Wat is het dan? Umani? Ik heb het een keer opgezocht maar ben nu alweer vergeten wat het betekentquote:
5e smaak, je hebt zoet,zuur, bitter, scherp en umamiquote:
Kunnen/mogen ze meer proberenquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:36 schreef franklop het volgende:
waarom altijd maar minimaal 1 ingredient gebruiken
Ik stel geen vragen waar ik het antwoord van weetquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:36 schreef Karina het volgende:
[..]
Wat is het dan? Umani? Ik heb het een keer opgezocht maar ben nu alweer vergeten wat het betekent
Dus umami is een smaak? Of is het een fysiek iets?quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:36 schreef LPFAN het volgende:
[..]
5e smaak, je hebt zoet,zuur, bitter, scherp en umami
Oh ik dacht dat ik het verkeerd had gespeldquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:37 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik stel geen vragen waar ik het antwoord van weet
het is de smaak hartig.quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:37 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Dus umami is een smaak? Of is het een fysiek iets?
quote:Umami is een van oorsprong Japans woord dat 'heerlijkheid' of 'hartig' betekent; het is een van de vijf basissmaken naast zout, zoet, zuur en bitter. Ook metaal wordt als smaak genoemd, maar is geen basissmaak.[1]
Uit onderzoek, gepubliceerd in 1908,[2] is gebleken dat we een vijfde smaak hebben, die gevoelig is voor glutamaat, één van de twintig proteïnogene aminozuren. Glutamaat wordt ook als smaakversterker gebruikt in de vorm van het additief mononatriumglutamaat, en is in veel kant-en-klare etenswaren, zoals zoute snacks en bouillonblokjes, te vinden. Over het effect ervan op de andere smaken is weinig bekend. Umami verhoogt de speekselafscheiding en versterkt de hartig zoute en zoete smaken. Umami komt van nature in veel etenswaren voor die vrij glutamaat bevatten, zoals tomaten, champignons, vlees, erwten, belegen kaas en zeewier.
Het zijn vooral aminozuren, de bouwstoffen van eiwitten, en smaakstoffen zoals natriumglutamaat die deze smaakgewaarwording geven.
Oude kaas is meer dan alleen zoutquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:40 schreef Karina het volgende:
[..]
Hartig is toch gewoon zout? Of ben ik nou gek.
Die valt volgens mij in die hoek iddquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:41 schreef Karina het volgende:
Oh het is een soort MSG dus? Vetsjin (of hoe je dat ook spelt).
Maar die is mooi!quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:45 schreef LPFAN het volgende:
gatver die vreselijke fonq reclames zijn terug
Alsof wij dat lezen Dat is ook voor hipsters.quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:46 schreef Burner82 het volgende:
Btw, in de Elsevier staat een leuk stuk over mijn nieuwe werkplek
Ow, ik dacht vooral voor oudere met geldquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:47 schreef Karina het volgende:
[..]
Alsof wij dat lezen Dat is ook voor hipsters.
Ik val in de eerste categorie maar niet in die tweedequote:Op dinsdag 22 september 2015 18:48 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ow, ik dacht vooral voor oudere met geld
Jawelquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
gaat prima in een saladequote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
Ik ben geen konijnquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:50 schreef franklop het volgende:
[..]
gaat prima in een salade
En cavia's en konijnen smullen ervan
ook geen caviaquote:
Kan natuurlijk wel zijn dat hij VOOR half 8 komt, maar dan gewoon morgen terugkijken via UG.quote:Topkok Robert Kranenborg komt ons weer een uniek, klassiek, ingewikkeld én lekker gerecht voorschotelen dat vrijwel nergens meer op de kaart staat. Vandaag maakt hij samen met Diny Schouten en Floris Brester weer een ware proeve van vakmanschap! Diny en Floris zijn de stuwende krachten achter 'De Pasteibakkerij', een tweemans werkplaats voor handgemaakte charcuterie, waarin de veelal ‘incourante delen’ van varkens verwerkt worden, die met ouderwets fatsoen zijn grootgebracht.
quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
Word er ook bang van jaquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje een engerd.
Toch knap dat nog nooit iemand hem heeft neergestoken in de keukenquote:
Niet uit Aussie iig Klinkt erg Engels idd....quote:
is ook erg lekker ;pquote:
krokante huidquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:57 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik weet niet eens precies wat het is. Uitgebakken spek? Of is het toch anders.
Nog filosofischer, dan wordt hij een karikatuur van zichzelf...quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:57 schreef Karina het volgende:
Bij die Marco heb ik net het idee dat hij je de hele tijd in de maling zit te nemen.
quote:
's middags is er trouwens een herhaling van topchef om 5 uur dacht ik. Zie er af en toe een stukje van.quote:
Jup..... Juul tweette er zelf over :pquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:02 schreef Karina het volgende:
[..]
's middags is er trouwens een herhaling van topchef om 5 uur dacht ik. Zie er af en toe een stukje van.
twitter:Smartcook twitterde op maandag 21-09-2015 om 17:08:56 het gaat maar door @vossius http://t.co/iU0gXyo4G2 reageer retweet
quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:02 schreef roos85 het volgende:
Gelijk maar weer mijn oude UI ingesteld
GEEF!ME!SAUS!quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:02 schreef roos85 het volgende:
Gelijk maar weer mijn oude UI ingesteld
Die is gewoon retro of zoquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:06 schreef IkStampOpTacos het volgende:
The fock is er met die Jessica aan de hand dan. Man man wat een gedrocht.
Ook weer welkom. Als je had meegelezen wist je dat ze Cruella de Vil heetquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:06 schreef IkStampOpTacos het volgende:
The fock is er met die Jessica aan de hand dan. Man man wat een gedrocht.
Haha, ja poosje afwezig geweest. Problemen met Telfort. Toepasselijke naam ja.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:06 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ook weer welkom. Als je had meegelezen wist je dat ze Cruella de Vil heet
Net ook Telfort reclamequote:Op dinsdag 22 september 2015 19:08 schreef IkStampOpTacos het volgende:
[..]
Haha, ja poosje afwezig geweest. Problemen met Telfort. Toepasselijke naam ja.
Ja, wat een waardeloos bedrijf dat. 4 weken geen tv gehad. Stappen nu over naar upc. Internet vliegt er ook wel 5 keer per dag uit. Moet je dat kastje weer resetten.quote:
Oh, overwoog om Telfort te nemen.. Laat maar zitten danquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:10 schreef IkStampOpTacos het volgende:
[..]
Ja, wat een waardeloos bedrijf dat. 4 weken geen tv gehad. Stappen nu over naar upc. Internet vliegt er ook wel 5 keer per dag uit. Moet je dat kastje weer resetten.
Viel nog wel mee, maar denk dat ze de whiskey beetje geproefd heeftquote:
Goedkoopste hier, merk je ook direct.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:11 schreef roos85 het volgende:
[..]
Oh, overwoog om Telfort te nemen.. Laat maar zitten dan
Was er net nog eentje met een gelijksoortig accent alleen minder zwaar. Ik denk die Billy die Donnie wel wil 'doen'.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:12 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Viel nog wel mee, maar denk dat ze de whiskey beetje geproefd heeft
Ja, qua prijs is het wel aantrekkelijk.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:12 schreef IkStampOpTacos het volgende:
[..]
Goedkoopste hier, merk je ook direct.
Hier 0,0 problemen met telfortquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:13 schreef roos85 het volgende:
[..]
Ja, qua prijs is het wel aantrekkelijk.
Top 3 gaan voor immuniteit, onderste 3 eliminatie.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef Karina het volgende:
Wat is eigenlijk de beloning voor deze proef? Heb ik even gemist.
Tx. Ik zat het DWDD topic ondertussen af en toe te checken om te zien of Kranenborg er al was. Maar zo te zien komt hij pas na half 8.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Top 3 gaan voor immuniteit, onderste 3 eliminatie.
Dat viel mij ook al op ja. Misschien kalfsjus met rodewijn (of whiskey dus )quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef LPFAN het volgende:
meende dat het een kalfsjus moest worden, maar ze hebben het allemaal over rodewijnsaus?
Kalfsjus is de basis voor die rodewijnsaus gok ik.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef LPFAN het volgende:
meende dat het een kalfsjus moest worden, maar ze hebben het allemaal over rodewijnsaus?
Ik hoor ook van allerlei soorten jus langs komen, maar zelden kalfsjus idd...quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef LPFAN het volgende:
meende dat het een kalfsjus moest worden, maar ze hebben het allemaal over rodewijnsaus?
Mja, wij hebben van begin af aan al gezeik. Moeten dat ding constant resetten.quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:13 schreef Karina het volgende:
Ik heb UPC nu dus ziggo. Niet heel veel problemen eigenlijk. Alleen is het op maandagavond altijd traag internet. Heel raar. Met de TV nooit iets gehad.
Okequote:Op dinsdag 22 september 2015 19:15 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Hier 0,0 problemen met telfort
Bron; Twitterquote:The Scottish Chick from #MasterChefAU Series 7 2015, writer, marketer, snowboarder and whisky lover.
Dat heeft ze in de uitzending ook benoemdquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:21 schreef franklop het volgende:
Ha even die Fiona opgezocht (moeilijk zonder spoilers te vinden), maar ik had gelijk, ze is Schots;
[..]
Bron; Twitter
Je had ook kunnen blijven kijken, had je het eerder geweten Ze zei het zelfquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:21 schreef franklop het volgende:
Ha even die Fiona opgezocht (moeilijk zonder spoilers te vinden), maar ik had gelijk, ze is Schots;
[..]
Bron; Twitter
Dat had ik nog niet gezien of gehoordquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:21 schreef roos85 het volgende:
[..]
Dat heeft ze in de uitzending ook benoemd
Net als die hele verlegen papabeer native Australiër een paar seizoenen terug, vergat ie zijn dropsaus.quote:
Hij is goed in positieve dingen benoemen.. Maar kan je ook echt afmaken.quote:
uhu kloptquote:Op dinsdag 22 september 2015 19:26 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Hij is goed in positieve dingen benoemen.. Maar kan je ook echt afmaken.
gelukkig hebben ze replay tv!quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:48 schreef roos85 het volgende:
En toen had Ziggo er ff geen zin meer in
Marco Pierre White is een week te gast ;p verder niet veel bijzonders, vandaag pressure test.quote:Op woensdag 23 september 2015 18:22 schreef Nizno het volgende:
Zoals ik al verwachtte heb ik afgelopen dagen niets gezien. Dus ik val er lekker in vandaag
Nog iets spannends gebeurd?
superquote:Op woensdag 23 september 2015 18:24 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Marco Pierre White is een week te gast ;p verder niet veel bijzonders, vandaag pressure test.
is het ookquote:Op woensdag 23 september 2015 18:34 schreef Nizno het volgende:
Haal het door de saus... Ik vind dat een sjuutje
Wrom zegt hij dan sauce? (hoe spel je dat in het Engels?quote:
geen idee maar ze hadden het net ook over jus ;p;quote:Op woensdag 23 september 2015 18:35 schreef Nizno het volgende:
[..]
Wrom zegt hij dan sauce? (hoe spel je dat in het Engels?
Dan is het toch sjoe?
Gravy?quote:Op woensdag 23 september 2015 18:35 schreef Nizno het volgende:
[..]
Wrom zegt hij dan sauce? (hoe spel je dat in het Engels?
Dan is het toch sjoe?
nou idd ;p eitjequote:Op woensdag 23 september 2015 18:37 schreef Nizno het volgende:
pfieuw,, quite simple... yeah.... Doe ik ook elke dag thuis joh
mag ook maar geen sauce!quote:
Nee LAM!quote:
quote:
Of de mandolinequote:Op woensdag 23 september 2015 18:40 schreef Burner82 het volgende:
Messen... Dan weet je het al van te voren
Die vind ik leuker eigenlijk... Dan vliegen er stukjes af Nu is het alleen een snee.quote:
quote:
Niet iedereen doet de praktijk natuurlijk.quote:Op woensdag 23 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Medisch wetenschapper, die moet toch wel kunnen snijden
ja idd, hij staat er wel heel erg bovenopquote:Op woensdag 23 september 2015 18:52 schreef Burner82 het volgende:
Van mij had hij dan paar meter verderop mogen gaan staan observeren......
Ja, goh, alcohol op het vuur ipv in de ovenquote:
heel slim ja ;pquote:Op woensdag 23 september 2015 18:54 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ja, goh, alcohol op het vuur ipv in de oven
En dan steeds uitkwijlen.quote:
zou hij wel boos worden denk ik ;pquote:Op woensdag 23 september 2015 18:58 schreef Burner82 het volgende:
Wat zou Marco denken als je zou zeggen: Shut up,Shut up,Shut up,Shut up,Shut up,Shut up,Shut up.
Het is ook heel irritant natuurlijk, als iemand zo tegen je doetquote:Op woensdag 23 september 2015 18:59 schreef LPFAN het volgende:
[..]
zou hij wel boos worden denk ik ;p
haha jaquote:Op woensdag 23 september 2015 18:59 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Het is ook heel irritant natuurlijk, als iemand zo tegen je doet
jaquote:Op woensdag 23 september 2015 19:00 schreef Nizno het volgende:
Doet ze nu echt op 2 verschillende tijdstippen het vlees er in??
Gaat lekker ja. Die kerol moet wel makkelijk door zijn zo.quote:
Hij is wel erg aanwezig jaquote:
Die homo heeft het al de hele tijd over z'n partnerquote:
jahquote:
1 van de 4 maar goedquote:
ja iddquote:
Deze kennis is je paspoort.... echtquote:Op woensdag 23 september 2015 19:27 schreef LPFAN het volgende:
hij heeft haar wel mooie woorden mee iig
ja dat was cheesy maar de rest wel ;pquote:Op woensdag 23 september 2015 19:28 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Deze kennis is je paspoort.... echt
Beter gewoon een vacature meegeven inderdaad.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:28 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Deze kennis is je paspoort.... echt
Heeft ook niet erg geholpen. Zich nog aan het oriënteren en wil pop-up diners voor het goede doelquote:Op woensdag 23 september 2015 19:28 schreef LPFAN het volgende:
[..]
ja dat was cheesy maar de rest wel ;p
euh nee, gelukkig.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:33 schreef schaakkipje het volgende:
Ik dacht dat ik die Andrea in de jus zag spugen? Heeft iemand dat ook gezien?
Toen ze er op blies ja.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:33 schreef schaakkipje het volgende:
Ik dacht dat ik die Andrea in de jus zag spugen? Heeft iemand dat ook gezien?
Voor het geval je toch nog wat terug wilt zien: http://www.sbs6.nl/programmas/masterchef-australie/ (net de 1e 2 uitzendingen bekeken, die had ik gemist )quote:Op woensdag 23 september 2015 18:22 schreef Nizno het volgende:
Zoals ik al verwachtte heb ik afgelopen dagen niets gezien. Dus ik val er lekker in vandaag
Nog iets spannends gebeurd?
Ik zei ook al: knoop het touwtje anders of zo zodat je het herkent. Het zag er allemaal lekker uit maar ik vond het zonde van het lamsvlees dan liever een lamsboutje of zo.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:24 schreef LPFAN het volgende:
en daarom moet je het vlees ook niet in verschillende tijden bakken ;p
wij hebben ziggo replayquote:Op woensdag 23 september 2015 21:46 schreef Inbox4me het volgende:
[..]
Voor het geval je toch nog wat terug wilt zien: http://www.sbs6.nl/programmas/masterchef-australie/ (net de 1e 2 uitzendingen bekeken, die had ik gemist )
toe maar ;pquote:
gister was hij heel erg irritant jaquote:Op donderdag 24 september 2015 18:30 schreef Karina het volgende:
Ik vind Marco echt heel irritant. Zat me gisteren rot te ergeren aan die man.
Zoals hij kijkt alleen al.
eentje maarquote:
Deze man weet.quote:
Immuniteitstest.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:34 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Waarom moeten alleen deze 3 koken?
om te kijken wie mag koken tegen een chef voor immuniteitquote:Op donderdag 24 september 2015 18:34 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Waarom moeten alleen deze 3 koken?
Of kapotslaan op Marco's hoofd. Dan maar geen immu, wel lolquote:Op donderdag 24 september 2015 18:35 schreef Karina het volgende:
Je kunt hem ook koken en beschilderen, dan heb je een paasei
smaak denk ik? ik heb geen ideequote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
daar zat ik ook aan te denken ja. Met zijn irritante kop.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Of kapotslaan op Marco's hoofd. Dan maar geen immu, wel lol
Smaak en vorm denk ik.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pocherenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
Precies, gewoon in de pan mieteren, roerei makenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:38 schreef Karina het volgende:
Oh dear dit gaat mis natuurlijk. dan kan ze hem altijd nog bakken
handig trucje idd ;pquote:Op donderdag 24 september 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
Je moet een ei ook ronddraaien als je het niet zeker weet hardgekookt, draait netjes, rauw, vliegt alle kanten op
Ik kan zelf ook googelen hoor, maar nou weet ik nog steeds niet waarom je het zou doenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:37 schreef IkStampOpTacos het volgende:
[..]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pocheren
Of gewoon op de klok kijkenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
Je moet een ei ook ronddraaien als je het niet zeker weet hardgekookt, draait netjes, rauw, vliegt alle kanten op
Klopt, maar ja. Als je dat dan vergeet, is dat de manierquote:
omdat pocheren mooi lijkt en stiekem eigenlijk ook net iets lekkerder is aangezien het binnenste mooier glibberig blijftquote:Op donderdag 24 september 2015 18:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik kan zelf ook googelen hoor, maar nou weet ik nog steeds niet waarom je het zou doen
Aha. Ik ben fan van hardgekookt dus duidelijk niks voor mijquote:Op donderdag 24 september 2015 18:41 schreef Nizno het volgende:
[..]
omdat pocheren mooi lijkt en stiekem eigenlijk ook net iets lekkerder is aangezien het binnenste mooier glibberig blijft
yupquote:Op donderdag 24 september 2015 18:44 schreef houdjemond het volgende:
Begin gemist.. ze krijgen dus maar 1 ei?
quote:Op donderdag 24 september 2015 18:44 schreef houdjemond het volgende:
Begin gemist.. ze krijgen dus maar 1 ei?
bij bakken vind ik het heeeeeeerlijk als ik mijn brood lekker in het eigeel kan soppenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:44 schreef LPFAN het volgende:
ik vind het lekkerst als mijn ei medium zacht is, dus tussen zacht en hard in ;p
Gadverdamme ik vind ei vies maar dit vind ik het allerviest.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:45 schreef Nizno het volgende:
[..]
bij bakken vind ik het heeeeeeerlijk als ik mijn brood lekker in het eigeel kan soppen
lekker slurpenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:45 schreef Karina het volgende:
[..]
Gadverdamme ik vind ei vies maar dit vind ik het allerviest.
quote:Op donderdag 24 september 2015 18:46 schreef Karina het volgende:
[..]
En bedankt he. Nu ben ik misselijk
''Even" "snel" Windows 10quote:Op donderdag 24 september 2015 18:46 schreef Nizno het volgende:
twee nieuwe laptops in huis, dacht even snel Windows 10 installeren voordat lief thuis komt..... klere zeg dit duurt langer dan mijn oude laptop met updaten.
tsss, met mijn oude laptop was ik in 20min klaar!quote:
Lief en ik vinden het prima werken en lief kwam vanaf win7, de nieuwen waren win8 dus ik dacht laat ik haar maar geen tegeltjes cadeau doen.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:47 schreef Karina het volgende:
Ik moest W10 ook nog steeds installeren op deze PC. Maar ja, W7 werkt prima dus ik twijfel heel erg.
Ben je weer stout geweest?quote:Op donderdag 24 september 2015 18:48 schreef Karina het volgende:
Effe tussendoor, ik zie opeens dat ik er een note bij heb
En lekker met je vinger ala bubbeltjesplastic erin prikkenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:50 schreef Burner82 het volgende:
Ow nee, het is veel te heet, ik kan er niks aan doen
Dan moet je hem vooral op het vol vuur laten staan
Niks mis meequote:Op donderdag 24 september 2015 18:50 schreef Karina het volgende:
Ik begreep al niet waarom het erg was dat het borrelde, maar het is alleen maar voor het 'gezicht'.
Gewoon zeggen dat je alleen het eigeel wilde hebben Dan is het een goede techniek blijkbaarquote:Op donderdag 24 september 2015 18:51 schreef Nizno het volgende:
euh pocheren moet je roeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! flink het water laten schommelen zodat het eiwit mooi om het eigeel heen komt..
ja dat lijkt hij ook te denkene, waarom pocheer je niet alleen de dooier dan?quote:Op donderdag 24 september 2015 18:51 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Gewoon zeggen dat je alleen het eigeel wilde hebben Dan is het een goede techniek blijkbaar
dat broodje met champignons bedoel je zeker? niet die gepocheerde want dat loopt te veel voor jouquote:Op donderdag 24 september 2015 18:52 schreef Karina het volgende:
Zo te zien hebben ze alledrie wat probleempjes. dat broodje ei ziet er wel lekker uit zo. Volgens mij proef je dan het ei niet (precies wat ik zou doen ).
Ah damn. daar gaat zijn eitje.
Deze dus inderdaad. Geen ei te bekennenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:53 schreef Nizno het volgende:
[..]
dat broodje met champignons bedoel je zeker? niet die gepocheerde want dat loopt te veel voor jou
Blond bubbelei. En ze kiest voor: onder de grond (vis dus ) Maar ze heeft geen inspiratiequote:
lol das handig ;pquote:Op donderdag 24 september 2015 19:09 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Blond bubbelei. En ze kiest voor: onder de grond (vis dus ) Maar ze heeft geen inspiratie
je merkt trouwens meteen dat facebook down is he, je krijgt meteen visitequote:
fb down? geen last van ;p doet het hier gewoonquote:Op donderdag 24 september 2015 19:10 schreef Burner82 het volgende:
[..]
je merkt trouwens meteen dat facebook down is he, je krijgt meteen visite
Oh is dat zo? Ik heb geen FB maar ook geen visitequote:Op donderdag 24 september 2015 19:10 schreef Burner82 het volgende:
[..]
je merkt trouwens meteen dat facebook down is he, je krijgt meteen visite
werkte een uurtje of zo niet, vanaf 18.00quote:Op donderdag 24 september 2015 19:11 schreef LPFAN het volgende:
[..]
fb down? geen last van ;p doet het hier gewoon
ah oke ;pquote:Op donderdag 24 september 2015 19:11 schreef Burner82 het volgende:
[..]
werkte een uurtje of zo niet, vanaf 18.00
zou je wel denken maar sommige kunnen zelfs bepaalde basisdingen niet dat ik ook denk van waarom doe je meequote:Op donderdag 24 september 2015 19:12 schreef Karina het volgende:
Snap nooit dat ze niet weten wat te maken. Als je hieraan meedoet lijkt me dat je van te voren al allerlei recepten gaat bekijken, mocht je iets met vis, vlees of wat dan ook moeten maken.
quote:Op donderdag 24 september 2015 19:12 schreef Burner82 het volgende:
Nu weet ik het
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
schijnt idd dt die kokielles snel gaat zijn, maar de garnalen kan een probleempje zijn.quote:Op donderdag 24 september 2015 19:17 schreef Karina het volgende:
Is dat dan echt in 1 klap gaar? Kan me haast niet voorstellen.
Dat schijnt een beetje zo te horenquote:Op donderdag 24 september 2015 19:21 schreef Karina het volgende:
Mwah die coquilles zien er ook wat glazig uit zo op het eerste gezicht.
Ja dat heb ik inmiddels geleerd Maar dan nog.quote:Op donderdag 24 september 2015 19:22 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Dat schijnt een beetje zo te horen
ik ook niet nee, weer geen spelt.quote:Op donderdag 24 september 2015 19:26 schreef Karina het volgende:
7-8-8
Denk dat de chef gaat winnen. Kan me niet voorstellen dat hij heel veel lagere punten krijgt.
Ik ga maar eens bij marco eten en het afsnauwen omdat ik niet van vis houquote:
jah, gelukkig nog maar 1 dag dan zijn we af van Marcoquote:Op donderdag 24 september 2015 19:28 schreef Karina het volgende:
Flauw om vanwege eitjes waar je een hekel aan hebt een lager cijfer te geven.
Maar chefje gewonnen dus.
wandelse morgenquote:Op donderdag 24 september 2015 19:29 schreef LPFAN het volgende:
misschien tot morgen, weet niet zeker of ik op tijd thuis ben. ga collecte lopen voor de Nierstichting ;p
Succes ermee iigquote:Op donderdag 24 september 2015 19:29 schreef LPFAN het volgende:
misschien tot morgen, weet niet zeker of ik op tijd thuis ben. ga collecte lopen voor de Nierstichting ;p
thnxxquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |