#ANONIEM | dinsdag 8 september 2015 @ 10:00 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje. Bovenstaand uitzicht als je aan het acclimatiseren bent. Tis tenslotte dinsdagmorgen. | |
Ole | dinsdag 8 september 2015 @ 10:34 |
Ik had natuurlijk weer Mr tongs Nu een Wiener Melange oploskoffie | |
FutureFairytale | dinsdag 8 september 2015 @ 11:08 |
Chinees als ontbijt? Had zojuist 2 gekookte eieren met ibericoham, 2 bakjes kiwiyoghurt en een paar druiven. | |
PluisigNijntje | dinsdag 8 september 2015 @ 12:06 |
Ontbijt was crackers met de eiersalade van gisteren. Lunch wordt 2 rijstwafels met kipfilet, een banaan, mango en mandarijntje. Misschien een soepje erbij. | |
Ole | dinsdag 8 september 2015 @ 12:26 |
Nee, was gister. Maar heb doggybag dus waarschijnlijk wel als lunch zo | |
emmyemmy | dinsdag 8 september 2015 @ 16:02 |
Inkopen gedaan bij de oriental. Vanavond thaise kokossoep met kip, enoki paddenstoelletjes en paksoi. | |
#ANONIEM | dinsdag 8 september 2015 @ 16:23 |
Oftewel je eigen Tom Kha Kai soep Een hoop mensen die ik ken en liefhebber zijn van de Thaise keuken zijn er gek op. Ik helemaal niet. Weet zelf na +/- 30 jaar nog steeds niet waar het aan ligt. Vanmiddag een niet alledaagse lichte Thaise combinatie genuttigd. Smaakte goed als lunch. Voor straks (avondeten) ben ik nog in dubio. Of op niveau (prijzig,sterren o.i.d.) of gewoon casual. [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 08-09-2015 16:28:43 ] | |
emmyemmy | dinsdag 8 september 2015 @ 16:26 |
Ja ik had het idee om kip kokos soep te maken. Ingredienten gekocht waarvan ik dacht dat het lekker zou zijn en ik lees achteraf dat dat dus gewoon Tom Kha Kai is Ben benieuwd. | |
FANN | dinsdag 8 september 2015 @ 16:45 |
Mijn Groene Smoothie | |
Diconnected | dinsdag 8 september 2015 @ 16:51 |
Ik heb vanmiddag hachee gemaakt en dan aardappels en rode kool erbij natuurlijk | |
Zonnetje1981 | dinsdag 8 september 2015 @ 17:06 |
ot; Boterham met gebakken ei, veel peper/zout en plakje ham eronder | |
uniekhoorn | dinsdag 8 september 2015 @ 18:43 |
Wij hadden zoete wortels, roergebakken spinazie met ei, zelfgepaneerde varkensfiletlapjes en gebakken aardappelen. Straks een borreltje en chipjes / nootjes want weekend | |
emmyemmy | dinsdag 8 september 2015 @ 18:43 |
Mn soep is lekker | |
Geerd | dinsdag 8 september 2015 @ 19:37 |
Kreeg roombroodjes van de bakker, net bij de Griek een simpel menuutje vlees met aardappelschijfjes, | |
FANN | dinsdag 8 september 2015 @ 19:45 |
spaghetti met een soort van ratjetoe saus, en een radler | |
FutureFairytale | dinsdag 8 september 2015 @ 20:25 |
Vanmiddag werd het een bord Paella Valenciana. Nu borrelen met een glas sinaasappelsap en chips. Vnv/bijna nacht waarschijnlijk tapas. | |
banaantjeEE | dinsdag 8 september 2015 @ 20:30 |
Frietjes met bitterballen | |
emmyemmy | dinsdag 8 september 2015 @ 20:32 |
Was super lekker | |
uniekhoorn | dinsdag 8 september 2015 @ 20:52 |
Whoaaah wat ziet dat er ongelooflijk lekker uit! Ik ga nu eerst een warme choco met slagroom en baileys, koud man! En dan straks toch maar warme magnetron zoute popcorn | |
Bienelientjee | dinsdag 8 september 2015 @ 21:01 |
Ziet er goed uit! | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 00:27 |
Laatste keer tapas hier Patatas bravas Calamares Varkenswangetjes Gamba's al ajillo Arroz al horno Croqueta de jamón Chocoladesoftijs toe | |
#ANONIEM | woensdag 9 september 2015 @ 01:28 |
Fijn dat het je gesmaakt heeft maar dit is geen wat ik eerder noemde Tom Kha Kai. Dit is gewoon een eigen variatie op mijn welbekende lunchbowl. Hoop rauwe tauge zie ik. Vind je dat zo lekker even los dat het naar alle waarschijnlijkheid voor de knapperigheid zal zijn. ( ik zie ook iets van dunne bami?,klopt dat?) Bovenstaand en dat komt vanuit dit recensie topic. Tis tenslotte dinsdag geweest en nu woensdagochtend al. | |
golfer | woensdag 9 september 2015 @ 01:31 |
Jummie. | |
chufi | woensdag 9 september 2015 @ 02:37 |
Lijken wel lekker, maar je gaat ergens anders heen? | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 03:08 |
Pils | |
emmyemmy | woensdag 9 september 2015 @ 07:42 |
Ik had ook nooit de bedoeling tom kha kai te maken maar een noodlesoepje. Recept ook naar eigen wensen aangepast Had ik zin in. En dat is geen tauge maar enoki [ Bericht 5% gewijzigd door emmyemmy op 09-09-2015 07:57:45 ] | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 10:18 |
Eitje, ibericoham, yoghurt, jus d'orange. | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 10:19 |
Ja naar huis | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 12:16 |
Glaasje verse jus met een opgerold croissantje met poedersuiker op een terrasje bij 26 graden. | |
MutedFaith | woensdag 9 september 2015 @ 12:29 |
Vezelrijke kwarktaart | |
Bienelientjee | woensdag 9 september 2015 @ 12:31 |
Vanavond nasi met garnalen, kipsaté, wat overgebleven komkommer en tomaat erbij en een biertje! Nu drie boterhammen | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 13:23 |
Bienelientjee | woensdag 9 september 2015 @ 13:23 |
Die heb ik toevallig voor morgenavond in de planning staan | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 13:27 |
Heb ook visite | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 13:40 |
Heb ook eens een keer een poesje in huis | |
Ole | woensdag 9 september 2015 @ 15:10 |
| |
golfer | woensdag 9 september 2015 @ 15:11 |
Hoe ga je die bereiden? Koken of grillen? | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 15:15 |
Zit niks aan man | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 15:23 |
Heb hem alleen de mogelijkheid gegeven om wat te drinken en een hondenbrokje gegeven, achterdeur staat gewoon los zelf naar binnen gegaan | |
#ANONIEM | woensdag 9 september 2015 @ 16:02 |
Ongewoon voor mij om zoiets kleins (zie boven) als snelle lunch te doen en wat hier verder wordt besproken middels deze recensie, maar heb straks als avondeten weer iets uitgebreid en dan kan je beter een niet al te volle maag hebben. Wordt vervolgd! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2015 16:05:01 ] | |
Gummiebeer | woensdag 9 september 2015 @ 16:20 |
Quiche met zalm, dille, broccoli en lente uitjes | |
Zonnetje1981 | woensdag 9 september 2015 @ 17:08 |
Aardappelgratin, sperzieboontjes en een tartaartje | |
FANN | woensdag 9 september 2015 @ 17:24 |
úren in de keuken gestaan.... maar was wél lekker
| |
uniekhoorn | woensdag 9 september 2015 @ 18:40 |
Net achter de kiezen: Bloemkool, tagliatelle met room en veel kaas, paar uitgebakken spekjes erdoor, ijsbergslasalade met van alles, kabeljauwfilet met wat plakjes wortel Straks kwark,bosbessen en vla Moscatel en popcorn | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 18:44 |
Vanmiddag een focaccia met chicken arrabiata (kip, parmezaan, ui en sausje). Vnv waarschijnlijk naar een Vd Valk. | |
Diconnected | woensdag 9 september 2015 @ 19:12 |
Pizza besteld bij Domino's | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:28 |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:29 |
Ja broodjes onder de gril gedaan!! | |
Biekuh | woensdag 9 september 2015 @ 19:33 |
Dat ziet er lekker uit maar ik snijd de ui meestal grover. | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:39 |
Kaas is ook nog niet echt gesmolten weet ik wel, maar wanneer je dat in de pan doet krijg je zo een zooi, Ik vind ui wel lekker, als ik ze fijn snij vallen ze er toch tussen uit | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:40 |
Ziet er aangebrand uit zie ik net, schaduw denk ik | |
Ole | woensdag 9 september 2015 @ 19:41 |
Nu heb ik zin in een vette hamburger | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:43 |
Hoe laat je ben der? | |
Ole | woensdag 9 september 2015 @ 19:46 |
De Mac en de BK zitten hier op 50 meter Maar die maken niet zulke lekkere burgers als jij denk ik | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:47 |
Dat is niet het zelfde | |
Ole | woensdag 9 september 2015 @ 19:47 |
Zie edit. | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 19:47 |
Ik zag het | |
Curiosity | woensdag 9 september 2015 @ 20:48 |
Grover of kleiner? | |
Zo-is-dat | woensdag 9 september 2015 @ 20:49 |
Thaise biefstuk salade met eigen gemaakte chilisaus van eigen geteelde pepers, en en rijstnoedels salade met peultjes en sesam | |
Diconnected | woensdag 9 september 2015 @ 20:56 |
Holy crap hoe krijg je dat in je mond | |
Geerd | woensdag 9 september 2015 @ 21:00 |
Moet je mijn.... aaah te makkelijk | |
Biekuh | woensdag 9 september 2015 @ 21:22 |
het ziet er iig wel lekker uit. ik zag trouwens vandaag wagyu-burgers bij de aldi in het vriesvak, maar ik durfde het niet aan de prijs ben ik vergeten | |
FutureFairytale | woensdag 9 september 2015 @ 21:29 |
ik fijner Vooraf: uiensoep en stokbrood kruidenboter Hoofd: Angus ossenhaas met gorgonzolasaus, daarbij de Vd Valk garnituren. Toe: All American: Cheesecake ijs, brownie, gesuikerde noten, caramel en slagroom. Nu knoop los | |
Skeletor. | donderdag 10 september 2015 @ 07:05 |
Straks voor de laatste keer een ontbijt met roerei, Hongaarse salami, kaas, tomaten, paprika en komkommer. Immers: op de terugweg van vakantie! | |
Biekuh | donderdag 10 september 2015 @ 09:10 |
kleiner als het rauwe ui is, tenminste. maar grof gesneden en dan gebakken is ook wel lekker op een burger | |
FutureFairytale | donderdag 10 september 2015 @ 14:12 |
Bak kwark en een smoothie aardbei/banaan. Snipverkouden en maar ffies normaal doen na een week heeeel veel, maar heel lekker, eten | |
Karzai | donderdag 10 september 2015 @ 15:12 |
ik krijg ineens trek in oesters | |
FutureFairytale | donderdag 10 september 2015 @ 15:23 |
Gezouten rookvlees met augurken. | |
Karzai | donderdag 10 september 2015 @ 15:38 |
pruimen en een tosti | |
banaantjeEE | donderdag 10 september 2015 @ 16:03 |
Boontjes, gemarineerde kip en zoete aardappelen | |
golfer | donderdag 10 september 2015 @ 16:50 |
Vanavond: viskoekje van de Filipijnse vrouw van de visboer, gekookte worteltjes en gebakken sliptongetjes. | |
uniekhoorn | donderdag 10 september 2015 @ 16:54 |
Onze goede wereld restaurant of de goeie pizzaria.. zucht Eerst maar een biertje | |
FutureFairytale | donderdag 10 september 2015 @ 17:27 |
Bami met groenten en kip. Toe een napolitana ijsje. | |
chufi | donderdag 10 september 2015 @ 17:43 |
Straks een restje zelfgemaakte paella van gisteren | |
Dragonberry | donderdag 10 september 2015 @ 18:03 |
Varkenshaas, sperziebonen met uitgebakken spekjes en gebakken aardappelpartjes. Zo lekker een kop thee en een stroopkoek | |
uniekhoorn | donderdag 10 september 2015 @ 18:15 |
Vers druiven, pizza met rosbief, groen te, mozzarella, salade erbij. Nu een Italiaanse tomatensoep, lekker! | |
Stokken_en_stenen | donderdag 10 september 2015 @ 18:23 |
goedkope bourbon Ja niet te zuipen maar ik moet even wat alcohol hebben | |
-Ciske- | donderdag 10 september 2015 @ 21:01 |
Kopje thee met Alpenroom chocolade | |
FutureFairytale | donderdag 10 september 2015 @ 22:29 |
Doritos roulette en limonade. | |
#ANONIEM | donderdag 10 september 2015 @ 22:30 |
En daar zijn we weer na een dag buiten de landsgrenzen. Zoals te zien in bovenste foto, alvorens huiswaarts werd gekeerd, een klein hapje gedaan bij de HK chinees. Het is tenslotte nog donderdag.. | |
uniekhoorn | donderdag 10 september 2015 @ 22:32 |
vla, met geschaafde witte choco en spuitslagroom Zo nog wat naturel chips | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 11 september 2015 @ 10:44 |
Arme donald duck | |
#ANONIEM | vrijdag 11 september 2015 @ 10:44 |
Eerst acclimatiseren en dan op te volgen met een lekkere lunch en verder van het fraaie weer te genieten. Tis niet voor niets vrijdagmorgen. [ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 11-09-2015 10:46:30 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 11 september 2015 @ 14:46 |
Kippensoep | |
uniekhoorn | vrijdag 11 september 2015 @ 17:04 |
Blokje pure chocolade en een prossecco. Uit schoonpa's tuin straks: sperziebonen, gebakken aardappelen, zoetzure komkommersalade en wat rode bieten met sjalotjes. Gratis eten Daarbij gegrilde entrecote | |
Diconnected | vrijdag 11 september 2015 @ 17:26 |
Straks rosbief reepjes met champignon-roerbakmix en rijst. | |
PluisigNijntje | vrijdag 11 september 2015 @ 17:50 |
Na een heerlijk dagje drama op Utrecht CS nu een halve liter Grolsch. Zo kippensoep | |
Kaneelstokje | vrijdag 11 september 2015 @ 17:58 |
Vandaag een 4 boterhammen met kaas, zak pepernoten , en wat Chinese kool met pindasaus en rijst voor avondeten. | |
Njosnavelin | vrijdag 11 september 2015 @ 18:06 |
Nu al pepernoten? | |
Kaneelstokje | vrijdag 11 september 2015 @ 18:09 |
Ik had vorige week ook al een zak. | |
FutureFairytale | vrijdag 11 september 2015 @ 19:47 |
Al een zak choco kruidnoten gekregen.. Nog maar 3 op Net Kung Po Kai met nasi gegeten. Extra pittig besteld maar was niet echt pittig. Straks bosbessensorbetijs en een groot glas ice tea. | |
Dragonberry | vrijdag 11 september 2015 @ 19:53 |
Nergens zin meer in.. Dus Chinees gehaald en nu aan de rode wijn | |
banaantjeEE | vrijdag 11 september 2015 @ 20:26 |
Lasagne | |
PluisigNijntje | vrijdag 11 september 2015 @ 21:13 |
Heel veel bier. Bleek namelijk dat ik vanavond NOG meer met de trein moet. Dat kan ik met mijn volle verstand niet meer aan, dus dan maar zo. | |
Geerd | vrijdag 11 september 2015 @ 21:21 |
Ik dag neem eens zoon pakje vifit zit net zoveel suiker in als frisdrank | |
Ole | vrijdag 11 september 2015 @ 21:50 |
Kun je beter bier drinken | |
SoS87 | vrijdag 11 september 2015 @ 22:21 |
Beetje jammer. | |
SoS87 | vrijdag 11 september 2015 @ 22:28 |
Voor het vissen ; tosti's. Tijdens het vissen ; chippies, Tussen het vissen door ; lekkere pittige nasi met satestokjes, spiegeleitje, kroepoek en mini-loempias ( wel echt pittig) Toen tijdens het vissen biertjes en nog wat chips. Nu nog wat biertjes. | |
_Newman_ | vrijdag 11 september 2015 @ 22:35 |
Volgens mij is dat geen tauge maar paddestoelen (enoki denk ik?) | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 01:02 |
Pils!! En Vis uit de oven | |
SoS87 | zaterdag 12 september 2015 @ 01:09 |
Proost. | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 01:11 |
| |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 01:15 |
Lekker! Ik had nog kwark met hagelslag en druiven. Totaal 3 toetjes (met het sorbetijs van eerder). Borrel met een handje doritos en n stukje komkommer. | |
Bienelientjee | zaterdag 12 september 2015 @ 10:11 |
Zometeen zelf gemaakt broodje zalm/roomkaas/sla | |
Yankee | zaterdag 12 september 2015 @ 10:12 |
kwark met muesli en fruit | |
#ANONIEM | zaterdag 12 september 2015 @ 11:16 |
Lichte lunch als bodempje aangezien ik nog meer te doen heb vandaag. Tis tenslotte zaterdag. [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2015 11:16:37 ] | |
emmyemmy | zaterdag 12 september 2015 @ 11:28 |
'Tis maar wat je licht noemt | |
emmyemmy | zaterdag 12 september 2015 @ 11:29 |
Vanavond een broodje met geitenkaas, ontbijtspek, gekarameliseerde rode ui, rauwe spinazie en kastanjechampignons | |
Miauw_Zedong | zaterdag 12 september 2015 @ 12:47 |
Leverworst in natuurazijn.... ik vraag me af waarom mensen dit in hemelsnaam eten dus heb een potje gekocht, ga het zo uitproberen. | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 12:50 |
RIP | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 13:01 |
Straks misschien wat kwark en druiven. Later op de middag vermicellisoep (bommetje vol vermicelli en balletjes) met stokbrood. Vnv bami en een grote loempia, beide van de dorpsslager Gebakken eitje, sambal en satésaus erbij. | |
Zonnetje1981 | zaterdag 12 september 2015 @ 13:42 |
Zo dadelijk 40 ham/kaasflapjes maken voor een bdayfeestje vanmiddag. Moet er natuurlijk wel 1 proeven, of 2 | |
Miauw_Zedong | zaterdag 12 september 2015 @ 13:53 |
Valt mee. De structuur van de leverworst is een heel stuk steviger dan reguliere leverworst en het was minder zuur dan ik had verwacht. Ik zie zelf niet echt de meerwaarde van de zure smaak dus zal het niet meer kopen. Misschien een keer op een feestje mijn gasten voorzetten om ze te trollen ofzo. | |
Prego | zaterdag 12 september 2015 @ 13:55 |
natuurlijk moet dat OT: zelfgebakken brood met zelfgemaakte humus | |
uniekhoorn | zaterdag 12 september 2015 @ 15:23 |
Nu een cola-berenburg en blokje witte chocolade Straks: spruitjes, gegrilde tonijn, zoete worteltjes, aardappelpuree | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 15:48 |
Simpel maar altijd lekker | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 15:55 |
Lijkt me zo goor he | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 16:18 |
Volgens mij kopen alleen Polen dat graag. Altijd van dat ingeblikte of ingepotte ham e.d. Straks thee en een oliebol met krenten en veel suiker | |
Zonnetje1981 | zaterdag 12 september 2015 @ 16:37 |
Vanavond dus veel bday hapjes | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 16:44 |
Ohw daar vreet jeje echt klem in volgens mij | |
Diconnected | zaterdag 12 september 2015 @ 18:11 |
Zomenteen ovenfriet met salade en een hamburger. | |
Kaneelstokje | zaterdag 12 september 2015 @ 18:22 |
Pre-ontbijt om 4 uur met 2 Rolo toetjes. Ontbeten met 4 boterhammen, 2 met kaas, 2 met hagelslag. Voor de lunch een halve rol oreo met pindakaas. Nu staat het avondeten te pruttelen. Preisoep met chorizo. | |
Karzai | zaterdag 12 september 2015 @ 18:25 |
banaan kipburger en een broodje kroket van de febo 4 boterhammen 2 met filet americain 2 met fricandeau nu even geen honger meer | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 18:34 |
Hoe vind je de oreo's? Heb ze een paar maanden geleden geproefd en vond de pindakaas smaak erg flauw. Had veel sterker mogen zijn, zeker bij die sterke cacao koekjes. | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 18:36 |
Heb net Atjar Ketimoen gemaakt voor bij de bami en loempia speciaal straks. En morgen eet ik dat bij bulgogi met mihoen. | |
Kaneelstokje | zaterdag 12 september 2015 @ 18:44 |
De pindakaassmaak was inderdaad niet heel geprononceerd. Misschien dat een dikkere laag beter zou zijn geweest. | |
chufi | zaterdag 12 september 2015 @ 18:47 |
Pizza besteld... Was er binnen 20 min.. | |
banaantjeEE | zaterdag 12 september 2015 @ 19:06 |
Kaasburgers met een groentemix | |
Geerd | zaterdag 12 september 2015 @ 19:11 |
Broodje brie en een appel | |
FutureFairytale | zaterdag 12 september 2015 @ 19:48 |
Pfoeh vol! Toe nog aardbeien met vanilleijs en slagroom. | |
Pietverdriet | zaterdag 12 september 2015 @ 19:50 |
Eten laat vandaag, vanmiddag in de tuin gewerkt en daarna boodschappen gedaan, kippenvleugels en aardappels uit de oven en daar een mooie gemengde salade bij. | |
Zo-is-dat | zaterdag 12 september 2015 @ 20:25 |
Salade met vijgen, radicchio, rucola, basilicum, geroosterde rode ui en eigen geteelde bietjes, pistache nootjes met een dressing met balsamico en kaneel | |
#ANONIEM | zaterdag 12 september 2015 @ 21:09 |
Klein voorproefje wat zoal gegeten is vandaag en dat alles komt van deze recensie. Is tenslotte zaterdag! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2015 11:12:33 ] | |
uniekhoorn | zaterdag 12 september 2015 @ 21:33 |
Flesje Heineken en warm gepofte zoute popcorn | |
FutureFairytale | zondag 13 september 2015 @ 00:21 |
Glaasje sangria en bittergarnituur. Feestje | |
zeefje | zondag 13 september 2015 @ 00:23 |
Zoveel vlees op 1 dag | |
zeefje | zondag 13 september 2015 @ 00:27 |
O:Brinta + 3 pannenkoeken meer suiker T: handje yoghurtgums en koffie L: 1 kaiserbroodje met kaas T: - D: afhaal-hawaii-pizza T: Handje yoghurtgums dit topic werkt vaak wel goed om na te denken wat ik allemaal gegeten heb. Kan je in een oogopslag zien of je een beetje gezond heb gegeten. Makkelijk | |
Skeletor. | zondag 13 september 2015 @ 08:53 |
Gisteravond gegrilde zeewolffilet met gesauteerde gemengde groente, gepofte aardappel met Kräuterquark, frisse salade met gemengde bladslasoorten, tomaat en komkommer. Duitse keuken, immers nog even met vakantie. Zo meteen een goed hotelontbijt. Mij benieuwen wat de pot schaft! | |
uniekhoorn | zondag 13 september 2015 @ 10:44 |
Lekker Skeletor! Ik wandel zo langs een appelboom, dus straks een vers geplukt appeltje | |
Njosnavelin | zondag 13 september 2015 @ 11:03 |
Vraagje Ik wil vanavond deze gevulde aubergines maken. Wat kan ik daar het beste bij serveren? Ik eet zelf geen vlees maar kan dat eventueel wel voor de anderen maken. | |
#ANONIEM | zondag 13 september 2015 @ 11:39 |
Lekker he...Avondeten is gisteravond ook overgeslagen. On topic: Paar minuten geleden in huiselijke sfeer op herhaling dit zelf geprepareerde voorgerecht verobert ( = eigentijdse Cassave Soep) en nu gereed dit hoofdgerecht (= black eyes beans i.c.m. varkensvlees) i.c.m. een Alfa biertje voor de verandering. Alles zelf vanmorgen geprepareerd gewoon omdat het een huiselijke dag is en ...tenslotte zondag! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2015 11:44:04 ] | |
Karzai | zondag 13 september 2015 @ 13:12 |
Misschien iets Turks http://www.smulweb.nl/recepten/turks | |
banaantjeEE | zondag 13 september 2015 @ 13:58 |
Pasta, kaassaus, courgettes en spek | |
uniekhoorn | zondag 13 september 2015 @ 13:59 |
Letterlijk een appeltje , eitje | |
RobinOok | zondag 13 september 2015 @ 14:14 |
Foie gras met sichuanpeper! Je gelooft het in, gewoon in Frankrijk, een Franse chef die sichuanpeper in zijn huisgemaakte foie gras stopt. En lekker dat het was! :-) | |
RobinOok | zondag 13 september 2015 @ 16:31 |
Vanavond maar weer eens zelf koken. Faux filletTJE van 718 gram. Ahum... | |
uniekhoorn | zondag 13 september 2015 @ 16:42 |
He, vervelend! Zo maar rijst met zelfgemaakte satesaus, kroepoek, atjar, zelfgemaakte sate ati, gestoomde broccoli en gebakken ei | |
RobinOok | zondag 13 september 2015 @ 16:52 |
Oh, daar heb ik ook wel zin in!!! Lekker. | |
FutureFairytale | zondag 13 september 2015 @ 17:32 |
Vanmiddag een lekkere winner taco (ijsje) na het wandelen. Net een kom vermicellisoep. Vnv een beetje van 2 totaal verschillende maaltijden: Bulgogi met Chinese kool en mihoen. Bruine bonen met stroop, uitgebakken spek en spekvet. Allebei zo lekker dat ik allebei wil | |
Zo-is-dat | zondag 13 september 2015 @ 18:07 |
Vanmiddag gezellig geborreld met familie. Twee taarten, appel abrikoos kruimel en vanille bosvruchten aardbei kwarktaart met een laag chocolade over de bodem en een aantal tapas. Groene asperges met rauwe ham en citroen mayonaise, vijgen ham en geitenkaas, gember garnalen met eigen gemaakte Chili jam, frittata met ui bonenkruid zongedroogde tomaatjes en parmezaan, gemarineerde mini mozzarella, zelfgebakken semolina sesam zuurdesem brood en verschillende smeersels van de Turk | |
derLudolf | zondag 13 september 2015 @ 20:25 |
Schnitzel (zelf gepaneerd), aardappelkroketten, zelfgemaakte appelmoes | |
marcb1974 | zondag 13 september 2015 @ 20:41 |
Zeebaarsburrito's | |
uniekhoorn | zondag 13 september 2015 @ 22:40 |
Warme gepofte zoute popcorn en een Desporado's | |
FutureFairytale | zondag 13 september 2015 @ 22:58 |
Papikachips en Mediterraanse kaas (met olijven en zongedroogde tomaatjes). | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 00:42 |
Vanavond even bij de burgerking gegeten, even een bodempje voor vannacht want ff lekker pilsen. | |
Thezappa | maandag 14 september 2015 @ 01:46 |
desporado's zijn killing meestal | |
Thezappa | maandag 14 september 2015 @ 01:50 |
wat jezelf maakt ziet er niet heel lekker uit , kan je vrouw wel koken? | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 01:55 |
| |
#ANONIEM | maandag 14 september 2015 @ 02:24 |
Ben niet getrouwd en wat ik maak is gewoon huiselijk eten op een relaxte zondag en wat niemand normaliter maakt. Wat zeg ik: Kun je in geen enkel restaurant in Rotterdam of Amsterdam bestellen en zeker niet op deze wijze. En ik garandeer je dat het smaakte! Zowel de soep als de rijst met o.a.varkensvlees. Daarnaast selecteer ik mijn vriendin niet op het feit of ze wel goed kan koken want dat kan ik nog alijd als de beste ondanks dat ik het zo weinig mogelijk doe omdat ik gewoon erg lui ben in de basis. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2015 02:26:00 ] | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 03:13 |
Wat is er speciaal aan? Als leek zie ik gewoon rijst met bonen, en een paar hompen vlees met vooral dat linkse stuk op de foto 3/4 e vet?? | |
PluisigNijntje | maandag 14 september 2015 @ 09:34 |
Ik vind de combinatie van het zilveren bestek met de oudewijvenbloemenplacemat in ieder geval wel heel speciaal | |
RobinOok | maandag 14 september 2015 @ 09:48 |
Nou jongens, het is mijn smaak ook niet, maar het is wel good old honest food. Ik ken meer mensen die daarvan smullen hoor. | |
MutedFaith | maandag 14 september 2015 @ 09:55 |
kudos voor 't Alfa bier trouwens (Ik woon echt op een kwartier afstand van de brouwerij. Ben blij dat 't de laatste tijd eindelijk wat aan bekendheid aan 't winnen is). | |
Bramito | maandag 14 september 2015 @ 10:05 |
Oh leuk, mijn vader komt uit Amstenrade. Ik vind het trouwens niet zo heel fantastisch bier. | |
RobinOok | maandag 14 september 2015 @ 12:10 |
Daar had ik opeens onnoemelijk veel zin in. Was lekker. | |
zeefje | maandag 14 september 2015 @ 12:14 |
Trek nu | |
Gummiebeer | maandag 14 september 2015 @ 12:18 |
Sperziebonen en rode paprika in saté met gehakt en krieltjes. Morgen ga ik weer voor de quiche zalm met broccoli, bosuitjes en dille want dat smaakte erg goed! zal ik er gelijk een foto bij plaatsen van het resultaat | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 12:29 |
Ik ga zo de super in speciaal voor jou zal ik eens wat halve liters proeven !! (niet in de super dan) | |
RobinOok | maandag 14 september 2015 @ 13:08 |
Left-overs van de faux fillet van gisteravond. Met een simpel sausje van mayo, mosterd, honing, peper, zout. Veel meer hebben we ook niet in (vakantie) huis natuurlijk. Lunch in France (de foto van het diner was te donker, maar wam zag het er hetzelfde uit. Merk wel dat ik niet zonder photoshop kan hoor. Irriblauwe foto's) | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 13:12 |
| |
FutureFairytale | maandag 14 september 2015 @ 13:28 |
heb je na de foto nog wel wat saus over de andere helft gegoten? Straks een halve bak kwark, halve meloen en een trosje druiven. | |
zeefje | maandag 14 september 2015 @ 13:29 |
Broodje Unox en broodje kaassoufflé | |
RobinOok | maandag 14 september 2015 @ 13:29 |
Nee, gewoon uitgesmeerd met mijn vinger. | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 13:39 |
Stokbroodkruidenboter uit de oven met koffie!! | |
PluisigNijntje | maandag 14 september 2015 @ 13:59 |
Crackers zelfgemaakte eiersalade Ja alweer Vanavond snelle wraps van kipfilet/kidneybonen/mais/ui/paprika. Op een wrap met sla, tomaat, kaas, chilisaus. | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 14:13 |
Belofte maakt schuld | |
uniekhoorn | maandag 14 september 2015 @ 15:05 |
Nieuwe oogst Elstar appel.... daar kan geen taart tegenop.. zo lekker Vanavond: bloemkool, halve kip uit de oven en ovenfrietjes. Frisse zoetzure komkommersalade erbij | |
MutedFaith | maandag 14 september 2015 @ 15:26 |
Laat ze smaken! (Al heb ik zelf bier altijd liever uit flesjes..) | |
Geerd | maandag 14 september 2015 @ 15:28 |
Maakt mij eigenlijk niet zoveel uit, | |
#ANONIEM | maandag 14 september 2015 @ 16:20 |
Tja..achteraf gezien is dat het ook. Bestek heb ik al jaren in huis en de ronde tafel in de eetkamer heeft altijd een kleed (en heb ik al eerder opgevoerd in andere posts) en die placemats zijn ooit gekocht door een ex van mij op een rommelmarkt ergens in het land. En aangezien ik bijna alles bewaar was het pakken van deze placemat een makkelijke. Trouwens... ik eet bijna altijd met een placemat ( heb er veel meer!) op deze ronde tafel tenzij deze ingedekt is. Houdt het laken op de ronde tafel ook schoon. Vandaag voor de lunch maar weer de Turkse toer genomen en deze aloude combinatie. Smaakte weer als vanouds *burp* Daarna ondanks het koele weer even buiten acclimatiseren. Tis tenslotte maandag. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2015 16:23:07 ] | |
FutureFairytale | maandag 14 september 2015 @ 16:35 |
Vanavond een zwaar maal maar 1 van mijn lievelings: Witlof ham/katenspek/kaas en aardappel anders met gebakken spekjes en uienringen En ja... Aardappel anders (bacon-ui) blijf ik heerlijk vinden! | |
Diconnected | maandag 14 september 2015 @ 17:22 |
Straks maar eens aardappels schillen, vanavond boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes en rookworst. | |
larry_flynt | maandag 14 september 2015 @ 17:34 |
Vanqvond eten in de super lekkere kantine van de HvA iemand tips waar je in de buurt van de Wibau in Amsterdam lekker snel kan eten? | |
Sarasi | maandag 14 september 2015 @ 18:26 |
Gevulde perline met napolitana saus, geroosterde pijnboompitten, boerenbrie en kipfiletblokjes. | |
Zo-is-dat | maandag 14 september 2015 @ 18:27 |
Goan curry met vis, rijst, veel verse koriander en pappadums met een tomaat avocado salade van robinook erbij https://kokrobin.wordpres(...)o-and-avocado-salad/ | |
derLudolf | maandag 14 september 2015 @ 18:29 |
| |
FutureFairytale | maandag 14 september 2015 @ 18:34 |
Toetje was vanilleijs met aardbeiensoep (gepureerde aardbeien met suiker). Boohh wat heb ik toch heerlijk gegeten! | |
uniekhoorn | maandag 14 september 2015 @ 18:58 |
Een tablet witte chocolade met crisp vd Hema.. bedankt postcodeloterij | |
Ama | maandag 14 september 2015 @ 19:08 |
Ik ga zo even een bak aardbeien kwark eten. | |
Skeletor. | maandag 14 september 2015 @ 19:09 |
Dat was het zeker! Onwijs tegoed gedaan: gerookte zalm, maatjesharing, gerookte heilbot, ham, kaas, twee pompoenpitbroodjes en een omelet van twee eieren met kaas, ham, ui, cherrytomaat en paprika (speciaal laten bakken, als het kan, moet je het niet laten, toch ). Plus nog tomaat, komkommer, augurk en wat zilveruitjes. Jezus, wat zat ik vol . Heerlijk, fruit direct van de boom! Wat voor soort? | |
Skeletor. | maandag 14 september 2015 @ 19:13 |
Weer thuis dus van vakantie, maar wel allemaal lekkere dingen geďmporteerd . Hongaars zuur (kool, augurk, paprika etc.), salami, schapenkaas en een variant op schapenkaas (gomolya genaamd), verse tomaten en paprika's, een watermeloen, Hongaars spek, ach, teveel om op te noemen. Vakantie-eten is leuk, maar eigen keuken is ook niet gek! Tosti's gehad overdag, als avondeten mihoen goreng met lekker veel roerei en fricandeau! Erbij Hongaarse zure augurk . | |
Skeletor. | maandag 14 september 2015 @ 19:15 |
Ooooh ja, straks staat er nog knäckebröd op het menu, maar ik kan niet kiezen met welke kaas. De lekkere geitenbrie of de lekkere Hongaarse schapenkaas! First-world problems . Plus nog een heerlijke Abate-peer en een Elstar van de nieuwe oogst. | |
Prego | maandag 14 september 2015 @ 20:13 |
neem ze allebei | |
Skeletor. | maandag 14 september 2015 @ 21:12 |
Whaha, dan komt daar een beetje autisme of zo bij kijken: kaassoorten mengen vind ik niet zo . | |
FutureFairytale | maandag 14 september 2015 @ 21:24 |
eh.. 1 knackebrod geit en 1 met schaap. Das toch niet moeilijk? Hier net thee en n puntje kokos-mango taart. | |
Skeletor. | maandag 14 september 2015 @ 21:36 |
Wel! Oei, de jouwe klinkt ook goed. | |
RobinOok | maandag 14 september 2015 @ 21:55 |
Cool! | |
Dragonberry | maandag 14 september 2015 @ 22:06 |
Popcorn en een glas rosé | |
banaantjeEE | maandag 14 september 2015 @ 22:34 |
Broccoli, aardappelen en een hamburger | |
#ANONIEM | dinsdag 15 september 2015 @ 02:06 |
Gisteravond op weg naar huis nog even onderstaand genuttigd. Uiteraard afkomstig vanuit dit topic. | |
chufi | dinsdag 15 september 2015 @ 02:38 |
Mijn favo bier | |
PluisigNijntje | dinsdag 15 september 2015 @ 12:04 |
Tosti kaas-kip met curry | |
FutureFairytale | dinsdag 15 september 2015 @ 12:13 |
Thee en een bosvruchtentaartje | |
derLudolf | dinsdag 15 september 2015 @ 13:47 |
In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne. | |
FutureFairytale | dinsdag 15 september 2015 @ 14:39 |
Uitsmijter ham/kaas en een verse jus | |
uniekhoorn | dinsdag 15 september 2015 @ 15:47 |
Zelfgemaakte tjaptjoy, satesaus en oosterse zoetzure komkommer Met daarbij gebakken gamba's met veel verse knoflook, rode peperringetjes en verse peterselie | |
SoS87 | dinsdag 15 september 2015 @ 16:32 |
Tau Si Kai met rijst. | |
Skeletor. | dinsdag 15 september 2015 @ 17:24 |
Straks krumplifőzelék, een Hongaars aardappelgerecht en Hongaarse augurken. | |
Skeletor. | dinsdag 15 september 2015 @ 17:26 |
Serieus niet? Ik vond ze heerlijk. Voorwaarde voor peren voor mij is wel dat ze loeihard zijn. De Triomphe de Vienne is ook zalig! Dat seizoen heb ik volgens mij net gemist door de vakantie. Nu wachten op de Conference en de Doyenne du Comice. Ja, in Duitsland zie je ze vaak! Evenals de Forelle, ken je die? Ook zo'n lekkere peer. | |
Zo-is-dat | dinsdag 15 september 2015 @ 18:51 |
http://leangreennutrition(...)lo-mushroom-burgers/ Ongeveer dit recept alleen met kastanje champignons, extra gegrilde groene asperge en radicchio | |
MrSalazar | dinsdag 15 september 2015 @ 19:07 |
dubbele hamburger van varkensgehakt, druiven en cola. | |
FutureFairytale | dinsdag 15 september 2015 @ 19:55 |
Nu een paar druiven. Over ongeveer 3 kwartier lasagne | |
banaantjeEE | dinsdag 15 september 2015 @ 20:05 |
Frietjes met garnaalkroketten | |
RobinOok | dinsdag 15 september 2015 @ 20:37 |
Vandaag weer "thuis" (in ons vakantiehuisje) gegeten: agneau roti sans os met haricot verts (ook in Frankrijk gewoon uit Kenia) met een "sausje" van de gerookte worst die bij thuiskomst oneetbaar hard bleek en ik dus maar in een warme vinaigrette heb verwerkt. En oven frietjes om Pietverdriet te pesten. Speciaal een vleesthermometer gekocht (de oude was kapot) en dat heeft zich terug betaald. :-) Oh, en mijn jus was ook een partij lekker! Ik maak nooit jus. Heb er ook eigenlijk nooit behoefte aan, maar gewoon voor de lol, je moet toch wat met die resten in de pan. [ Bericht 2% gewijzigd door RobinOok op 16-09-2015 00:24:42 ] | |
foodlover | dinsdag 15 september 2015 @ 21:28 |
Zuurkool met spek! | |
Bienelientjee | dinsdag 15 september 2015 @ 21:50 |
Had vanavond een noedels wokgerecht, met lekker veel groenten, kastanje champignons, biefreepjes. | |
Lucky_Strike | dinsdag 15 september 2015 @ 21:54 |
Laat ik hier ook weer eens gaan meeposten. Ik at vandaag pulled pork tacos. Ik had diverse bakjes garnering op tafel gezet: jalapenos, ananas, rode kool, roomkaas, geraspte belegen kaas, cherrytomaatjes, koriander, avocado, creme fraiche. De tomaat en creme fraiche laat ik de volgende keer weg. | |
Dragonberry | dinsdag 15 september 2015 @ 22:13 |
Even een kroketje gebakken | |
Zo-is-dat | dinsdag 15 september 2015 @ 22:32 |
Hmmmmm! Ik heb hier een blokje Tony's Chocolonely | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 15 september 2015 @ 23:25 |
Zelfgemaakte Szechuanburgers. Experimentje, en erg goed gelukt. Lekker. | |
Geerd | woensdag 16 september 2015 @ 00:37 |
Pils!! | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 01:00 |
Dat ziet er goed,simpel en lekker uit. Ik had gisteravond de welbekende kip met chinese paddenstoelen i.c.m.een wijntje,aansluitend een toetje in de vorm van een amandelcake met wat vanille-ijs en na afloop gewoon verder lallen met paffen en drinken. Was tenslotte dinsdag. | |
PluisigNijntje | woensdag 16 september 2015 @ 09:54 |
Nog niks op... HONGER! | |
PluisigNijntje | woensdag 16 september 2015 @ 10:19 |
Broodje Black Angus. *burp* | |
RobinOok | woensdag 16 september 2015 @ 14:22 |
En uiteraard veel lam over, dus vanmiddag broodje lam! Met deze keer een sausje van creme fraiche, mosterd, honing, peper, zout. En we hadden ook nog wat sla over. Uit een zak. | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 14:24 |
Ziet er allemaal goed uit zeg. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2015 14:24:58 ] | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 14:27 |
Vanavond wordt het gebakken victoriabaars met aardappeltjes uit de oven en een simpele salade. Ook in het vakantiehuisje maar niet in Frankrijk. | |
RobinOok | woensdag 16 september 2015 @ 14:31 |
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika? | |
FutureFairytale | woensdag 16 september 2015 @ 14:33 |
Patat flip met ui. Goed ontbijt | |
PluisigNijntje | woensdag 16 september 2015 @ 14:37 |
Zo, da's een flinke unit | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 14:43 |
Nope, we zijn gewoon op een waaierig waddeneiland. | |
RobinOok | woensdag 16 september 2015 @ 14:52 |
Ahum. Op de wadden zijn en dan victoriabaars eten? Haha, het moet niet gekker worden! Vergis je je niet misschien? Is het gewoon een zeebaars of zo? | |
uniekhoorn | woensdag 16 september 2015 @ 14:59 |
Koffie met slagroom en slagroomsoesje | |
Karzai | woensdag 16 september 2015 @ 15:24 |
bakkie thee met een cocosmakroon | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 16:28 |
Nope, victoriabaarsfilet verkopen ze gewoon bij de Jumbo hoor | |
christiman | woensdag 16 september 2015 @ 17:31 |
Net een quiche in elkaar gedraaid met champignons en paprika. Eerste keer zelf een quiche gemaakt, dus hopelijk is 't wat, het ruikt hier alleszins heerlijk | |
PluisigNijntje | woensdag 16 september 2015 @ 17:48 |
Salade met geitenkaas, appel, ui, komkommer, en notenmix | |
Lonaa | woensdag 16 september 2015 @ 17:49 |
Griekse spinazietaart! | |
Karzai | woensdag 16 september 2015 @ 17:51 |
homemade hamburgers en een salade met griekse feta en gerookte kip | |
Bienelientjee | woensdag 16 september 2015 @ 17:52 |
Heb spinazie ham rolletjes gemaakt (met zongedroogde tomaat, sjalotjes en mozzarella). En had nog wat bbq worstjes over, op een klein pistoletje uit de oven. Beetje bij elkaar geraapt | |
_Newman_ | woensdag 16 september 2015 @ 17:54 |
Vandaag biefstukreepjes met Shanghai paksoi met knofllook en oestersaus. Simpel maar lekker. | |
Lucky_Strike | woensdag 16 september 2015 @ 18:18 |
Gnocchi, chorizo, paprika, courgette uit eigen tuin, manchego en artisjokhart. | |
bloodymary1 | woensdag 16 september 2015 @ 18:27 |
Ik heb enorm veel zin in een lekkere sappige hamburger van Irish Angus op een Itaiaanse bol met gebakken uien en veel sauce Andalouse. En laat ik dat net allemaal in huis hebben, manlief niet thuis, ik ga mezelf verwennen! | |
habitue | woensdag 16 september 2015 @ 18:31 |
Spicy quesadilla's met veel kaas. | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 18:32 |
Pollepel en alles, Wauke. | |
banaantjeEE | woensdag 16 september 2015 @ 18:45 |
Cordon Bleu met preipuree | |
Diconnected | woensdag 16 september 2015 @ 18:50 |
Biefstukje met aardappeltjes en salade. | |
bloodymary1 | woensdag 16 september 2015 @ 19:01 |
Zo is dat, daar kan ik allerlei kunstjes mee. | |
FutureFairytale | woensdag 16 september 2015 @ 19:30 |
Chapagetti | |
_Hestia_ | woensdag 16 september 2015 @ 21:10 |
FutureFairytale | woensdag 16 september 2015 @ 23:32 |
Paprika ribbelchips en ice tea. | |
#ANONIEM | woensdag 16 september 2015 @ 23:35 |
Waar was dat bovenstaand carpaccio gerecht en opvolgend vleesgerecht met champignonroomsaus? gerecht. Ik: Vanmiddag de Vietnamees maar even opgezocht voor de lunch en een voor mij eerder genomen noodlebowl met rundvlees en eigen meegenomen pepers genuttigd. Later thuis als avondhap een eigen winterkostje bereidt. [ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2015 23:38:40 ] | |
_Hestia_ | woensdag 16 september 2015 @ 23:43 |
Het was een steak van 300 gram met pepersaus En het was bij NielZ | |
PluisigNijntje | donderdag 17 september 2015 @ 07:30 |
Cappuccino | |
PluisigNijntje | donderdag 17 september 2015 @ 07:31 |
NielZ maakt goed eten! De beste man zelf is alleen wel een zak. | |
banaantjeEE | donderdag 17 september 2015 @ 09:22 |
2 wafeltjes (met en zonder chocolade) gegeten en een koffie | |
AMAR420 | donderdag 17 september 2015 @ 15:13 |
rijst met javaanse kip | |
Bienelientjee | donderdag 17 september 2015 @ 15:20 |
Twee lekkere peertjes! Vanavond simpel, omelet met lekker veel groenten! | |
FutureFairytale | donderdag 17 september 2015 @ 16:44 |
Vanmiddag mosterdsoep met een plak speltbrood. Net een versgeperst glas sap en 3 pure pindarotsjes. Vanavond bietenrisotto. | |
Geerd | donderdag 17 september 2015 @ 16:48 |
Broodje gezond en koffie | |
Pietverdriet | donderdag 17 september 2015 @ 16:48 |
Vanavond hebben we Krustenbraten, ofwel, varkensbraadstuk met knapperzwoerd. Pekelen 5 Liter Water 1 kg Zout 6 Tenen knoflook 20 Peperkorrels 10 Kruidnagels 5 Blaadjes laurier 3 EL Mosterdzaad 10 Jeneverbessen Water met de ingredienten aan de kook brengen, intussen de zwoert wiebervorming insnijden en vlees met een sateprikker inprikken Water helemaal laten afkoelen, bv een nachtje buiten, wel deksel erop. Als het water koud is (niet lauw) het vlees erin en het 2 a 3 dagen in de koelkast laten staan. Dan vlees afspoelen en droogdeppen, Oven op 160-180 graden (afhankelijk of je een turbooven hebt) en garen tot minstens een kerntemperatuur van 70-75 graden, en de zwoerd krokant en knapperig. Dan laten rusten, ca 10 minuten Serveren met bruine saus, aardappels, rode kool of zuurkool, spruiten, goed glas bier. Heel klassiek, heel mooi en je krijgt er dorst van De zwoerd is erg lekker krokant knapperig, Voor je hem in de oven stopt de zwoerd met een anderhalf, twee liter kokend water in een straaltje overgieten, zodat de eiwitten stollen. Dan droogdeppen met keukenpapier. Dit zorgt ervoor dat hij extra krokant | |
golfer | donderdag 17 september 2015 @ 16:49 |
Lekker, Piet. | |
#ANONIEM | donderdag 17 september 2015 @ 16:51 |
Zalig. Ik benijd je Piet! On topic. en dat komt van deze recensie. | |
JustinK | donderdag 17 september 2015 @ 17:13 |
Kruidnoten | |
Lucky_Strike | donderdag 17 september 2015 @ 18:32 |
Koekkruimels | |
banaantjeEE | donderdag 17 september 2015 @ 18:45 |
Vol-au-vent burgers, bloemkool, aardappelen en een Hollandaisesaus | |
emmyemmy | donderdag 17 september 2015 @ 18:45 |
Gebakken aardappeltjes met slavinkjes en een salade van rauwe witlof en mandarijntjes | |
_Hestia_ | donderdag 17 september 2015 @ 19:43 |
Pepersteak, aardappelgratin en stoofpeertjes | |
Pietverdriet | donderdag 17 september 2015 @ 19:44 |
Heb hem net op, hij was een 9, bijna perfect. De zwoerd was als popcorn gepopt, krokant schuim, vlees prachtig roze. Had er een mosterdsaus bij met wat mierikswortel, bloemige aardappels en peentjes. Zo mooi kan een eenvoudig doch voedzaam maal zijn. | |
Elan | donderdag 17 september 2015 @ 19:46 |
Bramen geplukt in Duitsland jummie | |
uniekhoorn | donderdag 17 september 2015 @ 19:49 |
spruitjes, zelfgemaakte satesaus, zelfgemaakte nasi, zelfgemarineerde sate ati en zoeture oosterse komkommersalade | |
uniekhoorn | donderdag 17 september 2015 @ 19:50 |
OMG Who needs uberhaupt porno? Dit IS porno! | |
Pietverdriet | donderdag 17 september 2015 @ 20:02 |
Dank je. Zeg wel eens tegen mijn vent dat ie niet weet hoe goed hij het heeft. | |
N.icka | donderdag 17 september 2015 @ 20:34 |
Ik heb 10 blikjes tonijn op oliebasis gekregen.. Wtf moet ik daar nu voor lekkers mee maken ? | |
Sunshine1982 | donderdag 17 september 2015 @ 20:35 |
Ik zit net te denken aan de cash and fresh toen ik jouw post las Bestaat die toko nog? | |
Geerd | donderdag 17 september 2015 @ 20:56 |
Broodje eiersalade en een bakje bramen | |
banaantjeEE | donderdag 17 september 2015 @ 21:08 |
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super! Maar nee heeft er niets mee te maken. Had gewoon zin in bloemkool Wat is een toko? | |
MrSalazar | donderdag 17 september 2015 @ 21:14 |
noemt dit | |
banaantjeEE | donderdag 17 september 2015 @ 21:16 |
Oei sorry. Heet dit. Gelukkig ben jij zeer attent hé! | |
Sunshine1982 | donderdag 17 september 2015 @ 21:16 |
Cash and fresh had vroeger altijd heerlijk vlees voor een supermarkt. Zag later dat ze overgenomen zijn? | |
uniekhoorn | donderdag 17 september 2015 @ 21:20 |
Warme chocolademelk met genoeg Baileys en verse slagroom | |
banaantjeEE | donderdag 17 september 2015 @ 21:22 |
Ik heb het over een box dat je wekelijks kan kopen voor 35 EUR. In die box vind je dan voeding voor iedere dag. Gebalanceerd en uitgerekend op wat het menselijk lichaam nodig heeft. | |
Sunshine1982 | donderdag 17 september 2015 @ 21:23 |
Ja, en ik had het over een supermarkt Maakt niet uit verder... Nu weer OT | |
Pietverdriet | donderdag 17 september 2015 @ 21:35 |
Blikje openen en uit laten lekken Met mayo en een staafmixer tot een saus maken Kalfvlees als rosbief braden en af laten koelen, heel dunne plakjes van snijden Spiegel saus op een bord en daar de plakjes op leggen, decoreren met kappertjes | |
FutureFairytale | donderdag 17 september 2015 @ 21:51 |
Thee en een bokkenpootje | |
N.icka | donderdag 17 september 2015 @ 22:17 |
Tonijn in combi met kalfsvlees ??? Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben . Dat ga ik zaterdag proberen | |
Pietverdriet | donderdag 17 september 2015 @ 22:35 |
Vitello Tonato heet het | |
Myraela | vrijdag 18 september 2015 @ 12:02 |
Ik ga vanavond spruitjes eten. Nu al zin in. | |
FutureFairytale | vrijdag 18 september 2015 @ 13:36 |
Kwark met royale hagel 3 augurkjes in rauwe ham | |
uniekhoorn | vrijdag 18 september 2015 @ 13:41 |
Een huge en heerlijke friszure, sappige Elstar nieuwe oogst. Daar kan geen snoepgoed tegenop! Net mijn "lekker duurzaam"postcode loterij 12.5 euro binnen gekregen dus vanavond maar een verantwoorde maaltijd | |
Skeletor. | vrijdag 18 september 2015 @ 15:15 |
Net tosti. Vanavond met kaas (moet nog verzinnen wat voor soort) gevulde kipfilet van de barbecue. Erbij een Spaans stokbroodje, auberginesalade, tomatensalade en gesnipperde rode ui. | |
mascara-klodder | vrijdag 18 september 2015 @ 15:28 |
Kaasfondue vanavond | |
Bienelientjee | vrijdag 18 september 2015 @ 15:53 |
Het plan was soep, maar die verschuiven we naar morgen. Vanavond gooien we de frituur aan! | |
emmyemmy | vrijdag 18 september 2015 @ 16:08 |
Elstar familie van me heeft een elstar boerderij, zelf vers van de boom plukken | |
FutureFairytale | vrijdag 18 september 2015 @ 16:53 |
Net een trosje druiven Vanavond een hartige pannenkoek bij de pannenkoekenboerderij | |
Karzai | vrijdag 18 september 2015 @ 17:04 |
Biefstukje, aardappelsalade en doperwten | |
Lucky_Strike | vrijdag 18 september 2015 @ 17:11 |
Met broccoli en gorgonzola gevulde courgette en paprika met schupfnudeln en een rundervink. | |
Karzai | vrijdag 18 september 2015 @ 17:26 |
Gisteren trouwens m'n stenen stoofpot gebruikt, paprikaatje, uitje, aardappel, tomaat, knoflook spek en wat kruiden 40 minuten in de oven en klaar. Vele combinaties mogelijk | |
banaantjeEE | vrijdag 18 september 2015 @ 18:20 |
Pizza | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 18 september 2015 @ 18:21 |
Spaghetti | |
#ANONIEM | vrijdag 18 september 2015 @ 18:22 |
en dicht.. |