Dat ziet er hendig lekker uit.quote:Op maandag 27 juli 2015 22:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat eten en/of drinken we vandaag?
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje.
[ afbeelding ]
Even hiervan een plaatje want ben van plan deze a.s. zondag te gaan maken
Dat ziet er best wel lekker uit! Al heb ik mijn twijfels over de stevigheid, bleven ze wel goed heel bij het bakken?quote:Op dinsdag 28 juli 2015 12:31 schreef deroow het volgende:
[ afbeelding ]
Gister maakte ik couscous-geitenkaasburgers en ik heb er nog eentje over! Driemaal raden wat ik straks ga eten
Goed idee! Klinkt lekker!quote:Op dinsdag 28 juli 2015 12:31 schreef deroow het volgende:
[ afbeelding ]
Gister maakte ik couscous-geitenkaasburgers en ik heb er nog eentje over! Driemaal raden wat ik straks ga eten
Hoe was ie? Vergelijkbaar met die van Knorr wereldgerecht doosjes?quote:
Ik heb hem gemaakt zonder sperziebonen. En met puntpaprika en ui. Oh ja en ipv noedels zelf rijst bijgemaakt. Dan is-ie lekker Smaken zijn sowieso wat voller en rijker dan die Knorr dingen.quote:Op woensdag 29 juli 2015 11:47 schreef RoodWitBlauw het volgende:
[..]
Hoe was ie? Vergelijkbaar met die van Knorr wereldgerecht doosjes?
Lekker bezig !!quote:Op woensdag 29 juli 2015 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Gevulde eitjes
Hele droge friese worst met kruidnagel
Kaasblokjes
Toastjes met seleriesalade, pittige kip/kerrie salade
Warme gehaktballetjes gebraden in de oven met verschillende sausjes
Wraps met Val Blanc en gerookte zalm
Meloen met rauwe ham
Chips
Dadels met monchou en spek uit de oven
Cherrytomaatjes met tonijn/wasibimayo
Verjaardag deel 2
Net : vanochtend uit de tuin gehaalde sperziebonen, en wortelen en botersla.
Gebakken aardappelen en varkenshaas
Mijn pizza salami was heerlijk! En opquote:Op woensdag 29 juli 2015 20:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik haal zo een pizza op bij de Italiaan
Niet blij met hellofresh?quote:Op woensdag 29 juli 2015 16:03 schreef minilot het volgende:
Avond twee met Hello Fresh.
Kofte met couscous en tomaat en aubergine.
Dat moest ik echt even Googlen!quote:Op donderdag 30 juli 2015 17:24 schreef Curiosity het volgende:
Vanmiddag een "blauwe hap" bij de toko gehaald, straks opeten.
En wat was het?quote:Op donderdag 30 juli 2015 18:43 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat moest ik echt even Googlen!
Indisch.quote:
En dat isquote:Op vrijdag 31 juli 2015 10:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Crackers pate en kersen.
Vanmiddag weer vrijdaglunch halen
We hadden nog lunch in de vriezer bleek. Zitten aan de flammkuchenquote:
En en en? Wat werd het?quote:Op donderdag 30 juli 2015 22:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Ben al 2 week aan het twijfelen voor morgen
Souvlaki Parthenon Spies met fijn gegrilde varkenshaas, paprika, ui, champignonsaus en frites
of
Tsipoura Een heerlijk Dorade overgoten met een Griekse dressing van de grill
Allemachtig, dat klinkt lekker!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 13:52 schreef Skeletor. het volgende:
Straks tosti.
Vanavond barbecue met varken piri-piri, Berner-worstjes, Spaanse gallega, auberginesalade Oot-Europese stijl. Erbij tomatensalade, rode uitjes, radijsjes, ajvar en pindjur.
Geweldig, haar blog . En ziet er heerlijk uit!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:27 schreef minilot het volgende:
Na drie dagen lafjes eten via Hello Fresh vanavond even iets onverantwoords en pittigs!
http://ladyandpups.com/20(...)ed-chicken-sandwich/
[..]
En en en? Wat werd het?
[..]
Allemachtig, dat klinkt lekker!
Wat zijn Berner-worstjes?
Ben nog an het twijfelen, tis voor vanavond. Wat zou ik doehoen.? ?quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:27 schreef minilot het volgende:
Na drie dagen lafjes eten via Hello Fresh vanavond even iets onverantwoords en pittigs!
http://ladyandpups.com/20(...)ed-chicken-sandwich/
[..]
En en en? Wat werd het?
[..]
Allemachtig, dat klinkt lekker!
Wat zijn Berner-worstjes?
Eerste. Hele vis eet je nml best vaak volgens mij. En varkenshaas met champsaus is altijd lekkerquote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ben nog an het twijfelen, tis voor vanavond. Wat zou ik doehoen.? ?
quote:Op vrijdag 31 juli 2015 16:30 schreef Mord_Sith het volgende:
Vanavond gebakken rijst met cha sieuw en babi pangang spek van Nam Kee
Je moet inderdaad niet steeds omdraaien. Ik bakte ze eerst in een flinke laag olie aan de ene kant. Draaide ze daarna 1 keer om naar de andere kant. Daarna verder afbakken in de oven.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 14:24 schreef kipje123 het volgende:
[..]
Dat ziet er best wel lekker uit! Al heb ik mijn twijfels over de stevigheid, bleven ze wel goed heel bij het bakken?
Soort Frankfurters gevuld met kaas. Om de worstjes zit spek gewikkeld.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:27 schreef minilot het volgende:
Na drie dagen lafjes eten via Hello Fresh vanavond even iets onverantwoords en pittigs!
http://ladyandpups.com/20(...)ed-chicken-sandwich/
[..]
En en en? Wat werd het?
[..]
Allemachtig, dat klinkt lekker!
Wat zijn Berner-worstjes?
Oh fantastischquote:Op vrijdag 31 juli 2015 17:52 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Soort Frankfurters gevuld met kaas. Om de worstjes zit spek gewikkeld.
Klinkt goed!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 17:52 schreef Skeletor. het volgende:
Soort Frankfurters gevuld met kaas. Om de worstjes zit spek gewikkeld.
Waren echt lekker!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 20:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oh fantastisch
Ik had nasi, sate, gebakken uitjes, zoetzure komkommer, pittige saus, fruit met sambal, gevuld eitje, kroepoek en zo taart!
Die harige armen zijn niet van mij hoorquote:Op zaterdag 7 maart 2015 23:49 schreef FANN het volgende:
As we speak...
een deel met Vegetarisch gehakt, ja lach maar, maar tis pokke lekker
andere deel met kaas
en er komen er meer....
Gewoon op de ouderwetse manier met deegroller
Carpaccio met truffeldressing, sliptong, crčme brûlée met licor 43.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:32 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Nu een biertje, vanavond uiteten
Ik zou er nog wel 1 lusten , maar geen brood meer ....quote:
Wat is een patatje flip als ik vragen mag?quote:Op zondag 2 augustus 2015 17:54 schreef FutureFairytale het volgende:
Net een kom kippensoep
Vnv lekker patatje flip, kaassouffle en pikanto.
Dat moet een flinke cordon bleu zijn!quote:Op zondag 2 augustus 2015 17:50 schreef Skeletor. het volgende:
Straks zelfgemaakte cordon bleu van kipfilet, broccoli, gepofte aardappel en Hongaarse rode bietensalade.
quote:Op zondag 2 augustus 2015 18:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Dat moet een flinke cordon bleu zijn!
Patat mayo/pindasausquote:Op zondag 2 augustus 2015 18:26 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Wat is een patatje flip als ik vragen mag?
Lekker vooruitzicht! Ik nog 5 wekenquote:Op zondag 2 augustus 2015 19:29 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
Patat mayo/pindasaus
ot: left over 3 kleurenpasta met gebakken ei.
Nu een biertje, nog 5 dgn werken...laatste loodjes enzo...
Wat had je allemaal als ontbijt? Pannenkoekjes, gebakken eieren?quote:Op zondag 2 augustus 2015 19:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanochtend een ontzettend uitgebreid ontbijtbuffet.
Net: bloemkool, verse worteljes, gepofte aardappel en kabeljauw
Door mijzelff gebakken eieren, poffertjes, pistoletjes, toast, 4 soorten kaas, gebraden gehakt, ham, kipfilet, rosbief, zalm, gebakken spek, warme tomaat, warme worstjes, rauwe groentes, vers watermeloen, galiameloen, kiwi, verse sappen. enzquote:Op zondag 2 augustus 2015 20:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had je allemaal als ontbijt? Pannenkoekjes, gebakken eieren?
quote:Op zondag 2 augustus 2015 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Door mijzelff gebakken eieren, poffertjes, pistoletjes, toast, 4 soorten kaas, gebraden gehakt, ham, kipfilet, rosbief, zalm, gebakken spek, warme tomaat, warme worstjes, rauwe groentes, vers watermeloen, galiameloen, kiwi, verse sappen. enz
Wow damn, wil ik ook welquote:Op zondag 2 augustus 2015 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Door mijzelff gebakken eieren, poffertjes, pistoletjes, toast, 4 soorten kaas, gebraden gehakt, ham, kipfilet, rosbief, zalm, gebakken spek, warme tomaat, warme worstjes, rauwe groentes, vers watermeloen, galiameloen, kiwi, verse sappen. enz
jamjam!!!quote:Op zondag 2 augustus 2015 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Door mijzelff gebakken eieren, poffertjes, pistoletjes, toast, 4 soorten kaas, gebraden gehakt, ham, kipfilet, rosbief, zalm, gebakken spek, warme tomaat, warme worstjes, rauwe groentes, vers watermeloen, galiameloen, kiwi, verse sappen. enz
Dan is het toch gewoon een 'Patat mayo/pindasaus' (wij zeggen hier frites overigens), who cares? Not me....maar ik drink wel een biertje met je mee.quote:Op zondag 2 augustus 2015 19:29 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
Patat mayo/pindasaus
ot: left over 3 kleurenpasta met gebakken ei.
Nu een biertje, nog 5 dgn werken...laatste loodjes enzo...
Tering, jij maakt er echt werk van.....ik wil komen eten.quote:Op zondag 2 augustus 2015 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Door mijzelff gebakken eieren, poffertjes, pistoletjes, toast, 4 soorten kaas, gebraden gehakt, ham, kipfilet, rosbief, zalm, gebakken spek, warme tomaat, warme worstjes, rauwe groentes, vers watermeloen, galiameloen, kiwi, verse sappen. enz
ken t niet anders als flip en is veel makkelijker zeggen dan mayo/pindasaus.quote:Op zondag 2 augustus 2015 23:57 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dan is het toch gewoon een 'Patat mayo/pindasaus' (wij zeggen hier frites overigens), who cares? Not me....maar ik drink wel een biertje met je mee.
ot: magnetron maaltijd, weinig tijd en zin om veel te doen en zo.....
Pindasaus/mayo is best lekker....en soms wil je makkelijk....of misschien ben ik wel gewoon soms erg lui.quote:Op maandag 3 augustus 2015 00:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ken t niet anders als flip en is veel makkelijker zeggen dan mayo/pindasaus.
Magnetronmaaltijd op zondag
Ha ha, hier ook dus, vandaar dat ik het vroeg, frites oorlog is hier frites met pinda-saus en speciaal (uitjes curry en mayo ) over de frites.quote:Op maandag 3 augustus 2015 01:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dat heet hier gewoon een patat/friet oorlog.
Zei ik heel stoerquote:
Hierzo:quote:Op maandag 3 augustus 2015 01:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dat heet hier gewoon een patat/friet oorlog.
Ik snap eigenlijk niet waarom mensen frites > patat noemen.quote:Op maandag 3 augustus 2015 17:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hierzo:
Flip: pinda en mayo.
Flip met ui: pinda, mayo en ui.
Oorlog: pinda, mayo, curry en ui.
Die combinatie kennen we hier (Drenthe) niet, wordt ook nooit zo gegeten haha. Althans ken niemand en nooit gezien ook.quote:Op maandag 3 augustus 2015 17:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Oorlog: pinda, mayo, curry en ui.
Lekker? Van die mora bakjes zijn best ok.quote:Op maandag 3 augustus 2015 18:27 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Die combinatie kennen we hier (Drenthe) niet, wordt ook nooit zo gegeten haha. Althans ken niemand en nooit gezien ook.
OT: Ik heb broodjes vegetarische saté gehad
Heb je vast eerder gepost maar heb je de groentenrecept?quote:Op maandag 3 augustus 2015 17:39 schreef Skeletor. het volgende:
Főzelék (Hongaars groentegerecht, kan met of zonder stukjes vlees) van sperziebonen en kippendijfilet. Erbij aardappelpuree.
Ja die van Moraquote:Op maandag 3 augustus 2015 18:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker? Van die mora bakjes zijn best ok.
Ik eet vnv gemarineerde zalm en erwtjes/worteltjes.
In de snelkookpan: uitjes fruiten, knoflook persen, vleesstukjes meebakken. Dan de boontjes en peterselie erbij. Ondertussen maak je een roux, die doe je erbij en laat je het geheel garen. Op het laatst (slag)room in de pan. Goed doorroeren en voilá. Uiteraard voeg je zout en peper naar smaak toe. Over de hoeveelheid bonen en vlees zeg ik niks, want dat is afhankelijk van hoe groot de eters zijn!quote:Op maandag 3 augustus 2015 18:53 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Heb je vast eerder gepost maar heb je de groentenrecept?
Klinkt goed, alleen is het geen groentengerecht als je er toch vlees in doet, persoonlijk vind ik het als niet vegetariër zijnde ook veel lekkerder met vlees.quote:Op maandag 3 augustus 2015 21:28 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
In de snelkookpan: uitjes fruiten, knoflook persen, vleesstukjes meebakken. Dan de boontjes en peterselie erbij. Ondertussen maak je een roux, die doe je erbij en laat je het geheel garen. Op het laatst (slag)room in de pan. Goed doorroeren en voilá. Uiteraard voeg je zout en peper naar smaak toe. Over de hoeveelheid bonen en vlees zeg ik niks, want dat is afhankelijk van hoe groot de eters zijn!
Kun je er wat mee? Het is veel te simpel, maar goed, dit is het fototopic voor meesterwerken dan ook niet .
Nou, ik noem het groentegerecht, omdat het met meerdere soorten groenten te maken is. Bonen, pompoen, wortel. Per keer één soort groente en het pretje wordt dan főzelék genoemd. Vlees is optioneel. Wel lekker makkelijk, om alles in één pan te flikkeren .quote:Op maandag 3 augustus 2015 21:50 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Klinkt goed, alleen is het geen groentengerecht als je er toch vlees in doet, persoonlijk vind ik het als niet vegetariër zijnde ook veel lekkerder met vlees.
Zelf maak ik ook regelmatig van zulke 'prutjes', enige dat ik anders doe is dat ik altijd een flinke scheut sterke drank toevoeg.
Fijne van dit soort gerechten is dat je het zowel met brood, rijst, pasta of aardappel/frites kan eten.
Ik gooi er altijd rum in, maar het kan net zo goed met wodka of wijn, ligt aan je eigen smaak.quote:Op maandag 3 augustus 2015 22:49 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Nou, ik noem het groentegerecht, omdat het met meerdere soorten groenten te maken is. Bonen, pompoen, wortel. Per keer één soort groente en het pretje wordt dan főzelék genoemd. Vlees is optioneel. Wel lekker makkelijk, om alles in één pan te flikkeren .
Precies, je kunt het met alles eten! Kun je de frites mooi gebruiken om de saus mee op te lepelen, haha. Hongaren eten dit soort gerechten ook vaak met (Hongaarse) pasta.
Jij geeft er je eigen draai aan, zo te zien . Wat voor sterke drank gebruik je?
Beste is ook gewoon op je eigen smaak afgaan en niet klakkeloos op een merk, als mij van een bepaald product het huismerk niet bevalt koop ik het niet meer, simpel. En als er een huismerk is dat een bepaald product heeft dat me goed smaakt koop ik het altijd van dat huismerk.quote:Op maandag 3 augustus 2015 23:07 schreef Geerd het volgende:
Pils en dorito's met dip beide van eigenmerk Jumbo kan geen verschil proeven de duurdere doritos
Eerder lette ik er nooit zo pleurde gewoon mijn waggie vol met zooi die ik nodig had.quote:Op maandag 3 augustus 2015 23:12 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Beste is ook gewoon op je eigen smaak afgaan en niet klakkeloos op een merk, als mij van een bepaald product het huismerk niet bevalt koop ik het niet meer, simpel. En als er een huismerk is dat een bepaald product heeft dat me goed smaakt koop ik het altijd van dat huismerk.
Als je een beetje oplet kan je veel geld besparen, en huismerken zijn helemaal niet per definitie minder goed of minder lekker dan A-merken. Je zult het eerst moeten proberen alvorens je kan oordelen.quote:Op maandag 3 augustus 2015 23:19 schreef Geerd het volgende:
[..]
Eerder lette ik er nooit zo pleurde gewoon mijn waggie vol met zooi die ik nodig had.
Tot je ineens ziet tering die deo is gewoon bijna een euro goedkoper.
Of toiletpapier en tandpasta tandenborstels.
Pils maakt mij niet zoveel uit, zuip alles wel Schultenbrau Veltins Grolsch HJ JUpiler Brand etc etc behalve Pitt bier en die rode Export blikken tering wat een bocht.
Oettinger helaas is de laidel te ver fietsen met een kratje achter opquote:Op maandag 3 augustus 2015 23:23 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Als je een beetje oplet kan je veel geld besparen, en huismerken zijn helemaal niet per definitie minder goed of minder lekker dan A-merken. Je zult het eerst moeten proberen alvorens je kan oordelen.
Als mij een bepaald biertje niet smaakt koop ik het niet, en Schultenbrau is best goed te drinken, hoewel ik zelf meestal Oettinger (gekocht in Duitsland) drink, persoonlijk vind ik Heineken en Amstel helemaal niks.
Ik haal dat spul bij Kaufland in Herzogenrath dat is hier vlakbij.quote:Op maandag 3 augustus 2015 23:25 schreef Geerd het volgende:
[..]
Oettinger helaas is de laidel te ver fietsen met een kratje achter op
Nog meer oettinger fans !!!quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 00:20 schreef PluisigNijntje het volgende:
Hier net 2 Oettinger op
Nu bedtijd.
Duur ontbijtjequote:Op dinsdag 4 augustus 2015 11:59 schreef PluisigNijntje het volgende:
Panini beenham en een cappuccino van de Broodzaak.
Saai?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 12:44 schreef Helsinki het volgende:
Geroosterde boterham met kaas en een geroosterde boterham met ham en een gekookt ei. Saai.
Ī1,40quote:
Whut? Zijn wij collega's??quote:
Ja. 60% korting ftwquote:
Ohw god, welk station werk je?quote:
Jij bent hier zelf de oplichter blijkt uit de volgende postsquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 12:05 schreef Geerd het volgende:
3 eitjes op brood met koffie, maar die panini beenham van de broodzaak zijn wel lekkaah !!
Alleen 3,95 Opgelicht waar je bij staat maja dat zijn we wel gewend in Nederland
Utreg!quote:
Of Smullers, of Ola, of Julia's.quote:
quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 13:42 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Of Smullers, of Ola, of Julia's.
Maar geen van allen ;-) En genoeg offtopic nu!
Ik kijk wel uitquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 13:42 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Of Smullers, of Ola, of Julia's.
Maar geen van allen ;-) En genoeg offtopic nu!
Maak je de dressing zelf? Die van mij lukt nooit dus als je een receptje hebt?quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 13:58 schreef Skeletor. het volgende:
Tosti straks.
Vanavond pangasiusfilet bordelaise, gepofte aardappel en romaine sla in honing-mosterddressing.
Hahah ik snap je frustratie volledigquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 15:49 schreef minilot het volgende:
Vanmorgen sperzieboontjes gestoomd en opgegeten met bosui, parmezaansaus en komkommerkruid (zie Foodgawkertopic) en daarnet op mijn werk één of andere hippe reep die ik op kantoor zag liggen, met quinoa, noten en gedroogde bosbessen.
Vanavond de start van week twee Hello Fresh. Volkoren pasta ( ) met prei, courgette, kookroom ( ) en kipgehakt.
Honingmosterddressing maak ik als volgt: 1 tl mosterd, 1 el honing en 3 el azijn mengen. Op 1 deel azijn gaan 3 delen olijfolie (dus 9 el). Goed mengen tot het emulgeert, en afsmaken met peper en zout. Klaar. Dille of tijm is er ook lekker bij.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 16:03 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Maak je de dressing zelf? Die van mij lukt nooit dus als je een receptje hebt?
Altijd zelf! Zo simpel. Komt-ie:quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 16:03 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Maak je de dressing zelf? Die van mij lukt nooit dus als je een receptje hebt?
Volgens mij is hij met vakantie.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 21:32 schreef technofreak86 het volgende:
Varkensfilet met krieltjes en salade.
Het topic is wel saaier de laatste tijd zonder Iwanius...
ik hoop niet naar een eiland die heeft hij na een week leeggevrotenquote:Op dinsdag 4 augustus 2015 21:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Volgens mij is hij met vakantie.
... geen witte chocolade in te ontdekken..quote:Op woensdag 5 augustus 2015 15:20 schreef Amarantha het volgende:
[ afbeelding ]
Had hem nog nooit eerder gehad, maar wat is die lekker
Inderdaad, had zo'n klein bakje. Lekker romig en frambozig, maar dat was het.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 22:10 schreef lighted het volgende:
[..]
... geen witte chocolade in te ontdekken..
Hij schijnt gebant te zijn las ik.quote:Op dinsdag 4 augustus 2015 21:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Volgens mij is hij met vakantie.
Als ik op főzelék zoek met Google Afbeeldingen krijg ik niet direct veel trek!quote:Op donderdag 6 augustus 2015 13:23 schreef Skeletor. het volgende:
Zo meteen tosti .
Vanavond wederom Hongaarse főzelék, maar dan met tuinerwten als groente.
WAT voor nasi?quote:Op donderdag 6 augustus 2015 16:56 schreef Zonnetje1981 het volgende:
kk nasi, gebakken ei, plakje ham, casave en pindasaus.
Nu een biertje, nog 1 dagje werken...
Ooooohquote:
Weggooien en echt vlees halen?quote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:04 schreef Iemand91 het volgende:
Dit spul moet op. Kan daar nog wat lekkers van gemaakt worden?
[ afbeelding ]
Met dat alles van jou erbij + ketjap en evt beetje sambal is die Daily Chef variant best te doen.quote:
In dikke plakken snijden en gewoon zo uit het vuistje eten. Deden we vroeger op de camping, of op brood. Gebakken smac is gelijk heel zwaar/machtig en smaakt anders.quote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:04 schreef Iemand91 het volgende:
Dit spul moet op. Kan daar nog wat lekkers van gemaakt worden?
[ afbeelding ]
Ruilen??quote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Met dat alles van jou erbij + ketjap en evt beetje sambal is die Daily Chef variant best te doen.
Ik denk dat het vanavond spaghetti met boursin, spinazie, bacon en champignons gaat worden.
Oh! Nou ja, dit is ook meer een sauté van doperwten...quote:Op donderdag 6 augustus 2015 13:56 schreef minilot het volgende:
[..]
Als ik op főzelék zoek met Google Afbeeldingen krijg ik niet direct veel trek!
Hoewel ik nasi best lekker vind heb ik toch nu meer trek in mijn spaghetti. Sorryquote:
quote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:04 schreef Iemand91 het volgende:
Dit spul moet op. Kan daar nog wat lekkers van gemaakt worden?
[ afbeelding ]
Gebakken op brood met curry gewurzquote:Op donderdag 6 augustus 2015 17:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
In dikke plakken snijden en gewoon zo uit het vuistje eten. Deden we vroeger op de camping, of op brood. Gebakken smac is gelijk heel zwaar/machtig en smaakt anders.
Ja lekker is die he? Ze hadden laatst in de Volkskrant een test: wat is de beste satésaus... maar deze stond er niet eens bij! Gemiste kans ;-)quote:Op donderdag 6 augustus 2015 19:48 schreef Molurus het volgende:
Rundersate van de turkse slager, gegratineerde aardappeltjes uit de oven, en sla.
Bij de sate deze satesaus:
[ afbeelding ]
Deze saus is echt een gouden ontdekking. Wat een goede satesaus is dit zeg... ik neem nooit meer van die Calve rommel.
Haha... ongelofelijk inderdaad. Deze satesaus laat de concurrentie heeeeeel ver achter zich.quote:Op donderdag 6 augustus 2015 19:49 schreef kipje123 het volgende:
[..]
Ja lekker is die he? Ze hadden laatst in de Volkskrant een test: wat is de beste satésaus... maar deze stond er niet eens bij! Gemiste kans ;-)
Gedeelde eerste plek voor Domburg (kende ik niet) en (tot mijn stomme verbazing....) Conimex...quote:Op donderdag 6 augustus 2015 19:51 schreef Molurus het volgende:
[..]
Haha... ongelofelijk inderdaad. Deze satesaus laat de concurrentie heeeeeel ver achter zich.
Enig idee wat er bij de test van de Volkskrant als beste uit kwam?
Conimex is inderdaad wel verrassend.quote:Op donderdag 6 augustus 2015 20:13 schreef kipje123 het volgende:
[..]
Gedeelde eerste plek voor Domburg (kende ik niet) en (tot mijn stomme verbazing....) Conimex...
Ratu Culinair stond op plek 3. Dat is vind ik van vergelijkbare kwaliteit als Karangsari, maar een stuk duurder
Vertel meer!quote:
Biiiijna weekend, dus zodadelijk maar weer aan de Oettingerquote:
quote:Op vrijdag 7 augustus 2015 15:23 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Biiiijna weekend, dus zodadelijk maar weer aan de Oettinger
Ik kon helaas geen gerookte chipotle vinden in de Plus en had geen zin half Rotterdam door te gaan, dus heb het maar een beetje alsof gedaan met gegrilde jalapeņo en gerookt paprikapoeder. Dat ging samen met wat verse knoflook en limoensap door mayonaise+ketchup.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |