En daar ben ik het roerend mee eens. Ter Marsch fileerde ik.quote:Op maandag 18 april 2016 18:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link |
De beste hamburger van Rotterdam.....
*edit*
van Burger Club dus
*edit2*
BURGER CLUB (BC)
Gecarameliseerde ui, tomaat, sla, pancetta, cheddar, jalapeños chorizo, augurk en BC saus
ware liefde!quote:Op maandag 18 april 2016 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Lief komt net thuis. Laat. En wat heeft ie onderweg meegenomen? Een hamburger van de Burger Club. Haha. Great minds think alike.
Alleen te donker voor een foto nog.... Jammer.
Heb jij een jaarvoorraad Phildelphia gewonnen?quote:Op maandag 18 april 2016 21:38 schreef Skeletor. het volgende:
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Extra snoeptomaatjes erbij, banaan en een peer.
Nooit! Ik zou wel willen .quote:Op maandag 18 april 2016 21:46 schreef Woelwater het volgende:
[..]
Heb jij een jaarvoorraad Phildelphia gewonnen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh dat klinkt wel goed!quote:Op maandag 18 april 2016 20:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
BURGER CLUB (BC)
Gecarameliseerde ui, tomaat, sla, pancetta, cheddar, jalapeños chorizo, augurk en BC saus
dat noem ik op deze tijd nog ontbijtquote:Op dinsdag 19 april 2016 09:56 schreef Iwanius het volgende:
Al vroeg op pad en vroege lunch vandaag.
Ik zie het je er altijd bij zeggen, maar dat is toch gewoon een hele basic gehaktbal?quote:Op dinsdag 19 april 2016 16:45 schreef golfer het volgende:
Vanavond: de gehaktbal van De Librije met een frisse salade erbij.
voor 1,50 is het best te eten vond het zelfs wel lekkerquote:Op dinsdag 19 april 2016 18:00 schreef Skeletor. het volgende:
Te schijterig. Ik ga voor mijn ouderwetse pangasiusfilets in een jasje. Wederom boterworteltjes met peterselie, gepofte aardappel en oma-augurkjes erbij.
Lekker!!quote:Op dinsdag 19 april 2016 17:23 schreef Dragonberry het volgende:
Risotto met porcini en veel parmezaanse kaas
Goed dat je ze laat schieten. Vond het waterig en smaakloos.quote:Op dinsdag 19 april 2016 18:00 schreef Skeletor. het volgende:
Te schijterig. Ik ga voor mijn ouderwetse pangasiusfilets in een jasje. Wederom boterworteltjes met peterselie, gepofte aardappel en oma-augurkjes erbij.
Hou wel van die combinatie: witvis en jou wortels. Wat ik er zelf lekker bij vind (en het het is niet eens heel duur) : gestoomde hele schelvis of hele gegrillde schelvis.quote:Op dinsdag 19 april 2016 18:00 schreef Skeletor. het volgende:
Te schijterig. Ik ga voor mijn ouderwetse pangasiusfilets in een jasje. Wederom boterworteltjes met peterselie, gepofte aardappel en oma-augurkjes erbij.
Daar noem je nog eens lekkere vissen! Wat heb je gegeten in welk restaurant?quote:Op dinsdag 19 april 2016 18:44 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hou wel van die combinatie: witvis en jou wortels. Wat ik er zelf lekker bij vind (en het het is niet eens heel duur) : gestoomde hele schelvis of hele gegrillde schelvis.
Gegrilde rode poon is trouwens ook erg lekker.
Wij zijn uit gegeten, zo douchen dan 2 bakken thee met een pennywafel
Ze is uitgegeten, niet uit eten geweestquote:Op dinsdag 19 april 2016 21:43 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Daar noem je nog eens lekkere vissen! Wat heb je gegeten in welk restaurant?
Haha, geniet van de thee en pennywafel.
Zo je moet het maar weg krijgen zo vroegquote:Op dinsdag 19 april 2016 09:56 schreef Iwanius het volgende:
Al vroeg op pad en vroege lunch vandaag.
.quote:Op dinsdag 19 april 2016 22:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze is uitgegeten, niet uit eten geweest
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |