abonnement Unibet Coolblue
pi_149349280


Algemeen:
De derde editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen campingterrein en bungalowpark. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien. In totaal treden op Best Kept Secret festival 2015 zo’n 85 artiesten, bands en dj’s op.

Best Kept Secret focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld met veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, rock, elektronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten én drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden:
De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur
Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vrijdag vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Leeftijd:
Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & Drinken
We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod. Of bekijk de smakelijke trailers die we maakten met acht van onze cateraars.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Cashless:
Op Best Kept Secret 2015 betaal je – net als vorig jaar – met een chip aan je polsbandje

Hoe werkt het?:
Bij binnenkomst op ons terrein wissel je je toegangskaart om voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een chip die je bij de oplaadpunten op ons terrein oplaadt, met PIN of met cash. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de chip tegen de kassa, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend. Als je tegoed op is, laad je je chip weer op bij een van de oplaadpunten. Voor je naar huis gaat, kun je een eventueel tegoed op je chip uit laten betalen in cash. Dit kan bij een beperkt aantal kassa’s, gedurende de openingstijden van het festivalterrein en uitsluitend op maandagochtend op camping A.

Hoe geef ik een rondje?:
Een chip aan je polsbandje? Da’s lastig rondjes geven. Daar hebben we iets op gevonden: bij de oplaadpunten zijn voor ¤2 losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je het hele weekend je drank af met één gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is. Een eventueel restbedrag laat je cash terug betalen voor je naar huis gaat.

De voordelen:
- Gemak: geen broekzak vol munten of het hele weekend een dikke portemonnee in je kontzak. Altijd je portemonnee aan je polsbandje.
- Geen vaste muntprijs, dus we kunnen prijzen variëren. Een cola is op Best Kept Secret 2015 bijvoorbeeld goedkoper dan een biertje.
- Minder wachttijd bij de bar en eettentjes.
- Minder plastic afval.
- Ook voor ons als organisatie zijn de voordelen helder: de chips zijn veiliger, minder fraudegevoelig en minder milieubelastend.

[Wat als ik mijn bandje of pas verlies?:
De chip zit aan je polsbandje dus de kans is zeer klein dat je die verliest. De losse chipkaart geeft echter meer kans op verlies of diefstal. Net als met je portemonnee of met munten kan de oneerlijke vinder je chipkaart gebruiken om drank of eten te kopen; dat verandert helaas niet. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we de chip aan je polsbandje of je chipkaart registeren: je koppelt dan je chip(-kaart) aan je e-mail adres, met een zelfgekozen wachtwoord. Meer niet. Bij verlies of diefstal kun je je chip(-kaart) dan laten deactiveren. Zonder registratie kunnen we chips niet deactiveren of geld terugstorten. Dat betekent immers dat iedereen elke (gevonden) chip en elke kaart, dus ook de jouwe, zonder controle kan laten deactiveren en uitbetalen.

Goed om te weten:
- Het maximale bedrag dat je op je chip of chipcard kunt storten is ¤150.
- Polsbandjes zijn alleen geldig als ze om je pols zitten.
- Chips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
- Het tegoed op je chip(card) laten uitbetalen in cash is mogelijk bij een beperkt aantal kassa’s op het festivalterrein.
- Met een dagkaart is het alleen mogelijk om je resterende tegoed uitgekeerd te krijgen op de dag zelf.

Registratie & privacy statement:
Of je je betaalchip of -kaart registreert, is aan jou. Wil je volstrekt anoniem op Best Kept Secret rondlopen, eten en drinken, dan is dat geen probleem. Wil je bij verlies of diefstal je chip(-kaart) deactiveren dan kan dat ook. In dat laatste geval is registratie met e-mail en een zelfgekozen wachtwoord noodzakelijk. Om fraude te voorkomen kun je op Best Kept Secret niet betalen met credit cards, biljetten van ¤200 en ¤500. Ook is het niet mogelijk om op het terrein cash geld op te nemen. Check ons privacy statement als je nog vragen hebt.

Tickets:
De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2015 start op zaterdag 7 februari, 12:00 uur. Koop je tickets via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl en alle Primera winkels, waar fysieke tickets te koop zijn.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekend combi-ticket (incl. camping) ook met het campingreglement.

Voor de kaartverkoop werkt Best Kept Secret samen met CTS Eventim. Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien. Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (¤0,45 p/m).

Weekendtickets:
Weekendticket (zonder camping): ¤125*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping. *exclusief ¤5 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): ¤147,50*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni) inclusief ¤22,50 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagtickets:
Dagkaart vrijdag 19 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 19 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zaterdag 20 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Dagkaart zondag 21 juni: ¤69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief ¤5 servicekosten

Bungalows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Overnachtenp:
Camping:
Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bunaglows:
Het festivalterrein van Best Kept Secret ligt naast vakantiepark Beekse Bergen. Dit betekent dat we onze bezoekers de mogelijkheid kunnen bieden te overnachten in een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent. Een gedetailleerde omschrijving van alle beschikbare accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

De verhuur van alle vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 is volledig in handen van Libéma. Heb je vragen over je reservering van een bungalow, blokhut, chalet of vaste tent, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch op 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.). Wanneer je erin slaagt een vaste accommodatie te reserveren voor het weekend van Best Kept Secret 2015, ontvang je een aparte link om festivaltickets te bestellen voor jezelf en je medehuurders.

Helaas leert de ervaring dat de vraag naar vaste accommodaties het aanbod tijdens Best Kept Secret overstijgt. Voor de eerste twee edities van Best Kept Secret waren alle vaste accommodaties snel uitverkocht. Teleurstellingen zijn helaas niet te voorkomen, maar er bestaat altijd de mogelijkheid te overnachten op onze camping.

De verhuur van vaste accommodaties door Libéma start op hetzelfde moment als onze ticketverkoop: aanstaande zaterdag 7 februari 2015 om 12:00 uur.

Campers & caravans
Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten

Registratie:
mdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Op de campings is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Route:
Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen:
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost ¤5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto:
Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop ¤10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤20 en voor een losse dag ¤15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride:
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Links
Festival Informatie
Tickets
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram
Youtube

Festival Trailers:

Line-Up


Dagindeling:
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Chet Faker
Earl Sweatshirt
Binkbeats
Blanck Mass
Daniel Norgren
Daniel Romano
Eagulls
Eskmo
Kevin Morby
Liima
METZ
OFF!
Pissed Jeans
St. Paul & The Broken Bones
Strand of Oaks
The Coathangers
The Pop Group
Vessels (Live)
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
A$AP Rocky
Ride
The Vaccines
Balthazar
Death Cab For Cutie
Future Brown
Of Monsters And Men
Daniel Wilson
Fickle Friends
Föllakzoid
Ghost Culture
Hinds
Hookworms
John Coffey
Kiasmos
Kindness
Little May
Matthew E. White
Mourn
Outfit
Patten
Temples
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
Alt-J
Royal Blood
SOHN
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Black Mountain
Cairo Liberation Front
Dan Deacon
Evian Christ
First Aid Kit
Future Islands
Gengahr
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Kate Tempest
Kuenta I Tambu
Marmozets
Mew
Pretty Vicious
Reigning Sound
Steve Gunn
Sunset Sons
Tora
Waxahatchee
Wolf Alice

[ Bericht 18% gewijzigd door indiaantje89 op 30-03-2015 20:03:46 ]
pi_149349320
Vrijdag
The Libertines
The Jesus and Mary Chain
The Tallest Man On Earth
Chet Faker
Earl Sweatshirt
Binkbeats
Daniel Romano
Eagulls
Liima
METZ
OFF!
Pissed Jeans
St. Paul & The Broken Bones
Strand of Oaks
Yak

Zaterdag:
Noel Gallagher’s High Flying Birds
Death Cab For Cutie
Future Brown
Of Monsters And Men
The Vaccines
Daniel Wilson
Fickle Friends
Hinds
Hookworms
Kiasmos
Kindness
Little May
Matthew E. White
Outfit
Weval
Yung Lean & Sadboys

Zondag:
alt-J
Royal Blood
SOHN
Black Mountain
First Aid Kit
Future Islands
Jonny Greenwood & The London Contemporary Orchestra
Mew
Alvvays
Ariel Pink
BADBADNOTGOOD
Bass Drum Of Death
Dan Deacon
Evian Christ
Gengahr
Kate Tempest
Pretty Vicious
Reigning Sound
Steve Gunn
Sunset Sons
Waxahatchee
Wolf Alice
pi_149349398
Goed, dat wordt kiezen tussen Psychocandy en Horses. Die staan allebei zo rond de 30 in mijn albumlijst _O-

Jammer dat het niet J&MC performing is helaas. Al hebben die wat meer andere toffe dingen dan Patti vind ik :)

Verder staan er wel heel veel dingen uit mijn ESNS-lijstje _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149349527
Mew _O_
pi_149349560
Prima line up. Alleen veelal buiten mijn smaak. Kan wel begrijpen dat mensen hier naar toe willen :)
pi_149349634
Ja mensen dit is wel weer erg fijn hoor. Jonny Greenwood, Death Cab, METZ O+
pi_149349688
Waar moet ik Jonny Greenwood van kennen? Iemand luistertips?

De hip hop zit ook best in orde dit jaar, met BADBADNOTGOOD en Earl Sweatshirt _O_
pi_149349719
Er zijn ook dagkaarten toch? Ik vind de vrijdag wel mooi met JAMC en Pissed Jeans, de rest boeit me niet.
Hello, my name is Oliver
pi_149349741
Jonny Greenwood niet kennen :')
pi_149349782
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:34 schreef yomthorke het volgende:
Jonny Greenwood niet kennen :')
Sorry, ben niet zo goed in persoonlijke namen van een band te kennen. Zie nu dat hij onderdeel was van Radiohead which is nice. Maar ken geen enkel materiaal van hem als solo artiest?
pi_149349979
Het is geen reeks?
  woensdag 4 februari 2015 @ 09:56:48 #13
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_149350123
Die vrijdag en zondag :9~
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_149350165
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:50 schreef Loveless85 het volgende:
Het is geen reeks?
Done :)
pi_149350177
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:58 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Done :)
Toppertje
pi_149350226
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
  Redactie Sport woensdag 4 februari 2015 @ 10:01:45 #17
274204 crew  Mexicanobakker
pi_149350253
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149350262
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
dat is juist de charme van dit festival vind ik. En de sfeer
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_149350264
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
Of we maken ons minder druk er om :P.
pi_149350272
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ze hadden gewoon alleen Libertines en Jesus/MC moeten roepen en verder nog even niks
Gok dus dat ze geen Libertines mochten roepen tot die voor T in the Park bekend waren.
pi_149350413
Owja en de food line-up :9

[ Bericht 0% gewijzigd door rhubarbje op 04-02-2015 10:39:43 ]
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_149350460
The Tallest Man On Earth is ook nice btw :). Gewoon echt een toffe line-up.
  woensdag 4 februari 2015 @ 10:16:49 #23
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_149350518
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:37 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Sorry, ben niet zo goed in persoonlijke namen van een band te kennen. Zie nu dat hij onderdeel was van Radiohead which is nice. Maar ken geen enkel materiaal van hem als solo artiest?
Maakt veel filmmuziek (There Will Be Blood oa).
pi_149350661
Leuke namen, ze stellen niet teleur O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_149350762
2 St. Pauls (neem ik aan) op t festival, dat wordt vechten om de kleedkamer
pi_149350965
Jonny Greenwood zal met The London Contemporary Orchestra ‘s ochtends optreden, zodat de muziek geen concurrentie krijgt van bijvoorbeeld harde gitaarmuziek op andere podia. In een aantal tenten zal het festival langer doorgaan dan de twee voorgaande jaren – van de acts die het festival daarvoor op het oog heeft zitten er nog niet veel tussen dit eerste pakket namen.
pi_149353320
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 10:00 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar wel volledig begrijpbaar dat ze het niet direct bekend gemaakt hebben. De grote namen zijn niet geweldig. Maar in de breedte gewoon erg sterk.
Dat is niet de reden. Ze gingen er vanuit dat ze de festivalprijs zouden winnen op eurosonic, toen dit niet gebeurde hebben ze de verkoop uitgesteld. Daarnaast doet iedereen alsof het een soort angst was dat ze zo laat hebben bekendgemaakt. Moet je is kijken hoeveel meer reuring er op dit forum over bks was dan over dtrh. Dat is fucking marketing ;)
pi_149353502
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:07 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Dat is niet de reden. Ze gingen er vanuit dat ze de festivalprijs zouden winnen op eurosonic, toen dit niet gebeurde hebben ze de verkoop uitgesteld. Daarnaast doet iedereen alsof het een soort angst was dat ze zo laat hebben bekendgemaakt. Moet je is kijken hoeveel meer reuring er op dit forum over bks was dan over dtrh. Dat is fucking marketing ;)
Lijkt me gelul, aangezien de reuring nergens meer positief was toen het bleef duren en duren, en ze op een gegeven moment zelf inzagen dat het niet lekker liep en zich ook wat zijn gaan stilhouden op social media, aangezien ze daar eerst tig keer 'binnenkort' en 'soon' riepen en dat begon te backfiren aangezien het daarna dus nog een maand heeft geduurd.
pi_149353522
FestivalhallaNL twitterde op woensdag 04-02-2015 om 12:11:46 Mojo voegt een nieuw festival toe met een zomereditie van We Are Electric, 19/20 juni, weekend van #BKS15 #WAE15 reageer retweet
pi_149353546
quote:
10s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:13 schreef Loveless85 het volgende:
FestivalhallaNL twitterde op woensdag 04-02-2015 om 12:11:46 Mojo voegt een nieuw festival toe met een zomereditie van We Are Electric, 19/20 juni, weekend van #BKS15 #WAE15 reageer retweet
Wat heeft dat met BKS te maken?
pi_149353554
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:13 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Lijkt me gelul, aangezien de reuring nergens meer positief was toen het bleef duren en duren, en ze op een gegeven moment zelf inzagen dat het niet lekker liep en zich ook wat zijn gaan stilhouden op social media, aangezien ze daar eerst tig keer 'binnenkort' en 'soon' riepen en dat begon te backfiren aangezien het daarna dus nog een maand heeft geduurd.
Ik heb les van de marketeer. Geloof wat je wilt. Er is absoluut niks gebackfired
pi_149353563
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wat heeft dat met BKS te maken?
Concurrentie
pi_149353600
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Ik heb les van de marketeer. Geloof wat je wilt. Er is absoluut niks gebackfired
Ik heb contact met ze gehad, en daar gaven ze ruiterlijk toe dat ze zich nu stilhielden omdat eea niet zo lekker liep op social media en irritatie opriep.
pi_149353613
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:14 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Concurrentie
IIs een dance festival.
pi_149353618
Lijkt me niet dezelfde doelgroep want dan zitten ze hun eigen DTRH ook wel in de weg, maar wat een ongelofelijke kneuzen bij MoJo :r
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_149353648
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ik heb contact met ze gehad, en daar gaven ze ruiterlijk toe dat ze zich nu stilhielden omdat eea niet zo lekker liep op social media en irritatie opriep.
Dat is heftig, als de medeoprichter jou contactpersoon tegenspreekt ;)
pi_149353725
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:17 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Dat is heftig, als de medeoprichter jou contactpersoon tegenspreekt ;)
Een welles nietes discussie is natuurlijk onzinnig. Maar een blik op de impact van de bekendmaking van vandaag maakt duidelijk dat ervanuitgaande dat het klopt wat ik zeg deze strategie extreem effectief is geweest.
pi_149353752
Boeiend, het zijn gewoon toffe namen _O_
pi_149353888
Goddomme wat een toffe line-up. Maar ik ken weer niemand die hier met me heen wil, iedereen blijft maar terugkomen op Graspop. ;(

Misschien ga ik wel gewoon lekker in m'n eentje. *O*
Your opinion of me is none of my business.
pi_149353974
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:19 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Een welles nietes discussie is natuurlijk onzinnig. Maar een blik op de impact van de bekendmaking van vandaag maakt duidelijk dat ervanuitgaande dat het klopt wat ik zeg deze strategie extreem effectief is geweest.
Nou ja, als hij docent 'marketing' is zal hij neem ik aan daar niet gaan vertellen hoe z'n eigen strategie verkeerd uitpakte of ze hun strategie zagen falen doordat ze van een band nog niks bekend mochten maken.

Er zijn positieve reacties ja, op de lineup, niet op het moment of manier van bekend maken. Ze zullen wellicht gewacht hebben tot ze genoeg 'indrukwekkende' acts hadden om te droppen, maar je maakt mij écht niet wijs dat als ze dit al ten tijde van ESNS hadden ze maar even anderhalve maand hebben gewacht omdat een awardje naar de concurrentie ging
pi_149354111
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Nou ja, als hij docent 'marketing' is zal hij neem ik aan daar niet gaan vertellen hoe z'n eigen strategie verkeerd uitpakte of ze hun strategie zagen falen doordat ze van een band nog niks bekend mochten maken.

Er zijn positieve reacties ja, op de lineup, niet op het moment of manier van bekend maken. Ze zullen wellicht gewacht hebben tot ze genoeg 'indrukwekkende' acts hadden om te droppen, maar je maakt mij écht niet wijs dat als ze dit al ten tijde van ESNS hadden ze maar even anderhalve maand hebben gewacht omdat een awardje naar de concurrentie ging
Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
pi_149354148
We are electric is wel een ontzettend smerige zet van mojo zeg..
pi_149354149
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:33 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
En toen maakte je je helemaal ongeloofwaardig.
pi_149354160
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:25 schreef Sarasi het volgende:
Goddomme wat een toffe line-up. Maar ik ken weer niemand die hier met me heen wil, iedereen blijft maar terugkomen op Graspop. ;(

Misschien ga ik wel gewoon lekker in m'n eentje. *O*
Mijn god, Graspop :')
Je kan vast wel een fokker joinen hier!
pi_149354203
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:34 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

En toen maakte je je helemaal ongeloofwaardig.
Nogmaals, blijf bij je leest ;) concurrentie bestaat slechts wanneer in korte tijdperiodes, lowlands en bks concurreren bijvoorbeeld niet. 80% van de consumenten kan óf in Aug óf in Juli. Heel simpel.
pi_149354278
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:35 schreef Leonos het volgende:

[..]

Mijn god, Graspop :')
Je kan vast wel een fokker joinen hier!
Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
Your opinion of me is none of my business.
pi_149354304
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
Dan mag je niet met mij mee :P
pi_149354373
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:34 schreef Pieterkosram het volgende:
We are electric is wel een ontzettend smerige zet van mojo zeg..
Falco Benz O+ ;(

Maar ik blijf trouw aan bks O+ Zo'n toffe sfeer en plek en zo
He said how many sugars do you like in your tea?
I said forget about the sugar have a spoon full of me,
[Rhu SC]Deel 1 dus? O+
Your job is to feed me, do me and die
pi_149354837
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:37 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Nogmaals, blijf bij je leest ;) concurrentie bestaat slechts wanneer in korte tijdperiodes, lowlands en bks concurreren bijvoorbeeld niet. 80% van de consumenten kan óf in Aug óf in Juli. Heel simpel.
Weleens van iets als 'Down The Rabbit Hole' gehoord, of ging jullie marketinganalyse zo ver niet?
pi_149354848
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:40 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Graspop vind ik ook leuk hoor, daar niet van. Maar ik ga ook al naar paganfest straks en ik heb eigenlijk weleens zin in wat anders. :P En wie weet, maar alleen vind ik ook niet erg. :)
Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
pi_149354903
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:05 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Weleens van iets als 'Down The Rabbit Hole' gehoord, of ging jullie marketinganalyse zo ver niet?
En weer lees je me verkeerd. Laat maar zitten man.
pi_149354912
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:08 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

En weer lees je me verkeerd. Laat maar zitten man.
oke man
pi_149354989
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:06 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
Ja dat hoeft dus niet. :')
Your opinion of me is none of my business.
pi_149355045
quote:
1s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:11 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Ja dat hoeft dus niet. :')
Oww.
  Redactie Sport woensdag 4 februari 2015 @ 13:39:20 #56
274204 crew  Mexicanobakker
pi_149355776
quote:
2s.gif Op woensdag 4 februari 2015 13:06 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Gewoon doen, of zet wat foto's in je fobo, dan willen er zo 29392 fokkers met je mee.
Ik dacht, ik maak m niet :') Het was erop wachten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 4 februari 2015 @ 14:08:13 #58
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_149356716
BKSfestival twitterde op woensdag 04-02-2015 om 14:07:26 Travelling from the UK? @Planet_Fest offers a #BKS15 coach service from London, Manchester, Birmingham and Dover: http://t.co/PjkSSqejPr reageer retweet
We rekenen op een Engelsen invasie :+
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_149356789
quote:
6s.gif Op woensdag 4 februari 2015 14:08 schreef Dark_Angelus het volgende:
BKSfestival twitterde op woensdag 04-02-2015 om 14:07:26 Travelling from the UK? @Planet_Fest offers a #BKS15 coach service from London, Manchester, Birmingham and Dover: http://t.co/PjkSSqejPr reageer retweet
We rekenen op een Engelsen invasie :+
Dat is te verwachten met deze headliners :P.
pi_149358683
Die zaterdag duurt tot 04:00 uur. Dat is wel pittig.
pi_149359896
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
pi_149360079
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:06 schreef Houtenbeen het volgende:
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
Zoals?
pi_149360307
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:06 schreef Houtenbeen het volgende:
Had gehoopt op iets meer (indie)folk namen
Zijn er toch al veel te veel
pi_149360393
T-t-t-t-that's all folks!
pi_149360521


_O_ of ben ik de enige die hier blij mee is.
pi_149360960
Ik heb Mew nog wel eens beluisterd alvorens hun optreden op Lowlands '06. Ben er zelfs nog geweest, maar kan me er niets van herinneren.
En een band met zulke godsgruwelijk lelijke albumhoezen nodigt me ook niet zo uit om me in te verdiepen ;)
pi_149361084
quote:
6s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:41 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Ik heb Mew nog wel eens beluisterd alvorens hun optreden op Lowlands '06. Ben er zelfs nog geweest, maar kan me er niets van herinneren.
En een band met zulke godsgruwelijk lelijke albumhoezen nodigt me ook niet zo uit om me in te verdiepen ;)
Hoe lelijker de album hoes hoe beter de plaat vaak :P.
pi_149361544
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 16:25 schreef indiaantje89 het volgende:
[ afbeelding ]

_O_ of ben ik de enige die hier blij mee is.
Ik ook. Heb al kaartjes voor de melkweg, maar wil dit ook niet missen eigenlijk.
pi_149362333
zo maar een greep namen die ik nog mis op affiches in NL maar ook graag op BKS zou zien verschijnen: Years & Years, St. Vincent, Mapei, Hot Chip
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_149362911
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 17:32 schreef TheVulture het volgende:
zo maar een greep namen die ik nog mis op affiches in NL maar ook graag op BKS zou zien verschijnen: Years & Years, St. Vincent, Mapei, Hot Chip
Kunnen natuurlijk prima op Lowlands nog. En er komen nog 35 namen voor BKS bij he.
Edit: volgens mij begreep ik je post niet helemaal ;)
pi_149376416
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 09:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Goed, dat wordt kiezen tussen Psychocandy en Horses. Die staan allebei zo rond de 30 in mijn albumlijst _O-

Jammer dat het niet J&MC performing is helaas. Al hebben die wat meer andere toffe dingen dan Patti vind ik :)

Verder staan er wel heel veel dingen uit mijn ESNS-lijstje _O-
Ik zie deze post nu pas. Maar ze doen Psychocandy dus!
pi_149379751
http://t.co/6DzcvP5AiM

Interview BKS organisator
pi_149382002
St. Paul & THe Broken Bones klinkt ook tof :).
  donderdag 5 februari 2015 @ 10:53:42 #74
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_149382041
Sohn _O_
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_149393544
quote:
17s.gif Op donderdag 5 februari 2015 10:53 schreef richolio het volgende:
Sohn _O_
Staan er wel erg hoog eigenlijk. Best Ok bandje hoor, maar toch niet groter dan Death Cab For Cutie of Mew ?
pi_149393585
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Staan er wel erg hoog eigenlijk. Best Ok bandje hoor, maar toch niet groter dan Death Cab For Cutie of Mew ?
Mwah, Mew ken ik niet eens. :@ Death cab wel, goede muziek dat, maar ik vind Sohn beter.
Your opinion of me is none of my business.
pi_149393805
quote:
1s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:35 schreef Sarasi het volgende:

[..]

Mwah, Mew ken ik niet eens. :@ Death cab wel, goede muziek dat, maar ik vind Sohn beter.
Mew is gewoon headliner Roskilde :P daar mogen veel bands van dromen!
pi_149393891
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 17:43 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mew is gewoon headliner Roskilde :P daar mogen veel bands van dromen!
Ik zal het eens opzoeken op Spotify vanavond. :+
Your opinion of me is none of my business.
pi_149394095
Mew en Gengahr.

In 1998 had ik daar hele andere associaties bij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149394700
Goed, mijn lijstje "checkbaar" heeft toch zo'n 15-20 namen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149395318
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Goed, mijn lijstje "checkbaar" heeft toch zo'n 15-20 namen.
Nog tips tussen de kleinere namen?
pi_149395521
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog tips tussen de kleinere namen?
Metz! Altijd feest bij Metz _O_


echt super impressive live.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_149397055
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 18:33 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog tips tussen de kleinere namen?
Kiasmos (als je van Nils Frahm houdt)
Eagulls
Kate Tempest
Hookworms
Metz
Waxahatchee, als je ranja heet ;)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 5 februari 2015 @ 19:34:22 #84
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_149397658
Gengahr, ik vind het niet zoveel.
pi_149397776
quote:
7s.gif Op donderdag 5 februari 2015 19:34 schreef Pino112 het volgende:
Gengahr, ik vind het niet zoveel.
Jij hebt meer met Ghastly en Haunther?

Huhuhu.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149399573
quote:
7s.gif Op donderdag 5 februari 2015 19:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij hebt meer met Ghastly en Haunther?

Huhuhu.
Mew > Gengahr want Psychic _O_
pi_149404367
Evian Christ :9~ O+
pi_149405790

Zit nu dit te luisteren, niet verkeerd. Maar ook wel vrij eentonig moet ik zeggen. Moet het denk toch nog wat beter leren kennen.
  Redactie Sport vrijdag 6 februari 2015 @ 00:00:20 #89
274204 crew  Mexicanobakker
pi_149408911
quote:
0s.gif Op donderdag 5 februari 2015 20:30 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Mew > Gengahr want Psychic _O_
maarmaar... ash moest een spookpokemon vangen om die psycho-leider te verslaan ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_149410347
quote:
0s.gif Op woensdag 4 februari 2015 12:33 schreef Pieterkosram het volgende:

[..]

Docent marketing en medeoprichter, daarnaast altijd zeer transparant geweest. Daarnaast zeg ik niet dat deze line-up er al was tegen esns, alleen was het legit om in het geval van het winnen van de prijs een kleinere bekendmaking te doen. DTRH heeft de prijs gewonnen (bks directe concurrent, voor zo ver concurrentie bestaat in festivalland.) Het plan B om momentum op te bouwen en een gigantische batch te droppen was briljant, dat is wat ik zeg. Geenzins denigrerend bedoeld, maar ofwel blijf bij je leest, of kom met sterke argumenten.
Ben benieuwd om welke festivalprijs het gaat. Voor zover ik weet heeft Down The Rabbit Hole tijdens ESNS alleen een European Festival Award gewonnen voor 'Best New Festival'. In die categorie was BKS natuurlijk niet genomineerd. BKS maakte wel kans op de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival', maar die prijs ging naar het Sea Dance Festival in Montenegro. En bij het IJzeren Podiumdier voor beste festival van Nederland grepen beide festivals mis, want daar ging Le Guess Who er met de prijs vandoor.
pi_149420861
Gisteren Wolf Alice in het voorprogramma van Alt-J gezien, en jeetje, dat gaat hard, als je het vergelijkt met de heren van Alt-J. Erg vet! Aanrader voor wanneer behoefte is aan geschud op BKS.
pi_149424615
Maximaal 25.000 mensen volgens de advertentie in het lokale krantje

pi_149424856


Toffe kaartjes wel
  Redactie Sport zaterdag 7 februari 2015 @ 11:11:53 #94
274204 crew  Mexicanobakker
pi_149442615
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 februari 2015 17:08 schreef Houtenbeen het volgende:
Maximaal 25.000 mensen volgens de advertentie in het lokale krantje

[ afbeelding ]
Raar dat die vergunningsaanvraag nu pas loopt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 7 februari 2015 @ 11:14:19 #95
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_149442653
Leuk. Een wachtrij.
pi_149442835
Is het eigenlijk bekend hoeveel dagkaarten er zijn?
pi_149442861
Zo nu hier nog :P.
pi_149442918
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:27 schreef indiaantje89 het volgende:
Zo nu hier nog :P.
Hoi
pi_149442928
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:30 schreef theodoor9 het volgende:

[..]

Hoi
Jij ook hier? :P
pi_149442933
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:31 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Jij ook hier?:P
Ja meer ramptoerist, koop later nog kaartjes waarschijnlijk
pi_149442958
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:31 schreef theodoor9 het volgende:

[..]

Ja meer ramptoerist, koop later nog kaartjes waarschijnlijk
Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
pi_149442999
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:32 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
Nee weet ik. Ik verwacht ook geen rampen.
pi_149443069

Begin lekker wakker te worden nu :P.
pi_149443093
V
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:38 schreef indiaantje89 het volgende:

Begin lekker wakker te worden nu :P.
Verkeerde topic
pi_149443106
Damn, heb mn ochtend niet :P
pi_149443427
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:32 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dan denk je dat je hier verkeerd zit, zal wel meevallen met de tickets.

Alleen de huisjes zullen misschien snel gaan. Maar ik ga lekker iedere avond thuis slapen.
Ik niet gewoon een paar dag kramperen, niemand uit de groep wil bob spelen en de consensus was dat kamperen bij meerdaagse festivals hoort.
pi_149443451
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:55 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Ik niet gewoon een paar dag kramperen, niemand uit de groep wil bob spelen en de consensus was dat kamperen bij meerdaagse festivals hoort.
Eens maar heb al ander festivals waar ik wel ga camperen. Ik ga voor BKS ook echt puur voor de muziek dus dan vind ik het niet erg. En we rouleren dus andere dagen kan je gewoon drinken. 25 minuutjes rijden en ik ben weer thuis :).
pi_149443490
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:57 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Eens maar heb al ander festivals waar ik wel ga camperen. Ik ga voor BKS ook echt puur voor de muziek dus dan vind ik het niet erg. En we rouleren dus andere dagen kan je gewoon drinken. 25 minuutjes rijden en ik ben weer thuis :).
voor mij zou het 10 minuten rijden zijn, 25 minuten op de fiets. ;)
pi_149443517
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 11:58 schreef Basp1 het volgende:

[..]

voor mij zou het 10 minuten rijden zijn, 25 minuten op de fiets. ;)
Ja snap het wel hoor. Maar de capaciteiten zijn prima bij BKS om met de auto te gaan. Je zet hem echt voor de deur van het festival terrein weg. En heb je toch de comfort van thuis. Wat ook wel keertje lekker is.
pi_149443610
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
pi_149443632
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:05 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
Al gedaan
pi_149443638
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:05 schreef indiaantje89 het volgende:
Kaarten in de pocket, ik kijk vandaag maar niet op mijn bankrekening -O-.
-375¤
  zaterdag 7 februari 2015 @ 12:08:22 #113
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_149443670
Lekker onduidelijke wachtrij voor de huisjes. Geen idee waar je aan toe bent.
pi_149443678
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:07 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

-375¤
meer, LL was al ¤ 405,00 (incl. parkeerticket).

Dan nog 2x 125 ¤ van BKS + service kosten.

Mja we zijn er weer mee weg.
pi_149443719
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:08 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

meer, LL was al ¤ 405,00 (incl. parkeerticket).

Dan nog 2x 125 ¤ van BKS + service kosten.

Mja we zijn er weer mee weg.
Ja ok voor 2 personen
pi_149443777
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:08 schreef BoerBert het volgende:
Lekker onduidelijke wachtrij voor de huisjes. Geen idee waar je aan toe bent.
Inderdaad, geen teller ofzo. Er gebeurt gewoon niets. Hoe lang gaat dit duren? :')
pi_149443819
Dat ging soepel die kaartjes bestellen, alleen lijkt het me haast onmogelijk om in 20 minuten voor 10 mensen alle persoonsgegevens in te vullen. Dat kan misschien ook door mijn verouderde PC komen.
pi_149443918
BKSfestival twitterde op zaterdag 07-02-2015 om 12:19:15 Het is superdruk in de wachtrij voor bungalows. Blijf rustig wachten, bungalows zijn nog niet uitverkocht. Hang in there! #BKS15 reageer retweet
  zaterdag 7 februari 2015 @ 12:23:59 #120
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_149443931
Huisje lijkt gelukt hier ^O^.
pi_149443973
Ik sta nog in de wachtrij (voor een Chalet), staat nu ook een extra mededeling bij:



Maar kreeg net door dat een vriend er nu door is. Fingers crossed.
pi_149444186
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:26 schreef Tourniquet het volgende:
Ik sta nog in de wachtrij (voor een Chalet), staat nu ook een extra mededeling bij:

[ afbeelding ]

Maar kreeg net door dat een vriend er nu door is. Fingers crossed.
Nog gelukt?
pi_149444214
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 12:41 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nog gelukt?
Mij niet, maar een vriend wel! _O_

Was dus echt een loterij met dit systeem.
pi_149445036
Accomodaties zijn nu allemaal uitverkocht trouwens.

pi_149465248
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 februari 2015 13:34 schreef Tourniquet het volgende:
Accomodaties zijn nu allemaal uitverkocht trouwens.

[ afbeelding ]
Jup die gingen hard wat ik zo las. Denk dat er al best wat kaarten verkocht zijn. Veel positieve reacties ook op de line-up.

Even wakker worden:
pi_149531809
Toch benieuwd wat er nog gaat bij komen, hoop stiekem toch nog een beetje op Ride voor die zaterdag.
pi_149754580
Nu ik zie dat Paolo Nutini ook aan het touren is zou me die eerlijk gezegd ook niet verbazen als toevoeging aan de line-up.
pi_149754667
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:11 schreef indiaantje89 het volgende:
Nu ik zie dat Paolo Nutini ook aan het touren is zou me die eerlijk gezegd ook niet verbazen als toevoeging aan de line-up.
Zou die niet gewoon op Pinkpop staan?

Never mind, hij doet al North Sea Jazz

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2015 11:16:10 ]
pi_149754799
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 februari 2015 11:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Zou die niet gewoon op Pinkpop staan?

Never mind, hij doet al North Sea Jazz
Kan misschien meerdere doen, NSJ is nooit zo exclusief kwa dat betreft. En hij stond vorig jaar al op Pinkpop. Dus vandaar dat ik dacht aan BKS. Laatste albums is prima te doen wel.
pi_149947505
Stil hier -O-
  maandag 23 februari 2015 @ 10:51:47 #132
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_149948493
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:09 schreef indiaantje89 het volgende:
Stil hier -O-
Hierover verbaasd zijn in FES :')
nee, jij dan!
pi_149948609
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:51 schreef Gehenna het volgende:

[..]

Hierover verbaasd zijn in FES :')
Het was hier druk genoeg voor de bekendmaking van de line-up :P.
pi_149948888
Ik ga vandeweek mijn weekendkaart halen, ik ben benieuwd naar de nieuwe lichting. Stiekem hoop ik op Hot Chip, ze zijn in de buurt en het is niet echt een Pinkpopnaam...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 23 februari 2015 @ 12:56:57 #135
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_149951788
Had nog een beeeeetje hoop op Tame Impala, maar die gaan helaas naar Lowlands ;(.
pi_149952115
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 10:09 schreef indiaantje89 het volgende:
Stil hier -O-
IK SCHREEUW WEL EVEN. :D
pi_149952948
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 13:06 schreef Basp1 het volgende:

[..]

IK SCHREEUW WEL EVEN. :D
Ook zin in Mew? *O*
pi_149981489
Ben benieuwd wanneer ze er de nieuwe batch namen uitgooien... wellicht volgende week om niet tenonder te gaan aan de Pinkpop-presentatie?
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_150030020
Opvallend gemis bij Pinkpop is wel Incubus. Zouden ze die de zaterdag nog kunnen ondersteunen op BKS? Staan immers ook op Northside Festival wat ook van FKS Scorpio is.
pi_150030434
Zou wel een sterke aanvulling zijn voor bks. Goed in de lijn met de rest van de namen.
pi_150030826
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 14:39 schreef indiaantje89 het volgende:
Opvallend gemis bij Pinkpop is wel Incubus. Zouden ze die de zaterdag nog kunnen ondersteunen op BKS? Staan immers ook op Northside Festival wat ook van FKS Scorpio is.
Ik mis Florence ook nog... zou ook wel erg vet zijn :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_150030870
quote:
0s.gif Op woensdag 25 februari 2015 15:04 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik mis Florence ook nog... zou ook wel erg vet zijn :Y
Die zou ook nog kunnen komen op LL.
pi_150118334
BKSfestival twitterde op vrijdag 27-02-2015 om 18:23:25 Want to be the first to hear about new acts? Add +316 8353 8602 to your contacts and text ‘subscribe’ via WhatsApp. http://t.co/9PKvNZssFS reageer retweet
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 10:32:49 #144
332671 crew  indiaantje89
pi_150207252
Iemand al een whatsapp bericht gehad met The Strokes :P?
  maandag 2 maart 2015 @ 10:34:47 #145
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_150207295
Bks praat niet terug :(
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 10:49:48 #146
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150207628
Incubus past niet op BKS. Florence wel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150208054
Nee ze zijn best stil op die app, ik had eigenlijk vandaag wel wat namen verwacht, zeker na de buzz rond Pinkpop
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 11:12:16 #148
332671 crew  indiaantje89
pi_150208110
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:09 schreef TheVulture het volgende:
Nee ze zijn best stil op die app, ik had eigenlijk vandaag wel wat namen verwacht, zeker na de buzz rond Pinkpop
De dag is niet om, RAR komt ook nog met nieuws.

Al denk ik wel dat we de headliners al gehad hebben.

En ik vind Incubus wel passen op BKS overigens.
pi_150211217
quote:
0s.gif Op maandag 23 februari 2015 13:34 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ook zin in Mew? *O*
Nog onbekend wat geluisterd en ja daar heb ik ook wel zin in. *O*
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 13:00:36 #150
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150211424
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 11:12 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

De dag is niet om, RAR komt ook nog met nieuws.

Al denk ik wel dat we de headliners al gehad hebben.

En ik vind Incubus wel passen op BKS overigens.
Ligt niet echt lekker in de alternative scene. Het is wel een redelijk grote naam, prima voor een metalfestival of festivals die heel veel nu-metal boeken.

Incubus schaar ik een beetje in het lijstje Linkin Park, Limp Bizkit, maar dan een trapje lager. Daaronder zit dan weer oa Creed, al weet ik niet of die nog actief zijn.

Van al die post-grunge/nu-metal achtige bands hebben wat mij betreft alleen Veruca Salt, Faith no More en A Perfect Circle wel een redelijke aansluiting met het publiek wat BKS trekt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150212849
Mwah, ik zou Incubus echt niet zo snel in het rijtje nu-metal a la Linkin Park en Limp Bizkit scharen eigenlijk.
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 13:52:13 #152
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150213044
quote:
2s.gif Op maandag 2 maart 2015 13:43 schreef Loveless85 het volgende:
Mwah, ik zou Incubus echt niet zo snel in het rijtje nu-metal a la Linkin Park en Limp Bizkit scharen eigenlijk.
Post-grunge. Dat ligt qua luisteraars vaak dichtbij de nu-metal. Of je hebt bands zoals Nickelback :')

Ik vind het niet bij BKS passen. Ik vind het zelf niet echt slecht maar ook verre van goed. Hoop liever op een kwalitatief boeiender naam
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150219719
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 16:13 schreef indiaantje89 het volgende:
Mumford & Sons naar Gofftertpark, kunnen we afschrijven dus?
ook niet op BKS trouwens:

quote:
Waverly, Iowa, USA
June 19th + 20th – Mumford & Sons, The Flaming Lips, My Morning Jacket, Dawes, Jenny Lewis, The Maccabees, The Very Best, Rubblebucket, JEFF The Brotherhood, Blake Mills + more TBA
  maandag 2 maart 2015 @ 17:21:29 #154
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150220780
Mooi zo.
  maandag 2 maart 2015 @ 17:52:06 #155
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150221877
Is het trouwens nog de bedoeling dat je een bevestigingetje krijgt als je die whatsapp-subscription doet? :P
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 18:08:16 #156
332671 crew  indiaantje89
pi_150222417
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 17:52 schreef BoerBert het volgende:
Is het trouwens nog de bedoeling dat je een bevestigingetje krijgt als je die whatsapp-subscription doet? :P
Nee je krijgt denk ik gewoon een whatsapp bericht wanneer de namen er zijn. Heb al gesubscribed, maar daar ook geen reactie op gehad.
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 20:45:12 #157
332671 crew  indiaantje89
pi_150229010
Ride op OFF! in Polen, misschien toch dat BKS het gaat proberen. Laten we het hopen.
  maandag 2 maart 2015 @ 20:50:44 #158
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150229300
Oeh, is SKM dan ook een mogelijkheidje?
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 20:51:52 #159
332671 crew  indiaantje89
pi_150229337
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 20:50 schreef BoerBert het volgende:
Oeh, is SKM dan ook een mogelijkheidje?
Geen idee, maar zo imo ook een prima toevoeging zijn. Doen ze toch goed daar in Polen.
pi_150232586
John Coffey gaat ook spelen @ BKS.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 22:18:42 #161
332671 crew  indiaantje89
pi_150233093
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:04 schreef Miauw_Zedong het volgende:
John Coffey gaat ook spelen @ BKS.
Ok naam! Waar heb je dat vandaan als ik vragen mag?
pi_150233866
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:18 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ok naam! Waar heb je dat vandaan als ik vragen mag?
Ben goed bevriend met de zanger.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 22:42:07 #163
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150233995
John Coffey past niet echt. Is ook niet echt mijn ding
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 22:44:55 #164
332671 crew  indiaantje89
pi_150234092
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
John Coffey past niet echt. Is ook niet echt mijn ding
Vind het wel een naam voor stage 3
pi_150234144
Prima aanvulling op Metz en Bassdrum of death.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 22:47:19 #166
332671 crew  indiaantje89
pi_150234188
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:46 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Prima aanvulling op Metz en Bassdrum of death.
Off!, Pissed Jeans.... al vind ik die allemaal wel beter dan John Coffey
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 22:47:24 #167
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150234194
John Coffey is toch iets teveel metal weer. Wat BKS vorige 2 jaren toch wat ontbeerde. Oke, er was wel wat lichte hardcore punk
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 22:49:27 #168
332671 crew  indiaantje89
pi_150234278
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
John Coffey is toch iets teveel metal weer. Wat BKS vorige 2 jaren toch wat ontbeerde. Oke, er was wel wat lichte hardcore punk
Dit jaar vind ik vrij veel harde dingen staan. Meer dan vorig jaar heb ik het idee.
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 22:53:24 #169
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150234418
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:49 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Dit jaar vind ik vrij veel harde dingen staan. Meer dan vorig jaar heb ik het idee.
Het eerste jaar stonden er ook wel wat harde acts. Swans natuurlijk, Skaters, Fuck Buttons in mindere mate. No Age, en op de kleinere stages ook wat dingen. Maar niet echt schreeuwdingen op Skaters na (maar die waren SLECHT!)

Vorig jaar eigenlijk alleen Mogwai.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 2 maart 2015 @ 22:54:13 #170
332671 crew  indiaantje89
pi_150234442
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Het eerste jaar stonden er ook wel wat harde acts. Swans natuurlijk, Skaters, Fuck Buttons in mindere mate. No Age, en op de kleinere stages ook wat dingen. Maar niet echt schreeuwdingen op Skaters na (maar die waren SLECHT!)

Vorig jaar eigenlijk alleen Mogwai.
Fucked Up ook
  Redactie Sport maandag 2 maart 2015 @ 22:56:46 #171
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150234536
quote:
1s.gif Op maandag 2 maart 2015 22:54 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Fucked Up ook
Ah, ja, dat is ook wel een beetje die categorie.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 3 maart 2015 @ 08:11:54 #172
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_150239493
+
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_150239536
quote:
0s.gif Op maandag 2 maart 2015 20:45 schreef indiaantje89 het volgende:
Ride op OFF! in Polen, misschien toch dat BKS het gaat proberen. Laten we het hopen.
:D
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 08:34:14 #174
332671 crew  indiaantje89
pi_150239670
Ride en Vessels _O_ beste BKS editie tot nu toe
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 08:49:47 #175
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150239855
Jaaaaa jezus wat een goede lichting. Marmozets is lekker, blanck mass, Caïro liberation front, vessels, temples...

Alleen jammer van John Coffey. Marmozets is denk ik wel harder trouwens :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 08:51:16 #176
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150239878
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:34 schreef indiaantje89 het volgende:
Ride en Vessels _O_ beste BKS editie tot nu toe
Dat zal ik niet snel roepen met 4 van mijn 5 favorieten op de vorige 2 edities :') maar wel weer een fijne editie
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 3 maart 2015 @ 08:51:17 #177
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150239879
Geen namen waar ik in eerste instantie wat mee heb, maar ik ken er dan ook gewoon te weinig van. Ben benieuwd naar Rocky :P.
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 08:57:20 #178
332671 crew  indiaantje89
pi_150239934
Blanck Mass is ook best tof, gezien in het voorprogramma van Sígur Rós een paar jaar terug.

Fölkazoid ,Mourn zijn ook goed. Hoor ook toffe reacties over Pop Group maar die ken ik niet.
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 09:01:37 #179
332671 crew  indiaantje89
pi_150239982
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat zal ik niet snel roepen met 4 van mijn 5 favorieten op de vorige 2 edities :') maar wel weer een fijne editie
Tsja dit jaar is wel helemaal mijn ding, ook zoveel dingen die nog op mijn bucketlist stonden.
pi_150240144
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2015 09:13:44 ]
pi_150240165
Sue the night vind ik ook wel tof eigenlijk. Verder zeker toffe nieuwe namen zo, Follakzoid O+ Vessels _O_ Cario Liberation Front gaat dik feest worden!
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_150240272
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:51 schreef BoerBert het volgende:
Geen namen waar ik in eerste instantie wat mee heb, maar ik ken er dan ook gewoon te weinig van. Ben benieuwd naar Rocky :P.
Helemaal niks? Wauw.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 09:23:22 #183
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150240292
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:12 schreef Loveless85 het volgende:
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?
Sue the Night vind ik eigenlijk wel een prima bandje. Samen met PAUW toch een beetje de nieuwe NL namen die ik op BKS zou verwachten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 09:23:38 #184
332671 crew  indiaantje89
pi_150240297
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:12 schreef Loveless85 het volgende:
Nette lichting toch weer hoor, ken er niet zoveel van, maar met A$AP Rocky en Ride toch weer twee knallers.

Snap alleen niet zo goed wat ze dan met dingen als Sue the Night en John Coffey moeten. Laatstgenoemde vind ik niet eens zo slecht, maar met hun DWDD optredens en Pinkpop boeking wordt het wel echt zo'n band die zomer 2015 op iedere braderie te vinden is?
Ach, hier is het "wel" vulling.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 09:24:59 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150240313
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:23 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ach, hier is het "wel" vulling.
John Coffey is op Pinkpop natuurlijk ook vulling.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150240368
Ach, die gasten maken er altijd wel een feestje van. Niks mis mee imo. Op eurosonic stonden ze ook weer flink te knallen.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_150240377
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sue the Night vind ik eigenlijk wel een prima bandje. Samen met PAUW toch een beetje de nieuwe NL namen die ik op BKS zou verwachten
Ken alleen dat hitje, en heb er geen problemen mee hoor, maar dacht gewoon dat ze iets meer mikten op dat soort bandjes, maar dan nét voor ze een hitje op 3FM hebben en op diverse andere festivals staan.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 09:28:46 #188
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150240390
Toch benieuwd naar wat de subheadliners zullen zijn en wat de afsluiters in de grootste tent.

Gokje:

Vrijdag: J&MC, Tallest man on Earth
Zaterdag: Temples, Ride
Zondag: Royal Blood, Sohn
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 09:35:08 #189
332671 crew  indiaantje89
pi_150240453
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 08:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jaaaaa jezus wat een goede lichting. Marmozets is lekker, blanck mass, Caïro liberation front, vessels, temples...

Alleen jammer van John Coffey. Marmozets is denk ik wel harder trouwens :D
Föllakzoid _O_

Moet me straks is ook in wat dingen gaan verdiepen. A$AP ook wel tof BTW.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 09:35:19 #190
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150240458
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 09:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ken alleen dat hitje, en heb er geen problemen mee hoor, maar dacht gewoon dat ze iets meer mikten op dat soort bandjes, maar dan nét voor ze een hitje op 3FM hebben en op diverse andere festivals staan.
In 2013 stonden Mozes & Firstborn, traumahelikopter en Jacco Gardner (na afzegging Iceage) er ook. Natuurlijk ook Thomas Azier die niet echt bekend was.

In 2014 had je Moss, Daryll-Ann en I Am Oak als grootste NL acts. Ook niet echt nieuwe actjes. En Afterpartees, maar die hadden ook al airplay op 3fm.

en er staan elk jaar wel wat buitenlandse acts die op 3fm een redelijke airplay hebben gehad, alleen niet zo veel als op Lowlands normaal. Dit jaar pas 3 die ik echt kan onderscheiden.

2013: Alt-J, Macklemore, Palma Violets,Temples
2014: George Ezra, Together PANGEA, Breton, Circa Waves, Elephant Stone
2015: Royal Blood, SOHN, First Aid Kit
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 09:38:18 #191
332671 crew  indiaantje89
pi_150240517
Vrijdag:
Blanck Mass
Daniel Norgren
Eskmo
Kevin Morby
The Coathangers
The Pop Group
Vessels

Zaterdag:
A$AP Rocky
Föllakzoid
Ghost Culture
John Coffey
Mourn
Patten
Ride
Sue The Night
Temples

Zondag:
Cairo Liberation Front
Kuenta I Tambu
Marmozets
Tora
pi_150240527
Bombay show pigs ook vorig jaar, die had ik ook wel weer willen zien eigenlijk met hun nieuwe plaat.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 10:15:01 #193
332671 crew  indiaantje89
pi_150241261
Ik heb nu al teveel dingen die ik wil zien:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_150244465
Ligt het aan mij of is het gehalte aan 3fm-namen echt veel lager dan voorgaande edities?
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 12:16:51 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150244583
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:12 schreef yomthorke het volgende:
Ligt het aan mij of is het gehalte aan 3fm-namen echt veel lager dan voorgaande edities?
Qua percentage vergelijkbaar als je de headliners niet meeneemt, alleen zijn de headliners en subs dit jaar het minst 3fm-georienteerd omdat je Noel Gallagher en Jesus and Mary Chain daar zelden hoort (en Ride nooit). Franz Ferdinand, Elbow, Interpol, CHVRCHES, Pixies, Sigur Ros, Damien Rice, Bloc Party, Arctic Monkeys hoor je nu eenmaal vaker.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 12:38:02 #196
332671 crew  indiaantje89
pi_150245219
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:16 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Qua percentage vergelijkbaar als je de headliners niet meeneemt, alleen zijn de headliners en subs dit jaar het minst 3fm-georienteerd omdat je Noel Gallagher en Jesus and Mary Chain daar zelden hoort (en Ride nooit). Franz Ferdinand, Elbow, Interpol, CHVRCHES, Pixies, Sigur Ros, Damien Rice, Bloc Party, Arctic Monkeys hoor je nu eenmaal vaker.
Interpol, Sigur Ros en Pixies hoor eigenlijk nooit op 3FM.

Je hebt nu wel Of Monsters And Men, Chet Faker, A$AP Rocky, First Aid Kit, The Vaccinnes, Royal Blood en SOHN die je daar welleens hoort.

Maar die vind ik niet eens zo slecht.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 12:38:55 #197
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150245243
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:38 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Interpol, Sigur Ros en Pixies hoor eigenlijk nooit op 3FM.

Je hebt nu wel Of Monsters And Men, Chet Faker, A$AP Rocky, First Aid Kit, The Vaccinnes, Royal Blood en SOHN die je daar welleens hoort.

Maar die vind ik niet eens zo slecht.
Of Monsters and Men, Chet Faker en de Vaccines hoor je inderdaad ook wel eens.

Sigur Ros hoor je inderdaad nooit. Interpol en Pixies wel, al zijn Pixies natuurlijk een oude band.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 13:19:36 #198
332671 crew  indiaantje89
pi_150246478
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 12:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Of Monsters and Men, Chet Faker en de Vaccines hoor je inderdaad ook wel eens.

Sigur Ros hoor je inderdaad nooit. Interpol en Pixies wel, al zijn Pixies natuurlijk een oude band.
Misschien in de avond uren dan, kan me echt niet herinneren dat ik ooit Interpol overdag heb gehoord.
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 15:14:28 #199
332671 crew  indiaantje89
pi_150250089
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
pi_150250143
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Snoeiharde muziek maar wel lieve gasten. Waarom horen we dan niet meteen een nummer van john coffey? Past het toch niet in het 3fm format. :+
pi_150251439
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Haha ja hun persbericht op de site begint ook met John Coffey. Van mij blijven ze lekker thuis dit jaar en komen ze niet meer met zo'n studiootje op het terrein staan.
pi_150251749
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 15:14 schreef indiaantje89 het volgende:
Wel grappig 3FM pikte er net wat namen uit van de BKS lineup. Ze waren het meest enthousiast met John Coffey :')
Het is allemaal zo voorspelbaar.
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 17:07:06 #203
332671 crew  indiaantje89
pi_150254051
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 16:02 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Het is allemaal zo voorspelbaar.
Ach ja, op het festival zelf is er niet veel van te merken. Wat een toffe line-up dit jaar :) dit is echt Primavera Mini ondertussen.
  Redactie Sport dinsdag 3 maart 2015 @ 17:33:47 #204
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150254840
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 17:07 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ach ja, op het festival zelf is er niet veel van te merken. Wat een toffe line-up dit jaar :) dit is echt Primavera Mini ondertussen.
Dat riep ik het eerste jaar al. Alleen wat minder aandacht voor harde metal.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 3 maart 2015 @ 22:40:27 #205
332671 crew  indiaantje89
pi_150266087


Wat een plaat is dit zeg *;
pi_150274719
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
pi_150274755
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 10:02 schreef yomthorke het volgende:
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
Zo goed als rond met Pinkpop.
pi_150275374
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 10:02 schreef yomthorke het volgende:
23 juni James Bay in Paradiso (Friendly Fire). Ik mag hopen dat ze die kwijlebal niet in Hilvarenbeek neerzetten.
Ik zou het niet erg vinden hoor, hij past daar wel net zoals een George Ezra vorig jaar... maar hij is inderdaad op een haar na rond met Pinkpop

John Coffey had van mij ook niet gehoeven, die staan al overal, voor de rest best blij met deze namen _O_
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Sport woensdag 4 maart 2015 @ 12:06:25 #209
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150278116
Ze raden dit jaar wel met klem aan om gehoorbescherming mee te nemen.

Niks gek na de afgelopen 2 edities :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 4 maart 2015 @ 13:24:48 #210
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150280525
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 22:40 schreef indiaantje89 het volgende:


Wat een plaat is dit zeg *;
Mooie shoegazer inderdaad. Nog geen Golden Hair van Slowdive maar het komt wel in die buurt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150281628
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 13:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mooie shoegazer inderdaad. Nog geen Golden Hair van Slowdive maar het komt wel in die buurt.
Ik ben toch iets meer van de Ride kant :), al kende ik 2 jaar geleden beide bands niet eens ;(
  Redactie Sport woensdag 4 maart 2015 @ 14:02:04 #212
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150281670
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:00 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ik ben toch iets meer van de Ride kant :), al kende ik 2 jaar geleden beide bands niet eens ;(
Ik vind My Bloody Valentine, Pale Saints, Slowdive, Chapterhouse en Lush denk ik allemaal beter dan Ride, maar Ride heeft Vapour Trail en heel Nowhere is over de breedte wel een prima album.

Maar ik word toch zeer tevreden van de naam Ride, wat misschien ook wel iets zegt :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150281823
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:02 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vind My Bloody Valentine, Pale Saints, Slowdive, Chapterhouse en Lush denk ik allemaal beter dan Ride, maar Ride heeft Vapour Trail en heel Nowhere is over de breedte wel een prima album.

Maar ik word toch zeer tevreden van de naam Ride, wat misschien ook wel iets zegt :D
Je noemt serieus 3 namen op die ik dus niet ken :@ ga is naar andere 3 luisteren (MBV en Slowdive kende ik ook al).

Als je nog meer tips hebt dan hoor ik het wel
  Redactie Sport donderdag 5 maart 2015 @ 22:58:28 #214
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150335678
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 14:06 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Je noemt serieus 3 namen op die ik dus niet ken :@ ga is naar andere 3 luisteren (MBV en Slowdive kende ik ook al).

Als je nog meer tips hebt dan hoor ik het wel
Je hebt ook nog Catherine Wheel, Swervedriver en Cranes in het echte shoegazingsegment. Maar die vind ik zelf wat minder. Daarnaast houdt het wel zo ongeveer op aan de grootste namen van begin jaren 90.

Dan heb je nog wel dingen als Mojave 3, The Boo Radleys, Jesus & MC dus, Starflyer 59, Brian Jonestown Massacre, Mazzy Star. Tegenwoordig is het veel meer versplinterd, dat maakt het wel wat interessanter.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150348292
Waarom toch die oude shoegazebands halen, dit is toch een prima nieuwe
  Redactie Sport vrijdag 6 maart 2015 @ 13:20:39 #216
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150349819
quote:
5s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 12:27 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Waarom toch die oude shoegazebands halen, dit is toch een prima nieuwe
Omdat BKS alles uit het verleden haalt. Portishead, Pixies, Slowdive, Libertines, Jesus and MC, Ride...
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 6 maart 2015 @ 13:23:50 #217
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150349904
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Omdat BKS alles uit het verleden haalt. Portishead, Pixies, Slowdive, Libertines, Jesus and MC, Ride...
En dat ik de boeiendste van dat rijtje dan precies gemist heb ;(.
  Redactie Sport vrijdag 6 maart 2015 @ 13:28:28 #218
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150350005
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:23 schreef BoerBert het volgende:

[..]

En dat ik de boeiendste van dat rijtje dan precies gemist heb ;(.
Welke?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 6 maart 2015 @ 13:55:07 #219
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150350766
Portishead.
  Redactie Sport vrijdag 6 maart 2015 @ 14:12:37 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150351393
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:55 schreef BoerBert het volgende:
Portishead.
Ik vond Slowdive net iets beter eigenlijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 6 maart 2015 @ 14:20:01 #221
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150351606
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond Slowdive net iets beter eigenlijk.
Die vergelijking kan ik natuurlijk niet maken, maar Slowdive is wat minder mijn ding :+.
  Redactie Sport vrijdag 6 maart 2015 @ 14:23:11 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150351723
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:20 schreef BoerBert het volgende:

[..]

Die vergelijking kan ik natuurlijk niet maken, maar Slowdive is wat minder mijn ding :+.
Halen allebei wel mijn top 5 als ik die zou moeten maken.

Sowieso heeft BKS in 2 jaar 4 acts uit die top 5 op de planken gehad. Daarom verwachtte ik dit jaar eigenlijk wat minder maar het bevalt me behoorlijk goed.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150352001
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
  vrijdag 6 maart 2015 @ 14:37:45 #224
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150352344
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:30 schreef yomthorke het volgende:
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
Wordt wel tof hoor. Hopelijk staan daar om elf uur alleen de echte liefhebbers :P.
  Redactie Sport vrijdag 6 maart 2015 @ 14:44:43 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150352678
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:30 schreef yomthorke het volgende:
BKS gaat er voor mij dit jaar ook niet meer overheen, maar dat wordt ook moeilijk want vorige twee edities hebben ze ieder jaar 2 acts uit mijn all time top tien artiesten geboekt.

2013: Portishead, Sigur Rós
2014: Mogwai, Slowdive

Gelukkig dit jaar de gitarist van een andere band uit mijn top tien. :)
Vervang Mogwai door Pixies voor acts uit mijn top 5. Met mijn top 10 hebben ze er nog 2 bij _O-

Toch best knap voor een festival wat pas twee jaar meedraait. Helaas dit jaar nog niets uit mn top 10, maar wel... een zekere gitarist van een van die bands uit mijn top 10. Toevallig genoeg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150356700
Other Lives op Werchter. Wat mij betreft komen ze een weekje eerder naar Hilvarenbeek!
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:27:09 #227
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729627
Staat Courtney Barnett eigenlijk al ergens in NL? Dat zou ik echt een toffe BKS/naam vinden.

Meen dr naam wel ergens gelezen te hebben :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729675
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Staat Courtney Barnett eigenlijk al ergens in NL? Dat zou ik echt een toffe BKS/naam vinden.

Meen dr naam wel ergens gelezen te hebben :{
Lowlands ;)
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:29:38 #229
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729702
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:28 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Lowlands ;)
Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729732
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
Gewoon en en doen. Die laatste Lowlands lichting had zomaar een BKS lichting kunnen zijn.
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:31:10 #231
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729755
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:30 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Gewoon en en doen. Die laatste Lowlands lichting had zomaar een BKS lichting kunnen zijn.
Geld. Ik wil een tweede studie doen als ik deze heb afgerond, dan kan ik geen 2 festivals doen helaas. :P
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729768
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:31 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Geld. Ik wil een tweede studie doen als ik deze heb afgerond, dan kan ik geen 2 festivals doen helaas. :P
ga werken jonguh luie donder
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:32:21 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729781
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:31 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

ga werken jonguh luie donder
In plaats van studeren? Ja lamzak die ik ben.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729807
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:32 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In plaats van studeren? Ja lamzak die ik ben.
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:33:46 #235
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729830
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
beetje zuipen, beetje stelen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729840
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

beetje zuipen, beetje stelen
_O_
pi_150729841
Heb je voor een baan in de friteur ook al diploma's nodig dan :P?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:36:04 #238
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150729898
Hilarisch weer allemaal.

Ik zeg voortaan wel niks.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150729948
Sorry mexi :@
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 11:40:06 #240
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150730019
Ach, moet kunnen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150731006
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer. Dat sluit het over het algemeen wel redelijk uit. Weinig acts die op allebei stonden afgelopen 2 jaar.
En ze tourt in de USA tijdens BKS.
  Redactie Sport dinsdag 17 maart 2015 @ 12:15:44 #242
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150731023
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 12:15 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

En ze tourt in de USA tijdens BKS.
Ah. Jammer. :{

Dan maar hopen dat ze ook een concertje ergens doet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150731534
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 11:33 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Bart!
pi_150858807
Ik kwam net met vrienden in een discussie terecht dat BKS maar een vage line up had zonder grote namen...

Nu zijn dat vrienden die een lineup met bands als Racoon, Dotan en Anouk al het einde vinden dus heb de discussie maar afgekapt :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Sport maandag 23 maart 2015 @ 10:21:18 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150941171
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:55 schreef TheVulture het volgende:
Ik kwam net met vrienden in een discussie terecht dat BKS maar een vage line up had zonder grote namen...

Nu zijn dat vrienden die een lineup met bands als Racoon, Dotan en Anouk al het einde vinden dus heb de discussie maar afgekapt :')
Ja dan is BKS niet het festival voor je nee. Duh.

Je moet niet verwachten dat een festival 3 dagen grote namen kan boeken voor 150 euro.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150941217
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja dan is BKS niet het festival voor je nee. Duh.

Je moet niet verwachten dat een festival 3 dagen grote namen kan boeken voor 150 euro.
Mwah, dat hoeft niet helemaal in verhouding te staan. Rock am Ring boekt al jaren absolute stadionacts voor eurootje of 180. Maar goed, die hebben 2x een festival met capaciteit van 80k+ bezoekers. Dat zal ook wel helpen.
  Redactie Sport maandag 23 maart 2015 @ 10:24:37 #247
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150941238
quote:
2s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:23 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mwah, dat hoeft niet helemaal in verhouding te staan. Rock am Ring boekt al jaren absolute stadionacts voor eurootje of 180. Maar goed, die hebben 2x een festival met capaciteit van 80k+ bezoekers. Dat zal ook wel helpen.
A. Ander segment
B. Ander land, dat zorgt automatisch voor andere prijzen
C. Andere grootte
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150941290
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

A. Ander segment
B. Ander land, dat zorgt automatisch voor andere prijzen
C. Andere grootte
Jawel, C was ik al met je eens. Weet niet of Duitsland nu heel erg uitmaakt qua markt, feit is wel dat ze de absolute top zijn in dat segment in die periode (tot dit jaar dan, nu pas krijgen ze serieuze concurrentie), dus dat zal ongetwijfeld ook gunstiger zijn dan dat je continu met 2 (Pinkpop en DTRH) festivals moet stoeien om wie welke act krijgt. En het segment an sich is denk ik niet zozeer goedkoper. Metallica of Maiden komen ook niet voor een grijpstuiver, dok je zo mogelijk nog meer voor dan een Arcade Fire, Black Keys of Bjork.
pi_150941295
Ik ga júist naar BKS omdat de kleinere namen zo interessant zijn. Headliners boeien me (meestal) niet. Maarja, ook BKS moet een paar echt grote jongens boeken anders komt er helaas niemand naar Hilvarenbeek.
  Redactie Sport maandag 23 maart 2015 @ 10:28:41 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150941334
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:27 schreef yomthorke het volgende:
Ik ga júist naar BKS omdat de kleinere namen zo interessant zijn. Headliners boeien me (meestal) niet. Maarja, ook BKS moet een paar echt grote jongens boeken anders komt er helaas niemand naar Hilvarenbeek.
Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150941340
Ik las net "3FM presents BKS"... mijn hart begon een beetje te bloeden :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_150941355
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
Franz Ferdinand was vorig jaar dé publiekstrekker :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_150941362
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nouja ik vind Alt-J geen aansprekende naam. De enige hypenaam die ik qua niveau buiten het segment vind vallen waar ik ze echt op heb kunnen betrappen was George Ezra. De enige echte publiekstrekker die ze hebben gehad is Arctic Monkeys. Vind het allemaal betrekkelijk. Ze hadden ook Linkin Park of Kensington kunnen halen. En ik heb me meermaals vermaakt bij (sub)headliners.
Dit jaar toch weinig mis mee? Libertines en Noel Gallagher zijn bij 'het grote publiek' toch ook wel redelijk bekend? Of is het dan echt van 'huh das toch die gast van Oasis en die kerel die altijd aan de drugs zit'?
  Redactie Sport maandag 23 maart 2015 @ 10:32:45 #254
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150941418
quote:
2s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:30 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dit jaar toch weinig mis mee? Libertines en Noel Gallagher zijn bij 'het grote publiek' toch ook wel redelijk bekend? Of is het dan echt van 'huh das toch die gast van Oasis en die kerel die altijd aan de drugs zit'?
Bij Noel denk ik inderdaad dat dat zo is. Ik kan geen enkel nummer van die jongen reproduceren als 3fm-luisteraar.

Libertines is dan nog wel een grote naam. Dat is wel een beetje een hype altijd. Altijd wel geweest ook.

quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 10:29 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Franz Ferdinand was vorig jaar dé publiekstrekker :Y
Oke das wel waar :) Toch prima bij vermaakt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 23 maart 2015 @ 11:20:42 #255
274204 crew  Mexicanobakker
pi_150942577
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_150943055
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:20 schreef Mexicanobakker het volgende:
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
Prima plaat wel, dat nieuw album is ook best te pruimen.
pi_150946995
Noel lijkt me nog wel bekend van Oasis, maar the Libertines? Hebben ze ooit ook maar een nummer op de radio gehad hier? De HMH verkochten ze nog niet eens uit..
I'm a peace-loving decoy, ready for retaliation
pi_150947661
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2015 11:20 schreef Mexicanobakker het volgende:
oh, nu draaien ze Noel op 3fm :') :D
3FM presents he, dan moet je ineens die bands gaan draaien :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 23 maart 2015 @ 14:20:00 #259
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_150947894
Straks draaien ze nog Creep omdat Jonny komt.
pi_151007378
quote:
10s.gif Op maandag 23 maart 2015 14:20 schreef BoerBert het volgende:
Straks draaien ze nog Creep omdat Jonny komt.
Prima plaat niks mis mee :P haters gonna hate!
  woensdag 25 maart 2015 @ 08:17:07 #261
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_151009427
Niet echt mee eens, maar dat is verder niet echt het punt :P
  Redactie Sport woensdag 25 maart 2015 @ 08:31:24 #262
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151009636
Ze draaiden niet Wonderwall he
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151009900
Prima dat ze Noel Gallagher draaien, maar dan moeten ze ook METZ draaien. Anders weten die arme luisteraartjes niet wat ze meemaken.
  woensdag 25 maart 2015 @ 09:31:26 #264
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_151010652
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2015 08:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ze draaiden niet Wonderwall he
Zouden ze misschien toch iets van de filmsoundtracks draaien :+
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 25 maart 2015 @ 11:08:05 #265
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_151013089
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_151013093
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).

pi_151013099
Door enkele annuleringen is een beperkt aantal bungalows en vaste accommodaties weer beschikbaar voor ‪#‎BKS15‬. Meer info vind je hier: http://www.libemavakantie(...)ret-vakantieh…. Deze bungalows en vaste accommodaties zijn alleen telefonisch te reserveren bij Vakantiepark Beekse Bergen: 0900 – 0200 (¤0,35 p.g.).
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 25 maart 2015 @ 11:09:02 #268
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_151013111
9.gif
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  Redactie Sport woensdag 25 maart 2015 @ 11:14:40 #269
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151013282
Jongens, wat is er nu?

Kan iemand het even herhalen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 25 maart 2015 @ 11:16:42 #270
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_151013339
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2015 11:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jongens, wat is er nu?

Kan iemand het even herhalen?
Iets met een annulering volgens mij
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_151013386
Bij mij zit er nog een mooi plaatje bij :P
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 30 maart 2015 @ 19:38:23 #272
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_151200262
Balthazar d'r bij.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_151200313
quote:
6s.gif Op maandag 30 maart 2015 19:38 schreef Dark_Angelus het volgende:
Balthazar d'r bij.
Leuke naam :)
  maandag 30 maart 2015 @ 19:45:46 #274
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_151200617
Leuk. Wel een herboeking.
pi_151200856
quote:
14s.gif Op maandag 30 maart 2015 19:45 schreef BoerBert het volgende:
Leuk. Wel een herboeking.
Jep maar wel met het nieuwe album (wat ik nog moet luisteren). Gewoon degelijke naam voor de mainstage.
  maandag 30 maart 2015 @ 19:54:15 #276
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_151200973
Zeker weten, ben er ook wel content mee ;).
pi_151201276
Voor de zaterdag dus :)
  Redactie Sport maandag 30 maart 2015 @ 20:19:27 #279
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151202030
Dat had van mij dan weer niet gehoeven...
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151202200
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat had van mij dan weer niet gehoeven...
Je ding niet of al teveel voorbij gekomen?
  Redactie Sport maandag 30 maart 2015 @ 20:28:32 #281
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151202405
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:23 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Je ding niet of al teveel voorbij gekomen?
Beetje van beide.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151204491
Geweldige band, geweldige nieuwe plaat. Blij mee! _O_
pi_151214506
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 20:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Beetje van beide.
Snap ik, denk ook wel dat ik ergens anders ga kijken. Gister dat nieuwe album op gehad en op Then What na vond ik het veel van hetzelfde. Er zal wel iets moois gelijkertijd staan :).
  Redactie Sport dinsdag 31 maart 2015 @ 10:37:10 #284
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151216681
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 08:54 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Snap ik, denk ook wel dat ik ergens anders ga kijken. Gister dat nieuwe album op gehad en op Then What na vond ik het veel van hetzelfde. Er zal wel iets moois gelijkertijd staan :).
Jammer dat die dag weinig echt vette support heeft. Alle leuke bandjes staan op vrijdag en zondag op de kleine stages. De zaterdag is echt alleen Ride en Temples, terwijl de vrijdag voor mij al 10 namen heeft (Libs, Psychocandy, Tallest Man, Earl Sweatshirt, Blanck Mass, Eagulls, Metz, Off, Pissed Jeans, Strand of Oaks)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151217517
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 10:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jammer dat die dag weinig echt vette support heeft. Alle leuke bandjes staan op vrijdag en zondag op de kleine stages. De zaterdag is echt alleen Ride en Temples, terwijl de vrijdag voor mij al 10 namen heeft (Libs, Psychocandy, Tallest Man, Earl Sweatshirt, Blanck Mass, Eagulls, Metz, Off, Pissed Jeans, Strand of Oaks)
Ik vind die zaterdag ook prima hoor, Noel, A$AP Rocky, Ride, Death Cab For Cutie, Of Monsters And Men, The Vaccinnes, Föllakzoid, Hookworms, Kiasmos, Matthew E. White, Mourn, Weval...

Nee ik ga me wel vermaken die dag :).
  Redactie Sport dinsdag 31 maart 2015 @ 11:11:32 #286
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151217571
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 11:09 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Ik vind die zaterdag ook prima hoor, Noel, A$AP Rocky, Ride, Death Cab For Cutie, Of Monsters And Men, The Vaccinnes, Föllakzoid, Hookworms, Kiasmos, Matthew E. White, Mourn, Weval...

Nee ik ga me wel vermaken die dag :).
Noel kan me niet boeien, DCFC vind ik saai en Of Monsters and Men en The Vaccines zijn een trucje. Van de namen na The Vaccines konden er ook een aantal mij niet specifiek boeien. Hookworms, Ride zijn wel tof :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151217958
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 11:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Noel kan me niet boeien, DCFC vind ik saai en Of Monsters and Men en The Vaccines zijn een trucje. Van de namen na The Vaccines konden er ook een aantal mij niet specifiek boeien. Hookworms, Ride zijn wel tof :)
Ach ieder z'n ding, maar ja die zaterdag is wel de meest commerciële dag heb ik het idee.
pi_151298280
BKSfestival twitterde op donderdag 02-04-2015 om 15:40:41 'Ólafur Arnalds and Faroese synth-pop producer Janus Rasmussen make an unlikely duo': http://t.co/sWQkumkOFT #kiasmos http://t.co/Hcz5yMVx8a reageer retweet
Tof, Ólafur Arnalds komt dus gewoon mee. Was nog niet zeker of die mee ging met Kiasmos :). Lijkt me zeker de moeite.
pi_151506687

Boxed In op BKS?

Hopelijk snel wat meer bands dus.
  donderdag 9 april 2015 @ 09:24:45 #290
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_151506709
Amsterdam :D.
pi_151506720
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:24 schreef BoerBert het volgende:
Amsterdam :D.
Ja wel zo makkelijk :P.
  Redactie Sport donderdag 9 april 2015 @ 09:28:35 #292
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151506779
Dat je op Lowlands HELLO AMSTERDAM roept is een ding, maar dit is fucking beneden de rivieren
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 9 april 2015 @ 09:29:38 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151506795
Ik vind het inderdaad wel tijd voor nieuwe namen. Florence and the Machine zou nog een leuke toevoeging zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151506903
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat je op Lowlands HELLO AMSTERDAM roept is een ding, maar dit is fucking beneden de rivieren
30STM riep zelfs HELLO COPENHAGEN op Lowlands.
  Redactie Sport donderdag 9 april 2015 @ 09:37:31 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151506939
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:35 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

30STM riep zelfs HELLO COPENHAGEN op Lowlands.
:')

Die vorige dubbelpost van mij was een beetje onzinnig :@
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151507301
Maar waar hopen we nog op?

Ik zit vooral te wachten op My Brightest Diamond, Sunn 0))) en Mikal Cronin.
  Redactie Sport donderdag 9 april 2015 @ 09:57:45 #297
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151507361
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:54 schreef indiaantje89 het volgende:
Maar waar hopen we nog op?

Ik zit vooral te wachten op My Brightest Diamond, Sunn 0))) en Mikal Cronin.
Sunn-0))) verwacht ik eerder op een incubate.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 9 april 2015 @ 09:58:03 #298
274204 crew  Mexicanobakker
pi_151507370
Van My Brightest Diamond zou ik wel vrolijk worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_151507511
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 09:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sunn-0))) verwacht ik eerder op een incubate.
Die komen vandaag om 15.00 uur met nieuwe namen.
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 14:45:09 #300
332671 crew  indiaantje89
pi_151610027
The Mysterons is Best Kept Secret op Twitter aan het volgen. Dat zegt meestal wel wat ;).
pi_151678690
Antony & The Johnsons dus naar het Deense Northside, hopelijk past die nog op het BKS affiche :).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')