http://www.keuringsdienst.nl/page/60947/nlquote:Mail en figureer in de KVW
Ben jij trouwe fan en wil je je voor de wetenschap twee dagen niet douchen? Stuur dan een mailtje naar proefpersoon@dahl.nl en figureer in een nieuwe aflevering van de KVW!
Je moet 26 en 28 oktober beschikbaar zijn. We maken onder andere een leuk reisje naar Duitsland, geheel verzorgd door de KVW! Regio Amsterdam is een pré.
mager spek koop je toch sowieso niet als het in de winkel ligt daar lach je om...quote:Op donderdag 20 oktober 2011 14:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Ik niet. Er wordt altijd gezegd dat 'de consument dat nou eenmaal wilt'. Ik zeg, onzin. Het zijn de grote consumentenvoedingsbedrijven die marketeers in dienst hebben en denken dat mensen dat willen. Op korte termijn verkoop je misschien wat meer daardoor, op lange termijn heeft iedereen onzin spreuken op zijn product en begrijpt de consument eigenlijk helemaal niet meer waar het om gaat.
Oehquote:
Nope vanavond wel op uitzending gemist.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:25 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
is het live te zien ergens via internet?
dan wordt dat umquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:26 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Nope vanavond wel op uitzending gemist.
het lijkt wat te doen. ff afwachten. Bedankt alvastquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:30 schreef Felagund het volgende:
[..]
http://livestreams.omroep.nl/npo/ned3
Je kan deze proberen.
Sarah, zat ook bij de "kinderen van de keuringsdienst"quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:33 schreef Walter81 het volgende:
En we zitten weer klaar. Wie was dat meisje in t begin?
+ de beugelquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:39 schreef Specularium het volgende:
Ze heeft de stem van een 6-jarige.
En dat voor een vrouwtjesvarken.quote:
Vrouwtje?quote:
Dat was duidelijk een beer.quote:
Waarom niet? Meestal rouleer je gewoon de plekjes in zo'n fabriek als je een beetje je best doet kun je overal ingezet worden totdat je wat meer leidinggevende baantjes kunt doen. Ik heb als vakantiebaantje op een éénmanslab van een melkfabriek gewerkt best interessant werkquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:43 schreef bleiblei het volgende:
Dit is wel een fijne bevestiging dat 5 jaar HBO zo slecht niet is.
Moet er niet aan denken om dat werk mijn leven lang te doen .
Als je een beetje afwisseling met werkzaamheden hebt is het toch zo erg nog niet?quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:45 schreef bleiblei het volgende:
[..]
Ziet er nogal geestdodend uit, in zo een slachthuis werken.
dat idd.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:45 schreef vuvuzela het volgende:
[..]
Als je een beetje afwisseling met werkzaamheden hebt is het toch zo erg nog niet?
Volgens mij welquote:
Jaquote:
quote:
Wat wil je veranderen?
Dat een biefstukje van een beest komt. Ik zie liever nepvlees, dat gekweekt is in een laboratorium. Ik ben namelijk dol op vlees, maar uit gewetensnood vegetariër.
Een 48uurs varkensvrije vlieg die gedouched heeftquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:49 schreef golfer het volgende:
Superschone omgeving met een vlieg die rond vloog bij dat echo-apparaat.
Dat zeiden ze inderdaad.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:54 schreef vuvuzela het volgende:
Maar dit zal ook wel per bakje verschillen, natuurproduct enzo zijden ze toch
van de max toegestane 20% om het mager te mogen noemen.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:55 schreef Bosbeetle het volgende:
bijna de helft meer vet de helft van wat?
de helft van 20quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:55 schreef Bosbeetle het volgende:
bijna de helft meer vet de helft van wat?
Precies, als ik spek uitzoek om mee te koken neem ik altijd het vetste stukquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:56 schreef Bosbeetle het volgende:
Wat die slager ook zei je moet je product toch ook uitkiezen als je een stuk vlees koopt dan kijk je toch ook of het doorregen is of niet, zo selecteer je ook je speklappen.
Ik hou ook wel van een vet stuk spekquote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Precies, als ik spek uitzoek om mee te koken neem ik altijd het vetste stuk
Vetspek, koudgerookt, daar kan ik dunne plakken van snijden en zo eten,quote:Op donderdag 20 oktober 2011 20:58 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik hou ook wel van een vet stuk spek
Ik krijg altijd honger van jou postsquote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vetspek, koudgerookt, daar kan ik dunne plakken van snijden en zo eten,
Heerlijk
Vette woordgrapquote:
Fleskesteg, of wel, een Krustenbraten in Duitsland, of Crackling in de UK, Roti de Porc in Frankrijk, Waarom kennen we dat niet in Nederland, een gebraden ham met krotante zwoerd..quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:02 schreef golfer het volgende:
Babi Pangang van het buikspek van speenvarken of Deense felskesteg.
Dat is een Pekelzondequote:
Wedden dat jij van deze post nog meer honger krijgtquote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:26 schreef Bosbeetle het volgende:
Omdat de gemiddelde nederlander bang wordt van een zwoerd.
quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wedden dat jij van deze post nog meer honger krijgt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
vast niet.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:16 schreef Erasmo het volgende:
Ben benieuwd of dit nog gevolgen gaat hebben voor de verpakkingen.
Als zoals ze op het einde zeiden al die reepjes bij ongeveer dezelfde fabrikant vandaan komen, dan gok ik dat in de komende jaren het woordje mager wel gaat verdwijnenquote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:16 schreef Erasmo het volgende:
Ben benieuwd of dit nog gevolgen gaat hebben voor de verpakkingen.
vette vingers, luie mensen?quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Trouwens, spekblokjes, waarom blokjes kopen en niet
[ afbeelding ]
En dan zelf snijden?
Domme mensenquote:
Ja dat zou beter zijn maar ik ga uit financiele overweging wel naar de super en niet naar de slager, de dichtsbijzijnde slager is een hele goede biologische slager maar daarom wel heel erg duur.... en als je werkloos bent zoals ik is het niet te betalen.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Trouwens, spekblokjes, waarom blokjes kopen en niet
[ afbeelding ]
En dan zelf snijden?
Juist als je niet veel geld te besteden hebt kan je beter zelf snijden dan gesneden pakjes kopen.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:36 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ja dat zou beter zijn maar ik ga uit financiele overweging wel naar de super en niet naar de slager, de dichtsbijzijnde slager is een hele goede biologische slager maar daarom wel heel erg duur.... en als je werkloos bent zoals ik is het niet te betalen.
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Juist als je niet veel geld te besteden hebt kan je beter zelf snijden dan gesneden pakjes kopen.
markt.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:40 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.
Goede tip welquote:
Kijk eens of je supermarkt dit heeftquote:Op donderdag 20 oktober 2011 22:40 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Dan moet ik op zoek naar een goedkope slager vooralsnog is het goedkoper als mijn supermarktslager de blokjes snijd.
Meer dan dit kan ik er ook niet van maken. We moeten het hier maar mee doen en blijven dromen over meer.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:21 schreef Caland het volgende:
Zoveel was er nou ook weer niet te zien.
Ik schat haar toch wel op ongeveer 20 % vetpercentage.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:20 schreef Walter81 het volgende:
Even een gedeelte crosspost.
De rest is te vinden op Marijn Frank (meisje van de Keuringsdienst van Waarde)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |