Valt me niet tegen, vind het er altijd uitzien als een onwijze toeristentent.quote:Op woensdag 4 maart 2015 17:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Vandaag op aanraden van een iemand kort bezocht
[ afbeelding ]
Dutch diner Rotterdam.
En wat meegenomen.
[ afbeelding ]
Diner Burger: 300 gram rundvlees burger (geserveerd op een bedje van rucola en sla) met een rood gebakken uitje afgeblust met chilisaus. Geserveerd op een Italiaanse bol.
Eerlijk is eerlijk: Het is een stevige hap maar echt lekker vlees,toppertje!
8 / 10
Kaart ziet er goed uit!! Deze ff onthoudenquote:Op woensdag 4 maart 2015 17:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ik was twee jaar geleden in Rome vlak naast ons hotel zat restaurant,Mamma Angela's in de via de palestro lekker en goedkoop. Wel een beetje vroeg gaan anders heb je geen plek
http://www.tripadvisor.nl(...)la_s-Rome_Lazio.html
quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google. tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Beter geen foto's en een goede recensie dan die meuk met konijnen en stinksigaren die jij dagelijks post.quote:Op zondag 8 maart 2015 00:14 schreef Iwanius het volgende:
Hier heb je wat kleur van Google. tsss vergeten foto's te maken...
[ afbeelding ]
Dat dus Je mening is verplicht en daarmee houdt het hier opquote:
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.quote:Op maandag 9 maart 2015 18:56 schreef Iwanius het volgende:
On topic:
[ afbeelding ]
Waar?
Goudsesingel 107, 3031 EE Rotterdam
Wat nam je?
[ afbeelding ]
Ja want sigaretten ruiken heeeerlijk..quote:Op maandag 9 maart 2015 19:01 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Alleen mensen die ze zelf roken vinden sigaren niet stinken.
Zie daar het verband. Vaste prik met die menu's. Daarom is het bijna zonde. Je krijgt een sfeerimpressie maar niet wat ze echt kunnen.quote:Op zaterdag 7 maart 2015 22:22 schreef Zonnetje1981 het volgende:
en een piepklein stukje stoofvlees,
We hebben het (restaurantweek)menu gewonnen
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doenquote:
Static bezoeken ofquote:Op dinsdag 10 maart 2015 09:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Klinkt geweldig, maar lijkt me toch wat prijzig voor wat je krijgt. Daarbij, wat moet ik in Hong Kong doen
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
[ afbeelding ]
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
[ afbeelding ]
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
[ afbeelding ]
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
Leuk! Eindelijk eens iets van grote hoogtes zoals dat heet. Maar eerlijkheidshalve: Je omschrijvingen doen de gerechten meer eer aan dan de Google foto's want als ik alleen al naar laatste foto kijk dan zie ik eigenlijk een potje prut. (toefjes puree hebben al een korst?)Of de foto is gewoon te donker genomen.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 08:15 schreef static het volgende:
Waar: KLM Business class, op 10 km hoogte.
Wanneer: vlucht gisteren van Amsterdam naar Hong Kong (vandaag aangekomen)
Door: (ik quote de menu kaart): De Westerse hoofdgerechten zijn van de hand van chef Jonnie Boer van De Librije
Foto's hieronder (dus wel de menukaart) zijn niet van mij, had geen zin om met een rits gekneusde ribben mijn fototoestel uit de luggage bin te halen. Foto's zijn van Julius Jaspers,
Voorafje:
Salade van gerookte tonijn op een flensje met een créme van avocado en venkel en haringkaviaar, geserveerd met gepofte quinoa en een dressing van specerijen.
Apart flesje Librije citroen-wasabi dressing.
Ben eigenlijk niet zo'n fan van kaviaar (of vis in het algemeen, behalve tonijn uit blik met een klodder gode mayonaisse), maar deze combinatie was werkelijk waar heerlijk. Zonder de wasabi-dressing was het al uitermate goed te doen, maar met helemaal.
Bijna perfect: 9 uit 10.
Gevolgd door:
Runderstoofpotje met aardappelpuree, ingelegde bietjes en zilveruitjes.
Simpel maar doeltreffend, erg lekker. Ik moet dit recept hebben, dus suggesties zijn welkom!
Prima smaakverdeling, het zuurtje erbij was lekker. Ook redelijk luchting, wat toch wel belangrijk is als je 12 uur in het vliegtuig zit.
Wederom 9 uit 10.
Aanrader dus.
De foto doet het geen recht aan, zag er veel fleuriger uit. En zoals beschreven was de smaak meer dan prima.quote:Op dinsdag 10 maart 2015 10:33 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ik vind het hoofdgerecht er toch een beetje zielig uitzien met die dotjes aardappelpuree; smaakte dat niet naar behanglijm?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |