Immuniteitstest.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:34 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Waarom moeten alleen deze 3 koken?
om te kijken wie mag koken tegen een chef voor immuniteitquote:Op donderdag 24 september 2015 18:34 schreef IkStampOpTacos het volgende:
Waarom moeten alleen deze 3 koken?
Of kapotslaan op Marco's hoofd. Dan maar geen immu, wel lolquote:Op donderdag 24 september 2015 18:35 schreef Karina het volgende:
Je kunt hem ook koken en beschilderen, dan heb je een paasei
smaak denk ik? ik heb geen ideequote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
daar zat ik ook aan te denken ja. Met zijn irritante kop.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Of kapotslaan op Marco's hoofd. Dan maar geen immu, wel lol
Smaak en vorm denk ik.quote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pocherenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:36 schreef computergirl het volgende:
Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van pocheren tov koken van een ei?
Precies, gewoon in de pan mieteren, roerei makenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:38 schreef Karina het volgende:
Oh dear dit gaat mis natuurlijk. dan kan ze hem altijd nog bakken
handig trucje idd ;pquote:Op donderdag 24 september 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
Je moet een ei ook ronddraaien als je het niet zeker weet hardgekookt, draait netjes, rauw, vliegt alle kanten op
Ik kan zelf ook googelen hoor, maar nou weet ik nog steeds niet waarom je het zou doenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:37 schreef IkStampOpTacos het volgende:
[..]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pocheren
Of gewoon op de klok kijkenquote:Op donderdag 24 september 2015 18:39 schreef Burner82 het volgende:
Je moet een ei ook ronddraaien als je het niet zeker weet hardgekookt, draait netjes, rauw, vliegt alle kanten op
Klopt, maar ja. Als je dat dan vergeet, is dat de manierquote:
omdat pocheren mooi lijkt en stiekem eigenlijk ook net iets lekkerder is aangezien het binnenste mooier glibberig blijftquote:Op donderdag 24 september 2015 18:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik kan zelf ook googelen hoor, maar nou weet ik nog steeds niet waarom je het zou doen
Aha. Ik ben fan van hardgekookt dus duidelijk niks voor mijquote:Op donderdag 24 september 2015 18:41 schreef Nizno het volgende:
[..]
omdat pocheren mooi lijkt en stiekem eigenlijk ook net iets lekkerder is aangezien het binnenste mooier glibberig blijft
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |