletor. | zondag 17 april 2016 @ 21:41 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-gele snoeptomaat, botervis-Philadelphia bieslook, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Plus nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
#ANONIEM | zondag 17 april 2016 @ 21:57 |
Avondeten: en daarna wezen acclimatiseren met een paffert en een sancerre. | |
FutureFairytale | zondag 17 april 2016 @ 22:00 |
Waterijs en een peer. | |
FutureFairytale | maandag 18 april 2016 @ 12:19 |
Lunch: empanada tonijn en een cracker kookworst. Vnv nog 2 of 3 empanadas, gemaakt door Venezuelaanse collega | |
Skeletor. | maandag 18 april 2016 @ 13:08 |
Vanochtend boterhammen met aardbeien op een bedje van Griekse yoghurt. Tussendoor triple chocolate cookie. Straks tosti bakken. Vanavond...pangasiusfilet in een jasje, boterworteltjes, gepofte aardappels. | |
uniekhoorn | maandag 18 april 2016 @ 13:14 |
Vanochtend een lekker uitgebreid ontbijtbuffet. Nu 3 borden eigengemaakte tomatensoep Vanavond witte kool, gekookte aardappelen, schelvis, wortels | |
golfer | maandag 18 april 2016 @ 15:19 |
Nu een rechtsdraaiende zelfgemaakte zoete aardappelsoep. | |
Woelwater | maandag 18 april 2016 @ 16:09 |
Kommetje Brinta.. | |
Tamabralski | maandag 18 april 2016 @ 16:45 |
Twee snee meergranenbrood, respectievelijk met mager-rundergehakt en knorr spaghetti-mix. En hero bosbessenjam met een plak komijn-kaas. | |
Gummiebeer | maandag 18 april 2016 @ 16:49 |
Rode kool met appel, aardappel en home made hachee | |
Skeletor. | maandag 18 april 2016 @ 17:18 |
Haha, broodje bolognese! | |
Myraela | maandag 18 april 2016 @ 17:27 |
Stoofvlees van varkenswangen met krieltjes uit de oven. | |
derLudolf | maandag 18 april 2016 @ 17:27 |
Aardappels, savooiekool en karbonade | |
golfer | maandag 18 april 2016 @ 17:29 |
Straks: gewokte paksoi met lenteui en knoflook en daarbij geroosterde grote gamba's. | |
FANN | maandag 18 april 2016 @ 17:31 |
klinkt goed zo'n bedje, ga ik eens proberen | |
QuattroF | maandag 18 april 2016 @ 17:50 |
Vanmiddag geluncht met maisbrood met oude kaas, rucola en grove mosterd. Vanavond eten we rauwe andijviestamppot met spekjes en kaas. | |
RobinOok | maandag 18 april 2016 @ 18:51 |
De beste hamburger van Rotterdam..... *edit* van Burger Club dus *edit2* BURGER CLUB (BC) Gecarameliseerde ui, tomaat, sla, pancetta, cheddar, jalapeños chorizo, augurk en BC saus [ Bericht 15% gewijzigd door RobinOok op 18-04-2016 20:10:33 ] | |
hemarookworst | maandag 18 april 2016 @ 18:53 |
Welk zaakje is deze? | |
hemarookworst | maandag 18 april 2016 @ 18:53 |
Deze halve liter in een keer op | |
misterxvany | maandag 18 april 2016 @ 18:55 |
Vandaag was ik te lui om naar de winkel te gaan en er ligt nog 1 maaltijd in de vriezer. Vandaag word het dus macaroni. Wel op de lekkere manier. | |
RobinOok | maandag 18 april 2016 @ 18:56 |
Sorry. Burger Club. Was vorige week volgens Metro de beste.... | |
banaantjeEE | maandag 18 april 2016 @ 19:12 |
Pizza Bolognaise | |
Isegrim | maandag 18 april 2016 @ 19:45 |
Bastognes. | |
Ama | maandag 18 april 2016 @ 19:46 |
Wat zit er allemaal op je burger? Ziet er wel lekker uit. | |
Isegrim | maandag 18 april 2016 @ 19:47 |
Ben je het daarmee eens? Ik ben daar nog niet geweest. Tot nu toe het meest fan van de Burgerij. | |
RobinOok | maandag 18 april 2016 @ 20:06 |
Ik ben geen expert, burgerclub zit gewoon het dichtsbij. Ter Marsch vond ik ook goed, maar altijd druk en kut parkeren. Burgertrut in die kelder onderin de worm in de Witte de With was okay, maar duurde lang. En die daar op het eind in de witte de wit, waar vroeger toko 94 (?) zat, die vond ik niks. Maar die was toen net open. Dus Burgerclub is wel favoriet, maar ik weet niet of ze de beste zijn. Ligt denk iknook aan welke burger je neemt en wat je smaak is.n Hoe dan ook, deze smaakte prima. Lekker sappig, rood vlees. | |
RobinOok | maandag 18 april 2016 @ 20:09 |
BURGER CLUB (BC) Gecarameliseerde ui, tomaat, sla, pancetta, cheddar, jalapeños chorizo, augurk en BC saus | |
#ANONIEM | maandag 18 april 2016 @ 20:27 |
En daar ben ik het roerend mee eens. Ter Marsch fileerde ik. Overzicht Hamburger Joints in Rotterdam die Iwanius bezocht. Bon. Vandaag voor de lunch mijzelf maar eens getrakteerd middels deze drank-spijzen combinatie.waarna uiteraard geacclimatiseerd werd. Het avondeten werd hier genuttigd en besproken d.m.v.deze recensie. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2016 20:28:32 ] | |
RobinOok | maandag 18 april 2016 @ 20:56 |
Lief komt net thuis. Laat. En wat heeft ie onderweg meegenomen? Een hamburger van de Burger Club. Haha. Great minds think alike. Alleen te donker voor een foto nog.... Jammer. | |
Zo-is-dat | maandag 18 april 2016 @ 21:03 |
ware liefde! Ot: mok thee en rode druiven | |
FutureFairytale | maandag 18 april 2016 @ 21:18 |
Tomatencremesoep met geraspte kaas en een pizzabroodje | |
Skeletor. | maandag 18 april 2016 @ 21:38 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Extra snoeptomaatjes erbij, banaan en een peer. | |
Woelwater | maandag 18 april 2016 @ 21:46 |
Heb jij een jaarvoorraad Phildelphia gewonnen? | |
Skeletor. | maandag 18 april 2016 @ 22:25 |
Nooit! Ik zou wel willen . | |
Woelwater | maandag 18 april 2016 @ 23:00 |
Ook aan de hamburgers vandaag, volgens het recept van een Whopper Cheese met bacon
| |
Daywalk3r | maandag 18 april 2016 @ 23:29 |
Van alles gehad, maar de 2 geroosterde volkoren boterhammen met filet American en gebakken ei waren heerlijk! | |
Ama | maandag 18 april 2016 @ 23:39 |
Oh dat klinkt wel goed! | |
#ANONIEM | dinsdag 19 april 2016 @ 09:56 |
Al vroeg op pad en vroege lunch vandaag. | |
Ole | dinsdag 19 april 2016 @ 10:54 |
dat noem ik op deze tijd nog ontbijt | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 10:58 |
Ontbijt was Griekse yoghurt. Net tomaatjes en plakjes komkommer. Vanmiddag champignonsoep, crackers kookworst, kaas en komkommersalade. | |
nectarientje | dinsdag 19 april 2016 @ 11:02 |
Beschuitjes met pure hagelslag voor ontbijt. Nu thee met speculaasje | |
Skeletor. | dinsdag 19 april 2016 @ 12:40 |
Even geleden een ham-kaascroissant. Straks tosti gruyère-pikante salami. | |
Bienelientjee | dinsdag 19 april 2016 @ 15:45 |
Bagel met cream cheese. En wat fruit, banaan, paar aardbeien, paar rode druiven. | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 15:53 |
Grote verse eierkoek | |
Karzai | dinsdag 19 april 2016 @ 16:34 |
broodje braadworst met ketchup en mayo | |
golfer | dinsdag 19 april 2016 @ 16:45 |
Vanavond: de gehaktbal van De Librije met een frisse salade erbij. | |
Skeletor. | dinsdag 19 april 2016 @ 16:47 |
Oh god, vanavond of koolvis bordelaise of koolvis broccoli-kaas uit de diepvries van de Lidl. De meningen zijn niet heel positief, dus dat wordt nog wat. | |
uniekhoorn | dinsdag 19 april 2016 @ 16:49 |
Blokje pure chocolade Straks: rijst met zelfgemaakte satesaus, gesmoorde sperziebonen in veel kruiden, oestersaus en knoflook, zoeture komkommersalade en gegrilde kippendijfilet | |
Myraela | dinsdag 19 april 2016 @ 17:15 |
Ik zie het je er altijd bij zeggen, maar dat is toch gewoon een hele basic gehaktbal? | |
Dragonberry | dinsdag 19 april 2016 @ 17:23 |
Risotto met porcini en veel parmezaanse kaas | |
nectarientje | dinsdag 19 april 2016 @ 17:30 |
Fatoush met erbij aubergine met karnemelksaus uit de Plenty | |
Skeletor. | dinsdag 19 april 2016 @ 18:00 |
Te schijterig. Ik ga voor mijn ouderwetse pangasiusfilets in een jasje. Wederom boterworteltjes met peterselie, gepofte aardappel en oma-augurkjes erbij. | |
Karzai | dinsdag 19 april 2016 @ 18:07 |
voor 1,50 is het best te eten vond het zelfs wel lekker | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 18:15 |
Lekker!! | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 18:16 |
Goed dat je ze laat schieten. Vond het waterig en smaakloos. Alhoewel pangasius en tilapia ik ook echt niet lekker vind. | |
uniekhoorn | dinsdag 19 april 2016 @ 18:44 |
Hou wel van die combinatie: witvis en jou wortels. Wat ik er zelf lekker bij vind (en het het is niet eens heel duur) : gestoomde hele schelvis of hele gegrillde schelvis. Gegrilde rode poon is trouwens ook erg lekker. Wij zijn uit gegeten, zo douchen dan 2 bakken thee met een pennywafel | |
Myraela | dinsdag 19 april 2016 @ 18:45 |
Rosbief, zoete aardappel en sperziebonen. | |
hemarookworst | dinsdag 19 april 2016 @ 18:55 |
Dikke lunch gehad met BK aanbieding. Chicken Tendercrisp en 9 chili cheese nuggets voor 5,95 | |
RobinOok | dinsdag 19 april 2016 @ 20:12 |
Op tijd naar huis gegaan en bij Schmidt langs gegaan (belachelijk pand in Spaanse polder). Thuis een verjaardagsmaal gemaakt (want op dinsdag is het slecht uit eten gaan in Rotterdam). Gemarineerde, gegrillde zwaardvis. (was perfect, al zeg ik het zelf) Tagliatelle aglio olio. Botersla met dressing van spaanse olijfolie, honing, limburgse mosterd, verse thijm, citroensap, sherry azijn, peper, zout, een zachtgekookt eitje en sjalotringetjes. En zoetzure venkel ala Sergio. | |
banaantjeEE | dinsdag 19 april 2016 @ 20:13 |
Ovenschotel - gehakt met puree en tomaat | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 20:18 |
Raspatatje met, bamischijf en toe een bekertje B&J cookie dough | |
Woelwater | dinsdag 19 april 2016 @ 21:18 |
Milkshake gemaakt. | |
Skeletor. | dinsdag 19 april 2016 @ 21:43 |
Daar noem je nog eens lekkere vissen! Wat heb je gegeten in welk restaurant? Haha, geniet van de thee en pennywafel. | |
Skeletor. | dinsdag 19 april 2016 @ 21:54 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-gele snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-gele snoeptomaat. Erbij rode snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
FutureFairytale | dinsdag 19 april 2016 @ 22:49 |
Ze is uitgegeten, niet uit eten geweest | |
#ANONIEM | dinsdag 19 april 2016 @ 22:51 |
Avondhap werd een lekker huiselijk maal. | |
Ama | woensdag 20 april 2016 @ 00:07 |
Tosti | |
Ama | woensdag 20 april 2016 @ 00:08 |
Zo je moet het maar weg krijgen zo vroeg | |
Skeletor. | woensdag 20 april 2016 @ 06:32 |
. | |
banaantjeEE | woensdag 20 april 2016 @ 09:48 |
3 mini-wafeltjes en een koffie | |
FutureFairytale | woensdag 20 april 2016 @ 11:44 |
Vanmorgen kwark. Net tomaatjes, komkommer en dropjes. Vanmiddag kippensoep en crackers smeerkaas, kookworst en komkommersalade + een appel. | |
#ANONIEM | woensdag 20 april 2016 @ 12:11 |
Uurtje of wat geleden. Heerlijk! Kip en een biertje en een vers sigaar na afloop. [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2016 12:12:15 ] | |
Zo-is-dat | woensdag 20 april 2016 @ 12:44 |
Een tosti met eigen gemaakte ketchup | |
Helsinki | woensdag 20 april 2016 @ 13:26 |
Geroosterd broodje met hummus en een geroosterd broodje met een gekookt ei + Sriracha . Vanavond een salade met mungbonen, groene asperges, cranberry en witte kaas. | |
Skeletor. | woensdag 20 april 2016 @ 13:52 |
Tosti fricandeau-geitenkaas met de gebruikelijke groente-entourage. | |
golfer | woensdag 20 april 2016 @ 15:30 |
Toastje met krab/garnalensalade. Vanavond: gegrilde little gems en een beenham uit de oven met zelfgemaakte honing-mosterdsaus. | |
uniekhoorn | woensdag 20 april 2016 @ 15:35 |
Nu een paar blokjes chocolade en een sinas. Tussen de middag broodjes vd catering. Lekker klef wit bolletje met kaas en een meergranen punt met kipfilet Vanavond gegrilde kalfslever met spekjes, verse spinazie, broccoli en aardappelpuree | |
Skeletor. | woensdag 20 april 2016 @ 18:15 |
Was zuur! Alsof het bedorven was! Niet opgegeten, natuurlijk. Uitsmijter gemaakt met ham en kaas. | |
Isegrim | woensdag 20 april 2016 @ 18:17 |
Al bij die nieuwe kiptoko op het station geweest? | |
Myraela | woensdag 20 april 2016 @ 18:42 |
Aubergine parmigiana. | |
nectarientje | woensdag 20 april 2016 @ 19:53 |
Risotto met spinazie en noten. Zo thee en een scone met jam en room | |
banaantjeEE | woensdag 20 april 2016 @ 20:12 |
Cordon bleu met gratin dauphinois, courgette en tomaat | |
FutureFairytale | woensdag 20 april 2016 @ 22:18 |
Penne formaggio | |
zeefje | woensdag 20 april 2016 @ 22:28 |
300 gram m&m's (bruine zak ) | |
#ANONIEM | donderdag 21 april 2016 @ 00:39 |
en welke zou dat moeten zijn? On-topic: Voor afgereisd werd naar Friesland voor ons aller Ajax even wezen relaxen op De Meent en rara wie is daar ook? Oh Oh Cherso 'Barbie'manager Jack Hampel op De Meent Rotterdam. Vroege avondhap: Al eens eerder bestelt en nu opnieuw gekozen. "To die for" Aansluitend een toetje: Voor vertrek naar Friesland nog even: PS: En ons aller Ajax heeft met 0-2 van Heerenveen gewonnen en nog 2 wedstrijden en dan is Ajax landskampioen! | |
Ama | donderdag 21 april 2016 @ 03:55 |
Een plak kruidkoek. Lang geleden | |
uniekhoorn | donderdag 21 april 2016 @ 05:05 |
Kwark, vla, cruesli | |
RobinOok | donderdag 21 april 2016 @ 07:24 |
Dat jij zo'n gast (her)kent.... | |
#ANONIEM | donderdag 21 april 2016 @ 07:33 |
1 van de dingen die ik goed kan is gezichten herkennen.(onthouden) On topic: De ochtend rustig aan beginnen. | |
FANN | donderdag 21 april 2016 @ 07:34 |
Dat ziet er lekker uit maar wat is het? IJs? | |
#ANONIEM | donderdag 21 april 2016 @ 07:35 |
Tiramisu rol i.c.m een latte macchiato. [ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2016 07:36:25 ] | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 07:36 |
Dat die man daar niet zou mogen zijn volgens Iwanius verbaast mij veel meer. | |
#ANONIEM | donderdag 21 april 2016 @ 07:38 |
Niet gelijk in alles de serieusheid van in zien. | |
FANN | donderdag 21 april 2016 @ 07:39 |
ah........ lekker | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 07:41 |
Ok. Nou wel lekker ontbijtje | |
FANN | donderdag 21 april 2016 @ 07:55 |
Nou kreeg ik zo'n trek door die foto van Iwanis dat ik bij mijn tweede kopje koffie een schaaltje van deze er bij heb gepakt en dat is verdomd lekker | |
#ANONIEM | donderdag 21 april 2016 @ 07:55 |
M'n ontbijt heb ik al 1,5 uur geleden op. • Bord Brinta met banenenschijfjes • 2 Bruine volkoren boterhammen met extra belegen kaas • Kleine pot thee Earl Grey Dit is gewoon 'lekkere' trek en een excuus om buiten te zijn en alvast te acclimatiseren. [ Bericht 47% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2016 07:55:58 ] | |
FANN | donderdag 21 april 2016 @ 07:56 |
ow... mijn ontbijt was een Wasa cracker met kaas/tomaat een jus d'orange en een koffie | |
Isegrim | donderdag 21 april 2016 @ 07:59 |
Aan de achterkant van het station zit een nieuwe kiptent. Lijkt wel ok, zelf nog niet getest. | |
kipje123 | donderdag 21 april 2016 @ 09:14 |
wat zit er nou over die ijscoupe? blue curacao? het ziet er niet aantrekkelijk uit daardoor.... | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 12:29 |
2 zachtgekookte eitjes, cracker met warme grillworst. Later een appel. | |
Skeletor. | donderdag 21 april 2016 @ 13:32 |
Straks tosti trappistenkaas-fricandeau met de gebruikelijke groente-entourage. | |
zeefje | donderdag 21 april 2016 @ 13:36 |
Blauwe m&m's | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 13:52 |
lekker! Weer een zak? In onze snoeppot zitten zoute rijen | |
zeefje | donderdag 21 april 2016 @ 14:30 |
ja was in de aanbieding . En ja dan moet ik er wel twee nemen | |
emmyemmy | donderdag 21 april 2016 @ 14:46 |
paar aardbeitjes vanavond sushi met een vriendin | |
Bienelientjee | donderdag 21 april 2016 @ 14:48 |
Bagel met cheddar, gebakken ei en bacon. | |
Ama | donderdag 21 april 2016 @ 14:50 |
| |
roos85 | donderdag 21 april 2016 @ 15:19 |
Lekker! Ik heb net wat mango op. | |
Sorella | donderdag 21 april 2016 @ 15:29 |
Cottage pie vanavond | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 15:32 |
Eierkoek | |
uniekhoorn | donderdag 21 april 2016 @ 16:09 |
Nu een fanta pomelo en een kommetje verse macadamia mix vd markt Ben alleen dus vanavond bloemkool, halve kip (gegrilde meegenomen vd markt dit keer) en ovenfrietjes Peperroomsaus erbij, wie doet je wat? | |
Ama | donderdag 21 april 2016 @ 16:10 |
Skittles. | |
golfer | donderdag 21 april 2016 @ 16:10 |
Pizza besteld, want vanavond op tijd naar de Stadschouwburg in Haarlem voor Hans Teeuwen. | |
nectarientje | donderdag 21 april 2016 @ 17:56 |
Zo naar Tai Wu, eens kijken wat voor lekkers ze allemaal weer hebben. En ja, ik wil stokjes! maar ze gaan het vast weer tig keer vragen | |
Skeletor. | donderdag 21 april 2016 @ 17:57 |
Quiche ham-prei-Philadelphia bieslook-heul veul kaas. Erbij gemengde salade in een dressing van appelazijn, appelstroop en zonnebloemolie. | |
hetzalallemaalwel | donderdag 21 april 2016 @ 18:00 |
Vetzakken topic... | |
Bienelientjee | donderdag 21 april 2016 @ 18:30 |
Voor avondeten, simpel jacket potato met salade | |
Myraela | donderdag 21 april 2016 @ 18:43 |
Lasagne met zelfgerookte paprika en kip. Met een tomatensaus en spinazie. | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 19:08 |
Lekker en veel plezier! Hopelijk is het een leuke show Ik eet vanavond witlofrolletjes met ham en kaas plus een gepofte aardappel met knoflookyoghurtsaus. Toe een beetje chocoladevla. | |
Isegrim | donderdag 21 april 2016 @ 19:09 |
Kipbara gehad. Voorlopig geen honger meer. | |
Skeletor. | donderdag 21 april 2016 @ 22:25 |
Komt-ie: "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Een paar snoeptomaatjes erbij, een banaan en een peer. | |
FutureFairytale | donderdag 21 april 2016 @ 22:35 |
Knoflooktoastjes met roomkaas. | |
uniekhoorn | donderdag 21 april 2016 @ 23:01 |
Zakje chips en een flesje bier | |
Woelwater | donderdag 21 april 2016 @ 23:18 |
| |
FutureFairytale | vrijdag 22 april 2016 @ 09:04 |
Traktatie: Marsepeinen bokkepootjes en luxe bonbons. Ik heb de eerste genomen, met echt pure chocolade | |
uniekhoorn | vrijdag 22 april 2016 @ 10:28 |
Beschuit jam Straks een boterham met lever, boterham met gebakken ei met achterham en een likje curry | |
Zo-is-dat | vrijdag 22 april 2016 @ 11:06 |
Twee plakken ontbijtkoek met roomboter en een mok thee | |
FutureFairytale | vrijdag 22 april 2016 @ 12:18 |
Straks een broodje kroket en een kaassouffle. Vanavond uit eten | |
#ANONIEM | vrijdag 22 april 2016 @ 12:50 |
Yup. Het hele plaatje voor een betere indruk. Is trouwens hun grootste en beste coupe en de combo was gewoon lekker. Bon. Gistermiddag Lunch: Bekende aloude combo Acclimatiseren: Lekker zo een lange janus i.c.m. een leffe. Avondeten: Altijd goed een tripje naar de Surinamer Acclimatiseren tot in de late uurtjes: Heerlijk biertje i.c.m. een verse paffert Vandaag: Lunch: Lekker met dit weer deze combo Hierna in de acclimatiseringsmode en waar of wat we vanavond gaan eten ben ik nog niet over uit. Tis tenslotte vrijdag hé. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2016 12:52:30 ] | |
Seamonkey- | vrijdag 22 april 2016 @ 12:50 |
Broodje filet americain met cocktailsaus, ui , ei en augurk. En zo voor het eerst naar The Tosti Club ben benieuwd | |
Helsinki | vrijdag 22 april 2016 @ 12:51 |
Pompoenpitbroodje met mozzarella, tomaat en pesto. Vanavond tagliatelle met walnoten, salie en citroen. | |
zeefje | vrijdag 22 april 2016 @ 13:28 |
Tagliatelle met walnoten, salie en citroen. Emma OT: 2 boterhammen met pindakaas met stukjes. Saai maar lekker . | |
Questular | vrijdag 22 april 2016 @ 13:34 |
2 boterhammen met kalkoenfilet en peper. | |
Pietverdriet | vrijdag 22 april 2016 @ 13:42 |
Een lekkerbek, twee Vietnamese loempia's en vanavond kippenvleugels met aardappels uit de oven. | |
Ama | vrijdag 22 april 2016 @ 14:51 |
Net op de markt een dürüm kebab. En daarna in de supermarkt nog een (gratis) banaan. | |
vinnypassy | vrijdag 22 april 2016 @ 14:56 |
Een broodje garnalencocktail met avocadopuree | |
uniekhoorn | vrijdag 22 april 2016 @ 15:24 |
Bloemkoolsoep met knoflookgarnalen Vanavond tjaptjoy met zoetzure chilirijst | |
Dragonberry | vrijdag 22 april 2016 @ 15:25 |
Net een bakje kibbeling op en nu thuis een kop thee en een oranje tompouce lekker kliederen | |
Ama | vrijdag 22 april 2016 @ 15:27 |
Omg..... | |
Cirilico | vrijdag 22 april 2016 @ 16:10 |
Kom fruitsalade (aardbei, witte druif, sinaasappel). | |
FutureFairytale | vrijdag 22 april 2016 @ 17:22 |
Vanmiddag nog een 2e traktatie: Oranje tompouce. | |
#ANONIEM | vrijdag 22 april 2016 @ 17:24 |
Wat gebakken vis van de visboer, pide, smeersels, wat salade en een wijntje. Typisch vrijdag voer. | |
motorbloempje | vrijdag 22 april 2016 @ 17:30 |
Groentensoep met stokbroodje ofzo En bier. Straks. | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 22 april 2016 @ 17:35 |
noodles | |
PluisigNijntje | vrijdag 22 april 2016 @ 17:37 |
Hier andersom. Nu eerst een biertje, en zo een restje zelfgemaakte tomatensoep opwarmen met stokbrood en rundvleesslaatje. | |
Prego | vrijdag 22 april 2016 @ 17:51 |
hier bier voor en na de soep | |
houdjemond | vrijdag 22 april 2016 @ 17:52 |
Godsamme hier ook bier en soep, GMTA | |
Skeletor. | vrijdag 22 april 2016 @ 18:21 |
Vindaloo garnalen en naan. | |
4EverBlackEyed | vrijdag 22 april 2016 @ 18:31 |
Kip tandoori met bloemkool | |
PluisigNijntje | vrijdag 22 april 2016 @ 19:50 |
Er zullen er vanavond ongetwijfeld nog een paar worden opengetrokken! | |
Cirilico | vrijdag 22 april 2016 @ 19:50 |
Nasi Moksie Metie | |
misterxvany | vrijdag 22 april 2016 @ 20:04 |
Zelf gemixte macaroni. | |
FutureFairytale | vrijdag 22 april 2016 @ 21:46 |
Vooraf: charcuterieplankje Hoofd: sausage pappardelle Toe: lavacake met vanilleijs en praliné | |
emmyemmy | vrijdag 22 april 2016 @ 22:14 |
Rotiiii | |
derLudolf | vrijdag 22 april 2016 @ 22:35 |
Wat voor visje ligt daar van je lunch? | |
Ama | vrijdag 22 april 2016 @ 23:30 |
Zo-is-dat | vrijdag 22 april 2016 @ 23:35 |
Ik had vandaag heerlijk zuurvlees met oven friet en erwtjes. | |
#ANONIEM | zaterdag 23 april 2016 @ 02:57 |
Slib-tong Bon. Gisteren = Avondeten: Bij mijn favoriete Thai in Mokum. Rara...waar ben ik dat ik het zo zie. Acclimatiseren met o.a.Rum (=zacapa XO) | |
Skeletor. | zaterdag 23 april 2016 @ 06:53 |
Liga Evergreen Crunchy appel-peer. | |
banaantjeEE | zaterdag 23 april 2016 @ 09:51 |
Koffie met 3 mini-wafeltjes | |
uniekhoorn | zaterdag 23 april 2016 @ 10:37 |
Net op: boterham lever, boterham gebakken champignons, beschuit kaas/jam en een zacht gekookt eitje Vanavond uit eten bij een Balkan | |
Karzai | zaterdag 23 april 2016 @ 12:48 |
huzaren slaatje vanavond een curry met kip sperciebonen en rijst | |
FutureFairytale | zaterdag 23 april 2016 @ 13:02 |
Ben chips aan het eten | |
Sorella | zaterdag 23 april 2016 @ 13:27 |
Broodje kaas en een broodje pindakaas gegeten, de chinese tomaten soep staat voor de helft klaar op de plaat, straks afmaken en luikse wafels voor erbij vanavond. | |
uniekhoorn | zaterdag 23 april 2016 @ 13:37 |
Een Maredsous 10 | |
Ama | zaterdag 23 april 2016 @ 13:48 |
Blikje AA drink. | |
golfer | zaterdag 23 april 2016 @ 14:31 |
Romige aspergesoep aan het brouwen van de afsnijdsels van asperges. Vanavond: gegrilde asperges, varkenshaasje, eierkruim, roomboter en een room/citroensausje. | |
uniekhoorn | zaterdag 23 april 2016 @ 15:43 |
In de drie gezusters een Cuvee du chateau | |
emmyemmy | zaterdag 23 april 2016 @ 16:37 |
Vanochtend amerikaanse bosbes pannekoekjes met citroenglazuur Nu staat er brooddeeg te rijzen en een stoof met bier, bief en paddestoelen te pruttelen | |
banaantjeEE | zaterdag 23 april 2016 @ 17:02 |
Deze middag tortellini en nu net een koffie met donut en tompouce | |
Bienelientjee | zaterdag 23 april 2016 @ 17:31 |
Vanavond lekker uit eten, Thais restaurant en een paar drankjes na | |
_Hestia_ | zaterdag 23 april 2016 @ 17:59 |
Patat, shaslick en frikadel speciaal. | |
#ANONIEM | zaterdag 23 april 2016 @ 18:03 |
Gemarineerde kippendijen in de grillpan en aardappel, pompoen, biet, paprika uit de oven. Wijntje erbij natuurlijk. | |
nectarientje | zaterdag 23 april 2016 @ 18:27 |
Ouderwetse agv bij mijn ouders: aardappels, bietjes en een bal gehakt met daarbij zelfgemaakte appelmoes di padre. | |
borisz | zaterdag 23 april 2016 @ 18:48 |
oa. de Tabouleh van Ottolenghi | |
kipje123 | zaterdag 23 april 2016 @ 19:37 |
lekker die tabouleh! hier een pompoen-kikkererwtencurry met griekse yoghurt en een hand cashewnoten | |
Njosnavelin | zaterdag 23 april 2016 @ 19:49 |
Zoet wit wijntje? Dicht |