Mocht je hem opentrekken, dan hoor ik het graagquote:Heb hier nog een dichte fles Nikka From The Barrel staan. Op de gok gekocht ooit. Kan er dus eigenlijk niets over zeggen wat deze post dan op zich weer redelijk zinloos maakt .
12 jaar valt toch wel mee als 'oude zooi'?quote:Op donderdag 6 maart 2014 22:30 schreef Karstman het volgende:
Nee die gaan uit nieuwsgierigheid wel een keer open. Vind het wel leuk om die oude zooi eens te proeven. Die oude blends zijn vaak van verrassend hoog niveau.
Meer oude zooi in de zin dat het bottelingen uit de jaren 70/80 zijn.quote:Op vrijdag 7 maart 2014 11:05 schreef Boze_Appel het volgende:
[..]
12 jaar valt toch wel mee als 'oude zooi'?
Nikka from the Barrel is wat mij betreft een heerlijke blend met een prachtige a-typisch neus.quote:Op vrijdag 7 maart 2014 10:27 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Mocht je hem opentrekken, dan hoor ik het graag
We gaan het meemaken binnenkort .quote:Op zaterdag 8 maart 2014 13:09 schreef gadeweerd het volgende:
[..]
Nikka from the Barrel is wat mij betreft een heerlijke blend met een prachtige a-typisch neus.
Douglas Liang, heerlijke Chinese whisky...quote:Op donderdag 27 maart 2014 19:38 schreef Karstman het volgende:
Wat is het rustig hier. JeMoeder en ik gaan zo naar een Douglas Liang masterclass. Lekker wat Provenance en Old Particular proeven!
Ja, begrijp ik alleen vond ik de Macduff nogal zuur. Hij deed het wel erg goed in combinatie met appeltaart. Aan het einde terugproeven leidde ertoe dat hij smaakte als pils... een beetje vreemd maar wel lekker.quote:Op vrijdag 28 maart 2014 09:26 schreef MadMaster het volgende:
Let op de voorafgaande aan de post...
Ik kan de Macduff 21y ook wel waarderen uit dat rijtje.
Ik zou de volgende keer de handelingen omdraaien, eerlijk gezegd.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 16:04 schreef Denni5 het volgende:
Net een fles Green Spot gekocht voor m'n vader als cadeautje; hier iemand die daar wat meer over kan zeggen?
Inderdaad. Scheelt weer een waardeloze fles kopen.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 18:02 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Ik zou de volgende keer de handelingen omdraaien, eerlijk gezegd.
Ik heb hem nog nooit gehad maar naar wat ik er over lees is er voor dat geld (~35 euro) beter te krijgen. Maar ja, het is Iers en dat is niet altijd naar ieders smaak.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 19:42 schreef Denni5 het volgende:
Ik had er goede dingen over gelezen, maar jullie vinden het niks dus?
Het is heel geen slechte whisky, maar inderdaad overpriced. Ik ben wel bezig de green spot voor de proeverij van 3 mei te laten vervangen door een yellow spot.quote:Op zondag 30 maart 2014 10:09 schreef Karstman het volgende:
[..]
Ik heb hem nog nooit gehad maar naar wat ik er over lees is er voor dat geld (~35 euro) beter te krijgen. Maar ja, het is Iers en dat is niet altijd naar ieders smaak.
The Glenlivet 12, of anders een Dalwhinny, Zeker NIET voor de Glenfiddich!quote:Op zondag 30 maart 2014 10:17 schreef Denni5 het volgende:
Hebben mensen hier nog tips voor wat een goede whisky zou zijn om mee te beginnen?
Een soort "my first whisky" dus
Is een ander soort peatsmaak. Net als bij de gepeate Benriachs, kan ik die Benromach ook zeker waarderen.quote:Op zondag 30 maart 2014 21:09 schreef Cynix ® het volgende:
Vanavond een Benromach Peat Smoke.
Niet extreem bijzonder, maar zeker niet verkeerd. Beetje rokerig, kruidig en wat steviger (46%). Eigenlijk best lekker! Gek genoeg waardeer ik de peaty whiskies van Speyside soms meer dan de Islays.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |