FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #527] Slome Friezen
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 08:46
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

10441433_784083224958566_5411759673752575866_n_zpsaa77f01f.jpg

67C68B97274613E3E5C5658C55BBE.jpg
Wij zijn MW2 wij zijn de beste!
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 08:47
u1pfku52gu6rilth2juqfo3us

:D
Michhasvrijdag 17 oktober 2014 @ 08:53
hallo hallo en welkom in een nieuw topic vandaag haha goed hoor leuk
Zhanovrijdag 17 oktober 2014 @ 10:19
BAKKES
KoningStomavrijdag 17 oktober 2014 @ 10:45
hoi ik ben zhano en ik stink naar poep
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 10:46
}:|
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 23:21 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

GTA bundel.... maarja wordt je ook niet vrolijk van.
Gewoon de cheapest bundel kopen en de game verkopen op MP.
Conrad laatst met 359,- was best een goede deal, komen er binnenkort wel meer denk ik.
Ja, maar ik wil niet te lang meer wachten. Je kunt tegenwoordig zomaar voor slome uitgemaakt worden.

Extra controller wil ik ook.

Dus dacht ik haal gewoon de driveclub bundel met extra controller, camera, en driveclub. 28ste heeft intertoys een familie en vrienden korting (10%) en aangezien ik 35 jaar geleden ofzo daar eens heb gewerkt haal ik er dan maar eentje.

eindelijk BF *O*

Chaos Metro, choppers, die fantastische jets waar je nu eindelijk eens echte skills voor moet hebben (in BF3 kon elke klapjosti er mee vliegen :') :{w )

Daarbij heb ik volgens mijn boekhouder Teun (8> geld zat aangezien ik elk jaar een keertje met vakantie ga... *)
Zhanovrijdag 17 oktober 2014 @ 10:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 10:45 schreef KoningStoma het volgende:
hoi ik ben zhano en ik stink naar poep
zei het wandelende stomazakje :W
KoningStomavrijdag 17 oktober 2014 @ 10:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 10:50 schreef Zhano het volgende:

[..]

zei het wandelende stomazakje :W
wat je zegt ben je zelf
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 12:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 10:50 schreef Zhano het volgende:

[..]

zei het wandelende stomazakje :W
Van wie ben jij een kloon dan
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 12:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 08:53 schreef Michhas het volgende:
hallo hallo en welkom in een nieuw topic vandaag haha goed hoor leuk
Hallo erg leuk ja ha ha nou dat wordt weer genieten hoor ho ho ho gezellig gr gr
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 12:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 10:19 schreef Zhano het volgende:
BAKKES
Deze taal staat me niet echt aan vrind
Zhanovrijdag 17 oktober 2014 @ 12:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 12:46 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Van wie ben jij een kloon dan
Niemand... Kwam alleen ff myn Fryske heitelan verdedigen :*
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 13:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 12:52 schreef Zhano het volgende:

[..]

Niemand... Kwam alleen ff myn Fryske heitelan verdedigen :*
Scheer je weg noorman! :D We hebben er al één van jouw soort volk, da's meer dan genoeg :P
Zhanovrijdag 17 oktober 2014 @ 13:12
quote:
3s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 13:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Scheer je weg noorman! :D We hebben er al één van jouw soort volk, da's meer dan genoeg :P
Ok doei :W
badboynovavrijdag 17 oktober 2014 @ 13:19
vol=vol :')
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 14:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 12:52 schreef Zhano het volgende:

[..]

Niemand... Kwam alleen ff myn Fryske heitelan verdedigen :*
Jaja, goed verhaal. Jij kwam deze SC gewoon kapen he! Wacht maar tot Gertmayor dit ziet
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 14:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 12:52 schreef Zhano het volgende:

[..]

Niemand... Kwam alleen ff myn Fryske heitelan verdedigen :*
Dankje, maar ze zijn hier best vriendelijk allemaal. _O- ^O^
Kutmanagervrijdag 17 oktober 2014 @ 14:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 12:52 schreef Zhano het volgende:

[..]

Niemand... Kwam alleen ff myn Fryske heitelan verdedigen :*
Scheer je weg, anders stuur ik mijn tijger op je af.
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 14:27
Project Cars PS4 bundle incl. een Morpheus - maar ik hoor net dat ik dan tot 2015 moet wachten :{w
SoldMayorvrijdag 17 oktober 2014 @ 14:37
Ja Project Cars is uitgesteld tot maart.
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 15:02
Inderdaad :'( Deed wel een beetje pijn in mijn hart om dat te lezen vandaag...
KoningStomavrijdag 17 oktober 2014 @ 15:06
Reuze jammer.
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 15:12
Verdraaid penibel.
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 15:34
3.01_02.jpg
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 16:10
Godverdomme lekker wijf op Omroep Tilburg
Nick-GizMovrijdag 17 oktober 2014 @ 16:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 14:06 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Dankje, maar ze zijn hier best vriendelijk allemaal. _O- ^O^
mwa
KneusTeunvrijdag 17 oktober 2014 @ 16:56
BF4 heb ik niet.. en weet niet of ik hem nog haal. Beetje battlefield moe
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 16:56 schreef KneusTeun het volgende:
BF4 heb ik niet.. en weet niet of ik hem nog haal. Beetje battlefield moe
Doe even normaal. -O-
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 17:38
Hardline kun je wel overslaan, maar BF4 is wel echt tof :Y
KoningStomavrijdag 17 oktober 2014 @ 17:48
nietttttttttttttttttt
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 18:09
Wellllllllllllllllllllllllllll
PierreTTvrijdag 17 oktober 2014 @ 18:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 16:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

mwa
;(
KneusTeunvrijdag 17 oktober 2014 @ 18:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 17:27 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Doe even normaal. -O-
sorry maar ben wat dat betreft nog wel ff zoet met destiny. Gister met fokker claxon een strike gedaan die eigenlijk voor 2 een beetje veel was, en dan is het wel echt super om door te buffelen.
Rossdalevrijdag 17 oktober 2014 @ 18:50
Destiny nog steeds niet beu nee? :P

Ik ga juist nu BF4 weer oppakken, ik was nog niet verder dan level 35 gekomen geloof ik in afwachting op mijn squadmatties :P
KneusTeunvrijdag 17 oktober 2014 @ 18:55
Ja die strikes zijn toch wel leuk als het eindelijk wat moeilijker is. Gister met Jackson echt prachtig gespeeld! En de crucible blijft ook vermakelijk.
Sharpdressedmanvrijdag 17 oktober 2014 @ 20:51
quote:
Op vrijdag 17 oktober 2014 18:55 schreef KneusTeun het volgende:
Ja die strikes zijn toch wel leuk als het eindelijk wat moeilijker is. Gister met Jackson echt prachtig gespeeld! En de crucible blijft ook vermakelijk.
Je stelt me diep teleur.


1858756761_you_suck_answer_3_xlarge.jpeg

[ Bericht 21% gewijzigd door Sharpdressedman op 17-10-2014 21:39:03 ]
PierreTTzaterdag 18 oktober 2014 @ 11:43
:W
Sharpdressedmanzaterdag 18 oktober 2014 @ 11:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 11:43 schreef PierreTT het volgende:
:W
Yoooooo goedemorgen!! Korte broek al aan? B-) :W
PierreTTzaterdag 18 oktober 2014 @ 11:54
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 11:48 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Yoooooo goedemorgen!! Korte broek al aan? B-) :W
Zwembroek zelfs :D
KoningStomazaterdag 18 oktober 2014 @ 13:48
Lekker weertje hoor.
Nick-GizMozaterdag 18 oktober 2014 @ 15:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 18:50 schreef Rossdale het volgende:
Destiny nog steeds niet beu nee? :P

Ik ga juist nu BF4 weer oppakken, ik was nog niet verder dan level 35 gekomen geloof ik in afwachting op mijn squadmatties :P
nu ie eindelijk uit de beta is kan dat ook wel ja :P
Fsmxizondag 19 oktober 2014 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:48 schreef KoningStoma het volgende:
Lekker weertje hoor.
Nee gisteren dan, begint het te hozen als je in de wildwaterbaan zit :'(
Bozz187zondag 19 oktober 2014 @ 00:28
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 00:11 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Nee gisteren dan, begint het te hozen als je in de wildwaterbaan zit :'(
dat was de waterbaan zelf...
KoningStomazondag 19 oktober 2014 @ 01:15
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 00:11 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Nee gisteren dan, begint het te hozen als je in de wildwaterbaan zit :'(
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 05:44
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 00:11 schreef Fsmxi het volgende:

[..]

Nee gisteren dan, begint het te hozen als je in de wildwaterbaan zit :'(
Walibi _O_
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 05:45
Nu slapen _O-
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 05:45
Maurice, hallo?
Cliffyzondag 19 oktober 2014 @ 05:48
Ga slapen Pieter
KneusTeunzondag 19 oktober 2014 @ 08:10
sharpie check wehkamp.
Rossdalezondag 19 oktober 2014 @ 08:30
Hallo hallo, goodmorning :W
Rossdalezondag 19 oktober 2014 @ 08:31
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 08:10 schreef KneusTeun het volgende:
sharpie check wehkamp.
Fsmxizondag 19 oktober 2014 @ 09:00
Hallo hallo tovertijd aankomende mijne heren
Michhaszondag 19 oktober 2014 @ 09:21
Tovertijd? :o
KneusTeunzondag 19 oktober 2014 @ 09:30
50 euro PSN voor 41,95 bij wehkamp
ff uitzoeken of je daarvoor ook digitaal BF4 premium kan kopen
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 09:52
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 09:30 schreef KneusTeun het volgende:
50 euro PSN voor 41,95 bij wehkamp
ff uitzoeken of je daarvoor ook digitaal BF4 premium kan kopen
linkje, kan het niet vinden.
Ben een beetje druk met al het water dat momenteel mijn cv ketel uitloopt. :'(
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 11:35
Iemand die in de buurt van eindhoven woont?
Rossdalezondag 19 oktober 2014 @ 11:37
Zjozz, Nick en sold :Y

[ Bericht 3% gewijzigd door Rossdale op 19-10-2014 12:09:48 ]
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 11:35 schreef Sharpdressedman het volgende:
Iemand die in de buurt van eindhoven woont?
Tilburg :)
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 05:48 schreef Cliffy het volgende:
Ga slapen Pieter
_O-
Rossdalezondag 19 oktober 2014 @ 12:10
Ah ik snap de vraag, ps4 voor 333 euro bij de MM eindhoven :D
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 12:10
Opening MM las ik en de PS4 voor 333,- voor wie interesse heeft (en haal er dan ook eentje voor mij :D)
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 12:10 schreef Sharpdressedman het volgende:
Opening MM las ik en de PS4 voor 333,- voor wie interesse heeft (en haal er dan ook eentje voor mij :D)
Die hoef ik niet, en ga ik niet speciaal voor naar Eindhoven :P
Cliffyzondag 19 oktober 2014 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 12:10 schreef Sharpdressedman het volgende:
Opening MM las ik en de PS4 voor 333,- voor wie interesse heeft (en haal er dan ook eentje voor mij :D)
Er komt een tweede? Die eerste die alles en iedereen heeft weggeconcurreerd was nog niet genoeg? :o
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 14:19
quote:
1s.gif Op zondag 19 oktober 2014 12:29 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die hoef ik niet, en ga ik niet speciaal voor naar Eindhoven :P
waarom wil je geen ps4 ;(
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 14:19 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

waarom wil je geen ps4 ;(
Omdat ik nog steeds een One wil, als het me eindelijk gelukt is om het geld bij elkaar te krijgen :')
Nick-GizMozondag 19 oktober 2014 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 11:35 schreef Sharpdressedman het volgende:
Iemand die in de buurt van eindhoven woont?
Yes.
Nick-GizMozondag 19 oktober 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 13:28 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Er komt een tweede? Die eerste die alles en iedereen heeft weggeconcurreerd was nog niet genoeg? :o
Son en Breugel,

Gaat pas donderdag open
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 16:06
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 16:29
Tering, Jappen en hun cultuur _O-

boso-1.jpeg

1e7410d34333238883015c2159d9916d.jpg

bosozoku_43.jpg

En als bonus

ae692b75075a9abef0e3a831678b46e7.jpg

scooter_9.jpg

Japanese-Vans-842-MED.jpg

_O-
Cliffyzondag 19 oktober 2014 @ 16:40
Lekker Tokyo driften
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 16:42
quote:
9s.gif Op zondag 19 oktober 2014 15:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Omdat ik nog steeds een One wil, als het me eindelijk gelukt is om het geld bij elkaar te krijgen :')
Maar waarom de one
Nick-GizMozondag 19 oktober 2014 @ 17:12
quote:
9s.gif Op zondag 19 oktober 2014 15:52 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Omdat ik nog steeds een One wil, als het me eindelijk gelukt is om het geld bij elkaar te krijgen :')
Heb geen vertrouwen meer :N :(
Nick-GizMozondag 19 oktober 2014 @ 18:34
V&A / [GEZ] Auto van een FOK!ster

:') :') :')
Sharpdressedmanzondag 19 oktober 2014 @ 18:38
quote:
Die zag ik net ook voorbij komen _O-
Cliffyzondag 19 oktober 2014 @ 18:39
quote:
Wat8.jpg?1315930535
PierreTTzondag 19 oktober 2014 @ 19:39
quote:
_O-
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 12:04
Maar even een goed muziekje droppen om de week te beginnen ^O^

PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 12:36
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 12:04 schreef Rossdale het volgende:
Maar even een goed muziekje droppen om de week te beginnen ^O^

Ik stress hem kapot, zit te studeren voor een van mijn laatste tentamens morgen ;(
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 13:02
quote:
9s.gif Op maandag 20 oktober 2014 12:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik stress hem kapot, zit te studeren voor een van mijn laatste tentamens morgen ;(
Dude! Je bent gewoon bijna klaar :D Denk aan dat vooruitzicht O+
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 13:28
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dude! Je bent gewoon bijna klaar :D Denk aan dat vooruitzicht O+
Klopt! Werken, studieschuld wegwerken, verantwoordelijkheden ;(

:D
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 13:49
quote:
10s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Klopt! Werken, studieschuld wegwerken, verantwoordelijkheden ;(

:D
Beetje slap ouwehoeren hele dag, koffie zuipen en overheidsgeld cashen. Net studeren :Y

Het enige is dat je minder vrije tijd hebt, maar daar wordt je weer voor gecompenseerd door ipv een studieschuld op te bouwen, je een aanwezigheidsfooi krijgt om daarmee te proberen die bodemloze put te dempen :Y
Pixellmaandag 20 oktober 2014 @ 14:06
quote:
9s.gif Op maandag 20 oktober 2014 12:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik stress hem kapot, zit te studeren voor een van mijn laatste tentamens morgen ;(
Gast dat haal je makkelijk! #geenzorgen#pietwordeenarbeider
Sharpdressedmanmaandag 20 oktober 2014 @ 14:16
quote:
10s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Klopt! Werken, studieschuld wegwerken, verantwoordelijkheden ;(

:D
Loonslaaf _O_
9 - 17.00 _O_
Een leidinggevende _O_
Echte deadlines _O_
Savonds niet meer alles kunnen doen tot diep in de nacht omdat je weer : zie bovenstaande _O_
Elke dag weer werken, 5 dagen per week _O_
Weekends zijn rete kort _O_
De zondagavond heb je geen reet meer aan _O_
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 14:43
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 13:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Beetje slap ouwehoeren hele dag, koffie zuipen en overheidsgeld cashen. Net studeren :Y

Het enige is dat je minder vrije tijd hebt, maar daar wordt je weer voor gecompenseerd door ipv een studieschuld op te bouwen, je een aanwezigheidsfooi krijgt om daarmee te proberen die bodemloze put te dempen :Y
Moest lachen, bedankt _O-
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 14:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 14:16 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Loonslaaf _O_
9 - 17.00 _O_
Een leidinggevende _O_
Echte deadlines _O_
Savonds niet meer alles kunnen doen tot diep in de nacht omdat je weer : zie bovenstaande _O_
Elke dag weer werken, 5 dagen per week _O_
Weekends zijn rete kort _O_
De zondagavond heb je geen reet meer aan _O_
Van je hobby je werk maken _O_

Niet betaald Forza Motorsport kunnen spelen ;(
Sharpdressedmanmaandag 20 oktober 2014 @ 14:48
quote:
9s.gif Op maandag 20 oktober 2014 14:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Van je hobby je werk maken _O_

Niet betaald Forza Motorsport kunnen spelen ;(
wat voor werk ga je doen :D
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 15:02
quote:
9s.gif Op maandag 20 oktober 2014 14:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Van je hobby je werk maken _O_

Jij zou echt de slechtste kroegbaas ooit zijn :D
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 15:09
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 15:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jij zou echt de slechtste kroegbaas ooit zijn :D
_O-

Oh man, ik moet er niet eens aan denken :D
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op maandag 20 oktober 2014 14:48 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

wat voor werk ga je doen :D
Dat is de grote vraag, ik kan nog veel kanten op :D
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 15:14
quote:
1s.gif Op maandag 20 oktober 2014 15:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat is de grote vraag, ik kan nog veel kanten op :D
WVS groenvoorziening, schoonmaak, assemblage, verpakkingen of stratenmakers. Zó veel keus in de sociale werkplaats! ;)
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 15:20
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 15:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

WVS groenvoorziening, schoonmaak, assemblage, verpakkingen of stratenmakers. Zó veel keus in de sociale werkplaats! ;)
Genieten :D

Kan altijd Marloes nog laten werken _O-
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 15:26
quote:
10s.gif Op maandag 20 oktober 2014 15:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Genieten :D

Kan altijd Marloes nog laten werken _O-
Beetje de huisman uithangen, hele dagen proberen Frits te temmen :D
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 15:31
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 15:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Beetje de huisman uithangen, hele dagen proberen Frits te temmen :D
Haha, dat dacht ik mooi niet _O- Gister wilde het prinsje weer even duidelijk maken dat ik op zijn kussen zat. Met een soepele bovenhandse worp, los uit de pols heeft het prinsje weer wat vlieguren opgebouwd _O_
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 16:14
Misschien kun je Frits uitlenen aan de makers van deze site:

http://bridesthrowingcats.com/
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 16:24
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 16:14 schreef Rossdale het volgende:
Misschien kun je Frits uitlenen aan de makers van deze site:

http://bridesthrowingcats.com/
Hoe kom je hier dan bij _O-
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 16:28
*)
PierreTTmaandag 20 oktober 2014 @ 16:29
quote:
3s.gif Op maandag 20 oktober 2014 16:28 schreef Rossdale het volgende:
*)
Even heel wat anders, welke Roomba heb jij?
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 17:03
Ik zal als ik thuis ben wel even het type opzoeken, er zijn er tientallen volgens mij maar die van ons is goed tegen kattenharen :)
Sharpdressedmanmaandag 20 oktober 2014 @ 17:32
Dacht even googlen wat een roombla in hemelsnaam is, volgens dit filmpje is het een transportmidel voor katten.

Cliffymaandag 20 oktober 2014 @ 17:36
Rossdalemaandag 20 oktober 2014 @ 17:59

Robot wars jongen!
PierreTTdinsdag 21 oktober 2014 @ 06:04
Nou, daar gaan we
Nick-GizModinsdag 21 oktober 2014 @ 07:12
ja man :O
Rossdaledinsdag 21 oktober 2014 @ 10:01
SuperFons in actie op Nick's zolderkamer _O_

gifs_095176b.gif
KoningStomadinsdag 21 oktober 2014 @ 20:13
Er staat een build van Project Cars op het internet. Hij is erg tof.
PierreTTdinsdag 21 oktober 2014 @ 22:51
quote:
3s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 10:01 schreef Rossdale het volgende:
SuperFons in actie op Nick's zolderkamer _O_

[ afbeelding ]
_O-
Rossdalewoensdag 22 oktober 2014 @ 08:21
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 oktober 2014 20:13 schreef KoningStoma het volgende:
Er staat een build van Project Cars op het internet. Hij is erg tof.
Ik weet :Y
KneusTeunwoensdag 22 oktober 2014 @ 12:38
113.gif
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 09:14

Briljant dit _O- Tinder stumpers :')
PierreTTdonderdag 23 oktober 2014 @ 11:40
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 09:14 schreef Rossdale het volgende:

Briljant dit _O- Tinder stumpers :')
Gast _O-

Ik zie Mau nu voor me _O-
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 11:42
quote:
10s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 11:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gast _O-

Ik zie Mau nu voor me _O-
Dat had ik dus ook :D
PierreTTdonderdag 23 oktober 2014 @ 11:56
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 11:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat had ik dus ook :D
:D

Ik zie hem wel metaforen en analogieën maken van bevers en bomen omzagen ofzo _O-
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 12:01
"Jij ziet er wel uit als een lekkere bever, wil je op mijn stam knagen?"
badboynovadonderdag 23 oktober 2014 @ 12:02
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:01 schreef Rossdale het volgende:
"Jij ziet er wel uit als een lekkere bever, wil je op mijn stam knagen?"
_O-
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 12:31
http://www.boredpanda.com/how-to-trap-a-cat-circle/

Vanavond even proberen :D
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 12:35
Gister begin van the last of us gezien, misschien toch maar even langs ekkersrijt vandaag :o
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 12:38
quote:
Werkt 100% :Y
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:35 schreef Cliffy het volgende:
Gister begin van the last of us gezien, misschien toch maar even langs ekkersrijt vandaag :o
ekkersrijt?
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:35 schreef Cliffy het volgende:
Gister begin van the last of us gezien, misschien toch maar even langs ekkersrijt vandaag :o
Begin is aardig, maar wanneer je over de helft komt is het echt briljant goed :Y
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 12:41
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:38 schreef KneusTeun het volgende:
ekkersrijt?
Die el cheapo PS4 actie waar Sharpie gebruikt van wilde maken :P
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 12:41
Heb last of us in huis gehad.... niet eens in me PS gehad _O-
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 12:43
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 12:55
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Die el cheapo PS4 actie waar Sharpie gebruikt van wilde maken :P
weet gewoon dat ik dat ding na die ene game waarschijnlijk 6 maanden niet aanraak...
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 13:11
quote:
1s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 12:55 schreef Cliffy het volgende:

[..]

weet gewoon dat ik dat ding na die ene game waarschijnlijk 6 maanden niet aanraak...
Had je maar geen game PC moeten kopen en gewoon sociaal doen met ons met een console :6
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 13:16
http://www.groupon.nl/dea(...)msterdam-2/469200010 euro extra korting op PS4 in amsterdam :P
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 13:16
quote:
10s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Had je maar geen game PC moeten kopen en gewoon sociaal doen met ons met een console :6
Alsof ik op masterrace zoveel game ;)
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:16 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Alsof ik op masterrace zoveel game ;)
Dat mist de gezelligheid natuurlijk :D *O*

Kom gewoon lekker BF4'en /Driveclubben met Teun, Sharpie en mij op de PS4 :)
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 13:34
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat mist de gezelligheid natuurlijk :D *O*

Kom gewoon lekker Destiny /Fifa'en met Teun, Sharpie en mij op de PS4 :)
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 13:34
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat mist de gezelligheid natuurlijk :D *O*

Kom gewoon lekker BF4'en /Driveclubben met Teun, Sharpie en mij op de PS4 :)
BF4 :')

Grapjurk
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 13:37
Ja ik heb ook geen BF, ik wacht wel tot volgend jaar, als mainframes ook een PS4 heeft....
En Driveclub is gewoon een lie.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 13:44
Je kunt gewoon mee doen met die PS+ versie, als die ooit gereleased wordt :P
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 13:44
quote:
1s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:34 schreef Cliffy het volgende:

[..]

BF4 :')

Grapjurk
Alle shit is er uit gepatched, werkt als een trein nu O+
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 13:49
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Alle shit is er uit gepatched, werkt als een trein nu O+
Lekker een jaar na release eindelijk uit de bèta... Sowieso geen enkele interessante map..
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 13:52
quote:
1s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:49 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Lekker een jaar na release eindelijk uit de bèta... Sowieso geen enkele interessante map..
Ik snap je wel, het trekt mij eigenlijk ook helemaal niet meer. En er komt vast snel weer een nieuwe uit.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 13:55
De beta van Hardline was echt bagger, die kun je met een gerust hart overslaan.
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 13:58
Ben sowieso niet echt meer geïnteresseerd in multiplayer
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 14:00
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:55 schreef Rossdale het volgende:
De beta van Hardline was echt bagger, die kun je met een gerust hart overslaan.
BF5 wordt vast nog wel aangekondigd dit jaar.
En anders ga ik wel voor Star Wars Battlefront _O_
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:02
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

BF5 wordt vast nog wel aangekondigd dit jaar.
En anders ga ik wel voor Star Wars Battlefront _O_
Battlefront is pas zomer 2015 :P Zal dus wel september worden, als hij niet uitgesteld wordt.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:58 schreef Cliffy het volgende:
Ben sowieso niet echt meer geïnteresseerd in multiplayer
Ok, jammer
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 14:04
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Battlefront is pas zomer 2015 :P Zal dus wel september worden, als hij niet uitgesteld wordt.
Probleem met BF4 is ook dat ik geen 55 euro ga betalen voor die game. Nu net de premium uit is moet ik natuurlijk ook die hebben dan.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:07
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:04 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Probleem met BF4 is ook dat ik geen 55 euro ga betalen voor die game. Nu net de premium uit is moet ik natuurlijk ook die hebben dan.
Waarom? Ik heb alleen second assault als DLC voor de BF3 maps er bij.

BF4 kost nu maar 27 euro in de store: https://store.sonyenterta(...)_00-BATTLEFIELD40000
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 14:09
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Waarom? Ik heb alleen second assault als DLC voor de BF3 maps er bij.

BF4 kost nu maar 27 euro in de store: https://store.sonyenterta(...)_00-BATTLEFIELD40000
Koop alleen in plastic, gewoon omdat ik dan me game kast vul.
En mocht ik ooit om geen reden gebanned worden ben ik niet al mijn games kwijt.
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:13
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:37 schreef KneusTeun het volgende:
Ja ik heb ook geen BF, ik wacht wel tot volgend jaar, als mainframes ook een PS4 heeft....
En Driveclub is gewoon een lie.
de 28ste heb ik hem, is al besteld :6
Inclusief die kut driveclub omdat IK HET ZAT BEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :% :(
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:52 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ik snap je wel, het trekt mij eigenlijk ook helemaal niet meer. En er komt vast snel weer een nieuwe uit.
Man man man, je praat poep.
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:14
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 13:58 schreef Cliffy het volgende:
Ben sowieso niet echt meer geïnteresseerd in multiplayer
ik wel, heb het zelfs voorgesteld aan mijn vriendin...
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:13 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

de 28ste heb ik hem, is al besteld :6
Inclusief die kut driveclub omdat IK HET ZAT BEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :% :(
Ik geloof het pas wanneer ik je online zie :D Je had ook een pre-order bij de Bart Smit waar ik nooit meer iets van gehoord heb :P
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:16
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Koop alleen in plastic, gewoon omdat ik dan me game kast vul.
En mocht ik ooit om geen reden gebanned worden ben ik niet al mijn games kwijt.
Spraak diaree o|O :r
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:18
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik geloof het pas wanneer ik je online zie :D Je had ook een pre-order bij de Bart Smit waar ik nooit meer iets van gehoord heb :P
Dat was anders, toen was ding net uit. En je was niet de enige die er nooit meer iets van hoorde :D
En nu heb ik Intertoys *O* *O* *O* *O* *O* Rij speciaal naar harlingen omdat ik daar ooit gewerkt heb :{w
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:18
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:09 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Koop alleen in plastic, gewoon omdat ik dan me game kast vul.
En mocht ik ooit om geen reden gebanned worden ben ik niet al mijn games kwijt.
Heb ik ook, tenzij het digital only is natuurlijk. Al is het meer omdat ik vrijwel alle games op marktplaats en daarna weer via marktplaats doorverkoop, zodat gamen een bizar goedkope hobby blijft :P
KneusTeundonderdag 23 oktober 2014 @ 14:25
Om heel eerlijk te zijn wacht ik nog steeds op een titel die me wegblaast.
En ik weet helaas ook vrijwel zeker dat bijvoorbeeld AC unity dat ook niet doet, mijn hoop ligt op evolve of no man's sky.
Het stomme is dat Destiny (hoewel gehaat door bijna iedereen) best nog wel in de buurt kwam. Alleen doordat ik te weinig mensen in mijn lijst heb die hem nog spelen is hij voor mij nu niet veel te spelen omdat het gewoon co-op moet om plezier te hebben. Het verbaast me dat de jacht naar gear en het opnieuw spelen van strikes nog zoveel plezier geeft!
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 14:44
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:25 schreef KneusTeun het volgende:
Om heel eerlijk te zijn wacht ik nog steeds op een titel die me wegblaast.
En ik weet helaas ook vrijwel zeker dat bijvoorbeeld AC unity dat ook niet doet, mijn hoop ligt op evolve of no man's sky.
Het stomme is dat Destiny (hoewel gehaat door bijna iedereen) best nog wel in de buurt kwam. Alleen doordat ik te weinig mensen in mijn lijst heb die hem nog spelen is hij voor mij nu niet veel te spelen omdat het gewoon co-op moet om plezier te hebben. Het verbaast me dat de jacht naar gear en het opnieuw spelen van strikes nog zoveel plezier geeft!
Volgens mij moet je de kraag van je stoere wollen trui een beetje naar beneden trekken, wartaal jonguh.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 14:45
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:25 schreef KneusTeun het volgende:
Om heel eerlijk te zijn wacht ik nog steeds op een titel die me wegblaast.
En ik weet helaas ook vrijwel zeker dat bijvoorbeeld AC unity dat ook niet doet, mijn hoop ligt op evolve of no man's sky.
Het stomme is dat Destiny (hoewel gehaat door bijna iedereen) best nog wel in de buurt kwam. Alleen doordat ik te weinig mensen in mijn lijst heb die hem nog spelen is hij voor mij nu niet veel te spelen omdat het gewoon co-op moet om plezier te hebben. Het verbaast me dat de jacht naar gear en het opnieuw spelen van strikes nog zoveel plezier geeft!
Dat verbaast me ook, vooral omdat de hoeveelheid drops echt zo verschrikkelijk laag is :P
Nee ik was er echt snel klaar mee.

Ik wil vooral lekker multiplayen met wat mensen. Destiny was wel leuk, maar die crucible gameplay ligt me gewoon ècht niet... te veel halo. Battlefield is gewoon leuk met wat mensen en Driveclub is een prima racer voor nu. Zeker als de PS+ versie straks uit is en de multipayer goed druk wordt. :Y
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 15:04
Eindhoven is me toch even te ver vanuit Zaltbommel, ben redelijk ziek.

Die driveclub bundel is, zelfs met korting, nog steeds redelijk duur.
Ik vind nooit goede deals trouwens op marktplaats.
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 15:12
http://www.superwoef.nl/Home/

Goedkope kapper :Y
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 15:16
quote:
anaalklieren uitknijpen :{
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 15:31
Misschien kun je dat ook voorstellen aan je vriendin _O-
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 16:18
Michhas lok-post!


Deze shit blijft gewoon leuk :D
Nick-GizModonderdag 23 oktober 2014 @ 17:21
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik geloof het pas wanneer ik je online zie :D Je had ook een pre-order bij de Bart Smit waar ik nooit meer iets van gehoord heb :P
Op die pre-order van Bart smit wacht ik ook nog steeds :')
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 19:02
PS3 geregeld :D

Iemand nog Uncharted 3 en The Last of Us liggen?
Rossdaledonderdag 23 oktober 2014 @ 19:51
PS3 :') faalhaas
Cliffydonderdag 23 oktober 2014 @ 19:59
Ja kan wel een PS4 halen maar dan staat dat ding na TLOU maanden stof te verzamelen
Sharpdressedmandonderdag 23 oktober 2014 @ 23:20
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 15:31 schreef Rossdale het volgende:
Misschien kun je dat ook voorstellen aan je vriendin _O-
:X
Michhasvrijdag 24 oktober 2014 @ 08:58
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 16:18 schreef Rossdale het volgende:
Michhas lok-post!


Deze shit blijft gewoon leuk :D
Hahaha _O-
Deze kende ik helemaal niet :D
Rossdalevrijdag 24 oktober 2014 @ 09:19
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 08:58 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hahaha _O-
Deze kende ik helemaal niet :D
Jeej Mimi *O*

giphy.gif
PierreTTvrijdag 24 oktober 2014 @ 14:42
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 08:58 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hahaha _O-
Deze kende ik helemaal niet :D
O+
Rossdalevrijdag 24 oktober 2014 @ 14:45
Het is hier potverdomme doods man :'(

HET IS BIJNA WEEKEND! FUCK YESHHH!!!

Kutmanagervrijdag 24 oktober 2014 @ 14:59
http://www.dumpert.nl/med(...)fteling_in_1978.html

Pieter. Hij kan het ook.
Michhasvrijdag 24 oktober 2014 @ 15:23
quote:
3s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 09:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jeej Mimi *O*

[ afbeelding ]
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 14:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

O+
Waar heb ik dit warme welkom aan verdiend :o
Rossdalevrijdag 24 oktober 2014 @ 15:28
quote:
7s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 15:23 schreef Michhas het volgende:

[..]

[..]

Waar heb ik dit warme welkom aan verdiend :o
Je laat je weer eens zien in het topic O+

animaatjes-goed_gedaan-61465.gif
Michhasvrijdag 24 oktober 2014 @ 15:31
quote:
3s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 15:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je laat je weer eens zien in het topic O+

[ afbeelding ]
animaatjes-bedankt-26718.gif
Ik lees nog altijd gewoon mee hoor :o
Rossdalevrijdag 24 oktober 2014 @ 15:35
quote:
7s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 15:31 schreef Michhas het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik lees nog altijd gewoon mee hoor :o
$_83.JPG
Michhasvrijdag 24 oktober 2014 @ 16:26
quote:
3s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 15:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
KoningStomavrijdag 24 oktober 2014 @ 18:52
mh1I7LM.png
PierreTTvrijdag 24 oktober 2014 @ 19:54
quote:
Wat?
Michhasvrijdag 24 oktober 2014 @ 21:55
quote:
Turd life.
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 13:31
quote:
3s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 15:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik heb een ps4 Rossdale *O*
Staat alleen nog tot dinsdag in eindhoven :{ :s)

Toch maar geen bundel genomen, camera gebruik in weer niet gok ik zo en driveclub lijkt me leuk alleen project cars veel leuker, dus die haal ik.
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 13:34
Project CARS - Nightime Racing Gameplay Trailer (…:
Kutmanagerzaterdag 25 oktober 2014 @ 13:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 oktober 2014 19:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat?
Jeweetwel. Die commentator stem.
Rossdalezaterdag 25 oktober 2014 @ 13:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 13:31 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Ik heb een ps4 Rossdale *O*
Staat alleen nog tot dinsdag in eindhoven :{ :s)

Toch maar geen bundel genomen, camera gebruik in weer niet gok ik zo en driveclub lijkt me leuk alleen project cars veel leuker, dus die haal ik.
Haha ok, ook nog geen games verder dus? :P
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 14:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 13:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Haha ok, ook nog geen games verder dus? :P
BF4 heb ik aan het zoeken, anders gewoon via psn

WAAR IS JE VREUGDE *O* *O*

Ok zegt ie :{w
Rossdalezaterdag 25 oktober 2014 @ 14:57
Je hebt hem nog steeds niet :6
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 15:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 14:57 schreef Rossdale het volgende:
Je hebt hem nog steeds niet :6
:'( :'( :|W
Michhaszaterdag 25 oktober 2014 @ 15:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 14:09 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

BF4 heb ik aan het zoeken, anders gewoon via psn

WAAR IS JE VREUGDE *O* *O*

Ok zegt ie :{w
_O-
PierreTTzaterdag 25 oktober 2014 @ 15:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 13:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Jeweetwel. Die commentator stem.
Oh dat, mooi is dat ja _O-
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 14:57 schreef Rossdale het volgende:
Je hebt hem nog steeds niet :6
Wat heb jij betaald voor driveclub?
Rossdalezaterdag 25 oktober 2014 @ 16:44
35 euro van iemand van FOK! Moet via marktplaats ook wel lukken
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 16:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 16:44 schreef Rossdale het volgende:
35 euro van iemand van FOK! Moet via marktplaats ook wel lukken
Ik krijg dinsdag die van mm Eindhoven. Die breng ik terug bij mm leeuwarden en haal dan bij intertoys de driveclub bundel met alleen de controller. Die is nu voor 399 en gaat 10% af.

Had ik niet gezien :')
Rossdalezaterdag 25 oktober 2014 @ 17:34
Gelukkig hou je het allemaal simpel :') :D
Sharpdressedmanzaterdag 25 oktober 2014 @ 17:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 17:34 schreef Rossdale het volgende:
Gelukkig hou je het allemaal simpel :') :D
ja :') :') :') moet je mijn vriendin eens over dit soort gezeik horen _O- _O- _O-
KoningStomazaterdag 25 oktober 2014 @ 19:47
HGjV6Rk.gif
Rossdalemaandag 27 oktober 2014 @ 09:16
Hahaha, what the fuck _O-



[ Bericht 22% gewijzigd door Rossdale op 27-10-2014 09:28:53 ]
KneusTeunmaandag 27 oktober 2014 @ 17:30
vanavond clubben Ross? toch maar opgepikt net. Ook alpha voor evolve gekregen :)
Rossdalemaandag 27 oktober 2014 @ 17:42
Haha nice, uhm morgen sowieso. Weet niet zeker of ik vanavond online ben
Kutmanagermaandag 27 oktober 2014 @ 19:11
quote:
3s.gif Op maandag 27 oktober 2014 09:16 schreef Rossdale het volgende:
Hahaha, what the fuck _O-

:')

btw, over Shia labaf gesproken, als jullie de kans krijgen, ga dan in de bios naar Fury. Het is het waard. Goeie actiefilm. Tank warfare zeer realistisch neergezet.

Behalve het einde, want er moet natuurlijk wel wat "murica" inzitten, maar verder realistisch film met boemvette actie.
PierreTTmaandag 27 oktober 2014 @ 19:19
quote:
6s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

btw, over Shia labaf gesproken, als jullie de kans krijgen, ga dan in de bios naar Fury. Het is het waard. Goeie actiefilm. Tank warfare zeer realistisch neergezet.

Behalve het einde, want er moet natuurlijk wel wat "murica" inzitten, maar verder realistisch film met boemvette actie.
Hoorde het ook al van wat anderen, ik ga hem ook wel checken :)
Kutmanagermaandag 27 oktober 2014 @ 19:20
quote:
1s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hoorde het ook al van wat anderen, ik ga hem ook wel checken :)
Zitten veel erpeegee's in (panzerfausts).
PierreTTmaandag 27 oktober 2014 @ 19:22
quote:
10s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Zitten veel erpeegee's in (panzerfausts).
:D
PierreTTmaandag 27 oktober 2014 @ 19:22
Hoe is het met Bever trouwens? :D
Kutmanagermaandag 27 oktober 2014 @ 19:31
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:22 schreef PierreTT het volgende:
Hoe is het met Bever trouwens? :D
Ligt weer eens te slapen. :') Dalijk wordt ze waarschijnijk wakker en is het weer bleren om eten en daarna gaat ze waarschijnlijk spelen en dus mijn studio vies maken. Helemaal top dus.
Nick-GizMomaandag 27 oktober 2014 @ 19:47
quote:
3s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 14:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat verbaast me ook, vooral omdat de hoeveelheid drops echt zo verschrikkelijk laag is :P
Nee ik was er echt snel klaar mee.

Ik wil vooral lekker multiplayen met wat mensen. Destiny was wel leuk, maar die crucible gameplay ligt me gewoon ècht niet... te veel halo. Battlefield is gewoon leuk met wat mensen en Driveclub is een prima racer voor nu. Zeker als de PS+ versie straks uit is en de multipayer goed druk wordt. :Y
Wees blij dat je geen raid hebt gedaan, sold heeft nu nog nachtmerries :D
PierreTTwoensdag 29 oktober 2014 @ 19:03
Mwop mwop
Rossdalewoensdag 29 oktober 2014 @ 19:07
Nou sharpie, het is ondertussen al woensdag... Waarom zie ik je nog niet online op psn? :D
KneusTeunwoensdag 29 oktober 2014 @ 22:22
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 19:07 schreef Rossdale het volgende:
Nou sharpie, het is ondertussen al woensdag... Waarom zie ik je nog niet online op psn? :D
Precies wat ik dacht. Heb ik voor niks driveclub gekocht
Nick-GizModonderdag 30 oktober 2014 @ 07:16
Sunset Overdrive _O_
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 08:11
Vandaag evolve!
KoningStomadonderdag 30 oktober 2014 @ 08:20
Morgen pas toch? Ik ben hem aan het preloaden.
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 08:23
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 08:20 schreef KoningStoma het volgende:
Morgen pas toch? Ik ben hem aan het preloaden.
Volgend de mail "now"
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 08:48
lol hoor net dat een zwarten pieten bedrijf dreigbrieven krijgt, en de pieten worden bespuugd etc.
Zou wel sympathiek zijn van die anti pieten mensen om witte punt mutsen te gaan dragen.
En dat die zwarte pieten dan steeds zeggen "is het omdat ik zwart ben?" _O-

Wat een gekut is het ook tegenwoordig :')
Nick-GizModonderdag 30 oktober 2014 @ 08:51
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 08:11 schreef KneusTeun het volgende:
Vandaag evolve!
Vandaag Farming Simulator 15!!
Rossdaledonderdag 30 oktober 2014 @ 08:53
Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat dit zo'n gigantische issue is... De halve wereld staat in brand, ziekteplagen verspreiden zich als een gek over de aardkloot, de economie is nog steeds ontzettend slecht, werkeloosheid etc... en de nederlander maakt zich druk om de kleur schmink van een personage...

Echt ongelofelijk :')
KoningStomadonderdag 30 oktober 2014 @ 08:54
jonge mijn opa heet piet

een beetje respect ofso
Rossdaledonderdag 30 oktober 2014 @ 08:54
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 08:54 schreef KoningStoma het volgende:
jonge mijn opa heet piet

een beetje respect ofso
Mijn opa ook, maar die leeft niet meer... beetje respect voor de doden
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 08:54 schreef KoningStoma het volgende:
jonge mijn opa heet piet

een beetje respect ofso
619.gif
PierreTTdonderdag 30 oktober 2014 @ 11:19
quote:
3s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 08:54 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mijn opa ook, maar die leeft niet meer... beetje respect voor de doden
Mijn opa heette Henk ;(
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 11:27
quote:
1s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn opa heette Henk ;(
Mijn opa hete opa, dat was soms best verwarrend want de andere had exact diezelfde naam!
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 11:28
Sharpie ging zeker ook zo met zijn PS4
http://www.dumpert.nl/med(...)rkt_uggs_oorlog.html
Rossdaledonderdag 30 oktober 2014 @ 11:31
quote:
1s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Mijn opa heette Henk ;(
Eigenlijk was zijn naam Pieter, maarja wie wil er nu zo genoemd worden... Daarom Opa Piet O+
Kutmanagerdonderdag 30 oktober 2014 @ 14:24
Jullie kennen allemaal dit filmpje wel:

http://www.dumpert.nl/med(...)_gordel_niet_om.html

Kennen jullie deze ook?

http://www.dumpert.nl/med(...)abouter_wesley.html#
Kutmanagerdonderdag 30 oktober 2014 @ 14:46
Rossdaledonderdag 30 oktober 2014 @ 15:23
quote:
Deze is veel mooier :D

Kutmanagerdonderdag 30 oktober 2014 @ 15:29
quote:
3s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Deze is veel mooier :D

Ik zit ondertussen alweer een uur of 2 in de krochten van dumpert en youtube. Manmanman zit me dood te lachen. :') Zoveel kneuzen op de wereld.
Nick-GizModonderdag 30 oktober 2014 @ 17:48
quote:
10s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:29 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik zit ondertussen alweer een uur of 2 in de krochten van dumpert en youtube. Manmanman zit me dood te lachen. :') Zoveel kneuzen op de wereld.
En dan kom je zoiets tegen :

http://www.dumpert.nl/med(...)els_schoolplein.html

_O-
Nick-GizModonderdag 30 oktober 2014 @ 18:02
http://www.dumpert.nl/med(...)compilatie_2014.html

ook mooi
PierreTTdonderdag 30 oktober 2014 @ 18:05
quote:
_O- _O- _O-

Die gasten, briljant _O-
Nick-GizModonderdag 30 oktober 2014 @ 18:09
http://www.dumpert.nl/med(...)rkt_uggs_oorlog.html

moest lachen :')

er is hier een kind ja, kanker gierige mensen :')__
Kutmanagerdonderdag 30 oktober 2014 @ 18:23
quote:
Dit is echt een heel chill filmpje inderdaad. Puur leedvermaak om die paupers met hun kutwagentjes waar ze 3 jaar voor hebben gespaard
. :')
Rossdaledonderdag 30 oktober 2014 @ 18:32
Hoor ik daar krochten van youtube?

Ik ken nog wel wat leuke liedjes hoor :D

SoldMayordonderdag 30 oktober 2014 @ 19:23
quote:
3s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 18:32 schreef Rossdale het volgende:
Hoor ik daar krochten van youtube?

Ik ken nog wel wat leuke liedjes hoor :D

Wist niet dat Stef ook rapte.
KoningStomadonderdag 30 oktober 2014 @ 21:16
http://joker.org/

_O_
KneusTeundonderdag 30 oktober 2014 @ 21:19
quote:
Ah handig, misschien
Michhasdonderdag 30 oktober 2014 @ 21:47
quote:
6s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:11 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

btw, over Shia labaf gesproken, als jullie de kans krijgen, ga dan in de bios naar Fury. Het is het waard. Goeie actiefilm. Tank warfare zeer realistisch neergezet.

Behalve het einde, want er moet natuurlijk wel wat "murica" inzitten, maar verder realistisch film met boemvette actie.
Wat loop je nou te bazelen man, deze film was zo fucking wack :'( Het was echt niet om aan te zien, overdreven rednecks in een tank met om de tien minuten een huilscène :') THAT SHIT GAY.

Gone girl was wel gruwelijk vet.
Kutmanagervrijdag 31 oktober 2014 @ 13:18
quote:
7s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 21:47 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wat loop je nou te bazelen man, deze film was zo fucking wack :'( Het was echt niet om aan te zien, overdreven rednecks in een tank met om de tien minuten een huilscène :') THAT SHIT GAY.

Gone girl was wel gruwelijk vet.
lol die tankbattles waren superrealistisch neergezet hoor.
Cliffyvrijdag 31 oktober 2014 @ 14:12
quote:
7s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 21:47 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wat loop je nou te bazelen man, deze film was zo fucking wack :'( Het was echt niet om aan te zien, overdreven rednecks in een tank met om de tien minuten een huilscène :') THAT SHIT GAY.
Dit idee kreeg ik wel bij de trailer ja..
Kutmanagervrijdag 31 oktober 2014 @ 15:05
Jongens, ik zeg toch. Ik heb het over het actiegedeelte van die film. Wat is er nou beter dan enorme explosies, afketsende 75 mm granaten en Shia labaf die een kogel van een sniper in z'n bek krijgt.
PierreTTvrijdag 31 oktober 2014 @ 17:36
quote:
7s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 21:47 schreef Michhas het volgende:
THAT SHIT GAY.


_O-
Michhaszaterdag 1 november 2014 @ 00:16
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 15:05 schreef Kutmanager het volgende:
Jongens, ik zeg toch. Ik heb het over het actiegedeelte van die film. Wat is er nou beter dan enorme explosies, afketsende 75 mm granaten en Shia labaf die een kogel van een sniper in z'n bek krijgt.
Oké die tankbattles waren wel dik, alleen duurden die veel te kort ;( Brad Pitt met dat accent wordt ook saai, en toen ik die hoogst irritante knakker van The Walking Dead voor het eerst op het scherm zag leek het alsof mijn ballen werden geraakt door een mokerslag. Wát een slechte acteur is dat zeg, mercy mercy mercy.

Maar de tankbattles waren wel dik. Ook al was het er maar één...
PierreTTzaterdag 1 november 2014 @ 01:23
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 november 2014 00:16 schreef Michhas het volgende:

[..]

Oké die tankbattles waren wel dik, alleen duurden die veel te kort ;( Brad Pitt met dat accent wordt ook saai, en toen ik die hoogst irritante knakker van The Walking Dead voor het eerst op het scherm zag leek het alsof mijn ballen werden geraakt door een mokerslag. Wát een slechte acteur is dat zeg, mercy mercy mercy.

Maar de tankbattles waren wel dik. Ook al was het er maar één...
Deze man _O_
KoningStomazaterdag 1 november 2014 @ 09:12
fnUDRy0.jpg
Kutmanagerzaterdag 1 november 2014 @ 15:19
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 november 2014 00:16 schreef Michhas het volgende:

[..]

Oké die tankbattles waren wel dik, alleen duurden die veel te kort ;( Brad Pitt met dat accent wordt ook saai, en toen ik die hoogst irritante knakker van The Walking Dead voor het eerst op het scherm zag leek het alsof mijn ballen werden geraakt door een mokerslag. Wát een slechte acteur is dat zeg, mercy mercy mercy.

Maar de tankbattles waren wel dik. Ook al was het er maar één...
Ik vond vooral die scene in dat dorp echt tranentrekkend slecht en veul te lang. Die chick zou ik wel doen overigens.
Michhaszaterdag 1 november 2014 @ 16:52
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 november 2014 15:19 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ik vond vooral die scene in dat dorp echt tranentrekkend slecht en veul te lang. Die chick zou ik wel doen overigens.
AliciaVonRittberg_0001.jpg
PierreTTmaandag 3 november 2014 @ 10:18
Nounou
KoningStomamaandag 3 november 2014 @ 15:12
Poepoe
KneusTeunmaandag 3 november 2014 @ 15:34
manman
Pixellmaandag 3 november 2014 @ 16:03
wowowowow
PierreTTmaandag 3 november 2014 @ 16:48
Hete tantes in het topic
Rossdalemaandag 3 november 2014 @ 17:16
Huh? Ik krijg ineens van gamemania een DLC code in mijn mail omdat ik ooit met een Assassin's Creed prijsvraag heb meegedaan? (niet dat ik me kan herinneren).

Pre-order bonus van AC: Unity blijkbaar, misschien moet ik die game dan maar kopen _O-
KneusTeunmaandag 3 november 2014 @ 17:38
quote:
3s.gif Op maandag 3 november 2014 17:16 schreef Rossdale het volgende:
Huh? Ik krijg ineens van gamemania een DLC code in mijn mail omdat ik ooit met een Assassin's Creed prijsvraag heb meegedaan? (niet dat ik me kan herinneren).

Pre-order bonus van AC: Unity blijkbaar, misschien moet ik die game dan maar kopen _O-
Die ging je toch al kopen toch?
Nadat je sniper,driveclub etc. verkocht hebt ;)
Rossdalemaandag 3 november 2014 @ 18:21
Ja is ook wel zo
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 07:10
Pieter is eindelijk next-gen _O_ _O_ _O_

3-11-2014, waar was jij
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 08:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 07:10 schreef Nick-GizMo het volgende:
Pieter is eindelijk next-gen _O_ _O_ _O_

3-11-2014, waar was jij
next-gen? Hij ging voor een Xbox One toch?

huehuehue
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 08:42
http://frontpage.fok.nl/s(...)ta-van-the-crew.html

The Crew beta keys *O*
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 09:58

_O-
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 11:21
_O_
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 11:26
quote:
Gefixed
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 11:27
quote:
_O-
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 11:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 11:26 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Gefixed
Nice *O* Deze week even proberen. Kijken of het beter dan Driveclub is :P
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 11:30
quote:
3s.gif Op dinsdag 4 november 2014 11:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nice *O* Deze week even proberen. Kijken of het beter dan Driveclub is :P
Driveclub was wel aardig, maar gewoon te makkelijk als singleplayer.
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 13:15
quote:
En toch he. Ik zou die met donkere haren doen.
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 13:17
Iemand hier al unity gespeeld? Ik kan pas over 2 weken aan de bak. :')
Pixelldinsdag 4 november 2014 @ 13:26
Alleen jammer dat je niet kan inloggen bij ubisoft :')
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 13:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 13:26 schreef Pixell het volgende:
Alleen jammer dat je niet kan inloggen bij ubisoft :')
Och, nog een keer Black flag spelen is ook geen straf.

SoldMayordinsdag 4 november 2014 @ 13:51
COD AW. ^O^
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 13:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 13:51 schreef SoldMayor het volgende:
COD AW. ^O^
Zou iemand uit dit topic die uberhaupt nog kopen?

De tijd van de epische MW2 sessies he, dat is ondertussen al zo'n 5 jaar geleden.
Pixelldinsdag 4 november 2014 @ 14:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 13:49 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Och, nog een keer Black flag spelen is ook geen straf.

volgens mij heb ik die nog steeds niet helemaal uit :P
SoldMayordinsdag 4 november 2014 @ 14:16
quote:
9s.gif Op dinsdag 4 november 2014 13:55 schreef Kutmanager het volgende:
Zou iemand uit dit topic die uberhaupt nog kopen?

De tijd van de epische MW2 sessies he, dat is ondertussen al zo'n 5 jaar geleden.
Ik
Nick
Stef
Pieter
Sander
Nelis

Gisteren waren we old skool met teveel man dat we groundwar moesten doen.
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 14:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 14:16 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ik
Nick
Stef
Pieter
Sander
Nelis

Gisteren waren we old skool met teveel man dat we groundwar moesten doen.
Ja, en volgende week hebben jullie het weer verkocht. :')

En daarnaast waar zijn:

team bozzdale
Michhas
tauch
pringles
ik
stoma
tliciouz
alex
teun
bob
daan
frank

?
Pixelldinsdag 4 november 2014 @ 14:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 14:16 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Ik
Nick
Stef
Pieter
Sander
Nelis

Gisteren waren we old skool met teveel man dat we groundwar moesten doen.
Op xbox one?
SoldMayordinsdag 4 november 2014 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 14:53 schreef Pixell het volgende:
Op xbox one?
Jep.
SoldMayordinsdag 4 november 2014 @ 15:23
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 14:28 schreef Kutmanager het volgende:
Ja, en volgende week hebben jullie het weer verkocht.

En daarnaast waar zijn:

team bozzdale
Michhas
tauch
pringles
ik
stoma
tliciouz
alex
teun
bob
daan
frank

?
nee jonguh
Rossdaledinsdag 4 november 2014 @ 15:37
Bozz, Teun, Tammy en ik hebben een PS4, dus die zul je niet op de One zien :P

Stoompie gaat ook ooit aan de PS4 dacht ik
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 15:39
quote:
9s.gif Op dinsdag 4 november 2014 13:17 schreef Kutmanager het volgende:
Iemand hier al unity gespeeld? Ik kan pas over 2 weken aan de bak. :')
Heb je Ryse al ondertussen gedaan? Aangezien je nu PC gamer bent

Heb 3 niet meer afgemaakt, maar zou nog wel graag 4 willen spelen ;(
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 15:40
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 november 2014 08:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

next-gen? Hij ging voor een Xbox One toch?

huehuehue
Is PSN weer down?
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 15:41
quote:
3s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:37 schreef Rossdale het volgende:
Bozz, Teun, Tammy en ik hebben een PS4, dus die zul je niet op de One zien :P

Stoompie gaat ook ooit aan de PS4 dacht ik
Mainframes ook schijnt ;)
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 15:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:41 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Mainframes ook schijnt ;)
Heeft die hem ondertussen al binnen? Want die soap is ook al een tijdje bezig :D
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 15:42
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:40 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Is PSN weer down?
Eindelijk niet meer. Was soms wel kut ja.
Maarja er zullen altijd xbox fanbois zijn die niks beters te doen hebben dan Ddos attacks uit te voeren. Kan me niet voorstellen wie er anders de moeite neemt om steeds PSN weer aan te vallen. Het is natuurlijk wel zo dat je dan de grootste groep gamers te pakken hebt.
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 15:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Heeft die hem ondertussen al binnen? Want die soap is ook al een tijdje bezig :D
Ja ik heb vernomen dat hij hem daadwerkelijk van stroom voorzien heeft :P
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 15:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:42 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Eindelijk niet meer. Was soms wel kut ja.
Maarja er zullen altijd xbox fanbois zijn die niks beters te doen hebben dan Ddos attacks uit te voeren. Kan me niet voorstellen wie er anders de moeite neemt om steeds PSN weer aan te vallen. Het is natuurlijk wel zo dat je dan de grootste groep gamers te pakken hebt.
Vraag me toch af of het echt xbox fanboys zijn, want die zijn te druk bezig met gamen
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 15:50
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:49 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Vraag me toch af of het echt xbox fanboys zijn, want die zijn te druk bezig met gamen
Ja alleen vullen ze de games niet, zijn er al genoeg xbox ones verkocht om een lobby voor BF4 te vullen? ;)
Maar zonder gekheid, vraag me wel af wie er wat te winnen heeft. En vraag me ook af of er echt niks tegen te doen is.
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 15:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:39 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Heb je Ryse al ondertussen gedaan? Aangezien je nu PC gamer bent

Heb 3 niet meer afgemaakt, maar zou nog wel graag 4 willen spelen ;(
Nope. En ik ben niet echt pc gamer. Meer gewoon niet echt meer een gamer. Game nog wel, maar niet zoveel meer.

Ga ryse sowieso niet doen. Schijnt slecht te zijn. Maarja je weet, ik heb een zwak voor Assassin's creed, dus moet die wel spelen.

Sowieso tegenwoordig is het meer spellen met een "goede" verhaallijn erin. Dan heb ik tenminste niet de indruk dat ik mijn tijd aan het verkloten ben met nutteloze herhaling, aangezien het dan meer is alsof ik een goeie film kijk of goed boek lees ofzo.
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 15:54
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:51 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nope. En ik ben niet echt pc gamer. Meer gewoon niet echt meer een gamer. Game nog wel, maar niet zoveel meer.

Ga ryse sowieso niet doen. Schijnt slecht te zijn. Maarja je weet, ik heb een zwak voor Assassin's creed, dus moet die wel spelen.

Sowieso tegenwoordig is het meer spellen met een "goede" verhaallijn erin. Dan heb ik tenminste niet de indruk dat ik mijn tijd aan het verkloten ben met nutteloze herhaling, aangezien het dan meer is alsof ik een goeie film kijk of goed boek lees ofzo.
Dan moet je Destiny vooral laten liggen!
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:54 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dan moet je Destiny vooral laten liggen!
Was ook niet van plan destiny te halen. :')
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 15:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:50 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ja alleen vullen ze de games niet, zijn er al genoeg xbox ones verkocht om een lobby voor BF4 te vullen? ;)
Maar zonder gekheid, vraag me wel af wie er wat te winnen heeft. En vraag me ook af of er echt niks tegen te doen is.
Jawel, de goeie servers zitten wel vol :D

quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:51 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nope. En ik ben niet echt pc gamer. Meer gewoon niet echt meer een gamer. Game nog wel, maar niet zoveel meer.

Ga ryse sowieso niet doen. Schijnt slecht te zijn. Maarja je weet, ik heb een zwak voor Assassin's creed, dus moet die wel spelen.

Sowieso tegenwoordig is het meer spellen met een "goede" verhaallijn erin. Dan heb ik tenminste niet de indruk dat ik mijn tijd aan het verkloten ben met nutteloze herhaling, aangezien het dan meer is alsof ik een goeie film kijk of goed boek lees ofzo.

_O_ _O_ _O_

Zit zeker wat in. Daarom word het weer eens tijd voor een goeie RPG
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 16:16
Kutmanagerdinsdag 4 november 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:59 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Jawel, de goeie servers zitten wel vol :D

[..]


_O_ _O_ _O_

Zit zeker wat in. Daarom word het weer eens tijd voor een goeie RPG
Daarom eerst door rogue heenknallen en dan unity.
Nick-GizModinsdag 4 november 2014 @ 16:21
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 16:17 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Daarom eerst door rogue heenknallen en dan unity.
Jammer dat rogue dan weer op de 360 uitkomt -O-
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 16:41
Hold X to pay respects _O- . Nou dan moet de game wel 10/10 zijn.
KoningStomadinsdag 4 november 2014 @ 16:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 16:41 schreef KneusTeun het volgende:
Hold X to pay respects _O- . Nou dan moet de game wel 10/10 zijn.
Dat moet haast wel zelfspot zijn.
KoningStomadinsdag 4 november 2014 @ 19:05
Holy creap mean

http://assets.ign.com/vid(...)000-1415118473-w.mp4
KneusTeundinsdag 4 november 2014 @ 19:07
HAd het gezien, misschien toch maar oppikken in Januari voor een prikkie.
Michhasdinsdag 4 november 2014 @ 20:29
quote:
Dem lyrics ;(
Morgen-dinsdag 4 november 2014 @ 22:12
Godver zeg bestaat dit topiek nog steeds :')
SPOILER
gr gr jullie grote vriend morgen-
SPOILER
heb jullie gemist :'( :'(
Kutmanagerwoensdag 5 november 2014 @ 02:33
quote:
godverdomme vieze kuthoeren dit niet op pc uitbrengen dat ze maar lekker de tering krijgen met z´n allen bij rockstar grrmbl
KoningStomawoensdag 5 november 2014 @ 03:36
quote:
9s.gif Op woensdag 5 november 2014 02:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

godverdomme vieze kuthoeren dit niet op pc uitbrengen dat ze maar lekker de tering krijgen met z´n allen bij rockstar grrmbl
Januari ofzo komt hij naar pc.
KneusTeunwoensdag 5 november 2014 @ 06:38
master race iets bla
Nick-GizMowoensdag 5 november 2014 @ 07:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 19:07 schreef KneusTeun het volgende:
HAd het gezien, misschien toch maar oppikken in Januari voor een prikkie.
Mag toch hopen dat je hem toch al hebt he?

quote:
9s.gif Op woensdag 5 november 2014 02:33 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

godverdomme vieze kuthoeren dit niet op pc uitbrengen dat ze maar lekker de tering krijgen met z´n allen bij rockstar grrmbl
maakt niet uit, je bent toch niet meer zo'n gamer ;)
Michhaswoensdag 5 november 2014 @ 07:13
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 november 2014 22:12 schreef Morgen- het volgende:
Godver zeg bestaat dit topiek nog steeds :')
SPOILER
gr gr jullie grote vriend morgen-
SPOILER
heb jullie gemist :'( :'(
Hey een downie.
Nick-GizMowoensdag 5 november 2014 @ 07:15
quote:
7s.gif Op woensdag 5 november 2014 07:13 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hey een downie.
Ja ik had hem ook al gespot
Michhaswoensdag 5 november 2014 @ 07:16
quote:
10s.gif Op woensdag 5 november 2014 07:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja ik had hem ook al gespot
Wijselijk genegeerd _O-
Nick-GizMowoensdag 5 november 2014 @ 07:19
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 07:16 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wijselijk genegeerd _O-
Dat lijkt mij logisch
PierreTTwoensdag 5 november 2014 @ 07:50
quote:
14s.gif Op woensdag 5 november 2014 07:16 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wijselijk genegeerd _O-
:D
Sharpdressedmanwoensdag 5 november 2014 @ 08:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 november 2014 15:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Heeft die hem ondertussen al binnen? Want die soap is ook al een tijdje bezig :D
Jazeker, hij draait eindelijk *O*